Απάντηση Στον “Κίμωνα”!

Αγαπητέ φίλε ή φίλη Κίμων!

ω2

– Αν και θα έπρεπε κανονικά να γνωρίζω την πραγματική σου ταυτότητα, θα σου απαντήσω σε όλα σου τα ερωτήματα για την επιχειρηθείσα, από την Ελλάδα και το ΥΠΑΜ, πώληση βλημάτων στη Σ. Αραβία, (στον ύπνο σου έβλεπες το θέμα; / μόλις πριν από λίγο τελείωσε η συζήτηση στη Βουλή), αφού, έτσι και αλλιώς, εγώ είμαι γνωστός στους… “παροικούντες εις την Ιερουσαλήμ [οι “δικοί” μου όμως όχι, (και εννοώ οι φίλοι μου, με τους οποίους συμμεριζόμαστε τις ίδιες εθνικές και λοιπές ανησυχίες), αν και έχουν “φαγωθεί” να τους βρουν] και όπως έχω πει δεν φοβάμαι το θάνατο, όσο και να αγαπώ τη ζωή!

– Δεν φοβάμαι το θάνατο, διότι πρωτίστως πιστεύω ότι θα μου δώσει Εκείνος μια θέση κοντά Του, σ΄αυτό που μας έχει ετοιμάσει, το οποίο είδε ο Απόστολος ΠΑΥΛΟΣ, ανερχόμενος μέχρι του 3ου Ουρανού, αλλά δεν είχε λόγια μετά να εκφράσει και δευτερευόντως, διότι το αδίκως χυμένο αίμα μου, (μετά από το μεδούλι, το οποίο μου ήπιαν 3,5 περίπου δεκαετίες), θα γίνει ΚΑΤΑΡΑ(!) και θα κτυπήσει τα κεφάλια τους, όπως και αυτά των παιδιών τους!.. (“Ο παθώς, μαθώς”)!..

– Όμως! Σε συμβουλεύω(!), εσύ, αν δεν είσαι… “Υπηρεσία”, να παραμείνεις ΜΑΚΡΥΑ από τα “Εξοπλιστικά” και ουσιαστικά από το “Εμπόριο Όπλων! Γιατί;

– Διότι, σου θυμίζω πως το εμπόριο σάρκας, (πορνεία), το εμπόριο ναρκωτικών, το εμπόριο πυρηνικών, το εμπόριο χρυσού, το εμπόριο τροφίμων και λίαν συντόμως και το εμπόριο νερού είναι μαζί με το εμπόριο Όπλων (γενικώς), τα πλέον προσοδοφόρα είδη εμπορίου σήμερα!

– “Μιλάμε” “Κίμων” ότι “παίζονται” και διακινούνται καθημερινά, δις $ Η.Π.Α.!.. Ιεράρχησε όμως εσύ, το ποιό είναι πρώτο και πιο δεύτερο, απ’ τα αναφερθέντα αυτά είδη… εμπορίου. Αυτά τα είδη εμπορίου λοιπόν, τα… διαχειρίζονται(sic) τεράστιες πολυεθνικές εταιρείες και τα ελέγχει η Παγκόσμια Εξουσία, ήτοι οι Διεθνείς Εβραίοι, οι λεγόμενοι Μεγαλο-Εβραίοι της Διασποράς, οι περίφημοι απάτρηδες Διεθνείς Σάϊλοκ, οι οποίοι πιστεύουν μόνον στο ΧΡΗΜΑ, και πουθενά αλλού, “χρήμα”, το οποίο, επίσης σου θυμίζω, ότι σταύρωσε τον Χριστό μας!..

– Επί της ουσίας τώρα, “λάβε” τις εκτιμήσεις μου ,όπως και κάποιες -ίσως- πληροφορίες, που πιθανώς να αγνοείς ή να έχεις ξεχάσει, αμέσως παρακάτω!

1. Το λαμόγιο Βασίλειος Παπαδόπουλος δούλευε και δουλεύει, ως “μεσάζων” πωλήσεως “Όπλων, χρόνια τώρα, πρώτα για την “πάρτυ” του και ακολούθως για τους Ρώσους φίλους του, Ρώσοι φίλοι του των οποίων οι “άκρες” έφταναν και φτάνουν πιθανώς και μέχρι του εκάστοτε Ρ/Προέδρου, έχοντας όμως… γνωριμίες και σε… δυτικές και Μ. Ανατολικές… Πολιτείες!

2. Ο Β. Παπαδόπουλος ουσιαστικά καταζητείται στην πΓΔΜ, στη Βουλγαρία νομίζω ότι η Β/ΜΑΦΙΑ, η οποία κυβερνά την χώρα, δεν τον… πολυσυμπαθεί, κρίνοντας την όλη του απέναντί της στάση, ως αρκούντως “πονηρή”, στην Ελλάδα δε, κατόρθωσε και εισήλθε και(!) στο “στενό περιβάλλον” του αφελούς πολιτικού Γκάγκστερ Ε/ΥΠΑΜ Καμμένου, ήτοι σ’ αυτό που, κατά το μάλλον ή  ήττον, αποτελείται από την ε/φ που πουλάει… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δήθεν αντι-κομμουνισμό (για να θωπεύει την μεγάλη Χουντική πλευρά των αναγνωστών της, αφού αν ήταν πράγματι τέτοια, δηλαδή αντικομμουνιστική, δεν θα έγλειφε και δεν θα στήριζε, ανάλογα πάντα με την περίπτωση, τη σημερινή Κ-Β των νεοκομμουνιστών) και στοχεύει στο να μην γίνει ποτέ Κ-Β η ΝΔ, από έναν… σύγχρονο ακόμα, πρώην (άραγε μόνον πρώην)  λαθρέμπορο, ο οποίος έχει κάνει Φυλακή, μεγάλο πλέον επιχειρηματία – εφοπλιστή, ο οποίος, ενώ ανεδείχθη, (μαζί με τον πρώην φίλο του), από τον Κο Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, θέλει τώρα “να του πάρει” τη θέση, (είναι αυτός που φέρεται να φουλάρει τα αμερικανικά πολεμικά σκάφη με καύσιμα, πριν αυτά μπουν στη Μεσόγειο και που πρώην Στρ/κός, και φερόμενος ως νυν υπάλληλός του, τον συμβούλευσε να αποκαλείται “Διοικητής”, αφού δεν μπορεί να είναι Πρόεδρος, σε έναν άλλον τομέα, αυτόν του Ποδοσφαίρου), αποτελείται επίσης από πρώην πράκτορες και υπαλλήλους της ΕΥΠ, με… ηγούμενο έναν πρώην πολύ γνωστό στρ/κό – πράκτορα, ο οποίος ξεκίνησε στην ΕΥΠ, από τις τηλ/κές παρακολουθήσεις, στρ-κό φερόμενο επίσης ως Όργανο των Η.Π.Α. και από πιο παλαιά των Ισραηλινών, από πληρωμένους δημ/φους, όπως ο “με σφραγίδα” ψυχοπαθής Τριανταφυλλόπουλος ή “Ταρζάν”, κλπ, κλπ, κλπ.

3. Τα άτομα αυτά, σαν τον Παπαδόπουλο, έχουν διεθνή “κονέ” και ορισμένα εξ αυτών μάλιστα είναι πάρα πολύ δυνατά! Συνήθως συναντώνται, (οι περισσότεροι εξ αυτών), σε διεθνείς εκθέσεις όπλων, όπου… “απλώνουν” και επεκτείνουν τις γνωριμίες τους!

4. Ο Παπαδόπουλος ήταν και παραμένει οικογενειακός φίλος του Ιβάν Ιγκνατίεβιτς Σαμπίντις, (παρά τις πρόσφατες περί του αντιθέτου ανακοινώσεις του Σαββίδη), Σαββίδης που είναι πολύ φίλος του Καμμένου, Σαββίδης που το “παίζει”… Αλέκος, αλλά εργάζεται “ησύχως και υπογείως”, ως “Όφις Ασφαλείας”, για την Ρωσία, “φυτεμένος” εδώ στην Ελλάδα, απ’ αυτούς!

– Ο Σαββίδης κατόρθωσε και έγινε κυβερνητικός φίλος των “ΣΑΝΕΛ”, (πιθανώς να “πλήρωσε” και κάποιους με ρωσικά… $), γενόμενος μάλιστα και “λαγός” (θα το θυμάσαι), της Κ-Β και του Υπουργού Παππά, προκειμένου να πληρώσουν – προσφέρουν παραπάνω εκ-ρια, άλλοι ανταγωνιστές επχτίες – εφοπλιστές, στο διαγωνισμό για τα “Τηλεοπτικά” (ας τα πω έτσι), ενώ βασικός στόχος του (αποστολή – εντολή που έχει λάβει) είναι “να πάρει” / να ελέγξει οικονομικά τα λιμάνια της Θεσ/νίκης, της Καβάλας και της Αλεξ-πολης, και στην πραγματικότητα να τα παραδώσει, μ’ αυτόν τον  τρόπο, στη Ρωσία!..

– Προς τούτο, αγόρασε τον ΠΑΟΚ, ώστε να έχει μακεδονική λαϊκή υπ/ξη και κυρίως αυτήν της πλέμπας, (μεγάλο κομμάτι των οποίων /Θ4/ είναι φιλο-Σκοπιανοί, και γι’ αυτό -λίαν πιθανώς- επεχείρησε ακρίτως να διαιρέσει την Ελλάδα, μιλώντας για κράτος των Αθηνών, κλπ, κλπ, κλπ, κάτι που σίγουρα “δεν θα χάλαγε” τη Σλαβική Ρωσία, αν δεν θα το ήθελε κιόλας, αφού θα δημιουργούσε μείζον πρόβλημα στη “Δ. Συμμαχία”, Ρωσία, η οποία πρώτη αναγνώρισε τα Σκόπια, ως Μακεδονία, το ξαναγράφω), γι’ αυτό πήρε και την καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ στη Θράκη, αλλά και γι’ αυτό η μεταβληθείσα εσχάτως σε δήθεν φιλο-αμερικανική, Κ-Β των Τσίπρα – Καμμένου, στην οποίαν ο Σαββίδης δήλωσε πανηγυρική υποταγή, (την εκφράζει και τώρα με την ε/φ το “ΕΘΝΟΣ, το οποίο φέρεται ότι αγόρασε (αλήθεια, τί κατάντια για την συγκεκριμένη ε/φ, όπως και από το Τ/Ο κανάλι “Ε, που και αυτό φέρεται ομοίως να το έχει αγοράσει), του χάρισε, σχεδόν πρόσφατα, κάτι δεκάδες εκ-ρια Ευρώ και μάλιστα με Νόμο στη Βουλή, (“ΣΕΚΑΠ-Ο-ΕΥΡΩ”), ενώ έκανε και κάνει τα στραβά μάτια με τα 2… “παπόρια” του, απ΄την… Περσία, (κατάλαβες), που “πιάστηκαν” όχι στην… Κορινθία, αλλά στην Κρήτη, με κάτι εκ-ρια λαθραία τσιγάρα, που γράφουν επάνω ΣΕΚΑΠ, (δεν είναι λοιπόν μόνον ο Δ. Μελισσανίδης…), όπως και τα στραβά μάτια, για την υπόθεση που αφορά τον νυν προπονητή της Ομάδος του, τον Ρ. Λουτσέσκου και τον επιχειρηθέντα, εκ μέρους του,… σωφρονισμό του, τον οποίον είχε αποπειραθεί ο Ρώσος, φερόμενος ως πραγματικός… Ρ/Ολιγάρχης, όταν ο Ρουμάνος ήταν προπονητής στην ΠΑΕ Ξάνθη, μέσω κάποιων Αρμενίων φυλακισμένων, … ανθέων της κοινωνίας μας, κλπ, κλπ, κλπ.

5. Για τον Καμμένο και την Οβιδιακή μετάλλαξή του σε φιλο-Αμερικανό, σας έχω / -με γράψει πρόσφατα “2 αράδες” και δεν θα επανέλθω!.. Μην ξεχνάτε δε, ότι είναι πολιτικός… δούλος, φίλος ήθελα να πω, του “Νεο-Βούδα”, εκ Ραφήνας, “Νεο-Βούδας”, ο οποίος “τα είχε -ως μη όφειλε- δώσει όλα” στη Ρωσία και “τραβάμε” σήμερα ως… ΝΑΤΟϊκή(!) χώρα και ως λαός, ό,τι “τραβάμε“, μετατρέποντας την Ελλάδα μας, ηλιθίως και χωρίς λόγο, σε Πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ των Η.Π.Α. και της Ρωσίας!.. (Δυστυχώς η τότε ΥΠΕΞ Ν. Μπακογιάννη, αν και προσπάθησε, δεν κατάφερε να τον… συνετίσει και συνεπώς να τον σταματήσει)!.. Και σε ρωτάω “Κίμωνα”! “Μπορείς να εμπιστευτείς τους… Χαμαιλέοντες”, σαν τον Καμμένο; Τί λες;

6. Η ΕΥΠ γνωρίζει το ποιόν του Β. Παπαδόπουλου, σαν “κάλπικη δεκάρα”! Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Κος Ρουμπάτης δεν ενημέρωσε σχετικά τον Π-Θ!

Σιωπά διότι: (Παρακάτω σκέψεις – εκδοχές)

Επιθυμεί να μην χάσει τη θέση του ή διότι οι Η.Π.Α. των οποίων είναι “άνθρωπός” τους, δεν θέλουν εισέτι να τον απομακρύνουν της θέσεως!

Είναι παλαιά “αρχή” της υπόψη Υπηρεσίας -πράγματι- να σιωπά! [Να σου πω “Κίμων”, έτσι όπως την κατάντησε ο Εθνοκτόνος Κομματισμός την ΕΥΠ, καλύτερα να σιωπά και ο αναγκαίος εκσυγχρονισμός της, μέρος του οποίου είναι και μια πιθανή αλλαγή συμπεριφοράς της, “προς τα έξω”, (να γινόταν δηλαδή “εξωστρεφής”), ας μην γίνει ποτέ, εκτός αν φτιαχτεί μια νέα ΕΥΠ, εξ αρχής, όπως και θα έπρεπε, θα επιβαλλόταν, κατά την γνώμη μου / μας]!..

Και να μιλούσε, τί να έλεγε δηλαδή; Να τολμούσε πχ να αντικρούσει τη (σημερινή) θέση του Π-Θ περί σκευωρίας της ΝΔ, μέσω… Τζον Σφακιανάκη, [για το μόνο που δεν υποστήριξε ακόμα τον Καμμένο ο Τσίπρας είναι για το ελληνικού σχήματος και μορφής κωλοδάκτυλο (όχι σαν αυτό, το διεθνές, της -σε λίγο- πρώην… Κας Τσοχατζοπούλου) που είχε κάνει στους οπαδούς του ΘΡΥΛΟΥ], ή να αντικρούσει τις υποβολιμιαίες, (εκτιμώ από τον ίδιο στρ-κό και πρώην πράκτορα της ΕΥΠ, που ανέφερα παραπάνω) παπαριές του Κου ΥΠΑΜ, περί… ΜΙΤ,… δήθεν πράκτορα Χ”σάββα, κλπ, ώστε να μπορέσει “ο βαρύς” Πάνος να ξεγλιστρήσει και πάλι, από τον βάλτο και από τον βούρκο, στον οποίον αρέσκεται συνεχώς να τσαλαβουτά, κλπ, κλπ, κλπ; Για πες μου λοιπόν, τί να έλεγε δηλαδή;

ΣΧΟΛΙΟ:

Η ΕΥΠ έχει χάσει πια την… υπηρεσιακή της αίγλη (για όσους καταλαβαίνουν τί θέλω να πω) από τότε που στο πλαίσιο της δήθεν εκδημοκρατικοποίησής της και ουσιαστικά στο πλαίσιο της… Μπουρδελοποίησής της αποστρατικοποιήθηκε! Ο τελευταίος σπουδαίος πράγματι Δκτης της ήταν ο θανών Ναύαρχος ΒΑΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ , ο οποίος ατύχησε να πεθάνει ο Α. Γ.Παπανδρέου και να “πέσει” στον Σημίτη, όπως και ο τότε “Γάτος” επχκός Υδκτής” του, στρ-κός και αυτός, Χ. Δενδραμής!.. (Θανών και αυτός πια). Δεν θα προχωρήσω όμως άλλο, φίλε ή φίλη!..

7. Δεν υπάρχει πρώην Πράκτορας της ΕΥΠ και / ή νυν της ΜΙΤ ή διπλός πράκτορας ή ό,τι άλλο σχετικό, ονόματι…  Χ”σάββας! Υπάρχει ένας οικονομικός (ας τον πω έτσι) απατεώνας, ο οποίος ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ με διεθνές ένταλμα!..

Ο υπόψη “Κος” Χ”σάββας, ο αποκαλούμενος και “Μαξιλάρι” του Καμμένου, δηλ. “Σωτήρας” του, (λεκτική εισήγηση… κάποιου, για την ανάγκη του Καμμένου να “ξεφύγει”, κατά την σχετική συζήτηση στη Βουλή), είναι προσωπικός φίλος του Κου Καμμένου! Έτσι, διάβασα, πως δήλωσε το Μακεδονικό… “καθαρόαιμο”, που μας είχε πει ότι στον Μελιγαλά είχαν σφαγεί από τον “Άρη” και τον Μπελογιάννη, συνεργάτες των Γερμανών!.. Η Ραχήλ ΜΑΚΡΗ ντε!.. Ξέρει κάτι; Προσωπικά, δεν αμφιβάλλω, εκτιμώντας συνολικά την πολιτικη βιωτή του Κου ΥΠΑΜ μας, να μην τον… ματιάσω!.. Τώρα “από πού είναι φίλος του”, ρώτα “Κίμων” είτε την Ραχήλ, (πού το βρήκε αυτό το όνομα;), είτε τον ίδιο τον Καμμένο, είτε τον Α/ΕΥΠ Κο… Ρουμπάτη, ο οποίος, πιθανώς, ως πρώην Δημ/φος, και όχι ως Α/ΕΥΠ, να ξέρει κάτι!..

– Απαντώ και σ’ αυτό! Η… πολυεθνική σημερινή ΕΥΠ, [συμφωνώ(!)], με την -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- μεγίστη σημερινή διάλυσή της, θα μπορούσε να έχει και έχει ίσως, μέχρι και ανθέλληνες συνεργάτες, (ας μην πω “πράκτορες”, διότι η λέξη είναι αρκούντως… βαρειά, αφού θέλω να πιστεύω πως και σήμερα τα “επχκά εργαλεία της” έχουν περάσει εξετάσεις και πατριωτισμού, πλην αυτών της αναγνωρίσεώς τους σ’ αυτά δεξιοτήτων, ικανοτήτων, κλπ), όπως λίγοι τέτοιοι -ανθέλληνες- υπάρχουν ακόμα και σε κρίσιμα πόστα και στις ΕΕΔ, όχι όμως όλοι τους γνωστοί!

– Η ΜΙΤ όμως, σε βεβαιώ, πως ΠΟΤΕ(!) δεν θα συνεργαζόταν με ένα τέτοιο άτομο, ακόμα και ξένο! Για να του έκανε πλάκα πιθανώς, ναι! “Δεν υπάρχει αυτό”! Η ΜΙΤ, όσο και να με / μας “πονάει” αυτό, ΣΕΒΕΤΑΙ τον ΕΑΥΤΟ της και αποτελείται από στελέχη ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!..

Διπλοί” πράκτορες, που λες, με την πραγματική ερμηνεία του όρου, έχουν να εμφανισθούν από της εποχής του Β’ Π.Π., άντε, αν θες, να γράψω λοιπόν, από τη δεκαετία του 1950 και μετά! (Ο υπόψη Κος εκ Ρόδου, “διπλομαλάκας” μπορεί να είναι, “διπλός” πράκτορας, όχι)!..

– Τέλος, τα δικά μας Όργανα στην Τουρκία, είναι ΑΡΙΣΤΑ(!) “φυτεμένα”, “ομορφαίνοντας” μάλιστα… αυλές και κήπους πολύ υψηλών Τούρκων… αφεντικών, πολιτικών και άλλων, και κυρίως στρατιωτικών, και θα λειτουργήσουν όταν ανάψει, με σχετική δγη, η ίσκα! Οι “Άγγελοι” είναι… ΑΫΛΟΙ!.. Μην ανησυχείς λοιπόν και ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΠΟΤΕ(!) ΤΙΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!! Ξύπνιος ο Χακάν-ούλης μου, αλλά αν τα αφεντικά του κάνουν το μεγάλο λάθος, τότε θα δει και το δικό μας… μυαλό!

– Ε, εντάξει, μην το μεγαλοποιείς! Για να ευχαριστήσουμε (κοινώς για να γλείψουμε) τις τότε Η.Π.Α., του παγκόσμιου έγχρωμου ΟΛΕΤΗΡΑ Χ. Μ. Ομπάμα, αλλά και τους Τούρκους, η Υπηρεσία είχε κάνει κοινή αντι-Κουρδική επχση, μέσα στην Αθήνα, με ΜΙΤ-τσήδες! Αυτό ήταν “καθαρή μαλακία” βεβαίως, αλλά μέχρις… εκεί και τίποτα περισσότερο!.. Ναι, άντε ίσως είναι και… ξεφτίλα!..

8. Ασφαλώς και ο Τσίπρας είπε παπαριές σήμερα, ήτοι ότι η ΝΔ έκανε σκευωρία, κλπ, κλπ, κλπ! Ας αποφασίσει με τον Κούλη, (εννοώ τον ΑΕΚούλη συγκυβερνήτη του), ποιός έκανε τί; Ο… Σφακιανάκης με τη ΝΔ ή ο Χ” Σάββας και η ΜΙΤ, όπως μας είπε ο Καμμένος; (Στο “τουϊτερ” του ντε, χθες, 26-11-2017)! Και τα δύο πάντως δεν γίνεται!..

– Τα λοιπά που ανέφερε ο Κος Π-Θ ήταν αυτά που λέγει κάθε φορά, πάντα, στον Μητσοτάκη, και χαρακτηρίζονται ως… καπνογόνες χειροβομβίδες, (θα μπορούσα να της πω και “συσκοτήσεως”, αλλά τέτοιες δεν υπάρχουν), αν με καταλαβαίνεις!.. [Θα τα πούμε όμως “Κίμων”, (δεν σε αποφεύγω), μετά τη συζήτηση που… απείλησε ότι θα προξενήσει στη Βουλή, προσεχώς, ο Κος Τσίπρας, για τη Διαφθορά, έχεις, δεν έχεις απορίες! Μ’ αρέσει που κάποτε είχε κατηγορηθεί ο Ι. Βαρβιτσιώτης, για σκάνδαλο με την “ΛΙΤΟΝ”, κλπ, ενώ είχαν τηρηθεί με τις Η.Π.Α., οι περισσότερες των τότε σχετικών προνοιών! Τουλάχιστον 1000 φορές πάνω το ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΟ” “σημερινό” σκάνδαλο, εκείνου του Ι.Β. και της τότε ΝΔούλας]!..

9. Ο Καμμένος, στην πρωτολογία του, είπε -πράγματι- πως δεν υπάρχει καμία αναφορά του Ταξχου ΠΑΠΑΔΑΚΗ, και πως τον εγκάλεσε για το θέμα(!) ο Κος Α/ΓΕΣ (άραγε με ποιά ιδιότητα αφού ό,τι έπραξε το έπραξε όταν ήταν στο ΓΕΕΘΑ), πως υπεκλάπησαν στοιχεία από τον Η/Υ του υπόψη Ταξχου και πως στη συνέχεια ο Κος Λοβέρδος έκανε συρραφή και έφτιαξε την αναφορά του Παπαδάκη, (!!!!!!!!!), η οποία είχε κυκλοφορήσει στα ΜΜΕ και είχαμε άπαντες δει και διαβάσει!.. Τέλος, ο Καμμένος είπε πως ο Ταξχος, στην απολογία του, αρνείται πως συνέταξε και υπέβαλλε οπουδήποτε ατομική (περί του θέματος) αναφορά και συνεπώς και την… κυκλοφορήσασα!..

– Τί να σου πω εγώ τώρα,, επ’ αυτού; Απαντώ όμως!

   α. Ο άνθρωπος “δεν παίζεται“! (Ο Καμμένος δηλαδή)! Έχει διεστραμμένη φαντασία και είναι συνειδητός πολιτικός απατεώνας!..

   β. Ποιός υπέκλεψε τα στοιχεία από τον υπηρεσιακό Η/Υ του Ταξχου και πώς; (Δεν νομίζω να τα είχε σε προσωπικό “λαπ τοπ” τα στοιχεία αυτά)!..

   γ. Αν έγινε έτσι πού είναι / ήταν η “Δνση Ασφαλείας” του ΓΕΕΘΑ και κυρίως πού είναι / ήταν η “Δνση Κυβερνοπολέμου;

  δ. Μια τόσο… ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΔΝΣΗ, όπως αυτή των εξοπλισμών, είναι / ήταν διάτρητη, για να μην γράψω… Κολοχανείο, ώστε μπορούσε ή και μπορεί ακόμα, ο καθένας, να παίρνει στοιχεία από τους Η/Υ του προσωπικού της;

   ε. Αν ενεκλήθη ο Ταξχος, και μάλιστα -κακώς(!)- από τον Α/ΓΕΣ (με προφανώς προφορική ή γραπτή εντολή του Ε/Α/ΓΕΕΘΑ, ο οποίος φέρει και την ευθύνη, ως ο στρ-κός επικεφαλής των ΕΕΔ), ποιό ήταν / είναι το περιεχόμενο της εγκλήσεως; Για ποιό ακριβώς πράγμα τον κατηγορούν;

 στ. Ναι! Πιστεύω πως ο Παπαδάκης υπέβαλλε ατομική αναφορά, αμέσως μετά από την παρουσία του στο Υπουργικό Γραφείο και την ακολουθήσασα σύλληψή του! (Εδώ “κολλάει” η φράση ΧΟΥΝΤΑ Τσίπρα – Καμμένου“! Επί Χούντας Σ/Ν δεν συνελάμβαναν ανωτάτους Αξκούς! Λγοί ήταν αυτοί που έμειναν στην… Ιστορία, οι οποίοι πήγαιναν και έβαζαν τις αρβύλες τους, πάνω στα γραφεία Σχων και ανωτάτων και μετά τους… “τσίμπαγαν” και… “σαλαμοποιούσαν)!..

– Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα πρέπει ο υπόψη Ταξχος να έχει ευσχήμως απειληθεί ή από μόνος του, όντας πανέξυπνος, “να πήρε πίσω” τα όσα… διέρρευσαν και ασφαλώς και την αναφορά του, θέλοντας να διαφυλάξει κυρίως την οικογένειά του, αλλά και το στρ-κό μέλλον του μπατζανάκη και συμμαθητή του! Αν έγινε έτσι, που δεν το πιστεύω, τότε πράγματι ΝΤΡΟΠΗ του!..

Δεν είναι όμως τέτοιος ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ!.. Είναι “καθαρό” στέλεχος! Όσο για την ειρωνική αποστροφή του ΥΠΑΜ στη Βουλή, ότι δεν του έκανε τίποτα, και πως σήμερα ο Ταξχος αυτός είναι Δντης των τεχνικών Υπηρεσιών της ΑΣΔΥΣ, θα πρέπει κάποιος να του πει, πως ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ είναι Αρχηγός (ΤΧ) στην Τάξη του και όχι κανένας… πρέφουρας!..

10. Καταληκτικά, “μιλάμε” “Κίμων”, και πάλι, για άλλο ένα μέγα ΣΚΑΝΔΑΛΟ της Κ-Β Τσίπρα, το ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΟ, δημιουργηθέν και πάλι από τον Καμμένο, των κολοδακτύλων, των συνομιλιών με ισοβίτες, για τη σωτηρία της… Ελλάδος πάντα, κλπ, κλπ, κλπ, θέματα, όλα γνωστά στους Έλληνες, Καμμένος, ο οποίος, όπως και ο εταίρος του, δεν παρέλειψαν και σήμερα να υβρίσουν και να συκοφαντήσουν τον Πρόεδρο του ΘΡΥΛΟΥ και το λαό του, διότι αυτό είναι και προφανής… αίτηση / ζητούμενο του φίλου τους “Δκτη” ή ακόμα και του Σαββίδη προς τον Π-Θ, ο οποίος -σου θυμίζω- πως είχε πει στη ΔΕΘ φέτος, επιθεωρώντας ένα εργοτάξιο του εκεί ΜΕΤΡΟ, το περίφημο: Το μόνο που έμεινε είναι να πάρει το Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, αν και ο Κος Φλαμπουράρης, που τον φυλάνε… 2 κλούβες ΜΑΤ, του Τόσκα, “πεθαίνει” -λένε- για να πάει το Πρωτάθλημα στην… Κούλα! [Αλήθεια και με την ευκαιρία, διάβαζα στην ε/φ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ πρόσφατα, πως έγινε κυβερνητική γαργάρα το περσινό καλοκαιρινό δυστύχημα στην Αίγινα, διότι γυναίκα Υπουργού, πηδιότανε -λέει- με θετό γιό άλλου Υπουργού, πάνω στο κότερο, κλπ, κλπ, κλπ! Γιατί ακόμα ο Κος… Βαζελο-Χίος δεν εκλήθη από κανένα Εισαγγελέα, άραγε; Γιατί ακόμα επίσης ο Κος Λαφαζάνης δεν διέταξε τον “Ρουβίκωνα” να κάνει ντου στην οικία Φλαμπουράρη, που έχει 2 Δρίες… Αστυνο-μουνία, όπως οι σύντροφοί του αποκαλούν την ΕΛΑΣ, να τον φυλάνε; / Τις θέσεις μου για το “Ρουβίκωνα”, τους “Χ.Α.τες” των Κομμουνιστών, τις ξέρεις “Κίμων”, αφού εκτιμώ πως με / μας διαβάζεις και άρα καταλαβαίνεις ότι αυτό γράφεται -και μόνον(!)-ειρωνικά]!..

“Κλείνω” με 2 πραγματάκια! Διάβασε “Κίμων παρακάτω:

– Με μία έκκληση προς τις Η.Π.Α. που και αυτές βάλλονται, λόγω ΤΡΑΜΠ, από τους Παγκοσμιοποιητές, να προσέξουν τους δήθεν φιλο-Αμερικανούς Κυβερνήτες μας, ασχέτως αν ο Κοσμοκράτωρ ΡΟΤΣΙΛΝΤ έχει πολιτικό του τέκνο (και) τον Κο Τσίπρα, έναν πολιτικό δοσίλογο ελληνικής καταγωγής, που τολμάει και μιλάει για διαφθορά αντιπάλων του (θα μου πείτε έτσι κάνουν τα Κομμούνια / αυτή είναι η πάγια τακτική τους, το ψέμα, η διαστροφή και ο λεκτικός… ανασκολοπισμός), όταν ο ίδιος, όντας βαθιά σεσηπώς, πρόδωσε έναν ολόκληρο λαό, τον ελληνικό, και τον σκλάβωσε για 99 χρόνια στο αφεντικό του και στους ομοφύλους του “Διεθνείς Σάϊλοκ”, παίρνοντας μάλιστα απ’ αυτόν και βραβείο!.. Ρε ουστ!..  (Το ψιλο-λαμέ κοστούμι σου έλλειπε Κε Τσίπρα)!.. Και

Με μια ευχή! Να μην μας πάει ο Π-Θγος Κος Τσίπρας, διότι τον “κόβω” ικανό, (όπως λέμε), σε εμφύλιο αρχικά, και ακολούθως, λόγω της αθρόας λαθροσυρροής, σε διεθνή εσωτερικό πόλεμο και έλθει και η γείτων Τουρκία ταυτόχρονα καμιά βόλτα μετά στη γη μας, για… πικ νικ, ως κερασάκι στην όλη… τούρτα ή στην όλη… Πανταζική “ομορφιά”, και “δέσει το γλυκό”!.. Καταλάβατε!..

– Πιστεύω όμως πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο, αφού το 2018 αναμένονται σοβαρές εξελίξεις στην γειτονιά μας, ακόμα και πολεμικές, λόγω των “Μυστικών Πρωτοκόλλων” / “Μυστικών Προνοιών” της Συνθήκης της Λωζάννης, του 1923, με τις οποίες σας έχω / -με… πρήξει, επικειμένου μάλιστα και του 2023, με αποτέλεσμα ο Κος Τσίπρας να πάει σε εκλογές μέσα στην Άνοιξη του 2018, (όπως σας έγραψα και χθες), και να παραδώσει την εξουσία, ώστε τελικά να κληθεί ο επόμενος να υποδεχθεί το… “κιουκάμπερ”, στον τρυφερό πρωκτό του και ο ίδιος να παραμείνει με το Ροτσίλντ-ειο… βραβείο πολιτικού σθένους, … αγκαλιά! (Θα πρόσεξες πιστεύω πως ο Τ/Π-Θ, ο αγαπητός μας “Τσοπάνης” Κος Μπιναλί Γιλντιρίμ, πήγε και πάλι χθες, 26-11-2017, στην Αγγλία, την μεγάλη προστάτιδα δυστυχώς των Ρωσόφιλων σήμερα Τούρκων, Τουρκοπροστάτιδα εδώ και τουλάχιστον 160 χρόνια, από τον πόλεμο στην Κριμαία  και εκείθεν, για συζητήσεις με την Π-Θ Κα Τερέζα ΜΕΪ, τάχα μου για τους εκεί ευρισκόμενους FETÖ-cüler και την έκδοσή τους στην Τουρκία, καθώς και για το αν θα πρέπει -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- τώρα που το “Νησί” θα βγει πλήρως από την ΕΕ, αφού σχεδιάζει να εξέλθει και από την Τελωνειακή Ένωση, αν αξίζει και αν πρέπει η συμμαχός του Τουρκία να συνεχίζει να… αγωνίζεται(sic) να εισέλθει στην ΕΕ!.. (“Μυρίζουν” μυστικά πρωτόκολλα Λωζάννης εδώ)!

Πρόκειται, “Κίμων” και φίλοι αναγνώστες μου / μας τελικώς, για την πιο ανήθικη, πιο βρώμικη και την πιο όζουσα, μετά από το 1974 και την επάνοδο της Δημοκρατίας στην χώρα μας, (έστω “τύποις” πλέον Δημοκρατία), Κ-Β, η οποία “πέρασε” ποτέ από την χώρα! Για ποιά μιλάω; Για τη συγκυβέρνηση των “ΣΑΝΕΛ”, των Χουντο-Νεοκομμουνιστών ή των “Νεοκομμουνιστο – Χουνταίων”!..

ΧΑΙΡΕΤΕ

 “ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ω1

ΥΓ.

1. Δεν προλάβαμε να γράψουμε χθες για το Ισραήλ και την ασφάλειά του, κλπ, κλπ, κλπ (στο 2ο από τα δύο τελευταία μου / μας άρθρα σε συνέχειες), και “βγήκαν” σήμερα, 27-11-2017, οι Ισραηλινοί και ανακοίνωσαν πως σκοπεύουν να εισέλθουν σε βάθος 40χλμ μέσα στη Συρία, (από την πλευρά ασφαλώς των συνόρων τους), για να εκκαθαρίσουν τις όποιες εκεί Ιρανικές εγκαταστάσεις! Ο έχων “κλάσει… μέντες”, κατά το κοινώς λεγόμενο, Άσαντ είχε δηλώσει, αμέσως προηγουμένως, πως προτίθεται να παραχωρήσει διευρυμένη Ουδετέρα Ζώνη στο Ισραήλ!..

2. Να βάλλετε να δείτε, όσοι ενδιαφέρεστε, την ταινία στην οποία ο Νίκολας ΓΚΕΪΤΖ υποδύεται τον εξ Ουκρανίας, εβραϊκής καταγωγής, Αμερικανό  έμπορο όπλων, μαζί με τον ναρκομανή -τελικά- αδελφό του, κλπ, κλπ, κλπ!..

3. Οι περισσσότεροι “μεσάζοντες όπλων”  / “ντίλερς”, κλπ, (όπως θέλετε πείτε τους), έχουν άριστες σχέσεις και προσβάσεις Κε… Κουτσούμπα, με την Ουκρανία, το κράτος… Ιμιτασιόν… Έμπορος Όπλων, τον πρώην και νυν … Παράδεισο της… παρθένας αγαπημένης σας πρώην ΕΣΣΔ, στο θέμα “Εμπόριο Όπλων“!.. Να μην σας διαφεύγει, απλώς το αναφέρω, επειδή σας άκουσα να λέτε πως λυπάστε τόσο τα παιδάκια της Υεμένης, μαζί βεβαίως με τον… Φίλη, τον Παπαδόπουλο και λοιπούς αριστερούς και προοδευτικούς “του κόλου”, πρώην συντρόφους σας!.. Τέλος, να μην ξεχνάτε και τα πυρηνικά εργοστάσια της πρώην ερωμένης σας ΕΣΣΔ, όταν θα… λυπάστε τα παιδάκια της Υεμένης και όλου του κόσμου!..

4. Παρακάτω μία παράκληση

 α. “Ακούει” κανείς εκεί στην ΕΥΠ, να μου δώσει καμιά πληροφορία για το “Jonny’s Bazaar“, στα Ιωάννινα; (bazaar-ioannina.gr)

  β. Τέλος, υπάρχουν πολλοί Γερμανοί… υπηρετούντες / εργαζόμενοι στο creta24.gr;

5. Να μην ξεχάσω να ξαναγράψω πως η ΡΟΣΟΜΠΟΡΟΝ-ΕΞΠΟΡΤ ελέγχεται από τη Μαφία και απλώς επηρεάζεται από την Ρ/Κ-Β! Είναι μια εταιρεία που την ξέρει πολύ καλά (και) ο Κος Β. Παπαδόπουλος!

6. Θυμηθείτε και τον Έλληνα “μεσάζοντα”(;), ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε δωματίου ξενοδοχείου στην Μαλαισία, αν δεν απατώμαι, μερικά χρόνια πριν!!!

7. Πρωτολογία Κ. Κ. Μητσοτάκη “επί του στόχου”! Ομιλία Κας Γενηματά, ΑΡΙΣΤΗ!..

8. Κε Καμμένε μην φοβάσαι! Υπάρχουν και άλλες… κλείδες! 

-/-