ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο Π-Θ ΤΗΣ Κ-Β ΤΩΝ… “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”!..

Φίλοι μου! 

 Ο Κος Τσίπρας (και οι “δικοί” του βεβαίως), όπως σας έχω ενημερώσει, μας διαβάζει! “Πάμε” λοιπόν!

Κε Τσίπρα!

– Άκουσα τί είπες στο Μέγαρο Μουσικής, στις 13-01-2019, ήμουν και εγώ εκεί, εκεί όπου μαζευτήκατε όλοι οι Εθνομηδενιστές, ήτοι οι “δικοί” σου, οι του Σημιτικού ΠΑ.ΣΟ.Κ. και πολύ λίγα… αρνιά (πνευματικά), οι οποίοι -τάχα μου- εκπροσωπείτε ή ευελπιστείτε να εκπροσωπήσετε την Κεντρο-Αριστερά!.. “Πάμε” μαζί, αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

– Διάβασε τώρα τί είπες… σε εμένα, με όσα είπες στην “στημένη” παρέμβασή σου! 2 λόγια” μόνον!

      α. Είσαι “τρίχα” των όρχ… του Μακιαβέλλι και αμετανόητος,  “μέσα”  σου, Κομμουνιστής! Φυσικά, “Μακιαβελισμός” και Κομμουνισμός δεν είναι έννοιες αντίθετες, σε ό,τι αφορά ασφαλώς την πολιτική συμπεριφορά σας, δηλαδή αυτήν των Κομμουνιστών!

  • Εμείς απ’ εδώ, σου θυμίζω, πως σε έχουμε κατατάξει στους αρχαίουςΚυνικούς“*, άντε για να μην σε μπερδέψω, στους λεγόμενους -σήμερα- δασκάλους επί πληρωμή” ή “φροντιστηριακούς Καθηγητές, της Αρχαιότητος βεβαίως, που δίδασκαν δηλαδή χρηματιζόμενοι! Σε έχουμε κατατάξει δηλαδή, για να γίνω περισσότερο απλός, μήπως και πάλι δεν κατάλαβες, σε όλους εκείνους που πολέμησαν τότε πχ τον Σωκράτη και γενικώς όλους τους Αρχαίους τεράστιους Φιλοσόφους, οι οποίοι διαμόρφωσαν την παγκόσμιο πολιτιστική κληρονομιά! Αυτοί οι “τύποι” πάντα κέρδιζαν, με τον έναν ή άλλον τρόπο, αν δει κανείς την τότε τύχη των φιλοσόφων, των Στρατηγών, κλπ! Όμως σήμερα αυτούς δεν τους θυμάται κανείς, απλώς τους αναφέρει, ενώ πχ τον Σωκράτη, που σου έγραψα και όλους τους ομοίους του, τους ξέρει όλος ο Κόσμος!..
  • Τώρα, είτε “Τριχο-Μακιαβέλλι” σε πει κάποιος (“ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”), είτε “Κυνικό”, είτε θρησκευτικό Κομμουνιστή”, είτε “πολιτικό τυχοδιώκτη” και “σαλτιμπάγκο (έννοιες πιο κατανοητές σε εσένα, αφού είναι πιο κοντινές στην πολιτική Παιδεία σου), “επί του στόχου” θα είναι!..
  • * Δεν θα ασχοληθώ τώρα Κε Π-Θγέ και πάλι με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες των Αρχαίων “Κυνικών”, όπως τον οπορτουνισμό, τον τυχοδιωκτισμό, την δολιότητα, την αγάπη στο χρήμα, την λογικοφανή διαστροφή της πραγματικότητος, την δήθεν ύπαρξη περισσοτέρων της μιάς αληθειών, κλπ, αφού ελέγχοντας τον… χαρακτήρα σου μπορεί να τα βρεις και να τα εξετάσεις όλα αυτά (!) μόνος σου!..
  • β. Μάθε ότι οι έννοιες Έθνος και Κράτος δεν είναι ταυτόσημες για την Πατρίδα μας! Η έννοια Κράτος ήταν πάντα, είναι και θα είναι επίσης πάντα (!) γνήσιο υποσύνολο της φράσεως Ελληνικό Έθνος”! Το ελληνικό Έθνος είναι παγκόσμιο και μέχρι συντελείας των αιώνων αυτό δεν θα αλλάξει!
  • Αυτό βεβαίως, που λογικό είναι να μην στο έμαθαν ποτέ στα κομμουνιστικά… ιεροσπουδαστήρια που “έβγαλες”, για να στο εξηγήσω απαιτεί διδακτορική διατριβή, ειδικά για σένα, και σίγουρα “αφτιά που θα ήθελαν να ακούσουν” και εσύ δεν έχεις τέτοια ή αλλιώς, εσύ έχεις αυστηρώς “επιλεκτικά” αφτιά!..
  • Στην Τουρκία, πχ, επειδή ακούω ότι θα πας σύντομα, οι έννοιες Έθνος και Κράτος είναι ταυτόσημες! Μάλιστα ο ίδιος ο Μ. Κεμάλ Ατατούρκ είχε μιλήσει στους Τούρκους “ανοικτά”, για την ταύτιση των 2 αυτών εννοιών, για την νέα, μετά το 1923, Τουρκία, κάτι που όλοι οι Τούρκοι πολιτικοί τήρησαν ευλαβικά, από τότε, έως σήμερα!
  • γ. Σχετικά με την καραμέλα (απ’ τις πολλές που σας έμαθαν να… πιπιλάτε όλα τα Κομμούνια, από μικρά παιδάκια στο “Κόμμα”, οι κάθε είδους “δάσκαλοί” σας, “Ινστρούχτορες” στυλ Κοτζιάδων, κλπ, στην γραμμή του Λένιν, “δώσε μου ένα 8 χρονο παιδί και θα στο κάνω Κομμουνιστή για πάντα”, ότι δηλαδή οι Έλληνες (και γράφω Έλληνες αφού δεν ξεκαθάρισες το “ποιοί” εξ αυτών) μισούμε τους άλλους γειτονικούς λαούς μας, θα ήθελα να μας πεις, από πού έβγαλες αυτό το… φοβερό, κατάλαβες, συμπέρασμα; Πότε ρε Τσίπρα, ιστορικά, οι Έλληνες επιτεθήκαμε, και δη πρώτοι, στους λαούς αυτούς για να τους κατακτήσουμε, να τους υποδουλώσουμε, κλπ;
  • Μέχρι τώρα, η κομμουνιστική προπαγάνδα σας και οι… διανοούμενοί σας (η λέξη ανήκει μόνον σε εσάς, αχαχαχαχαχαχαχα, την έχετε και αυτήν οικειοποιηθεί) απαντούσε πάντα πως ο Μ. Αλέξανδρος έκανε κατακτητικούς πολέμους, έναν Αλέξανδρο που, ό,τι και να λες, (πάντα ΨΕΜΜΑΤΑ, πιστός στην κομμουνιστική γραμμή της διδασκαλίας που έλαβες και εσύ και όλοι οι όμοιοί σου), τον “παρέδωσες” στους φίλους σου Σκοπιανούς! (Φυσικά, διότι δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι, δέχομαι ότι μπορεί και να μην το καταλαβαίνεις αυτό, αφού δεν είσαι και καμμίας ιδιαίτερης ευφυίας και κυρίως ευστροφίας! Πονηρίας και δολιότητος ναι, είσαι πράγματι, και μάλιστα “τέρας”)!
  • Μέχρι και σήμερα στην γη μας κατέβαιναν, και κατεβαίνουν ακόμα, όλοι αυτοί οι λαοί! Πχ Αλβανοί εκτουρκισμένοι και μη, Βούλγαροι, Σέρβοι, και γενικώς Σλάβοι, γνήσιοι και μη, και βεβαίως οι Τούρκοι! Τον τόπο μας αυτοί εποφθαλμιούσαν και εποφθαλμιούν, όχι εμείς! Πότε εμείς ζητήσαμε ξένα εδάφη ρε θλιβερέ -δυστυχώς- Τσίπρα και ειδικά αυτά των τόσο… φιλικών προς εμάς, παραδοσιακά, αχαχαχαχαχαχαχα, γειτόνων μας;
  • Οι ιστορικές αναφορές, που τόσο σας ενοχλούν εσάς τα Κομμούνια, γιατί δεν θα πρέπει να γίνονται από εμάς τους Έλληνες; Γιατί ρε Τσίπρα είναι κακό να πούμε, πχ όπως η Κα Γλύκατζη – Αρβελέρ, πως η Πόλη είναι η μη απελευθερωμένη Πρωτεύουσά μας; Γιατί η αναφορά στο ότι οι Έλληνες είμαστε γηγενής λαός, αυτόχθων, κλπ, και όχι νομαδικός, πχ όπως οι Μογγόλοι ή οι Σλάβοι είναι κακή; Στο ότι δώσαμε τα πολιτιστικά κυρίως νάματα στην Ανθρωπότητα, γιατί είναι… βλασφημία αν το πούμε; Γιατί η αναφορά πχ στην κάποτε ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ μας ΙΔΕΑ αποτελεί για όλους εσάς, σαν εσένα, Κε Τσίπρα, υποβολή σε μια συνεχή… Κολονοσκόπηση; Γιατί, γιατί, γιατί, κλπ, που όλα τα “διότι” και οι 2 μας τα ξέρουμε, αλλ’ όμως έως πότε, όλοι εσείς, σαν εσένα, θα πουλάτε” στην λαϊκή για εσάς πλέμπα, όπως θεωρείτε την πλειοψηφία του λαού μας, όλο αυτό το παραμύθι;
  • Ω3
  • δ. Κάνε μου τώρα εσύ τον “δάσκαλο” (πχ τον “Καθοδηγητή”… Αλέξη, κατά το όμοιον του συντρόφου Κοτζιά και λοιπών… μεγάλων τέτοιων ιδεολογικών σας δασκάλων, αγαπημένων τέκνων, όλως τυχαίως, της “Μπουρζουαζίας”) και απάντησέ μου, όσο πιο πειστικά μπορείς όμως, ήτοι με “καθαρό λόγο” και με επιχειρήματα, στα ακόλουθα ερωτήματα – προβληματισμούς!
  • –   Γιατί ο Εθνικισμός είναι κακός; Για να μου απαντήσεις όμως στο ερώτημα, θα πρέπει να μου ορίσεις τί είναι Εθνικισμός και στην συνέχεια να αναφέρεις παραδείγματα (προφανώς κακά για εσένα) συμβατά με την Φυλή των Ελλήνων!
  • Τί είναι σωβινισμός;
  • Ο Εθνικισμός και ο σωβινισμός είναι έννοιες ταυτόσημες, ναι ή όχι;
  • –  Τί είναι Εθνισμός;
  • –  Σε τί διαφέρει ο Εθνικισμός, απ’ τον Εθνισμό, αν διαφέρουν;
  • Αν ο Εθνισμός δεν είναι κάτι κακό, (αν είναι πέστο), θα… βολευόσουν έστω, εσύ και όλοι οι… Εθνομηδενιστές, σαν εσένα, με την χρήση του υπόψη όρου;
  • –  Τί είναι Πατριωτισμός; (“Ζορίστικα” πολύ για να μην γελάσω, όταν ανέφερες την λέξη “προχθές”)!.. Πχ Για τον Σημίτη και όλους τους… νεο-Εθνομηδενιστές “δικούς του” (ως παλαιούς Εθνομηδενιστές ορίζω τους παλαιούς σου συντρόφους στο ΚΚΕ, αυτούς τους Κοκκινο-Φασίστες, που ανήκουν όμως στο… “Δημοκρατικό Τόξο”, αχαχαχαχαχαχαχαχα, κλπ), ήταν η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ, όπως από την Κρήτη την είχε αναπτύξει στις αρχές του 21ου αι., ο τότε Π-Θ Κος Κων-νος ΣΗΜΙΤΗΣ, αναφέροντάς την ως σύγχρονη ΕΘΝΙΚΗ Μ. ΙΔΕΑ, που όμως με αρχή αυτόν και ακολούθως τον Καραμανλή τον Β’ ή “Νεο-Βούδα”, την έρριξαν την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και την… “Μεγάλη Ιδέα” της για εμάς τους Έλληνες, αχαχαχαχαχα, “στα ΒΡΑΧΙΑ”, παραδίδοντας εντελώς πονηρά και ανήθικα την σχεδιασθείσα και κατασκευασθείσα από τους Διεθνείς Εβραίους” οικονομική μας αυτήν… βόμβα, προς… αναγκαστική πυροδότηση στον Γιώργο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο οποίος, αν και ήταν “δοτός”, αφέθη μόνος του από την ισχυρά ΕΞΟΥΣΙΑ των κατά δήλωσή τους αριστερών ηγετών της Παγκοσμιοποίησης”, των Διεθνών Εβραίων, κατά “το κοινώς λεγόμενον” τον “πούλησαν” τα αφεντικά του και αφεντικά σου!.. (Μπροστά βεβαίως στην δική σου, μετέπειτα, επελθείσα Κ/Φ της Οικονομίας μας, η αναφερθείσα αρχή της Κ/Φ της, φαντάζει σαν την διαφορά της μόλις διακορευθείσης κόρης, από μία πόρνη! Θα διαβάσεις σχετικά παρακάτω, εδώ και σήμερα)!..
  • –  Ο Πατριωτισμός είναι έννοια ταυτόσημη ή όχι με αυτήν του Εθνισμού; Και τώρα, “πάμε παρακάτω”!
  • –  Η ΕΣΣΔ ήταν ή όχι εθνικιστική; Ήταν ή όχι σωβινιστική; Ήταν ή όχι ιμπεριαλιστική δύναμη; Ήταν ή όχι, όπως η ίδια διεφημίζετο, “Δικτατορία του Προλεταριάτου” (“Δ.Π.”) και τί ακριβώς σημαίνει “Δ.Π.”; Ήταν ή όχι η ΕΣΣΔ διεθνιστική δύναμη και τί ακριβώς σήμαινε τότε το επίθετο “διεθνιστική”; Αν η ΕΣΣΔ ήταν πράγματι Δικτατορία, πώς εσύ, o οποίος γαλουχήθηκες με τα νάματά της, το Κόμμα σου, όπως βεβαίως και το ΚΚΕ, αυτοπροβάλλεστε και με… έμφαση μάλιστα ως… Δημοκράτες; (sic)
  • –  Ποιά η διαφορά του “Ιμπεριαλισμού”, από τον “Διεθνισμό;
  • –  Τί είναι σήμερα “Διεθνισμός”; … Έχει… χρώματα; Είχε ποτέ και πότε;
  • –  Τί είναι “Παγκοσμιοποίηση” και ποιοί είναι σήμερα οι εκφραστές της;
  • –  Διεθνισμός και Παγκοσμιοποίηση είναι ή όχι έννοιες ταυτόσημες;
  • ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΤΕΘΕΝΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ, ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΒΑΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ… ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟ-ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ -ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ- ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Κ-Β ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! 
  • ε. Γιατί ρε Τσίπρα δεν λες “στα ίσα” στους Έλληνες και σε όλους τους ξένους, που έβαλες και καθημερινά εξακολουθείς να βάζεις στην χώρα μας, χώρα την οποία βλέπεις σαν χώρο, γιατί δεν έχεις τα “ούμπαλα” να πεις πως είσαι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, που απούσης πλέον, παγκοσμίως, της… πολυδιαφημισμένης κόκκινης αυτής Χούντας, ήτοι του Κομμουνσιμού, εκφράζεις ή επιχειρείς να εκφράσεις και να προσδώσεις “σάρκα και οστά” στο “εν ισχύει” εντός σου / σας όραμα του ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ και του ΑΠΑΤΡΗΔΟΣ ΚΟΣΜΟΥ, όπως κάποτε τον δίδασκε η πολιτικο-στρατιωτικο-οικονομική χούντα στην “μανούλα” σας ΕΣΣΔ, ώστε αυτή να πετύχαινε να επικρατήσει στον Πλανήτη και σήμερα διακηρύσσει, ελάχιστα διαφορετικά σε θεωρία και πράξη, η λεγόμενη “Παγκοσμιοποίηση, των νέων αφεντικών σου / σας, Ρότσιλντ, Σόρος, και λοιπών “αδελφών” τους, οι οποίοι έχουν για Θεό τους το ΧΡΗΜΑ και μόνον; Γιατί λοιπόν τελικά δεν είσαι έντιμος;
  • Το γιατί δεν είσαι ΕΝΤΙΜΟΣ πολιτικός, μας το εξηγεί Αλέξη και μας το δικαιολογεί η κομμουνιστική σου αγωγή! Το γιατί όμως δεν επιχειρείς να αλλάξεις και να γίνεις ΕΝΤΙΜΟΣ πολιτικός και για να μην γελιόμαστε ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ποιός θα μας το εξηγήσει;
  • Το γιατί χρησιμοποίησες πχ τον πολιτικό Εθνο-Μαυραγορίτη Καμμένο και τώρα πχ την πολιτικά βλαμμένη Χουντο-Παπακώστα – Σιδηροπούλου, (τώρα πρόσθεσε η Κα… Υφυπουργός σου και το επώνυμο του συζύγου της… STOP εδώ), την Χουντο-βασιλικιά τέως μοντέλα και γκόμενα του Ισπανού παλιού ποδοσφαιριστή Πινέδα ή τους όποιους άλλους έκανες και συνεχίζεις να κάνεις… χρήση, επίσης μας το εξηγεί η κομμουνιστική πολιτική στρατηγική σου! Οι “χρήσιμοι ηλίθιοι”, κλπ, πάντα θα βρίσκονται ανάμεσα στους… κακούς αστούς!..
  • Το να συνεργάζεσαι όμως, “από την μιά”, με τους Ναζήδες της “Χ. Αυγής” και να συνδιαλέγεσαι βαθιά μαζί τους, (έχοντας, διότι “μαζί μιλάμε” Αλέξη μας, τους ίδιους ιδεολογικούς… χρηματοδότες), μη δικάζοντάς** τους, επί 4 χρόνια τώρα, που κυβερνάς (και δυστυχώς και μας εξουσιάζεις, παρά τα λεγόμενα της Περιστέρας, αφού έχεις πλέον, “ορθά – κοφτά”, αποκτήσει και στην πράξη την νοοτροπία “Βυζαντινού Σφετεριστή” του… αυτοκρατορικού θρόνου), και “από την άλλη”, όπως σε άκουσα να λες “προχθές”, να βγαίνεις βρώμικα και να κατηγορείς τη ΝΔούλα για συνεργασία με την “Χ. Αυγή, αυτό ξεπερνά και την πιο βρώμικη, το “πάλαι ποτέ”, κομμουνιστική προπαγάνδα και θα ήθελα να μάθω, θα ήθελα εσύ να μου / μας πεις, ποιός θα μας το εξηγήσει και πώς πολιτικά αυτό καλείται ή έστω, εσύ πώς το αποκαλείς!.. (Πχ, Πολιτική σου μαγκιά, πολιτική αλητεία, βρωμιά, για τί ακριβώς πρόκειται τέλος πάντων, για μια νεο-διεθνιστική “covert” στρατηγική σου, για κάτι παλιό και κομμουνιστικό που διέλαθε της προσοχής μου, στην μελέτη των μεθόδων της Κόκκινης προπαγάνδας, κλπ, γιατί ακριβώς)!.. 

– Κε Τσίπρα!

  • Σε αυτούς που “κανονισμένα” μίλησες, (αφού οι “Ψαράδες” και η εκεί συμφωνία ήταν ο τίτλος της… μάζωξής τους, για να προωθήσουν σε συνεννόηση μαζί σου τις… “Πρέσπες”, “εν όψει” της σχετικής επικείμενης ψηφοφορίας τους και στην Βουλή μας, την ίδια ακριβώς στιγμή που τελείωσαν, ετεροχρονισμένα βεβαίως, οι διαδικασίες στα Σκόπια), σας ενώνει ιδεολογικά ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ, ο “άρρωστος” και πάντα ανθελληνικός ΠΑΣΙΦΙΣΜΟΣ, (δεν έγραψα, θα το πρόσεξες, ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, για να μην με παραξηγήσεις) και ο ΝΕΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ!
  • Δεν αναφέρομαι σε άλλα σας κύρια, αλλά ιδεολογικώς δευτερεύοντα χαρακτηριστικά, όπως ο νεο-νεποτισμός, ο νεοπλουτισμός, η αθεϊα, ο τυχοδιωκτισμός, ο πολύς “ψυχο-πλεγματισμός”, ο ακατανόητος, σε πολλά σημεία του, ρητορικός εκσυγχρονισμός σας και η θέληση για μια ακατανόητη… εκδίκηση (100% σε ό,τι αφορά εσάς τα Κομμούνια) κλπ, λόγω της ήττας των… προγόνων σας στον αρχικώς εμφύλιο και ακολούθως συμμοριτοπόλεμο, της περιόδου 1944-1949! (Αφαιρουμένης της ξενικής τριπλής Ιταλο-Γερμανο-Βουλγαρικής Κατοχής 1941-1944)!..
  • Ω1
  • Έδειξες ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ “προχθές”, για 2η φορά, μετά το 2015, τόσο πασιφανώς, όσο ποτέ, πως είσαι Πρωθυπουργός, και μόνον(!), των Κομμουνιστο-Εθνομηδενιστο-Διεθνιστών ελληνικής καταγωγής πολιτών και όχι Ελλήνων βεβαίως και όχι Π-Θ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ως όφειλες να ήσουν! Ήσουν και πάλι ακραία ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ!
  • Αν αυτό ήθελες να τονίσεις στο ακροατήριό σου, εντός και εκτός αιθούσης, το ΠΕΤΥΧΕΣ! Σε όσους σε ξέρουν επιβεβαίωσες το πολιτικό ποιόν σου και σε όσους είχαν κάποιες αμφιβολίες περί του πολιτικού χαρακτήρος σου, τους τις διέγραψες και τους καθόρισες ακριβώς την πολιτική μαγνητική σου βελόνη!..
  • Η 1η φορά, για να εξηγούμαι, που έδειξες ότι θα είσαι Π-Θ των όσων παραπάνω μόλις σου έγραψα, ήταν αμέσως μετά την… λογοδοσία σου, και όχι την ορκωμοσία σου (κρίμα και έχεις και παιδιά / συζήτα το θέμα μια ημέρα με την Κανέλλη, που είναι μεν Κομμούνι, σαν εσένα, φανερό βεβαίως αυτή, αλλά ένθεη δε), το 2015,  στον ΠτΔ, ως Π-Θ πιά, όταν πήγες, αντί για το Σύνταγμα [ως όφειλες να πας, αν ήσουν πραγματικά (και εννοώ ιδεολογικά) Έλληνας*** και όχι απλώς ελληνικής καταγωγής], και στο εκεί Κενοτάφιο, ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΚΛΠ, ΑΙΩΝΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και όχι στους Κομμουνιστές θύματα των ΝΑΖΙ, κατά την Κατοχή, στην Καισαριανή!.. Οι συμβολισμοί πάντα… μιλάνε Κε Π-Θ!
  • Δεν ξέρω βεβαίως το πόσο τίμησες αυτούς τους Έλληνες, αφού αυτοί, (όντας απλοί άνθρωποι και οι περισσότεροι παγιδευμένοι στα κόκκινα… δόκανα), ήσαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Έλληνες, όπως έλεγε και πίστευε και ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ****,  που πολέμαγαν πραγματικά για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, λέξεις που εσύ και “βίασες” και υποθήκευσες”*****, μέσα σε 4 μόλις χρόνια, στον… “Διεθνή Παράγοντα” (παραλλαγή της φράσεως “Διεθνής Εβραίος“)!
  • Θεωρείς άρα-γε, πιστεύεις πραγματικά, πως έστω, σ’ αυτούς τους λίγους νεκρούς Έλληνες, που με σηκωμένη την αριστερή μάλιστα γροθιά σου, ρε… “Παραμύθι Επαναστάτη”, … απευθύνθηκες το 2015 (κατά το γνωστό, στην καθομιλουμένη, έργο του Καραγκιόζη, “Παραμύθι Φούρναρης”), τους τίμησες με την συνολική σου στάση ως Π-Θ Κε Τσίπρα ή τους πρόδωσες, τα 4 χρόνια αυτά χρόνια που διαχειρίζεσαι τις τύχες μας;

– Αυτά είχα και μόνον να σου πω / να σου γράψω και να σε ενημερώσω ή θυμίσω, για άλλη μία φορά, πως ΤΕ-ΛΙ-ΚΑ Κε ΤΣΙΠΡΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ / -ΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠ’ ΟΣΑ, ΚΑΙ ΕΣΥ Κε Π-Θγέ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, (ΚΡΥΦΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟΙ), ΕΛΛΑΔΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΚΛΠ, ΠΡΟΣΔΟΚΑΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ”, ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΜΕ “ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ”, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΕΣΥ, ΤΟ “ΘΕΙΟΝ” ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ “ΑΙΩΝΙΩΝ” ΕΛΛΗΝΩΝ!.. Απλώς σήμερα ζούμε όλοι μας,… εσάς, δηλαδή το ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ, “Θεία… Αδεία”, (τις καταλαβαίνεις πιστεύω τις 2 αυτές λέξεις με τις Δοτικές), διότι τον εγκαταλείψαμε τον ΘΕΟ και τον κοροϊδέψαμε, όντας βλάσφημοι και ανόητοι!…………………..

Μακάρι(!) / ΕΙΘΕ(!) / να αλλάξεις μυαλά Κε Π-Θγέ και έστω, να γίνεις, να μεταλλαγείς καλύτερα, όσο δύσκολο και να είναι για έναν… λύκο σαν εσένα, (γνωστή η σχετική παροιμία και σε σένα… φαντάζομαι), σαν τις αγνές ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ψυχές των περισσοτέρων Ελλήνων Κομμουνιστών, που εκτελέσθηκαν στην Καισαριανή, από τους Χιτλερικούς στυγερούς φονιάδες, με τους σύγχρονους κλώνους των οποίων, συνεργάζεσαι σήμερα στην ημεδαπή!..

*** Τώρα που θα πας, αν πας τελικά, στην Τουρκία, ρώτα εμπιστευτικά τον ΡΤΕ, γιατί, όταν εξελέγης Π-Θ, η ε/φ ΧΟΥΡΙΕΤ έγραφε πως έχεις εβραϊκή καταγωγή; Οι Εβραίοι θεωρούν Εβραίο, μόνον όποιον ή όποια έχει βγει από γυναίκα Εβραία! (Εβραϊκή μήτρα)! Για ρώτα τον λοιπόν, διότι ουσιαστικά οι Τούρκοι έχουν αναφερθεί στην μητέρα σου! Και σου θυμίζω, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ” ΤΟ ΘΕΜΑ συνομιλώντας με τον Τούρκο, πως ο ΡΤΕ και όλη η προσωπική ΚΡΑΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΑ του ΜΙΣΟΥΝ τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ και το εκδηλώνουν καθημερινά, με 1ον τον ΡΤΕ, χωρίς η… νόθα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”, που υπηρετείς (Σόρος και λοιποί κατά δήλωσή τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ και ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ των ΝΑΖΙ, του 3ου ΡΑΪΧ”, κατά τον Β’ Π.Π.) να τους καταγγέλει έστω, ως ΑΝΤΙ-ΣΗΜΙΤΕΣ και τα σχετικά, κάνοντάς τους παγκοσμίως δαχτυλοδεικτούμενους” και… διαφημίζοντάς τους ως ΑΠΑΙΣΙΟΥΣ, ως ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, κλπ!.. Αντίθετα ο κάθε Εβραίος και το Κράτος τους, το Ισραήλ, όπως πάντα συμβαίνει, φταίνε πάντα! Σήμερα ο Νετανιάχου, αύριο κάποιος άλλος, κλπ, κλπ, κλπ!.. Ή δεν είναι έτσι Κε Τσίπρα;

**** Βίασες τους Έλληνες με την Κ/Φ του ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, το 2015, με την εφαρμογή των “CAPİTAL CONTROLS” και την ολοκληρωτική ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ και ομολογηθείσα από εσάς, Κ/Φ της Μεσαίας Τάξης, την οποίαν ΜΙΣΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, αφού εκπρόσωποί της (παιδιά της) σας εμπόδισαν να καταλάβετε, ενόπλως και με την πιο σκληρή βία, (αν και η βία δεν έχει διαβαθμίσεις), την εξουσία στην Πατρίδα μας!..

Υποθήκευσες την Πατρίδα μας με το “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ” και την 100ετή ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, στα σημερινά “Διεθνή… Αφεντικά” σου!.. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ (ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ) ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΙΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ… ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!.. Πώς τον ορίζεις και πόσο άρα-γε τον κοστολογείς τον Πατριωτισμό αυτόν, τον Πατριωτισμό σου;

***** Όταν ο στρατιωτικός “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ” και “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ” ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ Αλέξανδρος ΠΑΠΑΓΟΣ είχε ερωτηθεί, γιατί Στρατηγέ δεν έχετε νικήσει ακόμα τους Κομμουνιστές, (αν δεν σφάλλω, ρωτήθηκε λίγο μετά την σφαγή των Χωροφυλάκων στον Σ.Χ. “ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ / αρχή “3ου Εμφυλίου Γύρου”), απάντησε: Διότι έχουμε να κάνουμε με Έλληνες μαχητές απέναντί μας!.. (Δεν θα αναφερθώ τώρα στους… “mixed” αντάρτες που ακολούθησαν, στο τί είχε πει γι’ αυτό, για τους ΣΝΟΦ – ίτες και τον ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΜΟ)!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Στον πολιτικά, περισσότερο μάλιστα από εσένα, ΣΑΠΙΟ (!!!) πρώην ΥΠΑΜ Κο Π. ΚΑΜΜΕΝΟ απαξιώ να αναφερθώ! Το πολιτικός “ΕΘΝΟ-ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ” και “ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ” είναι επίθετα που του ταιριάζουν πολιτικά γάντι!

Ούτε, επίσης, και για το μέχρι σήμερα ΑΠΟΛΥΤΩΣ “ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ” σας θα ξαναπώ κάτι

Δυό πραγματάκια όμως!

Το 1ο! Ουσιαστικά είναι αυτός, ο ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ο οποίος έφερε τον Κομμουνισμό στην Ελλάδα το 2015 – 2019(!) και “πούλησε” την Μακεδονία μας!..

(Γι’ αυτό και ο Π. Καμμένος είπε, φεύγοντας από το ΥΠΑΜ, πως παραδίδω την Ελλάδα εδαφικά, όπως την παρέλαβα! Διότι μέσα του φίλοι μου έχει ήδη τύψεις, ξέροντας πως ΑΥΤΟΣ(!) ήταν εκείνος που έσπειρε την αρχή της εδαφικής της κολόβωσης, που ξεκίνησε το ξήλωμα του “πουλόβερ! Και τελικά ας μας πει, επειδή λέει ο ανόητος, συνέχεια, πως δεν ανέτρεψε τον Τσίπρα, τάχα για την Οικονομία, την δήθεν έξοδό μας από τα Μνημόνια, κλπ, τα ξέρετε! Η οικονομία είναι περισσότερο σημαντική γι’ αυτόν, από τα όποια, και μάλιστα μείζονα, όπως είναι το Σκοπιανό,”Εθνικά Θέματα; Στη πράξη απέδειξε πως “Ναι”! Τον ρωτάω λοιπόν! Για ποιά οικονομία θα μιλάς και θα μιλάμε Κε Υπουργέ, αν δεν έχουμε Ελλάδα);

Το 2ο! Εδραίωσε μέσα μας την θέση: «Όπου ακούτε να μιλάνε για πολύ Πατριωτισμό, κλπ, τότε αυτός ο Πατριωτισμός είναι της μορφής ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ»!..

2. Κε Τσίπρα σου έγραψα με ΠΟΛΥ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΕΒΑΣΜΟ! Απλώς, γνώριζε (το γνωρίζεις είμαι βέβαιος) ότι δεν είμαι του… “ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ”, αν και δεν νομίζω πως τα σημερινά ενεργά μέλη του είναι καλύτεροί μου, όσο εγωϊστικό και αν αυτό ακούγεται!

– Απόδειξη του απολύτου σεβασμού μου στην  θέση σου, αλλά και στο πρόσωπό σου, ως άτομο, Κε Τσίπρα, δεν είναι μόνον η ειλικρίνεια των λόγων μου και(!) σήμερα, αλλά είναι και το γεγονός ότι σήμερα σου αφιερώνω το τραγούδι του Γ. ΝΤΑΛΑΡΑ, “ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ”… ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ, κλπ, κλπ, κλπ! Βάλλε να το ακούσεις, σαν αρχή… ψυχοθεραπείας!..

3. Κε Τσίπρα!

Πιο πέρα από τον Μάϊο, και αν φυσικά όλα σου πάνε πολιτικά καλά, δεν θα τις πας τις εκλογές, όσο και αν το θέλεις, προκειμένου να ολοκληρώσεις την αρχή της Κ/Φ της Ελλάδος που γνωρίζαμε και γνωρίζουμε!

(Ίσως μόνον, ίσως λέω, αν “βγει” και πάλι Π-Θ ο Κος Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ , στις εκλογές του Απριλίου, στο Ισραήλ)! Στο σημείο αυτό, εύχομαι να τις κάνεις τις εκλογές χωρίς ΝΟΘΕΙΑ, με εταιρείες “INDRA”, … “MINDRA”, χωρίς ξένους που έκανες Έλληνες και συνεχίζεις να κάνεις με αντίδωρο την ψήφο τους, κλπ, κλπ, κλπ*, νοθεία, όπως κάποτε γινόταν στην αγαπημένη σου / σας ΕΣΣΔ, αν δεχτούμε ότι γίνονταν εκεί εκλογές, όπου οι Σοβιετικοί… ηγέτες και το ΚΚΣΕ “έβγαζαν” ποσοστά άνω του 95%… παγίως!..

* Η αρκετά γνωστή δημ/φος Κα Καρακλιούμη είπε (14-01-2019, στο “ΚΟΝΤΡΑ”, εκπομπή των Κων Μ. ΚΟΥΡΗ και ΣΙΑΔΗΜΑ) πως “άντε να έχουν γίνει 40.000… Έλληνες, απ’ τους ξένους, που μπήκαν στην χώρα”, κλπ! Της… ξέφυγαν κάποια λίγα περισσότερα από 800.000 άτομα!..

4. Για τον Ναύαρχο Κο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, που αναφέρθηκε και αυτός στους… κακούς ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ, αν και έχει γεμίσει το Επιτελείο και το πρώην Γραφείο του με “φωτό” του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ, (πρόσεξε Κε Αποστολάκη την λέξη, “ΕΘΝΑΡΧΗΣ” γράφω) ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, και άλλα… “όμορφα”, σύντομα!..

5. Θέλω να δώσω επίσης σήμερα, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Κο ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ, (στον εκδότη του ΑΡΔΗΝ αναφέρομαι) για την ΕΛΛΑΔΑ, που έχει μέσα του! Τον άκουσα, μετά από καιρό, χθες, στον Τ/Σ “ΚΟΝΤΡΑ.

6. Θεωρώ υποχρέωσή μου, να πω Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ και ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ τους γνήσιους Έλληνες, εκλιπόντες πια, ΦΙΛΟΛΟΓΟ και “ΔΑΣΚΑΛΟ” Σαράντο ΚΑΡΓΑΚΟ και  Μητροπολίτη Σιατίστης και Σισανίου Κυρό ΠΑΥΛΟ, ο οποίος ήταν, μεταξύ των άλλων,  και ο πιο προβεβλημένος, ως εκ της θέσεώς του, ιερωμένος Έλληνας ΑΝΤΙ-ΝΑΖΙ!..

7. Τέλος, άκρως ενδιαφέροντα είναι και τα ακόλουθα άρθρα!

    α. Η Κίνα υπέβαλε αίτηση στις Ηνωμένες Πολιτείες για το “Nord Stream – 2“.

15-01-2019

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, και άλλες χώρες, θα πρέπει να σέβονται το δικαίωμα των εταιρειών να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τη συνεργασία με εταιρείες από άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Nord Stream – 2, δήλωσε η εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Hua Chunying.

“Επισύναμε την προσοχή στα σχετικά μηνύματα και στην σκληρή απάντηση που προκάλεσαν στη Γερμανία”, αναφέρει η RIA Novosti.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας σημείωσε ότι οι επιχειρήσεις όλων των χωρών μπορούν να αποφασίσουν ανεξάρτητα τη συνεργασία και τις επαφές τους, με άλλα κράτη.

“Κάθε χώρα και κάθε πρόσωπο θα πρέπει να το σεβαστεί πλήρως αυτό”, πρόσθεσε ένας Κινέζος διπλωμάτης.

Νωρίτερα, το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών εξήγησε στις γερμανικές εταιρείες πώς πρέπει να ανταποκριθούν στις προκλητικές επιστολές του αμερικανικού πρεσβευτή Richard Grenell σχετικά με το σχέδιο Nord Stream 2“. 

-/- 

   β. Αντιναύαρχος των ΗΠΑ εκτιμά θετικά τον επαγγελματισμό του ρωσικού στρατού

15-01-2019
Η διοικητής του έκτου στόλου των ΗΠΑ, αντιναύαρχος Liza Franchetti, ανακοίνωσε τον επαγγελματισμό του ρωσικού στρατού.

Σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια των 10 μηνών της θητείας της, ήταν σε θέση να αξιολογήσει το έργο των Ρώσων στη Βαλτική, στην Μεσόγειο και στην Μαύρη Θάλασσα, όπως αναφέρει η RIA Novosti  επικαλούμενη την ιστοσελίδα “Defense News.

Σύμφωνα με τον Franchetti, “οι αλληλεπιδράσεις ήσαν επαγγελματικές”. Η μόνη εξαίρεση ήταν η “μη επαγγελματική”, κατά την άποψη της αμερικανικής πλευράς, “αλληλεπίδραση των αεροσκαφών”.

Η Franchetti εξέφρασε την ελπίδα ότι τόσο οι αμερικανικές, όσο και οι ρωσικές δυνάμεις, στα διεθνή ύδατα “θα συμπεριφέρονται με ασφάλεια και επαγγελματισμό”.

Τον Μάϊο, τα αμερικανικά ΜΜΕ ανέφεραν την παράνομη κράτηση του αεροσκάφους “Boeing P-8 Poseidon”, στην Βαλτική Θάλασσα, από το ρωσικό Su-27.

-/-