ΠΙΝΕΛΙΕΣ!..

Φίλοι μου!

Πάμε“! 

1. Θα λέμε πάντα τις Δευτέρες, όταν ασφαλώς το κρίνουμε ως επιβεβλημένο, “2, 3 λόγια” για την… “Εγκληματική Οργάνωση” με το όνομα… “Εξυγίανση, και την κάθε Κυριακάτικη… δράση της, Εξυγίανση, η οποία αποτελείται από τα ΤΡΙΑ (3) ΜΑΣ (Αλαφούζος, Μελλισσανίδης, Σαββίδης) και η οποία μας προέκυψε τα τελευταία 2,΄3 χρόνια, στον χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και θα στηλιτεύουμε, πλην των άλλων, και μάλιστα συνεχώς, την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και το ΜΕΓΕΘΟΣ αυτής, των μελών της!  

– H ελληνική αθλητική… Εξυγίανση, (το τρίο… “κιθάρε”), εκτός των… “Κομάντος” διαιτητών, (έχουμε γράψει εδώ μια, δύο μικρές παραγράφους γι’ αυτούς σχετικά και με ονόματα διαιτητών), έχει ιδιαίτερη… αγάπη και στο… μάτιασμα * των αντιπάλων Τερματοφυλάκων!

– Έτσι, και παραδειγματικά, με “μάτι” έπαιζαν στα τελευταία παιχνίδια τους ο Ιταλός Τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Ντοναρούμπα ή κάπως έτσι, (στο Κύπελλο με το βάζελο), και ο Κυριακίδης, του Παναιτωλικού (στο πρωτάθλημα, με το βάζελο και πάλι)! Ειδικά στο 40 γκολ που έφαγε ο Κυριακίδης, τον είχανε… “ρουφήξει”, τόσο πολύ “μάτι” είχε! Δείτε τα γκολ και θα καταλάβετε!.. Αυτοί οι 2… Κοι, οι 2 Τερμ/κες, στο Ν. Φάληρο, με το ΘΡΥΛΟ, είχαν κατεβάσει “ρολά”, να θυμίσω!

– Ομοίως ο Λευκορώσος Γκουρμπούνωφ, του Ατρομήτου, ήταν πολύ “ματιασμένος” στην Τούμπα, στο ματς της Ομάδος του, με τον ΜΠΑΟΥΚ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην πάρει ούτε το “Χ” η Ομάδα του.

– Ο Τερματοφύλακας επίσης της Ξάνθης, ο Σέρβος Ζίφκοβιτς, να πούμε ότι δεν ήταν “ματιασμένος” με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, αλλά ότι ήταν απλά… συγκινημένος, επειδή ο Προπονητής του ΠΑΟΚ , ο Β. Ίβιτς, είναι και αυτός… Σέρβος!

[Άλλωστε οι Σέρβοι “δεν είναι του… χρήματος”, (αχαχαχαχαχα), για να πούμε ότι “ματιάστηκε” από “το… χρώμα του Χρήματος”, ο Ζίφκοβιτς].

– Αν τώρα λοιπόν στα ματιάσματα, προσθέσετε την… ομοψυχία, λόγω κοινής καταγωγής, κάποιων -κυρίως- παικτών, με προπονητές, την αφραγκία επίσης κάποιων άλλων παικτών, λόγω των δύσκολων καιρών, που γενικώς διερχόμαστε, (όπως πχ πιθανώς του Κούσα, του Αγρινίου, που έπαιξε… φανταστικά χθες κατά του βάζελου, αφήνοντας μια τεράστια τρύπα στο κέντρο της άμυνας του Παναιτωλικού), κλπ, αν προσθέσετε τους εκβιασμούς και τις απειλές της… Εξυγίανσης, κυρίως στους διαιτητές, (αλλάχτηκαν σχεδόν όλοι από την… Εξυγίανση), αν προσθέσετε τα ξέρω πού μένεις του “Νιάου” και τα όσα αίσχη έκαναν «οι… Φίλοι του… “Ιβάν”», αλλά και φίλοι της… σωματικής διάπλασης, όπως και «Φίλοι του… ΤΝΤ“» (καταλάβατε…), προ καιρού, στην Ξάνθη, στα Χανιά, κλπ, αν προσθέσετε τις… Ομάδες” γνωστών παραγόντων, των “Τριών ΜΑΣ”, οι οποίοι με… ΕΥΡΩ-βαλίτσες διέρχονται την Ηπειρωτική και Νησιωτική ελληνική επικράτεια και τις κατά τόπους ποδοσφαιρικές Ενώσεις, τάζοντάς τους και δίνοντάς τους πάρα πολλά… “Ευρά”, ποδοσφαιρικές στολές / εμφανίσεις, τοπική υποστήριξη, κλπ, κλπ, κλπ, ώστε να πάρουν την υποστήριξή τους και τη ψήφο τους, [αργά ή γρήγορα θα διεξαχθούν φίλοι μου οι εκλογές στην ΕΠΟ, ό,τι και αν κάνει η… Εξυγίανση, η οποία, όπως καταλάβατε… “παλεύει” να αποκτήσει την πλειοψηφία στην Ομοσπονδία, εκλογές που θα γίνουν όταν βεβαίως φύγει και ο Τουρκόφιλος Ε/Κ Κωστάκης Κουτσοκούμνης // “πήγαινε για μαλλί (Β. Μητρόπουλος)” η Εξυγίανση, αλλά “βγήκε κουρεμένη” (FİFA)], αν προσθέσετε τα σχεδόν όλα από την… Εξυγίανση ελεγχόμενα ΜΜΕ, (έντυπα και ηλεκτρονικά), καθώς και τους Δημοσιογράφους “Τσουτσέδες“, των “Τριών ΜΑΣ, όπως πχ ο “Πελεκάνος”, κλπ, που όλοι αυτοί μαζί βυσσοδομούν (κυρίως με κατάπτυστες συκοφαντίες) κατά του ΘΡΥΛΟΥ, αν προσθέσετε τους φίλους Υπουργούς τους, Κοντονή και Βασιλόπουλοτότε θα καταλάβετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ(!), τί είδους “Εγκληματική Οργάνωση” είναι η ελέγχουσα το Ελληνικό Ποδόσφαιρο“Εξυγίανση !..

– Ό,τι όμως και να κάνετε, ρε απατεώνες, ούτε τον κόσμο σας μπορείτε πια να κοροϊδέψετε, αλλά ούτε και το Πρωτάθλημα να “πάρετε” από το ΘΡΥΛΟ μας, ο οποίος θα σας “καθαρίζει” και με διαιτητές της συνομοταξίας… Σιδηρόπουλος“, “Βάσιος“, “Καλογερόπουλος“, “Γκράνας“, “Σελίμος, κλπ, κλπ, κλπ!..

* Για καλό… ξεμάτιασμα προτείνεται η Κα… Σουλτάνα, από την Πόλη! Για όσους είναι ακραιφνείς… Χριστιανοί και δεν θέλουν τα… μαγικά της κάθε… Σουλτάνας, προτείνεται για το ξεμάτιασμα το “ιερό ευχέλαιο”, από τους κατά τόπους ενορίτες Ιερείς!..

                                Ουστ ρε ξεφτίλες, ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ!..

Συνεχίστε, με πρώην ΚΥΠατζή / -δες υπαλλήλους σας, (πού είσθε άραγε Κοι Ρουμπάτη και Παπαγγελόπουλε), να παρακολουθείτε τηλέφωνα και e-mails νούμερα!..

2. Ο ΡΤΕ μας είπε ότι έχει εγγυήσεις ότι θα ζει μέχρι τον Απρίλιο! (Έκανε δήλωση με αφορμή το Δημοψήφισμα για το Σύνταγμα, το οποίο θα γίνει στις 16-04-2017)! Δεν μας είπε όμως, (αλλά ούτε και ρωτήθηκε από δημοσιογράφους), από ποιούς τις έλαβε τις υπόψη εγγυήσεις! Από τους γιατρούς του ή από… άλλους και ποιοί ήσαν αυτοί οι… άλλοι;

– Επειδή μας διακρίνει η εντιμότητα και η ευθύτητα, (οι όποιοι αναλυτές θα πρέπει να χαρακτηρίζονται και από έλλογη και δυνάμενη να αιτιολογηθεί, τόλμη, όπως δίδασκαν οι παλαιοί και σοβαροί Δάσκαλοι Πληροφοριών), θα σας θυμίσουμε, (σε όσους βεβαίως μας διαβάζουν συστηματικά και εντρυφούν στα γραφόμενά μας), ότι ο ellinikosthrilos είχε γράψει, σχεδόν πρόσφατα, ότι ο ΡΤΕ θα αποτελέσει παρελθόν, μέχρι το τέλος Φεβ. 2017! (Πιθανότατα με δολοφονία του ή με νέα απόπειρα ανατροπής του ή από λόγους υγείας. Πάσχει, θυμίζω, από Καρκίνο του Ορθού)! “Πάτε” βρείτε, διαβάστε τί γράφαμε και θυμηθείτε και πάλι την υπόψη αναφορά – εκτίμησή μας!..

3. Ο Τ/ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου έκανε δήλωση πριν από 2, 3 ημέρες, για την Ουκρανία και τους Τατάρους, λέγοντας ότι η Τουρκία δεν αναγνωρίζει την Κριμαία, ως ρωσική (“αυτό μας έλλειπε”…), ενώ ζήτησε και την αναγνώριση και προστασία των ομοφύλων του Τατάρων, ήτοι του Τατάρου πολιτικού ηγέτη Κου Κουμπάρωφ και της… παρέας του!

– Δεν σας θυμίζω την πληροφορία για να σας καταδείξω τη δολιότητα των Τούρκων, σε σχέση, (στην περίπτωση αυτή), με την τωρινή… φιλία τους με τη Ρωσία, ούτε πιθανώς για να σας πω ότι η δήλωση αυτή αποτελεί ΘΕΜΕΛΙΑΚΟ ΡΗΓΜΑ στις Ρ-Τ σχέσεις της περιόδου που διανύουμε, αλλά σας τη θυμίζω ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝΙΣΩ(!) εμφαντικά [και σε πείσμα όλων εκείνων των ανθελλήνων πρακτόρων και γενικώς τσουτσεκιών, που ασφαλώς εσφαλμένα, αναφέρονται πάντα, επίτηδες(!),  ΥΜΝΗΤΙΚΑ, εδώ και χρόνια μάλιστα, στην τουρκική εξωτερική πολιτική, υπονομεύοντας εσκεμμένα την αντίστοιχη ελληνική, έχοντας επηρεάσει επί του θέματος το μείζον της ελληνικής κοινής γνώμης], πως η τουρκική εξωτερική πολιτική ήταν (κυρίως από το 1950 και μετά) ΠΑΝΤΑ(!!!) ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑ” της ελληνικής! (ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ)!

– Πάντα οι… πολυδιαφημισμένοι Τούρκοι πολιτικοί, παρακολουθούσαν τί έκαναν οι Έλληνες και έπρατταν το ίδιο ή αναλόγως!.. (ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ)!

– Αυτό τεκμαίρεται και τώρα, από το γεγονός ότι ο Τ/ΥΠΕΞ ένοιωσε την ανάγκη να κάνει την υπόψη δήλωση, αμέσως μετά από την λάθος επίσκεψη του Ε/Π-Θ, “Πολίτη” ΤΣΙΠΡΑ, στο Κίεβο!..  (Αν όχι λάθος, τότε ας γράψω επιεικέστερα, από τη μη αιτιολογημένη επίσκεψη ΤΣΙΠΡΑ, στην Ουκρανία). 

– Ένα βασικό, τέλος, ερώτημα (από τα πολλά βεβαίως που “γεννήθηκαν”) και που προκύπτει από την επίσκεψη αυτή, σε σχέση τουλάχιστον με τη δηλωθείσα από τον ίδιο, ως ιδεολογία του, ιδεολογία του Κου Ε/Π-Θ, είναι το εξής: Γιατί ο Κος ΤΣΙΠΡΑΣ πήγε να στηρίξει τους Νεο – Ναζήδες Ουκρανούς“;  

4.   Τονίσαμε και αιτιολογήσαμε εδώ, (πάλι πρόσφατα), το “γιατί” δεν υφίσταται (δεν υπήρξε ποτέ για την ακρίβεια) “εξαγωγή κρίσεως” της Τουρκίας, στην χώρα μας, όπως δήθεν “ειδικοί”,  αλλά και ειδικοί ή και άσχετοι, ακόμα και θεσμικοί παράγοντες (και του Ε/ΥΠΕΞ συμπεριλαμβανομένου), όπως πχ… “επηρεασθέντες” πολιτικοί, διπλωμάτες, στρατιωτικοί, κλπ μας λένε, (κυρίως από τις ΤV), κάθε φορά, που ξένοι πράκτορες, που ζουν στην Ελλάδα, (ελληνικής ή ξενικής καταγωγής), θα θελήσουν, με ή χωρίς εντολή και για τους δικούς τους λόγους, (κυρίως για να φοβίσουν πρωτίστως την όποια ελληνική εξουσία και ακολούθως για να “ανοίξουν”… εξοπλιστικές συζητήσεις), να “περάσουν” στο λαό το μήνυμα αυτό, δια των ΜΜΕ, στα οποία έχουν τεράστιες προσβάσεις, που τις έχουν δημιουργήσει κυρίως με το… χρήμα! Καταλάβατε! (Βρείτε τη σχετική αναφορά μας και διαβάστε πάλι τη θέση μας)!

– Σήμερα θα σας γράψω, κατά το δυνατόν απλά, και για το άλλο ΕΦΕΥΡΗΜΑ (το γράφω έτσι με λεκτική… επιείκεια), το οποίο ακούμε συνεχώς και από τους ίδιους “παραπάνω” αναφερθέντες… “παίκτες”, πάλι όταν προκύπτει κάτι με την Τουρκία! Λένε λοιπόν: “Αυτό ελέχθη ή έγινε πχ από το Τ/ΓΕΕΔ, ή “ξέρω ‘γώ” πχ από τον ΡΤΕ, κλπ ΠΡΟΣΕΞΤΕ για εσωτερική κατανάλωση“!

– Όλοι αυτοί, οι οποίοι δεν έχουν μάθει να αναφέρονται και μόνον στο όποιο αντικείμενό τους, (όχι ασφαλώς ότι θα τους απαγορεύσουμε να ομιλούν, αλίμονο), εξετάζουν τους Μουσουλμάνους Τούρκους, όπως ακριβώς τους Χριστιανικούς λαούς της Δύσης και έτσι… ηττώνται, ας φανώ και πάλι… επιεικής και ας γράψω το ρήμα αυτό και όχι το ρήμα… γελοιοποιούνται!..

Στους λαούς του… ΙΣΛΑΜ, άρα και στην Τουρκία, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η “δυτικόφερτη έννοια της ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ”, διότι εδώ, ό,τι πει ο “Αρχηγός”, η όποια / εκάστοτε δηλαδή πολιτικο – θρησκευτική εξουσία (είτε αυτός είναι πχ ο Σουνίτης Τ/ΠτΔ, είτε οι Σιϊτες Αγιατολλάχ, κλπ), αυτό, εκλαμβάνεται ΠΑΡΑΥΤΑ / ΑΜΕΣΩΣ, από το λαό, ως ΘΕΣΦΑΤΟ και όχι μόνον απλά ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ, αλλά ο λαός μπορεί και ΕΚΟΥΣΙΩΣ και ΟΛΟΨΥΧΩΣ να θυσιαστεί γι’ αυτό που του είπε ή πιθανώς και να ζήτησε η ηγεσία του!.. (Δεν θα σας κάνω τώρα εδώ, ανάλυση του πολιτικο – οικονομικο – θρησκευτικού συστήματος που λέγεται ΙΣΛΑΜ)!

– Οι λαοί αυτοί δεν γνωρίζουν τα της… Γαλλικής Επαναστάσεως, του 1789! (Καταλάβατε πώς το γράφω, το “δεν γνωρίζουν”)!

– Δεν υπάρχει -ιστορικά- ΟΥΔΕΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ στους λαούς αυτούς, η οποία να προήλθε από τη ΒΑΣΗ τους! Οι μεγάλες λαϊκές μουσουλμανικές μάζες, (όσο μορφωμένες και αν υποθέσουμε ότι είναι), ακολουθούν πιστά πάντα τα του ηγέτη τους, και η όποια αντίδρασή τους, εκφραζόμενη ακόμα και ως επανάσταση, κλπ εδράζεται κυρίως σε μείζονες θρησκευτικές (“στημένες” ή όχι)… παραβάσεις, οι οποίες και αυτές, θα τους υποδειχθούν από τους θρησκευτικούς τους αρχηγούς, τους Σειχουλισλάμηδες (παλαιότερα), τους “Δντες Θρησκευτικών Υποθέσεων” (σήμερα) ή τους κατά τόπους ΙΜΑΜΗΔΕΣ! Αν αυτοί τώρα, (θα) είναι “πιασμένοι” από εξωγενείς “τρίτους” παράγοντες, οι οποίοι (θα) στοχεύουν αλλού, (βλέπε πχ “Αραβική Άνοιξη”), πιθανώς οι αντιδράσεις –ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ– (αυτό “παίζει” με την χώρα και την Ιστορία του λαού της ή αλλιώς, με το πόσο “σκληρός ή μη” είναι η κάθε φορά χώρα – στόχος, ως στόχος) να οδηγήσουν και σε “demek”… κοινωνικές επαναστάσεις και αλλαγές καθεστώτων, στις μουσουλμανικές χώρες!

– Δεν υπάρχουν (ποτέ δεν υπήρξαν φίλοι μου) “κοινωνικές επαναστάσεις” στις μουσουλμανικές χώρες, όσο -δήθεν- εκδυτικισμένες και αν παρουσιάζονταν ή παρουσιάζονται αυτές ότι ήταν / ότι είναι! Ό,τι λέγει λοιπόν η κάθε φορά ΕΞΟΥΣΙΑ, εφαρμόζεται πιστά από το λαό, ακόμα και από τους κάποιους λίγους διαφωνούντες, οι οποίοι όσο πιθανώς και να διαφωνούν, … προσαρμόζονται, λόγω του φόβου, είτε της αντίδρασης της μεγάλης μάζας του κόσμου προς αυτούς, είτε του φόβου της ποινής ή των ποινών από την όποια Αρχή!

– Η έννοια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ επιδέχεται και μόνον… ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗ ερμηνεία στις μουσουλμανικές χώρες, στην πράξη δεν υφίσταται, ούτε και μπορεί να υπάρξει ποτέ! Δείτε, πχ, ακόμα και το Κεμαλικό Τουρκικό… “Πείραμα Εκδυτικισμού”, μετά από το 1923, το οποίο δεν έπεισε μέχρι σήμερα, παρά μόνον, άντε να φανώ… μπερεκέτης και να γράψω, ότι έπεισε το 50% του τ/λαού, (είναι οι Κεμαλικοί), το οποίο 50% πάλι, παραμένει δέσμιο, (υποχρεωτικά, αφού συζεί), του ιστορικού βεβαίως παρελθόντος, όπως και του σύνοικου ομοεθνούς του στοιχείου, που αποτελεί το άλλο μισό 50% του τ/λαού, που εκφράζουν οι Ισλαμιστές.

–  Στη Δύση αντίθετα οι όποιες αλλαγές προήλθαν ή προέρχονται -ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ- από τη “βάση“!!!

– Πιστεύω λοιπόν ότι αντιληφθήκατε τώρα το ¨γιατί¨ δεν υπάρχει η έννοια της “εσωτερικής κατανάλωσης” στην Τουρκία.

– Προσέξτε όμως τώρα και κάτι ακόμα! Η διαδικασία ΠΑΓΙΩΣΗΣ, στη συνείδηση ενός μουσουλμανικού λαού, θέσεων και απόψεων γενικώς, μιας μουσουλμανικής Κ-Β, από την ίδια την Κ-Β, είναι τελείως διαφορετικό πράγμα και γίνεται (ας πούμε για την Τουρκία ειδικά), με σύντομα φραστικά «”μότο” – “κλισέ”», του “style”: (Παρακάτω, ακολουθούν παραδείγματα τέτοιων “μότο”, από απόψεις όλου του σημερινού υφισταμένου τ/πολιτικού φάσματος, που συντηρούνται διαχρονικά από τις εξουσίες, στο λαό):

“Ο Έλληνας πχ, ή ο Ρώσος, κλπ είναι εχθρός”!  /  “Ο Θεός είναι Ένας και είναι ο Αλλάχ”!  /  “Ο μεγαλύτερος Προφήτης Του είναι ο Μωάμεθ”! /  “Οι Άπιστοι ή θα γίνουν Μουσουλμάνοι ή θα σφαγούν”!  / “Ο Γκιουλέν είναι Προδότης και Τρομοκράτης”!  /  “Οι οπαδοί του Γκιουλέν είναι προδότες και τρομοκράτες”!  /  “Η γυναίκα δεν έχει δικαιώματα”!  / “Οι Κούρδοι είναι Ορεινοί Τούρκοι”! /  “Άλλο είναι οι Κούρδοι και άλλο το ΡΚΚ”! / “Οι Ισραηλινοί είναι Φονιάδες”!  /  “Οι Εβραίοι κυβερνούν τον Κόσμο”! / “Η Κύπρος είναι Τουρκική”!  /  “Οι Αμερικανοί στηρίζουν τους τάδε ή δείνα τρομοκράτες” / “η Τουρκία είναι η κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού”, κλπ,  και ό,τι άλλο από “μότο”, παλαιά ή νέα, ανάλογα με το τί κάθε φορά θέλει να “περάσει” ή να θυμίσει η Τ/Κ-Β στο λαό της!.. (“Δουλεύονται” άριστα από τις τ/Υπηρεσίες, οι “Επιχειρήσεις Υποστήριξης Πληροφοριών” ή οι “Ψυχολογικές Επιχειρήσεις”, όπως ονομάζονταν παλαιότερα)!..

– Είναι φρόνιμο και προτείνεται, ειδικά οι διπλωμάτες, αλλά και οι όποιοι “χειριστές ΕΤ θεμάτων”, του Ε/ΥΠΕΞ, να μελετήσουν λίγο τον μεγάλο Έλληνα διπλωμάτη Δημήτριο ΜΠΙΤΣΙΟ και(!) στο αντικείμενο ΤΟΥΡΚΙΑ!  “Βγάζουμε τις όποιες πολιτικές μας παρωπίδες ή κοινώς “καπίστρια”, που είναι αναστολείς της ορθής εκγύμνασης του εγκεφάλου μας, και διαβάζουμε, μεταξύ των άλλων, και(!) τον Κεντρώο (όταν ασφαλώς υπήρχε “Εθνικό Κέντρο”), Βασιλικό Δ. ΜΠΙΤΣΙΟ! (Αυτό κυρίως για τους σημερινούς νεο – κομμουνιστές και άλλους σημερινούς… ενοίκους του Ε/ΥΠΕΞ)!..

5.  Ας μην ανησυχούν πια, όσοι… ανησυχούν, για… Θερμό Επεισόδιο (και μάλιστα εντοπισμένο, όπως μας λέγουν ή γράφουν, στο Αιγαίο), με την Τουρκία!

– Πλέον, οποιοσδήποτε λόγος για τέτοιο επεισόδιο δεν υπάρχει, ει μη μόνον ως μέρος ενός ευρύτερου τ/σχεδίου ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ, ενταγμένου στο πλαίσιο ενός ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΕΤ ΠΟΛΕΜΟΥ“, στον οποίον Πόλεμο, σας το ξαναγράφω:

1ος τ/ΣΤΟΧΟΣ θα είναι, [όπως το έχουμε ξαναγράψει και με αναφορά τ/σχεδίου μάλιστα, μετά από τη δική μας “ανάγνωση” ΚΑΙ(!) του τ/σχεδίου “ΒΑΡΙΑ”], η κατάληψη της εναπομείνασας σήμερα ελληνικής ΘΡΑΚΗΣ, ήτοι της Δ. ΘΡΑΚΗΣ, μέχρι του π. ΝΕΣΤΟΥ, μετά από ευρεία διακλαδική επιχείρηση και σε Περίοδο! (π. Νέστος: Βόρειο ελληνικό άκρο, του 25ου Μεσ/νού).

[Σε Περίοδο“, αργότερα, και αν οι συγκυρίες ευνοήσουν, στόχος των ΤΕΔ θα είναι το να φτάσουν έξω από ή καλύτερα πλησίον(!) της μεγάλης “Διεθνούς Πόλεως“, της ελληνικής δηλαδή Θεσσαλονίκης, η οποία είναι και η “Ευρωπαϊκή Εβραϊκή Πρωτεύουσα“, όπως έχουμε πάλι γράψει, κατά τους Εβραίους πάντα και από τους χρόνους της Παλαιάς Διαθήκης ακόμα, αλλά και κυρίως κατά τους Πάτρωνες του σύγχρονου Ισραήλ, Θεόδωρο Χερτσλ, Μπεν Γκουριόν, κλπ].

– Παράλληλα, θα επιδιωχθεί ταυτόχρονη με τη Δ. ΘΡΑΚΗ κατάληψη της Ν. Λέσβου(Μείζον στόχος στο Αιγαίο. Ελλάσσων τ/στόχος στο Αιγαίο είναι η κατάληψη της Ν. Χίου, με τα αυτά, αλλά με μικρότερη δυναμική, στρατηγικά – στο Πεδίο – αποτελέσματα, λόγω της μεγαλύτερης απόστασής της και από την Ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και από το π. ΝΕΣΤΟ). 

–  Η νήσος Λέσβος είναι στην ευθεία της… Μελούνας και η κατάληψή της, όπως και η συνημμένη κυριαρχία επί της ευθείας Λέσβος – Ηπειρωτική Ελλάδα, η οποία θα επιδιωχθεί:

     – Διευκολύνει τα μέγιστα, μια ενδεχόμενη, επιθυμητή από κάποιους, αρχική… ανεξαρτησία της σημερινής Μακεδονίας μας.

    – Δύναται να λογισθεί ως ένα ενδεχόμενο 1ο βήμα, για πιθανή δημιουργία Μακεδονίας του Αιγαίου, από τους συμμάχους των ΤούρκωνΣλαβο-Σκοπιανούς.  

     – Η ευθεία αυτή τέμνει κάθετα τον 25ο Μεσ/νό και οριζόντια το Αιγαίο στα “προς Βορράν” 2/3 του. Από τις Β. Σποράδες και τη Ν. Καλόγηροι, περνά, στην προς τα Νότια συνέχειά του, ο 25ος Μεσ/νός, κάτι που διευκολύνει το ενεργειακό μοίρασμα του Αιγαίου, από “τρίτες” ενδιαφερόμενες τοπικοπαγκόσμιες δυνάμεις, κάτι που το έχουμε γράψει πάλι εδώ, μεταξύ των χωρών Ελλάδος και Τουρκίας, και όχι μόνον ασφαλώς)!..

      – Με έναν ενδεχόμενο έλεγχο της οριζόντιας αυτής ευθείας από την Τουρκία, η Τουρκία χωρίζει / διαιρεί τη σημερινή Ελλάδα “στα 2”, ενώ καθίσταται, [όπως και η σύμμαχός της ΑΓΓΛΙΑ (βλέπε ΟΠΩΔΗΠΟΤΕ(!) πάλι, τί έχουμε γράψει για το 2023 και τις “μυστικές πρόνοιες της Συνθήκης της Λωζάννης”)], “Απόλυτος Κυρίαρχος:

          –  Όλης πλέον της ΘΡΑΚΗΣ.

        –  Των Στενών των Δαρδανελλίων και άρα καθίσταται μόνη και απόλυτος κυρίαρχος μέχρι και τη Μαύρη Θάλασσα.

       –   Του Β. ΑΙΓΑΙΟΥ. (Διευκολύνεται και ο υπόλοιπος, προς το Νότο, έλεγχος του 25ου Μεσ/νού, Κυκλάδες – Κρήτη – Γαύδος) και τέλος

          –   Της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

–  Ο συνολικός τ/σχεδιασμός περιλαμβάνει, προ, κατά και μέχρι της παγιώσεως της επιτυχίας καταλήψεως των στρατηγικών τ/ΑΝΣΚ, συνεχείς “ενέργειες υπονόμευσης” (σαμποτάζ), όπως και προσβολή επιλεγμένων, αλλά και τυχαίων, ανθρωπίνων στόχων, σε αστικά κέντρα, εντός της Ελλάδος και σε όλη την επικράτειά της, (ηπειρωτική και νησιωτική / από Ήπειρο – Μακεδονία, έως και την Κρήτη), από τους συμμάχους τους Τουρκαλβανούς, από ελεγχόμενους Μουσουλμανικούς “πυρήνες” (“εν υπνώσει” πράκτορες, ελεγχόμενους Βαλκάνιους και Ασιάτες – Αφρικανούς Τζιχαντιστές, αφού η Τουρκία, έχοντας συνεργαστεί μαζί τους, τους γνωρίζει), αλλά και από άλλους, πχ Ευρωπαίους, συνεργαζόμενους μ’ αυτήν πράκτορες, οι πράξεις των οποίων θα ικανοποιούν και άλλα, πλην της Τουρκίας, συμφέροντα! Θα μπορούσαμε να γράψουμε απλά, “Διεξαγωγή Ασυμμέτρων Απειλών” και να το κλείσουμε το θέμα, αλλά κρίναμε να πούμε “2 λόγια”, για ενίσχυση της… “τροφής” σας, φίλοι αναγνώστες!

Τούρκοι “μπινέδες”,

                                                                ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΑΣ!!!

– Και τέλος, Ρώσοιανελαστικοί”  και “μη ευλύγιστοι… φίλοι μας! (Παρ’ ότι στη Γυμναστική βγάλατε παγκόσμιους Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες, ανθρώπους – λάστιχα)! Δεν θα πρέπει να αιφνιδιαστήκατε από τις δηλώσεις Τσαβούσογλου για την Κριμαία, παρά τη φιλική σχέση που διατηρείτε μαζί τους, στην παρούσα φάση, αφού σας είχαμε γράψει, όταν υποτίθεται ότι τα “ξαναβρήκατε”, κλπ, πως: Κάντε τον Τούρκο Φίλο, Αλλά (Να) Κρατάτε και Ένα Ξύλο”! Εσείς όμως… “los paparios“!.. Για να σας δούμε τώρα λοιπόν!.. (Αν και πιστεύω ότι σας είδαμε! “Τα πήρατε στο κρανίο” !.. Θα σας παρακολουθήσω και θα τα ξαναπούμε)!.. 

6. Η πτώση ενός ρωσικού πολεμικού α/φ, το οποίο εφέρετο ότι είχε παραβιάσει για 17″” τον ΤΕΧ, κοντά στα Τ-Σ σύνορα, από την ΤΠΑ, είχε προκαλέσει την οριστική ρήξη των Ρ-Τ σχέσεων, προ 1,5+ έτη, όταν επιδιωκόταν η Ρ-Τ προσέγγιση, με πολύ μάλιστα δυναμικό τρόπο (σας είχαμε γράψει εδώ ολόκληρη ανάλυση, με βάση πληροφορίες που είχαν “παίξει” τότε) και ένας πρόσφατος ρωσικός αεροπορικός βομβαρδισμός τουρκικών στρατιωτικών θέσεων, [βομβαρδισμός που υποτίθεται ότι έγινε εκ λάθους, λόγω του ότι οι Ρώσοι είχαν -και πάλι υποτίθεται- λάθος συντεταγμένες των τ/θέσεων,  με αποτέλεσμα το θάνατο 3 Τούρκων στρατιωτικών και τον τραυματισμό άλλων 11], θα είναι η αιτία των υπό κατάρρευσιν και πάλι ευαίσθητων Ρ-Τ σχέσεων και τη συνημμένη νέα… ανάταξη των Τ-Αμερικανικών σχέσεων!

Για να μην είσθε ή γίνεσθε… κορόϊδα, με το συμπάθιο! Ο Ρ/βομβαρδισμός ήταν συνειδητός, αφού:

   – Οι Τούρκοι δεν έδωσαν, αλλά και άπαντες στην ίδια περίπτωση, δεν δίνουν ποτέ “συντεταγμένες σημείου”, αλλά “συντεταγμένες περιοχής”!

 – Οι Ρώσοι ανέφεραν, ψευδώς κατ’ εμέ, αφού δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι… ηλίθιοι, πως νόμισαν ότι προσέβαλαν θέσεις του ISIS, (ή του DEAŞ, όπως επιμένουν να τον αποκαλούν οι Τούρκοι, με ό,τι αυτό σημαίνει, μη δεχόμενοι -τάχα- ότι και Μουσουλμάνοι μπορεί να είναι τρομοκράτες / θα θυμάστε την πρόσφατη, θεατρινίστικη, αντίδραση του ΡΤΕ, προς την Μέρκελ, όταν αυτή αναφέρθηκε στην κοινή τους συνέντευξη Τύπου, προ ημερών, στην Άγκυρα, σε “Ισλαμική Τρομοκρατία”), που όμως   –ΠΡΟΣΟΧΗ(!) φίλοι-  αυτές οι θέσεις, από την προσβληθείσα, τελικώς, τ/περιοχή, απέχουν 5 χλμ!..

– Εδώ, σε αντίθεση με το… VIDEO του… Κου Ε/Α/ΓΕΣ, που ήθελε να μας πει, (με άλλη βεβαίως στόχευση), πως δεν υπάρχει ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, σας γράφω πως πράγματι, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ” ή πως καλύτερα “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η διατυπωθείσα ρωσική στρατιωτική δικαιολογία!.. Καταλάβατε!..

– Τώρα, το “γιατί” έπραξαν έτσι οι Ρώσοι, δεν είναι της παρούσης, αν και θα το έχετε… αντιληφθεί και από τις λίγες παραπάνω γραμμές!..

7.  Ο Κος ΤΡΑΜΠ, σε σχεδόν πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε “δικό” του υποτίθεται τηλεοπτικό κανάλι, το FOX και σε -ομοίως- “δικό” του, και πάλι υποτίθεται, δημοσιογράφο, (συγγνώμη, αλλά ξεχνώ τώρα το όνομά του, το οποίο όμως μπορείτε να το βρείτε εύκολα νομίζω), δήλωσε και πάλι(!) πως θα επιδιώξει την Αμερικανο-Ρωσική προσέγγιση, φιλία, κλπ και ουσιαστικά την “παγκόσμια ειρήνη”!

– Ο έμπειρος, “δικός” του, δημοσιογράφος αντέδρασε, λέγοντας πως “ο Πούτιν είναι δολοφόνος”!

Ο Πρόεδρος Τραμπ, έδωσε απάντηση για πολλά “ΜΠΡΑΒΟ”, δείχνοντας ότι είναι ΗΓΕΤΗΣ και μάλιστα ίσως απ’ εκείνους που χρόνια είχε να γνωρίσει ο Πλανήτης, αλλά και οι Η.Π.Α.! (Ίσως ο τελευταίος “Μεγάλος” Αμερικανός Ηγέτης – Πρόεδρος, να ήταν ο “Άϊκ”)! Ο Τραμπ, απάντησε: “Γιατί εμείς είμαστε καλύτεροι“; Την “κρατάμε” την απάντηση!

– Και κάτι ακόμα, ως απόνερο της υπόψη συνέντευξης, αλλά λίαν… χρήσιμο, για τους όποιους αναλυτές!.. Οι Ρώσοι διαμαρτυρήθηκαν προς τις Η.Π.Α., αλλά  και προσωπικά στον υπόψη δημοσιογράφο, για τη φράση – χαρακτηρισμό του Ρ/Προέδρου, από τον Αμερικανό δημοσιογράφο, (“δολοφόνος”), ζητώντας να ζητήσει αυτός “συγγνώμη”, κλπ!..

– Ξέρετε φίλοι μου, τί απάντησε ο Αμερικανός δημοσιογράφος; Τους είπε:

Ας περιμένουμε Ρώσοι να έλθει το 2023 και τότε θα τα ξαναπούμε, για τον Πούτιν!..

– Η αναφορά στο 2023, μήπως ανακαλεί και στη δική σας μνήμη, τα όσα αναφέρουν τα μυστικά, συνημμένα της “Συνθήκης της Λωζάννης”, (1923), πρωτόκολλα; Για πείτε μου!..

8.  Σαν σήμερα, γεννήθηκε, το 1988, στο χωριό Καλέντζι, του Ν. Αχαΐας, ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ, μαθητής του Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ο Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!..

– Σας καλώ όλους να διαβάσετε –τουλάχιστον(!)– τα “πολιτικά του κείμενα”, ώστε να καταλάβετε αμέσως, για τί μέγεθος πολιτικού μιλάμε, αλλά και για τί βαθμό “Ελληνοψυχίας!

– Ο Γ. Παπανδρέου, ο κατ’ εξοχήν δημιουργός και Ηγέτης του μεταπολεμικού Εθνικού Κέντρου, αποκληθείς και Γέρος της Δημοκρατίας, για τους αγώνες του για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, (ήταν σχεδόν στο σύνολό τους, σύμφωνος με τις απόψεις – ιδέες, του Πατρός της Δημοκρατίας, Αλέξανδρου ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. (Από το Λεβίδι, του Ν. Αρκαδίας. Ο Α. Π”αναστασίου ήταν ο 1ος ΠτΔ μας, μετά από την Μικρασιατική Κ/Φ, του 1922).

– Ο Γ. Παπανδρέου  ήταν παράλληλα και(!)ΜΕΓΑΣ ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ (όπως και το σύνολο της ελληνικής διανόησης ή με σημερινή φρασεολογία, λόγω ξενολαγνείας, το σύνολο της ελληνικής… “κουλτούρας” της περιόδου 1925 – 1950) και αυτός που “κράτησε” την Ελλάδα, το 1944, ως Π-Θ, στον Ελεύθερο Κόσμο!

– Ο ίδιος ο Ν. Ζαχαριάδης (ΓΓ τότε του Σοβιετοκίνητου προδοτικού Κ.Κ.Ε), είχε πει, σχεδόν αμέσως μετά από τη “Συμφωνία της Βάρκιζας”: Μας έβαλε μπουνταλάδικα σε ένα τσουβάλι σακί και μας πέταξε“!..

Μαζί με τους Θ. ΣΟΦΟΥΛΗ, Σ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ και Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ, και γενικώς μαζί με όλους τους ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ καταγωγής πολιτικούς και στρατιωτικούς, ήσαν αυτοί που εξέφρασαν το ΕΘΝΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και αυτοί που πρωτοστάτησαν και ηγήθηκαν μαζί με την τότε Βασιλεία, του νικηφόρου εθνικού αγώνος, κατά των ξενοκίνητων Κομμουνιστών, την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου, (1945 – 1949), όπως ο Ο.Η.Ε., είχε, με απόφασή του, αποκαλέσει, το 1947, τον ελληνικό “εμφύλιο”! Έτσι, μπόρεσε η Ελλάδα και έζησε, σε γενικές πάντα γραμμές, για 60 χρόνια ελεύθερη και ευημερούσα, μετά από το 1950, και δεν έγινε κομμουνιστική Αλβανία του “Γενίτσαρου” Χότζα ή Γ/Β του Ιωσήφ Μπρος Τίτο ή Βουλγαρία των… Δημητρώφ και Ζίβκωφ ή Ρουμανία, του Τσαουσέσκου, κράτη, των οποίων οι λαοί, όταν “έπεσε” ο Κομμουνισμός έτρεξαν να έλθουν στην Ελλάδα, για να ζήσουν ελεύθεροι, να φάνε και να πιούν και να μιλάνε ελεύθερα και να δημιουργήσουν και δημιουργηθούν ελεύθερα, ασχέτως της αχαριστίας που στη συνέχεια επέδειξαν και επιδεικνυουν, που είναι αποτέλεσμα κυρίως της “μη Παιδείας” τους, αλλά και του ιστορικού, εχθρικού προς την Ελλάδα, παρελθόντος των!..

– Ο γιος Ιερέως, (του Παππά Ανδρέα), Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ήταν άτομο υψιπετές και υπερήφανο, με “αρχές και αξίες”, αλλά και εθνικά υπερήφανος πολιτικός, (είναι γνωστή η εθνικά υπερήφανη στάση του στις Η.Π.Α. απέναντι, στον Αμερικανό Πρόεδρο, Λίντον ΤΖΟΝΣΟΝ, όταν τον επισκέφθηκε ως Π-Θ, στην Ουάσιγκτον), από της νεανικής του ηλικίας και της εποχής που ήταν αρχηγός της ελληνικής φοιτητικής νεολαίας, στο Βερολίνο, μέχρι και του θανάτου του, το 1969, μεσουρανούσης και μεσούσης της Δικτατορίας Γ. Παπαδόπουλου, που ήταν βαφτιστήρι του, με καταγωγή από την Ελιά, του Ν. Αχαΐας.

(Είναι κάτι που εξηγεί και τον αντικομμουνισμό του Δικτάτορος, που όμως, επί Π-Θγίας του Μαύρου Καβαλλάρη, ως ένας εκ των δικαστών, στη δίκη για κατασκοπεία, του κομμουνιστή Ν. ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ο οποίος εφέρετο ότι είχε και πρωταγωνιστική μάλιστα δράση στη σφαγή των κατοίκων του Μελιγαλά, του Ν. Μεσσηνίας, ψήφισε υπέρ της μη καταδίκης σε θάνατο, του ανδρός).

– Κοντά του πολιτικά, “μαθήτευσε”, (όπως και πάρα πολλοί γνωστοί μεταπολεμικοί πολιτικοί), και ο Κων/νος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ο οποίος τελικώς ήλθε σε ρήξη με το γιό του, Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, για τη θέση του Αρχηγού του Κόμματος, με τα γνωστά μετέπειτα θλιβερά / λυπηρά πολιτικά γεγονότα, που ακολούθησαν, διχαστικά και διαλυτικά της ενότητος του Κόμματος, της Ενώσεως Κέντρου!..

                                                            ΑΙΩΝΙΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ“!

– Θα ήθελα να παρακαλέσω(!), και το γράφω όσο ευγενικά μπορώ, τους Ελληνόψυχους -πράγματι- Κους ΧΙΟ και ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, (Έλληνες διαφορετικών ασφαλώς κατευθύνσεων, αλλά Έλληνες), να ΜΗΝ(!) αναφερθούν ξανά (από τα ΜΜΕ, κλπ, όπου προβάλλουν ελεύθερα τις θέσεις, τις απόψεις και τις ιδέες τους / άντε, δέχομαι, ο Κος ΧΙΟΣ όχι και τόσο ελεύθερα, λόγω του “κυνηγίου” του, από τον Κο ΥΠΑΜ, Π. ΚΑΜΜΕΝΟ), να μην αναφερθούν λοιπόν ξανά, αρνητικά και μάλιστα με αποστροφή, όπως είδα, προς τον υπόψη πολιτικό, διότι “πέφτουν πολύ χαμηλά” και χάνουν, αντί να κερδίζουν, φίλους και “αφήνω στην άκρη” το γεγονός ότι αυτά που είπαν για τον Άνδρα ήσαν 100% ψευδή, αν όχι και συκοφαντικά της πολιτικής προσωπικότητός του!..

9.  Κε Χίο! Με πολύ σεβασμό σου γράφω:

      α. Λίγο αργά “ανακάλυψες” τη SADAT! “Ψάξε” μας εδώ και διάβασε σχετικά!..

     β.  “Στην άλλη ζωή” θα αποκτήσουν και κυρίως θα χρησιμοποιήσουν στο Πεδίο, οι Τούρκοι, όλα αυτά τα “όπλα” που μας παρουσιάζουν, “από καιρού, εις καιρόν”!

10. Ποιά είναι άραγε τα “κονέ” του Αντγου Κου ΤΖΟΥΜΗ, (ΣΣΕ: 1983), ο οποίος δεν πρόλαβε να αποστρατευθεί και να γίνει μάλιστα και Αντγος, και παρουσιάζεται ως ο Ειδικός Αναλυτής Στρατιωτικός, σε τηλεοπτικά κανάλια και ε/φ, σε θέματα ΝΑΤΟ, Τουρκίας, κλπ, συναγωνιζόμενος, μέχρι και τον άλλο… “μεγάλο” (sic) “NATO ϊκό” πολιτικό-στρατιωτικό αναλυτή Κο Αθ. ΔΡΟΥΓΟ;

– Λίγο Κράτει δεν θα έβλαπτε, για πολλούς και διαφόρους λόγους Κε ΤΖΟΥΜΗ και με πολύ σεβασμό, στο πρόσωπό σας!..

Απορία: “Πώς άραγε και δεν εξεγείρονται οι “κινούντες τα νήματα”… Τραντέλληνες“;

11. Τώρα, μόλις την περασμένη Κυριακή, (12-02-2017), ο ελληνικός Κυριακάτικος Τύπος (είδα την ε/φ Πρώτο Θέμα) ανακάλυψε και μας ανέφερε πως θα έλθουν στην Πατρίδα μας και άλλοι 100.000 λαθρομετανάστες, πρόσφυγες και ό,τι άλλο, από τας… Ευρώπας!.. (Με βάση το Δουβλίνο – 2″! Πού είσαι Κε ΣΗΜΙΤΗ);

– “Πάτε εδώ” και βρείτε ολόκληρο άρθρο μας (περσινό, αυτής της εποχής περίπου) και διαβάστε τί γράφαμε και τί θα γίνει με το θέμα, που αποκλήθηκε Προσφυγικό και θα μας θυμηθείτε σχετικά, βραχυ – μεσο – μακρο πρόθεσμα! (Όπως επίσης, διαβάστε το τί γράφαμε και για το ποιός είναι ή έστω -αν θέλετε- ήταν, (αυτό θα το δούμε και πάλι, λόγω της εκλογής ΤΡΑΜΠ), ο τελικός στόχος της Διεθνούς Εξουσίας, (“προχθές” μόλις γράφαμε ποιοί την αποτελούν), για την Ελλάδα μας!

– Θα θυμάστε ίσως, όσοι μας παρακολουθείτε, την αναφορά μας, ότι θα οδηγηθούμε αρχικά, σε Ενωμένες Πολιτείες Ελλάδος και σε πλήρη κατάργηση, σε ύστερο, σε μεταγενέστερο χρόνο και του ουσιαστικού Ελλάδος!..

seamless painting orange red yellow watercolor blue with bright brushstrokes and blotches
                                   ΠΙΝΕΛΙΕΣ

                                                            ΑΥΡΙΟ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

                                                                                         “ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                         “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                  – / –