ΣΟΥΠΕΡ EKTAKTO!

  • Ε, εκεί στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Π.!

– Δηλαδή, για να καταλάβουμε!

– Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα παίξει φέτος με “σέντερ φορ” τον Γκερέρο; Αυτός ο παίκτης είναι “σέντερ φορ;

– Δεν μπορεί η Ομάδα να βρει ένα κανονικό “σέντερ φορ”, ώστε να μην βγάλουμε τον καρκίνο και πάλι φέτος, στην υπόψη θέση; 

Ο ΓΚΕΡΕΡΟ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΡΚΙΝΕΡΟ, ΔΕΝ(!!!) ΕΙΝΑΙ “ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ“!

Σχετική εικόνα

ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ… ΑΣΧΕΤΟΙ, ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ!.. Ο ΧΑΣΑΝ ΗΤΑΝ 5 ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ! (ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ, ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ)!..

– Ο νεαρός Ντουρμισάϊ είναι σε θέση να καλύψει την υπόψη θέση, δεδομένου ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν είναι Πανιώνιος; (Με πολύ εκτίμηση στους φίλους του)!..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2019 ΦΩΤΟ

Και κάτι ακόμα!

– Πόσες φορές έχουμε πει ότι το γκρι είναι καντέμικο” χρώμα για την Ομάδα, είναι για εμάς το χρώμα του… “διαβόλου”,  και ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται; (Δείτε στατιστικά τα αποτελέσματα της Ομάδος, όσες φορές έχει παίξει με την κολοεμφάνιση αυτή, σε Ευρώπη και εσωτερικό, με το συμπάθιο)!..

Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπιακος 2019-20

– Πάλι γκρι και φέτος; (Εκτός αν κάνανε “τσαφ” τα μάτια μας)!.. Δεν θέλετε τις ερυθρόλευκες ρίγες Κοι, για 2η και 3η εμφάνιση στην Ομάδα, βάλτε λοιπόν κόκκινη φανέλα, με άσπρο σορτσάκι ή το ανάποδο και αντίστοιχα άσπρες ή κόκκινες κάλτσες ή μπλέ (το χρώμα της Ελλάδος μας) με φανέλα με άσπρο σορτσάκι, κλπ, και παντού φυσικά με τον ερυθρόλευκο “Δαφνοστεφανωμένο” μας!..

Τί είναι αυτή η επιμονή στο “γκρι” επιτέλους; Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παίζει ή οι Ομάδες… “ΦΥΜΑΤΙΚΩΝ”, του παλαιού “ΣΑΝΑΤΟΡΙΟΥ ΒΥΤΙΝΗΣ, ο… ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ” και ο… ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ, με πολύ αγάπη σε όλους τους τυχόν φίλους φθισικούς, οι οποίοι, “ειρήσθω εν παρόδω”, πλήθυναν, μετά την αθρόα συνεχή είσοδο στην χώρα μας λαών με ιδιαίτερο πολιτισμό… Υγείας; (Τόσο “μέσον” έχει αυτός με τα… γκρι);

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

Και ένα τελευταίο!

– Πείτε ρε σεις στον Πρόεδρο η εκπομπή μας, το ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, να “γυρίσει” και πάλι σε κάποιο από τα ελεύθερα κανάλια ή έστω να μπει στο ONE CH.”! Κάψαμε” ή σπάσαμε όλα τα “P-C”(!..) μας, ψάχνοντας να βρούμε την εκπομπή, Γαμώ τον Τσίπρα μου γαμώ!..

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 45ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ“!

Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπιακος 2019-20

ΟΛΑ

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ

ΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ

ΜΕ

ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ !!!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ!

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ“!.. 

ΠΡΟΕΔΡΕ

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ ΤΩΡΑ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

– ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΒΑΛΜΠΕΝΟΥΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, (ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ, ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ), ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ!

– ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΕ… ΚΑΡΕΜΠΕ, ΟΥΤΕ… ΠΡΟΒΑΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΚΕ ΚΑΡΕΜΠΕ, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2019 ΦΩΤΟ

-/-

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2019 ΦΩΤΟ

-/-