Επιτέλους!

Φίλοι μου!

–   Εδώ και πολύ καιρό τώρα, καλούμε τον Πρόεδρο Τραμπ να αλλάξει τον Πρέσβη του στην Αθήνα!

– Ο κύριος λόγος είναι ότι δεν μας αρέσουν και ούτε μας άρεσαν ποτέ, για μια σειρά από σοβαρούς λόγους, οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” Αμερικανοί, ασφαλώς σε ό,τι αφορά πάντα την παγκόσμια πολιτική τους, αφού δεν επεισερχόμαστε στα εσωτερικά των Η.Π.Α., όντας μη Αμερικανοί, εξετάζοντάς τες και μόνον(!) ως την 1η “Πλανητική Δύναμη”! Δεν σας κρύβω επίσης, ότι θεωρούμε πως δεν μπορούν σήμερα, όντας ιδεολογικοί αντίπαλοι του Προέδρου ΤΡΑΜΠ, να υποστηρίξουν κατάλληλα και κυρίως εύστοχα, τους σχεδιασμούς της νέας αμερικανικής Κ-Β, στην ιδιαιτέρως ευαίσθητη περιοχή μας, στο κρίσιμο κέντρο της Γης!..

– Επίσης, η πολιτική των Η.Π.Α. προς την Ελλάδα, επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, ιστορικά εξεταζόμενη, ήταν πάντα σε σχέση με αυτή των “ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ”, η χειρότερη δυνατή!.. Μέχρις εδώ όμως, δεν θα επεκταθώ, αν και θα συμφωνήσω μαζί σας, στο ότι έστω(!) θα ήταν χρήσιμη μια αναφορά στα ελληνικά πεπραγμένα των… πολυδιαφημισμένων “Δημοκρατικών” Κλίντον και Ομπάμα! [Ο… φίλος μας Χουσεϊν μάλιστα, ο μεγαλύτερος σύγχρονος παγκόσμιος πολιτικός απατεώνας,  (δεν ξέρω μόνον, αν η Κα Χίλαρυ, τον ξεπερνά / -ούσε σε πολιτική απατεωνιά), λόγω του ότι ήταν και παραμένει πολύ… λαϊκός και… φιλεύσπλαγχνος, πήρε προσφάτως μόνον 400.000 $ Η.Π.Α., για να πραγματοποιήσει ομιλία, (στη Ρώμη, νομίζω), στην οποία δεν παρέλειψε να επιτεθεί (αυτό έλλειπε άλλωστε) στον Πρόεδρο Τραμπ! Βρε ουστ βρωμο-υποκριτές! Ντροπή σας]!..

– Ειδικότερα οι σημερινοί “Δημοκρατικοί” εκπρόσωποι των Η.Π.Α. στην χώρα μας, με πρώτον τον Πρέσβη Κο Τζέφρυ Πάϊατ, [ο οποίος φέρεται ως ένα από τα παιδιά του Διεθνούς Σάϊλοκ” Κου G. “SOROS], ας μας συγχωρήσουν, αλλά η όλη τους πολιτική βιωτή στην χώρα μας ήταν “από λίγο”, έως “καθόλου” φιλελληνική, ενταγμένη… βαθιά στις προσταγές του SOROS και των ομοίων του!

ω

– Τίποτα άλλο σχετικά δεν θα ήθελα να γράψω φίλοι μου, διότι η αγάπη μας προς τις Η.Π.Α. υπερβαίνει “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” και “ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΑΚΝΟΥΣ”! Γράφω μόνον ότι ελπίζω πως όντας “παντελονάτοι” θα έχουν ήδη προβληματιστεί οι εδώ Αμερικανοί, στα όσα τόσο καιρό γράφουμε, ας το πω… “εναντίον” τους, ως διπλωματική αποστολή στην Ελλάδα και πως κυρίως θα έχουν εκτιμήσει την ειλικρίνειά μας, αφού δεν πιστεύω πως θα ήθελαν να στέκονται απέναντί τους, οι όποιοι πχ συνομιλητές τους, κριτές της πολιτικής στάσης τους, κλπ, κλπ, κλπ, και να τους λένε ψέμματα! Με αυτήν τη σκέψη θέλω να πιστεύω πως ο προηγούμενος (άλλαξε νομίζω;) Αμερικανός ΑΚΑΜ (ο Ναυταίος) δεν θα μας έχει κακιώσει, επειδή είχαμε προβάλλει ή αναφερθεί ορθότερα στην πολλαπλώς εκδηλωθείσα Τουρκοφιλία του!..

– Όμως!

– Επειδή θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, και κυρίως επειδή θέλουμε να… αυτο-αναγνωριζόμαστε (ας μου επιτρέψετε το αδόκιμο αυτό ρήμα) ως σωστοί, ίσοι και “παντελονάτοι”, οφείλουμε να σημειώσουμε στα θετικά του Κου Τζέφρυ Παϊατ, πως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(!)μίλησε, (προ 2 ημερών, αν δεν σφάλλω), για 1η(!) φορά “ανοικτά” και “στα ίσα”, (όπως το πράττει σχεδόν πάντα, στο επιπεδό του φυσικά, ο Πρόεδρος Κος Τραμπ), στο Ε-Α “Εμπορικό Επιμελητήριο” και αναφέρομαι στην ΟΡΘΟΤΑΤΗ, ΚΑΙΡΙΑ, και ΚΡΙΣΙΜΗ χρονικά παρέμβασή του για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης!!! Αυτό και τίποτα άλλο!

– Συγχαρητήρια Κε Πρέσβη, προσωπικά δεν το ανέμενα να τολμήσετε κάτι τέτοιο! Μακάρι να συνεχίσετε έτσι, με τη μεγίστη βεβαίως προσοχή, καταλαβαίνετε, είμαι βέβαιος, διότι η Ελλάδα έχει δυστυχώς ακόμα πολλούς… Κομμουνιστές, … νεο-Κομμουνιστές (βάλτε Ειδικούς Κλινικούς Ψυχολόγους σας να σας παραδώσουν ειδική σχετική μελέτη για το υπόψη φαινόμενο), όπως και αρκετούς Ψευδο-Πατριώτες!.. (Πάλι καταλαβαίνετε, είμαι σίγουρος)!..

– Η παρέμβασή σας αυτή Κε Πρέσβη, για την οποία ήδη έσπευσαν κάποια αριστερά λέσια, αλλά και κάποια δήθεν… ρουβλο-πατριωτικά λαμόγια να κριτικάρουν αρνητικά, δεν μπορεί “επ’ ουδενί” να θεωρηθεί “επέμβαση στα εσωτερικά μας”, διότι ήταν στρατηγικής σημασίας παρέμβαση, η οποία πρωτίστως προστατεύει την Ελλάδα και την άμυνά της, (για όσους καταλαβαίνουν έστω λίγο), καλύπτουσα βεβαίως 100% τα συμφέροντα της Συμμαχίας, στην οποία και η ίδια ανήκει, ήτοι στην “Δυτική Συμμαχία”, της οποίας προϊσταται η Μεγάλη Πατρίδα σας!.. (Αρκετά πληρώσαμε Κε Πρέσβη τις πρόσφατες… “μαγκιές” του Κου Κ. Α. Καραμανλή, των οποίων το υπόβαθρο, το δίκαιο ή άδικο, δεν θα εξετάσω ή περισσότερο, δεν θα αναλύσω τώρα! Εννοώ δεν θα εξετάσω το γιατί έφτασε να ενεργήσει / λειτουργήσει κατά της Συμμαχίας, όπως εφάνη, και να θέσει έτσι την ίσκα της καταστροφής της Πατρίδας μας)!..

– Παρεμβάσεις, επεμβάσεις και λοιπά μεγάλα ατοπήματα, τα οποία ΠΡΟΣΕΞΤΕ μείωναν την εικόνα των Η.Π.Α. στην χώρα μας, και προξένησαν τεράστια ζημιά, στην υλοποίηση της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής στο Πεδίο, στην χώρα μας και στη… γειτονιά μας, ήταν πχ συμπεριφορές σαν αυτή κάποιου παλαιού “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” Πρέσβη σας εδώ, ο οποίος “έφτασε ψηλά”, (μετά τη φυγή του από την Ελλάδα), στην διπλωματική αμερικανική Ιεραρχία (δεν θα γράψω το όνομά του, αρνούμαι / ψάξτε όμως να βρείτε ποιός απ’ τους εδώ παλαιούς ομολόγους σας δήλωνε υπερηφάνως ότι είναι Βάζελος, κλπ, ξεχνώντας ηλιθίως(!) ότι οι μισοί Έλληνες είναι οπαδοί του ΘΡΥΛΟΥ), ο οποίος, μεταξύ των άλλων, είχε υποδεχτεί και τον τότε Ε/ΥΠΕΞ Θ. Πάγκαλο, στην κατοικία του βεβαίως, (αλλ’ αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία), με το σκυλάκι του και φορώντας τις πυζάμες του!..

[Δεν θα αναφερθώ και σε στρ-κό παράδειγμα Κε Πρέσβη, διότι θα μιλούσα για τον ψηλό και όμορφο Τουρκόφιλο … “Ναύτη” σας και δεν θα ήθελα να δημιουργήσω περαιτέρω ένταση και συνημμένη φυσιολογική, (ψυχολογικά εξεταζόμενη), αντίδρασή του και αντίδρασή σας, προς την χώρα μου και περαιτέρω αρνητική του / σας εικόνα για τις πολύ υποτιμημένες απ’ εκείνον ΕΕΔ! Να σας γράψω μόνον Κε Πρέσβη, πως ο στρ-κός αυτός λησμόνησε τελείως, όχι τόσο τα “must” της αποστολής του, (σίγουρα και αυτά), αλλά το ότι και οι Έλληνες Αξκοι, κάτι… σκαμπάζουν από πληροφορίες, άλλωστε ποιός λέτε να τους εκπαίδευσε; Καταλάβατε, δεν είναι; Δεχτείτε επίσης ότι αποτέλεσε βοήθεια προς εσάς, ως εδώ “αποστολή”, στο Πεδίο, το γεγονός ότι καιρό τώρα σας το γράψαμε για το θέμα του… “Ναύτη” σας, ανοικτά”! Τί λέτε, δεν θα μπορούσαμε να το κρατήσουμε… “για εμάς“];

– Έτσι, Κε Πρέσβη, όχι πιθανώς πως θα σας ενδιαφέρει ο σημερινός μας έπαινος, ιδιαιτέρως αν είστε νεποτιστής και μάλιστα ακραίος, όπως ο πρώην Αρχηγός σας Χ. Μ. Ομπάμα, (άλλωστε ποιοί είμαστε εμείς εδώ, έ;), αλλά καμιά φορά -νομίζω τουλάχιστον- αξία έχει και η γνώμη – άποψη για τα πράγματα και του αδύναμου… λαγού, και όχι μόνον η πρυτανεύουσα θέση – άποψη του πανίσχυρου βασιλεύοντος λέοντος!.. Τί λέτε, συμφωνείτε ή όχι;

– Κλείνοντας, Κε Πρέσβη!

α. Συγχαρητήρια again! Έχετε πολιτικό κριτήριο, αίσθηση και αντανακλαστικά!..

β. Πρέπει να συνεχίσετε έτσι, επικειμένου και του… 2023 ή αν θέλετε αλλιώς, επικειμένων των παγκοσμίων γεγονότων, τα περισσότερα των οποίων θα λάβουν χώρα, σύντομα εκτιμώ, εδώ, στο “Κέντρο της Γης, λόγω του 2023!..

γ. Στηρίξτε τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ, όσο “Παγκοσμιοποιητής” και να είστε! Αυτό άλλωστε επιτάσσει το καθήκον σας, νομίζω! Αφήστε, (“σε μια τελική”), να ξαναζήσουμε τις Η.Π.Α. που αγαπήσαμε!.. Σας αρέσει δηλαδή να υποθέσω, ως Αμερικανός, να βγαίνει το κάθε “τίποτα” (στην χώρα σας και αλλαχού) και να υβρίζει τον Πρόεδρο Τραμπ, μόνον και μόνον επειδή είναι Ρεπουμπλικανός και μη Παγκοσμιοποιητής;

– Δεν είναι ώρα να “μαλώσουμε” ιδεολογικά, εσείς που φέρεστε ότι είστε Παγκοσμιοποιημένο… “SOROS- παιδο” και εμείς που πιστεύουμε ακόμα στα Έθνη – Κράτη, βεβαίως στον Χριστιανισμό, (ελπίζω οι κάρτες με ευχές που θα στείλετε ως Πρέσβης, να μην γράφουν “season’s greetings” / καταλάβατε πιστεύω / ο Κος ΤΡΑΜΠ διέταξε και γράφτηκε, μετά από χρόνια, η ιερή λέξη Christmas), όπως επίσης στην πραγματική ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και στην αληθινή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!..

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΕ ΠΡΕΣΒΗ“!

(Και σε όλη -ΣΥΝΟΛΙΚΑ- στην Ελλάδα Αμερικανική Διπλωματική Αποστολή, της οποίας προϊστασθε)!

ΜΕ– 

ΤΙΜΗ

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. Κε Γκάμπριελ!

  • Διάβασα την ομιλία σου στο “φόρουμ” για την ασφάλεια στο Βερολίνο, (αν δεν κάνω λάθος εκεί ήταν), “προχθές”, και κάνω το παρακάτω σχόλιο:
  • «Συνέλθετε εκεί στη Γερμανία, διότι με τη στάση σας θα οδηγήσετε συνολικά τη Δύση στην ήττα και όχι μόνον την Ευρώπη και την χώρα σας! Είναι δυνατόν να λες Κε Γκάμπριελ ότι “η ΕΕ μπορεί μόνη της”, υπονοώντας δηλαδή χωρίς τις Η.Π.Α”.; Δεν μας εξήγησες όμως το πώς μπορεί μόνη της η Ευρώπη»!..
  • Τόσο μίσος λοιπόν έχετε όλοι εσείς οι “Παγκοσμιοποιητές” ή ορθότερα όλα εσείς τα Όργανα των Κοσμοκρατόρων “Παγκοσμιοποιητών, για /σε όσους δεν πιστεύουν ή και δεν θέλουν την “Παγκοσμιοποίησή” σας;
  • Πού ήσουν… κρυμμένος τόσο καιρό Κε Γκάμπριελ;
  • ΝΤΡΟΠΗ Κε Γκάμπριελ, ΝΤΡΟΠΗ! Κάνατε / καταντήσατε τη Γερμανία ένα αδέσποτο ατίθασο σκυλάκι, (ούτε καν Γερμανικό “Ποιμενικό”), και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, επειδή έχετε ακόμα το… “τυράκι”, ήτοι την ευθύνη, τον έλεγχο και τη διαχείρηση του χρήματος των… “Σάϊλοκ” (ή -έστω- του μεγαλύτερου μέρους του), έχοντας στη γη σας και την… “Πρωτεύουσα” του παγκόσμιου χρήματός τους (πλην βεβαίως των Η.Π.Α. και της Ελβετίας), ήτοι την Φρανγκφούρτη!..
  • -/-