Ενδιαφέροντα!

5

Φίλοι μου!

1. Ο Αρχηγός των ΤΕΔ Στρατηγός Κος Χουλουσί Ακάρ επισκέφθηκε και επιθεώρησε Μονάδες της 1ης Στρατιάς, στην Κωνσταντινούπολη, στις 04-02-2016 και στις 05-02-2016, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς, Στρατηγό Ουμίτ Ντιουντάρ, τον Α/ΓΕΝ, Ναύαρχο Μπιουλέντ Μποστάνογλου και το Δκτή της Βόρειας Θαλάσσιας περιοχής, Αντιναύαρχο Χασάν Σιουκρού Κορλού. Παρακολούθησε και άσκηση των “SAT – SAS” στη Διοίκηση του Κέντρου Εκπαίδευσής τους στην Πόλη, (δείτε τη στο “Youtube”), ενώ συνέφαγε επίσης με τους άνδρες αυτούς, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Σχης Κιρίτστεπε, τέως Δκτης της Μονάδος, ο οποίος συμμετείχε στα Ίμια (1996) και ο οποίος είχε κάνει 4,5 χρόνια στη φυλακή και ο Αντιπλοίαρχος Μουσταφά Χασάν Ετζεβίτ, ο οποίος είχε κάνει 7,5 μήνες στη φυλακή, για την υπόθεση “Poyrazköy” και οι δύο, αν δεν με απατά η μνήμη μου.

– Η Μονάδα “SAT – SAS” του Τ/ΓΕΝ, (στο Τ/ΓΕΝ θυμίζω ότι ανήκουν επίσης και οι Π/Ν της Φώκαιας και της Νέας Φώκαιας, η ΤΑΞ Π/Ν δηλαδή), ανήκει “απ’ ευθείας” στον Τ/Α/ΓΕΕΔ, όπως επίσης οι “Bordo Bereli” του ΣΞ, (που “σχηματοποιήθηκαν”, σχηματίστηκαν και τελικά οργανώθηκαν με την είσοδο του 21ου αι. και κυρίως επί Α/ΓΕΕΔ, Στρατηγού (ε.α.) Χιλμί Οζκιόκ, αποτελούν δε τη βάση της “Διεύθυνσης Ειδικών Επιχειρήσεων”, του Τ/ΓΕΕΔ, μία Διεύθυνση που είναι η συνέχεια του παλαιού “Ειδικού Γραφείου Πολέμου” και της πιο παλαιάς “Διεύθυνσης Κινητοποίησης και Επιστράτευσης”), όπως και οι της ΠΑ (Οι αντίστοιχοι ΜΕΕΔ της ΕΠΑ). Αυτοί οι “τρεις” συνθέτουν τις Τ/Ειδικές Δυνάμεις! Όλοι οι άλλοι πλέον παλαιοί Σχηματισμοί του ΣΞ που αναφέρονταν ως Κ/Δ, συνθέτουν τους “Κομάντος”, ενώ φυσικά υπάρχουν και οι Κομάντος του ΠΝ, οι Πεζοναύτες.

– Στις “Ειδικές Δυνάμεις” βεβαίως ανήκουν και οι χρονικά σχεδόν … “χθες” (επί ΡΤΕ) συγκροτηθέντες “Ειδικο-Επιχειρησικοί” της Αστυνομίας και της Σ-Χ, (Ειδικές Δυνάμεις Σ-Χ και Αστυνομίας, σε νέα βάση), ενώ έχουμε και τους Κομάντος του ΛΣ. Αυτοί ανήκουν -“τύποις”- στην ειρήνη στο Τ/ΥΠΕΣ, (γι’ αυτό και βλέπουμε να βγαίνει ο Τ/ΥΠΕΣ, Κος Εφκάν Αλά και να μας … ενημερώνει για το τί γίνεται πχ σήμερα στην ΝΑ Τουρκία, στις εκεί συγκρούσεις με τους Κούρδους, κλπ) , ενώ σε περίοδο Πολέμου ανήκουν “τύποις και ουσία” στις ΤΕΔ!

–  Οι Τούρκοι έχουν ακόμα και μία κρυφή” Μονάδα, μία “Μονάδα Ειδικών Επιχειρήσεων”, πολύ … “ειδικών θα λέγαμε, κάτι σαν την παλαιά “JITEM”, η οποία δεν υπάρχει “στα χαρτιά” λόγω των “μαύρων επιχειρήσεων” που εκτελεί και η οποία ανήκει προφανώς στη “Διεύθυνση Ειδικών Επιχειρήσεων”, του Τ/ΓΕΕΔ, η οποία δρα σήμερα στη ΝΑ Τουρκία, μαζί με μέλη της παλαιάς “JITEM”, μαζί με μαφιόζους του Σεντάτ Πεκέρ (!), Τσετσένους, Αζέρους, Ουζμπέκους, Τουρκμένους, μέλη του “ISIS” (Ομάδα “Esedullah”, που ντύνονται Αστυνομικοί, κλπ), Αλ … Νουσραίους και … συγγενείς τους, όπως είναι τα μέλη της “Ehrar El Şam”, κλπ! (Ορισμένοι πιστεύουν ότι η Μονάδα αυτή έλαβε την παραπάνω σύνθεση, για τις ανάγκες του αντι-ΡΚΚ αγώνα στη ΝΑ Τουρκία)

– Ρωτείστε τους … Κούρδους, να σας πουν για τις “εν ψυχρώ” δολοφονίες τραυματιών Κούρδων μαχητών και άλλα πολλά, από τη Μονάδα αυτή!.. Τελευταία αναφορά της Μονάδος στα ΜΜΕ γίνεται την 08-02-2016, στο Τζίζρε, όπου φέρεται να … βοηθάει στις εκεί επιχειρήσεις και όπου τελικά εκτελούνται “εν ψυχρώ” 24 τραυματίες Κούρδοι, οι οποίοι ευρίσκονταν, από τις 21-01-2016, στα υπόγεια 6 κτιρίων, τα οποία συνδέονταν μεταξύ τους με “τούνελς”. Τα τ/ΜΜΕ ομιλούν για 60 ΡΚΚ-άδες νεκρούς, στις συμπλοκές στα υπόψη κτίρια … , ενώ οι Τούρκοι δεν περνάει ημέρα χωρίς να έχουν νεκρό ή νεκρούς στο Σουρ, στο Τσίζρε κλπ.

– Οι Κούρδοι την Μονάδα αυτή την αποκαλούν …Saray Gladyosu, ουσιαστικά δηλαδή, ηGLADYO του ΡΤΕ!!!  Όλοι ξέρουμε ιστορικά ποιά ήταν αυτή η “Gladio”, στα πλαίσια του αμερικανικού σχεδίου “Stay Behind”, ώστε να είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε τον Κουρδικό παραλληλισμό!

– Παρενθετικά, να πούμε ότι οι Τούρκοι όφειλαν να αλλάξουν την οργάνωση, ας το πούμε έτσι, των “Ειδικών Δυνάμεών”  τους, λόγω της πτώσης το 1990 του Κομμουνισμού. Αυτό το έπραξαν καθυστερημένα, στις αρχές του 21ου αι. , με τη δικαιολογία -μάλλον- ότι όλη σχεδόν τη 10ετία του 1990 “πάλευαν” με την τρομοκρατία του “ΡΚΚ”.

– Σας θυμίζω στη συνέχεια ότι σχεδόν πρόσφατα ο Κος Ακάρ επισκέφθηκε και επιθεώρησε Μονάδες της Στρατιάς Αιγαίου” και πήγε και πάλι σε “κρίσιμη” (!) Μονάδα, όπως είναι οι Π/Ν (Αριθμητικά είναι 2 Ταξιαρχίες και όχι μία οι Π/Ν).

– Το ερώτημα είναι, γιατί πραγματοποίησε τώρα ο Κος Ακάρ τις επισκέψεις – επιθεωρήσεις αυτές! Πάμε να … σκεφτούμε λίγο και εσείς “διαλέξτε και πάρτε”, που λένε! Διότι:

      α.   Ήταν στο πρόγραμμά του “από πριν” και όφειλε να πάει!

    β.   Πήγε να δει τις “κρίσιμες” Μονάδες πιθανώς (!) για συγκεκριμένους λόγους, που σχετίζονται με την Ελλάδα! Καταλαβαίνετε!.. Σκεφτείτε “παραλλαγές” και μην περιορίσετε την παρουσία του Ακάρ στην Πόλη μόνον στις … κρίσιμες Μονάδες, σε ό,τι αφορά πάντα την Ελλάδα!.. (Ένα μήνυμα θα μπορούσε πχ να ήταν: “Έλληνες εδώ είμαστε”, κλπ)! Να θυμίσω επίσης, ότι, σύμφωνα με τα Τ/ΜΜΕ, φέρεται πως 2 Τάγματα “SAT” – “SAS” είχαν μεταβεί στη ΝΑ Τουρκία, για συμμετοχή στις εκεί διεξαγόμενες επιχειρήσεις.

     γ.   Πήγε  στη Σμύρνη και στην  Πόλη  να  δει  τις  Μονάδες   του,  σε μία στιγμή που οι Κούρδοι απειλούν να κάνουν “άνω – κάτω” και (!) τα μεγάλα αστικά κέντρα, όπως κυρίως είναι η Πόλη και η Σμύρνη, καθώς και η Άγκυρα, τα Άδανα, κλπ. Στα “κρίσιμα” ναυπηγεία της Τούζλα, για παράδειγμα, στην Πόλη, οι εργάτες απήργησαν και συνέταξαν και επιστολή συμπαράστασης (!) προς τους αγωνιζόμενους Κούρδους, στη ΝΑ Τουρκία, γίνεται επίσης έλεγχος ΙΧ στην Πόλη, για να βρεθούν οι 2 “τρομοκράτες” του “DHKP-C”, Καρπάτ και Τουρούντς, κλπ.

      δ.   Πήγε για επιθεώρηση σε μια στιγμή που η τουρκική “κόντρα” με τους … βόρειους γείτονες Ρώσους όλο και αυξάνει, ενώ στη Μ. Θάλασσα και στα στενά του Βοσπόρου όλο και πυκνώνουν τα … “σουλάτσα” ρωσικών, αλλά και άλλων εθνικοτήτων, πολεμικών πλοίων!

     ε.  Πήγε,  “για  να  πει” με την παρουσία του, ότι “είμαστε και εδώ οι ΤΕΔ, όχι μόνον στα Τ-Συριακά σύνορα, όχι μόνον στη ΝΑ Τουρκία και στις συγκρούσεις με το ΡΚΚ“! 

    στ.   Με   την   ευκαιρία   ο Ακάρ  μάλλον(!) “κέρδισε”   και τους σκληρούς Κεμαλιστές των ΤΕΔ, με το να συμφάγει και(!) με τους δύο πρώην κατάδικους Αξιωματικούς, και γενικά μάλλον “κέρδισε” τα στελέχη, που τα τελευταία χρόνια είχαν γενικώς εμπλακεί σε υποθέσεις, όπως στη “Βαριά”, στην “Εργκενεκόν”, στην υπόθεση “Στρατιωτικής Κατασκοπείας και Πορνείας”, κλπ, υποθέσεις που πρόσφατα οι Τούρκοι, οι προσκείμενοι στον ΡΤΕ, που τόσο τους “κυνήγησε”, μας “είπαν”, ότι … έκαναν λάθος, και πως όλες αυτές οι υποθέσεις γενικώς, επρόκειτο για συνωμοσία (“kumpas”) της “Τρομοκρατικής, όπως την ονόμασαν,  Οργάνωσης του Φετχιουλλάχ Γκιουλέν”, (“Fethüllah Terrör Örgütü” / “FETÖ”)!!!… Επείσθημεν (!) Κοι, … δεν ξέρουμε το τουρκικό στρατιωτικό παρακράτος καθόλου!.. Αχαχαχαχα!

Έτσι ο Ακάρ φαίνεται να εργάζεται και πάνω στη δύσκολη προσπάθεια της επανένωσης των στελεχών των ΤΕΔ (Περνάει ένα τέτοιο μήνυμα, με το να είναι συνδαιτυμόνας με πρώην … “σκληροπυρηνικούς” Κεμαλιστές στρατιωτικούς).

– Σίγουρα εντός των ΤΕΔ υφίστανται ακόμα στελέχη προσκείμενα στον Γκιουλέν, αλλά σε κατάσταση ύπνωσης, στελέχη σε κατάσταση stand byή και “alert” ίσως, προσκείμενα στον ΡΤΕ, όπως είναι απολύτως φυσικό, μετά από 13 χρόνια εξουσίας και ασφαλώς Κεμαλιστές, οι οποίοι και αυτοί διαχωρίζονται σε Ατλαντιστές (πιο λίγοι) και μη Ατλαντιστές (οι περισσότεροι), οι οποίοι μετά από την “έξυπνα” γεννηθείσα από τις Η.Π.Α. / ΝΑΤΟ Ρωσο-Τουρκική κόντρα (μετά την 24-11-2015 και την κατάρριψη του ρωσικού α/φ), αλλά και από την Κινεζική στάση στο Συριακό, εμφανώς αντίθετης της ιδικής των και της Δύσης, νοιώθουν μετέωροι …, αφού ιστορικά το μείζον των Κεμαλικών στελεχών (κάποτε το 90%+ των ΤΕΔ και σήμερα το 65% με  70%, όσοι δηλ. έχουν μείνει μέσα στις ΤΕΔ), ποτέ δεν έβλεπαν θετικά τις Η.Π.Α. (Σας έχει γράψει σχετικά ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, χωρίς όμως να το τελειώσει το θέμα, αλλά θα γίνει και αυτό. Ίδωμεν)!

– Όλες αυτές οι πολιτικές διαφορές των Τούρκων στρατιωτικών, έχουν επίσης “έξυπνα” από την ηγεσία τους, μετά το 2011, τεθεί “κάτω από το χαλί” του Κεμαλικού “Απολίτικου των ΤΕΔ” και της Κεμαλικής “Νομιμοφροσύνης”, αρκεί να μην θίγονται / θιγούν ποτέ οι Κεμαλικές “αρχές και αξίες” (Βλέπε τα γνωστά “6 Βέλη” / “Altı Ok”).

– Φυσικά ο Ιμάμης Π-Θ ΡΤΕ πέτυχε, εντέχνως και ευφυώς, να “ξεδοντιάσει”, κυριολεκτικά, όλα αυτά τα χρόνια, (2003-2016), όλους όσους στρατιωτικούς φοβόταν, “βάζοντας χονδρό χέρι” στις ΤΕΔ, με τη βοήθεια των Η.Π.Α. και με την χρήση “Όφεων Ασφαλείας” μέσα στο Στράτευμα, εκδικούμενος έτσι για τα όσα “τράβηξαν” από το 1960 και μετά, από τους Κεμαλιστές, όλοι οι “μεγαλο-πολιτικοί” Ισλαμιστές στην Τουρκία (Μεντερές, Μπαγιάρ, Ερμπακάν, κλπ), αλλά και οι απλοί Ισλαμιστές πολίτες που ήθελαν να θρησκεύουν ελεύθερα και δεν μπορούσαν, κλπ.

–  Οι Η.Π.Α. πέτυχαν να “τελειώσουν” όλους τους Ευρασιανιστές Τούρκους στρατιωτικούς, που τους είχαν “μπει στο μάτι” μέχρι και το 2002 και τελικά μετά ο ΡΤΕ “το … γύρισε” και βρήκε αιτία και αφορμή να συγκρουστεί και να επιβληθεί της τεράστιας προσωπικότητας και άκρως αγαπητής στον τουρκικό ισλαμικό κόσμο, αυτής του Γκιουλέν*, γενόμενος η Νο 1 προβεβλημένη προσωπικότητα στην χώρα του, (οι αφίσες του είναι πάντα δίπλα σ’ αυτές του Κεμάλ, θέλοντας προφανώς να καταστήσει εαυτόν, τον … Κεμάλ των Ισλαμιστών), ενώ παράλληλα, ως φυσική συνέπεια της … “Γκιουλενικής συνωμοσίας” και του “Παραλλήλου Γκιουλενικού Κράτους”, τα “ξαναβρήκε” με τις ΤΕΔ, τις οποίες όμως … “αχρήστεψε” και κατέστησε ακίνδυνες, έχοντας τοποθετήσει στην Ιεραρχία, όλα αυτά τα 13 έτη της απολύτου κυριαρχίας του, στελέχη “φίλα προσκείμενα” σ’ αυτόν, (από το 2011 και μετά κυρίως), δημιουργώντας μάλιστα μέχρι και δικές του Μονάδες, ενώ τις “απονεύρωσε” επικοινωνιακά, μεταφέροντας το “GES”, τη “Διεύθυνση των Ηλεκτρονικών Συστημάτων, του Τ/ΓΕΕΔ” δηλαδή, στη σχεδόν απολύτως “δική” του ΜΙΤ ! Άντε τώρα να κάνουν Χούντα οι ΤΕΔ, αν θα το ήθελαν! Πώς; Πλέον κατέστη τρομερά δύσκολο!

* Στην γνωστή δίκη “περί Πορνείας και Κατασκοπείας”, ζητήθηκε από μάρτυρα – κατηγορούμενο, μέχρι και η εξέταση του “DNA”, του Γκιουλέν, για ίχνη επί σκληρών δίσκων, κλπ! (36 Στρατιωτικοί που είχαν αποταχθεί των ΤΕΔ, για την υπόθεση αυτή, επανήλθαν πρόσφατα στο Στράτευμα, αφού δικαιώθηκαν από το “Στρατιωτικό Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο”). Τον έχει “τσακίσει” τον Γκιουλέν κυριολεκτικά το Ερντογανικό Κράτος, αυτόν τον Μεγαλο-Ιμάμη, “τον Χότζα, των Χότζα”, κάποτε!.. Δεν είναι μόνον η προς τις Η.Π.Α. αίτηση έκδοσής του στην Τουρκία, καταλάβατε!…

2. Σας είχα γράψει πως τον Ακκόλ και τους συντρόφους του πιθανώς να τους έδωσαν οι της ΕΥΠ στους Τούρκους, λόγω της … αγάπης που συνδέει τις 2 αυτές Υπηρεσίες, κυρίως από την εποχή Σενκάλ Ατασαγκιούν, Αποστολίδη και μετά (Βρετανικής επιρροής και οι 2)! Έφτασαν οι 2 αυτές Υπηρεσίες να συνεπιχειρούν στην … Αθήνα και πιθανώς και  σε άλλα ελληνικά μέρη, τοποθεσίες, πόλεις, κλπ. Δεν άργησε η επιβεβαίωση…

– Οι Τούρκοι λοιπόν έσπευσαν να (μας) απαντήσουν πως για τους άνδρες του “DHKP-C” ενημερώθηκαν, όχι όμως με λεπτομέρειες, απλώς χρονικά, από το προσωπικό της “CIA” των Αθηνών. Μάλιστα Τούρκοι δημοσιογράφοι αναρρωτήθηκαν έναντι ποίου ανταλλάγματος ή ανταλλαγμάτων οι Αμερικανοί μας έδωσαν τους τρομοκράτες”; Οι Αμερικανοί, πάντα κατά τους Τούρκους, “έπιασαν”, με τις ισχυρές ηλεκτρονικές κεραίες τους, συνομιλίες των υπόψη Κούρδων στην Αθήνα και αντελήφθησαν περί τίνος επρόκειτο, κλπ.

Αμέσως γεννώνται αρκετά ερωτήματα! Ας προβληματιστούμε, σε μερικά έστω από αυτά!

  – Αν οι Αμερικανοί έχουν, που έχουν, τέτοιες δυνατότητες, τότε γιατί να μην δώσουν στο μέλλων ή να μην έχουν ήδη δώσει και άλλα πολλά, καταλαβαίνετε, στους Τούρκους, από τις παρακολουθήσεις τους αυτές των ΕΕΔ, της ΕΥΠ, ανωτάτων στελεχών, κλπ; Γιατί είδους “Εθνική Ασφάλεια” μιλάμε φίλοι μου;

 (Κάποια στιγμή θα σας πω και για το “πώς”, πριν από λίγα σχετικά χρόνια, εξαρθρώθηκε ελληνικό κατασκοπευτικό Δίκτυο στα Βαλκάνια! Ο Κύριλλος, ο οποίος δρα ακόμα στα Σκόπια, μέσα στις ΜΥ του κρατιδίου, το τελευταίο διάστημα, και γενικά στα Βαλκάνια, έχει δει και ακούσει πολλά! Μέχρι και οι Σκοπιανοί εκτέλεσαν Έλληνα πράκτορα στην χώρα τους, κλπ. Τους κάναμε μάγκες και αυτούς, όταν μέχρι τα τέλη της 10ετίας του 1980, δεν υπήρχε Τούρκος ή Βόρειο-Βαλκάνιος, που να μην άκουγε ελληνικές υπηρεσίες και να μην … χεζ…ν)!

Είμαστε … όμηροι λοιπόν των αμερικανικών προθέσεων και κυρίως των αμερικανικών προς εμάς … αισθημάτων! Συγχαρητήρια!

– Άλλο ερώτημα:

  – Αν Κούρδοι τρομοκράτες ή “τρομοκράτες” είναι στην Ελλάδα και μάλιστα στο στρατηγικό της κέντρο, στην Αθήνα, και η ΕΥΠ δεν ξέρει τίποτα, ή αν ξέρει δεν τους παρακολουθεί, ή δεν “συνεργάζεται” μαζί τους, στα πλαίσια του αντι-τουρκικού υπό Κ.Σ. … αγώνα της, (όπως θα έπρεπε να πράττει δηλ.), ή , ή , ή , τότε είμαστε, ως ΕΛΛΑΣ, άξιοι της τύχης μας, γενικώς!

– Επειδή όμως αρνούμαι να δεχθώ ότι συμβαίνει το παραπάνω, τότε η ΕΥΠ και γνώση είχε και “τα … πάντα όλα“! Γεια σου ρε Αλέφαντε!!! Άρα, προσέξτε τώρα:

   – Ή ανίκανοι, αν όχι ιδιώτες, είναι οι επιχειρησιακοί της ΕΥΠ και μιλάγανε μέσω από γραμμές και δίκτυα “ανοικτά” ή ακόμα και “κλειστά” κακώς, και τους… “τσίμπησαν” οι Αμερικανοί, …., όπως κάνουμε εμείς εδώ οι χαζοί Άγγελοι στους … ουρανούς…

    –  Ή οι ίδιοι της ΕΥΠ έδωσαν το θέμα στους Αμερικανούς! (Κάποιοι Αμερικανικοί “Όφεις Ασφαλείας” εντός της ΕΥΠ / Είναι γνωστοί κάποιοι).

– Προσωπικά πιστεύω το 2ο, αφού οι Έλληνες δεν είναι ηλίθιοι και όταν θέλουν να δράσουν δρουν υ-πο-δει-γμα-τι-κά! Κρίμα λοιπόν, πολύ κρίμα! Συνεχίζουν κάποιοι να δρουν όπως τότε με την παράδοση του “ΑΡΟ”!.. [Πλησιάζει και η θλιβερή 15η Φεβ. , όταν το 1999, με αμερικανο-ισραηλινή εντολή παραδόθηκε από τους Έλληνες(!!!) στους Τούρκους, ο Κούρδος ηγέτης]! Είναι να θλίβεται κανείς!

– Και ένα ακόμα ερώτημα.

– Αν κάποιοι “τα δίνουν”, όλα ασφαλώς, στις Η.Π.Α., αφού δεν θα δίνουν μόνον … ορισμένα ή άντε ας δεχθούμε ότι δίνουν μόνον τα … ζέοντα, τότε ερωτάται:

  – Πλην των προσωπικών ασφαλώς ανταλλαγμάτων που σίγουρα (θα) έχουν αυτοί οι Κοι ή οι Κες , εθνικά ανταλλάγματα υπάρχουν; Ποιό ή ποιά να ήταν λέτε, στην προκείμενη περίπτωση των Ακκόλ, Αντιγιαμάν και των υπολοίπων, τα εθνικά αυτά ανταλλάγματα; Το 1ο ερώτημα είναι ασφαλώς, αν υπήρξαν!

     – Αυτοί οι “δότες” ελέγχονται σήμερα από κάποιους στην ΕΥΠ ή όχι; Κλπ, κλπ, κλπ, κλπ. |STOP|

– Προσοχή φίλοι μου!  Εμείς οι Έλληνες, όπως έλεγε και ο “μεγάλος” Χάρρυ Κλυν με άλλη βεβαίως έννοια, πάντα δί-δο-με! Σε όλους! Πχ Στρατιωτικά, τα τελευταία χρόνια, στους Καταριανούς που δουλεύουν στενά με τους Μογγόλους, παλαιότερα μέχρι και στους Χιλιανούς, που τους “ανοίξαμε” τα Θρακικά στρατόπεδα, κλπ. Πού πήγε τώρα ο ΡΤΕ στη Ν. Αμερική; Για ψάξτε και πείτε μου! Αχαχαχαχα…

– Όταν ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ έλεγε όχι , κάποιοι δόλι-οι σκύλοι“* τον “πυροβολούσαν” “παντίοις τρόποις” !!! Έτσι γίναμε “κ—ς υπηρεσίας” σε Μογγολόγυφτους, σε Νότιο – Αμερικανο-Ινδιάνους, κλπ. “Taş üstünde taş kalmadı” (Δεν έμεινε λίθος, επί λίθου)! Οι “σκύλοι” έγιναν … “μάγκες” και … “Πασάδες”, ενώ ο “Αρχάγγελος”, λέγοντας πάντα Çalsınlar ama iş yapsın, (ας κλέψουν, αλλά να γίνει η δουλειά, καταλάβατε τί εννοώ), παρέμεινε στο … επίπεδό του, έφυγε ή ορθότερα τον έδιωξαν … “φτύνοντάς” τον οι βελβεζούληδες, με βρωμιές και σίγουρα με συκοφαντίες, όπως κάνουν όλοι οι … “λίγοι” …, έφυγε λοιπόν για υψηλότερους ουρανούς και μάλιστα τώρα … κινείται για … δουλειές των … “Πασάδων”, με τα δικά του … “φτερά”, “Υπηρεσία – Μοναστήρι” καθημερινά! Ίδωμεν όμως! Ας είναι καλά οι … Άγγελοί του και η ΘΕΙΑ ΝΕΜΕΣΙΣ η οποία “θα επιπέσει, αργά ή γρήγορα, επί των κεφαλών τους” αμείλικτη!!!

                                      Arkadaşlar İş Olacağına varır” / “Το Πεπρωμένο Φυγείν Αδύνατον“! 

* Οι ίδιοι αυτοί … “κυνηγητικοί κύνες” είναι, για να τρελαθείτε“(!), και δήθεν ευαίσθητοι σε τυχούσα … διαρροή πληροφοριών, ακόμα και για πράγματα που γνωρίζει και ο κουφός … Σουλτάνος! (“Sağır Sultan bile bilıyor“)!.. Καταλάβατε!!!  Κακά τα ψέμματα φίλοι μου όμως: Büyük İşler İçin, büyük adamlar ve hazırlıklar gerekir” / “Για τις μεγάλες δουλειές, απαιτούνται μεγάλοι άνθρωποι και μεγάλες ετοιμασίες “!!!

– Συνεχίζουμε:

  – Επίσης,  με αφορμή το γεγονός ότι οι “Κοι” αυτοί (οι “τρομοκράτες”), πέρασαν στα Δίδυμα από ελληνικό νησί, θα ήθελα να ρωτήσω, οι των τοπικών κλιμακίων της ΕΥΠ, τί έκαναν, δεν ήξεραν;

 – Επίσης τελικά, ποιοί είναι οι Έλληνες και ποιοί οι Τούρκοι λαθρέμποροι – συνεργάτες της ΜΙΤ στα νησιά μας; Πότε θα τελειώσουμε με αυτούς, οι οποίοι προφανώς δεν περιορίζονται στο … επωφελές και επικερδές λαθρεμπόριο, ή όχι; Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, είναι γνωστοί! Οι Τούρκοι λέγουν μάλιστα ότι ενημερώθηκαν και από δικούς τους στην Ελλάδα… Τί γίνεται με το θέμα αυτό; Αλλά ας αφήσουμε την αποστροφή αυτή φίλοι μου!..

– Σταματώ εδώ, διότι άλλα ερωτήματα, τα οποία διαμορφώνονται στο μυαλό μου, κάνουν … “ΤΖΙΖ”!..

– Μια τελευταία απλώς ρητορική ερώτηση: “Τον Λάλας πόσα χρόνια τον είχαν στη φυλακή οι Αμερικανοί”; (Ένας Λάλας που ΔΕΝ “έδωσε” ΠΟΤΕ (!) αμερικανικά μυστικά!)…

– Αρκετά φίλοι μου, σκεφτείτε και μόνοι σας! Απλώς θα ήθελα να πω ότι μιλάμε για Ε-Τ θέμα -τα και όχι ΝΑΤΟ-ϊκά, καθώς και να φωνάξω: Πού είσαι ρε Ανδρέαααααα“; (Στο μέλλων, πιθανώς, να σας το εξηγήσω και αυτό)!

– Στο σημείο αυτό, σημειώστε, για να δείτε το πώς δουλεύουν οι Τούρκοι, (φυσικά και αυτοί την “πάτησαν” στο θέμα), πως “πετάχτηκε” από τις ΤΕΔ, μετά από απόφαση της “Πειθαρχικής Επιτροπής της Ανωτέρας Διοίκησης Σ-Χ” και έγκριση, δια υπογραφής, του ΥΠΕΣ, ο Ανχης Özkan Çokay, ο οποίος ήταν Δκτης Σ-Χ στα Άδανα, στην υπόθεση των “TIR”, που ο Θεός ήθελε να φανεί σε όλο του το μεγαλείο, όλη η τουρκική δολιότητα, σαπίλα και βρωμιά!!!

Μήπως καταλάβατε κάτι, ή όχι πάλι;

3.  Φέρεται ότι παραιτούνται … σωρηδόν οι Τούρκοι στρατιωτικοί, μετά από αυτούς που αρνήθηκαν να εκτελέσουν τη δγη του Τ/ΓΕΕΔ, (“Hizmet’e Özel”) / (σας έγραψα σχετικά) και απεχώρησαν των ΤΕΔ! Σύμφωνα με πληροφορίες 200 ΕΠΟΠ Λχίες, άρτι παραιτηθέντες, ζήτησαν να εργαστούν σε υπηρεσίες του Δήμου της Σελέφκιας (Silifke). Τα σχόλια δικά σας. 

4.  114.000 Κουρδόπουλα δεν θα πάνε στα σχολεία τους στη ΝΑ Τουρκία, τώρα που έπαψε η κακοκαιρία, λόγω της απαγόρευσης από το τ/Κράτος / ΤΕΔ, της κυκλοφορίας στους δρόμους, λόγω των διεξαγομένων αντι-ΡΚΚ επιχειρήσεων!

Σχόλιο: Πού είναι η … πολιτισμένη “Διεθνής Κοινότης”, η τόσο ευαίσθητη με τους πνιγμούς των μικρών και μεγάλων … ΑΪΛΑΝ, στο ελληνικό Αρχιπέλαγος; Αλήθεια όμως, πού είναι και οι Έλληνες “Ειρηνιστές”, “Αντιφασίστες” και “Ανθρωπιστές” του κ…υ; Πού είναι οι … “Γιατροί του Κόσμου”, ειδικά οι Έλληνες, πού είναι και ο Εβραϊκός… “ΑΝΤΑΡΣΥΑ”, (κυρίως αυτός), αλλά και η “εθνικιστική” “ΧΑ”; Διαβάστε:

Πού είναι οι Έλληνες “Δημοκράτες” “και τα λοιπά … λιπάσματα”, που συμμετέχουν στην “κίνηση”, ας το πω έτσι, της προσωπικής δικηγόρου του συγχωρεμένου Νέλσονος Μαντέλα, Εσά Μοοσά, (συμμετέχουν καλλιτέχνες, διανοούμενοι, επιστήμονες, πολιτικοί, κλπ απ’ όλον τον κόσμο), για την απελευθέρωση του “ΑΡΟ”; Πουθενά! Δεν υπάρχουν! Όλοι αυτοί οι … “demek”, οι “δήθεν” “Δημοκράτες” δηλαδή, είναι μόνον για να υποστηρίζουν, ό,τι καταστρέφει, υπονομεύει ή διαλύει το ελληνικό κράτος και τον Ελληνισμό! Προσφάτως, η “κίνηση” αυτή υπέβαλε αίτηση στο Τ/Υπ. Δικαιοσύνης, να τους επιτρέψει η Τουρκία, να επισκεφτούν στο Ιμραλί τον Κούρδο ηγέτη! Ίδωμεν!…

5.  Οι ΤΕΔ φέρεται να δοκίμασαν πρόσφατα στο ΕΛΑΖΙΓ, το ΜΕΑ τους, «ΑΝΚΑ ΒLΟΚ “Α”». Φέρεται να έκανε την 1η πτήση του! (Ζυγίζει 1750 kgr / Δυνατότητες 24h πτήση, στα 30.000 πόδια). Έχω γράψει για τη συνεργασία των Τούρκων με το Πακιστάν!.. ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ λοιπόν και κυρίως για τα “τροποποιημένα” -τυχόν- σε επιθετικά τ/ΜΕΑ!!!  Και κάτι ακόμα: “Κάντε ό,τι και οι Τούρκοι, σχετικά με την καταγραφή, κατοχή, χρήση, πτήσεις, κλπ των ΜΕΑ των πολιτών, γενικά όλων των μη στρατιωτικών “drones”, για λόγους εθνικής ασφαλείας!!! Τώρα!

6.  “Έπεσε” στα χέρια των Τούρκων, μετά από συμπλοκές με ΡΚΚ-άδες, στη ΝΑ Τουρκία, το αμερικανικό όπλο, (το έχουν οι αμερικανικές “Ειδικές Δυνάμεις”), BFG-50A. (Οι ΤΕΔ, οι οποίες είναι επαγγελματικές και αξιοκρατικές, “απέδειξαν” το ποιός έδωσε τα όπλα αυτά στους Κούρδους, από τα “Serial Numbers” τους). Το όπλο αυτό τρυπάει τεθωρακισμένα οχήματα με ειδικές βολίδες από ουράνιο, κλπ. Οι Τούρκοι φέρεται να υπέβαλαν σχετική αναφορά στις Η.Π.Α., “παραπόνων” θα λέγαμε, ενώ φέρεται επίσης να ζήτησαν από τις Η.Π.Α. (ΠΡΟΣΟΧΗ!!!) και την προμήθεια συγκεκριμένου αριθμού τέτοιων όπλων!

– Επίσης, φέρεται να έχουν … “τσιμπήσει” από τους Κούρδους και να εξετάζουν (τώρα θα το κάνουν, τόσα χρόνια πού ήταν) και μερικά μακρύκαννα Kanas (Όπλα Ελευθέρων Σκοπεύτών, βάλλοντα κυρίως εξ αποστάσεως, με απόλυτη ακρίβεια), που χρόνια τώρα, μαζί με τις … ενέδρες των Κούρδων, τους έχουν προκαλέσει τις περισσότερες -στατιστικά- απώλειες!!! ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ!!!

– Θυμίζω ότι τα περισσότερα όπλα των μαχητών του “ΡΚΚ” είναι ρωσικής κατασκευής και προελεύσεως!

–  Φέρεται ότι, τελευταία, οι του “ΡΚΚ” διαθέτουν πλέον και ΜΕΑ και μάλιστα και επιθετικά (!) και πως θα κάνουν και … επιθέσεις, σε τουρκικούς στόχους, σύντομα!!!

–  Τέλος, ξέρετε φίλοι μου να μου πείτε και εμένα, μέχρι να έλθει από τη Ρωσία ο Στάρετς Ευγένιος, αν οι Ρώσοι προμήθευσαν τους ΡΚΚ-άδες με τα νέα “Κορνέτ”, τα οποία τους είχαν υποσχεθεί κατά την επίσκεψη του Ντεμιρτάς, στη Μόσχα, στα τέλη του 2015 και πότε θα αρχίσουν να προσβάλλουν με αυτά, αιφνιδιαστικά, επιλεγμένους τ/στόχους

7. Είπαν οι Ρώσοι ότι οι Τούρκοι ετοιμάζονται για να εισβάλλουν στη Συρία, κλπ. Έτσι … “άκουσαν”, μάλλον, με τις κεραίες τους!.. Είπαμε ότι οι Τούρκοι μόνοι τους, επειδή είναι … κότες δεν πάνε πουθενά! Τί μπορεί να συμβαίνει λοιπόν, αν δεχθούμε ότι οι Ρώσοι δεν συνηθίζουν να … παράγουν πληροφορίες, κλπ ;

(Και αυτό Άγγελοί μου είναι επικίνδυνο, αφού αν μια φορά Υπηρεσίες που δουλεύουν μ’ αυτόν τον τρόπο, βγάλουν μια καλά “μελετημένη” ψευδή πληροφορία, εύκολα μπορεί ο αντίπαλος να την “πατήσει”, γι’ αυτό σε τέτοιες, σαν και αυτήν που διατρέχουμε, εποχές, θέλει, απαιτεί, η κάθε πληροφορία, ενδελεχή εξέταση). Πάμε” λοιπόν!

– Δημιουργήθηκε προ καιρού ο σουνιτικός “Ισλαμικός Στρατός, ο οποίος βασίζεται (σε 1η Φάση), κυρίως πάνω στις στρατιωτικές δυνάμεις της Σ. Αραβίας, της Ιορδανίας, της Αιγύπτου και του Σουδάν. Σε 2η Φάση, και μετά από εκπαίδευση στη Σ.Αραβία, θα ενσωματωθούν στο Στρατό αυτό Τούρκοι, Μαροκινοί, Καταριανοί, Κουβεϊτιανοί, καθώς και στρατιωτικές δυνάμεις από το Μπαχρέϊν, τα “Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα” (Ε.Α.Ε.), αλλά και από την Ασία και συγκεκριμένα δυνάμεις από την Ινδονησία, το Μπρουνέϊ και τη Μαλαισία.

– Φέρεται λοιπόν ότι  ο Στρατός αυτός, δυνάμεως 15ο.οοο ανδρών, όταν και αν οι Η.Π.Α. θα το αποφασίσουν, θα εισβάλλει στη Συρία, από την Τουρκία, η οποία θα λειτουργήσει, ας το πούμε έτσι, ως “Φιλοξενών Έθνος” / “Host Nation”.

– Προς το παρόν, ο εκπρόσωπος Τύπου του Α/ΥΠΕΞ Κος Κίρμπυ το αρνείται κατηγορηματικά αυτό, μάλιστα ερωτηθείς ξανά πρόσφατα από Τούρκο δημ/φο, απάντησε, σχεδόν εκνευρισμένος, ότι οι Η.Π.Α. δεν προκρίνουν την επιλογή αυτή, στην παρούσα χρονική στιγμή!

– Έτσι, όπως έχει εκ των πραγμάτων υποχρέωση, η Τουρκία, εκτιμάται ότι έχει ή θα έχει ετοιμάσει το πώς θα προωθηθεί όλη αυτή η δύναμη, από τα σημεία στα οποία θα “κατέβει” στο έδαφός της ο  Στρατός αυτός, μέχρι τα “Σημεία Μηδέν”, στα Τ-Σ σύνορα και απ’ εκεί εντός της Συρίας! Όλα αυτά -στρατιωτικά- απαιτούν, για τους γνωρίζοντες, “αρκετά” και κυρίως χρόνο, δοκιμές, συντονισμό, κλπ! (

– Τί να σας γράψω τώρα εδώ; Ένας και από τους λόγους που πιθανώς να βρέθηκε “Πρωτοχρονιάτικα” στην Άγκυρα ο Αμερικανός Α/ΓΕΕΔ ίσως να ήταν και αυτός, ή ένας από τους λόγους που σας είχα πει ότι θα πάει το Φεβ. στην Τουρκία αμερικανική τεχνική επιτροπή, πιθανώς να ήταν και αυτός!

– Η επιτροπή αυτή, καθώς και οι “Blackwaters” (!), τα μέλη της … “Ακαδημίας”, πρέπει ήδη να είναι στην Τουρκία, με βάση τα όσα ειπώθηκαν στην τελευταία επίσκεψη Μπάϊντεν στην Πόλη.

– Η επιτροπή αυτή λοιπόν, υπό τον Αμερικανό Υπουργό Εσωτερικής Ασφαλείας, έχει αποστολή να εξετάσει – έτσι (μας) είχαν πει, στα Τ-Σ σύνορα, το πώς θα μειωθούν, αν δεν μπορέσουν να (τις) σταματήσουν, οι ροές των προσφύγων, κλπ , φτιάχνοντας διάφορα εμπόδια, ηλεκτρονικά και μη, κλπ.

Οι Ρώσοι λοιπόν συμπερασματικά, όπως μάλλον συνέβη, … “τσίμπησαν” τη δημιουργία του απαραίτητου κοινού “Κέντρου Επιχειρήσεων”, που θα έχουν οι Τούρκοι, με τους Σ. Άραβες και τους λοιπούς, για την περίσταση, … Συμμάχους τους, στελέχη των οποίων θα έχουν μεταβεί σίγουρα στην Τουρκία, από τώρα, για τη σχεδίαση του όλου εγχειρήματος! Οι Ρώσοι, οι οποίοι γενικώς είναι … “Τσαρουχάδες”, ευθείς και ίσοι, τις περισσότερες φορές, αλλά “βαρείς”, κάπου θα άκουσαν λοιπόν τους Τούρκους να ομιλούν για … είσοδο στη Συρία και είπαν ό,τι είπαν, περί εισβολής της Τουρκίας, κλπ!

– Ασφαλώς υπάρχει και η περίπτωση, (το πιο πιθανό), οι Ρώσοι να άκουσαν τα πάντα, και για τους δικούς τους λόγους, (κατανοητούς σίγουρα, “γιατί άρα-γε να θέσουν απέναντί τους όλους αυτούς τους λαούς”), ¨έβγαλαν¨ μόνον τα περί Τούρκων!

Στις επιχειρήσεις (και εδώ πια θα είναι “επιχειρήσεις”) ΟΛΟΙ (!) κάνουν λάθη, απλώς κερδίζει αυτός που θα κάνει τα λιγότερα! Μερικές φορές μπλέκουν κάποια εκτελεστικά όργανα, χωρίς να το θέλουν, τις “Επιχειρήσεις Πληροφοριών”, με τις “Πληροφοριακές Επιχειρήσεις” και εδώ γίνεται το … “ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ“! Συνεχίζουμε!  

Κατά τον “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ”, οι Ρώσοι έπρεπε να σιωπήσουν φίλοι μου! Σε όλα τα Σχολεία Πληροφοριών παγκοσμίως, πουθενά δεν διδάσκεται, ούτε και σε κανένα εγχειρίδιο πληροφοριών αναφέρεται, ότι αν είσαι … υπερδύναμη, ή γενικά ισχυρότερος στρατιωτικά, μπορείς να παραβιάζεις βασικούς κανόνες και επιχειρησιακές αρχές λειτουργίας των πληροφοριών! Σαφές;

Αυτό συνέβη και … λήξις!

Οι Τούρκοι, για άλλη μια φορά σας το λέγω, θα εισβάλλουν στη Συρία, μόνον αν οι Η.Π.Α. το πουν, όχι μόνοι τους, αλλά μαζί με άλλους και αυτοί οι άλλοι θα είναι οι Άραβες και όχι οι Αμερικανοί ή οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι θα υποστηρίξουν “πυραυλικά” από την Τουρκία, αν χρειαστεί, τις όποιες επιχειρήσεις! Αυτή ήταν ακριβώς και η φιλοσοφία των Πάτριοτς, κλπ , ποιά δηλαδή, μα να διαφυλάξουν τις εγκαταστάσεις τους στην χώρα αυτή και μόνον, μιλώντας, όπως ήταν φυσικό, και για τη διαφύλαξη της εδαφικής ακεραιότητος της Τουρκίας, και τέλος αυτό θα συμβεί ξαναλέγω, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α.! Μιλάμε για … Τουρκοκότες, ανόητοι, όπως λέμε πχ φραγκόκοτες! (Αστειεύομαι για το “ανόητοι” – Σόϊμπλε κλπ – καταλάβατε)!

– Και το τελευταίο! Οι Έλληνες πρέπει να ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ (!!!) να εισβάλλουν μόνοι τους οι Τούρκοι στη Συρία, διότι θα πάθουν το θάνατο της … μαϊμούς! (Σας το έχω ξαναγράψει με 1,2 σκέψεις)! Το ξεχάσαμε; Είμαστε όμως … ειρηνιστές και αγαπάμε τους … Συμμάχους μας Τούρκους, στα πλαίσια του πρακτόρικου Ελληνο-Τουρκισμού, όπου θα γίνουμε στην πράξη ορντινάτζες των Μογγόλων, όπως θα το ήθελε και μεγάλη μερίδα των “διεθνώς κρατούντων”, αλλά και ντόπιων πολιτικο-στρατιωτικών οργάνων τους!

8.  Έχουμε και λέμε:

    – Σεπ. 2014! Αρνούνται οι Τούρκοι να δώσουν το Ιντζιρλίκ στις Η.Π.Α.

    – Αρχίζει αμέσως μετά συνεργασία Η.Π.Α. – “PYD” [Μεγάλο μέρος των οποίων (90% +) είναι μαχητές του ¨ΡΚΚ¨].

    – 19 Οκτ. 2014! Βοήθεια με όπλα από τις Η.Π.Α. στους Κούρδους, λόγω του Κομπανί!

  – Η  Άγκυρα  “έδωσε”  τον Ιούλιο του 2015, στον υπό τις Η.Π.Α. «Συνασπισμό κατά του “ISIS”», στη “Φυσική Αποφασιστικότητα”, το Ιντζιρλίκ!

   – 24 Νοε 2015! Κατάρριψη του ρωσικού α/φ και εκτέλεση του Ρώσου Πιλότου, από Τούρκο, στην περιοχή του Τουρκμέν-Νταγί, κλπ.

   –  Φεβ. 2016! Οι Η.Π.Α. συνομιλούν στο Κομπανί με τους Κούρδους! Ο εκπρόσωπος του Προέδρου Κου Ομπάμα, Μπρέττ Μακ Γκάρκ, συνομίλησε (και) με τον Κούρδο Αμπντάρ Χαλίλ (46 ετών), που διοικεί την “Κίνηση Δημοκρατικών Κοινοτήτων”, Οργάνωση που αποτελεί τη μαγιά της ανεξαρτησίας της “Rojava”, όπως αποκαλούν οι Κούρδοι τη Β. Συρία, τουλάχιστον το μείζον αυτής! (Η Οργάνωση εκπροσωπεί ουσιαστικά τα 3 Κουρδικά συσταθέντα Κουρδικά καντόνια).

  – Μετά από την παραπάνω κατάρριψη, η ΤΠΑ δεν εισέρχεται πλέον στον Συριακό ΕΧ και κάνει “Πολιτική Πυροβολικού (ΠΒ)”, χωρίς όμως αποτέλεσμα!

    – Οι Η.Π.Α. συνεχίζουν να δηλώνουν πως δεν επιθυμούν τη στρατιωτική επιλογή, κλπ.

  – Οι σχέσεις  Η.Π.Α.  –  Τουρκίας είναι για άλλη μία φορά σε … κρίση! Μέγα το … χάσμα, μεταξύ Ουάσιγκτον και Αγκύρας! Γι’ αυτό και είπε, όσα είπε, ο ΡΤΕ μέσα στο α/φ, γυρνώντας από τη Ν. Αμερική (Χιλή , Περού, Εκουαντόρ) – Σενεγάλη. Οι Η.Π.Α. ισχυρίζονται πως δεν ξέρουν τί ακριβώς θέλουν να κάνουν οι Τούρκοι! Και όμως τους στηρίζουν λόγω κυρίως της … γαμ…..ς της γεωγραφίας ! Ε-ΛΕ-ΟΣ!

   –  Οι Τούρκοι “καθάριζαν”, πριν από 3 εβδομάδες, τα Ν/Π στην περιοχή του Τζεραμπλούς, στο έδαφός τους ασφαλώς και απέναντι από την “περίφημη” γραμμή των 98 χλμ μήκους και 40χλμ βλαθους, κλπ, διευκολύνοντας ουσιαστικά τα μέλη του “ISIS”, που ελέγχουν την περιοχή αυτή, αν την χάσουν από τους Σύρους του Άσαντ, κάτι που μοιάζει πολύ πιθανό, αν “πέσει” το Μιμπούτς κλπ, να μπουν και να βρουν καταφύγιο στην χώρα τους, ακριβώς απ’ εκεί! (Και γενικά όλα τα ένοπλα τμήματα, όπως ο “Ελεύθερος Συραιακός Στρατός” και άλλα).

   –  Το μόνον που θα μένει μετά στην Τουρκία, θα είναι να στραφεί προς την “Al Nusra”, προέκταση της “El Kaide” στη Συρία, ειδικά αν “πέσει” στον Άσαντ το Χαλέπι, κάτι που μοιάζει λίαν πιθανό!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι Τούρκοι πλέον μοιάζει να έχουν χάσει το … βρώμικο “παιχνίδι” που “παίζουν” στην περιοχή που τους … “πονάει” τόσο πολύ, (είναι “θέμα χρόνου”), λόγω του ότι αν γίνει τελικά ο Κουρδικός διάδρομος προς τη Μεσόγειο Θάλασσα, στη Β. Συρία, τότε, με δεδομένο την μεσοπρόθεσμη ανεξαρτησία της “Αυτόνομης Διοίκησης του Β. Ιράκ”, του Μπαρζανί, [ο οποίος δήλωσε ότι σύντομα για το υπόψη θέμα θα διεξαχθεί δημοψήφισμα στην Περιοχή του, της οποίας ο ίδιος έχει σχηματίσει στο έδαφος τα σύνορα του (νέου) κράτους (του)], καθώς και με τα τεκταινόμενα στη ΝΑ Τουρκία, που αργά ή γρήγορα θα στραφούν εναντίον των Τούρκων, τότε λοιπόν η Τουρκία … “τελειώνει“! (Επίσης, δεν έχουμε μάθει ακόμα εδώ πάνω, τα συμπεράσματα από την πρόσφατη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, σε σεμινάριο, υπό το αγγλικό ΥΠΕΞ, αν δεν απατώμαι, για τους Κούρδους του Ιράν, ώστε να έχουμε μια πιο ευρεία, ίσως, εικόνα, του “Κουρδικού”).

Και εδώ θέλει τη μεγίστη ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ φίλοι μου! “Το θηρίο που ξεψυχά” που σας έγραφα, θα το θυμάστε φίλοι μου! … Τα τουρκικά “ρίσκα” που σας έγραφα ότι εξέτασαν οι ΤΕΔ στο προ-τελευταίο ΣΕΑ κλπ [Δες τε πάλι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (!), στο … θείο “site” μας, ό,τι σας έγραφα σχετικά με τις πιθανές επιλογές όλων των δρώντων στην περιοχή μας, και θα δείτε το πόσο “κουμπώνουν” τα πράγματα]!..

–  Γι΄αυτό ΥΠΟΜΟΝΗ (!!!) Κε Αναστασιάδη!

– Γι’ αυτό ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ φίλοι … Έλληνες … Άγγελοι!  ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ, “ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝ ΤΟΥ 2011 ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ Ο ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ”; Επιμένω να ρωτάω! Οι Ρώσοι άρα-γε θα μας πουν;

9. Μην ασχολείστε (!) φίλοι μου με το νέο αντι-τρομοκρατικό “MASTER PLAN” της Τ/Κ-Β που ανακοίνωσε ο φίλος Δαβίδ, στο Παν-μιο Αρτουκλού, στο Μαρντίν, τις προάλλες!

– Τώρα, οι σύμβουλοι του Δαβίδ, ονόμασαν το όλο νέο εγχείρημα, που θα λάβει χώρα, μετά που θα έχει συντριβεί η … τρομοκρατία των Κούρδων, (όπως μας έχουν πει και μας λένε κατ’ επανάληψιν οι Τούρκοι κυβερνώντες), “Χρόνο Διαβούλευσης” / “İstişare Süreci”, εγχείρημα ενταγμένο στα πλαίσια του ευρύτερου σχεδίου της “Εθνικής Ενότητος και Αδελφοσύνης” !..   

– Προσέξτε και ΜΗΝ … γελάσετε! Το νέο αυτό σχέδιο θα έχει, μας είπαν, ανθρώπινη διάσταση (sic), καθώς και πως πλέον παύει να είναι συνομιλητής τους ο Αμπντιουλλάχ Οτζαλάν και οι ένοπλοι τρομοκράτες του ΡΚΚ ή οι εκπρόσωποί τους (sic) στο Τ/Κοινοβούλιο, βουλευτές του “HDP”! Αλήθεια ποιοί θα είναι οι συνομιλητές τους; Οι Η.Π.Α. τί λένε επί του θέματος;

Τα 10  κύρια σημεία του  σχεδίου αυτού, (απλώς “για την Ιστορία”, όπως λέμε), είναι τα παρακάτω: (Θαυμάστε λεκτικά τουρκικά μαργαριτάρια)!

   – Το Ψυχολογικό Στοιχείο.

   – Το “κτίσιμο” της Δημόσιας Τάξης.

   – Η Δημοσιονομική Μεταρρύθμιση.

   – Η Κοινωνική Επιστράτευση.

   – Η Οικονομική Υποστήριξη.

   – Η Στρατηγική Επικοινωνία.

   – Οι Νομικές και Διοικητικές Μεταρρυθμίσεις.

   – Το (ξανα) Κτίσιμο των Πόλεων, Χωριών, κλπ.

   – Η δημιουργία “Κοινοβουλίων Διαβούλευσης”!

   – Η Ανάπτυξη Σχέσεων με τους Γείτονες και Νέας “Περιόδου Αδελφοσύνης” στη Μ. Ανατολή.

– Τελικά, μετά και από τον βιασμό της Ιστορίας, στον οποίον προέβη ο φίλος Δαβίδ στην ομιλία του, το πιο ωραίο της όλης … “Ιστορίας” ήταν το λευκό περιστέρι που άφησε να πετάξει από τα χέρια του ο Τ/Π-Θ! Τώρα Τουρκία και Ειρήνη, όπως Τουρκία και Δημοκρατία είναι ΑΝΕΚΔΟΤΑ(!), αλλά είπαμε τους ανέχονται!..

10. Και το “κλου” (!) φίλοι μου είναι η ανακοίνωση, προ ημερών, της Τράπεζας της Αμερικής, (και όχι της “Αμερικανικής Τράπεζας”), της “Merrill Lynch” (“Μ.L.”), η οποία είπε ότι, στα μέσα του 2016, “θα αλλάξει χέρια” περιουσία 3 τρις $ Η.Π.Α., λόγω της (συνεχούς) πτώσης των τιμών του πετρελαίου. (Αναφορά της “Μ.L.” με τίτλο: “Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ”)! Καλώς τα μας λοιπόν φίλοι μου και …

                                                                                       Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ” !!!

ΥΓ.

1.   Η οικονομική κατάσταση στην Τουρκία σήμερα, θυμίζει έντονα ημέρες του 1998!

   – Πχ Ο πληθωρισμός το 2015 “έκλεισε” στο 9,58 %, λόγω των συνεχομένων αυξήσεων, αυξήσεις που δεν τελειώνουν στην χώρα αυτή και που την έχουν καταστήσει, στον “πληθωριστικό δείκτη”, 5η παγκόσμια, μετά από την Ουκρανία, τη Ρωσία, την Αίγυπτο και τη Βραζιλία! Τώρα, (Φεβ. 2016), φέρεται ο πληθωρισμός να έχει φτάσει στο 11,5 %! |STOP|

Θα τα ξαναπούμε, αφού η Τουρκία οδηγείται, αν συνεχίσει έτσι, σε οικονομική ασφυξία!

2. Να διαβάσετε, σύντομα, τη συνέχεια της ενημέρωσης για τους Κούρδους, που τη σταματήσαμε στην αναφορά της ένοπλης δράσης τους, όλα αυτά τα χρόνια…

                                                                                           ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                       “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” 

                                                                                                     – / –