ΣΟΥΠΕΡ ΕΚΤΑΚΤΟ! ΟΧΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!..

Αποτέλεσμα εικόνας για οχια φωτογραφιες

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΜΕ ΣΤΟΛΗ (ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ!) ΚΑΙ ΜΗ, ΒΡΩΜΕΡΕΣ “ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΕΣ”, “ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΕΣ” ΚΑΙ “ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ” (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ) ΟΧΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ “ΠΑΡΤ-Η” ΣΑΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑ! ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ!.. (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ “ΦΩΤΟ” ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ)!.. 

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ… “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ”, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΡΕ “ΝΕΝΕΚΟ-ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ” ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΟΧΙΕΣ) ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ!

ΟΛΟΙ Η (ΕΣΤΩ) ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ… “ΑΓΓΕΛΩΝ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ, “ΠΕΡΑΣΑΝ”, ΚΑΙ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ… ΠΕΤΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΑ… ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ… “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ” ΚΑΘΙΚΙΑ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ “ΘΕΜΕΛΙΩΘΗΚΑΝ” ΑΠΟ ΤΟΝ “ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ” “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ”, ΔΥΣΟΣΜΕΣ ΠΡΩΚΤΟ-ΟΠΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ “ΤΡΕΧΑΤΕ” ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ… ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ “WC” ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΣΑΣ, ΣΕ ΥΠΑΜ, ΓΕΕΘΑ, ΥΠΕΞ, ΚΛΠ!..

ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η(ΔΙΑΖ) ΜΕ ΜΑΣΚΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟΛΗ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ, (ΕΚΤΙΜΩ ΓΙΑ ΚΑΜΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ), … ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ “ΒΛΕΠΩ” ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΩ, ΝΑ ΣΑΣ ΟΙΚΤΙΡΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑΒΑΝΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!..

ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΦΙΔΙΑ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΕΝΩ ΕΓΩ, ΑΝ(!) ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΩ, ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΠΟΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΟΥ! 

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΡΕ ΟΧΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ! ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΣΤΕ… ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΙ, ΕΙΤΕ … ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ, ΕΙΤΕ… ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΣΤΕ… ΠΕΤΡΙΔΗΔΕΣ, ΕΙΤΕ… ΠΑΥΛΙΔΗΔΕΣ, ΕΙΤΕ… ΑΡΧΙΔΗΔΕΣ (ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΙΟΥ ΣΑΣ, “ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ”)! (ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ)!..

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ”, ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ! ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ:

ΑΡΧΙΚΑ ΠΑΤΕ ΕΔΩ, ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙ “ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ”, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ “ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ” / “ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ” ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ“! 

ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ “ΑΝΟΙΓΕΤΕ” ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΟΖΟΥΣΑ ΨΥΧΗ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΣΗ!

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΓΚΑΒΑΛΙΝΕΣ, ΠΩΣ:

  • Ο ΧΡΥΣΟΣ ΔΕΝ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΠΟΤΕ! ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΑΪΚΑ, ΠΩΣ, “ΞΕΡΑ ΣΚΑΤΑ, ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ“!!!..

ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ!.. 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΎΝΗΘΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΧΙΕΣ”!.. ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ! ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ!.. 

-/-