Πεταμένα Και Αυτά!..

Φίλοι μου / μας!

“ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ” και “ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ” σε όλους σας!

1. Από σήμερα (01-05-2024), ο εμπρησμός εξ αμελείας στην χώρα μας είναι κακούργημα! / Αρχή ισχύος νέου “Π.Κ.” / Υπ. Δικαιοσύνης, ο Κος ΦΛΩΡΙΔΗΣ, ένας πολιτικός που ΚΟΣΜΕΙ (!!!) το ε/πολιτικό σύστημα.

2. Ήταν δυνατόν να μην πάει ο Άρης Σπηλιοτόπουλος με τον Κασσελάκη; Ποιό είναι λέτε αυτό το κοινό που τους ενώνει; Για σκεφτείτε!..

3. Επειδή ακούμε πολλά, το ξαναγράφουμε! Ο “Σόρος-Σύριζα” με την αλλαγή του “Π.Κ.” που είχε κάνει, στόχευε στο να καλύψει (!) μέλη της 17Ν (θυμηθείτε πχ τον Κουφοντίνα και με ποιούς βόλταρε στο Σύνταγμα, επιστρέφοντας, ως δολοφόνος, στον τόπο του εγκλήματος, στον τόπο που εκτέλεσε, μαζί με τους δικούς του, τον Θάνο Αξαρλιάν, … πηγαίνοντας για τον τότε Υπ. Οικονομικών και Εθνικής Οικονομίας, Κο I. Παλαιοκρασσά…), όπως και μέλη άλλων τρομοκρατικών Οργανώσεων, Ομάδων, κλπ, μικροτέρου όμως βεληνεκούς αυτού της 17Ν, Οργανώσεις και Ομάδες που είχαν εμφανιστεί ή θα εμφανίζονταν μελλοντικά, αλλά και αναρχικούς, διεθνιστές, ακτιβιστές, όπως πχ αυτούς του “Ρουβίκωνα”, που ήταν και παραμένει ο… “ειρηνικός” παρα-στρατός του, βομβιστές, βαρείς ποινικούς, κλπ!..

[Στις Φυλακές, τις οποίες “άνοιξε” τότε το Χουντόπαιδο μαζί με τον Σταλιν (ο) Καλογήρου και βγήκαν έξω δεκάδες ντόπια και ξένα “μπουμπούκια”, στις εκλογές, ο “Σόρος-Σύριζα” είχε λάβει ποσοστό 70%!

Επίσης, στις δολοφονίες μελών αντιπάλων συμμοριών / εγκληματικών Οργανώσεων των μεγαλο-Μαφιόζων της χώρας μας, εμπλέκεται κρυπτόμενο “από πίσω”, όπως εμείς εκτιμούμε, το προσκείμενο στο Κόμμα της Κουμουνδούρου στελεχιακό… βαρύ ποινικό προσωπικό (!) και όσες δολοφονίες έγιναν και παρουσιάστηκαν ως μαφιόζικο “αλληλοφάγωμα” Κομμάτων, όπως πχ ΚΚΕ (Στεφανάκος) – ΝΔ (Αναγνωστόπουλος / “Κιάπε”), κλπ, δεν (!) ήταν τέτοιο, αλλά καταλάβατε τί ήταν και από ποιούς… πυροδοτήθηκε! (Μαφιόζοι προσκείμενοι στον “Σόρος-Σύριζα” / Ονόματα και εξ αυτών 1, 2 πολύ τρανταχτά, άλλη φορά)]!

Την επέμβαση που επίσης έκανε το Κόμμα τότε του Χουντόπαιδου, μια ημέρα προ της προκηρύξεως των εκλογών, κλπ, αφορούσε την απόλυτη κάλυψη των όποιων δικών του θα κατηγορούντο (ή είχαν ήδη κατηγορηθεί ή και απλώς μηνυθεί), για την “Κόλαση του Δάντη” που λεγόταν Μάτι!.. Τα αποτελέσματα αυτής-του της επεμβάσεως τα είδαμε όλοι μας στην πρόσφατη απόφαση της Δικαιοσύνης, η οποία -ΠΡΟΣΟΧΗ (!)- εξάντλησε τιμωρητικά ό,τι δικαίωμα της έδινε ο μέχρι χθες (30-04-2024) σε ισχύ Νόμος του “Σόρος-Σύριζα”!..

4. Προ των τελευταίων εθνικών μας εκλογών, αρκετά πριν θα λέγαμε, γράφαμε εδώ, πως ο “Σόρος-Σύριζα” πάλευε να “ισοφαρίσει” το Μάτι, που τάχα μ’ αυτό η ΝΔ κέρδισε τις εθνικές εκλογές του 2019, κλπ! Ήθελαν νεκρούς οι ροζουλί διεθνιστές, ώστε να κάνουν όλα όσα σήμερα βιώνουμε στην Ελλάδα με το θέμα των Τεμπών και αναφέρομαι στις προς την Κ-Β του Κ.Κ.Μ. εκτοξευόμενες σχετικές κατηγορίες, αλλά και… “events” που έγιναν και γίνονται “προς άγραν ψήφων” και μόνον, συνολικά από την Αντιπολίτευση και με πρώτο το Κόμμα των Χοντόπαιδου – Αστακοκυνηγού!..

Η Ελλάδα εφλέγετο τότε συνεχώς και πολλαπλώς [βασικό μάθημα της τρομοκρατίας είναι οι ΦΩΤΙΕΣ και κύριο μέσο προσβολής Κ-Βσεων και πτώσεώς των, αλλά και βασικό όπλο των “ΜΥ”, κυρίως αυτών που ως πρώτες (!) και θεωρητικώς ως οι πιο σοβαρές, όπως πχ είναι η “CİA”, υποστηρίζουν τα συμφέροντα και τα “θέλω” των “Διεθνών Εβραίων”), και τότε μάλιστα μέχρι και ο σημερινός, εκ μεταγραφής,  τσάτσος των Μελισσανίδη – Σαββίδη Νεο-Ναζί δημ/φος ή “δημ/φος” Χίος, έγραφε πρωτοσέλιδα στην βοθροφυλλάδα του, πως… “ο Πολλάκης καίει την Ελλάδα” και άλλα πολλά σχετικά, με φόντο πάντα / κάθε φορά (!) την Κουμουνδούρου!..

Έγινε τελικώς το 1-1 στα Τέμπη, με πολύ ύποπτο (!!!) τρόπο (κανονικά έγινε το 2-1 υπέρ της ΝΔ, μείωσε απλώς ο “Σόρος-Σύριζα”, για να το πάμε… Συριζαίϊκα, αφού είχαμε και τους 25 νεκρούς της Μάνδρας, … αθώα μας για το Μάτι, όπως και για την Μάνδρα προφανώς, Κα Δούρου… ), και αυτό το πολύ “ύποπτο” (!) θα έπρεπε, όπως και τότε που έγινε το συμβάν γράφαμε, να ψαχτεί σε βάθος από την σημερινή Κ-Β, αλλά και από την “ΕΥΠ”!..

Πάτε λοιπόν εδώ και διαβάστε πάλι με προσοχή (!), τί γράφαμε και προ των τελευταίων εθνικών μας εκλογών (2023), αλλά και τί γράφαμε, μετά την ΤΡΑΓΩΔΙΑ των Τεμπών, αλλά μέχρι και χρονικά πρόσφατα…!..

5. Οι ασχολούμενοι με το αντικείμενο “Πληροφορίες – Ασφάλεια”, όπως κυρίως οι στρατιωτικοί, αλλά και άλλοι, θα πρέπει ήδη να έχουν αρχίσει να ασχολούνται με την “Τεχνητή Νοημοσύνη”, με δγές – μέριμνα των επικεφαλής των, όπως πχ της ηγεσίας των “ΕΕΔ” για το Στράτευμά μας, κλπ!.. Πόσοι άραγε, του αντικειμένου αυτού, σήμερα στην Ελλάδα, γνωρίζουν να ξεχωρίζουν μια “fake” “φωτό” από μια πραγματική / αληθινή, πόσοι ξέρουν να ξεχωρίζουν ένα “fake” “βίντεο” από ένα πραγματικό, κλπ, κλπ, κλπ!..

6. Οι θρασύδειλες κότες του Κόμματος του “Αστακοκυνηγού”, δεν τόλμησαν να υποβάλλουν υπόμνημα για τους “Σπαρτιάτες”, αφού με τους “Χρυσαυγίτες”, (των οποίων οι “Σπαρτιάτες” είναι… βρωμοουρά), όσο μας κυβέρνησαν, ήσαν “κόλος και βρακί”!.. Θυμίζουμε:

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ, ΜΑΥΡΟ, ΚΟΚΚΙΝΟ, ΡΟΖ, ΚΛΠ!

“ΑΣΠΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ”!..

7. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι οι του φιλο-Καραμανλικού, υποτίθεται, “Σόρος-Σύριζα” (τουλάχιστον όσο κυβερνούσε ο “Σόρος-Τσίπρας”), θέλουν, κατά πως λένε τουλάχιστον (!), το να παραπεμφθει τελικά σε “Ειδικό Δικαστήριο” ο Κ. Καραμανλής, του… Αχιλλέως, για τα Τέμπη;

8. Πότε θα βγει ο σύζυγος της Κας Καρυστιανού* να μας πει γιατί είχε δηλώσει πως δεν τον ενδιαφέρει να τιμωρηθεί για το δυστύχημα στα Τέμπη ο Σταθμάρχης, αλλά να τιμωρηθεί ο Κ. Καραμανλής, του… Αχιλλέως; ΑΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ “ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ” (λίγο δύσκολο αυτό βεβαίως, κατά πως έχουμε εκτιμήσει την σύζυγό του), μετά από την αποτρόπαια και αισχρότατη εργαλειοποίηση των Τεμπών, από τα διεθνιστικά κυρίως νεο-Κομμούνια του Κόμματος του “Αστακοκυνηγού”!..

* Δεν είχε λοιπόν άδικο ο Δήμαρχος Αθηναίων Κος ΔΟΥΚΑΣ, που εσχάτως της “έκλεισε στα μούτρα την πόρτα”, στην νέα, κατευθυνόμενη από τον κρυπτόμενο (!) πίσω της “Σόρος-Σύριζα”, προσπάθειά της να επικοινωνήσει “τα Τέμπη” με τον ε/λαό, μέσω και του Δ. Αθηναίων!

9. Τα τ/Υ-Β έχουν πλέον άπαντα “atmaca” για ναυτικούς στόχους και “gezgin” για χερσαίους!..

10. Διαβάζουμε! Οι Η.Π.Α. βαίνουν προς “στημένη χρεοκοπία”, αλά Λιζ ΤΡΑΣ; Όταν καταφέρουμε να ερμηνεύσουμε έστω, την ερωτηματική αυτή πρόταση, θα επανέλθουμε!..

11. Τα στρατόπεδα μεταναστών στην Αλβανία θα είναι για 5 χρόνια, σε πρώτο… χρόνο!..

12. Ο Κος Νουμάν ΚΟΥΡΤΟΥΛΜΟΥΣ ξεπέρασε μέχρι και τον ΡΤΕ! Είπε, τις προάλλες: “Θα ανοίξουμε και το Αλ Ακσά”!..

13. Ρωτάμε τον Τ/ΥΠΕΞ, Κον Χ. ΦΙΝΤΑΝ! Το στρατόπεδο του “ISIS” / “DEAŞ” στην Πόλη, “έκλεισε” ή όχι;

14. Η Ιταλική Εισαγγελία ανέφερε πως Αλβανοί τροφοδοτούν με ναρκωτικά την “ΝΤΡΑΓΚΕΤΑ”!..

15. Δεν υπάρχει στην χώρα μας συμμορία ανηλίκων, ενηλίκων, νεαρών, μεγαλυτέρων, κλπ, που να ασχολείται, ως πρώτη της και κύρια δραστηριότητα με την εμπορία ναρκωτικών, και να μην εμπλέκεται σ’ αυτήν Αλβανός!.. [Δεν το επεκτείνουμε σε εμπλοκή τους στην Ελλάδα (αυτή μας ενδιαφέρει και όχι ο υπόλοιπος κόσμος), όπου υπάρχει γενικώς ΑΔΙΚΗΜΑ (δηλ. όχι μόνον στα ναρκωτικά), οποιουδήποτε βαθμού]!..

Στην προσφάτως εξαρθρωθείσα συμμορία ανηλίκων με δραστηριότητα στου Παπάγου, Χολαργό, Χαλάνδρι, κλπ, που ασχολείτο πρωτίστως με διακίνηση ναρκωτικών, ένα από τα συνθηματικά στην γλώσσα που χρησιμοποιούσαν ώστε να μην -υποτίθεται- αναγνωρίζονται ήταν και η νομισματική μονάδα της Αλβανίας, το “ΛΕΚ”!..

Πλέον η “ΕΛΑΣ” αντελήφθη (!) ότι ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ τους όποιους παραβατικούς και τις… δράσεις τους, όπως πχ είναι τα μέλη συμμοριών που ασχολούνται με τα ναρκωτικά, ληστείες, εκβιασμούς, πορνεία, κλπ, πριν αυτοί βγουν από το αυγό του… φιδιού, μεγαλώσουν και δημιουργήσουν συνθήκες τέτοιες, που θα είναι από δύσκολο ή έως και ακατόρθωτο ακόμα να εντοπισθούν, συλληφθούν και διαλυθούν!..

Επίσης! Αντελήφθη, πχ η “Δίωξη Ναρκωτικών” της “ΕΛΑΣ” ότι καλό είναι το κυνήγι των μεγάλο “κάργκο”, κλπ, αλλά το πρόβλημα θα πρέπει να κτυπηθεί στις γειτονιές, στα Σχολεία / Γυμνάσια / Λύκεια, στα “Καφέ”, κλπ, εκεί που, μια αστυνομική επιτυχία ναι μεν δεν προσφέρει ίσως ΖΗΤΩ και ΩΣΑΝΝΑ, πχ μια επιτυχία κατά κάποιου μικροεμπόρου χασίς ή όποιας άλλης ουσίας, κλπ, αλλά που ακριβώς εκεί είναι που, έτσι, σώζεται και προστατεύεται στην πραγματικότητα ο λαός και το μέλλον του, με πρώτη την νεολαία του!..

Τέλος, η “ΕΥΠ” θα πρέπει να αναζητήσει αν υπάρχει, όπως εμείς ακραδάντως πιστεύουμε, αλβανικός σχεδιασμός για την γιγάντωση του θέματος της δημιουργίας συμμοριών νεαρών, στην χώρα μας, με στόχο -πλην βεβαίως του κέρδους / του οικονομικού οφέλους- της δολοφονίας της ε/νεολαίας, με ό,τι αυτό θα συνεπάγεται στο μέλλον αυτής της χώρας και στην άμυνά της, έχοντας ως δεδομένο ότι οι Αλβανοί μαφιόζοι στην Ελλάδα, είναι τουλάχιστον συνεργάτες της Α/Πρεσβείας στην Αθήνα, αν όχι στρατολογημένα στελέχη των Α/ΜΥ (σαν πχ εκείνον τον “Έσκο”), που με την σειρά τους συνεργάζονται ΑΡΙΣΤΑ και ΑΓΑΣΤΑ με την “ΜΙΤ”, καθώς – ΠΡΟΣΟΧΗ (!) – και με τις ΜΥ του τ/ΓΕΕΔ!..

Είναι χρήσιμο να θυμίσουμε πως 45 χρόνια σκληρού (διαφόρων μορφών) Κομμουνισμού στην Αλβανία, ο Ελληνο-Γενίτσαρος Ηγέτης των Αλβανών ΕΝΒΕΡ ΧΟΤΖΑ (με καταγωγή από το Αργυρόκαστρο και με μάνα Ελληνίδα), έμαθε τους συμπατριώτες του να μισούν τον Έλληνα, αφού έπρεπε να υπάρχει, ώστε να ζήση το καθεστώς, ένας ΕΧΘΡΟΣ! Ποιός άλλος θα μπορούσε να ήταν, πλην του Έλληνος, ο οποίος από τους όμορους γείτονες της Αλβανίας ήταν ο μόνος που ανήκε στο δυτικό στρατόπεδο, επονένως ήταν και πιο εύκολο να… “ταμπελοποιηθεί” και “εργαλειοποιηθεί” από τον Χότζα;

16. Μίλησε και ο… Φάμελος για τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, τον εκλιπόντα Μιχάλη ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, αυτήν την σύγχρονη… διακτίνηση της εποχής του οράματος της εθνικής μας “ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ” του Εθνάρχου ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, στο μίζερο, φτωχό και γκρίζο πολιτικό σήμερα, ένα “πολιτικό σήμερα” σχεδόν του… μηδενός!..

Τί κοινό έχετε, ρε διεθνιστικά (!) νεο-αμερικανο-κομμούνια, με τον ΕΛΛΗΝΑ (!) ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ;

Τί δουλειά μπορεί να έχει το Εθνο-Πατριωτικό Δημοκρατικό Κέντρο, η τεράστια ε/ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ” των 100+ ετών, με μπάσταρδα νεο-κομμουνιστικά σχήματα, που ελέγχονται από τους…  “Αμερικανο-Κομμουνιστές” Σάντερς (!!!) του “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ” των Η.Π.Α. και την “CİA” της Κ-Β των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” στις Η.Π.Α.;

Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ Ε-Τ ΜΕΤΩΠΟ, ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ… ΟΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΙΑ, (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ “ΑΡΟ” ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ 1999), … “ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΠΕΚΑΑ”, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ, ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΖΑΛΑΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΕΥΡΥΤΑΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ!..

Ο ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΑΦΑΝΟΣ, ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΠΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ, ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΩΣ ΠΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!..

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΑ… “ΜΕΓΑΛΟ-ΙΔΕΑΤΕΣ” ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΔΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΑΝ (!) “ΒΓΑΙΝΟΥΝ”, “ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ -ΑΜΕΣΩΣ- Η… ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ή Η… ΝΕΟ – ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ… ΜΑΡΜΑΓΚΑ”, Η ΟΠΟΙΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ!..

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ!..

17. Ο Πούτιν, φοβούμενος δολοφονία του δεν μετέβη στην Άγκυρα, όπως μας έλεγαν!..

Ο ΡΤΕ, και ορθώς (!), “έφαγε πόρτα” από τις Η.Π.Α. και δεν θα μεταβεί στις Η.Π.Α.!.. (ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ, Κε ΚΩΣΤΙΔΗ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ Τ/ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.! ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΙ Τ/Ε-Φ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ Τ/ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ)!

Ο Κ.Κ.Μ., για να δούμε, θα πάει τελικά στην Άγκυρα; / Ο χρόνος από την σημερινή Πρωτομαγιά, μέχρι και την 13η Μαϊου, που είναι η ημέρα του ταξιδίου του Ε/Π-Θ στην Τουρκία, πολιτικά είναι τεράστιος, ενώ δεν ξέρουμε πώς αυτός θα διαμορφωθεί, μετά από την ανακοινωθείσα από τον Ι/Π-Θ, Κον Β. Ν. , επικείμενη επίθεση των ΙΕΔ στην Ράφα!..

18. Τ/εταιρείες ασχολούνται στην Ρουμανία με θέματα ενέργειας και δη παροχής φυσικού αερίου!..

Οι Τούρκοι ουσιαστικά, ας μην κρυβόμαστε πια, ελέγχουν πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικά, σχεδόν το σύνολον των Βαλκανίων, Κε… “Σόρος-Τσίπρα”, που τάχα έδωσες το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκοπιανά Αλβανο-Σλαβο… σκουλήκια (διότι, δυστυχώς, τέτοια είναι), για να πάψουμε να έχουμε πρόβλημα με τα Σκόπια!..

Τις αμέσως προηγούμενες ημέρες έγινε στο Ιόνιο (“demek” στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ), κοινή αποβατική άσκηση στην οποίαν συμμετείχαν η Τουρκία, με το ελικοπτεροφόρο, “let’s say” ναυαρχίδα… , “ANADOLU” και φυσικά με Π/Ν της, μαζί με Π/Ν και αποβατικά μέσα που εξήρχοντο από το τ/πλοίο, από την Ισπανία, τα Σκόπια και φυσικά από την Αλβανία!.. Χαίρεται!..

ΝΑΝΙ, ΝΑΝΙ, ΝΑΝΙ, ΝΆΤΟ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΙ ΦΤΑΝΕΙ!..

19. Η πιο πετυχημένη πολιτική ατάκα (και μάλιστα με… ρίμα) που ακούστηκε τελευταίως στην Ελλάδα, ήταν αυτή του Π-Θ για το Κόμμα του “Αστακοκυνηγού”!.. Είπε λοιπόν ο Κ.Κ.Μ. ότι:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΝΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Όχι, απλώς “IQ” o Μητσοτάκης, μιλάμε για καντάρια “IQ”!.. Κρίμα όμως που έμελλε να μας κυβερνήσει σε χαλεπούς καιρούς για την Πατρίδα μας, όπως και συνολικώς για τον Κόσμο!..

20. Ποιό ε/Κόμμα φέρεται να έχει στρατολογήσει μέχρι και πρεζόνια, μέχρι και άτομα με ψυχιατρικά προβλήματα, με σκοπό να τα χρησιμοποιεί, όταν αυτό κρίνει, ως μια μορφή… στρατού; Απάντηση: “Έλα μου ντε”!

21. Μίλησε, προ καιρού, ο Κος Ραγκούσης περί ατομικής του “ηθικής ακεραιότητος”! Δεν είμαστε λωτοφάγοι Νάξιε… ανάξιε!.. Μόνον ο Βούρτσης της ΝΔ, αυτός ο Μελισσανιδο-τσάτσος είναι χειρότερος από εσένα!..

22. Έχουμε δει πολλούς “αναλυτές” στα Κανάλια, κυρίως αποστράτους στρατιωτικούς, που δεν μπορούν χωρίς…δόξα, λέμε τώρα, και οι οποίοι, όταν υπηρετούσαν, ήσαν τρόφιμοι πολιτικών Γραφείων και ανθρώπινοι… ελκυστήρες (sic) Κομμάτων!

Ξαφνικά, είδαμε και έναν ακόμα, στο Κανάλι “ΑΡΤ” του Γ. Καρατζαφέρη! Επρόκειτο για τον Αντγο (ΣΣΕ: 1983) ΚΟΎΣΑΝΤΑ! Μόλις τον είδαμε, είπαμε: Ωχ! Έγινε “αναλυτής” και αυτός και δη στα Ε-Τ;

Όμως, οφείλουμε να παραδεχθούμε, πως τα όσα είπε ήσαν άριστα δομημένα, “επί του στόχου” και δεν συγκρίνονται με τις κατά συρροήν, τάχα μου… αναλύσεις, και στην πραγνατικότητα… παπαριές, που ακούμε καθημερινά στην ε/”TV” (δημόσια και ιδιωτική)!.. Μπράβο, ρε Στρατηγέ!

Υγ. Αλήθεια! Τα 1500 μ. σε πόσο χρόνο τα κάνεις τώρα;

23. Βαγγέλη ΒΕΝΙΖΕΛΕ!

Σε “έβγαλε” πάλι ο “δικός” σου δημ/φος ΚΟΥΒΑΡΑΣ, στο “ΕΡΤ-News”!.. Καταλαβαίνουμε, Κε… Πρόεδρε, εγγίζει και ο καιρός για την εκλογή νέου ΠτΔ μας και όσο να ‘ναι πολιτικά (θα) κολοτρίβεσαι και εσύ, έστω και λίγο!..

Κε Βενιζέλε, μεγαλο-γαμπρέ, μεγαλο-Καθηγητά, γενικώς μεγαλο… κάτι, κλπ!..

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ “ΜΑΚΙΑΒΕΛΗΔΕΣ”! ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΑΦΙΕΡΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΓΓΟΝΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ… ΚΑΡΕΚΛΟ-ΘΗΡΙΑ!..

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΠ’ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ -ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ- ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ, ΚΑΘΙΣΤΑΜΕΝΟΣ, ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ, ΑΘΥΡΜΑ ΤΟΥ “ΜΙΚΡΟΥ” “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥ” ΚΟΥ ΑΒΟΥΡΙ, ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΩΣ Κ. ΣΗΜΙΤΗ, ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ (!) ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΣΟΥΜΕ… ΡΟΧΑΛΟΪΔΩΣ, (ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ), ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΣΤΟ… ΓΥΑΛΙ!.. ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ “ΝΑ ΣΕ ΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ” ΕΠΙ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΑΜΑΝ, ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΜΑΝ*!..

Η ΚΑ ΣΑΚ/ΛΟΥ, Η ΝΥΝ ΠτΔ, ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΑ, ΤΟΥΣ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ (!!!) ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ή ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟ Π-Θ, ΓΙΑ ΠτΔ ΜΑΣ!..

ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ, ΚΕ ΒΕΝΙΖΕΛΕ, ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ “ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ”!.. ΠΏΣ, ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;

* ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ Α’ Ν/Φ ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ “ΣΥΓΝΩΜΗ” ΑΠΟ ΤΟΝ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΙΣΩΣ (!!!) ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΜΙΑ ΤΥΧΟΥΣΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ Ε/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!.. ΔΩΣΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΕ… ΠΡΟΕΔΡΕ!

ΓΙΑΤΙ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ (!), ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΤΗΝ ΚΑ ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΗΝ… ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ;

24. Μιλάνε στις κολο-φυλλάδες τους για εκτεταμένη εκλογονοθεία, που τάχα θα γίνει στις προσεχείς Ευρω-εκλογές από την Κ-Β, ώστε (και πάλι τάχα μου) να ωφεληθεί η ΝΔ (ειδικά ο Νεο-Ναζί Μελισσανιδο-τσάτσος, “δημ/φος” Χίος έχει “σκυλιάσει”), διότι ξέρουν, όπως δείχνουν όλα τα “γκάλοπ” που γίνονται, πως θα απέχουν πολύ σε ποσοστά, από αυτό της ΝΔ!..

Ξέρουν ακόμα ότι τα Κόμματά τους δεν έχουν καμιά δυναμική, ελλείψει Αρχηγών – Ηγετών! (“Τί να κλάσουν” επομένως, εμπρός στον Κ.Κ.Μ., ο “Γιδογάμης”, ο “Αστακοκυνηγός”, ο Λαμιώτης “καθιστός Βούβαλος”, κλπ, με αποτέλεσμα να προσπαθούν, με διατήρηση στην επικαιρότητα κάποιων θεμάτων, όπως πχ αυτό των Τεμπών, να κρατήσουν τα σημερινά ποσοστά τους, αναφερόμενοι σε “ασυμμετρία του σημερινού πολιτικού μας συστήματος”, επειδή η ΝΔούλα έχει 41% και αυτή… τ’ αρχίδ.. μου, με το συμπάθιο, λες και δεν ψήφισε ο ε/λαός, μεταφέροντας την… αλαζονεία του… ο λαός (sic), στο Κόμμα της ΝΔ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

25. Yeni Çağ Gazetesi İlk Sayfası

Εθνική Εφημερίδα Πρώτη Σελίδα

Πρώτη σελίδα της εφημερίδας Türkiye

Εφημερίδα Aydınlık Πρώτη Σελίδα

Εφημερίδα Yeni Birlik Πρώτη Σελίδα

Yeni Akit Gazetesi İlk Sayfası

Πρώτη Σελίδα της Εφημερίδας Diriliş Postası

26.

Έχει δίκιο ο Πούτιν; Η άλλη πλευρά της σχέσης Ουκρανίας-CIA

ΕΡΚΑΝ ΤΑΛΟΥ
HABER7 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Έχει δίκιο ο Πούτιν; Η άλλη πλευρά της σχέσης Ουκρανίας-CIA

  • 29.04.2024

Οι “New York Times”, η πιο διάσημη εφημερίδα της Αμερικής και του κόσμου , δημοσίευσαν μια ερευνητική έκθεση σχετικά με τις δραστηριότητες της CIA στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Η εφημερίδα, η οποία πήρε συνεντεύξεις από πηγές στους κύκλους των μυστικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ , την Ευρώπη και την Ουκρανία, έγραψε ότι η CIA δημιούργησε 12 μυστικές βάσεις κατασκοπείας στην Ουκρανία. Η είδηση ​​υποστήριξε ότι η CIA, όπως και άλλες αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, παρακολουθούσαν τις κινήσεις των ρωσικών στρατευμάτων, συνέλεξαν πληροφορίες για επιθέσεις με πυραύλους και διαχειρίστηκαν δίκτυα κατασκοπείας με τη βοήθεια εγκατεστημένων βάσεων.

Η εφημερίδα επισήμανε ότι οι ΗΠΑ βοηθούν το Κίεβο να εκπαιδεύσει «μια νέα γενιά Ουκρανών κατασκόπων», εδώ και σχεδόν 10 χρόνια.

ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΑΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Ενώ αυτή η σχέση που δημιουργήθηκε μεταξύ των δύο χωρών έκανε την Ουκρανία έναν από τους σημαντικότερους εταίρους πληροφοριών της Ουάσιγκτον, τονίστηκε ότι οι Ουκρανοί κατάσκοποι πέτυχαν σοβαρή επιτυχία σε αυτή τη διαδικασία.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών κατάφεραν να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες από αξιωματικούς των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ στην χώρα κατά την προπολεμική περίοδο. Η εφημερίδα έγραψε ότι κατά τη διάρκεια του πολέμου, οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες κατάφεραν να παρέμβουν στις επικοινωνίες των Ρώσων αξιωματούχων περισσότερο από τη βάση της CIA στη Ρωσία!..

ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

Ισχυρίζοντας ότι οι βάσεις κατασκοπείας της CIA στην Ουκρανία άρχισαν να δημιουργούνται πριν από 8 χρόνια, η εφημερίδα έγραψε ότι αυτές οι βάσεις δημιουργήθηκαν κομμάτι-κομμάτι επί κυβερνήσεων των Μπαράκ Ομπάμα, Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν.

ΟΙ ΗΠΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΚΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ

Οι “New York Times” ανέφεραν ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών ήταν απρόθυμες να συνεργαστούν με το Κίεβο στην αρχή.

Η “CIA” θεώρησε ότι υπήρχαν πολλά ονόματα στις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες από την σοβιετική περίοδο και ότι μπορούσαν να περάσουν πληροφορίες στη Ρωσία. Επιπλέον, μια από τις κύριες ανησυχίες ήταν το ενδεχόμενο οι δραστηριότητες της CIA στο Κίεβο να προσελκύσουν την αντίδραση της Μόσχας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕΤΑΞΥ 2014-2015

Ωστόσο, αυτή η άποψη άλλαξε το 2015.  Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, ο τότε αρχηγός της Ουκρανικής Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Valeri Kondratyuk παρέδωσε πολλά απόρρητα έγγραφα στον εκπρόσωπο της CIA στην χώρα. Στη συνέχεια, οι ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών συνέχισαν να παρέχουν τακτικά πληροφορίες σε αξιωματούχους των ΗΠΑ προκειμένου να δημιουργήσουν μια σχέση εμπιστοσύνης.

Στις ειδήσεις της εφημερίδας αναφέρθηκε ότι οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες παρείχαν πληροφορίες που αποδεικνύουν ότι οι Ρώσοι συμμετείχαν στην κατάρριψη του αεροσκάφους της “Malaysian Airlines” το 2014 και βοήθησαν στην δίωξη Ρώσων κατασκόπων που παρενέβησαν στις αμερικανικές εκλογές το 2016.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Δηλώνοντας ότι μετά από αυτές τις εξελίξεις δημιουργήθηκε μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών, οι “New York Times” έγραψαν ότι η “CIA” άρχισε να εκπαιδεύει τις Ουκρανικές Ειδικές Δυνάμεις και δημιούργησε μια ομάδα που ονομάζεται «Μονάδα 2245». Αυτή η ομάδα εκπαιδεύτηκε από αξιωματούχους της CIA σε θέματα όπως «αντίστροφη μηχανική», «σπάσιμο των συστημάτων κρυπτογράφησης της Μόσχας», «κατάσχεση ρωσικών UAV και εξοπλισμού επικοινωνίας».

Αναφέρθηκε ότι ο Kiril Budanov, ο οποίος είναι επί του παρόντος επικεφαλής της ουκρανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, προέρχεται επίσης από αυτήν την Μονάδα.

«Ως αποτέλεσμα των βάσεων κατασκόπων, η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο έχει γίνει η καλύτερη πηγή πληροφοριών για τη Ρωσία», είπε ένας Αμερικανός αξιωματούχος στους “New York Times”.

ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ο ΠΟΥΤΙΝ;

Πριν από την πλήρη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι η CIA και η MI6 έλεγχαν το Κίεβο και όρισε την γειτονική χώρα ως «ακρογωνιαίο λίθο για επιχειρήσεις εναντίον της Μόσχας».

Ο Πούτιν έχει ισχυριστεί συχνά ότι η ανατροπή του φιλορώσου Ουκρανού προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς το 2014 πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της CIA.

Φυσικά, αν πάρουμε τις πληροφορίες στις ειδήσεις ως αναφορά, το ουκρανικό κράτος, και όχι η CIA, ήθελε να έρθουν οι ΗΠΑ στην χώρα.

Φαίνεται ότι η CIA δεν εισήλθε στην Ουκρανία με τη βία και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν εμπιστεύονταν αρχικά τους Ουκρανούς. Αναφέρεται μάλιστα στις ειδήσεις ότι ανησυχούσαν μήπως προκαλέσουν το Κρεμλίνο.

Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να αγνοηθεί η πιθανότητα η CIA να παγίδευσε, με κάποιο τρόπο, το Κίεβο και να εισήλθε στην Ουκρανία αφού στην αρχή προσποιήθηκε ότι ήταν απρόθυμη.

Να είστε καλά!..

27.

Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε ότι πρέπει να δημιουργηθούν “αντιαεροπορικά” και “αντι-drone” στέγαστρα για την αποτροπή τουρκικών “UAV” και “UCAV” και ότι έχουν διατεθεί 2 δισ. ευρώ για αυτό το πρόγραμμα.

29.04.2024 
ΟΈλληνας υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας επέστησε την προσοχή στα προγράμματα πλοίων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών της Τουρκίας και ανακοίνωσε ότι διατέθηκαν 2 δισ. ευρώ για την δημιουργία αντιαεροπορικών και αντιαεροπορικών κουβουκλίων.

ΚΙΝΗΣΗ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ ΤΩΝ Τ/ ΟΠΛΩΝ.

Οι εξελίξεις της Τουρκίας στην αμυντική βιομηχανία και οι κινήσεις εντοπισμού συνεχίζουν να προσελκύουν την προσοχή της γειτονικής Ελλάδας. Μιλώντας στην έκθεση “Beyond 2024” στη Θεσσαλονίκη, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Δένδιας δήλωσε ότι θα πρέπει να δημιουργηθούν αντιαεροπορικά και αντι-drone στέγαστρα για την αποτροπή των τουρκικών UCAV. Ο υπουργός Δένδιας ανακοίνωσε ότι για το δαπανηρό πρόγραμμα έχουν δεσμευθεί 2 δισ. ευρώ.

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ»

Εφιστώντας την προσοχή στα προγράμματα πλοίων και drone της Τουρκίας, ο Δένδιας είπε: “Για παράδειγμα, δείτε το ναυπηγικό πρόγραμμα της γειτονικής μας Τουρκίας. Δείτε το πρόγραμμα drone. Πρέπει να τους δώσουμε μια λογική απάντηση. Δεν λέω ότι πρέπει να μπούμε σε έναν ανταγωνισμό, για να δούμε ποιος θα έρθει πρώτος! Θέλουμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας, “θέλουμε επίσης να έχουμε αποτρεπτική ικανότητα”!..

«Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ».

Ο Έλληνας υπουργός συνέχισε τη δήλωσή του λέγοντας : «Είναι η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση που έγινε ποτέ στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις».

ÖzgürBayrak Haber7.com – Συντάκτης

28.

Στις εκλογές «η φωνή της Ιερουσαλήμ» μετά «το στόμα των Σιωνιστών!».

ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΕΪ
HABER7 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Στις εκλογές «η φωνή της Ιερουσαλήμ» μετά «το στόμα των Σιωνιστών!».

  • 29.04.2024

Ο Ekrem İmamoğlu, ο οποίος επισκέφτηκε τον Τούρκο αρχιραβίνο İsak Halevaμόλις μια εβδομάδα πριν από τις τοπικές εκλογές του 2019, έλαβε τις «ευλογίες» του αρχιραβίνου και υποσχέθηκε ότι θα δημιουργήσουν  «ένα γραφείο πίστης» εάν εκλεγούν.

Η εφημερίδα Haaretzστο Ισραήλ, η οποία ήταν «ευχαριστημένη» μετά την νίκη του Ιμαμόγλου στις εκλογές, έγραψε πως ο İsak Haleva εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, λέγοντας: «Χάρη στην Κωνσταντινούπολη, η τουρκική δημοκρατία κέρδισε μια τέλεια νίκη».

Λίγους μήνες μετά τις εκλογές, ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε το λεγόμενο «Σχέδιο του Αιώνα», το οποίο «νομιμοποιούσε την κατοχή της Παλαιστίνης» και «προβλεπόταν η παράδοση της Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ» .

Αντιδρώντας σε αυτή την κατάσταση, το “Κόμμα Ευτυχίας” διοργάνωσε το «Μεγάλο Συλλαλητήριο της Ιερουσαλήμ» στην πλατεία Yenikapı της Κωνσταντινούπολης για να καταδικάσει αυτό το σχέδιο… εισβολής των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

Ο Πρόεδρος του SP Temel Karamollaoğlu, ο έκπτωτος ηγέτης του CHP Kılıçdaroğlu, ο πρόεδρος του Μελλοντικού Κόμματος Ahmet Davutoğlu, ο επικεφαλής του DP Gültekin Uysal, εκπρόσωποι άλλων πολιτικών κομμάτων, πολλοί πολίτες και ο «νεοφυής» Μητροπολιτικός Δήμος της Κωνσταντινούπολης παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση που έγινε στις 9 Φεβρουαρίου 2020 Πρόεδρος Ekrem İmamoğlu 2020.

Ο İmamoğlu, μιλώντας φορώντας ένα παλαιστινιακό κασκόλ στο λαιμό του, στο βήμα με τις αφίσες του Abdulhamid Khan…

Αντιδρώντας στην κατοχή στην Παλαιστίνη, είπε: «Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τον καταπιεσμένο παλαιστινιακό λαό, χέρι με χέρι, ώμο με ώμο».

Αν και τα μέσα ενημέρωσης ενοχλούνταν από την αφίσα του Abdulhamid, μέσω των επίμαχων δηλώσεων, «Χαίρε για την Ιερουσαλήμ! – Να χαίρεσαι για την Παλαιστίνη!», χρησιμοποίησαν τις δηλώσεις του, προσπάθησε να παρουσιάσει τον İmamoğlu ως τον «νέο ηγέτη της ummah / ούμμα» .

Σύντομα όμως ο ενθουσιασμός τους διαψεύστηκε.

Ο Ekrem İmamoğlu του CHP, ο οποίος ανέβηκε στο αξίωμα με τους “Takbirs” και “Yasins” και υποσχέθηκε ότι “θα στηρίξει τον καταπιεσμένο παλαιστινιακό λαό” , εξέδωσε σύντομα την εφημερίδα Şalom, τη φωνή του Σιωνιστικού Ισραήλ στην Τουρκία, με χρήματα που ανήκουν στον προϋπολογισμό του Μητροπολιτικού Δήμου της Πόλης!

Στην ολοσέλιδη διαφήμισή του, ο İmamoğlu έλεγε : « Συγχαίρω την 75η επέτειο της Εφημερίδας” Şalom”, της πολύτιμης έκδοσης της πολυπολιτισμικής μας ζωής, η οποία διατηρεί με ευαισθησία την ατζέντα της τουρκικής εβραϊκής κοινότητας , και με σεβασμό χαιρετίζω τους αναγνώστες της».

Ο İmamoğlu δεν χρησιμοποίησε ούτε μια αρνητική δήλωση για το Σιωνιστικό Ισραήλ μετά τη συγκέντρωση στο Yenikapı, που έγινε μία εβδομάδα μετά από την γενοκτονία που ξεκίνησε στη Γάζα…

Στην ομιλία του σε μια τελετή θεμελίωσης στην οποία παρευρέθηκε στο Avcılar, είπε: «Υπάρχει πόνος και σκληρότητα όπου γίνεται κατάχρηση της πίστης. «Υπάρχει σφαγή και καταπίεση σε κάθε κοινωνία που εκμεταλλεύεται την πίστη»!..

Κατηγόρησε τους καταπιεσμένους Παλαιστίνιους, που έχουν σκοτωθεί συστηματικά με τα πιο σύγχρονα όπλα μαζικής καταστροφής, ανεξάρτητα από το αν ήταν γυναίκες , παιδιά ή άτομα με ειδικές ανάγκες , στα κατεχόμενα από τους Σιωνιστές εδάφη για «κατάχρηση» επί 75 χρόνια!

Τις ίδιες ημέρες…

Ενώ τα μέλη του συμβουλίου του IMM από το AK Party, MHP και İYİ Party αποφάσισαν να στείλουν ένα «ασθενοφόρο» στη Γάζα με τις δωρεές που θα μάζευαν μεταξύ τους, αποδείχθηκε ότι ο Ekrem İmamoğlu του CHP και το προσωπικό του στον Δήμο δεν συμμετείχαν σε αυτό το φιλανθρωπικό καραβάνι.

Αναφέρθηκε ότι ο Ιμαμόγλου, ο οποίος έστειλε 12 φορτηγά βοήθειας στον Ζελένσκι, ο οποίος υποστήριξε ανοιχτά τη σφαγή του Σιωνιστικού Ισραήλ, “κουφάθηκε” στην κλήση των μελών του συμβουλίου του IMM (“Μητροπολιτικού Δήμου”) και δεν δώρισε ούτε μια δεκάρα για την αγορά ασθενοφόρου στον Γάζα.

Ακόμη!

Αναφέρθηκε ότι ο Μητροπολιτικός Δήμος Κωνσταντινούπολης, υπό τη διοίκηση του İmamoğlu, ο οποίος δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη για τον καταπιεσμένο λαό της Γάζας, πραγματοποίησε εκστρατείες κατά του μποϊκοτάζ, κατευθύνοντας τον λαό της Κωνσταντινούπολης σε σιωνιστικές εταιρείες. Ειδικότερα, η καμπάνια προσφοράς καφέ από τα Starbucks στους χρήστες του «Istanbulkart» με αντάλλαγμα τη φόρτωση του υπολοίπου τους προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

* Ο Ekrem İmamoğlu, ο οποίος πόζαρε με ένα παλαιστινιακό κασκόλ στο λαιμό του, τους πρώτους μήνες του διορισμού του, θυμήθηκε την υπόσχεση υποστήριξης που έδωσε στο Yenikapı, μόνον όταν πλησίαζαν οι τοπικές εκλογές της 31ης Μαρτίου.

Ο İmamoğlu, ο οποίος έστειλε 5 φορτηγά υλικά βοήθειας από τα ταμεία του “IMM” στο “AFAD” για να παραδοθούν στη Γάζα, ανακοίνωσε ότι έδωσαν επίσης υποτροφίες σε Παλαιστίνιους φοιτητές που έπεσαν θύματα κατοχής και έκανε μεγάλο θόρυβο θρησκευόμενων αδελφών και αδελφών που αναζητούσαν μια δικαιολογία για να τον ψηφίσουν.

Ο İmamoğlu, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές και ήταν πεπεισμένος ότι δεν υπήρχε κάλπη στον ορίζοντα για τα επόμενα 4 χρόνια, έδειξε ξανά χθες το πραγματικό του πρόσωπο.

Στη συνέντευξή του στο CNN International, ο πρόεδρος IMM του CHP περιέγραψε τη «Χαμάς», που είναι ο εκλεγμένος νόμιμος εκπρόσωπος του καταπιεσμένου παλαιστινιακού λαού, για την οποίο είχε πει στο παρελθόν πως, «θα συνεχίσουμε χέρι με χέρι, ώμο με ώμο», και η οποία δίνει έναν επικό αγώνα κατά της γενοκτονίας του Σιωνιστικού Ισραήλ, ως «τρομοκρατική οργάνωση», όπως είπε.

Οι σιωνιστικές εφημερίδες κάλυψαν αμέσως αυτές τις σκανδαλώδεις λέξεις στους τίτλους τους.

Τώρα κάποιοι χοροπηδάνε πάνω – κάτω, σαν να είχε πει ο İmamoğlu λόγια που θα ευχαριστούσαν το Ισραήλ για πρώτη φορά…

Ωστόσο, εκτός από τις προεκλογικές περιόδους, δεν άλλαξε ποτέ γραμμή.

Όπως όλα τα μέλη του CHP, ο İmamoğlu ήταν πάντα προσεκτικός να μην πληγώσει τον δολοφόνο Ισραήλ!

Zekeriya Say / ειδήσεις 7

29. Ο Ολλανδός Π-Θ, Μαρκ ΡΟΥΪΤΕ, ακλόνητο φαβορί για νέος ΓΓ/ΝΑΤΟ! Για άλλη μια φορά Ολλανδός!.. Καθόλου τυχαίο!.. Μετέβη, το προηγούμενο Σ-Κ στην Πόλη, όπου συνάντησε τον ΡΤΕ και έλαβε (και!) την τ/έγκριση για την υποψηφιότητά του!..

30.

Greek Mafia: Τα στοιχεία των 8 μελών της εγκληματικής οργάνωσης που δολοφόνησαν Σκαφτούρο και Ρουμπέτη (εικόνες)

Οι Αρχές είχαν περάσει χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για την υπόθεση δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου στα Δερβενοχώρια το 2022, του Βασίλη Ρουμπέτη και του γαμπρού του, Διονύση Μουζακίτη, στον Κορυδαλλό το περασμένο καλοκαίρι, για δύο εμπρηστικές επιθέσεις, αλλά και για μια απόπειρα δολοφονίας στην Πιερία.

Η Αστυνομία συγκέντρωνε εδώ και καιρό πληροφορίες και στοιχεία για τις υποθέσεις αυτές και ήταν ζήτημα χρόνου να γίνει επιχείρηση, ωστόσο καταλυτικό ρόλο έπαιξε η δολοφονία Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο για τις εξελίξεις αυτές.

Πρόκειται για τους:

ΑΖΩΪΔΗ Σάββα του Θωμά και της Ινέσσα, γεν. την 11-10-1985 στη Γεωργία,

1 1

ΚΙΟΥΡΝΤΩΒ Δημήτριο του Σπάρτακου και της Ελβίσα, γεν. την 16-03-1983 στην Γεωργία,

2 1

ΣΕΝΓΕΡΟΒ Δημήτριο του Ευσταθίου και της Μαρίνας, γεν. την 22-03-1990 στην Ρωσία,

3 1

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Ευδοξίας, γεν. την 03-12-2003 στη Θεσσαλονίκη,

4 1

PAJO XHONATAN του JETNOF ή JETNOR και της NEXHMIE ή NEXHMIJE, γεν. την 01-08-1998 στην Αλβανία,

5 1

ΕΜΙΝΙΔΗ Ηλία του Λαμάζι και της Καρίνε, γεν. την 20-09-1995 στη Γεωργία,

6 1

ΣΟΦΙΑΝΟΒ Λεωνίδα του Αλεξίου και της Αλεξάνδρας, γεν. την 25-01-1983 στο Ουζμπεκιστάν και

7 1

ΦΥΛΟΠΟΥΛΟ Θεόδωρο του Πολυχρόνη και της Ευδοκίας, γεν. την 11-05-1979 στο Ουζμπεκιστάν.

8 1

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης, την προστασία του κοινωνικού συνόλου και της ευχερέστερης πραγμάτωσης της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των αξιόποινων πράξεων που διεπράχθησαν και προκειμένου να εξιχνιαστούν νέες περιπτώσεις αξιόποινων πράξεων στις οποίες ενέχονται, αλλά και να ευοδωθούν οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνώστων δραστών – συναυτουργών τους.

8 meli greek mafia

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 10414 και 1014, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται απόλυτα το απόρρητο της επικοινωνίας, καθώς και η ανωνυμία του ατόμου που τηλεφωνεί (δεν είναι δυνατή η αναγνώριση κλήσης).

31. Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ!..

Ο Ολυμπιακός ΖΕΙ όσα ονειρεύεστε

Ο Ολυμπιακός ΖΕΙ όσα ονειρεύεστε...

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Μ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!

ΚΑΙ 

ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ!

Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 

Η ερυθρόλευκη “Μεγάλη Ιδέα” πραγματώνεται μέρα με τη μέρα και η “Αθλητική Διαπλοκή” καταγράφει τις ιστορικές στιγμές που βιώνουν οι πιο τυχεροί οπαδοί του κόσμου

Την περασμένη Τετάρτη, δημοσιεύσαμε, στην παρούσα στήλη, ένα κείμενο για το επικείμενο «τσουνάμι» ευρωπαϊκών ημιτελικών και προημιτελικών, στους οποίους θα συμμετείχε τις επόμενες ημέρες ο Ολυμπιακός, σε όλα τα αθλήματα. Πράγματι, το τσουνάμι βρίσκεται σε εξέλιξη και γράφεται ιστορία με χρυσά γράμματα για τον ελληνικό αθλητισμό.

Αυτές τις μέρες, ο κόσμος του Ολυμπιακού βιώνει την απόλυτη έκσταση, την πιο γλυκιά αίσθηση, έναν ερυθρόλευκο παροξυσμό, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και εντός των ελληνικών συνόρων…

Όσα ζει ο Ολυμπιακός μέσα σε λίγα 24ωρα, δεν τα έχουν βιώσει όλοι οι άλλοι μαζί σε ολόκληρη την ιστορία τους…

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Την Πέμπτη το βράδυ γράφτηκε ιστορία στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ολυμπιακός μετά από μία τιτάνια μάχη 120 λεπτών + τη διαδικασία των πέναλτι, πέτυχε μία επική πρόκριση επί της Φενερμπαχτσέ μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Την ώρα που όλες οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες έχουν εγκατασταθεί οριστικά στους καναπέδες των σαλονιών τους, ο Ολυμπιακός έβγαλε χιλιάδες Έλληνες στους δρόμους όλης της χώρας και πλέον θα αγωνιστεί κόντρα στην Άστον Βίλα, με φόντο έναν ευρωπαϊκό τελικό.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Μόλις λίγες ώρες μετά, οι νέοι του Ολυμπιακού προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League στη Νιόν της Ελβετίας, αποκλείοντας στα ημιτελικά του final four τη Ναντ και έγραψαν ιστορία!

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Το Σάββατο, το τμήμα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού με 7 ευρωπαϊκά να δεσπόζουν στην τροπαιοθήκη του, συμμετείχε στο final four του Champions League στην Βαρκελώνη απέναντι σε 3 ισπανικές ομάδες! Νίκησε στον ημιτελικό την Ματάρο με 16-12 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Επρόκειτο για τον 41ο ευρωπαϊκό τελικό του συλλόγου στα ομαδικά αθλήματα ανδρών/γυναικών. Όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν με κιάλια…

Την ίδια μέρα, το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού έπαιρνε μια σπουδαία ισοπαλία (28-28) μέσα στην Ουγγαρία απέναντι στην πανίσχυρη Φερεντσβάρος στον πρώτο ημιτελικό του European cup, με τη ρεβάνς να γίνεται στην Ηλιούπολη και τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται να διεκδικήσει την παρουσία του σε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό:

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Την Κυριακή, το τμήμα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο final four της Βαρκελώνης, κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο και γράφοντας μία ακόμα μεγάλη στιγμή στην ερυθρόλευκη ιστορία.

Το μεσημέρι ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών με 61-53 και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών, ενώ το βράδυ στο γήπεδο Καραϊσκάκη κυριάρχησε απόλυτα και εμφατικά επί του ΠΑΟΚ και νίκησε με 2-1 για τα playoffs της Super League 1, παρά την κόπωση από τον πόλεμο 120 λεπτών σε μία άλλη χώρα προ 2 ημερών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Την Δευτέρα ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-2 σετ τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη για τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών και στέφθηκε πρωταθλητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πετυχαίνοντας μάλιστα και το νταμπλ, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες είχε κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδας στο final four της Λάρισας.

Ο Παναθηναϊκός είχε το πλεονέκτημα έδρας, ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος λόγω του τραυματισμού του Τζούριτς, αλλά στέφθηκε πρωταθλητής!

Ο Ολυμπιακός αποτελεί τον απόλυτο αυτοκράτορα του Ελληνικού βόλεϊ, καθώς είναι ο σύλλογος με τα περισσότερα πρωταθλήματα, κύπελλα και λιγκ καπ και ο μόνος ελληνικός σύλλογος με ευρωπαϊκές κατακτήσεις και μάλιστα τρεις! Η σύγκριση με τον δεύτερο του ελληνικού βόλεϊ Παναθηναϊκό, είναι χαρακτηριστική:

Λίγα λεπτά μετά, στην έδρα της ΟΥΕΦΑ στη Νιόν της Ελβετίας, οι νέοι του Ολυμπιακού συνέτριψαν με 3-0 την Μίλαν στον τελικό του Youth League και στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης και μάλιστα αήττητοι! Πρόκειται για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο που κατακτά ελληνικός σύλλογος στον βασιλιά των σπορ:

Συνοψίζοντας, από την Τετάρτη μέχρι τη Δευτέρα, ο «ερυθρόλευκος» απολογισμός περιλάμβανε: Μία πρόκριση στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο ποδόσφαιρο, έναν επιτυχημένο πρώτο ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο χάντμπολ ανδρών, έναν τελικό Champions League στο πόλο γυναικών, την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ ανδρών και την κατάκτηση του UEFA Youth League στο ποδόσφαιρο.

Το αποτέλεσμα είναι ότι ο κορυφαίος πολυαθλητικός οργανισμός της Ευρώπης γράφει χρυσές σελίδες στην ιστορία του και αναγκάζει τα γραφεία τύπου ομοσπονδιών και υπουργείων να δουλεύουν διπλοβάρδιες για να εκδίδουν ανακοινώσεις συγχαρητηρίων.

Κάτι τέτοιες στιγμές, ο νους μας επιστρέφει στα φαντασιακά κείμενα Γκαραγκάνη-Μπενόγλου που γράφτηκαν παλαιότερα. Ο Λ. Γκαραγκάνης οραματιζόταν τον Παναθηναϊκό του 2035 και ο Μπενόγλου τον Παναθηναϊκό του 2048. Ειδικά ο Γκαραγκάνης, δεν πέτυχε ούτε την κατάργηση του κανονισμού του εκτός έδρας γκολ…

Για μία ακόμα φορά συνειδητοποιούμε ότι ο Ολυμπιακός ΖΕΙ στο σήμερα, όσα οι άλλοι ονειρεύονται…

ΥΓ: Ακολουθούν οι μάχες του Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Champions League στο πόλο ανδρών απέναντι στην Φερεντσβάρος (σήμερα 18:00, ERT sports 2 / ΝΙΚΗΣΑΜΕ και ελπίζουμε για “Final 4”), για τα playoffs της Euroleague στο μπάσκετ απέναντι στην Μπαρτσελόνα (Τρίτη / χάσαμε από την Διαιτησία, όπως η ίδια η “FIBA”σε ανακοινωσή της παραδέχθηκε και Πέμπτη στις 22:00, Nova) καθώς και ο επαναληπτικός ημιτελικός του European cup στο χάντμπολ απέναντι στην Φερεντσβάρος το Σάββατο στην Ηλιούπολη (ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΚΗ ΒΑΛΟΥΝ). Υπάρχουν επίσης οι επόμενοι τελικοί του βόλεϊ γυναικών (χάσαμε το πρωτάθλημα με 3-2 νίκες από τον βάζελο, αφού στο 5ο ματς και στο “τάϊμπρέϊκ” χτύπησε η καλύτερη ξένη παίκτριά μας) και μπάσκετ γυναικών με τον Παναθηναϊκό (Πήραμε το Πρωτάθλημα με 3-2 νίκες και με 2 παίκτριές μας στο… καναβάτσο, αφού τις κτύπησαν οι βαζελίνες! Της μιάς της έσπασαν την μύτη)!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΓΕΡΑ ΤΟΜΑΣ, ΓΕΡΆ!..

Ο Τόμας Γουόκαπ του Ολυμπιακού ζήτησε να παίξει στην εθνική Ελλάδας - Θετική εισήγηση από την ΕΟΚ

COME ON BOY!.. 

WE LOVE YOU SO MUCH!

ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΤΟΜΑΣ, ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΑΣ!

-/-

ΚΡΙΜΑ ΚΕ ΜΠΟΝΤΙΡΟΓΚΑ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ 2-1, ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 2-1* ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ!.. ΤΊ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΜΕΤΑ!.. 

ΤΊ ΝΑ ΕΦΤΑΙΓΕ / ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ;

  • ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ “FİBA” ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ;
  • ΜΗΠΩΣ “ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ” ΤΗΝ ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ… ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ, ΡΕ ΣΥ ΝΤΕΓΙΑΝ;

Επίσημο: Πρόεδρος της Euroleague ο Μποντιρόγκα (pic) - to10.gr

ΦΩΤΟ: ΝΤΕΓΙΑΝ ΜΠΟΝΤΙΡΟΓΚΑ, Ο ΣΕΡΒΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ “FİBA” ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ!

* ΤΑ 6” ΚΑΙ 48΄΄΄ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΤΕ, ΜΕ 71-69 ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ 18″ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ! ΜΑΛΙΣΤΑ!

ΤΟ… “ΣΩΣΤΟ” ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΦΑΟΥΛ, ΠΟΎ ΤΟ ΕΙΔΕΣ, ΡΕ ΣΥ ΝΤΕΓΙΑΝ; ΕΦ’ ΟΣΟΝ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΟΥ ΠΕΤΡΟΥΣΕΦ, ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΕΡ “ΚΑΤΩ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΦΥΡΑΕΙ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΠΏΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ 3 ΒΟΛΕΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΑΥΤΟ ΣΟΥΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΠΕΤΡΟΥΣΕΦ – ΠΑΡΚΕΡ;

-/-