Δύο Κείμενα: Ο “Δικός” Μας… Μωϋσής ή “Ο Θεός Προστατεύει Την Ελλάδα”!.. Και “Πατρίς και Θρησκεία”! (Και… ΥΓ)!..

Φίλοι μου!

 

Α. Πολλές φορές συλλογίζομαι καλά-καλά, όσα τεράστια η θεία παντοδυναμία Του κάνει για την σωτηρία του λαού της Ελλάδος. Και όταν είμαι βυθισμένος στις σκέψεις αυτές, φέρω στο νου μου στην αξιομνημόνευτη εκείνην εποχή της ελευθερώσεως των Ιουδαίων, από τα χέρια του Φαραώ. Και βρίσκω κάποια ομοιότητα στις τύχες των δύο λαών.

Ακούει ο Θεός την κραυγή των υιών του Ισραήλ, βλέπει την θλίψη και την δυστυχία τους, συμπαθεί στα δεινά τους και εκλέγει ένα ποιμένα προβάτων, για να τους ελευθερώσει από την γην της Αιγύπτου.

Ποιός είμαι εγώ, λέγει ο Μωϋσής, Κύριέ μου, ποιός είμαι εγώ, που προστάζεις να πάω στον Φαραώ, τον Βασιλιά της Αιγύπτου; Παρακαλώ, Κύριε, άφησέ με. Ισχνόφωνος και βραδύγλωσσος εγώ είμαι. 

Δέκα εντολές - Βικιπαίδεια

Τα ίδια λέγαμε και εμείς, όταν ο Θεός, ελεώντας την αθλία κατάστασή μας, εφώτισε στην καρδιά μας το μεγάλο έργο της απελευθερώσεώς μας.

Εμείς μόνοι, ελέγαμε, να σπάσωμε τις αλύσεις μας; Εμείς να νικήσωμε τον πολυάριθμο στρατό και στόλο του τυράννου;

– Μαζί σου θα είμαι εγώ, είπε τότε στον Μωϋσή ο Θεός. Μη φοβάσαι, εγώ θα απλώσω το χέρι μου και με την δύναμή μου θα κτυπήσω τους Αιγυπτίους. Εγώ θα δυναμώσω τον λαό μου εναντίον των. 

Αυτά μου φαίνεται απαράλλακτα ότι ακούω να λέγει και σήμερα το στόμα του Θεού στον αδύνατο λαό της Ελλάδος.

Εγώ, λέγει, αδύνατε και εγκαταλελειμμένε λαέ μου, εγώ θα είμαι μαζί σου, εγώ θα απλώσω το χέρι μου και με την δύναμή μου εγώ θα απλώσω το χέρι μου και με την δύναμή μου εγώ θα κτυπήσω τους εχθρούς σου, εγώ θα σε δυναμώσω εναντίον τους.

Αυτά είπε και αυτά ενεργεί ο Θεός ολοένα για την Ελλάδα!..

 

«Λόγοι Αυτοσχέδιοι»  

                                                     Σπυρίδων ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ

 

-/- 

 

Β. Αι λέξεις πατρίς και θρησκεία δια τον Έλληνα εκφράζουν την αυτήν ιδέαν.Είναι τόσον βαθέως χαραγμέναι εις την καρδίαν αυτού, ώστε δυνάμεθα να τας παραβάλωμεν με τας δύο κυριωτέρας κινήσεις αυτής· δηλαδή την Πατρίδα με την συστολήν της καρδίας και την Θρησκείαν με την διαστολήν αυτής, εις τρόπον ώστε η ύπαρξις της μιας (της Πατρίδος) προϋποθέτει την ύπαρξιν της άλλης (της Θρησκείας).

Εις όλα τα εθνικά κινήματα οι Έλληνες έλαβον πάντοτε ως σύνθημα το Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Οι πρωτομάρτυρες της ελληνικής ελευθερίας ήσαν οι αρχηγοί της θρησκείας, Πατριάρχαι και Αρχιερείς.

 

Φορέστης (Διασκευή)                                                   

Δ. ΤΥΠΑΛΔΟΣ

 

 

XAIΡETE“!

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

 

-/-

 

ΥΓ

1. Κε Τράγκα!

Από + Ενημέρωση = Απενημέρωση και όχι(!) Αφενημέρωση, διότι η λέξη ενημέρωση, όταν είχαμε τα “πνεύματα”, έπαιρνεΨιλή! Ενώ πχ Από + Ελληνισμός = Αφελληνισμός, διότι η λέξη “Ελληνισμός”, έπαιρνε “δασεία”!..

 

2. Η Τουρκία κατευθύνεται, στο συγκεκριμένο θέμα του καθορισμού ΑΟΖ με την Ελλάδα και ευρύτερα στην περιοχή της Α. Μεσογείου, κυρίως από την Αγγλία και ακολούθως από την Γερμανία!..

Η Αίγυπτος κατευθύνεται στο ίδιο θέμα από την Αγγλία!..

Οι Άγγλοι και κυρίως οι Γερμανοί είναι πίσω από το Τ-Λυβικό “Μνημόνιο” (“Συμφωνία”), όπως και πίσω από την παρουσία της Τουρκίας στην Λιβύη!.. Η Λιβύη θα αποτελέσει τελικά μια διηρημένη χώρα, μια χώρα όπως ουσιαστικά ήταν κυρίως προ Καντάφι, μια χώρα δηλαδή Φυλών, απλώς θα είναι μια χώρα 2, 3 Φυλών, αντί 90+ που ήταν παλιά, μια χώρα από την οποίαν θα αντλούν τον τεράστιο ενεργειακό της πλούτο “όποτε και όπως γουστάρουν” οι Δυτικοί (sic).

Η Κυπριακή Δημοκρατία (που δεν αναγνωρίζεται από την Τουρκία) είναι στο θέμα «”ΑΟΖ”, κλπ», “Ουρά” της Ελλάδος, “τρόπον τινά”, μια Ελλάδα η οποία ΥΠΑΚΟΥΕΙ(!) αυστηρά επίσης στους Αγγλο-Γερμανούς και κυρίως στους πρώτους, παρά την φερόμενη “Γερμανο-φιλία” της Οικογενείας Μητσοτάκη!.. [Άρα, με βάση την μεταβατική ιδιότητα, την ίδια… “πολιτική” με την Ελλάδα, ακολουθεί και η Κύπρος του Κου Ανα(ν)στασιάδη].

Η βασική δικαιολογία των Κυβερνητών της Ελλάδος (νυν + μελλοντικών δοτών… πολιτικών μας), την οποίαν οι ίδιοι θα θέτουν στο λαό μας ή οι “λακέδες” τους… Καθηγητές και άλλοι… έγκριτοι (sic) αναλυτές τους, δημ/φοι τους, κλπ, κλπ, κλπ, είναι και θα είναι  η ακόλουθη ερώτηση:

“Τί θα μπορούσε να κάνει ένα χρεοκοπημένο και μάλιστα και υποθηκευμένο Κράτος, σαν την Ελλάδα“; Είναι ερώτηση αντίστοιχη της άλλης, της παλαιάς ψευδο-ερωτήσεως, της “στημένης” ερωτήσεως που μας έθεταν με εντολή, όταν μας κυβερνούσε ένα άλλο, ίσως το 1ο και μεγαλύτερο, μαζί με τον “Σόρος-Τσίπρα”, εθνικό “πουλητάρι”, ο Σημίτης και ρωτούσε: “Τί θέλατε να κάνουμε δηλαδή, πόλεμο”;

ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, (ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ, “ΣΤΑ ΙΣΑ”, ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΠΟΥ Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ! ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ… ΤΟΥΡΚΟΙ, “ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ” (ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ) ή ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ “ΣΟΡΟΣ-ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ” Ο ΚΟΤΖΙΑΣ, “ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΧΟΦΑΗΔΕΣ”!..

ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΔούληδες ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ”, ΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΦΕΡΕΦΩΝΑ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΠΧ Ν. ΠΑΠΠΑΣ), ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ “ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ” ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΚΛΠ!.. 

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ-Β Η ΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΟΥΝ (ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ), ΟΤΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ “ΟΥΔΕΝ ΑΛΛΟ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ “ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 2 ΧΛΜ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 570”, ΠΟΥ ΕΙΠΕ “Ο… ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΛΟΧΙΑ” Τ/ΥΠΕΞ, ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΜΨΥΧΕΣ… ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΤΗΣ Κ-Β ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΓΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ, ΚΛΠ), ΕΧΕΙ “ΧΑΜΗΛΗ ΕΠΗΡΕΙΑ”!.. (ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΝΕ “ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ”)! Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΤΩΡΑ ΣΙΩΠΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ / ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!.. (ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΡΤΕ“ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” ΤΟΝ ΦΕΒ. ΤΟΥ 2019 ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ; ΤΙ ΛΕΤΕ); 

ΠΟΣΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ; ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ Ό,ΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΕΝΩ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ… “ΕΘΝΟ-ΣΟΡΙΤΕΣ”; (ΤΟ ΠΡΟΘΕΜΑ “ΕΘΝΟ” ΓΙΑ… ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ… ΗΛΙΘΙΩΝ)!..

ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΛΟΠΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΜΕ ΚΛΟΠΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ή ΜΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ… , ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΑΦΟΣ… ΣΤΕΡΙΑΝΟ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ:

ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗΚΛΟΠΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ – ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΔΑΦΩΝ“!..

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΦΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΑΥΤΗΣ, ΜΕ ΤΑ… ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!..

Η Παλαιστίνη και ο (διαλυμένος) Λίβανος είναι στο ίδιο θέμα με την Τουρκία! (Υποστηρίζονται ενεργειακά από το Ισραήλ).

Η Συρία του Άσαντ δεν θα έχει πρόβλημα να συνταχθεί με το “θέλω” της… πλειοψηφίας των λαών της περιοχής, στο ίδιο θέμα, “πλειοψηφία” που μπορείτε να την… “βγάλετε” μόνοι σας, αθροίζοντας τις χώρες που στην παράγραφο αυτή αναφέρω! Η Συρία του Άσαντ υποστηρίζεται ενεργειακά και αυτή από το Ισραήλ!..  Η Ρωσία σίγουρα θα έχει λόγο στην όποια απόφαση του Άσαντ και του όποιου… επόμενού του!..

Η απόφαση των… Ασαντικών Σύρων, αλλά και των άλλων λαών της Μ. Ανατολής με “ΑΟΖ” ή και με δικαιώματα σε “ΑΟΖ”, όπως πχ θα μπορούσε να ήταν η Ιορδανία, (αν και ο Αμπντάλα ο Β’ έχει έξοδο στη  θάλασσα, με την Άκαμπα), θα “κινείται” πάνω στο… “τρίπολο” “Ασφάλεια – Ενέργεια – Νερό” και στη σχέση του τρίπολου αυτού, με εκείνους τους ισχυρούς παγκόσμιους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να παρέχουν τα 3 αυτά… αγαθά!  [Καθ’ όμοιον τρόπο, Δικαιώματα στην “ΑΟΖ” μας / στα νερά μας, θα έχουν τα Σκόπια (υπεγράφη αυτό επισήμως επί “ΣΟΡΟΣ – ΤΣΙΠΡΑ”)].

Οι Η.Π.Α. έχει, ως Κράτος(!), όπως έχουμε πει, υποσχεθεί στην Τουρκία (που το έδαφός της δεν θα ήθελε να το χάσει “με τίποτα”), ενεργειακό μερίδιο σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο!

Η ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΕ” (ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ), ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ “ΤΡΑΒΗΞΕ” ΤΙΣ Η.Π.Α. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΠΩΣ “ΟΙ Η.Π.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ” (ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ “WEST POINT”)!..

Η ΑΓΓΛΙΑ (Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ) ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΠΟ ΤΟ 2023, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΛΩΖΑΝΝΗ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Και “πίσω” απ’ όλους φίλοι μου είναι η θέληση των “Διεθνών Εβραίων”, κυρίως αυτών που κυβερνούν την ΕΕ και ακολούθως οι παγκόσμιοι Κεφαλαιοκράτες των Η.Π.Α. και σίγουρα, σιγουρότατα η Νο “1” παγκόσμιος προσωπικότητα, η Βασίλισσα της Αγγλίας ή ευρύτερα η ΒΑΣΙΛΕΙΑ του Νησιού!

Ο Πρόεδρος Τραμπ ακόμα, ο πιο “σκληρός” πιθανότατα, έως τώρα, αντίπαλος των αριστερών Παγκοσμιοποιημένων σχεδόν Κοσμοκρατόρων, “Διεθνών Εβραίων”, σέβεται απολύτως την Βασίλισσα της Αγγλίας και ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ, αν επανεκλεγεί, κάτι που είναι πολύ πιθανό (όπως και δεν προέβαλε, μέχρι τώρα), ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΣΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ!.. 

Μετά τα παραπάνω, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ, αλλά ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ…  ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ!..

Τέλος, το ΝΑΤΟ κάλυπτε, καλύπτει και θα καλύπτει ΑΠΟΛΥΤΩΣ (!) τις όποιες ενέργειες της Τουρκίας, ευθυγραμμισμένο και πάλι ΑΠΟΛΥΤΩΣ με τις (Τουρκό-φιλες, στη βάση τους) ΕΠΙΤΑΓΕΣ της “Διεθνούς Εξουσίας”! Τα έχουμε πει, αναλύσει και εξηγήσει εδώ!.. 

ΣΗΜ.:

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ “ΤΟΥΡΚΟ ΕΙΔΕΣ; ΑΣΠΡΑ ΘΕΛΕΙ! ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΕΙΔΕΣ; ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ”!.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΕΝΑ ΑΡΝΙ, ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟ, ΚΙ ΑΛΛΟ, ΚΙ ΑΛΛΟ!.. 

 

 

3Ο Σόρος (μαζί με το “κολλητάρι” του τον Μπιλ Γκέϊτς), θα πάρει πίσω τα λεφτά που έχει δώσει (κάτι δις $ Η.Π.Α.), για τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστατών που έφερε από την Ασία και από την Αφρική, όλα αυτά τα τελευταία 10 – 15 χρόνια στην Ευρώπη, από τα εμβόλια που θα πουλήσει σ’ όλον τον Κόσμο για τον “Κορωνοϊό 19” ο Γκέϊτς, και με τα οποία θα εμβολιαστούν υποχρεωτικά οι λαοί, με εντολή των Κ-Β τους, Κ-Βσεις που επίσης θα πάρουν σχετική επίσης εντολή!.. Καταλαβαίνετε!.. 

 

4. Η ΩΡΑ ΤΟΥ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ”!

Δέκα χρόνια ηγέτης του Θρύλου: Μεγάλο αφιέρωμα του MEGA στον Βαγγέλη Μαρινάκη! (video)

Δέκα χρόνια ηγέτης του Θρύλου: Μεγάλο αφιέρωμα του MEGA στον Βαγγέλη Μαρινάκη! (video)
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμπλήρωσε 10 χρόνια στην ηγεσία του Ολυμπιακού και το MEGA παρουσιάζει το χρονολόγιο μιας σχέσης γεμάτης επιτυχίες, διακρίσεις και κοινωνική προσφορά.

Εκείνη η μια στιγμή που περνά, μα κόντρα στους καιρούς, δεν χάνεται αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι της στην ίδια την Ιστορία.

Και έπειτα να κλείνεις για ένα δευτερόλεπτο τα μάτια.

Και όταν τα ανοίγεις να έχουν περάσει κιόλας 10 χρόνια.

10 υπέροχα χρόνια, και ας συνέπεσαν με την πιο δύσκολη συγκυρία που συνάντησε μεταπολεμικά την Ελλάδα.

Το ιερό ποδοσφαιρικό «10» που σαν μαγικός αυλός είχε πάντα τον τρόπο του, να εκστασιάζει το Καραϊσκάκη. Και που αυτή τη φορά λειτουργεί απολογιστικά.

Το 10 του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και της νέας εποχής, του Ολυμπιακού ενός αληθινού Θρύλου.

«Λένε πάντα ότι ο χρόνος αλλάζει τα πράγματα, αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να τα αλλάξεις εσύ, μόνος σου» διατύπωσε κάποτε ο Άντι Γουόρχολ.

Και εκεί, στον Πειραιά, το αξίωμά του βρήκε την απόλυτη εφαρμογή από την 18η Ιουνίου του 2010 όταν ο γιος του Μιλτιάδη, θέλησε με τα χέρια του να σηκώσει ψηλότερα έναν γίγαντα που μόλις πέρασε σε τέλος εποχής.

Αν τα κατάφερε;

Μια εύκολη απάντηση είναι πως οι τίτλοι λένε σχεδόν τα πάντα. Το… ευρύχωρο δωμάτιο με τα τρόπαια που ετοιμάζεται ήδη για τα επόμενα σε μια σεζόν που έφτασε στα μισά του Ιούνη και ο Ολυμπιακός συνεχίζει σε τριπλό ταμπλό.

ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΚΑΡΕΜΠΕ: «Δέκα χρόνια για να χτιστεί μια επιτυχημένη αυτοκρατορία. Γίναμε και είμαστε ένας από τους γίγαντες στην Ευρώπη σήμερα».

Λένε επίσης την αλήθεια οι οκτώ Φλεβάρηδες σε αυτά τα δέκα χρόνια που βρήκαν τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να ονειρεύεται με φόντο την υπέρβαση στην Ευρώπη.

Οι Τσάμπιονς Λιγκ νίκες κόντρα σε όλους τους πρωταθλητές της πραγματικής ελίτ.

Οι άγιες νύχτες του Γιουρόπα Λιγκ.

Και ο ορίζοντας που είναι ακόμη ανοικτός: Το 98o ευρωπαϊκό ματς της 10ετίας: αυτό που έρχεται τον Αύγουστο κόντρα στη Γουλβς με θέα στους προημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ.

98 ματς σε μια δεκαετία δεν έδωσε ποτέ ελληνική ομάδα εκτός των συνόρων.

Μια μακρά και φιλόδοξη σύγχρονη ιστορία που την υπέγραψαν μεγάλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου.

Από τον πάγκο…

ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ: «Η δουλειά του προέδρου φαίνεται καθημερινά»

ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ: «Ως ιδιοκτήτης και ως πρόεδρος, έχεις χρόνια γεμάτα επιτυχίες. Οι νίκες μιλούν από μόνες τους».

ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: «Είμαι σίγουρος πως μαζί του, τα επόμενα χρόνια ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ πιο δυνατός στην Ελλάδα και στην Ευρώπη»

ή από το χορτάρι

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ: «Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πάνω από όλα τον Ολυμπιακό. Δίνει και την ψυχή του και τον έχει φτάσει να είναι σε αυτό το υψηλό επίπεδο»

Μεγάλοι που ήρθαν. Ή που έγιναν…

O Ολυμπιακός άλλαξε.

Προόδευσε.

Θωράκισε το μέλλον του με επενδύσεις που εγγυώνται όσα έρχονται.

Και εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα πολυ-αθλητικά κλαμπ του κόσμου.

Διότι το ποδόσφαιρο και η μεγάλη ιδέα του Βαγγέλη Μαρινάκη, έγινε καύσιμο στο όνειρο της αναγέννησης και του Ερασιτέχνη.

Εκείνος έδειξε τον δρόμο για μια δεκαετία γεμάτη με αναμνήσεις.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είχε 4 ευρωπαϊκά τρόπαια στα 85 χρόνια ιστορίας του μέχρι τη 10η Ιουνίου 2018. Πρόσθεσε ακόμη 5 στη δεκαετία της εποχής Μαρινάκη.

Η καταγραφή θα μπορούσε να σταματά εδώ.

Θα χάνονταν όμως στη μετάφραση εκείνο το «κάτι» που έγινε συνείδηση τούτη τη 10ετία.

Γιατί υπάρχουν και τίτλοι… άυλοι που δεν χωρούν σε κύπελλα.

Τίτλοι από ατόφιο χρυσάφι, αληθινοί θησαυροί: Σαν το χαμόγελο ενός παιδιού.

Στη δεκαετία που πέρασε ανέπτυξε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, που ξεπέρασε κατά πολύ το στενό αθλητικό πλαίσιο.

Ένα αληθινό παράδειγμα προς όλους.

Ο Ολυμπιακός που αγκάλιασε τους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά.

Που ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου ένα μεγάλο πρόβλημα απαιτούσε μια άμεση λύση.

Ο Θρύλος που οργάνωσε υποδειγματικά τον αγώνα κατά της Φτώχειας κάνοντας για μια νύχτα το Καραϊσκάκη, κέντρο του… κόσμου.

Οι Πειραιώτες που ένωσαν τις ιδέες και τις προθέσεις τους με το Harvard, στο think tang για το «ποδόσφαιρο στον κόσμο της Παγκοσμιοποίησης».

Και που με πρώτη την υπογραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη έστειλαν να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, η «Αρχή των Αθηνών για το δικαίωμα της συμμετοχής στον Αθλητισμό

Ήταν δέκα υπέροχα χρόνια.

ΑΡΙΕΛ ΙΜΠΑΓΑΣΑ: «Πάντα θέλει το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Είναι ένας πρόεδρος νικητής»

Είναι δέκα υπέροχα χρόνια.

Και έρχονται και άλλα πολλά.

Δεν είναι υπόσχεση. Είναι τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πηγή: megatv.com

 

ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Άλλοι πανηγυρίζουν… εκλογές, άλλοι τριάρες

 

ΚΑΛΩΣ ΤΑ 3 – 0“! 

 

45ο(!)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

 

ΤΡΑΓΟΥΔΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΕ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΑΑΔΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Μ…….Α ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΟΜΑΑΑΑΔΑ“!..

 

 

5.

Trump Wows Tulsa

Points to Seattle to show “what radical Left Democrats will do to our country.”

 

After warning people for days about the danger of catching the coronavirus at President Trump’s campaign rally in Tulsa Oklahoma, the anti-Trump media exulted that approximately one third of the 19,000 seats in the arena location were empty. The New York Times, for example, proclaimed, “President Trump’s attempt to revive his re-election bid sputtered badly as he traveled to Tulsa for his first mass rally in months but found a small crowd and delivered a disjointed speech.”

The only problem with the Times’ story is that the photograph accompanying the article displays row after row of seats filled with enthusiastic people clapping, holding up signs and taking pictures. Hundreds of thousands of people were also watching the rally remotely via YouTube, plus many more on cable TV. Biden’s rallies can probably fit his non-staff, non-family attendees in his basement.

As Brad Parscale, Trump 2020 campaign manager, wrote in a statement: “For the media to now celebrate the fear that they helped create is disgusting, but typical. And it makes us wonder why we bother credentialing media for events when they don’t do their full jobs as professionals.”

The media is so obsessed with knocking down President Trump at every turn that they tried to portray the president’s obvious joke about telling his people to “slow the testing down” as a serious statement of fact. The media also criticized President Trump’s campaign rally for being what it was intended to be  – a campaign rally. Biden can get away with attacking the president personally whenever he emerges from his basement hideaway or in press releases written by his staff. But when the president fires back and takes Biden and the Democrat Party to task for their leftist agenda, the media complain that he is being too divisive.

President Trump hit his usual MAGA rally targets in addition to Biden and the Democratic Party – for example, China, the lamestream media, and the “unhinged left-wing mob.”  The president also pointed to his administration’s accomplishments in combating the coronavirus, building up and now rebuilding the economy after the virus shutdown, replenishing the military, and working to create more economic opportunities for African-Americans.

President Trump made a point of extolling America’s virtues and condemning those “trying to vandalize our history, desecrate our monuments…tear down our statues and punish, cancel and persecute anyone who does not conform to their demands for absolute and total control.” He made these remarks against the daily backdrop of “woke” imbeciles who continue to destroy America’s iconic symbols and intimidate law-abiding Americans, with the support or acquiescence of politically correct government leaders. The president is standing up for America.

Exploiters of the George Floyd killing are using the isolated but still inexcusable instances of police misconduct against unarmed African-Americans to justify violence and looting. They are weaponizing their sick dogma of racial capitalism, which posits that there is “systemic racism” and economic “oppression” of people of color in every part of American society. These America haters believe that altering the DNA of America’s ‘slavocracy’ can only come about by purging all its institutions of America’s “original sin.” The only remedies are confessions of guilt by the “white privilege oppressors,” cultural revolution and seizure of power by the “oppressed.”

This brings us to the “Capitol Hill Occupied Protest” (CHOP) zone in Seattle – the “liberated” occupied zone that Seattle’s progressive mayor sees as ushering in “a summer of love.”  The journalist Andy Ngo, who has had his share of run-ins with Antifa, concealed his identity for his own safety while he spent five days and nights in the occupied zone. “I witnessed a continuing experiment in anarchy, chaos and brute-force criminality,” Ngo wrote. By day, things were relatively peaceful as the media has reported. But Ngo spent nights in the zone when conditions became far more dangerous and the fawning media were nowhere in sight. Armed self-appointed security guards patrolled the area, pouncing on any “outsiders.” Those with homes or businesses within the occupied zone are now the occupied subjects of their new unelected rulers. “Gunshots and ‘screams of terror’ at night have been reported,” Ngo wrote. Businesses have been vandalized.

This past Saturday morning, the promised “summer of love” zone turned into a death scene. Shooting erupted in the occupied zone, leaving one victim dead and another critically wounded. The occupiers prevented the police, who had been forced to abandon their precinct within the now-occupied area, from reaching the victims. Mike Solan, president of the Seattle Police Officers’ Guild, described the violence as “raw and real.” He told Fox News, “One of our community members lost their life and police are still not allowed into that area and were prevented from providing that police service to the area to locate the victim and … to render aid. It’s very troubling.”

More violence will follow as night follows day. One of the occupiers was quoted as saying, “Respond to the demands of the people or prepare to be met with any means necessary. … It’s not even a warning. I’m letting people know what comes next.”

President Trump said during his rally speech that what is going on in Seattle shows “what radical left Democrats will do to our country.” The president quipped that “it’s probably better for us to just watch that disaster.” While politically tempting as an effective way of demonstrating the need for a strong “law and order” president, the occupation in Seattle cannot be allowed to stand for the sake of the law-abiding Americans whose lives have been threatened and disrupted. And just letting the Seattle occupation to continue for much longer will only encourage the spread of such illegal occupations to other cities.

 

 

6.

MİT kumpası davasında ‘kapalı oturum’ kararı

FETÖ’nün ‘MİT kumpası’na ilişkin 14’ü tutuklu 15’i firari 34 sanığın yargılandığı davada, mahkeme duruşmaların kapalı yapılmasına karar verdi.

FETÖ‘nün 7 Şubat 2012’de MİT‘e yönelik kumpas girişimiyle ilgili açılan dava bugün görülmeye başladı. Duruşmada MİT’i temsil eden avukat, duruşmanın kapalı yapılmasını talep etti. Mahkeme de kamu güvenliğini tehlikeye düşürecek hususları göz önüne alarak, duruşmanın basına kapatılmasına ve yayın yasağı alınmasına karar verdi.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ve dönemin emniyet, yargı ve MİT sözde imamlarının da içerisinde bulunduğu 14’ü tutuklu 15’i firari 34 sanıklı davanın ilk duruşması, İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi’nce Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları karşısındaki duruşma salonlarına görülmeye başladı. Duruşmaya 6 tutuklu sanık getirilirken, 5 tutuklu sanık Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı.

Mahkeme başkanı, Ali Fuat Yılmazer, Erol Demirhan ve Kazım Aksoy’un da aralarında bulunduğu 7 sanığın pandemi süreci sebebiyle duruşma salonuna gelmek istemediklerini belirten dilekçe gönderdiklerini ifade etti.

DURUŞMANIN BASINA KAPALI YAPILMASI TALEP EDİLDİ

Duruşmada müşteki olarak Milli İstihbarat Teşkilatı’nı temsilen Hazine Bakanlığı’ndan bir avukat katılırken, birçok sanık avukatı yer aldı. Duruşmada MİT’i temsil eden avukat, duruşmanın basına kapalı yapılmasına dair yazılı dilekçe sundu. Müşteki avukatının talebine karşı bir kısım sanıklar duruşmanın kapatılmasını isterken bir kısım sanıklar da açık oturum yapılmasını talep etti. Cumhuriyet savcısı da milli güvenliği tehlikeye düşürecek hususların ortaya çıkması nedeniyle duruşmanın kapalı yapılmasını talep etti. Ara kararını açıklayan heyet, aynı gerekçeyle duruşmanın basına kapatılmasına ve yayın yasağı konulmasına karar verdi. Duruşmada taraflar hariç herkes salondan çıkarıldı. Duruşma basına kapalı bir şekilde görülmeye devam ediyor.

İDDİANAMEDEN 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan 154 sayfalık iddianamede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 61. Türkiye Hükümeti, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve 4 MİT mensubu mağdur olarak yer aldı. İddianamede FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ve dönemin emniyet, yargı ve MİT sözde imamlarının da içerisinde bulunduğu 14’ü tutuklu, 15’i firari 34 sanık hakkında “Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etme”, “Silahlı terör örgütü kurma ve yönetme” veya “Silahlı terör örgütüne üye olma”, “Devletin gizli kalması gereken bilgilerini siyasal veya askeri casusluk amacıyla temin etme”, “Gizliliğin ihlali” ve “Nitelikli resmi belgede sahtecilik” suçlarından birer kez ağırlaştırılmış müebbet ve 26 yıl ile 53 yıl arasında hapis cezalarına çarptırılmaları talep ediliyor.

 

7. ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΦΙΛΗΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΚΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΑ… ΣΚΟΠΙΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ… ΟΙΚΤΙΡΕΤΕ ΤΟΝ… ΙΔΙΟΜΟΡΦΟ… ΙΕΡΟΨΑΛΤΗ:

Türkiye karşısında korkak bir hükümetimiz var

Yunan vekil Nikos Filis, hükümeti Doğu Akdeniz’deki dış politikası konusunda eleştirdi. Yunan vekil, ‘Türkiye‘nin önemli bir bölgesel oyuncu olmaya çalıştığı bu dönemde korkak bir hükümetimiz var’ dedi.

Türkiye karşısında korkak bir hükümetimiz var
22.06.2020
SYRIZA Milletvekili Nikos Filis, Yunan hükümetini eleştirdi. Kontranews’e konuşan Yunan vekil Filis, Doğu Akdeniz‘de yaşanan gelişmeler üzerinden hükümete yüklendi.

TÜRKİYE KARŞISINDA KORKAK BİR HÜKÜMETİMİZ VAR”

Hükümetin dış politikasına tepki gösteren Yunan vekil, “Türkiye’nin Suriye, Libya ve Güney Kıbrıs EEZ’de (Münhasır Ekonomik Bölge) önemli bir bölgesel oyuncu olmaya çalıştığı bu dönemde ABD‘nin planlarına bağlı korkak bir hükümetimiz var” açıklamasında bulundu.

KAYNAK: STAR.COM
8.

 

 

9.

KE ΤΡΑΜΠ!

ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΟΠΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΜΠΝΤΙΟΥΛΛΑΧ ΟΤΖΑΛΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ή αλλιώς “ΛΕΒΙΝΣΚΙ”, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ “ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ”, ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!

ΝΤΡΟΠΗ ΒΡΕ,ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!

 

Yeni Çağ Gazetesi İlk Sayfası

10. 2η φωτιά “προχθές” στον Ασπρόπυργο, μετά στο Μαρτίνο (με βάση τον αποκλεισμό του στρατηγικού μας Κέντρου, αυτού της Αθήνας / τον έχουμε γράψει αναλυτικά από πρόπερσι και πέρυσι, όλον τον σχετικό τ/σχεδιασμό) και τώρα στην Εύβοια, την άλλη, μετά την Κρήτη, … αγαπημένη των Τούρκων, λόγω -τάχα- του… “ΡΚΚ”!..

“Ξυπνήστε” και “κόψτε κανέναν… κόλο”, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!.. 

 

11ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ Ο,ΤΙ ΛΕΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑ ΔΕΝ “ΜΑΖΕΥΕΤΕ” ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ “ΣΦΙΓΓΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΗΤΟΙ; 

ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΩΘΕΙ” ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ “ΦΑΝΕ” ΣΤΟ… ΕΔΑΦΟΣ!..

ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΩΘΕΙ” ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩ / ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ;  

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΥ “ΠΡΟΧΘΕΣ” ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΗΤΑΝ “ΤΥΧΑΙΟΣ”, ΗΤΑΝ “ΜΟΙΡΑΙΟΣ”; ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!.. 

ΤΟΥΣ “ΚΑΜΙΚΑΖΙ” ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!.. ΑΝΤΕ ΠΙΑ!…………………………… (Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ “ΖΕΥΣ” ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ “ΠΑΓΙΔΑ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ Τ/ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ)!..

ΞΥΠΝΑΤΕ!!!.. 

-/-