ΕΠΙΚΑΙΡΑ!..

Φίλοι μας!

1. Το Ισραηλινό Κοινοβούλιο (“Κνεσσέτ”), όπως πληροφορηθήκαμε στις 14-02-2018, απέρριψε το Σχέδιο Νόμου για την αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας! Πολύ κρίμα ρε φίλε Μπίμπι! Ολόκληρο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ υποστήκατε, πού είναι λοιπόν οι ευαισθησίες που θα έπρεπε να είχατε; Εκτός αν φοβαστε τίποτα άλλο και δεν αποδεχτήκατε την υπόψη ΓΕ-ΝΟ-ΚΤΟ-ΝΙ-Α! (Πάντα “Γενοκτονία” για εμάς)!

– Στην Ολλανδία ετοιμάζουν αντίστοιχη ενέργεια, ήτοι Σχέδιο Νόμου, υποβολή του στη Βουλή και ψήφιση για αναγνώριση ή μη της Αρμενικής Γενοκτονίας! Για να δούμε και τους Τουρκόφιλους Ολλανδούς τώρα, τί θα αποφασίσουν!

2. “Στημένα” επεισόδια ή αλλιώς επεισόδια “του κόλου”, (όπως λέγονται συνήθως / το συνηθίζουν ιστορικά αυτό οι Τούρκοι, για όσους ξέρουν τ/”Πολιτική Ιστορία”), στις 14-02-2018, στην Άγκυρα, κατά την επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ Ρεξ ΤΙΛΛΕΡΣΟΝ και του ΥΦΕΞ ΤΖΕΪΜΣ, κατά την 3ώρες και 15΄ συζήτηση του πρώτου, με τον Τούρκο Δικτάτορα, ΡΤΕ!

Θα “δούμε” σύντομα στο Πεδίο, το τί συζήτησαν και πιθανώς συμφώνησαν!

– Ενώ αρχικώς δεν έγιναν δηλώσεις, “κρατείστε” αυτήν που έκανε μετά από λίγες ώρες ο Τ/ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου και που καλούσε τους Αμερικανούς να αποδείξουν στους Τούρκους με πράξεις και όχι με λόγια, τα όσα τους υπόσχονται! Όχι πια υποσχέσεις, έργα, είπε ο Τ/ΥΠΕΞ!

– Είναι φοβερό φίλοι μου! Ποτέ ξανά στην τ/πολιτική Ιστορία, οι Τούρκοι δεν είχαν επιδείξει προς τις Η.Π.Α. τέτοιο πολιτικό… θράσος!.. (Αναφέρομαι σε επίσημες δηλώσεις Αξιωματούχων της τ/Στρατο-Γραφειοκρατίας, μέρος της οποίας είναι το ΥΠΕΞ και οι… “υπηρέτες” του και όχι σε δηλώσεις, της μορφής “λεκτικά πυροτεχνήματα”, από τους εκάστοτε Π-Θ ή ΠτΔ, όπως αυτής του Τ/ΠτΔ “προχθές”, που είπε ότι και οι Η.Π.Α. θα πρέπει να νοιώσουν κάποια στιγμή το “Οθωμανικό χαστούκι”)!

3. Άκουσα στην εκπομπή του Κου Γ. Τράγκα, (που είναι φανερό πως κατάλαβε κάποια πράγματα, ανένηψε και κάνει πρωϊνά “ρεσιτάλ -πράγματι- Δημοσιογραφίας, “μιλώντας και μόνον Ελληνικά“), στα Παραπολιτικά FM, στις 16-02-2018, τον Π-Θ μας να λέγει πως έχει δουλέψει 10 χρόνια σε γιαπί!..

– Και τότε Κε Τσίπρα, πως έχεις λεκάνη “στυλ Παταβούκα”, ήτοι γυναικεία; Αποκλείεται Κε Τσίπρα να έχεις δουλέψει σε γιαπί, μας λες και πάλι ψέμματα! Μπες στο “youtube” και δες τί έλεγε σχετικά, ο συγχωρεμένος πια Τζιμάκος!

4. Κε Τράγκα!

– Μην φοβάσαι! Άκουσα τί είπες για σένα, τα Ίμια και την Πόλη, στις 16-02-2018 και σου γράφω πως είμαι σίγουρος πως δεν θα σ’ αγγίξουν, όσο Χουντικοί και να είναι οι Κοι της Κ-Β! (Και μιλάμε πράγματι για πολύ δυνατή Χούντα, αφού η σημερινή ελληνική Κ-Β είναι συνδυασμός χολερικής Κόκκινης και γκανγκστερικής Μαύρης Χούντας)!..

5. Κε Ν. Παππά!

– Κόψτε επιτέλους τα ψέμματα ότι δώσαμε και μάλιστα “με υπογραφή” (αυτό το “με υπογραφή” το είπες για να απαντήσεις σε εμάς που σας λέμε καιρό τώρα, πως όποιος βάζει την υπογραφή του κάπου, αυτόν “θυμάται” πάντα η Ιστορία, θετικά ή αρνητικά), ότι δώσαμε λοιπόν από το 1995, το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς, με το να αποδεχθούμε τον όρο πΓΔΜ, μιλώντας στην ΕΤ-1, στις 15-02-2017, και στον “δικό” σας δημ/φο (και άνθρωπο των Εβραίων;) Χαρίτο! (Παρέα με τους άλλους 2 “δικούς” σας και δήθεν… ανεξαρτήτους δημ/φους Ραβανό και Παππά)!..

Εκτός αν έχετε και πάλι αυταπάτες Κε Παππά και αφού θα υπογράψετε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και θα χαρακτηρείστε από το λαό μας ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΕΣ, θα λέτε ότι πριν από εμάς το είχαν δώσει άλλοι και συγκεκριμένα ο Α. Γ. Παπανδρέου!

– Σε ρωτάω λοιπόν! Αφού αποδεχθήκαμε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ρε φίλε, όπως λες, γιατί λοιπόν δεν “μένουμε” στο πΓΔΜ και ειδικά γιατί δεν “μένουν” σ’αυτό οι Σκοπιανοί, αλλά θέλουν άλλο Όνομα, αφού έχουν πάρει ήδη από το 1995, όπως λες και λέτε, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

Άσε λοιπόν τα σάπια φίλε Κε Παππά, που με την ευκαιρία θα σε ΣΥΓΧΑΡΩ ειλικρινέστατα και πάλι, για τις όποιες φιλότιμες -πράγματι- προσπάθειές σου, “στον τομέα του Διαστήματος”, διότι θεωρώ ότι είστε η πρώτη Κ-Β που ασχολήθηκε σοβαρά με το συγκεκριμένο θέμα!

– Το ξέρεις πολύ καλά, αλλά το ξαναγράφω! Η Γ/Β διαλύθηκε φίλε Νικόλα (αυτήν αναγνωρίζαμε ως ενιαίο Κράτος) και έμειναν οι συνιστώσες επαρχίες, εξ ων μία ήταν και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Αυτήν λοιπόν δεν την αναγνωρίσαμε, αλλά είπαμε με το πΓΔΜ, πως το υπόψη νέο Κράτος είναι κάτι πρώην, κάτι που πριν / προηγουμένως ονομαζόταν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και που στο μέλλον (τους είπαμε) ελάτε να συζητήσουμε να δούμε πώς θα το/σας πούμε!

– Πάψε λοιπόν, ειδικά εσύ, να υποκρίνεσαι πως δεν το καταλαβαίνεις, απλώς διότι δεν έχετε να πείτε κάτι άλλο στον λαό μας, για ό,τι αντεθνικό δυστυχώς έχετε δρομολογήσει να πράξετε στο “Σκοπιανό”! (Και όχι στο Μακεδονικό! Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ έχει “μέσα” του και Βουλγαρία, ως άμεση και όχι ως έμμεση ενδιαφερόμενη, αλλά και τρίτες δυνάμεις, όπως Ρωσία, Ιταλία, Αγγλία, Η.Π.Α. πλέον, κλπ)!

– Με την δήθεν λογική σας και την όποια ιστορική σας… γνώση, γιατί δεν ξε-αναγνωρίζετε λοιπόν τώρα, ως υπεύθυνη Κ-Β, την Βουλγαρία, η οποία έχει και αυτή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, την “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του ΠΙΡΙΝ”, ώστε να γίνετε… πιστευτοί; Αναγνωρίζεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του ΠΙΡΙΝ; Αν και θα μου πεις πως “εμείς ιστορικά φιλαράκο τους θέλαμε όλους αυτούς “καθαρή” ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”! Τέλος πάντων, καταλαβαίνεις απόλυτα τί γράφω, τί θέλω να σου πω!..

– Και κάτι ακόμα Κε Παππά! Μην βάζετε έστω και έμμεσα, έστω και χωρίς άμεση αναφορά, το όνομα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ(!!!) ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!..

(Μάλιστα φίλε Νικόλα, άκουσα κάποιους να ομιλούν, με αφορμή το παγκόσμιο σκάνδαλο της “NOVARTIS”, για “Ειδικά Δικαστήρια”, κλπ και να κάνουν άστοχες συγκρίσεις με εκείνο το “Ειδικό Δικαστήριο”, που έστησε ο “διεθνής παράγων”, το 1989, στον Ανδρέα Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, για να τον εκδικηθεί για το 1987, όταν θέλησε τότε να εθνικοποιήσει τον ελληνικό θαλάσσιο Αιγιακό χώρο, με τον τεράστιο ενεργειακό πλούτο, κλπ, κλπ, κλπ! Διάβασέ μας εδώ! Σε παρακαλώ λοιπόν… “μην βρίζεις / -τε τα θεία”! Και με ευθύτητα όπως και παρησία, αλλά και με πολύ σεβασμό(!) στη θέση που κατέχεις, σου γράφω πως δεν είστε, όχι πολιτικά, αλλ’ ούτε καν σαν μυαλά, εννοώ εξεταζόμενοι αυστηρά ως Μονάδες, ούτε τρίχα από κάποιον εκ των 2 όρχεων, του υπόψη θανόντος πολιτικού! Εκτίθεστε! Δεν το καταλαβαίνετε);

–  Κλείνοντας το θέμα αυτό, η “ΑΚΑΔΗΜΙΑ” ή αλλιώς “η… διανόηση της σήμερον, [ουσιαστικό (“διανόηση”) με το οποίο άκουσα να την χαρακτηρίζει δημ/φος μας], μας είπε πως το Σκοπιανό θα πρέπει να λυθεί, αφού αυτό είναι προς το συμφέρον και των 2 λαών, αρκεί να επιλυθεί “το… αλυτρωτικό” (ας το πω έτσι) των Σκοπιανών, προς τους Έλληνες! Συγχαρητήρια! Το δίνει και η… “διανόηση” το Όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ λοιπόν, στους Σκοπιανούς! (Για “ξεκάρφωμα” ανέφεραν “Κράτος των Σκοπίων”, αλλά για την τωρινή κατάσταση! Καταλάβατε! Μήπως δεν είναι έτσι Κοι Διανοούμενοι);

Ποιά “Διανόηση” φίλοι μου; Αυτή που επέτρεψε, από το 2000, έως σήμερα, και συνεχίζει να επιτρέπει, την εκθεμελίωση των ριζών του Ελληνισμού, την εκρίζωση των εθνικών μας χαρακτηριστικών; Αφήστε τα φίλοι! Τα πάντα έχουν σαπίσει στη σημερινή Ελλάδα! Ζούμε σήμερα στην χώρα, αυτό που είχε πει ο Άγιος ΚΟΣΜΑΣ ο ΑΙΤΩΛΟΣ! (Σε ελεύθερη μτφρση): Θα έλθει καιρός που θα πρέπει να φοβάστε και από το ψωραλέο πρόβατο! (“Φοβού και από ψωραλέου προβάτου”)! Γι’ αυτό να μην μιλάτε, αλλά να προσεύχεστε! Ζούμε ακόμα και το άλλο που είχε πει: Θα έλθει καιρός που θα σου πάρουν και την στάχτη από την φωτιά! Αλλά εσείς, να μην αλλαξοπιστήσετε, όπως θα κάνουν άλλοι γύρω σας“! Ναι ή Όχι αγαπητοί; Εμείς λέμε πως, “ΝΑΙ”!..

6. Για την σχετικά νέα / καινούργια επιθετική τακτική ή επιθετική συμπεριφορά, αν θέλετε, των Τούρκων στο αέρινο, αλλά όπως αποδεικνύεται από το “προχθεσινό” συμβάν στα Ίμια, με τον εμβολισμό της ακταιωρού μας, του ΛΣ, “ΓΑΥΔΟΣ”, από τουρκικό πολεμικό σκάφος, και στο θαλάσσιο Πεδίο, (όταν δηλαδή είναι κάπου αντιμέτωποι με εμάς και νοιώθουν ότι μειονεκτούν και πως θα χάσουν, να αποκτούν νοοτροπία “φονιά” ή “να παίζουν τα ρέστα τους”), είχαμε γράψει “εδώ” στο παρελθόν, (θα το θυμούνται όσοι μας διαβάζουν), αναφερόμενοι συγκεκριμένα στην νέα αυτή τακτική της ΤΠΑ, η οποία ξεκίνησε κάπου λίγο μετά τις αρχές του 21ου αι., να διδάσκεται στους Τ/Πιλότους! (Αυτή η τακτική, ότι υφίσταται δηλαδή και πως θα πρέπει να εκτιμηθεί τουλάχιστον, αλλά και να οδηγήσει σε νέες ελληνικές αεροπορικές τακτικές, έγινε από ελληνικής πλευράς… “συνείδηση”, όπως πιστεύω, με την δολοφονία του Χανιώτη Σμηναγού ΗΛΙΑΚΗ, στο Καρπάθιο Πέλαγος, το 2006, αν δεν σφάλλω)!

– Αυτό πλέον κάνουν οι Τούρκοι και στη θάλασσα, όπως φάνηκε ξεκάθαρα “προχθές” στα Ίμια! Για εμάς ο Κυβερνήτης του πλοίου “ΓΑΥΔΟΣ”, ας μας συγχωρέσει, θα έπρεπε να ξέρει το “πώς να φυλάει τον κόλο του”! Δεν είναι αποδεκτό Έλληνες ναυτικοί, να δέχονται τέτοιας μορφής πλήγματα, από Μογγόλους… Νομάδες, και δεν θα επεκταθώ! (Ο άλλος, ο προηγούμενος, ο Κυβερνήτης του ΕΠΝ, στο προηγούμενο εκεί στα Ίμια επεισόδιο, ήταν πράγματι ΜΑΓΚΑΣ)! Ερώτηση (Με αγάπη): “Κε Κυβερνήτα, του ΓΑΥΔΟΣ! Δεν έχεις παίξει ποτέ ξύλο με κάποιον ισχυρότερό σου, στα παιδικά σου χρόνια έστω, ώστε να ξέρεις ότι θα πρέπει να κρατάς συγκεκριμένη απόσταση απ’ αυτόν και να είσαι πάντα σε ετοιμότητα, για ο,τιδήποτε”;

– Ακόμα και σήμερα φίλοι μου, οι Τούρκοι ΟΥΔΕΜΙΑ ναυτική Στρατηγική, ούτε καν ναυτικό σχεδιασμό, δεν έχουν αναπτύξει! Η φιλοσοφία τους είναι “αγοράζω ή φτιάχνω όσο πιο πολλές ναυτικές Μονάδες μπορώ, και ακολούθως τις ρίχνω στη θάλασσα, στον κρίσιμο θαλάσσιο χώρο, (εκεί δηλαδή που θα επιχειρήσω να έχω εδαφικά κέρδη ή έστω εκεί όπου θα επιχειρήσω να αποκτήσω εδαφικά πλεονεκτήματα), κυρίως “δίκην φραγμού” στον εχθρό! Γι’ αυτό το μυστικό αντιμετωπισής τους αγαπητοί είναι το να προλάβεις να πιάσεις πρώτος στο Πέλαγος – Πεδίο, τα κρίσιμα – στρατηγικά σημεία! Ακολουθεί Παράδειγμα:

[Αν δεν ήταν τόσο Δημοκράτης και τόσο Τυπικός Αξκός (ακριβώς όπως το γράφω) ο Ναύαρχος ΛΥΜΠΕΡΗΣ το 1996 και διέτασσε “ΠΥΡ”, χωρίς να περιμένει να αναφέρει και να πάρει ή όχι σχετική έγκριση, θα ακούγαμε ξανά για τ/στόλο, το 2115, μαζί με το πέρας των… 99 ετών οικονομικής σκλαβιάς μας που υπέγραψε και μας υποδούλωσε στους “Διεθνείς Εβραίους”,  ο Κος Τσίπρας! (Το ΕΠΝ είχε κυκλώσει εκεί στα Ίμια το ΤΠΝ! Μετά απ’ αυτό προβληματίστηκαν, ως φαίνεται, οι Τούρκοι για το πώς θα πρέπει να δρουν σε τέτοιες αρνητικές γι΄αυτούς καταστάσεις και απεφάσισαν να μετέρχονται ύπουλες τακτικές, σαν αυτήν πχ που εφήρμοσαν στον Ηλιάκη, στον οποίον ποτέ κανείς δεν είπε ότι Τούρκος και μπέσα είναι έννοιες ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ)! Ο Λυμπέρης, αν δεν σφάλλω, την κρίσιμη ώρα εκκλησιαζόταν, ο Νο 1 Στραταίος… “Δράκος της Θήβας, (ένας βρωμιάρης του ΠΒ, ο οποίος ήταν Α/ΓΕΣ τότε και είχε επέμβει και είχε αλλάξει μέχρι και τις σημειώσεις του, όταν έγινε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Α/ΓΕΣ), αμέσως μετά τον “πούλησε”, όταν ο Α/ΓΕΕΘΑ του ζήτησε αποστολή Κομάντος, κλπ, κλπ, κλπ, όντας πιστό Κομματικό σκυλί του Σημίτη, ο οποίος δεν ήξερε τίποτε(!!!) από τις τηρούμενες στις περιπτώσεις αυτές διαδικασίες, (“τρία πουλάκια”, όπως λέμε), ένας Σημίτης (ο σοβαρός” που λέγανε, θα το θυμάστε) που είχε… μια Αξιωματικάρα που λεγόταν ΒΑΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, (τότε Α/ΕΥΠ), να τον αναμένει σαν το σκυλί ή σαν την πρωτο / άρτι – γαμηθείσα κόρη τον… πρώτο της Άνδρα, για να του αναφέρει, κλπ, κλπ, κλπ! Έτσι, αντί ΝΙΚΗΤΕΣ βρεθήκαμε ΧΑΜΕΝΟΙ, για να έρχονται τώρα οι Μόγγολο-μπινέδες και να λένε “τα Ίμια είναι δικά μας“]!..

– Έλληνες Γενίτσαροι, φίλοι μου, ήταν οι Οθωμανοί ναύτες, στα Οθωμανικά πολεμικά καράβια, στα 400 και 500 χρόνια της σκλαβιάς μας, σ’ αυτούς! Κάποιοι μυημένοι εξ αυτών στην Φιλική Εταιρεία, είχαν σχεδιάσει την “από μέσα” Κ/Φ του Οθωμανικού στόλου, που σας έγραφα εδώ τις κοντινές… προάλλες, ακριβώς λίγο πριν από την Εθνική μας Επανάσταση, του 1821, η οποία “καρφώθηκε”, την τελευταία στιγμή, στον τότε Σουλτάνο Μεχμέτ τον Β’, (ο οποίος και τελικώς ήταν αυτός που κατέστρεψε το 1826, όλους τους Γενίτσαρους, το Γενιτσαρικό λεγόμενο Σώμα), μια καταστροφή που την είχαν σχεδιάσει, (με πρωτοσταντούντα τον Πατριάρχη μας Γρηγόριο, τον Ε’, που γι’ αυτό και τον κρέμμασαν μετά οι Οθωμανοί), για να μην μπορέσει ο Σουλτάνος να στείλει ενισχύσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα, όταν θα ξεσπούσε η Επανάσταση, αφού δεν θα υπήρχαν πλοία και έτσι να “έπιανε” ή “να έβαζε γερό πόδι” ο ελληνικός ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! (Τα πλοία τότε, όπως αντιλαμβάνεστε, λειτουργούσαν, “φυσικώ τω λόγω”, και ως η Αεροπορία της εποχής, λειτουργούσαν δηλαδή και ως… μεταφορικά αεροπλάνα, “ένα πράγμα)!.. / Ψάξτε οι… Τουρκολόγοι τις εκπομπές του μεγάλου Δασκάλου και Έλληνος Κων-πολίτη Νεοκλη ΣΑΡΡΗ, στο HIGH TV και στον ΕΞΑΙΡΕΤΟ πράγματι παλαιό δημ/φο ΧΟΥΝΤΑ!

– Σχετικά τώρα με ό,τι αφορά τις δηλώσεις των κυβερνητικών πολιτικών μας, αν έγιναν, πότε έγιναν, από ποιούς έγιναν, κλπ, κλπ, κλπ σας γράφουμε τα εξής:

  • Ορθώς μίλησε μόνον ο ΥΠΕΞ! Πλέον, επειδή είναι φανερό ότι σχεδόν 6 μήνες προ της πολεμικής μας εμπλοκής με τους Μογγόλους, (είθε “Όχι”), αυτοί ξεκίνησαν την εφαρμογή στγκεκριμένου σχεδίου, του οποίου το 1ο μέρος περιλαμβάνει υλοποίηση ΨΕ, εκείνοι που θα πρέπει να ομιλούν, και μετά από μεγάλη περίσκεψη, είναι το ΥΠΕΞ, (εκπρόσωπος Τύπου, ΓΓ, ΥΠΕΞ), Π-Θ και ΠτΔ!
  • Μάλιστα το ΥΠΕΞ θα πρέπει να σκέπτεται πολύ το πότε θα απαντήσει στην Τουρκία και το τί θα πει και να μην άγεται και φέρεται από την γείτονα ή από  την εγχώρια αντιπολίτευση!.. Όμως! Όμως Κε Κοτζιά μου, όταν λες, στους Τούρκους “εν προκειμένω”, πως την επόμενη φορά “θα σας κτυπήσουμε”, διότι αυτό είπες ουσιαστικά, θα πρέπει να έχεις πάρει την διαβεβαίωση του ΥΠΑΜ, ότι μπορεί αυτό, με βάση υφιστάμενο σχεδιασμό / -ούς του, να υπξει αυτήν σου την απόφαση, μια απόφαση η οποία θα μπορεί να μας οδηγήσει μέχρι και σε πόλεμο! Άρα; Άρα θα πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να ενημερώνονται ΕΓΚΑΙΡΩΣ(!) και καλύτερα… “εν κρυπτώ και παραβύστω”, οι Κοι της Αντιπολίτευσης! ΔΕΝ θέλω να γράψω κάτι άλλο!.. ΔΕΝ πρέπει!..
  • Ορθώς δεν μίλησε, εντός Ελλάδος, ο ΥΠΑΜ Καμμένος, (“φαγωθήκαμε” απ’ εδώ να λέμε πως δεν πρέπει να μιλάει ποτέ ο ΥΠΑΜ μας και ειδικά στους Τούρκους και ας πρόκειται για θέματα του Υπουργείου του, όπως ήταν τα 2 τελευταία στα Ίμια), όπως και ορθώς μίλησε (πιστεύω πως μίλησε, αφού δεν ήμουν εκεί), στη Σύνοδο των ΥΠΑΜ του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες, όπου μάλιστα ΟΦΕΙΛΕ() να μιλήσει σχετικά με την τ/συμπεριφορά και είθε να μίλησε ανάλογα!.. Καταλάβατε!..
  • Θα πρέπει ήδη, όπως εκτιμώ, και στο ΥΠΑΜ και στο ΥΠΕΞ να έχουν ενεργοποιηθεί τα -ας τα πω- … “Συμβούλια Ασφαλείας”, αφού μας διαβάζει και ο Χακάν!..

7. Και η Κα Ειρήνη ΔΟΥΡΟΥ (άκουσα) κόρη… Μπάτσου! Κάποια στιγμή θα πούμε εδώ για το πώς μεταχειρίζονταν τα παιδιά οικογενειών, φερομένω ως δεξιών, οι Κομμουνιστές, το πώς τα “κέρδιζαν” στα Σχολεία, κλπ, κλπ, κλπ! Λίγο έως πολύ, και ίδιες τακτικές χρησιμοποιούνται και σήμερα!..

8. Σιδηρόφραχτες” ΤΕΔ εναντίον -ουσιαστικά- ελαφρού ΠΖ στο Αφρίν! Τί έγινε ρε Ακάρ; Ακόμα να καταλάβεις το Αφρίν; Κλείνει μήνας σε λίγο! Νομίζω ότι πρόκειται για μεγάλη ξεφτίλα, όσο αργά όπως λες και να ενεργείτε, ώστε να έχετε τάχα μου λιγότερες απώλειες, όπως είπε και ο αγαπητός μας Στρατηγός Ιλκέρ Μπασμπούγ (αυτός που έδειχνε το πυρομαχικό Α-Τ “LAW”, κλπ, θυμάσαι ρε Χουλουσί το γέλιο…) και αντί να τον συγχαρεί ο “αφέντης” σου ΡΤΕ, σκέπτεται, όπως διαβάζω στα αναξιόπιστα ελληνικά “sites” να τον κλείσει και πάλι Φυλακή!.. (Και η πλάκα είναι ότι ο Μπασμπούγ τα “έβαλλε” με τον εχθρό του ΡΤΕ, το… Νούμερο που λέγεται Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, που μπορεί και να είναι και Κουρδο-Γενίτσαρος ή όχι και τις πράγματι άτοπες δηλώσεις του, απ’ την στιγμή που μπήκατε πια στη Συρία, έστω και με την ασπίδα του “ÖSO” ρε Κότες, περί λάθους απόφασης για εισβολή στην Συρία, κλπ, κλπ, κλπ).

– Σας κάνουν πλάκα και οι Άγγλοι ρε Καραγκιοζάκο μου και λένε συνεχώς: Οι Τούρκοι θα νικήσουν στα σίγουρα το YPG“! ΚΑΤΑΝΤΙΑ Χουλουσί, ΚΑΤΑΝΤΙΑ!.. (Διάβαζα μάλιστα το απόγευμα και νέες σχετικές δηλώσεις, αυτήν την φορά δηλώσεις ενός Άγγλου, Κινεζικής καταγωγής, μέλους των Κούρδων μαχητών, ο οποίος φέρεται να είπε πως θα νικήσετε)! Για να δούμε, τώρα που στείλατε και ελεύθερους σκοπευτές στο Αφρίν, θα κάνετε κάτι; 1 σχεδόν μήνας πέρασε και ακόμα να νικήσετε ρε φίλε τους… ξεβράκωτους (ελεύθερη μτφρση του “paçavra-lar” που διαβάζω)… τρομοκράτες, του ΡΚΚ/PYD;

9. Επέτειος παράδοσης του Οτζαλάν σήμερα! Περιμένουμε απ’ τον Σάββα ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗ να μας πει πώς του πήραν (εννοούμε “στο Πεδίο”) οι Τούρκοι(;), οι Εβραίοι(;), οι Αμερικανοί(;) και δεν ξέρω ποιοί,  τον Οτζαλάν “απ’ τα χέρια”, και τίποτα άλλο! (Απ’ την στιγμή που είχε επιφορτιστεί την φύλαξή του)!..

– Το έχουμε διαβάσει το βιβλίο του!..

10. Πολιτικέ Αλήτη Υπουργέ Αθλητισμού, Κε Βασιελιάδη! Τώρα που ο ΘΡΥΛΟΣ “βγήκε” από την κούρσα του Πρωτ/τος, τώρα έκοψες τις μετακινήσεις Φιλάθλων! Όχι, “δεν κάνει μπαμ” ότι είσαι ΑΕΚ-τζής ή ότι ελέγχεσαι απ’ τον “Κυρ Δκτή” Δεν θα βρεις την ψήφο σου και εσύ στον Πειραιά!.. Θυμήσου!

Το Πρωτάθλημα είναι της Κούλας φέτος μάγκες και οι Μπαουκ-τζήδες θα είναι και “Κερατάδες και Δαρμένοι, όπως λέμε, αφού και το Όνομα της Μακεδονίας θα το πάρουν οι Σκοπιανοί και το Πρωτάθλημα η Κούλα!.. (Θα χαρούν μερικώς λόγω Σκοπίων, κάτι φιλο-σκοπιανοί, της “Θ4”! Α! Μήπως δικαιωθήκαμε που λέγαμε ότι οι… φανατικοί της Κούλας είναι αναρχικοί, ANTAΡ-CIA, Ρουβίκωνας, κλπ; Θα είδατε ή θα ακούσατε δηλώσεις της τρομοκρατικής αυτής Οργάνωσης, χθες που ήλθε η ΔΥΝΑΜΟ Κιέβου)!..

Τα Γιάννινα τα γκρέμισαν οι ΜΠΑΟΥΚ-τσήδες και δεν τιμωρήθηκαν, στο πρόσφατο πουλημένο 1-3, με την Ομάδα ΜΠΑΟΥΚ Νο 2, αφού φέρεται ότι ο Χριστοβασίλης πούλησε τις μετοχές του στον Ρώσο! Οι Οπαδοί όμως του ΘΡΥΛΟΥ, για υβριστικά συνθήματα στο Περιστέρι, στο 2-2 με τον Ατρόμητο, επίσης του… Σαββίδη (κρίμα ρε Σπανέ…), έγιναν αιτία να τιμωρηθεί ΑΜΕΣΩΣ η Ομάδα τους με πρόστιμο 10.000 Ευρώ, νομίζω, κλπ, κλπ, κλπ!

11. Το DEFENCE POINT έγραψε για το ελληνικό κρυφό ασύμμετρο Όπλο μας! Καλά από πότε το έχουμε γράψει εμείς αυτό εδώ, στο σάϊτ μας; Xαίρετε, που θα έλεγε και ο “ΕΛΛΗΝΑΣ”! (Έρχεται τέλος Φεβρ. 2018).

12. Αντγος (ε.α) ΠΟΚΑΣ! Ο νέος ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ(!) πράγματι Πρόεδρος των Πεζικαρίων, στη θέση ενός επίσης ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ(!!!) ΑΞΚΟΥ και ΑΝΘΡΩΠΟΥ, του Υπτγου (ε.α) Χρήστου ΜΠΟΛΩΣΗ! Όμως στην “κυκλοφορήσασα” φωτογραφία, διέκρινα παρά την… τούρτα και μικρό αριθμό γνωστών λαμογίων, του Βασιλέως των Όπλων!..

13. Εκεί στην ε/φ “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, κόψτε τις πρωτοσέλιδες τιτλο-μαλακίες! Δεν μπορείτε δηλαδή να γράψετε ότι πχ “θα γίνει πόλεμος”, κλπ, χωρίς να αναφέρετε καλόγριες, παπάδες και κομποσχοίνια;

14. Μην με ρωτάτε για τα σχέδια για τα Βαλκάνια που ανέφερε / αναφέρει στις εκπομπές του ο Βελόπουλος, κλπ, διότι μου προκαλείται εμμετός!.. Διαβάστε τί έχουμε γράψει εδώ και θα είστε καλυμμένοι! Θα με θυμηθείτε και πάλι!.. 

– Το άτομο αυτό είναι -κατ’ελάχιστον- ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ!.. 

15. Κα ΔΟΥΚΑΚΑΡΟΥ και Εβρίτισσα Κα ΖΑΡΑΚΕΛΛΗ! Κάθε χρόνο κάνουν ασκήσεις “βιαίας διαβάσεως ποταμού” οι Τούρκοι, στον Έβρο! (Χ 2) / Τίποτα ιδιαίτερο φέτος! Απλώς επέλεξαν να μας την δείξουν πιο… έξυπνα την΄άσκηση, αντί να “φωτογραφίζουμε” μόνοι μας! (Εννοώ την κάθε τέτοια άσκηση, των Ταξιαρχιών τους, κλπ)! 

– Α! Να μην το ξεχάσω! Χακαν-ούλη! Όλοι οι “Ειδικο-Δυναμίτες” της ΜΙΤ, (αναφέρομαι στους πρώην “Μπορντό Μπερελί”, κλπ, που πριν από χρόνια άρχισαν να εισέρχονται στην Υπηρεσία σας) και δρουν στην Ελλάδα, γνώριζε πως είναι ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ!!! Αναλογιζόμενος πως ΠΟΤΕ ΔΕΝ σου είπα ψέμματα / είπαμε ψέμματα, απ’ εδώ, “πράξε ανάλογα“! Γνώριζε ότι θα σε ενημερώσουμε, λίγο πριν από το μεγάλο -επικείμενο- μπαμ, μέσα στην τωρινή χώρα σου! 

16. Τα πάντα που γίνονται ή θα γίνουν στοχεύουν στο 2023 και εδράζονται στα “Κρυφά Πρωτόκολλα”, της Συνθήκης της Λωζάννης, του Ιουλίου του 1923! Γι’ αυτό και ο ΡΤΕ πλεύρισε τους Άγγλους, γι΄αυτό και θέλει τον εκσυγχρονισμό της!.. Καθείστε και διαβάστε μας, απ’ την… αρχή, για να μην σας πιάνει κανεις κορόϊδα!..

ΤΑ ΛΕΜΕ“! 

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-