ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ… ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΑΣ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Τηλεσχολιαστής στον “ΑΛΦΑ” ο Σταύρος ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!.. Κυκλώματα παντού και πάντα! Ντροπή ρεεεεεεεε!.. Άλλον δεν βρήκατε βρε; Αυτός καλά “κονόμησε” και σαν βουλευτής, αλλά και κυρίως σαν μέρος του σχεδίου “Πουλάμε την Μακεδονία Τώρα”!..

2. Είναι, τουλάχιστον, πολύ μειωτικό του πνευματικού επιπέδου των όποιων ακροατών, στην προσπάθεια κάποιων πολιτικών, και άλλων, αλητών να μειώσουν, οι ανόητοι(!), την Κ-Β Κ. Κ. Μ. και τον ίδιο τον Ε/Π-Θ, με το να λένε ότι η Ε-Γαλλική συμφωνία στα εξοπλιστικά “κλείστηκε”, επειδή τάχα οι Αυστραλοί άλλαξαν γνώμη και δεν υλοποίησαν την εξοπλιστική συμφωνία τους με τους Γάλλους και “έψαχναν” να “γλυκάνουν” λίγο -υποτίθεται- την πίκρα τους!..

3. Επειδή, όπως έχετε διαπιστώσει, οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” είμαστε αντικειμενικοί και “ίσιοι”, θέλουμε να συγχαρούμε πραγματικά:

α. Την Κα Μακρόν, η οποία απάντησε, με ειλικρινές βαθύ χαμόγελο και χωρίς “κόμπλεξ”, στην ερώτηση του δημ/φου, σχετικά με το αν γεννήθηκε… αγόρι!..

β. Τον Γάλλο Πρόεδρο Κο Μακρόν, ο οποίος απάντησε, και μάλιστα με ευφυέστατο τρόπο, σε ερώτηση άλλου δημ/φου, για το αν είναι ομοφυλόφιλος, κλπ!.. (Έχουμε προεκλογική μάχη τώρα στην Γαλλία)!

ΣΧΟΛΙΟ: Γι’ αυτό η Γαλλία, διαχρονικά, ήταν, και παραμένει πάντα, 100(!!!) τουλάχιστον χρόνια “μπροστά” από εμάς! Φαντάζεστε τί θα γινόταν στην χώρα μας, αν ρωτούσε κάτι ανάλογο Ε/δημοσιογράφος (σε μια φαντασιακή… σφαίρα φυσικά, διότι δεν υπάρχουν εδώ τέτοιοι δημ/φοι, προφανώς ανεξάρτητοι), Ε/πολιτικό και μάλιστα αυτός να είναι ο Π-Θ μας ή και ο Αρχηγός του Κράτους μας, οι πλείστοι των οποίων ήσαν και είναι, ακραίοι μάλιστα, νεποτιστές; Σκεφτείτε μόνοι σας, πχ το είδος και το μέγεθος του… σεισμού, που θα είχαμε, και, και, και!..

Στην Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια! Στην Ελλάδα έχουμε… κλανιά, … μαγκιά και κομμουνιστική ακόμα βρωμιά, “στυλ” Πολλάκη, και άλλων ομοίων, πνευματικά υπανθρώπων, οι οποίοι διευθύνουν  και κατευθύνουν σχεδόν τα πάντα στην χώρα, όντας (και!)… “Άρχοντες του Παρακράτους”… μας, παρ’ ότι ο “Κόκκινος Φασιστικός Διεθνισμός” έχει “γκρεμιστεί” παντού στην Γη, εκτός απ’ εδώ και την… Β. Κορέα!..

γ. Τον Α/Πρόεδρο Κο Τζο ΜΠΑΪΝΤΕΝ, με τον οποίον ασφαλώς, όπως και -κυρίως- με το Κόμμα του, διαφωνούμε πολιτικά, διότι έκανε στην χώρα του αυτό που έπρεπε, προ πολλού χρόνου, να είχε γίνει, σχετικά με τον εμβολιασμό, παγκόσμια, δηλαδή να είχε επιβληθεί η υποχρεοτικότητα, πλην των όσων ανθρώπων αποδεδειγμένα είχαν και έχουν ιατρικό πρόβλημα! Δυστυχώς(!) όμως, το ανώτατο Α/Δικαστήριο δεν ενέκρινε την απόφαση αυτή του Προέδρου και έτσι δεν θα ισχύσει η γενική υποχρεοτικότητα στις Η.Π.Α.

Αν είχαμε, αμέσως με την εμφάνιση της “Πανδημίας”, εφαρμογή “υποχρεοτικότητας” στον Πλανήτη, και λιγότερους νεκρούς θα είχαμε, και η Πανδημία μάλλον θα είχε τελειώσει ήδη, ενώ και οι παράπλευρες σοβαρές ζημίες της, όπως οικονομικές, ψυχολογικές και άλλες, θα ήταν λιγότερες και μικρότερες, αφού θα είχαμε τα ίδια “κοινά μέτρα” και την ίδια κοινή “πολιτική αντιμετώπισης” της αρρώστιας, σε όλον τον κόσμο, από μία και μόνη “κεντρική γραμμή” (που σημαίνει ότι θα υπήρχε και κοινός, παγκόσμιος συντονισμός), ενώ και οι διαμαρτυρίες, οι συνωμοσιολογίες, οι εξυπνακισμοί, και, και, και… , κάποιων, θα ήσαν λιγότερες / – ροι, … “άηχες” / – χοι  και “κούφιοι”!.. (Δεν θα είχαν, εκ των πραγμάτων, χώρο να… ανθίσουν όλοι αυτοί)!..

Η ΠΑΝ (!) ΔΗΜΙΑ, [ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΙΔΙΟ (!) ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ], ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ(!) ΠΑΝ (!) ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ!.. ΑΡΑ;

Και με την ευκαιρία, επειδή πέρασε ικανός χρόνος, από την ημέρα που σας γράψαμε να δείτε την ταινία “Το Πέρασμα Της Κασσάνδρας”, και να συγκρίνετε το σενάριό της με την πανδημία… μας, εδώ και 2+ χρόνια, πολύ γρήγορα, γράφουμε σήμερα “2 λόγια” σχετικά, γράφουμε την δική μας… συγκριτική θέαση (αλλά και κάποιες παρατηρήσεις), και εσείς, μετά, δείτε αν έχουμε, μεταξύ μας, κάπου… ταυτίσεις, δηλαδή κοινές / ίδιες και όμοιες παρατηρήσεις!.. (Είναι κάτι που σας το χρωστάμε κιόλας)!

  • Το τρένο θα μπορούσε να είναι ο Πλανήτης!
  • Το Νοσοκομείο και το εργαστήριό του, στην Γενεύη, (κτήριο του “Π.Ο.Υ” έστω) απ’ όπου μολύνθηκαν αρχικά οι 2 εκ των 3 “τρομοκρατών” που πήγαν εκεί, κλπ, θα μπορούσε να ήταν / να είναι το Κινεζικό στρατιωτικό εργαστήριο στην Γιουχάν και, αν θέλετε, και τα ακριβώς δίπλα του, από εποχής Ομπάμα ακόμα, στρατιωτικά εργαστήρια – εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης με τους Κινέζους “PFIZER”, η οποία “πήγε” εκεί με άδεια της Κινεζικής Κ-Β, αρκετά πριν από την “Πανδημία”!..
  • Οι στρατιωτικοί “Ασφαλίτες” στο τρένο, θα μπορούσε να ήταν / να είναι οι Αστυνομικοί των διαφόρων σήμερα Κρατών, ενώ η διαταγή να παραμείνουν όλοι στο τρένο και το ακολουθούν σφράγισμά του, θα μπορούσε να ήταν / να είναι οι διάφορες, “ανά Κράτος”, επιβληθείσες “Καραντίνες” και τέλος, οι διάφορες αντιδράσεις των επιβατών, προσομοιάζουν στις διάφορες αντιδράσεις σήμερα των πολιτών, αλλά και κάποιων πολιτικών Κομμάτων του Πλανήτη, στις διαταγές για καραντίνα, κλπ!..  
  • Ο Γιατρός στο τρένο, καθώς και η πρώην γυναίκα του, θα μπορούσε να είναι, όλοι αυτοί που σήμερα απαρτίζουν το παγκόσμιο Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό!
  • Η Γιατρός (αυτή του Νοσοκομείου), θα μπορούσε να είναι / να εκφράζει τον “Παγκόσμιο Οργανισμός Υγείας” και το επιστημονικό προσωπικό που παρακολουθεί την εξέλιξη της “Πανδημίας”. 
  • Η μετάδοση του θανατηφόρου ιού, από βαγόνι σε βαγόνι, θα μπορούσε να είναι η μετάδοση της αρρώστιας από την Γιουχάν και την Κίνα, σε όλον τον Πλανήτη! 
  • Η αρρώστια, και στο τρένο και σε εμάς σήμερα, είναι λοιμώδης, ταχέως και ευρέως μεταδιδόμενη, προσβάλλουσα τους πάντες, ανεξαρτήτως ηλικίας και τελικά, άμεσα “κολλητική” και θανατηφόρος, σε όποιον έρθει σε επαφή με ήδη πληγέν… “κρούσμα”!..
  • Ο στρατιωτικός (Σχης) θα μπορούσε να ήταν / να είναι οι διάφορες Κ-Β σεις ή πιο σωστά, η μία κεντρική παγκόσμιος Κ-Β, (ο εκπρόσωπός της, αν θέλετε), η οποία προσπαθεί να σώσει τον κόσμο και κυρίως τους μη ακόμα μολυνθέντες και τελικά να νικήσει την “Πανδημία” περιορίζοντάς την στο… τρένο και μην αφήνοντάς την να εξαπλωθεί περαιτέρω, κάτι που θα είχε σαν αποτέλεσμα τον γεωμετρικό πολλαπλασιασμό των ανθρωπίνων απωλειών στον Πλανήτη, ακόμα και αν θα έπρεπε να πεθάνουν όλοι στο τρένο!..
  • Οι στολές του προσωπικού ασφαλείας είναι ολόϊδιες με αυτές που φοράνε και σήμερα όσοι του Ι-Ν προσωπικού έρχονται σε επαφή στα Νοσοκομεία ή στις… Κηδείες (οι Νεκροπομποί ή αλλιώς τα… “Κοράκια”), με προσβληθέντα άτομα, ζώντα και εισέτι νοσούντα ή νεκρά! 
  • Ο μη συντονισμός εντός του τρένου ή ορθότερα η έλλειψη του “Χρυσού Κανόνος”, που ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ να μιλάει μόνον ο Ιατρός, ήτοι ο κάθε φορά Ειδικός και όχι άλλος ή άλλοι, είχε και έχει σαν αποτέλεσμα το 1/3 του τρένου να “πέσει” στην παλιά γέφυρα, να γκρεμιστεί και να χαθεί το 1/3 των επιβαινόντων στο τρένο, σε αντίθεση με το υπόλοιπο τρένο, τα 2/3 του, που επέζησαν, φυσικά μετά από ολόκληρη μάχη!..
  • Όσοι γκρεμίστηκαν θα μπορούσε να είναι όλοι οι μέχρι τώρα νεκροί της Πανδημίας, αν και η υγειονομική αυτή κρίση δεν έχει ακόμα τελειώσει!.. (Εκτιμούμε πως στον Πλανήτη θα χαθεί από τον “COVID-19” συνολικά το 1/3 του, αφού ουσιαστικά μόνον στην Ευρώπη υπάρχει, τώρα πια,… αφθονία εμβολίων, εμβόλια που τα βλέπουν με το… κιάλι Αφρικανοί, Ασιάτες, κλπ)!.. 
  • Τα φάρμακα που εστάλησαν στο τρένο από την Ιατρό και ταυτόχρονα και ερευνήτρια του Νοσοκομείου, όπως και οι ενέσεις, ενέσεις που έκανε στους μολυσμένους ο… Ρ. ΧΑΡΙΣ (ο Ιατρός στο τρένο), κλπ, θα μπορούσε να είναι τα… εμβόλια… που σώζουν σήμερα τον κοσμάκη ή έστω τον κάνουν πιο ανθεκτικό στον λοιμό, αλλά που σε κάθε περίπτωση, τον κρατά ζωντανό!.. 
  • Η παρακολούθηση και του Σχη και της Ιατρού, μετά από την λήξη της όλης κρίσεως (το γκρέμισμα του 1/3 του τρένου, κλπ), από την Παγκόσμιο Κ-Β, ώστε να μην ανακοινώσουν στην παγκόσμιο Κοινότητα “τα τί και τα πώς” της όλης κρίσεως, θα μπορούσε να μας κάνει να σκεφτούμε αυτούς που έφτιαξαν αυτόν τον θανατηφόρο αναπνευστικό ιό και τον… απελευθέρωσαν στον Πλανήτη μας και συγκεκριμένα να αναρωτηθούμε ποιοί ακριβώς είναι και γιατί έκαναν ό,τι έκαναν, σε βάρος της ανθρωπότητος και της ομαλής ζωής των μελών της, στον Πλανήτη!.. (Αν ασφαλώς δεν απελευθερώθηκε τυχαίως ο ιός “COVID-19”, όπως έγινε στην ταινία, όπου όμως και πάλι θα μπορούσαμε ευθέως να ρωτήσουμε, ρητορικά πάντα ασφαλώς, γιατί φτιάχτηκε αυτός ο ιός, κλπ).

– Αυτά αγαπητοί και αγαπητές! Μια ταινία του 1972, αν δεν σφάλλω, “περιλαμβάνει”, “εν πολλοίς”, ό,τι ζει ακόμα ο Πλανήτης, με τον “COVID-19”. Σειρά σας τώρα να βρείτε τους τυχόν μεταξύ των σκέψεών μας και σκέψεών σας, κοινούς τόπους!..

4. Προς “Νηρέα”! Σας έστειλα ρε… , μετά από τις αναφορές σας, διότι δεν θέλω να… βρίσω μέρα που ‘ναι, πού θα πρέπει να στοχεύσετε και “πώς”!

Γράφω ξανά και ΠΡΟΣΟΧΗ! (Για τις ανάγκες συγγραφής του… βιβλίου μας)!

α. Ο Β. Παλαιοκώστας, ο ίδιος ή “κολλητοί” του, περνάνε από κάτω, μεταξύ 00:30 και 03:00, και ο “Άλλος”* ανεβάζει τα μονίμως κατεβασμένα ρολά του και… συνεννοούνται!.. Αν δεν χρησιμοποιήσετε πχ τηλεφακό, πώς -αν απαιτηθεί- θα το αποδείξουμε, ρε.. παπαρίδι;

Είπα “πάρτε μικρούς και νέους”, ώστε να εκπαιδευτούν κιόλας, δεν είπα όμως “πάρτε… μαλάκες και μάλιστα μην τους ελέγχετε”!.. Τί σόϊ ιδέα έχουν από “τεχνική και φυσική παρακολούθηση” αυτοί και ποιοί ακριβώς είναι;

Ανησυχώ!..

Είπα, ρε “Νηρέα”, συγκεκριμένα, ποιοί θα κάνουν τί, μέχρι και ποιοί θα εκδικηθούν και “πώς” τον “Σκλάβο”, αν τον “αγγίξουν”, ενώ σας είπα ακόμα να μην χρησιμοποιήσετε “ακουστικά μηχανήματα” και εξήγησα και εδώ το “γιατί”!..

Μέχρι και τον… “Τσιλιαδόρο” παπαγάλο σας είπα να προσέχετε ρε συ, όπως και το σκυλάκι της Βουλγάρας, τον Ρούντι!..

Τί τελικά δεν κατάλαβες;

Να μου πείς, πότε ακριβώς επιστρέφουν από τα Άδανα το “Περιστέρι”(!!!) και από την Μούγλα ο “Σουγκλάκος” ! Ήσαν στην συγκέντρωση στης “ΝΤΑΙΖΗΣ”, τα Χριστούγεννα; Να ενημερωθεί το “Περιστέρι”, να επικοινωνήσει μαζί μου, μετά από την επιστροφή του!

ΟΚ;

* Πρόκειται για βαρύ πότη και βαρύ χρήστη ναρκωτικών (και ηρωϊνης !), ενώ 2 είναι ο εκδοχές! Διάβασε!

Είναι αυτός που γράφουμε παραπάνω ως… ο “Άλλος”, δηλαδή το… “Βόδι”… , κατάλαβες! Αυτός είτε ήξερε για τον ερχομό της Βουλγάρας, αν δεν πρότεινε κιόλας το διαμέρισμα στο… “Κύκλωμα”, (στον έχοντα τον 1ο λόγο, τέλος πάντων), είτε δεν ήξερε, αλλά “είδε”, “κατάλαβε” και “εκβίασε” την Βουλγάρα, για να “φάει” και αυτός, λόγω των χρεών του!

Πρέπει να έδωσε και το δικό του διαμέρισμα, ώστε να έρχονται 3 με 4 εκδιδόμενες καθημερινά, αντί για 2!

Τους 4 πρώτους μήνες της καραντίνας, Νοε 20 – Μαρ 21 “φιλοξενούσε” στο άδειο, διπλανό του δικού του, διαμέρισμα, όπου τώρα η Βουλγάρα “τσατσά”, καταζητούμενο και πιθανότατα πολύ “δυνατό”, μέχρι της λήξεως της καραντίνας, σε γνώση του Καλαματιανού ιδιοκτήτη – “μούτρου” και “λαθρέμπορα ψυχών”, που διατηρεί… τουριστικό Γραφείο στην Καλαμάτα… / κατάλαβες, άτομο που τον ξέρουν καλά -ενν. το ποιόν του- , παρ’ ότι δεν ζει εδώ, μέχρι και οι… Μπαγκλαντεσιανοί μαγαζάτορες της Γειτονιάς!

Ο “τύπος” αυτός, ίσως να γλύτωσε πολύ φθηνά από την “ΜΟΣΑΝΤ” (!), και την εκτελεστική της “Ομάδα”, τότε που ένας εκ των ενοίκων του ήταν Σύρος “ματσό”, που συνελήφθη, αν θυμάμαι καλά, στο Ισραήλ μετά, και του οποίου την οικογένεια, όπως και του αδελφού του, τις “πέρασε” αυτός στην Ιταλία! (Ήθελαν να πάνε Γερμανία! Σας είχα ενημερώσει)!..

β. Είπα επίσης να επικεντρωθείτε κυρίως στα εξής ΙΧ οχήματα, τα οποία και σας τα γράφω και πάλι!

– ΥΜΙ 9521 Audi Α4 – 1,6 – γκρι προς μαύρο ή το ανάποδο! 

– GR INM 424 Vespa (Μάλλον μεσαίου κυβισμού). 

– Bg PK 6529 BM MERCEDES 250 (;)

Το μεν πρώτο πρέπει (πιθανώς!!! / η επιβεβαίωση ζητείται από εσάς), να είναι του φερόμενου ως συζύγου – συντρόφου, κλπ, της Βουλγάρας “Τσατσάς” (“ο άντρας μου” τον λέει αυτή), η “ΒΕΣΠΑ” σε Βουλγάρα παχουλή φίλη της (1:72 – 1:75), η οποία είχε έρθει μαζί με άνδρα, “μπράβο” μάλλον (35 περίπου ετών, γυμνασμένο, 1:80 – 1:82, μελαχρινό με λευκό δέρμα), την ίδια ημέρα που εγκαταστάθηκε η Βουλγάρα στην συγκεκριμένη πολυκατοικία (Ιούνιος 2021, αν δεν απατώμαι)!..

Η Μ/S δεν ξέρουμε σε ποιόν ανήκει ή ποιός την είχε φέρει!.. Δεν τον είδε ο “Σκλάβος”! Μπορεί να είναι μέχρι και αυτός ο Βούλγαρος, που από την Βουλγαρία παγίδευε, προ ετών, κοπέλες από την Ουκρανία και την Ρωσία, και της έστελνε να “δουλέψουν” τάχα, στην Ελλάδα, όπου το “Κύκλωμα” της εξανάγκαζε, κάποια στιγμή, μετά από την βαριά τους… χρέωση, λόγω των πολλών δήθεν χρημάτων που έδιναν οι του “Κυκλώματος”, για τα χαρτιά των γυναικών αυτών, να εκδίδονται, δουλεύοντας 10 – 12 και 14 ώρες την ημέρα! (Εδώ “δουλεύουν” 10 ώρες, κατά Μ.Ο., με κατώτερη τιμή τα 50 Ευρώ)!..

Το άτομο αυτό δεν έχει συλληφθεί από την “ΕΛΑΣ”, στην μεγάλη της επιτυχία, πριν από 2 – 3 έτη, τότε που “τσίμπησε” “Κύκλωμα”, όπου -μάλλον (99%)- ενεπλέκετο και αυτός!..

[Οι Βούλγαροι στην περιοχή – στόχος, αλλά και γενικώς, επιδίδονται σε κλοπές ΙΧ, ανταλλακτικών ΙΧ, ως “τσόντα” σε αλβανικές συμμορίες, σε κλοπές γριών και γέρων που προσλαμβάνονται απ’ αυτούς για βοήθεια ή σε κλοπές νοσηλευομένων ασθενών, όταν εργάζονται ως “αποκλειστικές” – οι γυναίκες κυρίως- στα ε/ {Ν}, κλπ!

Οι Βούλγαροι εμπιστεύονται, για κάποιο λόγο (;), περισσότερο τους… Έλληνες συνεργάτες τους, παρά τους Αλβανούς, που εμπρός τους, το “παίζουν” φίλοι, και “από πίσω”, τους σέρνουν όλο το υφιστάμενο Βουλγαρικό υβρεολόγιο]!..

ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ! (Ενν. οι του κρυφού “Ο.Α.”).

ΕΧΟΥΝ “ΔΙΚΟΥΣ” ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, (ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΤΟ “ΓΙΑΤΙ”), ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΜΠΡΑΒΟΥΣ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ / ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΗ), ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ (ΣΤΟΝ “ΑΓΙΟ” ΜΟΝΟΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΗ / ΥΠΕΡΒΟΛΗ “ΝΑΙ”, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ “ΝΗΡΕΑ”…), ΠΟΡΝΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ**, ΚΛΠ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΡΟΠΟ “ΕΠΑΦΗΣ” ΚΑΙ “ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ” “ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ”, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΧ ΕΝΤΟΠΙΣΑΤΕ ΠΩΣ “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΠΟΛΥ ΤΟ “ΠΕΖΟ”, ΚΛΠ), ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ… ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΙΣ “ΞΕΜΠΑΡΓΚΕΣ”, ΑΦΟΥ ΟΙ “ΜΥΗΜΕΝΕΣ” ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ “ΔΙΚΑ” ΤΟΥΣ, ΚΛΠ, (να εξετάσετε καλά τα ΙΧ αυτά και αν κάποια απ’ τις “Κες” έχει άδεια, από πριν, να εργάζεται ως πόρνη), ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ “ΜΚΟ”, ΕΝΩ “ΠΑΙΖΕΙ” ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑΤΕ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ) ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΜΑΣ, ΩΣ ΠΕΛΑΤΗ!.. (ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ! ΠΑΡΑΠΙΠΤΟΝΤΩΣ: ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο “ΕΙΔΗΜΩΝ” ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΕΙΧΑ ΠΕΙ! ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ; ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ)!..

** Συγκεκριμένος σύζυγος ή πατέρας εκδιδομένης Ελληνίδος θα ενημερωθεί, μόνον όταν ΕΓΩ(!) θα πω, ώστε να γίνει, απ’ αυτόν, αν(!) γίνει, το… “Η Αϊσέ Πάει Διακοπές”!..

ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΔΡΑΣΗ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΥ ή ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ “ΨΥΤΤΑΛΕΙΑΣ!!! “ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ” ΟΤΙ ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2022 ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η … “ΤΣΑΤΣΑ” ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ!.. ΟΠΟΤΕ… ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ… ΑΜΥΝΗΣ!

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ, ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΤΟΤΕ “ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ”, ΚΡΑΤΑΜΕ “ΑΡΧΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, “ΑΠΟΤΡΑΒΙΟΜΑΣΤΕ” ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΝΩ ΠΑΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ Β. Π. – Κ. Β., κλπ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ “Ζ.Χ.” ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ… “ΕΠΕΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ”, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ “ΕΛΑΣ” ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ(!) ΤΗΣ ΔΝΣΕΩΣ ΑΝΤΙ-ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΤΗΣ “ΕΥΠ” ΚΑΙ ΟΧΙ “ΔΙΚΗ” ΜΑΣ!..

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ “ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ”, ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ “ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ”!

ΟΚ; ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΕΦΕΞΗΣ, ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ, ΗΤΟΙ… ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ… Τ/ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ… “ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ” ΤΟΥΣ!..

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ, ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ! (ΙΑΝ -1- 2022 Κωδ.: Χ²).

Α! Να μην το ξεχάσω!

Την ίδια άποψη έχει και ο “Σκλάβος”! Οι 2 νεαροί Σύροι στο ισόγειο και ο 3ος, που μας παρουσιάστηκε απ’ τον έναν εξ αυτών (απ’ τον ψηλό), ως ο μεγάλος αδερφός τους, λειτουργούν ως “θυρωροί”, και λίαν πιθανώς και ως “Ντίλερς”!.. (Πιθανώς η… σύντροφος του ενός να εκδίδετε κιόλας)! Καταλάβατε!..

Τον Αλβανό “Αδελφή” (στον 2ο επίσης Όροφο, όπου και ο “Ο.Α.”), δεν θα τον “αγγίξετε”, παρ’ ότι ξέρει τα πάντα! Είναι πολύ σωστός, εξαιρετικός άνθρωπος, δεν έχει ενοχλήσει κανέναν και ποτέ, ενώ δεν μας ενδιαφέρει -θα συμφωνείτε- τί κάνει στην προσωπική του ζωή!.. Μακάρι τόσο σωστοί, τόσο Κοι να ήσαν πολλοί λοιποί πολίτες, απ’ αυτούς που ζουν στην Πατρίδα μας!..

Τον χρήστη ναρκωτικών Ναυτικό στον 1ο όροφο, επίσης δεν θα τον αγγίξετε! Πάνε τώρα “να του φάνε” το διαμέρισμα (τον είχαν κλέψει πρώτα, μέχρι και την ταυτότητά του, κλπ), διότι “έμεινε” από λεφτά, σε μια περίοδο, που κυκλοφορούν χαρτάκια κάποιων πάνω στα παρ-μπριζ των ΙΧ, που λένε, “αγοράζουμε αμέσως το σπίτι σας, τώρα”!.. Καταλάβατε! Πάω, πχ “εγώ” και κάνω τον “ενδιάμεσο”, οπότε κάτι θα πάρω και εγώ, ως… ”αναζητητής οικιών προς πώλησιν”, από τους αγοραστές χωρίς… ταυτότητα!..

Ο Διαχειριστής, Καλαματιανός και αυτός, ξέρει, όπως πιστεύει ο “Σκλάβος”, τα πάντα, αλλά σιωπά, φοβούμενος τον Κ. Β., το ποιόν του οποίου το ξέρει καλά και αυτός και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος (δεν ζει στην πολυκατοικία / γιός του θανόντος “Κομμουνιστή” πλουσιορουφιάνου που λέγαμε εδώ τις προάλλες), στο οποίο ο Κ. Β. διαμένει!..

Αυτός λοιπόν, ο Διαχειριστής (“Πλασιέ” στο επάγγελμα), έστειλε Μηχανικό στο σπίτι του “Πρέζα” Ναυτικού, στον 1ο όροφο (με το παρατσούκλι, “Ο Κινούμενος Κορωνοϊός”), να δει το σπίτι!.. Ναι, σκέπτομαι ό,τι και εσύ Νηρέα!..

Αυτά και όχι άλλα λάθη!!!..

Ο “Βούβαλος” και η “Ομάδα” του να είναι στην περιοχή και σε ετοιμότητα!.. (Μέχρι 10 – 02 – 2022).

Ο “Ερμής” να μας πει, αν είναι να μετατεθεί ή ό,τι άλλο, ο επικεφαλής της “Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Και Εμπορίας Ανθρώπων”, της Ασφάλειας (“ΓΑΔΑ”) και τί ρόλο “παίζει”! Έχει δώσει την εντύπωση ότι “δεν ασχολείται”!..

Αν μέχρι τις 10-02-2022 φύγει ο “Ο.Α.” από την πολυκατοικία, τότε με πρότερη αναφορά και εντολή μας, “φεύγει” και ο “Ερμής”, μαζί με τον “Βούβαλο”!..

TSODA: ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΔΑ 161, ΔΙΑΜΕΝΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΣΥΡΟΣ ή ΚΟΥΡΔΟΣ ΚΑΤ’ ΑΛΛΟΥΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ “ΚΛΕΙΣΤΟΣ”, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΠΩΝ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΕΚΕΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ!

ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΚΑΙ Μ. ΒΟΔΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ, ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΩΡΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΓΚΡΙΖΟ ΙΧ, ΜΕ ΑΡ. ΚΥΚΛ. ΥΖΙ 4771 ή ΥΖΙ 4772!..

ΑΣ ΤΟΝ “ΨΑΞΕΙ”, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, Ο “ΠΗΛΕΑΣ”, ΜΗΠΩΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ (“ΤΖΙΧΑΝΤ” ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΚΛΠ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ “ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ” ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο “ΝΑΡΓΙΛΕΣ“)!..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΡΕ ΝΗΡΕΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

5. Έχεις δίκιο ΡΤΕ! Η αντίπαλη της δικής σου πολιτική συμμαχία είναι, “τω όντι”, “ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΪΝ”, “φρικιό” και ό,τι άλλο θες!..

Μάλιστα, εκτιμούμε πως, προϊόντος του χρόνου, θα γίνει και χειρότερη, αφού οι πολιτικές σ’ αυτήν τσόντες δεν θέλουν το… τρομοκρατικό γι’ αυτούς “HDP” στην συμμαχία, ενώ ξεκίνησε και κάτι σαφώς μη αναμενόμενο, όπως είναι η διαφαινόμενη “κόντρα”, ανάμεσα στον Δήμαρχο της Πόλης και στον Α/”Αξιωματικής Αντιπολίτευσης”, προφανώς για το ποιός θα “κατέβει” στις εκλογές εναντίον σου ΡΤΕ, αν υπαρχούσης ειρήνης και ζώντος εσού ΡΤΕ, πάει η χώρα σας σε εκλογές το 2023 ή νωρίτερα και υποχρεωτικά, λόγω άλλων γεγονότων στην ευρύτερη γειτονιά μας, όπως πχ στην Κριμαία, κλπ!

Όμως, υπάρχει και ένα όμως, Πρόεδρε! Διάβασέ το αμέσως τώρα και πες μας!

Αν των πολιτικά νάνων και… “λίγων” πράγματι αντιπάλων σου η συμμαχία είναι “ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΪΝ”, πώς θα χαρακτήριζες την δική σου με τον “Ευνούχο” Ν. ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ; Θα περιμένουμε την απάντησή σου και θα επανέλθουμε!..

Χαίρε!..

6. Έχασε πια, ως φαίνεται, την σοβαρότητά της (ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ), η αγγλική Π-Θ γία, η οποία διαχρονικά είχε παγκόσμιο κύρος, το οποίο μάλιστα… παρίστατο πρώτο, πριν των όποιων πχ συναντήσεων με ξένους, κλπ, των εκάστοτε Βρετανών Π-Θγών και την έχασε σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη περίοδο, για την “Παγκόσμιο Κοινότητα”!..

Το θέμα, εδώ και καιρό τώρα, είναι ουσιαστικά η παρουσιαζόμενη αφέλεια (ας την πούμε ευγενικά “πολιτική ανωριμότητα”), που δείχνει να διακατέχει ευρέως τον /Π-Θ Κο Τζόνσον, ο οποίος μάλιστα έφτασε, την ημέρα που η Μ. Βρετανία (και πολλοί άλλοι στον Κόσμο, όπως πχ εμείς), με 1ην την Βασίλισσα ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, πενθούσε τον σύζυγό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΦΙΛΙΠΠΟ, αυτός να κάνει “πάρτυ” στον κήπο της “ΟΔΟΥ ΝΤΑΟΥΝΙΝΓΚ 10”, με κρασιά, μπύρες, κλπ!..

Συνεπώς δεν “έφτανε” μόνον το εμφανισιακό του γενικώς… “συμμάζεμα”, με πρώτο αυτό των τριχών της κεφαλής του, (οφείλουμε να του το αποδώσουμε), όπως ούτε και ο σχετικά πρόσφατος γάμος του, ώστε να μπορέσουμε να πούμε πως ο Κος Α/Π-Θ συνήλθε… γενικώς, στην γενική του στάση – συμπεριφορά, η οποία διαμορφώνει και την εικόνα του και ασφαλώς εκφράζει και τους Βρετανούς, οι οποίοι βεβαίως και δεν φταίνε για την Μπορισ-ική… παραζάλη!..

Συγκρίνετε, φίλοι μου, πχ την περίοδο Μ. ΘΑΤΣΕΡ και την ίδια την τότε Π-Θ, (η οποία σεβόμενη το λαό, αλλά και το Παλάτι, προσπαθούσε να κρύψει απ’ τον λαό πχ την αρρώστια, που κάποια στιγμή την κατέλαβε, ενώ -απ’ την άλλη- την ίδια στιγμή, σεβόμενη το Παλάτι και την Βασίλισσα, δηλαδή σεβόμενη την πολιτική Ιστορία της χώρας της, αν και πολύ άρρωστη, μετέβαινε, όταν εκαλείτο, στο Παλάτι), με την περίοδο Τζόνσον και τον νυν Α/Π-Θ!

Συγκρίνετε στάση και συμπεριφορές, διότι θα ήταν ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ(!) να σας πω να συγκρίνετε ως πολιτικούς ηγέτες τον Βρετανικό, αλλά και διεθνή πολιτικό, και λάμψαντα στα χρόνια μας, ΑΣΤΕΡΑ(!) Μ. ΘΑΤΣΕΡ, με τον… Κο Τζόνσον, ο οποίος, όπως πολλές φορές έδειξε και εσχάτως περιτράνως απέδειξε(!), με ό,τι έκανε, ενώ το Νησί και πολλοί άλλοι στον Πλανήτη πενθούσαν, πως “δεν έχει… φρένα” και ότι είναι “ικανός για όλα“!..

Διερωτώμεθα, τέλος! Η Αγγλία, στην οποίαν προσβλέπουν πολλοί και όχι μόνον, όπως είναι φυσικό, οι Άγγλοι, για τα κρίσιμα χρόνια που έρχονται, θα προχωρήσει με τον Κο Μ. Τ. , ως Π-Θ;

ΝΤΡΟΠΗ ρε Π-Θ γέ, ΝΤΡΟΠΗ!.. SHAME ON YOU(!), MR PRESIDENT, AN TO ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ, ΚΕ… ΤΖΟΝΣΟΝ!

Με την ευκαιρία: “COME ON REDS, COME ON”!.. “YOU WILL NEVER WALK ALONE”!..  TIΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!.. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ “C.L.”, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!..

7. Ευχόμαστε “ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ”(!!!) στον εσωτερικό, στο Κόμμα του, προεκλογικό αγώνα, που ξεκίνησε ο αγαπημένος μας, και φίλος της Ελλάδος, όπως και του ΔΙΚΑΙΟΥ(!), Κος ΠΟΜΠΕΟ, για την ηγεσία του Α/ “Ρ.Κ.”, “εν όψει” των εκλογών του 2025!

Θέλουμε, στο μέλλον, να ξαναγίνει και πάλι, από πλευράς πολιτικής, … ΠΟΛΙΤΙΚΗ(!) η σημερινή ουσιαστικά απολίτικη Αμερική και ΟΧΙ(!) ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ 2 ΣΥΝΑΝΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ… ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΚΡΑ, ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… ΜΠΑΡΑΣ, ΗΤΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ Η.Π.Α., ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΘΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ Ο ΚΟΣ ΠΟΜΠΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΚΟΣ Α. ΜΠΛΙΝΚΕΝ, 2 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ!..ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ (ΚΑΙ) ΣΤΙΣ Η.Π.Α.!.. ΕΙΘΕ!..

8. Λέτε το “ΤΟΥΡΚΟ-ΒΑΚ”, να είναι (περίπου βεβαίως, όχι ακριβώς), το αντίστοιχο τουρκικό “ΝΕΡΟ του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ”, που επί Χούντας Παπαδόπουλου (196-1973), το έπινες και σ’ έσωνε από κάθε είδους καρκίνο; Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Πάντως ο Πρόεδρος ΡΤΕ “σκίζει τα καλσόν του” και “τραβάει τα… μεμέ του” για την σχετική με το εμβόλιο αυτό δουλειά του Παν-μίου του ΕΡΣΙΓΙΕΣ, φωνάζοντας υπέρ αυτού του εμβολίου, ενώ ο πιο… τολμηρός “σύμμαχός” του, ο ευνούχος Ν. ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ, δίνει την… λύση, προτείνοντας το κλείσιμο του “Ιατρικού Συλλόγου” της Πόλης, αχαχαχαχαχαχαχα, (αυτής, αν δεν απατώμαι), διότι… τόλμησε, με την σειρά της και αυτή, να αμφισβητήσει ότι το “ΤΟΥΡΚΟ-ΒΑΚ” είναι πράγματι εμβόλιο, αλλά μάλλον κάποιο διάλυμα… , (ίσως και νεράκι;), ή ό,τι άλλο!..

Ύποπτα μάλλον θα πρέπει να χαρακτηριστούν τ/δημοσιεύματα, που φέρουν την ε/ Κ-Β να ενδιαφέρεται να πάρει  το συγκεκριμένο αυτό ΑΝΤΙ-“COVID-19” εμβόλιο!.. Προσοχή!..

9. “Καλή Επιτυχία” ευχόμαστε στον νέο Πρέσβη μας στην Άγκυρα, Κο ΛΑΖΑΡΗ, ο οποίος, μόλις “προχθές”, παρέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Τ/πρόεδρο ΡΤΕ! (Η ακριβώς από πίσω του πανέμορφη Κα, μπορεί κάποιος από τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” του 1ου “Ουρανού”, να μου πει ποιά ήταν);

10. Εδώ ήταν, στον “Ε.Θ.”, που είχαμε γράψει ότι η “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” θα πάρει 10 χρόνια συνολικά, (έως το 2030 είχαμε γράψει), 10 χρόνια υπολογιζομένων βεβαίως όλων των απότοκών της και όλων των πιθανών μορφών, με τις οποίες θα μείνει… πίσω, όπως πχ ως ενδημία, κλπ, και “προχθές” “βγήκε” ο Αλβέρτος ΜΠΟΥΡΛΑ να μας επιβεβαιώσει!.. Οψόμεθα!.. 

Όλοι αυτοί που κορόϊδευαν, τώρα έχουν να πούνε κάτι;

Α! Κε Μπουρλά! Δεν νομίζω να είσαι “διαφορετικός” από εμάς, επειδή ως θρήσκευμα είσαι Ιουδαίος, όπως είπες, όταν επισκέφθηκες πρόσφατα με τον πολύ όμορφο γιό σου (να σου ζήση), το “Εβραϊκό Μουσείο” της Θεσ/νίκης!.. (Κε Πούτιν, κάτι χρωστάς στους Ε/Εβραίους συμπατριώτες μας και εξ όσων ξέρουμε στο ζήτησε ο Π-Θ μας, τώρα που ήλθε στην Μόσχα! Πρόκειται για τα “Αρχεία” των Ε/Εβραίων της Θεσ/νίκης)!..

Δηλαδή, με αυτήν την αντίληψη, να μου επιτρέψεις να σου πω, ότι τελικά ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΠΑΝΩ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΑΦΟΥ… ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΣ, ΑΛΛΟΣ ΨΗΛΟΣ, ΑΛΛΟΣ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ, ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΤΙΑ ή ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΟΧΙ, ΚΛΠ!

ΕΙΠΑΜΕ, ΟΚ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ… ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΡΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!

ΟΣΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ! ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ 20ο ΑΙ., ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!.. ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΓΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΗ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΚΡΥΒΑΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΓΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΠΧ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!.. ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΛΟΙΠΟΝ 100%! ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΗΤΑΝ ΠΧ ΚΑΙ Ο ΣΧΗΣ ΦΡΙΖΗΣ, Ο 1ος ΕΚ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΞΚΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ Ε-Ι ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1940-1941 ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΑΨΑΝ ΠΟΛΥ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ!..

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ε/Φ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΞΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΕ ΚΕ ΜΠΟΥΡΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ… ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ… ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ “ΚΤΥΠΟ” ΚΑΘΕ Ε/ΚΑΡΔΙΑΣ!..

ΤΕΛΟΣ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ή ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ, ΚΛΠ, ΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΥΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΩΝ! ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ!..

ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, (ΣΩΖΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΕΚ-ΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ), ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ, ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΜΑΧΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ!..(Ένα λάθος μην κάνεις όμως και πεις τί Ομάδα είσαι και μας “στεναχωρήσεις”, αναφέροντας τίποτα Βάζελους, τίποτα Κούλες και… “Δενδροπόταμους”! Αστειεύομαι βρε)!..

Χαίρε!

11. Στο σχεδόν 69%, το ποσοστό του συνολικού εμβολιασμού, έως σήμερα στην χώρα μας!.. Περίπου όσος ο “Μ.Ο.” του εμβολιασμού των πολιτών στις χώρες της Ευρώπης!..

12. Κε Μπλαβέρη! Ξέρεις πόσο σ’… αγαπώ, αλλά έκανες λάθος που ανέφερες, έστω και έμμεσα, στο βραδινό “ΔΕΛΤΙΟ” του “ΑΡΤ”, του Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, στις 14-01-2022, την ύπαρξη της υπερσύγχρονης Μονάδος μας “Ειδικού Πολέμου”, με αφορμή το “μότο”, με το οποίο την “προίκησε” / “βάφτησε”, ό,τι θες, ο Κος Ε/Α/ΓΕΕΘΑ! Δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλα οι ΤΕΔ για εμάς, ας κρατήσουμε και κάτι για εμάς! Έ, τί λες; Θα συμφωνείς φαντάζομαι!..

13. Πού είναι εκείνη η φινετσάτη πράγματι (Υφυπουργός ή Υπουργός της Κ-Β, δεν θυμάμαι ακριβώς και “συγγνώμη”), να βγει πάλι και να αναλάβει αυτή (!), διότι και ειλικρινής είναι, αλλά έχει και τα κότσια, να υπερασπιστεί το “ΑΜΕΑ” παιδάκι, αλλά και την αλήθεια; (Μιας και ο… Φυσικοθεραπευτής θέλει να μας βγάλει παλαβούς, λες και δεν βλέπουμε στο “Βίντεο” την κλωτσιά που ρίχνει στο παιδί στο πρόσωπο, ο παλιάνθρωπος)!

Αρκετά με τις.. γυναίκες πια! Τα “me too” χιλιοπαίχτηκαν!.. Βαρεθήκαμε, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπερασπιζόμαστε κάθε γενικώς αδικούμενο άτομο, είτε άνδρας είναι, πόσο μάλλον αν είναι γυναίκα!..

Δείξτε όμως ρε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(!), και λίγο… ΑΓΑΠΗ και ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ στα παιδιά γενικώς, ως το μέλλον αυτού του Πλανήτη και κυρίως στα ορφανά, στα εγκαταλελειμμένα, στα άρρωστα, στα ΑΜΕΑ, αλλά και γενικώς στους νέους ανθρώπους και στο μέλλον τους, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΥ, όλα αυτά που περιλαμβάνουν, κάθε φορά, οι φανφαρόνικοι πολιτικοί σας προεκλογικοί λόγοι!..

Αυτού του… Μάγκα, του πρέπει μια αντίστοιχη κλωτσιά στο ίδιο ακριβώς σημείο του προσώπου του, από 5 – 10 άτομα μαζί, σαν παιχνίδι όμως ένα πράγμα, (όπως το “μπιζ” που παίζαμε παιδιά), ώστε οι κλωτσιές να σταματήσουν, όταν και αν ποτέ βρει αυτόν που θα του την έχει δώσει!..

Μιλάμε για ανδρείκελο και όχι για άνδρα, αφού δεν είχε τα κότσια να παραδεχθεί την ανόσια πράξη του, και μάλιστα πάνω σ’ ένα ανυπεράσπιστο παιδάκι ΑΜΕΑ και άρχισε να ψελλίζει δικαιολογίες, της μορφής “κλώτσησα κάτι στο έδαφος που εμπόδιζε” και… παπάρια!..

14. Η “Ελληνική Ιστορία” του Κου Καλύβα, δεν αντέχει καμίας κριτικής, διότι εκτός των πολλών ανακριβειών της (sic) είναι ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ!.. “Άλλως πως”, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια… θετικότερη (sic) για την Πατρίδα μας εκδοχή της Ρεπούσειας, για την Ιστορία μας, άποψης και θέσης!  Καταλάβατε!

Οπότε, δεν θα ασχοληθούμε!..

15.

Yunanistan’ın, kara sularında 12 mil talebinden vazgeçtiği ileri sürüldü

Yunanistan'ın, kara sularında 12 mil talebinden vazgeçtiği ileri sürüldü

Yunanistan’ın, Türkiye’nin savaş sebebi sayacağını ilan ettiği kara sularını 12 mile çıkarma talebinden geri adım attığı iddia edildi. Eski Dışişleri Bakan Yardımcısı Hristos Rozakis, Yunanistan’ın, kara sularındaki 12 mil talebinden “feragat ederek”, 10 mil formülünü kabul ettiğini ifade etti.

Yunan basınında yer alan haberlere göre, bir radyo kanalına konuşan eski Dışişleri Bakan Yardımcısı Hristos Rozakis, Türkiye ile Yunanistan arasındaki diyalog sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

Rozakis, Yunanistan’ın, kara sularındaki 12 mil talebinden “feragat ederek”, 10 mil formülünü kabul ettiğini öne sürdü.
İstişari görüşmeler sırasında Yunanistan’ın kendi sınırlarını zorladığını belirten Rozakis, “Yunanistan, Türkiye ile diyaloğu canlandırmak için elinden geleni yaptı.” diye konuştu.

Yunanistan'ın, kara sularında 12 mil talebinden vazgeçtiği ileri sürüldü

Rozakis, Yunan tarafının, kara sularını 10 mille sınırlamayı da içeren yapıcı öneriler sunduğunu savunarak, “Ancak Türk tarafı, Yunanistan kara bölgesinde dahi meşru hakkımızı kullanmamızda devamlı olarak ve provokatif bir şekilde ısrar ediyor.” iddiasında bulundu.

Yunanistan'ın, kara sularında 12 mil talebinden vazgeçtiği ileri sürüldü

Hristos Rozakis λέγεται, όχι “ΕΦΙΑΛΤΗΣ”!..

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2020 yılında yaptığı açıklamada; Yunanistan’ın Ege Denizi’ndeki karasularını 12 mile çıkarma kararı alması halinde bunun Türkiye açısından bir savaş sebebi olacağını dile getirmişti. Anadolu Ajansı’na verdiği röportajda ağırlıklı olarak Doğu Akdeniz ve Türkiye ile Yunanistan arasında yaşanan gerginlik hakkında konuşan Oktay, Yunanistan’ın olası bir 12 mil kararı ile ilgili olarak, “Meclis’imizin çıkardığı bir yetki var, savaş sebebidir. Bugün de arkasında durduğumuz ve bugün de o yetkinin hala geçerli olduğu bir yapıdır” demişti.

TBMM 1995 yılında aldığı kararla, Yunanistan’ın karasularını 12 mile çıkartmasının bir savaş nedeni olacağını duyurmuştu.

Yunanistan’ın Ege Denizi’nde karasularını 12 deniz miline çıkarması Ege Denizi’nin %40’ını oluşturan Yunan karasuları büyüklüğünü %70’e yükseltecek, açık deniz alanının büyüklüğünü %51’den %19’a düşecektir. Nihayetinde Türkiye’ye Ege Denizi’nin %10’undan daha az bir alan kalmış oluyor.

16.

İspanya istihbaratının Metin Gürcan’a verdiği kod adı: İhanet

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Bülent Orakoğlu, casusluk suçlamasıyla gözaltına alınan DEVA Partili Metin Gürcan’ın iddianamesinden çarpıcı bilgileri paylaştı.

İspanya istihbaratının Metin Gürcan'a verdiği kod adı: İhanet
12.01.2022 
DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcancasusluk suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Bülent Orakoğlu bugünkü yazısında, Gürcan’la ilgili dikkati çeken bilgiler paylaştı. 

Babacan’ın Gürcan’a sahip çıktığını belirten Orakoğlu, İspanya istihbaratının Metin Gürcan’a “ihanet” kod adı verdiğini yazdı.

Ali Babacan Gürcan'ın ihanetine sahip çıktıAli Babacan Gürcan’ın ihanetine sahip çıktı

Orakoğlu’nun bugünkü yazısı şöyle: 

Yapılan gözaltı işlemi sırasında sosyal medya hesabından, “Siyasi casusluk suçlaması ile gözaltına alınıyorum. Polisler evde… Arama yapıyorlar. Şok oldum. Desteğiniz istiyorum” paylaşımını yapan Gürcan’a Ali Babacan sahip çıktı. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gürcan hakkında “Eğer bu işin arkasında siyasi bir niyet varsa, siyasi motivasyonla yapılan bir işse buradan bu mesajı açık açık vermek istiyorum. Biz yolumuza devam ediyoruz. Metin Gürcan beyin de sonuna kadar hukuki desteğimizle beraber yanında olacağız” demişti. Eğer, Ali Babacan, Metin Gürcan hakkında savcılıkça hazırlanan şok ve çarpıcı iddia ve suçlamaları, askeri ve siyasi casusluk suçundan 20 yıl hapis cezası istenilmesini peşin bir hükümle partisine yönelik bir gözdağı olarak görüp bu kişiye sahip çıkıyorsa bu durumun siyasi faturasını ödemeyi de göze almış demektir. Üstelik Metin Gürcan hakkındaki iddia ve suçlamaların yargı süreci sonrasında ispatlanması durumunda hiç şüpheniz olmasın Ali Babacan da kamuoyunda belki de yargıda bu konuda hesaba çekilebilecektir. Hatta iddianame safhasında bile bazı yazarların, Babacan’ın neden Metin Gürcan’a verdiği aşırı desteği sorgulamaya başladıkları görülmektedir. Metin Gürcan hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “Devletin gizli kalması gereken bilgilerini siyasal veya casusluk amacıyla temin etme” suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame, Ankara 26. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.

Son dakika: Metin Gürcan, 2018'deki Afrin operasyonunu da parayla satmış!Metin Gürcan, 2018’deki Afrin operasyonunu da parayla satmış!

METİN GÜRCAN’A İSPANYA İSTİHBARAT BİRİMİ TARAFINDAN VERİLEN KOD ADI ‘İHANET’

İddianamede, Metin Gürcan’ın Türkiye’nin Suriye politikası ve S-400’ler hakkında yabancı devlet görevlilerine bilgi sızdırdığı bilgisi yer aldı. İşte detaylar;

‘’İddianamede İspanya ve İtalya istihbarat servislerince Metin Gürcan’ın 2016’dan itibaren haber elemanı’ olarak kullanıldığı, istihbaratçılarla görüşmelerinde zarf içerisinde para aldığı ve İspanya Servisi tarafından kendisine kod isim bile verildiği kaydedildi. Gürcan’ın Mayıs 2021’de yabancı istihbarat görevlisiyle yaptığı görüşmenin içeriklerine ilişkin ifadeler ihanetin boyutlarını gözler önüne serdi. Metin Gürcan’ın, milli savunmamızın gözbebeği İHA/SİHA’lar için de hazırladığı raporu yabancı istihbarat görevlisine vereceği, raporların özel içerikli olması nedeniyle normal raporlar için istediği 300-400 dolar tarifesinin üzerinde bin dolar ücret istediği iddia edildi. Teknik bilgileri Baykar çalışanı bir arkadaşından edindiğini iddia eden Gürcan “S-400’lerin, Ankara’da bir depoda tutulduğu bilgisini de paylaşmış.

EMNİYETİN LAZER TEKNİĞİNİ DE İFŞALAMIŞ

Deva Partisi’nin kurucu üyesi Gürcan’ın ayrıca İstanbul’da PKK’lı iki şüphelinin yakalanmasında, emniyetin hangi yöntemi izlediğine yönelik de bir çalışma yaptığı ortaya çıktı. Polisin valizleri, PKK’lı sahipleri ile eşleştirmesinde lazer sistemi kullandığını, bunu bir ‘arkadaşı’ vasıtasıyla elde ettiğini söylediği belirlendi. Gürcan’ın, Türkiye’nin PKK’ya yönelik gerçekleştirdiği Kuzey Irak’taki hava harekatlarının merkez üsleri ve komuta bölgesinin ayrıntılarını da para karşılığında paylaştığı tespit edildi.

YABANCI DEVLET GÖREVLİLERİ VE İSTİHBARATÇILARIYLA PAYLAŞTIĞI BİLGİLERİN DEVLETİN MİLLİ GÜVENLİĞİ VE DIŞ SİYASETİ AÇISINDAN SAKINCALI OLDUĞU

Gürcan’ın, İspanyol ve İtalyan istihbaratçılara para alışverişi mukabilinde tevdi ettiği bilgilerin, jeopolitik akademik analiz olarak tanımlanamayacağının vurgulandığı iddianamede “Şüphelinin, Türk Silahlı Kuvvetleri, Özel Kuvvetler Komutanlığı eski subayı olduğu, çok sayıda askeri sır teşkil eden, eğitime, faaliyete ve operasyona katıldığı, devletin askeri veya siyasal sırlarına vakıf olduğu, İspanyol ve İtalyan istihbaratçılara para karşılığında temin ettiği siyasal ve askeri sır kapsamındaki bilgileri, soruşturmamız kapsamında tespit edilemeyen ‘kaynaklarından’ aldığı, bu bilgilerin ‘açık kaynaklardan’ elde edilemeyecek bilgiler olduğunun açıkça anlaşıldığı” belirtiliyor.

İddianamede, Gürcan teknik ve fiziki takip sonucunda yabancı diplomatlarla AVM ve otellerde yaptığı görüşmelere dair görüntüler de yer aldı. Gürcan’ın 2021’e kadar yabancı devlet görevlileriyle yaptığı görüşmelerin de yer aldığı iddianamede, “Metin Gürcan’ın yabancı devlet görevlileri ile paylaştığı bilgilerin devletin güvenliği ile iç veya dış siyasal yararları bakımından niteliği itibarıyla gizli kalması gereken bilgilerden olduğu, bu kapsamda yabancı devlet görevlileri veya istihbarat teşkilatı mensupları ile paylaşmasının, devletin milli güvenliği ve dış siyaseti açısından sakıncalı olduğu mütalaa edilmektedir” denildi.

Casusluktan tutuklanan Metin Gürcan'ın adı, CIA uzantılı raporda 39 kere geçiyorCasusluktan tutuklanan Metin Gürcan’ın adı, CIA uzantılı raporda 39 kere geçiyor

METİN GÜRCAN’I TANIYALIM

Gürcan’ın, Türk karargahını basan ABD’li askerlere bir çay partisi verdiği için Özel Kuvvetler’den uzaklaştırıldığı ancak Amerikalılardan ödül olarak yüksek lisans bursu aldığı daha önce ortaya çıkmıştı. Metin Gürcan’ın ABD derin devletinin düşünce kuruluşu RAND Corporation’a “darbe üretim merkezine” önemli katkı sağlayan elemanlarından biri olduğu da biliniyor. RAND Corporation Türkiye raporunda ‘orta kademe askerler rahatsız’ şeklindeki görüşler ‘bir darbe olasılığını’ gündeme getirerek siyasi istikrarsızlık amacına hizmet eden Metin Gürcan yapımı bir istihbarattı. Velhasıl Metin Gürcan’ın iç ve dış destekçilerinin ve irtibatlarının tam çözülemediği kanısındayım. Özellikle Amerika’dan yüksek lisans bursunu almasına referansının CIA olup olmadığı da ciddi araştırılmalı sanırım.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK

17. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ; 

Νέος χάρτης διαμελισμού της Τουρκίας! – «Ηλεκτροσόκ» στην Άγκυρα

14/01/2022

Ο Αμερικανός συνταγματάρχης Myles B. Caggins, παρουσίασε χάρτη του Μ. Κουρδιστάν. Ο Caggins ήταν εκπρόσωπος του Συνασπισμού που πολέμησε τον ISIS
Ο χάρτης παρουσιάστηκε σε webinar που διοργάνωσε.

Το tweet του Συνταγματάρχη

Η τουρκική πολιτική ελίτ έχει μπροστά της, έναν εφιάλτη  τον οποίο τρέμει στην κυριολεξία. Πρόκειται για την πιθανή επανάληψη της περιόδου 1918, όταν οι τότε σύμμαχοι είχαν αποφασίσει να την διαμελίσουν λόγω των νεο-Οθωμανικών ονειρώξεων της τότε τουρκικής ηγεσίας.

Πληροφορίες τουρκικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι Αμερικανοί προετοιμάζουν εδώ και μεγάλο διάστημα την μετατροπή των κουρδικών δυνάμεων στην Συρία, παρουσία και Κούρδων της Τουρκίας, σε τακτικές δυνάμεις, λόγω του ότι στόχος και σκοπός είναι η δημιουργία του Μ. Κουρδιστάν. (ΣΧΟΛΙΟ “Ε.Θ.”: ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ… ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ)!..

18.

Ahmet Tan
Ahmet Tan

Kurtuluş formülü..

09 Ocak 2022 Pazar

Hayır ondan değil.

Baştan alalım. 2009 yılı parti kongresinde 1363 delegenin 1362’sinin oyunu almıştı.

Stalin, İdi Amin, Haile Selasiye dahil, tarihte hiçbir lidere kısmet olmayan muhteşem bir oybirliği ile yeniden seçildi.

Ve eksik olan o bir oyun failini arattı, buldurdu.

Failin muhalif değil, sadece salak olduğu, pusulayı yanlış işaretlediği belirlendi.

Reyiz rahat etti.

Partide bugün ona karşı çıkabilecek bir kişi bile yoksa nedeni o kongredir.

*

Karşı çıkanlar elbette oldu. Ama onlar şimdi, Acemaşiran makamında hariçten gazel okuyorlar.

Reyiz bir dönem, “75 tane Kürt milletvekilim var!” diye övünüyordu. Seçim her an gündemde. Kürt kökenli oylar, ilaç haline gelmekte. Ama partide tek kişi çıkıp da Kürdilihicazkâr bir nağme mırıldanmaya cesaret edemiyor.

Reyiz’den çok, Reyiz’in Bahçeli korkusundan.

*

Reyiz’in şahsında malum atasözümüz tecelli etmiştir: “Şeyh uçmaz, müritleri uçurur.

Kefen giyip “Öl de ölelim!” tezahüratı yapan meczuplardan acaba çok mu etkilendi?

Böylesi bir kitle değil evliyayı, bir diktatöre, 10 bin watt’lık akümülatöre bile dönüştürür ki dünya ile birlikte tanık olduğumuz gerçek de budur.

Parti simgesi ampulün encamı ise akıllara sezadır. Edison’a mezarında parende attıran gerçek şu ki bu ampul aydınlatmak yerine karanlık saçmakta.

Yüzde 100’ü aşan elektrik zamları da Nebati’nin ışıltı saçan gözleri ile İsmail Dümbüllü’ye rahmet okutan sözleri de bundandır.

*

Reyiz’in diploma eksiği yerine fazlalarını konuşmalıyız.

Partisinde “Hz. Peygamber’in diploması mı vardı!” diyen acurlar da vardır.

Ve üç sözcüğü üç kez tekrarlayıp “Bize Allah yaptırıyor..” diyen bakanlar da…

41 kez tekrarlamadı ise Reyiz’den veya Allah’tan talimat almadığı içindir. Şimdilik yani..

**

Eli kılınçlı Diyanet İşleri Başkanı’nın fetvasına muhtacız. Önceki günkü hutbesi Reyiz’i de Bahçeli’yi de pirelendirecek içerikte idi:

Allah’a tövbe edin. Rabbiniz kötülüklerinizi örter. Tövbe, nefsimizle hesaplaşmak, günahlardan pişmanlık duymaktır. Hata ve günahta ısrar etmemektir tövbe, kirlenen yürekleri paslarından arındırmaktır.

Sahi ortaklar cumayı hangi camide kıldılar ki?

*

Nihai naçiz kanaatim şudur:

Reyiz diktatörlüğün hakkını vermediği için tökezliyor, kurumları da tökezletiyor.

Diyanet’ten adliyeye, Merkez Bankası’ndan kan bankalarına TÜİK’ten Et Balık Kurumu’na tökezleyen tökezleyene!

Kervana en son Turkovac organizyonu yapanlar da katıldı.

Yeterince gönüllü denek bulamıyorlar. Fazlar tamamlanmıyor. Yerli ve milli aşımız, Karadeniz’deki doğalgaz stoklarımız, Akdeniz’deki petrol yataklarımız gibi boynu bükük.

Reyiz’in çileden çıkması, dün TTB hekimlerine zehirli sözler söyletmesi bundan.

Oysa aksilik aşının adında. İnsanlığın bekasını, sağlama alma iddiasındaki aşıya “Turkovac” denmesi yanlış oldu.

Dünya âlemle papaz olduğumuz malum. Turkovac’a ne Kıbrıslı Rumlar kollarını huzurla uzatır ne de Katarlı Tatarlar.

Nitekim aşımız, şalgam suyumuz kadar değer kazanamadı. Nedeni bence Reyiz’in gereksiz tevazusu oldu:

Erdovac” veya “Tayyovac”a razı olsaydı kaşke. Dünya lideri iddiasının arkasında duramadı.

Bu yüzden de “öl de ölelimci” kitleden Turkovac’ın denemelerine gönüllü olan çıkmadı.

Türküm, doğruyum, çalışkanım” andının yasaklanmasını alkış tutan tosunlar, Turkovac için kollarını sıvarlar mı?

*

Orhan Bursalı da yazdı. 100 gönüllülü ile bir aşıya kullanım onayı verilir mi?

Kabak yine Türk Tabipleri Birliği’nin başına patlattı. Ne yalancılıkları kaldı ne sahtekârlıkları..

Belli ki, “kötü söz söylemeyin hutbesi”nde kafası meşguldu.

Yine de sevinmeliyiz.

Sokakta biri söylese cinayet nedeni olacak sözleri ucuzlattığı için Reyiz’e şükran duymalıyız.

Dönelim, öl de ölelimci arkadaşlara. Onları pandemi ve Omicron belasına karşı kullanmalıyız

Ama belli ki Reyiz bu serdengeçtileri, başka konuda anayasal bir gösteri yapabilecek vatandaşları kovalamak için kullanmak istiyor. Oysa aşı gönüllüsü olmaya ikna etse iç barışa da insanlığa da hizmet etmiş olacak.

Bunun için MİT değil, enişte bir el verse yeter. Kefenlerini giydirsin, Turkovac’ın tüm fazlarını kalçadan vurdursun.

TTB yönetimi de Turkovac da kurtulsun.

19. Δικαιοσύνη!

α. Περαστικά σου Κε Τσιάρα, σεβαστέ Κε Υπουργέ της Δικαιοσύνης! Θυμήσου, όταν γιάννεις, να ασχοληθείς λίγο μ’ αυτήν, διότι έχουμε… θέματα!.. Πχ Θυμήσου να δεις αν έχει αποποινικοποιηθεί η χωρίς άδεια πορνεία, και μάλιστα η ανεξέλεκτη πορνεία, και αν το κρίνεις ορθόν, λάβε μέτρα!.. Διάβασε και παρακάτω:

β. Αν όσα έγιναν σήμερα στην Θεσσαλονίκη, στην διαδήλωση των “Κόκκινων Φασιστών” και τάχα μου αναρχικών – αντιεξουσιαστών, για πολλοστή μάλιστα φορά στην χώρα μας, για “demek” διαμαρτυρία, επειδή έπαψε το Κράτος την μπουρδελοποίηση συγκεκριμένου Παν-κού χώρου, του “ΑΠΘ”, χώρου που ήταν κατειλημμένος για 34 έτη(!), γίνονταν στην Τουρκία του ΡΤΕ, οι τύποι αυτοί και οι… τύπισσες, θα συλλαμβάνονταν, θα μάθαινε, δια των ΜΜΕ, τα ονόματά τους και την καταγωγή τους όλη η Τουρκία, μια Τουρκία που θα έβλεπε καθαρά στην Τηλεόραση τις μούρες τους και όχι με “γραμμοσκίαση” (“θολούρα”), θα έτρωγαν βεβαίως και ένα καλό μπερντάχι και ακολούθως θα… διαβιούσαν για κάποια ικανά χρόνια στις… φιλόξενες πράγματι τ/Φυλακές!..

Εκεί όμως είναι… Δικτατορία, υποτίθεται πάντα, (έτσι αρεσκόμαστε να λέμε, δεν είναι;), ενώ εμείς εδώ… τρώμε, για χρόνια τώρα, “δήθεν” Δημοκρατία!..

Ερώτηση:

Ποιό Ελληνόπουλο, θα έβλεπε τον σύντροφό του να καίγεται ο… κόλος του, στην κυριολεξία εδώ, και δεν θα έσπευδε αμέσως σε βοήθειά του, κάτι που δεν έγινε σήμερα (15-01-2022), στην Θεσσαλονίκη; Εκτός και αν πια έχει διαλυθεί το σύμπαν σ’ αυτήν την χώρα και η Α-παιδεία, μαζί με την μείξη με λαούς εχθρικούς προς την Ελλάδα και άκρως επιθετικούς, κατέστησαν τα λίγα πραγματικά Ελληνόπουλα στα ε/Σχολεία “απρόσωπα” και “δουλάκια”!..

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ “ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ”ΤΩΝ ΝΕΟ-ΒΑΝΔΑΛΩΝ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ… ΠΟΙΝΙΚΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΟ – ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΣ!.. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ !..

Α! ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΓ/ Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ”, ΣΟΡΙΤΗ Κο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΤΑ ΕΣΥ Ε/ΛΑΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ “CIA” ΤΩΝ… ΠΑΛΑΙΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΤΩΝ Η.Π.Α. (ΕΠΙ ΟΜΠΑΜΑ ΚΥΡΙΩΣ), ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ, ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ!..

20.Και τώρα, για “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ”, δεν θα σας προτείνουμε κάτι από… “ΘΡΥΛΟ”, αλλά να βάλετε να ακούσετε το “MY WAY” του τεράστιου Φράνκ ΣΙΝΑΤΡΑ!..

 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-