Η “ΑΙΩΝΙΑ” ΕΛΛΑΣ… ΕΠΩΛΗΘΗ Κοι των… Η.Π.Α.! Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ! (2)

Φίλοι μου!

Στην προηγούμενή μου παρέμβαση, εκτιμώ πως κατέστησα σαφές, ότι:

   –  Τον “παγκόσμιο πλούτο” (όπως, πχ τον χρυσό, τα διαμάντια, τα ρουμπίνια, τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο και τον θαλάσσιο πλούτο, τη ξυλεία, το εμπόριο των τροφίμων, των όπλων, των αυτοκινήτων, των φαρμάκων και των… ναρκωτικών, τις πηγές ύδατος, κλπ), τον κρατούν, τον νέμονται, τον διαχειρίζονται και τον διανέμουν, ασφαλώς πάντα ανταποδοτικά και πάντα κατά την κρίση τους, δηλαδή πάντα κατά τα συμφέροντά τους, στους υπόδουλούς τους λαούς, οι “Διεθνείς Εβραίοι”, οι οποίοι κυβερνούν τον κόσμο, μέσω των υπηρετών τους, τοπικών, ανά τη γη, πάσης φύσεως αρχόντων και υπηρεσιών!

  –   Αναφέρθηκα, εξ απαλών ονύχων βεβαίως, (δεν θα μπορούσα άλλωστε και διαφορετικά), στο “πότε”, στο “πού” και στο “πώς” οι Κεφαλές ή Αρχηγοί των Εβραίων, οι εθνικιστές δηλαδή Εβραίοι, πιο απλά ακόμα, οι “Σιωνιστές”, οι οποίοι δια μέσου των αιώνων και με “όχημα” πάντα την Οικονομία, είχαν κατορθώσει να ελέγξουν τις λεγόμενες, κάθε φορά, “Μεγάλες Δυνάμεις, τις οποίες και σήμερα επίσης ελέγχουν, (πλην της Ρωσίας, από εποχής Πούτιν και εντεύθεν), απεφάσισαν και τελικά κατάφεραν να δημιουργήσουν το σύγχρονο κράτος τους, το Ισραήλ, στο οποίο κυρίως συνέρρευσαν φτωχοί Εβραίοι εκ Ρωσίας. (Αυτό το προσθέτω τώρα)!

   –  Τόνισα το “ποιούς” όρισαν ως εχθρούς τους (τους λαούς των άλλων 2 μονοθεϊστικών Θρησκειών) και ανέφερα τον τρόπο με τον οποίο απεφάσισαν ότι θα τους αντιμετώπιζαν και γενικώς, θα αντιμετωπίζουν!

    –  Ανέφερα  ότι,  παντού  στις   λεγόμενες  πολιτισμένες  κοινωνίες,  οι Εβραίοι προωθούν στην εξουσία, λόγω της ισχύος τους, που εκκινεί, από την τεράστια δύναμη του… πορτοφολιού τους, ασφαλώς τους… εβραϊκής καταγωγής πολίτες, οι οποίοι έχουν, στις χώρες που ζουν, “τοπικά” ονοματεπώνυμα, όπως ιστορικοί λόγοι ασφαλείας τους είχαν επιβάλλει να αποκτήσουν, αλλά και τους μη Εβραίους, και γενικώς φίλοι μου αυτούς που αυτοί επιθυμούν, ώστε έτσι να προωθούνται κάθε φορά τα συμφέροντά τους!

       Αυτό έχει καταστεί πλέον “κοινό κτήμα” και όσοι εκ των ανθρώπων θέλουν να… “ανέλθουν” στις χώρες τους, σε όλες τις βαθμίδες και σε όλους τους τομείς, μέχρι και στα ύπατα αξιώματα, τους λείχουν συνεχώς και “παντίοις τρόποις”, καθιστάμενοι μάλιστα πολλές φορές, εκτός από… δούλοι, και άκρως… εμετικοί, σ’ αυτούς που γνωρίζουν τη… δράση τους! Έτσι, ελέγχουν όλες τις χώρες!

   – Τέλος, εστίασα επίσης στο γεγονός ότι οι πανίσχυροι Εβραίοι “δεν ξεχνούν” και εκδικούνται πάντα, όποιους λαούς ή και μεμονωμένα ακόμα, όποιους ανθρώπους, τους πολέμησαν, τους πολεμούν ή θα τους… πολεμήσουν!

Αναφέρθηκα επίσης, ειδικότερα, σε εμάς τους Έλληνες και κυρίως τόνισα:

  – Tο “γιατί” είμαστε, ιστορικά, εχθροί, αρχικώς των Εβραίων και ακολούθως σήμερα και του κράτους των, του Ισραήλ, με το οποίο, ανέφερα το προφανές, ότι δηλαδή ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε γείτονες, στο κέντρο της γης, καθώς και λόγω των χαρακτηριστικών  ιστορικών πολιτικο – θρησκευτικών μας διαφορών, ανταγωνιστικοί λαοί, εστιάζοντας στο ότι «του Ισραήλ παρόντος δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση, όχι μόνον εμείς, αλλά και οι άλλες γειτονικές του χώρες, να “σηκώσουν ποτέ κεφάλι“», λόγω ακριβώς του γεγονότος ότι ελέγχουν και διευθύνουν την παγκόσμια Οικονομία!

  – Το ότι η Ελλάδα, μετά από την παλιγγενεσία της, (1821), ζούσε, ζει και θα ζει μέχρι το… 2115, τουλάχιστον, με δανεικά, σκλαβωμένη οικονομικά στους Εβραίους “Κοσμοκράτορες”, όπως το θέλησε ο Κος… Τσίπρας Αλέξιος, ο τωρινός Π-Θ της Ελλάδος, ο δήθεν “1η φορά Αριστερά”, για τον οποίον η τουρκική ε/φ “Hürriyet” είχε γράψει πως έχει… εβραϊκή καταγωγή”.

Επίσης, στο “σάϊτ” μας εδώ, έχει γραφεί:

Το ποιό ήταν το πραγματικό ελληνικό χρέος και το πώς κάποιοι, (ποιοί άρα-γε; / έλα ντε!) το διόγκωσαν! [Στο άρθρο – έκκληση προς τις Η.Π.Α., για άμεση επίλυση του Ελληνικού Ζητήματος, όπως είχε ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ αποκαλέσει το “Οικονομικό Πρόβλημα”, της Ελλάδος! Τονίστηκε επίσης και σε 1, 2 ακόμα άρθρα μας, προς τον Χουσεϊν Μπαράκ Ομπάμα, (που όπως το “πάει”, μαζί με τους “απίθανους”… συμβούλους του, μάλλον θα είναι ο τελευταίος Αμερικανός Πρόεδρος), πως οι Η.Π.Α. θα χάσουν και το γεωπολιτικό και το γεωοικονομικό “παιχνίδι”, και “από κοντά” και οι Ισραηλινοί – Εβραίοι εντολείς τους, αν χάσουν την Ελλάδα, και τους Έλληνες]!

Ότι η “Παγκοσμιοποίηση” θα επικρατήσει, θα “περάσει”, όπως λέμε, με τον Σοσιαλισμό και τις όποιες μορφές του! (Θυμηθείτε την ταινία: “Η Κόρη μου η Σοσιαλίστρια”)!..

Στη συνέχεια και επί της… ελληνικής ουσίας!

   – Η Ελλάδα, αφού ικανοποίησε, και μετά από τον Β’ Π.Π.,  τα σχέδια των Εβραίων στην περιοχή μας, (που είναι και δική τους, λόγω της γειτνίασης που είπαμε), γενόμενη συνεχώς, όποτε οι ανάγκες ασφαλείας του Ισραήλ, το απαιτούσαν, το ΘΥΜΑ* τους, έζησε για 40** περίπου χρόνια, μετά από το 1974 και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην χώρα, ειρηνικά, με ασφάλεια και με ευμάρεια, έχοντας ως Π-Θγούς στο “τιμόνι” της, μέχρι το 1996, όχι ασφαλώς πολιτικούς… Θεούς, αλλά πολύ μεγάλες πολιτικές ελληνικές και διεθνείς συνάμα πολιτικές προσωπικότητες, όπως ήσαν οι Κυβερνήτες, Κων/νος Γ. Καραμανλής, Ανδρέας Γ. Παπανδρέου και Κων/νος Κ. Μητσοτάκης, ενώ μετά από το 1996, έως περίπου και “σήμερα” και την παράδοση της χώρας στα νύχια του… “ΔΝΤ” και των διεθνών δανειστών και τοκογλύφων, έζησε και ζει, (λόγω “κεκτημένης ταχύτητος” ή “λόγω αδρανείας”, για λίγο ασφαλώς ακόμα, όπως διαμορφώθηκε η ελληνική πραγματικότητα), επίσης ειρηνικά, αλλά με επαπειλούμενη συνεχώς την ασφάλειά της και με συντετριμμένη τελικά Οικονομία,    έχοντας   ως Π-Θγούς και κυβερνήτες της, πολιτικούς νάνους, πολιτικούς “τσουτσέδες” τουρκιστί, με μικρή διαφορά… ύψους μεταξύ τους!.. (Αναφέρομαι σε όσους ασφαλώς δοκιμάστηκαν ως Π-Θγοί)!

* Όπως πχ την περίοδο 1967 – 1974, με την επιβολή – “εγκατάσταση” 2 Δικτατοριών στην χώρα μας, λόγω των Ισραηλινών… αναγκών, των 2 τότε Αραβο – Ισραηλινών πολέμων, των “6 Ημερών” (1967) και της “Εξιλεώσεως” (1973), όπως και μετά, με την απώλεια του 40% του εδάφους της Κύπρου μας, κλπ, για να μην πάω πιο πίσω ιστορικά και αναφερθώ στη σχέση του ελληνικού “Εμφυλίου” / “Συμμοριτοπολέμου”, με τη δημιουργία του Ισραήλ, στη σχέση της δημιουργίας της Ε-Τ διαφοράς στην Κύπρο, (από το 1955 και εντεύθεν, μετά από τα “Σεπτεμβριανά”, και το συνημμένο “Κυπριακό Απελευθερωτικό Αγώνα”), με την κρίση στο Σουέζ, κλπ, κλπ, κλπ…

** “Πάτε πίσω” στο “σάϊτ” μας, αναζητείστε, βρείτε και διαβάστε, το άρθρο, το σχετικό με τα 40 αυτά χρόνια!..

—————————————————————————————————————————————–

–  Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου παρέδωσε δυστυχώς [και μάλιστα με… συμβόλαιο(!)] στον εβραϊκής καταγωγής Κων/νο Σημίτη (Ααρών Αβουρί), το ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Δεν είναι φίλοι μου της παρούσης, η όποια άλλη ιστορική αναφορά – επεξήγηση της τότε εποχής ή αναφορά σε παρελθούσα αυτής περίοδο / περιόδους)! Ήταν η αρχή της καταστροφής που ακολούθησε, πάντα κατά τον γράφοντα, στη συνέχεια στην Πατρίδα μας και έφτασε / φτάνει μέχρι τις μέρες μας!

SIMITIS -GOLDMAN SACHS

–  ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΗΜΙΤΗ (1996 – 2000 και 2000 – 2004) – (Με τα παρωνύμια, ο… “Καθηγητής”, ο… “Σοβαρός”, ο… “Ελιάς”, κλπ): (Σύντομη, περιληπτική αναφορά μόνον στα της Οικονομίας). Διαβάστε παρακάτω τί έκανε:

    –  Έβαλε την Ελλάδα με ΑΠΑΤΗ (δεν βρίσκω άλλη πιο… εύηχη λέξη, καταλάβατε), στην Ευρωζώνη, στο Ευρώ! Σας θυμίζω μάλιστα, στο σημείο αυτό, το πλέον σοβαρό, που ήταν η ισοδυναμία με την οποία, ως χώρα, εισήλθαμε στο Ευρώ. Το Ευρώ, σε σχέση με την ιστορική μας Δραχμή, ισοδυναμούσε και τυπικά ακόμα ισοδυναμεί με 340,75 δρχ., (ΛΗΣΤΕΙΑ ή Όχι φίλοι μου, για πείτε μου), αφού τώρα πια “έχει διαλυθεί το ελληνικό οικονομικό… σύμπαν”! Την αντιστοιχία καθόρισε εκείνη η διοπτροφόρος… “κοντο-μαϊμού του Κωλέττη”, ο Υπουργός του, (δεν θα γράψω το όνομά του… επίτηδες), ο οποίος αντί να έχει μπει στην… τρύπα του, ακόμα ομιλεί, σχολιάζει, εκτιμά, συγγραφεί, κλπ!..

     –  Πήρε (ένας κακεντρεχής θα έγραφε “έκλεψε”) το μείζον των χρημάτων των Ελλήνων, με τη ΜΕΓΙΣΤΗ(!) / ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ / ΑΠΑΤΗ, του “Ελληνικού Χρηματιστηρίου”!

      –    Έστειλε ή “έβγαλε” τον Χρυσό της Ελλάδος, (προφανώς, λόγω Ρότσιλντ), στη Μ. Βρετανία.

     –    Με  τα  Ίμια  και  τη  δημιουργία  των  “γκρίζων  ζωνών”,  έκανε το πρώτο και βασικό “βήμα”, ώστε οι Τούρκοι να διεκδικήσουν “στα ίσα”, σε 1ο χρόνο, το 1/2 Αιγαίο και το πιο σημαντικό, δι’ αυτού του τρόπου, έγινε -ευρύτερα- το βασικό “βήμα” της αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας, επί του ελληνικού ενεργειακού θαλασσίου πλούτου! (Εμπρός στην οικονομική του αξία, το σημερινό δημιουργηθέν από τους οικονομικούς μας επικυρίαρχους ελληνικό χρέος, των 340 δις Ευρώ, ή άντε των 400 δις Ευρώ, ή όσο εσείς θέλετε, δεν είναι, ούτε… ψίχουλα)!..

Δηλαδή φίλοι μου, τί έκανε ο Κος Σημίτης; Διαβάστε και “κρατείστε” το!

Έβαλε τα… γερά θεμέλια της καταστροφής (Κ/Φ) της Ελλάδος, (Οικονομική Κ/Φ = Καταστροφή της Χώρας), όντας ο 1ος βασικός υπονομευτής της, γενόμενος έτσι ο κύριος… “θεμελιωτής” της Κ/Φ της!..

– Είναι ο 1ος που υποθήκευσε (δεν θα γράψω “πούλησε”), την Ελλάδα στους ομοφύλους του, καθώς και στους φίλους του Γερμανούς, αρχι-υπηρέτες των Εβραίων στην Ευρώπη! (Σημειωτέον ότι ο αδελφός του, όλως… τυχαίως, είναι ακόμα, αν δεν σφάλλω, μεγαλόσχημο μέλος της “BND”).

– Καταλαβαίνετε λοιπόν τώρα, το “γιατί” “δεν τον πήγαινε” ο Ανδρέας; Διότι ήξερε “τί ρόλο βάραγε”, όπως λέγει ο λαός μας! Γι’ αυτό και, στη συνέχεια, ουσιαστικά διασπάστηκε το ΠΑ.ΣΟ.Κ., χωριζόμενο στους Παπανδρεϊκούς και στους Σημιτικούς, οι οποίοι ακολούθως έγιναν… Βενιζελικοί!..

– Καταλαβαίνετε το “γιατί”, όταν οι δημοσιογράφοι τον είχαν ρωτήσει να τους πει τη γνώμη του γι’ αυτόν, δεν τους απάντησε; (Είχε μόνον αναφερθεί στην πώληση των Ναυπηγείων, σχολιάζοντας την ανικανότητα του Κου Σημίτη να τα πωλήσει!.. Όλοι ξέρουμε τί ακολούθησε, επί του θέματος, μετά από το θάνατο του Ανδρέα)!..

– Καταλαβαίνετε επίσης τώρα, γιατί όταν το 2000 έχασε τις εκλογές, (παρά τις… ομογενειακές / Ρωσο-Γεωργιανο-Καζακστανο-Τσετσενο, κλπ κομπίνες του Άκη), από τον Κωνσταντίνο Α. Καραμανλή, τελικά τις… κέρδισε και ο “Κωστάκης” δεν έβγαλε “κιχ”; Ήταν τότε, (για να σας θυμίσω), που πανηγύριζε η πράγματι τεράστια λαϊκή… αοιδός μας (βαζελο) Βίκυ Μοσχολιού για τη νίκη της Δεξιάς και ο… πονηρός Πάγκαλος έλεγε, (το νόημα σας γράφω), πως… “η νύχτα βγάζει Επίσκοπο και η αυγή Μητροπολίτη”!..

– Προφανώς ο Σημίτης δεν είχε τελειώσει το… θεάρεστο έργο του, ενώ του… “Χοντρού”, του είπαν κάποιοι, (έλα ντε, ποιοί; αχαχαχαχαχαχα), “περίμενε, θα ακολουθήσεις σε 4 χρόνια”, όπως και έγινε! (Ο μόνος που είχε μιλήσει ήταν ο… Καρατζαφέρης και τελικά “τον έφαγε το μαύρο φίδι”, μέχρι σήμερα, αφού κάποιοι μερίμνησαν “να φέρουν στο φως”, όλες τις πραγματικές και μη, λοβιτούρες του)!..

Άρα τί συμπεραίνει αμέσως ο καθείς;

Συμπεραίνει ότι υπήρχε συγκεκριμένος οικονομικός σχεδιασμός για την Ελλάδα μας, του οποίου η υλοποίηση (“τελικό στάδιο”), μόλις είχε αρχίσει! Μόλις είχε σημάνει η καμπάνα της οικονομικής της Κ/Φ!***

*** Και για κάποιους που θα θελήσουν να “τα… ρίξουν” στην Κ-Β Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, (ακόμα από την 1η περίοδο ΠΑ.ΣΟ.Κ.), το εθνικό μας χρέος, το 1989, ήταν (σε Ευρώ) 19 δις Ευρώ, ενώ επί Σημίτη, εκτινάχθηκε 18 φορές επάνω, ήτοι πολλαπλασιάστηκε επί 18, ήτοι: 18Χ19 δις Ευρώ! “Για βάλτε, να δείτε”, όπως λέγει ο λαός μας, φίλοι μου!..

μασωνοι πολιτικοι

– Στη συνέχεια και συγκεκριμένα το 2004 ήλθε -επιτέλους (!) / καταλάβατε(!)- ο “ανηψιός” Καραμανλής! “Πάμε να δούμε” τί έγινε τότε!..

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (Με τα παρωνύμια ο… “Χοντρός”, ο …”Κουρασμένος”, ο… “Μπούλης”, ο … “Φονιάς των Νταβατζήδων”, ο … “Βάζελος”, o… “νεο-Βούδας”, κλπ): (2004 – 2008)

βουδασ

– Ο Καραμανλής παρέλαβε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. που κυβερνούσε επί 11 χρόνια συνεχώς, (από το 1993), και από τον Σημίτη, που είχε ήδη κυβερνήσει για 8 χρόνια, και ο οποίος, όπως σας έγραψα παραπάνω, είχε ήδη… προλάβει, βάσει κειμένου ξένου σχεδίου, όπως επίσης σας έγραψα πιο πάνω, να τοποθετήσει γερά, στα θεμέλια της Ελλάδας, τα πιο δυνατά οικονομικά… εκρηκτικά, για την… ανατίναξή της! (Δεν τον έχει “ακουμπήσει” κανείς όμως, ούτε και θα τον “ακουμπήσει”, λόγω ακριβώς της ισχυρής … καταγωγής του, παραμένοντας έτσι στο εθνικό… απυρόβλητο, ενώ σκέπτομαι ότι, μάλλον, θα καλόβλεπε μια επιστροφή του, αυτήν τη φορά, στην Προεδρία της Δημοκρατίας)!..

– Ο Καραμανλής που νόμισε ότι θα μπορούσε να το “παίξει”, όχι απλώς… ο “Θείος” του, αλλά και πολύ περισσότερο, ομολογουμένως, ως Π-Θ, προσπάθησε, αρχικά, με φιλότιμο, και πρέπει να του αποδοθεί αυτό, “για το καλό” γενικά της Πατρίδος μας και σε όλους τους τομείς, αλλ’ όμως, κάποια στιγμή, “σάλταρε” πολιτικά, (γιατί “άραγε”;), εκτιμώ από έπαρση, νεποτισμό, λιγοστή πολιτική “φαιά ουσία” και έλλειψη ικανής θέασης των γεωπολιτικών και γεωοικονομικών πραγμάτων, (όπως και της θέσεως της Ελλάδος μέσα σ’ αυτά), καθιστάμενος και αυτός καίριος υπονομευτής της ίδιας της υποστάσεως της χώρας μας, αν όχι ο πιο βασικός από τους… “σαμποτέρ” της!(Προς εξέταση)!

– Ο Κ. Α. Καραμανλής πιστεύω ότι είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα Έλληνος,  μεταπολεμικού Κυβερνήτη, ο οποίος “εφθάρη” τόσο γρήγορα… πνευματικά, το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα Έλληνος πολιτικού που θα μπορούσε να καταστεί “μορφή” στην ελληνική πολιτική σκηνή, αλλά που όμως “αυτοκτόνησε” ανεξήγητα, πολιτικά, συγκρουόμενος, ο… “ανόητος”, (όπως θα έλεγε και ένας αντίστοιχος Αμερικανός… Σόϊμπλε), με την “ιδιοκτήτρια”, από το 1950 και μετά του “κράτους – οικοπέδου” που λέγεται ΕΛΛΑΣ, Αμερική, η οποία με τη σειρά της το “αγόρασε” και ουσιαστικά το πήρε ευγενή δωρεά, από την αδελφή της Μ. Βρετανία, η οποία το κατείχε από της ιδρύσεώς του (1830)!

– Τί έκανε λοιπόν ο Καραμανλής; Διαβάστε παρακάτω:

Γύρισε, (άνευ αποχρώντος λόγου), το κεφάλι του και το βλέμμα του” προς τη Ρωσία, ενώ ήταν ιδιαιτέρως… “απότομος” ή πιο καλά “πολιτικά οξύς” στη συμπεριφορά του, προς τους υπερ-ατλαντικούς μας ιστορικούς “αφέντες” και ουσιαστικά προς τους “Διεθνείς Εντολείς” των Η.Π.Α.,”Κοσμκράτορες” “Διεθνείς Εβραίους“, καθιστάμενος κατά το πλείστον “πολιτικό μουλάρι“, και κατ’ ελάχιστον, πολιτικά “αγενής” και “αχάριστος“, προς τους Αμερικανούς, οι οποίοι και τον… τιμώρησαν, δυστυχώς όμως πλήττοντας παράλληλα θανάσιμα και την Πατρίδα μας !..

Εξηγούμαι αμέσως! Τί έκανε; Σας τα γράφω ακολούθως λίαν… λαϊκά! (Όσα μπορεί ασφαλώς το κουρασμένο μου μυαλό να… θυμηθεί, άλλωστε το… “ενδεικτικόν” πάντα… κερδίζει, είναι τις περισσότερες φορές καλύτερο)!..

Συζήταγε με τους Ρώσους τα παρακάτω: (Αν όχι αυτόνομα, τουλάχιστον ημι-αυτόνομα και χωρίς την αμερικανική γνώση και κυρίως χωρίς την πρόσφατη, κάθε φορά, άποψη και θέση των Η.ΠΑ., των διαφόρων θεμάτων της Ε-Ρ “ατζέντας”).

   – Δημιουργία πετρελαϊκών και άλλων αγωγών! (Στο πλαίσιο ρωσικών διεθνών σχεδίων).

   – Διαφόρων μορφών ρωσικές αγορές στην χώρα, (στο Δημόσιο), όπως πχ Δημοσίων Οργανισμών, (ΟΣΕ – ΟΠΑΠ), κλπ.

 – Αγορές ή ενοικιάσεις γης (!) ,  (διότι περί αυτού επρόκειτο / πρόκειται), για δημιουργία στρατιωτικής / -κών βάσεωνόπως ήταν για παράδειγμα η παραχώρηση  γης για δημιουργία στρατιωτικής βάσης στη Λήμνο, αν δεν σφάλλω, ενώ τα ΜΜΕ τότε έγραφαν και για τη Σύρο (Νεώριο / όπου εκεί ήδη υπήρχε ουσιαστικά ρωσική παρουσία, και μάλιστα “έντονη”, για λόγους συντήρησης των ρωσικών πολεμικών πλοίων που έπλεαν ή διήρχοντο από τη Μεσόγειο ), για τα Κύθηρα, κλπ.

   –  Διευρυμένη” Στρατιωτική Συνεργασία, η οποία είχε εισέλθει πλέον σε θέματα… ουσίας, και όχι απλώς σε εθιμοτυπική ανταλλαγή επισκέψεων, επιπέδου μαθητικών πολιτιστικών εκδηλώσεων, αφού η Ε/Κ-Β αγόρασε και εξόπλισε αριθμό στρατιωτικών της Μονάδων, πχ με τα “BMP – 1”, (δεν ξεχνώ τα ρωσικά όπλα, όπως πχ τα Α-Τ, τα Α-Α κλπ, όπλα ΠΖ και ΠΒ, τα “ZUBR” κλπ / Οι S-300 είχαν έλθει από τη Ρωσία, στην Ελλάδα, επί Σημίτη, με ολόκληρο παραπλανητικό σχέδιο, μέσω Β. Ευρώπης, Ατλαντικού και Μεσογείου, λόγω των τουρκικών -κυρίως- αντιδράσεων)! Να θυμίσω εδώ ότι “έφτασε” η Κα Μπακογιάννη (τότε ΥΠΕΞ, αν θυμάμαι καλά), σχεδόν να “κατεβάσει” από το α/φ, ανώτατους και ανώτερους Αξκούς, (“όνομα και μη χωριό”), οι οποίοι μετέβαιναν στη Μόσχα, για “σοβαρούς στρατιωτικούς… λόγους”, κλπ, καταλάβατε!..

     –  Λήψη οικονομικής βοήθειας!

– Νομίζω φτάνουν αυτά φίλοι μου!

– Έτσι, ήλθαν οι θιγόμενοι, δηλαδή οι Αμερικανοί και με ευγενικό πρώτα τρόπο του είπαν: “Κε Π-Θγέ επιτρέψτε μας να σας θυμίσουμε ότι το οικόπεδο που ζείτε μας ανήκει και απλά σας το έχουμε παραχωρήσει, κλπ και εσείς με αυτά που… πληροφορούμαστε ότι κάνετε, (αχαχαχαχαχα), αντιλαμβανόμαστε ότι θέλετε να σκίσετε τα… συμβόλαια! Προσέξτε”!

– Του το ξαναείπαν φίλοι μου και του το ξαναείπαν με ευγενικό τρόπο 2 και 3 φορές, με πολλούς τρόπους, μέχρι που όταν είδαν ότι -ανεξήγητα- δεν… καταλάβαινε, τον προέγραψαν, (ακριβώς όπως έπρατταν οι αρχαίοι μας πρόγονοι), προετοιμάζοντας το διάδοχό του και βάζοντας αμέσως σε εφαρμογή τις σίγουρες μεθόδους… πειθούς τους, που διαθέτουν και που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν σε τέτοιες περιπτώσεις, για να πείσουν τους όποιους τέτοιους / παρόμοιους συνομιλητές τους, ότι πχ τα βατράχια, δεν γίνονται ποτέ βουβάλια, ή ότι τα πιτσουνάκια δεν γίνονται ομοίως ποτέ αετοί, οι λαγοί, λιοντάρια, κλπ. Καταλάβατε!

Έτσι, ενδεικτικώς και ατάκτως βαλμένα, είχαμε τα παρακάτω:

(Σύμφωνα πάντα με όσα ακούσαμε στις TV ή μάθαμε, απ’ όσα γράφηκαν στα “Μέσα”! Επίσης, τα ακολουθούντα ασφαλώς και δεν μπορούν να χρεωθούν στις Η.Π.Α., αφού ποτέ όσοι ενεργούν έτσι όπως παρακάτω θα διαβάσετε, όντας εκτελεστικά όργανα “Μυστικών Υπηρεσιών” δηλαδή, δεν αφήνουν, όπου δρουν, και την ταυτότητά τους! Ποτέ δεν φαίνεται, τουλάχιστον “ανοικτά”, ο “διατάξας”!..

   – Προσωπική επίθεση των ΜΜΕ, κάτω από τη μέση, στη σύζυγό του Νατάσα Παζαϊτη, μια πραγματική Κυρία, μια γυναίκα όμορφη, επιστήμων, Ελληνίδα “μέχρι το κόκκαλο”, (Μακεδόνισσα), και εξαιρετική μάνα! (Είχε πρωταγωνιστήσει αρχικά ο Κακαουνάκης και στη συνέχεια ανέλαβε ο Τριανταφυλλόπουλος και το… “Πρώτο Θέμα”)!

   – Φωτιά στο σπίτι του στη Ραφήνα, στην περιοχή της οικίας του.

   – Υπόθεση Βατοπεδίου!

 – Πτώση Ε/Π και θάνατο του Κυπριακής καταγωγής Πατριάρχη Αλεξανδρείας, λίγο πριν από την προσγείωσή του στο “Άγιον Όρος”. (Και άλλων ασφαλώς, αλλ’ αυτός ήταν το Νο 1! Έτσι και η ελληνική Κ/Β θα είχε, όπως είχε, μείζον πρόβλημα, αλλά… “καθαρίζαμε” και με έναν πολύ επικίνδυνο Έλληνα, ο οποίος κυρίως ήταν επικίνδυνος, όχι τόσο για το τεράστιο ιεραποστολικό του έργο στην Αφρική, αλλά κυρίως για την εξέλιξη του Κυπριακού, αφού παρουσίαζε χαρακτηριστικά… Μακαρίου, του Γ’!.. Καταλάβατε! ‘Ετσι, “με έναν σμπάρο, 2 τρυγόνια”)!..

   – Να μην ξεχάσουμε να αναφερθούμε ότι “έφυγαν” πολύ περίεργα, περίπου τότε χρονικά, λίγο εμπρός, λίγο πίσω, δεν έχει σημασία, από τον μάταιο τούτο κόσμο, ο φέρελπις πολιτικός, τότε ΥΦΕΞ της Ελλάδος, επίσης Κυπριακής καταγωγής, Κρανιδιώτης, (και ο γιός του μαζί δυστυχώς στο Προεδρικό α/φ που πήγαινε τότε στη Ρουμανία / τί έγινε με το ίδιο πετάει τώρα και ο… Τσίπρας;), ο τρισμέγιστος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, η “ΦΩΝΗ του ΛΑΟΥ”, ο οποίος με μια και μόνον ανακοίνωση Τύπου της Ελλαδικής Εκκλησίας, είχε κατορθώσει να μαζέψει στην Αθήνα 1,5 εκ. κόσμου, και στη Θεσσαλονίκη άλλους τόσους, (ήταν για το θέμα των ταυτοτήτων, επί Σημίτη, θα θυμάστε), όταν τα πιο οργανωμένα πολιτικά Κόμματα θέλουν μήνες, για να πράξουν κάτι ανάλογο, αλλά και ο Κύπριος Πρόεδρος Τάσος Παπαδόπουλος, με την περίφημη δήλωση, αν τη θυμάμαι καλά: “Παρέλαβα κράτος και δεν θα παραδώσω Κοινότητα”!

   – Είχε έλθει και ο Πούτιν στην Ελλάδα, όπως “καλή ώρα” τούτη την περίοδο αναμένεται να έλθει και πάλι, και “έτρεχαν” να μαγειρεύουν οι δικοί του, μήπως και τον… δηλητηριάσουν, όπως “στημένα παπαγαλάκια” διέδιδαν! Όταν μάλιστα έπεσε το παραπάνω Ε/Π, κάποιοι είπαν ότι σ’ αυτό ήταν να ανεβεί ο Πούτιν, ο οποίος θα ξαναρχόταν πάλι στην Ελλάδα, (2η φορά για εκείνη την περίοδο), με σκοπό να επισκεφτεί και “το Περιβόλι της Παναγίας”!.. Καταλάβατε φίλοι μου!..

   – Όλοι ακούσαμε εσχάτως για το πραγματικό ή όχι σχέδιο “ΠΥΘΙΑ”, που υποτίθεται ότι αφορούσε / αφορά τη δολοφονία του Κ. Α. Καραμανλή, με αμερικανική εντολή, όλοι θα ακούσατε εκτιμώ ή σχεδόν όλοι, ότι ενοχλούνται οι Η.Π.Α. να συζητείται το θέμα αυτό, (μας ενημέρωσε γι’ αυτό, όπως “βγήκε” / όπως παρουσιάστηκε το θέμα στα ΜΜΕ, ο γνωστός από την υπόθεση της παράδοσης Οτζαλάν στους Τούρκους, Σάββας Καλλιντερίδης), όλοι τέλος πιστεύω ή σχεδόν όλοι, θα διαβάσαμε, ή θα ακούσαμε ότι οι… Ρώσοι έσωσαν τη ζωή του… Καραμανλή, σε έναν πόλεμο κατασκόπων, στην πόλη των Αθηνών! (Ζεράρ Ντε Βιλιέ φίλοι μου, απίστευτο)! Εμένα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση “το αυτοκινητιστικό κυνήγι” που διάβασα ότι είχε λάβει χώρα, από τη Μεσογείων, έως τη Ραφήνα(;), αν θυμάμαι καλά, μεταξύ των αντιπάλων πρακτόρων!..

  – Η φωτιά στην Πελοπόννησο, με τους νεκρούς και τους τραυματίες, η οποία “μπήκε”, από τους… φίλους στα Βαλκάνια, του Πρέσβεως και τέως Αρχηγού της ΕΥΠ, Παύλου Αποστολίδη, Αλβανούς και Κοσσοβαρο-Αλβανούς, με τα Σκοπιανά διαβατήρια! (Ο Κος Αποστολίδης απαγόρευσε την ακουστική κυρίως υπονόμευση της αλβανικής Πρεσβείας, όταν αυτή “κτιζόταν” και… μπράβο του)! Οι Κοι αυτοί, (αναφέρομαι στους εμπρηστές), αφέθησαν και έφυγαν ανενόχλητοι από την Ελλάδα!.. Ναι φίλοι μου, έτσι!.. Μάλιστα ορισμένοι εξ αυτών, είχαν έλθει με τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους, και τα… τζιπ τους των 3500 κυβικών, για… ξεκάρφωμα! Τους εκτελεστές, αν έχει, και αν ποτέ είχε το… μεγάλο εθνικό “μαγαζί”, θα τους έχει πλέον φαίνεται, για κανέναν… “φτωχομπινέ”!..

  – Και τέλος, να σας θυμίσω και την υπόθεση της δολοφονίας του νεαρού Γρηγορόπουλου, τότε που οι Αλβανοί και πάλι, μαζί με Κοσσοβάρους και κάποιους αναρχικούς, αντι-εξουσιαστές, κλπ, (σίγουρα θα συμμετείχαν και κάποιοι πράκτορες, της αμερικανικής “Διεύθυνσης / Υπηρεσίας Αποσταθεροποιήσεως Καθεστώτων”), λεηλάτησαν την Αθήνα και το κράτος του Καραμανλή διέταξε “παθητική στάση”! Ήταν τότε ΥΠΕΣ, ο σημερινός, ΠτΔ!!! STOP

– Αρκετά σας ανέφερα, εξ όσων περιελάμβανε η υπόψη “μέθοδος της πειθούς” και όπως προείπα, “έπλεξε η φαντασία” μου! Τώρα το έγραψα διαφορετικά! Καταλάβατε!..

Μετ’ ου πολύ φίλοι, ο Κος Καραμανλής “κουράστηκε” και ήθελε να… ξεκουραστεί παραδίδοντας!.. Έτσι, τον έφεραν, κάποιοι λέγω εγώ, να μην έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις και τότε “βγήκε και μας είπε” ότι: “Πάω σε Εκλογές”, προκειμένου να προβώ στις απαραίτητες μειώσεις κλπ, διότι η κατάσταση είναι “έτσι και αλλιώς”!.. Φώναζε δηλαδή φίλοι μου την επερχόμενη ήττα του!!! Ήταν τότε που εμφανίστηκε, ήταν τότε που θα έλαμπε το πολιτικό… άστρο του Γ. Α. Παπανδρέου!..

– Τα ερωτήματα που προκύπτουν για την ανεξήγητη(;), “τω όντι”, πολιτική συμπεριφορά του Καραμανλή, είναι πολλά! Το σπουδαιότερο όμως όλων είναι φίλοι μου, το εξής: “Ξέχασε τη ρήση του Θείου του, ότι η Ελλάς ανήκει στη Δύση”; Γιατί; Οι πιθανές απαντήσεις που εσείς θα εκτιμήσετε και θα κρίνετε είναι οι ακόλουθες

   α. Έπαθε κάτι πνευματικά, στο μυαλό, (ασθένησε δηλαδή), και εστράφη προς την Ρωσία, με αποτέλεσμα να εκμανούν η Αμερική και οι εντολείς της, και να μας στραγγαλίσουν, αμέσως μετά, οικονομικά, με ό,τι βαθμηδόν έζησε και ζει από το 2008 και μετά, έως και σήμερα, η Ελλάδα; (Το 2008 είχαμε θυμίζω και την κατάρρευση, επίτηδες ή όχι, δεν το εξετάζω, των αμερικανικών Τραπεζών, της Λίμαν Μπράδερς, κλπ / Στην Ελλάδα “το πρόβλημα στο Πεδίο” ξεκίνησε με την είσοδό μας στο “ΔΝΤ”, μετά το συμβολικό… Καστελλόριζο, εννοώ το νησάκι και όχι το… φτωχό μαγαζί με τις φτωχές… αστακομακαρονάδες )!..

    β. Λειτούργησε συνειδητά, (συνειδητή στροφή προς Ρωσία), όντας “λαγός” εκείνων που τον έφεραν στην εξουσία και ήθελαν την οικονομική Κ/Φ της Ελλάδος, με βάση τους κείμενους σχεδιασμούς τους;  (Δεν θα γράψω ποτέ “προδότης“)! / [Πήρε δηλ. εντολή, “κάνε αυτό, ώστε μετά να δικαιολογηθεί η όποιας μορφής επέμβασή μας”]; 

   γ. Λειτούργησε συνειδητά, (συνειδητή στροφή προς Ρωσία), αλλά από μόνος του, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να γίνει πχ ο Έλληνας… Ντε Γκολ, ή θέλοντας, όντας… υπεραισιόδοξος, για να μην γράψω πολιτικά αφελής, να ασκήσει, πχ ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, ή ακόμα χειρότερα να εκβιάσει τις Η.Π.Α.; (Αν συνέβη κάτι τέτοιο, τότε μπορούμε να αρθρώσουμε το: “Ω! Της ακρισίας”!..)

   δ. Κάτι άλλο, μη δυνάμενο να εκτιμηθεί από εμάς τους… θνητούς, “εδώ και τώρα”;

– Σκεφτείτε λοιπόν φίλοι μου και αποφασίστε!

Πάντως θα συμφωνήσετε πιστεύω ότι, οι 2 προηγούμενες “πολιτικές… σουπιές”, με την έννοια, για να μην παρεξηγηθώ, ότι ο μεν Σημίτης έχει απεκδυθεί κάθε ευθύνης της σημερινής ελληνικής κατάντιας, ο δε Καραμανλής αιδημόνως σιωπά, ενώ ομιλούν “αντ’ αυτού”, (λες και είναι ο… Τσόρτσιλ, που δεν είναι ούτε καν αυτός ο… Θείος του, και εννοώ ως πολιτικός “εγκέφαλος”), κάποιοι, κατ’ εμέ,… “λαθραίοι” της πολιτικής, όπως ο… Αντώναρος, κλπ. Ο ορισμός, κατ’ ελάχιστον, του νεποτισμού!

– Προσωπικά πιστεύω ότι ο Καραμανλής έλαβε αμερικανική εντολή και φοβούμενος για τη ζωή του και την οικογένειά του, σιώπησε και σιωπά! Πιθανώς του είπαν: “Τελείωσες! Έως εδώ”! (Κάτι πιθανώς ανάλογο, με ό,τι έγινε με τον Κ. Λαλιώτη, ο οποίος επείσθη τελικά να αποσυρθεί από την πολιτική και να σιωπήσει! Δεν ξέρω αν στην απόφασή του αυτή είχε σχέση το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε νομίζω το κορίτσι του, το οποίο στη συνέχεια σπούδασε στις Η.Π.Α. και πολύ πιθανό “να πάρει το… αίμα του πατέρα της πίσω”, στο μέλλον, εισερχόμενη στην ελληνική πολιτική σκηνή! Από τις Η.Π.Α. πέρασαν και περνούν όλοι εκείνοι που στη συνέχεια… μεγαλούργησαν και μεγαλουργούν στα ελληνικά πολιτικά πράγματα! Στις Η.Π.Α. πχ σπούδασαν και “ετοιμάστηκαν” μαζί, οι Σαμαράς και ΓΑΠ, στις Η.Π.Α. ομοίως πχ σπουδάζει σήμερα και πιθανώς “ετοιμάζεται” και ο εγγονός του Μένιου Κουτσόγιωργα, όπως και άλλοι)!..

Και εισερχόμαστε στον τελευταίο των… Μοϊκανών, Έλληνα Π-Θ Γ. Α. Παπανδρέου και γράφω “τελευταίο”, διότι για τους υπόλοιπους δεν θα αναφερθώ, αφού τους μεν Παπαδήμο, Σαμαρά – Βενιζέλο, τους θεωρώ συνεργούς στο εκ προμελέτης “ελληνικό έγκλημα”, όπως ακριβώς το γράφω φίλοι μου, ασχέτως με τις όποιες ενέργειες και προσπάθειές τους να βγει η Ελλάδα από τα “Μνημόνια”, (εδώ εννοώ τους Σαμαρά και Βενιζέλο, τους οποίους, παρά τη δύναμή τους και την πολιτική προς αυτούς φιλία, δεν τους άφησαν οι εξουσιαστές μας να το πράξουν, ενώ λεγόταν μάλιστα ότι ήταν αρκετά κοντά, και τους “έριξαν”, με τα ντόπια όργανά τους, φέρνοντας στα πράγματα, το νέο τους “εργαλείο” Τσίπρα Αλέξιο), για τον δε σημερινό Π-Θ της Ελλάδος και το ρόλο του, τα έχουμε “κατά κόρον” εδώ, στο “σάϊτ” μας πει, γράψει, αναλύσει και εξηγήσει, αρκεί να μας … μελετάτε φίλοι μου, άρα εκτιμώ ότι απάδει η όποια εκ νέου αναφορά σ’ αυτόν και τους ομοίους του!..

– “Πάμε”, για λίγο, να… εξετάσουμε τον Γ. Α. Παπανδρέου!

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: (Με τα παρωνύμια ο…  “Λεφτά υπάρχουν”, ο … “Γκαγκά“, ο… “Γιωργάκης”, κλπ).

     Έγιναν όλα τα τέκνα των μεγάλων πολιτικών “τζακιών” Π-Θ γοί στην… “Ψωροκώσταινα”, (όπως ξαναγίνεται ξανά η Πατρίδα μας), γιατί να μην γινόταν και ο… “Γιωργάκης”;

   –  Παιδί ενός τεράστιου πολιτικά πατέρα και ενός ακόμα μεγαλύτερου πολιτικού αναστήματος, του παππού του, του οποίου και το γιγάντιο ονοματεπώνυμο φέρει! Ένας άνθρωπος που νόμισε ότι οι Έλληνες είναι Αμερικανοί!.. Κανείς δεν του είπε άραγε ότι υπάρχουν μέρη στην Ελλάδα, τα οποία ακόμα δεν έκλεισαν 100 χρόνια ελευθερίας, 100 χρόνια απελευθέρωσης, από τους Οθωμανούς; Κανείς δεν του είπε, αν ο ίδιος δεν το καταλάβαινε, ότι η καρκινογόνος νοοτροπία των Οθωμανών, που απλώθηκε για 400 και 500 χρόνια στην μητροπολιτική Ελλάδα, δεν έχει φύγει ακόμα από το πολυβιασθέν ιστορικά κορμί της Ελλάδος; 

  –  Ο Καραμανλής, όπως το έγραψα πιο πάνω, είπε “δεν υπάρχουν λεφτά” και αυτός απάντησε πως “λεφτά υπάρχουν”! Βεβαίως προχώρησε, λέγοντας “υπάρχουν, αν εκείνο… , αν το άλλο…”, κλπ, αλλά αυτό το έκρυψαν εσκεμμένως τα ΜΜΕ, διότι αφ’ ενός “έτσι διετάχθησαν”, αλλά και αφ’ ετέρου, διότι στην πολιτική “τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος” και το… αποτέλεσμα για τον ΓΑΠ λέγει ότι, “έριξε”, χωρίς να ρωτήσει τον ελληνικό λαό, χωρίς να εξηγήσει και να πραγματοποιήσει “Δημοψήφισμα”, την χώρα του και χώρα μας, στα νύχια του “ΔΝΤ”, με αποτέλεσμα να έρχεται σήμερα ο “πολιτικός τίποτας” Τσίπρας και να το “παίζει” πολιτική παρθένα, προβαίνοντας αυτός στον χειρότερο βιασμό της Ελλάδος, με το να… δωρήσει την Πατρίδα μας στους ξένους “επικυρίαρχους” (κουράστηκα να γράφω το ποιοί είναι αυτοί), μαζί με το -προφανώς- πολιτικό του alter ego, (δεν εξηγείται αλλιώς), Κο Παναγιώτη Καμμένο, για 100 χρόνια!!! (Ο Τσίπρας με το σπαθί του κέρδισε το παρωνύμιο, ο… “Κατοστάρης” ή το… “Κατοσταράκι)!..

τσιπρας papandreou

Ο ΓΑΠ όντας κατ’ εμέ πολιτικά “λίγος”, διότι ήταν, ως μη όφειλε, πάρα πολύ “αγνός” και όχι… “βλαξ”, όπως αρκετοί θέλησαν να τον παρουσιάσουν, “αγνός” ευρισκόμενος σε έναν χώρο τεράστιων και τρομερών δηλητηριωδών πολιτικών… εχιδνών, εγχώριων και ξένων, “ξύπνησε” πολύ αργά! Όταν “ξύπνησε” τον… “καθάρισαν” αμέσως οι ξένοι υπηρέτες των διεθνών εξουσιαστών, ώστε να μην… διακυβευτεί, “ούτε κατά κεραία”, η πορεία του ελληνικού σχεδίου, του σχεδίου Κ/Φ της Ελλάδος!..

Δεν έκανε λοιπόν για Π-Θ ο ΓΑΠ, διότι κυρίως αγνοούσε την ελληνική πραγματικότητα, ενώ κατέστη απολύτως σαφές ότι δεν είχε προφανώς διδαχθεί από τον πατέρα του ή δεν είχε την αντίληψη να αντιληφθεί, ό,τι πιθανώς διδάχθηκε, σε θέματα εθνικής στρατηγικής και εθνικών χειρισμών, στα “δύσκολα“!..

– Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι δεν αρκούν -συνήθως τουλάχιστον- οι “δυνατές” γνωριμίες, αλλά πρέπει και “να το ‘χεις”!

Συμπερασματικά!

– Η τεράστια ευθύνη του ΓΑΠ φίλοι μου εστιάζεται, για μένα, στο ότι έπρεπε να μας ρωτήσει, πριν μας “δέσει” στο “ΔΝΤ”, στα Μνημόνια, κλπ και ΔΕΝ το έπραξε! Γιατί άραγε; Απαντήστε εσείς τώρα, θέτοντας, όπως κάναμε και για τον… “Βούδα”, αντίστοιχα ερωτήματα! Πχ Ήταν στο “κόλπο”; Δεν ήταν, αλλά ήταν “λίγος”; Τον “παγίδεψαν”; Όλα τα προηγούμενα; Άλλο; Κλπ, κλπ, κλπ. Πάντως φίλοι μου, για να τα λέμε όλα, το ότι έχουμε σήμερα μισθούς και συντάξεις οφείλεται στο… “ΔΝΤ” και στα 600 δις Ευρώ που μας έδωσε, μετά από την προσφυγή μας σ’ αυτό!.. Ειδάλλως θα είχαμε ήδη, τυπικά και ουσιαστικά, χρεοκοπήσει και σίγουρα… αποσταθεροποιηθεί!.. STOP

– Καταληκτικά!

Έτσι φίλοι μου, φτάσαμε στην ολοκλήρωση της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (!), όπως ακριβώς το γράφω, με την πώληση της Ελλάδος για 100 χρόνια!.. Κάτι που δεν υπήρχε πουθενά, αλλά το… τόλμησε το μεγάλο πολιτικό δίδυμο, Τσίπρα – Καμμένου!..

tsipras_kammenos_aftodioikisi2

– Προσέξτε και πάλι φίλοι μου, το ανεξήγητο μίσος των εξουσιαστών προς την Ελλάδα και το λαό της, όπως αυτό φαίνεται μέσα από τις αποφάσεις των υπηρετών τους, των οργάνων τους, στη σύσκεψη των Βρυξελλών, της 24ης Μαΐου 2016, όπου θα συνεζητείτο κλπ, η “αξιολόγηση”! Θα πάρουμε τα λεφτά, (νομίζω, αυτήν τη φορά, όχι όλα σε… λογιστική μορφή, αλλά πως κάποιοι στην χώρα μας θα δουν το χρώμα του… χρήματος, μικρού μέρους τους βεβαίως), θα τα πάρουμε λοιπόν τα χρήματα σε 2 δόσεις, αν δεν σφάλλω, και την κάθε μία από τις δόσεις σε… υποδόσεις και αφού υλοποιούμε, κάθε φορά, και νέα… “προαπαιτούμενα”, ενώ για το μη βιώσιμο Χρέος, μετά -μας είπαν- από το 2017 ή από το 2018, θα συζητήσουν μαζί μας, το τί θα γίνει!.. Καταλάβατε! Μας έχουν τελείως “δια το πέος” φίλοι μου, μας έχουν για το… 3ο Νεκροταφείο(!..) και αυτό μόνον  ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ μπορεί να το αλλάξει και ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ!

Έχουμε πει φίλοι, το γράφω αλλιώς σήμερα, πως τα σχέδια των ανθρώπων τα βλέπει ο Θεός και γελάει! Φυσικά για όσους αγαπάει, και εμάς τους Έλληνες, παρά τα μεγάλα αμαρτήματά μας, μας αγαπάει ο Θεός, Κε Ομπάμα, που δεν με ακούσατε και εύχομαι να παραμείνετε “γερός και δυνατός”, ώστε να δείτε, δυστυχώς(!), τη γεωπολιτική και συνημμένη γεωοικονομική σας μελλοντική ήττα, ως Η.Π.Α., στην περιοχή μας και συνεπώς παγκόσμια ήττα σας! (Έχω πολλάκις εξηγήσει το “γιατί”, ενώ επίσης σας έχω τονίσει με τον προσήκοντα σεβασμό ότι στερείστε ικανών συμβούλων)! 

                                   Τότε θα με θυμηθείτε, αλλά θα είναι πολύ αργά Κε Πρόεδρε!

– Σταματώντας εδώ, νομίζω ότι έχετε φίλοι μου και πάλι “πολύ τροφή”, προσθέτοντας σ’ αυτήν και την όποια… δική σας, για να κρίνετε ποιός ή ποιοί έφταιξαν και φτάσαμε έως εδώ, ως ΕΛΛΑΣ φίλοι μου! Έφταιξε ο Σημίτης και πόσο; Έφταιξε ο Καραμανλής, ο ΓΑΠ, έφταιξαν όλοι αυτοί; Υπάρχει ή όχι σχέδιο αφανισμού της Ελλάδος; Είναι πολιτικό… “παιδάκι” ο Τσίπρας ή όχι, και άλλα πολλά!.. Μόνοι σας τώρα, “yeter”, δηλαδή “αρκετά”, ή “o kadar” δηλαδή “τόσο / έως εδώ”, που λένε και οι φίλοι μας οι Τούρκοι!..

                                                                                            ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                           ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

α. Παρακαλείται κυρίως η Κα Όλγα Γεροβασίλη, αλλά και όλοι των… ΣΑΝΕΛ να πάψουν να… αφοδεύουν πάνω μας (ασφαλώς η αφόδευση συνοδεύεται πάντα και με το σχετικό / ανάλογο ποσοστό ούρων), αναφερόμενοι στην τεράστια επιτυχία της… 24ης Μαΐου 2016 και επιτέλους να ακολουθήσουν την… τακτική της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, διότι αυτή και μόνον ΣΩΖΕΙ! Κανείς πλέον ΔΕΝ φοβάται τις Χούντες, ούτε τις ξεχωρίζει στις καλές… αριστερές και στις κακές… δεξιές, ιδιαιτέρως οι Έλληνες!..

β. Και για να μην ξεχνιόμαστε! Κε… Κοντονή! Πότε θα ασχοληθείς, εσύ η προσωποποίηση της κάθαρσης, με την “ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ” και όχι απλώς… “ΠΑΡΑΓΚΑ” του μπάσκετ; Θα αλλάξει ποτέ, ο παλιός παίκτης του Χουντοσωματείου της Αθήνας, ο Κος Βασιλακόπουλος, από Πρόεδρος;…………. Συγχαρητήρια και για την επιτυχία σου να πάρεις φέτος το Κύπελλο Ελλάδος, όπως είδα στην παρακάτω φωτογραφία! Και του χρόνου! Και “εις ανώτερα”!..

kontonhs

Πάρτε το χαμπάρι ρεεεεεεεεεεεεεε! Ο ΘΡΥΛΟΣ και ο λαός του θέλουν 1000+ σαν και εσάς!!! Μιλάμε για την ελληνική αθλητική Α-ΚΡΟ-ΠΟ-ΛΗ, κορόϊδααααααα!!!

                                                                                                   – / –