ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ… ΧΑΡΤΟΚΛΕΦΤΗΣ!

Φίλοι μου!

– Είδα και εγώ την χθεσινή (09-01-2019) συνέντευξη του ΣΟΡΟΣ – Π/Θ μας, στην συγγενή μου μάλιστα, μεγαλο-δημ/φο Κα Έλλη Στάη, που δεν λέει -πεισματικά- να αποσυρθεί!

– Δεν θα σας γράψω πολλά!

Α. Επί των… πολιτικών αναφορών του! (1, 2 “πραγματάκια”).

    1. Είπε (ένα εξ αυτών) ο… Κος Π-Θ πως την Παρασκευή 11-01-2018 θα συναντηθεί με τον Π. Καμμένο και αν εκείνος του πει πως δεν στηρίζει πλέον την Κ-Β του, κλπ, τότε θα πάει στην Βουλή και θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης!

– Τέλειωσε την συνέντευξη ο Τσίπρας και άρχισα το… ζάπινγκ! Πήγα, λίγες ώρες μετά, και στο “ultra” ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ “ΚΟΝΤΡΑ” και “έπεσα πάνω” στην εκπομπή των ΣΙΑΔΗΜΑ – ΚΟΥΡΗ και του άλλου ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ με το σκουλαρίκι, που απουσίαζε! Και τί ειπώθηκε εκεί φίλοι μου από τον Σιαδήμα, (απευθυνόταν στον Κουρή), 2, 3 λεπτά από την έναρξη της εκπομπής; Διαβάστε!

– Ειπώθηκε λοιπόν από τον ΣΙΑΔΗΜΑ πως, εξ όσων μάθαμε Μάκη μου, χθες συναντήθηκαν εκπρόσωποι των 2 ανδρών (Τσίπρα – Καμμένου) και συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί“! (Είχε πει αρχικά την είδηση περί ψήφου εμπιστιοσύνης, κλπ).

Γνωρίζοντας την υψηλότατη αξιοπιστία του “ΚΟΝΤΡΑ” σε θέματα “ΣΥΡΙΖΑ (πρόκειται για το κανάλι που έχει αναλάβει την μαύρη -και λοιπές μορφές προπαγάνδας- προπαγάνδα της Κ-Β), πέστε μου εσείς, τί να καθήσω μετά και να σας γράψω για τα όσα είπε ο Τσίπρας, στην συγγενή μου; Ο Τσίπρας είχε συμφωνήσει με τον Καμμένο από την προηγουμένη και πήγε την επομένη στην Στάη να μας “ξαναδουλέψει”, παριστάνοντας τάχα μου (και) τον θεσμικό αμύντορα του Πολιτεύματος! Ω της πολιτικής βρωμιάς και σαπίλας!..

  • Παρ’ όλα αυτά!

– Περιμένω την 11η Ιαν. 2018, να ακούσω τους 2 άνδρες, αχαχαχαχαχαχαχα, και μετά να σας βάλλω σε… κορνίζα, για τους τοίχους των σαλονιών σας, τις φράσεις:

ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΟ… ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ

«ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ 4ΧΡΟΝΟΣ… ΛΑΓΟΣ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟ… ΚΛΕΦΤΗ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ” »!

ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπόν μέχρι την αύριον!.. Μαζέψτε πάντως Έλληνες, ώστε να τα έχετε έτοιμα, “πίσσα και πούπουλα” και “κανα” 2 πολύ γερά μαδέρια για τους 2 αυτούς Κους!.. (Το ένα να είναι πολύ ισχυρό για να ανέβει ο… ευτραφής Καμμένος)!

ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΒΓΑΛΛΕΙ Η  ΔΥΣΤΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑ!.. 

    2. Το μόνο που θεωρώ, εξ όσων είπε ο… Κος Τσίπρας, πως πρέπει να σχολιάσω είναι τα όσα ανέφερε περί Μακεδονίας! Κε Τσίπρα, “πάμε” ξανά!

  • Πώς είναι μέχρι σήμερα οι Σκοπιανοί γραμμένοι επισήμως στον Ο.Η.Ε.; Δηλαδή πώς αναγνωρίζονται διεθνώς μέχρι σήμερα; 
  • Απ. Στον Ο.Η.Ε., μέχρι σήμερα, οι Σκοπιανοί είναι γραμμένοι “περασμένοι”, κλπ, (βάλλε εσύ όποια μετοχή θες), ΕΠΙΣΗΜΩΣ(!) όχι ως Μακεδονία, όπως ψευδώς συνεχώς αναφέρεις, αλλά ως “Πρώην Γ/Β-κή Δημοκρατία της Μακεδονίας” (πΓΔΜ)! Όχι λοιπόν ως Μακεδονία Κε Τσίπρα, αλλά ως “πρώην” Κε Τσίπρα, πρώην, πρώην, πρώην! Δηλαδή, ουσιαστικά αναφέρονται / είναι γραμμένοι με ένα ΜΗ ΟΝΟΜΑ! “Ήταν” λοιπόν κάποτε Κε Τσίπρα, αφού το “πρώην” αυτό σημαίνει! Πρώην – Πριν, όχι Τώρα! Μέχρι τώρα ουσιαστικά είναι δίχως όνομα!..
  • Άρα Κε Τσίπρα τα περί 150 χωρών που λένε τα Σκόπια Μακεδονία, στα παπάρια μας! Αμάν πια! Επισήμως “μετράει” το πώς είναι διεθνώς αναγνωρισμένα τα Σκόπια! Για πολλοστή φορά το γράφω και αυτό! Γι΄αυτό και η Τουρκία υποχρεώνεται, μέχρι σήμερα, σε όλα τα επίσημα “φόρα”, στα όποια επίσημα έγγραφα, κλπ, να “βλέπει” ή να βάζει ή ίδια, όταν απαιτείται, πάντα και σε ό,τι την αφορά, δίπλα από την ονομασία πΓΔΜ, τη φράση: “H Τουρκία αναγνωρίζει την πΓΔΜ, με το Συνταγματικό της όνομα”!.. Με ποιά ή ποιές άλλες χώρες συμβαίνει κάτι τέτοιο; Με καμμία και το ξέρεις!..
  • Γι’ αυτό και “τρελλάθηκαν” να τους δώσουμε εμείς(!!!!!!!!!!!!) όνομα και μάλιστα το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!..
  • Τί “ήταν” λοιπόν κάποτε Κε Τσίπρα και κυρίως “πού ήταν“; 
  • Απ. Κάποτε λοιπόν “ήταν” “Δημοκρατία της Μακεδονίας”, “Δημοκρατία” στο πλαίσιο όμως του Κράτους που λεγόταν Γ/Β!  Δηλαδή, “πάμε ξανά”, “Δημοκρατία της Μακεδονίας” ενταγμένη -πρόσεξε- στο Γ/Β Κράτος! Ας όψονται βεβαίως ο Τίτο και τα Κομμούνια (“σύντροφοί” σου) της εποχής εκείνης, … Σλάβοι και ελληνικής καταγωγής, τότε συμμορίτες!
  • Σήμερα δεν είναι ακόμα τίποτα ονομαστικά, δεν υπάρχουν ονομαστικά ή καλύτερα είναι κάτι “πρώην, ενός “πρώην Κράτους” (γι’ αυτό και ο Κοτζιάς προσπαθούσε να μας πείσει, ο ανόητος, ότι τάχα δεν θα έκανε… βαφτίσια του νέου αυτού Κράτους, αν θυμάσαι… / ρητορικό σχήμα, αφού εσύ ήσουν “από πίσω” και μάλιστα σε όλα, όπως είπε το πολιτικό αυτό παχύδερμο, όταν… παραιτήθηκε, στην εκδήλωση αποχαιρετισμού, στο Ε/ΥΠΕΞ) και γι’ αυτό οι Σκοπιανοί “σκύλιασαν” να πάρουν αρχικώς όνομα και ακολούθως να ονομαστούν και Μακεδονία!.. Στο ξαναγράφω!..
  • [Τους λέω Σκοπιανούς, για να “πιάνω” μόνον τους Σλάβους, αλλά και τους Αλβανούς κατοίκους της πΓΔΜ, αφού τους όποιους άλλους “τρίτους”, μεταξύ των οποίων και τους εκεί Έλληνες τους… “πέθανε”, προ πολλού, δυστυχώς(!) και(!) η ελληνική εξωτερική πολιτική, ως μη όφειλε, όπως και η δική σου φυσικά, αλλά γνώριζε πως την δική σου την λογίζω απλώς ως εξωτερική πολιτική… ελληνικής καταγωγής! Κατάλαβες]!..

Είναι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και αυτοί γεωγραφικά, όπως λέτε, κλπ;

  • Ολόκληρη ανάλυση γι’ αυτό έκανα εδώ, στο “σάϊτ” μας! Πήγαινε βρες την και διάβασέ την πάλι Αλέξη! Μόνον η Ρεπούση την διάβασε καλά, όπως αντελήφθην, ένα βράδυ που συμμετείχε στην εκπομπή του “ιδιόμορφου” δημ/φου Κου Κουβαρά και του άλλου “ιδιόμορφου”, Καθηγητή Καιρίδη!.. Δεν έχω άλλο διάθεση, αλλά ούτε και δύναμη να γράφω για… μαθητές που κοροϊδεύουν (και όχι απλώς για… αμελείς), όπως εσύ!..

Και για να τελειώνουμε Κε Τσίπρα! Συνέχισε να διαβάζεις! 

  • Κράτος με το όνομα “Β. Μακεδονία” (δεν θα σου γράψω ξανά γιατί επέλεξες / γιατί σου επέβαλαν το “Βόρεια” τα αφεντικά σου) τους κάνεις για 1η φορά ΕΣΥ(!) Κε Τσίπρα τους Σκοπιανούς!
  • Έτσι, θα λέγονται πλέον σκέτο ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, πολίτες Κράτους πια, που θα ψάχνουν να ενωθούν με την… Νότια Μακεδονία (σου θυμίζει αυτό σίγουρα τον λόγο που πολέμησαν οι συμμορίτες ιδεολογικοί σου σύντροφοι, 3 γενιές “πίσω”, κατά του τότε συντεταγμένου ελληνικού Κράτους είμαι σίγουρος), ενώ οι δικοί μας γνήσιοι Μακεδόνες θα είναι απλώς Β. Ελλαδίτες… επαρχιώτες της Ελλάδος, αφημένοι στην προπαγάνδα των Σκοπίων “εκ των πραγμάτων! (Αυτό το “εκ των πραγμάτων” είναι άκρως σοβαρό! Μην το… προσπεράσεις “αβρόχοις ποσίν”)!..
  • Πάψε τέλος να προβαίνεις, έμμεσα ή άμεσα, στην… “αδελφίστικη” αναφορά, του τί σημαίνει στα αγγλικά NATIONALITY! 9 στους 10 αγγλομαθείς να ρωτήσεις θα σου πουν ότι NATION είναι το Έθνος Κε Τσίπρα και άρα το “NATIONALITY”, εσύ τί λες να είναι;
  • Ποιούς κοροϊδεύεις ρε Αλέξη; /  – τε;
  • “Πάμε” και στο τελευταίο! Τους έδωσες και γλώσσα! Θα ομιλούν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ, ασχέτως του ότι θα λένε -υποτίθεται- (έστω τα χαρτιά), ότι πρόκειται για σλαβική γλώσσα, κάτι φυσικά που δεν δέχονται άλλα σλαβικά φύλλα, όπως πχ οι Βούλγαροι και δεν μπορώ να ξέρω αν και οι Ρώσοι θα συνεχίσουν να αποδέχονται κάτι τέτοιο!.. Και σε ρωτάω! Οι δικοί μας Μακεδόνες, που είναι και οι γνήσιοι, τί γλώσσα μιλάνε; Υπάρχει καμμιά ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ γλώσσα και δεν το ξέρω; Ομιλούν ελληνικά! Άρα; Άρα σε πολύ λίγα χρόνια, αν όχι και πολύ σύντομα, “εκ των πραγμάτων”(!) και πάλι, και αυτή η αλήθεια θα πέσει” θύμα στην Σκοπιανή προπαγάνδα, που θα λέει πως για να είστε / για να λέγεστε Μακεδόνες θα πρέπει να μιλάγατε και μόνον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ, την δική τους δηλαδή σλαβική γλώσσα, αφού άλλη δεν θα υπάρχει, όπως και πράγματι δεν υπάρχει, αφού οι Μακεδόνες ομιλούσαν ελληνικά, σλαβικά (αυτό το “ιδίωμα” τέλος πάντων) που θα είναι και διεθνώς αναγνωρισμένα!..
  • Ποιούς λοιπόν και πάλι κοροϊδεύεις; /  – τε, βρε παλληκάρι μου;

Α! Και έκανες / -τε και την ακόμα μεγαλύτερη… βρωμιά! Πολιτική ασφαλώς! Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Την “έδεσες” έτσι την συμφωνία, ώστε να μην μπορεί να αλλάξει τίποτα και με τίποτα! Μόνον με… “Παγκόσμιο Πόλεμο”! Κατάλαβες! Και είσαι… “Χαρτοκλέφτης” και εδώ, διότι πουθενά δεν έχεις εσύ υπογράψει, αλλά αντ’ εσού υπέγραψε το “φευγάτο -πια- μαμούθ” σου, ο πρώην ΥΠΕΞ Κοτζιάς, με προσφορά του “στυλό”, απ’ τον… “Μπούλη”, τον μεγαλύτερο πολιτικό σύγχρονο ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ, που όμως δεν πούλαγε και δεν πουλάει λάδι, ξύδι, ψωμί, κλπ, αλλά που πούλησε το ίδιο το Έθνος του / μας! (Εσύ δεν είσαι στο “μας”, αφού δεν πιστεύεις ιδεολογικά σε Έθνη, Κράτη, κλπ, όντας ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ, σύγχρονος πια βεβαίως, ένας ΣΟΡΟΣ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ, μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ).

  • ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ 35%, ΤΟΥ 50% του ελληνικού λαού που ψήφισε (τα νούμερα από τις τελευταίες εκλογές, κατάλαβες) και τις τύχες μας, τις τύχες της τεράστιας αυτής χώρας, να ορίζουν εσύ, ένας Κομμουνιστής, που κυκλοφορεί σαν λέτσος και όχι σαν Π-Θ, (τράβα βάλλε καμμιά γραββάτα ρε, άντε γίνε έστω και μια φορά Π-Θ, ρε “Karagöz Berdesi”), μαζί με κάποια πολιτικά κόπρανα, Κομμάτων του 1, 2, άντε και 3%! Κάτι πολιτικά “αδελφές”*, κάτι πολιτικά κ(α)λοπαίδια, κάτι πολιτικά άσχετοι, κάτι πολιτικά ρεζίλια της κοινωνίας, μαζί με τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Χιτλερικούς σημερινούς κλώνους, που σε στηρίζουν συνεργαζόμενοι ΑΡΙΣΤΑ μαζί σου, εκτελώντας, όποτε έχεις “θέμα”, εντολές σου, ώστε να σε “ξελασπώνουν”!.. Είναι κάτι τέτοιες στιγμές ΜΟΝΟΝ, που ξυπνάει μέσα μου ο πιο σκληρός… φονιάς ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, απ’ αυτούς που γνώρισε η Πατρίδα μας από το 1922, έως σήμερα, και θέλω “να πάρω κεφάλια“!..

* Το έγραψα έτσι, όχι διότι δεν σέβομαι τα σεξουαλικά “θέλω” των ανθρώπων γύρω μου, αλλά προκειμένου να θυμηθώ να γράψω στον αστερίσκο αυτόν, και να σε ρωτήσω Κε Τσίπρα, αν θα κάνετε πχ καμμιά μήνυση στον Καμμένο, που απεκάλεσε, ο πολιτικός αυτός αληταράς, “ΝΥΦΟΥΛΑ” τον Κο Αμυρά! Για πες μας Κε Τσίπρα!..

  • Συνεχίζω!

– Και έρχεσαι μετά και ρωτάς… αλήτικα τον Κ. Μητσοτάκη διάφορα! Πχ! Εσείς τί θα κάνετε Κε Μητσοτάκη, αν εκείνο ή το άλλο και παπάρια!.. (Σχετικά με το Σκοπιανό, εννοώ πάντα, αφού γι’ αυτό “μιλάμε” τώρα)!..

  • Είσαι λοιπόν ή όχι “ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΗΣ (“προσωπικό σου δεδομένο” που απεκάλυψε παλαιότερα ο Τράγκας στην εκπομπή του στο Ρ/Φ) και μάλιστα… “ΧΑΡΤΟΚΛΕΦΤΗΣ”, με βρώμικους ανθελληνικούς άσους στα πολιτικά μανίκια σου, Κε Τσίπρα;
  • Είναι ή όχι ο… ΕΘΝΟ-ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ, ο καλύτερος 4χρονος… λαγός σου;
  • Ναι είναι η απάντηση και στα 2 ερωτήματα Κε Τσίπρα! Μόνον που η Ελλάδα δεν είναι πράσινη τσόχα και βρώμικος τζόγος… Αριστερέ Κε Τσίπρα και μάλιστα με “γκανιότα” 100% αποκλειστικά δικιά σου, δηλαδή με ποσοστά 100%, απ’ τα όποια (μη) κέρδη… πια, του κατέχοντος την Λέσχη (λέγε με -για την ώρα- “Τσίπρας”, Αλέξη), του ιδιοκτήτη της Λέσχης, που λέγεται Ελλάδα! Καταλαβαίνεις νομίζω!..

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ:

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΙΜΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ“!..

Β. Επειδή ο Κος Π-Θ είπε φίλοι μου και μη, ότι κοιμάται ήσυχος τα βράδια, ας προσέξει η ΑΣΦΑΛΕΙΑ” του (“Ασφάλεια” με την ευρεία έννοια) την υγεία του, η οποία μάλλον έχει πρόβλημα

– Κάθε 2 με 3 λεπτά ο Π-Θ έπινε μια γουλιά νερό στην συνέντευξη με την Κα Στάη, ενώ σχεδόν συνεχώς είχε-μιλώντας- πλατάγιασμα, κάτι που η ηλικία του δεν δικαιολογεί και εννοώ το να μην έχει… δόντια και να φορά μασέλα, η οποία να του “φεύγει”, με αποτέλεσμα να πλαταγιάζει μιλώντας! Μήπως έχει κανένα σάκχαρο, κανέναν διαβήτη; Ας πάει να “κυτταχτεί”, αν δεν το έχει κάνει!

– Επίσης, η ασφάλειά του (1,2 άτομα απ’ αυτήν) έπρεπε να κυττάει / -νε τον ή τους “Κάμερα Μαν” / “Κάμερα Μεν” και όχι ο Π-Θ, άτομα που είχαν σαφώς την εντολή (αυτό φάνηκε καθαρά, όταν κάθε φορά πήγαινε να πιεί νερό ο Π-Θ) να μην εστιάζουν πάνω του, αλά στην… συγγενή μου!..

– Καταληκτικά!

  • Κε Π-Θ!
  • Άσε τα σάπια”, ότι κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια! Άσπρισες Κε Π-Θ! Φάνηκε, σε όλο σου το κεφάλι, η αρχή (έστω και αχνά) των άσπρων τριχών σου! Π-Θ και ήσυχα βράδια, δεν είναι έννοιες ταυτόσημες Άλεξ(!..), ακόμα και για Π-Θ-γούς… “SOROS-Όργανα”, σαν εσένα!.. Είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνείς!
  • Τέλος, οι τύψεις (“ΕΡΙΝΥΕΣ”) για το όνομα, κλπ, της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, που ξεπούλησες στους Σλάβους, κλπ, θα (σου) έλθουν, όταν θα χυθεί το πρώτο ελληνικό αίμα(!..), όσο σκληρός πιθανώς (πιθανώς, αφού δεν μοιάζεις για τέτοιος), Κομμουνιστής και να είσαι!.. (“Φανατίλα” δείχνεις περισσότερο)!.. Και δεν θα μπορείς να τους ξεφύγεις Κε Τσίπρα!..
  • Εκτιμώ Κε Τσίπρα ότι οι “ΕΡΙΝΥΕΣ” αρχικά θα έλθουν με την μορφή όλων εκείνων των δεκάδων χιλιάδων… “ανωνύμων” απλών “ενστόλων” (όπως λέει / όπως αποκαλεί η ιδεολογική… πρέζα του χώρου σου / σας τους στρατιωτικούς και τους αστυνομικούς μας), Ελλήνων πολιτών, που πολέμησαν και σκοτώθηκαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΥ… ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ και ΟΙΩΝΕΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ!.. 

Γ. Αν μέσα μου φίλοι μου είχα έστω και μια σκέψη να μην πάω να ψηφίσω και πάλι, [όπως έπραττα από το 1996 και μετά (1996 όταν “έφυγε” ο Α. Γ. Παπανδρέου)] ή να βάλλω επάνω σε λευκό ψηφοδέλτιο το όνομα ενός ποδοσφαιριστή του ΘΡΥΛΟΥ μας, (πχ του ΣΟΛΔΑΝΟ και του ΜΑΣΟΥΡΑ), αυτήν την φορά, (μετά το θάνατο του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, όπως σας είπα), αυτήν την φορά λοιπόν Κε Τσίπρα, μετά την χθεσινή σου νέα μεγίστη πολιτική αλητεία, απέναντί μας, (φυσικά όπως εγώ την εξέλαβα), εξέλειπε πλέον και(!) αυτή η σκέψη που σας ανέφερα, αυτός ο προβληματισμός του τί να κάνω το 2019, σχετικά με το δικαίωμα του κάθε πολίτη, αυτό δηλαδή του εκλέγειν” και εκλέγεσθαι! Καταλάβατε!..

– Απεφάσισα λοιπόν! Θα ψηφίσω ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (1ο Κόμμα στα “Γκάλοπ“),… μπας και επέλθει αυτό που ονομάζω ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, αυτό που πιστεύω ότι ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ εκφράζεις εσύ Κε Π-Θ και “η παρέα σου”, μπας και έλθει ξανά ΕΘΝΙΚΗ Κ-Β!.. Μετά βεβαίως θα υποχρεωθώ ίσως να πάω σε… Ψυχολόγο, ώστε να… επανέλθω, αφού Κόμμα και Ομάδα εγώ προσωπικά ποτέ δεν άλλαξα και θα το κάνω δυστυχώς τώρα με το Κόμμα, αν ζω φυσικά, και όποτε εσύ… διατάξεις να γίνουν εκλογές!.. Ας είναι!

ΣΥΝΕΧΙΖΩ! 

Λύση υπάρχει βεβαίως ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Να… παραιτήσεις ΤΩΡΑ(!) τους βουλευτές σου, όπως και… σένα, “να κάνεις έτσι πουτ….” την Βουλή και να πάμε αμέσως, και υποχρεωτικά πια, σε εκλογές, πριν από τις Πρέσπες και ορθότερα, όπως έχω πει, πριν από τους… Ψαράδες!.. Αυτό όμως, (και γι’ αυτό σε δικαιολογώ), αν το κάνεις, οι δήθεν αριστεροί, αριστεροί όπως οι ίδιοι δηλώνουν, Παγκοσμιοποιημένοι “Διεθνείς Εβραίοι”, που ελέγχουν απόλυτα σήμερα την ΕΥΡΩΠΗ, δεν θα σ’ αφήσουν ΠΟΤΕ να δεις εξουσία και σ’ εμάς θα μείνει ο… Τσίπρας και οι… κλώνοι του!.. Άστα Χ…τα είναι λοιπόν η κατάσταση! Ίσως όμως τελικά μας… σώσουν τα ίδια τα… Σκόπια Κυριάκε, με κάτι απρόβλεπτο, που μπορεί να γίνει εκεί (λέω τώρα εγώ) και πάντα ΘΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ!.. Οψόμεθα!..

Δ. Με την ευκαιρία!

– “1000 Μπράβο” στον Κο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ** για την επιλογή ΚΥΡΑΝΑΚΗ, που είναι ανατέλλων πολιτικός ΑΣΤΗΡ” και θα πρέπει να υπερψηφιστεί, όπως άλλα τόσα ΜΠΡΑΒΟ και στην Κα ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, για τα 2 νέα πολιτικά αστέρια, που λέγονται ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ και ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ, τα οποία και αυτά θα πρέπει να υπερψηφιστούν απ’ τους Έλληνες!.. Και η νεαρά Κα ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (“ΚΙΝ.ΑΛ.“) είναι πάρα πολύ καλή, αλλά θα πρέπει να είναι λιγότερο φοβισμένη και σίγουρα λιγότερο… ευγενής!

– Με την ευκαιρία! Πέτα επιτέλους απ’ το Κόμμα, Κα Γεννηματά, τους κάθε είδους και μορφής… Μαλέληδες, άστους αυτούς να πάνε με τις… τραγουδιάρες και τις… μοντέλες και βγάλλε και άλλα τέτοια παιδιά που αρθρώνουν άρτιο, καθαρό, εύληπτο, σύγχρονο και συνάμα ελληνικό πολιτικό λόγο! Τέλειωνε και με τον… Θεοχαρόπουλο, τον Ραγκούση, κλπ, ξανακάνε το Κόμμα, στην ουσία του και στον λόγο του, όπως το παλαιό ΠΑ.ΣΟ.Κ., σε σύγχρονη… έκδοση, έστω και ως νυν… Κίνημα Αλλαγής και θα με θυμηθείς!..

(Είδες / έμαθες άρα-γε, πού θα είναι πχ ο Ραγκούσης την Κυριακή 13-01-2019, μαζί με τον… “Τζερώνυμο”, την Ξενογιαννακοπούλου, κλπ; “Ξύπνα”, με το συμπάθιο κιόλας, Κα Γεννηματά μου!.. Ο Τσίπρας είναι σατανικός!.. Πρόσεξε, αλλά πρόσεξε τώρα(!) και πιστεύω πως με καταλαβαίνεις! Πολύ καλός, οφείλω να πω, και ο Κος Λοβέρδος, όπου έχει “βγει” τελευταίως)!

* Ευτυχώς Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, το “τσίμπησες”, όπως σε άκουσα στην τελευταία ομιλία σου! Δεν είναι μόνον η ιθαγένεια που δίνει σε ξένους για να τον ψηφίσουν ο Τσίπρας, (εγγίζουν πλέον το 1 εκ-ριο άτομα), αλλά και η εταιρεία του αρχι-συμμορίτη, Κομμουνιστή Δικτάτορα και Ερντογανικού φίλου, Βενεζουελάνου… ΜΑΔΟΥΡΟ, (κατάλαβες), η INDRA, που φέρεται ότι θα αλλάξει την SİNGULAR LOGİC, που έκανε έως τώρα τις εκλογές στην χώρα!..

ΤΑ ΛΕΜΕ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-