ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ! [SMS No “1”]!

Φίλοι μου!

Με την σημερινή (22-01-2020) εκλογή της Κας Σακελλαροπούλου, ως νέας ΠτΔ, ξεκίνησε και επίσημα η περίοδος της (κεκαλυμμένης) συγκυβερνήσεως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ!..

– Η επιλογή αυτή του Κ. Μητσοτάκη και μάλιστα “σκληρή” επιλογή, αφού, όπως σας έχω ήδη ενημερώσει, “μιλάμε” για μια πολύ φανατική Διεθνίστρια “ΣΥΡΙΖΑΙΑ”, έδειξε ότι η ΝΔ “ήλθε στα πράγματα”, προκειμένου η αλωμένη χώρα μας να μεταβεί πιο “μαλακά”, αυτή η δόλια Ελλάδα, στην σχεδιασθείσα από τους Παγκοσμιοποιητές “Διεθνείς Εβραίους” διάλυσή της, διάλυση σε σχέση με το πώς την ξέραμε και(!) εμείς οι Έλληνες, αλλά και όλη η παγκόσμια Κοινότητα, με πρώτο – αρχικό στάδιο την μετατροπή της χώρας μας σε πολυπολιτισμικό Κράτος!

– Κρίθηκε προφανώς, από τους Ρότσιλντ, Σόρος και Σία πως, τώρα, απαιτείται να αναλάβει η ΝΔ τα ηνία της χώρας μας, προκειμένου να “τελειώσει” πολιτικά και στην πράξη, “έξυπνα”, και την κάποτε μεγάλη αυτή Πατριωτική (δεν έχω πρόβλημα να το δεχθώ) κεντροδεξιά “Παράταξη”, με την επωνυμία “ΝΔ”, ώστε, με την προϋπόθεση πάντα της υπάρξεως ειρήνης, να έλθει κατόπιν ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΓΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΙΑ, Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΩΣ Κ-Β ΤΗΝ 1Η ΦΟΡΑ!.. Δεν θα επεκταθώ άλλο!..

Το 2ο, και ακολουθούν στάδιο, αν βεβαίως (το ξαναγράφω) θα υπάρχει τοπική και παγκόσμια ειρήνη, περιλαμβάνει τον πλήρη αφελληνισμό της Ελλάδος, αφού πια οι γνήσιοι Έλληνες θα έχουν τελειώσει δημογραφικά και οι νέοι… Έλληνες (sic) θα είναι είτε μαύροι, είτε πια παιδιά ξένων Β’, Γ’ και Δ’ γενιάς,  Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα οι περισσότεροι και οι όποιοι λοιποί άθεοι, ενώ, ελλείψει ελληνικής Παιδείας, όλοι αυτοί θα είναι και παντελώς ανιστόρητοι για την… Ιστορία της… Πατρίδος τους (sic)! Έτσι, όπως είναι φυσικό, σχετικά όχι αργά, θα αφαιρεθεί, ως επιστέγασμα της επιτυχίας των πιο πάνω αναφερθέντων… Κων που μας προέγραψαν, και ο Σταυρός από τη Σημαία μας, αφού για πείτε μου, ποιός Έλληνας Μουσουλμάνος, είτε Αφρικανός, είτε Ασιάτης (κυρίως απ’ αυτές τις 2 Ηπείρους), αλλά και… Ευρωπαίος (σε πολύ μικρότερο ποσοστό), θα πολεμάει για μια Σημαία που δεν πιστεύει, η οποία μάλιστα πάνω της φέρει και τον Σταυρό, ποιός απ’ όλους αυτούς θα πολεμάει για μια άλλη(!) Πατρίδα που ποτέ δεν… γνώρισε, δεν… έμαθε;

[Έτσι, θα… δικαιωθεί (sic) και ο παλαιός βουλευτής Μυτιλήνης του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Κρης ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ, που απ’ τα μέσα της 10ετίας του 1990 ακόμα, είχε δηλώσει πως ο Σταυρός θα αφαιρεθεί από την Σημαία μας! Όλο και κάπου θα το είχε ακούσει, σε κανένα… Καφενείο, σε καμιά… Στοά, κλπ]!..

– Η όλη εξέλιξη, μου θυμίζει, προϊόντος του χρόνου, όλο και περισσότερο, τον κάποτε Διοικητή της ΕΥΠ, (Σημιτικό) Πρέσβη Κο Αποστολίδη (φερόμενο Όργανο των ΜΥ της Αγγλίας), ο οποίος, ως άλλος (σύγχρονος βεβαίως) Φαλμεράϊερ, μέσα στο ΓΕΕΘΑ είχε πει, (σε τεθείσα τότε για την λαθρομετανάστευση των Αλβανών στην Ελλάδα ερώτηση, ερώτηση που… ρωτούσε “με το θέμα αυτό τί θα γίνει Κε Πρέσβη”), πως “Τι τί θα γίνει; Ό,τι είχε γίνει και στο παρελθόν”!.. Καταλάβατε! (Ναι! Αυτός ο Κος ήταν Α/ΕΥΠ!.. Όλα… διάτρητα, όλα… πουτάνα!.. Είναι αυτός που δεν άφησε να γίνει υπονόμευση της Αλβανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, όταν αυτή κτιζόταν και επαίρετο σε… δημόσιες ομηγύρεις γι’ αυτό και κυρίως είναι αυτός, ο οποίος διετάχθη από τον Σημίτη να πάει στην Κένυα και να φέρει “πίσω” και “εν ασφαλεία” τους “χεσμένους” τότε Πρέσβη μας εκεί Κωστούλα, τον τότε Πράκτορα της ΕΥΠ Σάββα Καλλιντερίδη, κλπ, αφού οι Τούρκοι ήθελαν, πλην του Οτζαλάν που τους τον παραδώσαμε, εκεί κάτω στα… θηρία, και τον απόλυτο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ της ελληνικής εκεί διπλωματικής μας αποστολής και συναφώς και της Ελλάδος!..

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ENA KOYΪΖ ΓΙΑ… “ΔΥΝΑΤΟΥΣ”! ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Νο “1” ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ, ΘΕΣΕΩΝ, ΚΛΠ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑ ΤΟΝ 1ον ΜΟΛΙΣ “ΧΘΕΣ” ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ Κο ΦΛΩΡΟ ΚΩΝ-ΝΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΙ … “ΠΟΝΗΡΟΙ” ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ “ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ”, ΣΕ ΜΙΑ ΤΥΧΟΥΣΑ (ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ή ΜΗ) -ΑΠΕΥΚΤΑΙΑ ΑΣΦΑΛΩΣ- “ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ” ΜΑΣ!..

  • Φίλοι μου!

– Ό,τι και να πετύχει, για να αλώσει τις συνειδήσεις των πενομένων Ελλήνων, στην Οικονομία ο ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ και -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- και(!) ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ(!) Μητσοτάκης (σε αντιδιαστολή με το “αλαλάζον κύμβαλο”, τον Διεθνιστή Τσίπρα, που είναι ένας απλός… ρολίστας του όλου σε εξέλιξη ανθελληνικού σχεδίου), όσες πετυχημένες επισκέψεις και να κάνει στις… Η.Π.Α. και αλλαχού, αφού ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν πρόκειται ποτέ να… θυσιαστεί για την Ελλάδα μας, ούτε αυτός!!!..

Το πρόβλημα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ για την ΕΘΝΙΚΗ μας ΑΜΥΝΑ, διότι ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ξέρει ότι -έστω και υπογείως- το “πάνω χέρι” στην χώρα, όσο αυτός θα κυβερνάει, θα το έχει ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, αφού αυτός είναι ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ και ΚΥΡΙΟΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ της… ασύνορης διεθνιστικής “ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ”, αυτής που προϊστανται οι “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, όλοι αυτοί οι ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ(!) που αυτοαποκαλούνται ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, κλπ, και έχουν ως κύριο Όργανό τους στην Ευρώπη που την διέλυσαν την Κα ΜΕΡΚΕΛ* και την βιομηχανική  Γερμανία, στο έδαφος κυρίως της οποίας πλούτισαν και δημιούργησαν τις κύριες μεγάλες Οικονομικές τους Βάσεις, όπως κυρίως τις Τράπεζες, κλπ!..

– Στην περίπτωση που δεν “θα… ακουστεί” ο ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”, στο μέλλον, από την ΝΔούλα, θα επεμβαίνει η… Ευρώπη και θα του “τραβάει” το αφτί, ώστε να… “ισορροπεί” και να εκτελεί ό,τι του λένε!.. Η νέα ΠτΔ δεν θα είναι, πολιτικά εννοώ, Παυλόπουλος, που ουσιαστικά αυτός ο… Κος έκανε τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” Κ-Β, με όσα ΔΕΝ (!) έκανε το 2008 και που εκτελούσε “κατά γράμμα”, επί 4,5 χρόνια, ό,τι του ζήταγε ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, με κυριότερη πράξη του, πράξη που ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΛΛΑΔΑ, την υπογραφάρα του ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας (μαζί επίσης με όσα η λέξη αυτή περικλείει) στους Αλβανο-Σλάβους και λοιπούς κατοίκους του Κράτους των Σκοπίων!.. (Τους Έλληνες της χώρας αυτής, ελλείψει και εθνικής… “αγκάλης”, οι Σκοπιανοί, μέσα στον ιστορικό χρόνο, τους “καθάρισαν ως… ωά!”)!!!

* Στο… λάθος, καταλαβαίνετε, του Μητσοτάκη “να τα… πάει”, όχι απλώς καλά, αλλά Α-ΡΙ-ΣΤΑ(!!!) στις Η.Π.Α. και να πει τα ΠΑΝΤΑ “στα ίσα” και “ανοικτά” στον Αρσενικό και ευθύ Τραμπ (είμαστε δεδομένοι, αλλά -όπως του το γράφαμε- αν “έλθουν” οι Τούρκοι, τότε θα υποχρεωθούμε να στραφούμε προς την “Αρκούδα”, κλπ, “πάτε” και διαβάστε τί του γράφαμε… ) και το επακόλουθο να αποσπάσει πχ θετικές δηλώσεις για την χώρα μας -έστω και αυτές, που όμως ποτέ δεν πήραν άλλοι Ε/Π-Θ τα τελευταία 40 χρόνια- σαν αυτές που ακούστηκαν προσφάτως και στις Η.Π.Α., αλλά και σαν τις τελευταίες, αυτές των Πομπέο και του Α”ΥΠΕΞ”, η δέσμευση για τα F-35 (ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ F-16 ΚΑΙ ΤΑ “ΜΙΡΑΖ” ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ… ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ (τί ώρα;), ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ), η δέσμευση για επενδύσεις, κλπ, κλπ, κλπ, ήταν η βασική αιτία που εκνευρίστηκε η εβραϊκών ριζών ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΔΑ Μέρκελ και δεν μας κάλεσε στην πρόσφατη διάσκεψη στο Βερολίνο, για την Λιβύη, ως όφειλε! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΡΕΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ! ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ Η.Π.Α. – “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ”, μεταξύ δηλαδή Τραμπ και ΕΕ των “Διεθνών Εβραίων”, λέγε με Μέρκελ κυρίως και ακολούθως Μακρόν!.. (Με ό,τι αυτός ο πόλεμος ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ και για εμάς)!

– Γι’ αυτό και οι Κομματικές Τσιπρο – Βαρουφάκειες ντόπιες πολιτικές “Συμμορίες”, που ελέγχονται από τους “Διεθνείς Εβραίους” των Παρισίων και… αλλαχού, “βγήκαν” μετά, “συμπληρώνοντας” την Μέρκελ, να πουν ότι η Ελλάδα τάχα απέτυχε, αφού δεν πήγε στο Βερολίνο, κλπ, γι’ αυτό μίλησαν για “λάθος άλογο” και για “Χαφτάρ, για Κάρατζιτς της Λιβύης”, κλπ, διότι πολύ απλά στον πόλεμο αυτόν είναι με τους “Διεθνείς Εβραίους”, προσβλέποντας στην πτώση του Τραμπ και στην επαναφορά των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” στην εξουσία των Η.Π.Α.!!! (Όλοι οι υποψήφιοι για την Αρχηγία του “Δ.Κ.” και συνεπώς και υποψήφιοι για τις φετινές Α/εκλογές, είναι όλοι τους Όργανα των “Παγκοσμιοποιητών”)!.. Σημειώστε τέλος, σ’ αυτόν τον μεγάλο “Αστερίσκο”, (ούτε η… “ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΤΟΣ” να ήταν), πως όποιος των βουλευτών, και όχι μόνον της ΝΔούλας, αλλά και του ΚΙΝΑΛ, κλπ, τολμήσει να και να ψελλίσει ακόμα όχι τα όσα πχ έχετε διαβάσει ήδη εδώ, αλλά και την λέξη ακόμα πχ ΣΟΡΟΣ, είναι “ΠΑΡΑΥΤΑ” “ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ”!..

– Οι “έξυπνοι” σήμερα, στην Ελλάδα, στην χώρα όπου πχ οι ληστές γίνονται ήρωες και οι αμυνόμενοι δικάζονται ως… ειδεχθείς δολοφόνοι, για να μπεις στα ψηφοδέλτια των Κομμάτων, ώστε να διεκδικήσεις να γίνεις βουλευτής, αλλά και αν γίνεις, για να διατηρήσεις την θέση σου, θα πρέπει να μιλάς κατά της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων, υπέρ των ξένων “λάθρο”, ώστε να διευκολύνεις την άλωση της χώρας, αλλά και να τα “παίρνεις” πιθανώς και αλλιώς, να μιλάς κατά της ελληνικής Οικογένειας, μονίμως κατά της Αστυνομίας τώρα και κατά των ΕΕΔ αύριο, θα πρέπει να χαρακτηρίζεις κάθε αντίθετη φωνή ως Φασιστική, ρατσιστική, κλπ, όταν ο ίδιος είσαι πρώην πχ Κομμουνιστής και συνεπώς πραγματικός Κόκκινος Σταλινο-Φασίστας, θα πρέπει να θαυμάζεις κάθε είδους ανωμαλία, κάθε παραλογισμό, κλπ, κλπ, κλπ, και γενικώς -για να μην το κουράζουμε πολύ- θα πρέπει να καταφέρεσαι ΕΥΣΧΗΜΩΣ και μη, κατά των ριζών της Φυλής μας, και κυρίως κατά της Ιστορίας μας, η οποία ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΘΕΙ ΑΡΧΙΚΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΜΗ ΣΧΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΛΠ!

– ΤΥΧΑΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ… ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ “ΕΠΑΘΕ ΚΑΡΔΙΑ”… live, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔούλα, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ “ΣΚΑΪ” ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ “ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ” ΜΕ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ; (Πρόκειται για υποκατηγορίες δήθεν πνευματικών… νεο-Φαλμεράϊερ)!..

– Παρ’ όλα αυτά, αν ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ήταν πρώτα και πάνω απ’ όλα ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ξέροντας όλα τα παραπάνω (και ακόμα περισσότερα), αφού οι μισοί, ίσως και περισσότεροι του Κόμματός του είναι φανεροί ή κρυφοί Σορίτες, όπως το αυτό και κάποιοι συγγενείς του (έκανα… εμμετό, που το “Σόρος-Σύστημα” στην χώρα μας βράβευσε φέτος – το Ίδρυμα ΜΠΟΤΣΗ, που μάλλον θα… “πεινάει”- μέχρι και την δημ/φο Λυμπεράκη, καταλάβατε, αφού και αυτή είναι “τέτοια” και έτσι όλοι αυτοί και αυτές, συνεχίζουν να βραβεύουν τους εαυτούς τους οι ξεφτίλες, συνεχίζουν να βραβεύουν ο ένας τον άλλον, η μία την άλλη, κλπ), το πρώτο που θα έκανε, ΟΝΤΑΣ μάλιστα η χώρα του / μας ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ “ΣΤΑΤΙΚΟ” και καλύτερα σ΄έναν ΣΥΓΧΡΟΝΟ “ΚΑΛΠΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ” με την Τουρκία, του τοπικού νεο-Χίτλερ ΡΤΕ, θα “ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ” ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ “ΑΝΟΙΞΟΥΝ” ΟΙ ΔΟΥΛΟ-ΣΟΡΙΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ “ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ”, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΑΣΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ, “ΛΑΘΡΟ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΠΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ “ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ Π-Θ” (ΕΙΘΕ ΟΧΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και ΜΕΡΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ! (ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΘΑ ΛΕΝΕ “ΝΑΙ” ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ “ΟΧΙ” ή ΚΑΙ ΟΧΙ “ΚΡΥΦΑ”, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, όπως πχ έπραξε ο Τσίπρας με την Ε-Α συμφωνία που μας είπε πως δεν θα ψηφίσει, επειδή δεν μας έδωσαν τάχα ανταλλάγματα, όπως πχ ασφαλείας, κλπ, οι Αμερικανοί, λες και στην Ιστορία μας ήλθαν ποτέ να πολεμήσουν άλλοι για εμάς και πιο πολύ ο πολιτικός αυτός σαλτιμπάγκος ξεχνώντας -ρητορικό σχήμα η μετοχή αυτή, διότι ο Τσίπρας θυμάται άριστα τα πάντα- ότι δεν υπήρξε ποτέ πιο “δεδομένος” για τις Η.Π.Α. Έλληνας ή ελληνόφωνος, σαν αυτόν, Π-Θ)!..

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ “ΣΩΣΕΙ” Κε Π-Θγέ, ΑΦΟΥ Μ’ ΑΥΤΗΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ “ΓΚΑΤΣ” (ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΝΕΟ-ΣΟΡΟΣΔΟΥΛΑ, ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ*, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ “ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ” “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ Κε Π-Θ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΔΕΝ “ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ” ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΛΑΪΚΑ ΔΕΝ “ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΙ”!.. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Η ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΠΛΕΜΠΑ, θα μπορούσες να μας πεις και ΧΛΑΠΑΤΣΑ!..

* Πχ, πόσο χρόνο μετά την Βάρκιζα πήρε στα Κομμούνια να οδηγήσουν την χώρα σε έναν από τους πιο καταστροφικούς ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ σπαραγμούς στην Ιστορία μας, από των αρχαιοτάτων χρόνων, μέχρι σήμερα; Ενώ και πολιτικά δεν ήσαν ποτέ και δυστυχώς δεν είναι ούτε σήμερα, εύστροφοι και… “τριπλέρ”, αλλά πάντα ήσαν και παραμένουν πολιτικά ΑΠΟΛΥΤΑ “ΜΕΝΙΡ”, που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΛΛΑΓΗ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΥΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!.. Επιχείρημα! Αν η χώρα πήγαινε τότε σε εκλογές, το ΚΚΕ θα ήταν -τουλάχιστον έως το 1990- εξουσία στην χώρα της “φαιδράς πορτοκαλέας”!.. Αλλά ήταν μεγάλος αριστερός πολιτικός ηγέτης ο… Σβώλος και “οι συν αυτώ”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα

– Πάντως, σε ό,τι αφορά το σημερινό ΚΚΕ, όσο ΓΓ (sic) του θα είναι ο Κος Κουτσούμπας, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, οι Κομμουνιστές θα πολεμήσουν τον Τούρκο, τουλάχιστον αυτόν!.. Για τους άλλους “Διεθνιστές” (εννοώ τους “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ”) δεν ξέρω, αφού ο “σχεδιασμός εξουσίας” τους, περιελάμβανε και περιλαμβάνει (!) και σενάριο εμφυλίου!.. (Γι’ αυτό και η τόση πρεμούρα / ζέση του Τσίπρα, όχι μόνον να μην διαλυθεί η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ “Χ. ΑΥΓΗ”, αλλά ούτε καν να δικαστεί! 4,5 χρόνια “ποιούσε την νήσσαν” ή κάνω λάθος; Παράλληλα “έθρεψε και θρέφει” τις “δικές” του “συμμορίες πεδίου”, οι οποίες αποτελούν τη βάση του υπερατλαντικού σχεδιασμού των κάποτε “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” Κυβερνητών – Προέδρων των Η.Π.Α. Κλίντον και Ομπάμα)! Τέλος αστερίσκου! (“Μικρά Άρκτος”)!..

– Ως Έλληνας, ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ Φίλοι μου, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ “ΠΕΣΩ ΕΞΩ”, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑ ΝΕΑ ΠτΔ ΣΚΛΗΡΗ “ΣΥΡΙΖΑΙΑ” ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο Π-Θ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ! ΟΜΩΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ “ΕΞ ΥΜΩΝ”, ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ, ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΠΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΛΕΙΧΕΙ, ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ, ΚΑΤΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ / ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”, ΔΕΝ “ΑΣΤΟΧΗΣΑΜΕ”! ΜΑΚΑΡΙ ΟΜΩΣ ΝΑ “ΑΣΤΟΧΗΣΟΥΜΕ” ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Π-Θ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑ Π-Θ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ / ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ… “ΚΟΥΚΛΟ” ΤΣΙΠΡΑ (το αρσενικό του “ΚΟΥΚΛΑ”, καταλαβαίνετε, εννοώ δηλαδή… “Μαριονέτ…ο”), ΕΝΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ “ΣΟΡΙΤΗΣ”, (ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΑΥΤΕΣ… Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ), ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ”, ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ!..

– Κλείνοντας, γράφουμε Φίλοι και πάλι πως, “Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, έστω και μέσα -ΚΑΙ ΠΑΛΙ- από ποταμούς αίματος των παιδιών της, αλλά η Ελλάδα ΘΑ “ΣΒΗΣΕΙ” ΜΟΝΟΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ως “ΣΥΤΖΑΙΡΗ” του Κόσμου όλου) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ, ΠΡΙΝ ΚΡΕΜΜΑΣΤΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ της ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ, ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ!..

  • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ… ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ!.. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ(!) ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ… ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΗΣ!.. (Το γεγονός επίσης ότι η γυναίκα του Παυλόπουλου είναι και αυτή από την Σταυρούπολη της Ξάνθης, όπως και η Κα Σακελλαροπούλου είναι απλώς -και για άλλη μία φορά – απλή σύμπτωση)!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

Με την ευκαιρία “πάρτε” και τα παρακάτω!..

ΥΓ

1. Μας δικαίωσε ξανά ο Κιλιτσντάρογλου! Τί είπε; Διαβάστε: “Την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας την ασκεί η Ρωσία“!

– Θυμάστε τί γράφαμε σχετικά εμείς εδώ στον “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΥΛΟ”; Θυμάστε πχ που σας γράφαμε πως οι Ρώσοι θα στείλουν τελικά εναντίον μας τους Τούρκους, κλπ; Δεν μπορεί, όλο και κάτι θα θυμάστε!.. “Πάτε” πίσω και διαβάστε μας! Θα βρείτε πολλά σχετικά… “όμορφα”!.. Διαβάστε τουλάχιστον τα άρθρα μας των τελευταίων 2-3 μηνών!..

2. Επειδή κάποιοι… διαμαρτυρήθηκαν, γράφουμε: Το ρήμα “Γαμάω”, “Γαμώ”, κλπ σημαίνει “ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ”!.. Δεν θυμάστε το Ευαγγέλιο που λέγει σ’ εκείνη την παραβολή, καμιά 10αριά φορές, την φράση “ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΑΣ ΕΤΕΛΕΥΤΗΣΕΝ”; /

– Άντε ρε “στην μπάντα” και προσέξτε τις οικογένειές σας, διότι τα συγκεκριμένα σκυλιά δεν αλυκτάνε μόνον, όπως θα έλεγε και ο νέος Κος Α/ΓΕΕΘΑ, αλλά δαγκώνουν κιόλας! Προς το παρόν κυττάξτε να μειώσετε το “λείχειν”, αλλά και γενικώς το… “πεοπαίζειν”!..

3Καθηγητά Φίλη της Παντείου! Δεν είναι ευτράπελος η διοίκηση Τραμπ, εσύ είσαι ευτράπελος, τουλάχιστον, αν όχι γελοίος, αλλά σε καταλαβαίνω, αφού προφανώς -δεν μπορώ να ξέρω, αλλά εικάζω- τα λεφτά είναι πολλά, και η εξάρτηση μεγάλη, ενώ η υποχρέωση που πρέπει να έχεις στους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” ΤΕΡΑΣΤΙΑ!..

Θα μας πεις άραγε κάποτε για,

  • το  ποιός ήταν Πρόεδρος της Λιβύης, όταν αποφασίσθηκε η πτώση Καντάφι,
  • επί ποίου Προέδρου / πότε ακριβώς ξεκίνησε ο εμφύλιος στην Συρία,
  • ποιός Α/Πρόεδρος προσπάθησε να επιβάλλει τον Μόρσι στην Αίγυπτο, κάνοντάς την Ιράν της Μεσογείου,
  • ποιός διέλυσε την Τυνησία,
  • ποιός / ποιοί Α/Πρόεδροι, πριν από τον Τραμπ, ανακάτεψαν γενικώς την Μ. Ανατολή, με την περίφημη “ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ”,
  • ποιοί Α/Πρόεδροι πολέμησαν με πάθος το Ισραήλ σε όλη αυτήν την περίοδο,
  • ποιός Α/Πρόεδρος “χάϊδεψε” την ίδια περίοδο το Ιράν και τα τρομοκρατικά “proxy” του στην Μ. Ανατολή,
  • ποιός Α/Πρόεδρος ήταν πίσω από το Κίνημα του 2016 στην Τουρκία, ναι αυτό που το “τσίμπησαν” εγκαίρως οι Τούρκοι και πολύ έξυπνα το χειραγώγησαν, κλπ,
  • μπορείς να μας πεις τί ακριβώς περιελάμβανε η “ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ” και για την Πατρίδα μας και κυρίως
  • θες να μας πεις τον ρόλο των ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, σε όλα αυτά, αυτών που έξυπνα και εσύ “προσκυνάς”, για να μην σε εξαφανίσουν από την Πάντειο, το Ινστιτούτο σου, κλπ, κλπ, κλπ;
  • Και τελικά, ρε συ Φίλη, θα ήθελες να μας έκανες μια σοβαρή και κυρίως ειλικρινή κριτική για την περίφημη αυτή “ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Η.Π.Α., που μονίμως “πουλάνε” ειρήνη, αλλά που στην πραγματικότητα, είναι φιλοπόλεμοι;
  • Έλληνας είσαι, δεν είσαι Αμερικανός ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!……

4. Κε Οικονόμου και εσύ Κα Αναστασοπούλου! Έχετε χεστεί μάλλον! Δεν εξηγείται αλλιώς, το ότι μονίμως ρωτάτε, όποιους καλείται, για το αν θα μας υποστηρίξουν οι Η.Π.Α., αν γίνει “Θερμό Επεισόδιο”, με τους Τούρκους, κλπ, περιμένοντας προφανώς να μας σώσουν ή να προλάβουν την Ε-Τ σύγκρουση ή ό,τι άλλο, οι Αμερικανοί!

Φτάνει πια καλοί μου φίλοι, φτάνει, σταματείστε! Μύρισαν σκατό… τα σαλόνια πολλών Ελλήνων στην χώρα!.. Γιατί άραγε οι Αμερικανοί να πολεμήσουν για εμάς; Για πείτε μου έναν λόγο! Και ποιός σας είπε ότι θέλουμε βοήθεια; Έχουμε αρκετή υπερηφάνεια να διαχειριστούμε ακόμα και τον θάνατό μας, αν αυτό θα απαιτείτο, όχι τώρα που, στο τέλος, θα νικήσουμε στο Πεδίο τους Μογγόλους και θα είναι “ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ”!

Γιατί λοιπόν σπείρετε / καλλιεργείτε (ειδικά εσύ μωρή κρυφο-“ΣΥΡΙΖΟΥΛΑ” Καλαβρυτινή όμορφη ταπούλα) ηττοπάθεια  στο λαό μας;

– Ρε συ Κε ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ, και πρώην Κε… Κομμουνιστάκο, ποιός είναι υπεύθυνος -σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο- για τα όσα λέγονται στα Κανάλια, στο θέμα των Ε-Τ; Εσύ δεν είσαι; Τί κάνεις; Και αν δεν είσαι εσύ, τί κάνει αυτός που είναι υπεύθυνος;

– Κε Οικονόμου! Επειδή εσύ είσαι πράγματι ΣΟΒΑΡΟΣ δημ/φος, για πες μου, επειδή ακούω να λέτε για “εγγυήσεις”, κλπ! Πότε ήλθαν δίπλα μας, κατά την διάρκεια της Ιστορίας μας, αυτής των 3000 ετών, ξένοι λαοί να πολεμήσουν για εμάς; Ποτέ ρε Δημητράκη, ποτέ παλληκάρι μου!..

  • Και κάτι ακόμα, για την Κα Αναστασοπούλου! Ποιός έφερε μωρή “Κονδύλω” το 2015, το 1,5 εκ-ρια “λάθρο” στην χώρα μας; “Ο ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ” δεν τους έφερε, με την… “ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΓΕΛΙΑ” “ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ”; Ποιός έκανε την Μόρια, την Ειδομένη, το Ελληνικό, τον Πειραιά, ποιός έκλεισε τα Β. Σύνορά μας, ποιός υπέγραψε -ύπουλα- την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, στη “Σύνοδο Κορυφής” των Ευρωπαίων ηγετών, το 2016, ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ “ΜΑΡΟΚΟ”, Κα Αναστασοπούλου, κλπ, κλπ, κλπ; Ο ΤΣΙΠΡΑΣ και η διεθνιστική πολιτική του Σόρος-συμμορία δεν ήταν ή μήπως… εσύ και… εγώ;
  • Φωνάζει ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” να φύγουν από τα νησιά οι “λάθρο”, για να ικανοποιηθούν οι νησιώτες μας ή διότι ξέρει ότι όσοι έρχονται στην ηπειρωτική Ελλάδα τους “παντρευόμαστε”, κάτι που ΔΙΑΚΑΩΣ επιθυμεί, για τους λόγους που εδώ γράφουμε 4+ χρόνια τώρα, ενώ παράλληλα ξέρει και ότι ο ΡΤΕ θα στέλνει συνεχώς “κύματα λάθρο” στα νησιά μας και που και πάλι τότε ο Τσίπρας και όλοι αυτοί θα λέει / θα λένε τα ίδια, προβάλλοντας τάχα τον ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ και του κόλου τα 9μερα, αφού την ΕΘΝΙΚΗ και μόνον ΔΙΑΛΥΣΗ επιθυμεί;
  • Γι’ αυτό και μας “πούλησε” πολλά… “ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ” σήμερα και η νεο-εκλεγείσα ΠτΔ μας, λες και η Ελλάδα στερείται Ελευθεριών, κλπ, κλπ, κλπ, όταν έχουμε φτάσει, από πλευράς ελευθεριών και δικαιωμάτων, στο άλλο άκρο, αυτό της πλήρους… ΑΝΑΡΧΙΑΣ, όπως θα έλεγαν και οι Αρχαίοι μας πρόγονοι!..
  • Κάνε λοιπόν υπομονή Μαρία μου μέχρι την Άνοιξη, να δούμε και αυτούς εδώ τί θα κάνουν με τα “Κέντρα”, που λένε και τα ξαναλένε!.. Δεν θέλει κάποιο χρόνο πχ να γίνουν αυτά τα περίφημα “Κέντρα”, κλπ; Άντε, που… κοιλοπόνεσες!.. Αλήθεια ρε συ Μαρία! Δεν πιστεύω να ‘ σαι και εσύ στο δημ/κό “pay roll” του Σόρος!.. Είσαι Μαρία μας ή όχι;  Διότι αν είσαι, να σου ζητήσουμε “συγγνώμη”, αφού την αποστολή σου επιτελείς και μάλιστα “Άριστα”!.. Αν συνεχίσεις έτσι, του χρόνου θα σε βραβεύσουν και εσένα στο “Ίδρυμα “ΜΠΟΤΣΗ”!..

5. Για την Λιβύη, για να μην σας λένε… παπαριές!.. Πριν από την διάσκεψη του Βερολίνου είχαν γίνει άλλες 4, αν δεν σφάλλω, “κανονικές”, μαζί με αυτήν την “βοηθητική” (περισσότερο τεχνική), του Παλέρμο! Σε καμία δεν συμμετείχε η Ελλάδα, πλην αυτής του Παλέρμο, που ήταν “σαν να μην πήγαμε ποτέ”!.. Άντε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ απατεώνες!..

6. Οι κρίσιμοι μήνες, όπως αυτοί ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, σε σχέση με τα Ε-Τ και με το πιθανό πότε θα φτάσουμε στο… “μπαμ” είναι οι προσεχείς ΜΑΪΟΣ και ΙΟΥΝΙΟΣ!.. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν!.. (Α2)

7. Δικαιωθήκαμε και για τα “fake news” που σας γράφαμε ότι θα πρέπει να ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ πια, κλπ, αφού ήταν ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ” και η μη υπογραφή τάχα των Ιταλών για τον “EAST-MED”, και η υποτιθέμενη Ι συνδιαχείρηση θαλασσίων “Ενεργειακών Οικοπέδων” της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, όπως και η δήθεν επικείμενη ρωσική αναγνώριση του “Ψευδοκράτους”, στην “Κυπριακή Δημοκρατία”!..

8. Δικαιωθήκαμε επίσης και στην σημασία που γράφαμε ότι έχει για το Ισραήλ να επικρατήσει ο Χαφτάρ στη Λιβύη, αφού ήδη φέρεται ότι οι Ισραηλινοί στέλνουν όπλα, κλπ, στον Λίβυο Στρατάρχη, μέσω των ΗΑΕ!.. “Πάτε” “εδώ και πίσω” και διαβάστε τί γράφαμε σχετικά με το Ισραήλ και τους “ΖΧ” του!..

9. Οι “Διεθνείς Εβραίοι” ακολουθούν (ακριβώς σαν τους Τούρκους*, στην όποια -κάθε φορά- εξωτερική επεκτατική πολιτική τους), την πολιτική των “3 βημάτων”!

– Συγκεκριμένα, σ’ ό,τι αφορά την Ελλάδα,

  • το “1ο Βήμα” είναι η άλωση της χώρας από ξένους, “λάθρο” και μη, με στόχο την τελική πλειοψηφική τους υπεροχή, στην συνέχεια,
  • το 2ο Βήμα είναι η πολιτική Οργάνωση όλων αυτών, μέσα κυρίως από παράλληλες και συνεχείς κατηγορίες ότι δεν τους φέρεται καλά και σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες περί “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” και μπλα, μπλα, μπλα, το Κράτος μας και η κοινωνία μας, ώστε να τονιστεί στον Κόσμο εκτός Ελλάδος ότι “εδώ υπάρχει πρόβλημα, κλπ, κλπ, κλπ” (μέσω της μεθόδου της συνεχούς αναφοράς και της μεγιστοποίησης παρουσιαζομένων απολύτως, σε τέτοιες καταστάσεις, φυσιολογικών** προβλημάτων, μέσω των ελεγχομένων απ’ αυτούς ΜΜΕ) και
  • το “3ο Βήμα” είναι η κυριαρχία στην χώρα “υποδοχής”, ήτοι στην χώρα μας, όλων αυτών των… “άμοιρων”, καταλάβατε, και το τέλος της Ελλάδος! (Αυτό είναι ένα σύντομο και πρόχειρο “σκετς” -μια σύντομη αναφορά του εναντίον μας “end state” των  Ευρωπαϊκών εναντίον μας “3 Βημάτων”)!..
  • * Η τ/πολιτική των “3 Βημάτων” είναι πολιτική επέκτασης, την οποία… επενόησε και εφάρμοσε ο Μουσταφά Κεμάλ ΑΤΑΤΟΥΡΚ! Με βάση αυτήν κατακτήθηκε από την Τουρκία η Αντιόχεια, στα τέλη της 10ετίας του 1930, με βάση αυτήν επιδιώκεται η κατάκτηση της Δ. Θράκης, ολόκληρης της Κύπρου, της Β. Συρίας, κλπ!..
  • [Αναφορά των τ/”3 Βημάτων “εν συντομία“! Αναφορά – Ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης ότι η τάδε περιοχή είναι τουρκική και ότι ο εκεί ευρισκόμενος τ/πληθυσμός -αν υπάρχει / αν δεν υπάρχει… δημιουργείται / εφευρίσκεται, κλπ- έχει προβλήματα με το Κράτος που ζει, κλπ, καθώς και δημιουργία πλειοψηφίας από τους Τούρκους στην εδαφική αυτή περιοχή (1ο Βήμα), πολιτική Οργάνωσή του και συνέχεια του τονισμού ότι αυτός ο τ/πληθυσμός υποφέρει (μπορεί, αν οι ντόπιοι Τούρκοι στο τάδε ή δείνα Κράτος είναι “δυνατοί”, κλπ, μέσω συγκυριών, να έχουμε έως και πιθανή αυτονόμηση), (2ο Βήμα), και τελικά στρ-κή επέμβαση της “Μητέρας Πατρίδος”, προκειμένου να… σωθούν οι όμαιμοι -κάθε φορά-… βασανιζόμενοι, από το… φιλοξενών Κράτος, πληθυσμοί! (3ο Βήμα)! (Αν υπάρξει αυτονομία, τότε η τ/”Βουλή” της περιοχής αποφασίζει την Ένωσή της με την Τουρκία και δεν γίνεται στρατιωτική επέμβαση)]!..
  • ** Σκεφτείτε το πόσο χρόνο πήρε η κανονική εγκατάσταση, πόσο ο εγκληματισμός και η αφομοίωση, καθώς και τί επιπτώσεις είχε στην συνέχεια, στην Ιστορία της χώρας μας και κυρίως στην Κοινωνικο-Πολιτική Ιστορία μας, κλπ, κλπ, κλπ, ο ερχομός στην Μητροπολιτική Ελλάδα, το 1922 – 1923, 1,5 εκ-ρίων πραγματικών προσφύγων, Ελλήνων μάλιστα, και όχι ξένων, στα εδάφη της σημερινής χώρας μας και προβληματιστείτε για το “σήμερα”, μην ξεχνώντας ότι, “εδώ και σήμερα”, οι όποιοι “λάθρο και μη” άνθρωποι στην χώρα μας είναι ξένοι, κλπ, κλπ, κλπ!..

10. Θέλουμε να “αποτραβηχτούμε”, αλλά η τόσο ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ (!) ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ!.. Γυρίσαμε μόλις από την Τουρκία και είπαμε να σας εκθέσουμε 2, 3 σκέψεις μας!.. Για να δούμε, μετά από την μόλις περάτωση της διόρθωσης του παρόντος, πότε θα “ξαναβγούμε”;

-/-