ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΟΥΡΑ! (Συμπαράσταση Τώρα)!..

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ “ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ” ΑΔΕΛΦΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΣΚΛΗΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Κ-Β ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥ” ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΜΙΑ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ “ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ” ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ!..

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΡΑΜΑ, ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΠ’ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Π-Θ, ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΜΑΦΙΟΖΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΡΑΜΑ!

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ Λ. ΜΠΑΣΑ, ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ, ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ, ΓΝΗΣΙΑ ΑΛΒΑΝΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗ!

Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΤΜΟ-ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΕΑ, ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙ. !

Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ “ΑΥΡΙΟ”, ΣΤΟ ΑΝΕΦΕΛΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΓΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΜΕ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ “ΜΟΝΑΚΟ”, ΜΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ “ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ”!

ΑΣ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ(!) ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΑΓΩΝΟΣ!

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ “ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ” Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΟΣΟ “ΒΟΥΝΟ” ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ! 

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ, ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ “ΓΗ ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ”, ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ “ΚΥΛΙΣΕΙ” ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΑΦΟΥ ΘΕΣΜΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η (ΔΙΑΖ) “ΤΥΠΟΙΣ” ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΥΓΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΥΛΟΓΩΣ ΓΡΗΓΟΡΟ, ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, (ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΑΠ’ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ), ΑΦΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΜΑΦΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ Η “ΜΙΤ”, ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΟΒΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΑΦΙΟΖΩΝ, “ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ” ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Π-Θ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ!..

Η “ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ” ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ Α-ΜΕ-ΣΑ ΚΑΙ ΚΑ-ΤΑ-ΛΥ-ΤΙ-ΚΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΡΑΜΑ ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ, ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΗΓΕΜΟΝΕΥΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΙΖΟΥΝ Η(ΔΙΑΖ) ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΝΕΟΥΝ… -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙΑ, ΒΟΥΝΑ, ΡΟΥΓΕΣ, ΓΚΡΕΜΙΛΕΣ, ΚΛΠ! 

ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΑΡΚΕΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!

ΕΜΕΙΣ ΑΠ’ ΕΔΩ:

  • ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ!
  • ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΛΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Κο ΜΠΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΕΝΑΣ ΜΠΑΣΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΡΧΗΓΙΚΩΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΕΝΑΣ ΜΠΑΣΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ, ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ! 
  • ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ(!) -ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ- ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ Ε/Φ “ΜΠΙΛΝΤ”, Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ “ΡΕΠΟΡΤΑΖ” ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΙΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΝΕΙΤΟ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΔΕΙ

– Η Κα ΜΕΡΚΕΛ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Η(ΔΙΑΖ) ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!.. ΟΨΟΜΕΘΑ!..

– ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ!

www.ellinikosthrilos.gr

-/-

 

ΥΓ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣΚΩΤΗ “ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΟΡΟΣ – ΧΟΥΝΤΑ“:

ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ!..

 

-/-