Ό,τι Βρίσκουμε… Πεταμένο!..

Φίλοι μου /μας!

1. Διαβάζω! Ύπουλο σχέδιο των Κοσσοβάρων για οικονομικό στραγγαλισμό της Σερβικής μειονότητος”, … Κα Μπακογιάννη!..

2. Και επειδή, ως Έλληνες, είμαστε… “large”, ο… φίλος μας Αλβανός Π-Θ Έντι ΡΑΜΑ, έρχεται ξανά, στις αρχές Μαϊου, στην Αθήνα για να μιλήσει στο Γαλάτσι (εκεί διάβασα), σε Αλβανούς της ενταύθα (sic) “Αλβανικής Κοινότητος”!..

ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΑ, ΚΑ… ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!..

ΑΡΑΓΕ, ΤΊ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ (!) ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΑ; ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΟΙΝΕΣ… ΔΡΑΣΕΙΣ (SİC), ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ε-Τ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΚΡΙΜΑ!

ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ, ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!..

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ… ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Α-ΠΟ-ΣΥ-ΡΘΕΙ-ΤΕ!..

ΡΕ ΣΥ ΡΑΜΑ, ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ Ο ΟΡΣΙ, ΑΥΤΟΣ Ο… ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΣΥΜ-ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ;

3. Γαλλία:

α. Ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν μίλησε / πρότεινε προσφάτως πυρηνική άμυνα της “ΕΕ”, (δεδομένου ότι η χώρα του είναι μια εκ των πυρηνικών δυνάμεων του Πλανήτη), ώστε να καλυφτεί το θέμα της αμύνης της Ευρώπης!..

“Για την ιστορία”! Εμείς, δεν ισχυριστήκαμε ποτέ πως η πρόταση του Ε/Π-Θ για ευρω-ομόλογο για την Άμυνα της Ηπείρου μας ήταν λάθος, αντιθέτως ως σκέψη – πρόταση, για τις δικές μας ελληνικές “ειδικές συνθήκες ασφαλείας”, η υλοποίηση ενός τέτοιου ενδεχομένου “θα ταίριαζε γάντι”!..

Εμείς ισχυριστήκαμε ότι, το ΝΑΤΟ, λέγε με Η.Π.Α. , αλλά και οι ίδιες οι Η.Π.Α. είναι αντίθετες σε μια τέτοια ιδέα, ενώ αναφέραμε ότι πχ η χώρα μας (αλλά και άλλες, όπως εμείς), δεν έχουν ούτε την οικονομική δυνατότητα, ούτε το αναγκαίο προσωπικό το οποίο θα δεσμευόταν για κάτι τέτοιο, αλλά ούτε την επιχειρησιακή άνεση – ευχέρεια να “ανοίγει” τις ΕΔ του σε πολλά Πεδία δράσεως, που λίαν πιθανώς οι χρόνοι δράσεώς τους πολλές φορές να συμπέσουν! (Μια ευρωπαϊκή δράση, με μια πχ Ε-Τ διένεξη στο Πεδίο, κλπ)!.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΟΥΤΕ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΜΕΙΖΟΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ “ΣΤΑΤΟΥΣ” ΤΗΣ ΕΔΩ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ!..

Η ιδέα του ΜΑΚΡΟΝ για αμυντική πυρηνική ευρωπαϊκή κάλυψη, θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος πως έρχεται σαν μια “μέση λύση”, ανάμεσα στην υπερατλαντική άρνηση και στο ευρωπαϊκό “θέλω”, αν και όπως είδαμε δεν συμφωνούν αρκετές των ε/χωρών στο… ευρω-ομόλογο Μητσοτάκη!..

Όμως και πάλι προκύπτει το ερώτημα! Δεν θα έπρεπε να υπάρχει, αν δεν υπάρχει, κοινός δυτικός (!) πυρηνικός σχεδιασμός; Δηλαδή, οι Η.Π.Α., η Γαλλία, η Βρετανία, κλπ, σε μια περίπτωση πυρηνικής απειλής, πχ από το Ιράν, την Κίνα, την Β. Κορέα, την Ρωσία, θα ενεργήσουν “κατά μόνας”, θα αυτενεργήσουν; Δεν θα υπάρχει πχ κοινός επιχειρησιακός Διοικητής, πχ ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. ή της Γαλλίας, κλπ, κλπ, κλπ;

Στην περίπτωση μια αποδεκτής από όλους τους Ευρωπαίους πυρηνικής αμυντικής ευρωπαϊκής ομπρέλας, ποιός θα είναι ο ρόλος και ο λόγος της κάθε χώρας στο όλο αυτό σχέδιο, εκτός της οικονομικής των συνεισφοράς; Ποιός πχ ο ρόλος της Ελλάδος; (Αν βεβαίως θα υπάρχει τέτοιος για τις χώρες, πέραν της όποιας εκ μέρους των οικονομικής συνεισφοράς)!..

β. Οι 2000 Γάλλοι, (εκείνο το εκστρατευτικό σας Σώμα, κλπ), εστάλησαν στην Ουκρανία, Κε Μακρόν;

4. Ενώνουμε την φωνή μας με εκείνη των αποστράτων στελεχών των ΕΕΔ! “Όχι οι απόστρατοι εκτός των στρατιωτικών Νοσοκομείων”!..

Φανταστείτε πού φτάσαμε φίλοι!.. Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια!..

5. Θα θέλαμε να πάτε και να “δείτε”, τί ακριβώς γράφαμε εδώ (!), στο “σάϊτ” μας / σας, για την “γραμμή” στον Χάρτη που οι ΡΕΔ θα επιδίωκαν να “πιάσουν”, ως τελικό επειρησιακό τους στόχο!

“Ανέκρουσαν πρύμναν”, σχετικά μ’ αυτήν, οι Ρώσοι το Καλοκαίρι του 2023, είπαν σχεδόν ευθέως ότι σταματούν, αλλά οι ΟΕΔ, με την θέληση – πίεση των Η.Π.Α. και όλα όσα φληναφήματα – οράματα περί Ο/αντεπιθέσεως, κλπ, είχαμε ακούσει, υποχρεώθηκαν τελικώς να πολεμήσουν και πάλι και έτσι σήμερα προελαύνουν παντού στο Πεδίο, απειλώντας και με κατάληψη της 2ης, μετά το Κίεβο, Ο/πόλεως, αυτής του Χαρκόβου, όπως ο ίδιος ο νυν Ο/Α/ΓΕΕΔ λέγει, ζητώντας συνεχώς και πολύ… φωναχτά βοήθεια!..

ΚΑΝΕΙΣ -ΑΡΑΓΕ- ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, (ΟΧΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ, ΟΧΙ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ Η.Π.Α.), ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΟΤΑΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ (“ΜΙΚΡΑ ΡΩΣΙΑ”), ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΧ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΡΗΝΗ, Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΣΤΩ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ρ/ΕΙΣΒΟΛΗ;

“ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ”, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ 85% – ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΟΤΙ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΠΧ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΚΛΠ!..

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΛΜΑΕΙ* ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚ-ΡΙΟ, ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!.. ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ “ΤΟ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ” Η ΔΥΣΗ, ΤΟΤΕ -ΙΣΩΣ- ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΨΗ… ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ!..

* ΜΟΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ “CİA” ΟΜΙΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΎΟΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ, … ΡΩΣΟΦΙΛΟΙ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

6.  Οι Γερμανικές ΕΔ διατρώθηκαν πολλαπλώς από τις ρωσικές ΜΥ τα τελευταία 10+ χρόνια και όχι απλώς από έναν ή δύο κατασκόπους, που όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούσαμε ότι “πιάστηκαν” 1, 2 Ρ/κατάσκοποι, κλπ, κλπ, κλπ!.. Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι Ρ/ΜΥ! Μην ξεχνάτε ότι οι Ρ/ΜΥ έχουν όλο το πληροφοριακό υλικό της πρώην “ΕΣΣΔ”, όλο το παλαιό εμπειρότατο προσωπικό επίσης, κλπ, κλπ, κλπ!… Βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί!..

7.  Για πόσα “ΚΑΑΝ” “πάτε”, ορέ Τούρκοι; Μήπως για… κανένα; Θα επανέλθουμε!..

8. Έχεις δίκιο φίλε! Επί “Σόρος-Σύριζα” είχαμε “ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ” και ξαφνικά, επί Κ-Β του Κ.Κ.Μ., ως άλλο “playmobil system”, αχαχαχαχαχαχα, έπαψε να είναι τέτοιο!.. Μάλιστα, έχετε δίκιο, … λαμόγια διεθνιστές και άλλοι…συνοδοιπόροι σας!..

9. Βγήκε”, μετά απ΄πο 6 χρόνια, και η απόφαση για το Μάτι!

Ενδεικτικώς! Ο Τσίπρας, ο σε λίγο… “Ιδρυματούχος” και αυτός, ο πολιτικός βρωμιάρης της προδοσίας… “των Πρεσπών” (όπως όλοι οι καλοί πολιτικοί που σέβονται τον εαυτό τους, κλπ, αχαχαχαχαχαχαχα), ο κατά δήλωσή του κλέφτης Πολλάκης, ο μέγας ρουφιάνος των ΕΔ Τόσκας, τότε Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ”, και λοιποί, που έπαιξαν εκείνο το χυδαίο “σκετς”, υποδυόμενοι πως δεν ήξεραν τάχα τίποτα για νεκρούς, όταν έκαναν εκείνη την… περίφημη σύσκεψη το βράδυ που ήρθε η… Κόλαση στην Γη, δεν τιμωρήθηκαν, αφού ούτε καν κατηγορήθηκαν!

Η Δούρου, η τότε Περιφερειάρχης, το τσουτσέκι του Μελισσανίδη, που έδωσε μια σειρά από δεκάδες εκ-ρια Ευρώ για την “Τζάμπα Σοφιά”, αθώα και αυτή, ενώ ξέροντας ότι η ανωτέρα ποινή θα είναι τα 5 έτη, αφού οι κατηγορίες θα ήσαν πλημμεληματικές το έπαιξε μέχρι και πολιτική… “ΖΑΝ ΝΤ’ ΑΡΚ”!..  (ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο… ΔΥΝΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΤΗΣ “17Ν” Γ’ ΚΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ*, ΔΝΤΗΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, που είχε συντάξει τον νέο, για τότε, “Ποινικό Κώδικα”, ο οποίος εκτός των ποινών “ΧΑΔΙΑ”, ακόμα και για τα χειρότερα κακουργήματα, είχε βγάλλει από τις Φυλακές το “ΑΦΑΝ ΓΚΑΤΕ” των ντόπιων και ξένων εγκληματιών)!..

Άραγε, ο “Σόρος-Σύριζα” θα κρεμμάσει τώρα και κανένα “πανό” για το Μάτι, στην φάτσα των Γραφείων του στην πλ. Κουμουνδούρου, τώρα που βγήκε αυτή η αισχρή απόφαση, για την οποίαν όμως ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ, ΔΗΜ/ΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ, ΔΕΝ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ (!) ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕ ΩΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Ο ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΝΙΚΟΣ “ΣΥΡΙΖΟ-ΝΟΜΟΣ”, ΑΛΛΑ Ο “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ” ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΜΕΛΗΘΕΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟΥ, ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ;

Απάντηση! Διαβάστε την από κάτω!..

Όχι, κανείς δεν θα πει τίποτα τέτοιο, ούτε ακόμα και ο… ΣΚΑΪ, αφού ο Αλ-Αφούζος πήρε εντολή – “γραμμή” από τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” των Η.Π.Α., οι οποίοι κυβερνούν σήμερα την 1η πλανητική αυτή δύναμη, να υποστηρίξει όσο μπορεί και δύναται τον Κασσελάκη και το Κόμμα του! Δεν ήρθε τυχαίως στην χώρα μας ο Κασσελάκης! Τον έστειλαν με προοπτική να τον κάνουν μια ημέρα, (αν θα το θέλει και ο Θεός φυσικά), Π-Θ! Γι΄αυτό και ο Κασσελάκης λέγει συνεχώς ότι θα γίνει Π-Θ!.. Διότι γι’ αυτόν τον ρόλο τον… “ετοίμασαν” στις Η.Π.Α. και έβαλαν μετά να τον φέρει στην χώρα μας ο “Σόρος-Τσίπρας”!..

Μάλιστα ο ΑΛ – ΑΦΟΥΖΟΣ τον “έβγαλε έξω” και για τραπέζι!.. Γι’ αυτό και βλέπετε τον… μεγάλο (sic) της δημ/φίας Οικονόμου και τον… γλειώδη (!) Παυλόπουλο, που το “παίζει”, (τάχα μου κεκαλυμμένα), άθεος, με κάποιες ανόητες εμμετικές ατάκες που εκτοξεύει,  ώστε να αρέσει στους εργοδότες του και στους ομοίους κυρίαρχους των καιρών μας, να προμοτάρουν εσχάτως τον “Σόρος-Σύριζα” και ενίοτε να… “πυροβολούν” και την ΝΔ!..

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ “ΧΑΒΑΛΕ”, ΔΙΑΒΑΣΤΕ!.. ΕΙΘΕ ΠΟΤΈ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ ΒΑΖΕΛΟΣ!..

* ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ: Ένας σύγχρονος “ΣΙΟΡ ΤΑΠΑΣ”, ως χαρακτήρας, ένας “ΣΙΟΡ ΤΑΠΑΣ”, όπως κάποτε τον είχε υποδυθεί ΦΟΒΕΡΑ (!), ο τεράστιος ηθοποιός μας ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, στο “σίριαλ”, “ο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ”!..

10. Τί γίνεται με το σύστημα Η/Π (“HEWS”) των Ε/Π των Τ/Κομάντος; (Μελλοντικά Τ-70).

11. Αλβανία:

α. Όχι! Δεν νομίζουμε ότι στις αχνώς παρουσιαζόμενες ως καλύτερες τις τελευταίες ημέρες Ε-Αλβανικές σχέσεις, έχει παίξει ρόλο η Ι/Π-Θ, Κα Μελόνι και μια τυχόν εκ μέρους της σχετική προσπάθεια… αλβανικής προσεγγίσεως του Ε/Π-Θ, Κ.Κ.Μ., λόγω της μεγάλης της Αλβανοφιλίας, ειδικά μετά την θετική ολοκλήρωση του θέματος της μεταφοράς “μεταναστών” από την Ιταλία, στην Αλβανία, σε συγκεκριμένα εκεί από την Ιταλία χρηματοδοτηθέντα στρατόπεδα προσφύγων, κλπ!.. (Η Ιταλία, “το πάλαι ποτέ” μια απ’ τις παγκόσμιες μεγάλες δυνάμεις, λόγω των ιστορικών “θέλω” της στην Αλβανία, στην Αδριατική, αλλά και στο… Ιόνιο, το “έπαιζε” πάντα πολύ φιλο-Αλβανική χώρα! Αυτά τα πράγματα δεν αλλάζουν)!

β. Όχι, ο Ράμα και ο… Καλογήρου δεν είναι… φίλοι, ώστε να υποθέσουμε ότι η πρόσφατη “ποινική αμνηστία” Αλβανών εγκληματιών από τον Ράμα, είναι μια απλή… μίμηση του τί έκανε στην Δικαιοσύνη, ως Κ-Β, ο “Σόρος-Σύριζα”, με την μεγίστη… διαμεσολάβηση και βοήθεια του μεγάλου φαεινού νοός, Κου Καλογήρου! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

 

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-