Κε Χρυσοχοϊδη!.. “ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ”!.. / Τελευταία… Παρέμβαση!.. Αχαχαχαχαχα! (“Κολλήσαμε” Και Εμείς)!..

Σεβαστέ Κε Υπουργέ!

– Χαίρε!

– Δεν έχω πολύ χρόνο, για να σου γράψω, όπως θα ήθελα και όπως θα άρμοζε και σε μένα, αλλά και σε σένα ως άτομο – προσωπικότητα, (για εμάς τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” είσαι μια θετικά ξεχωριστή πραγματικά προσωπικότητα), όπως και ως Υπουργό της λεγόμενης πλέον “Προστασίας του Πολίτη” και όχι της “Δημοσίας Τάξεως, όπου πράγματι ήσουν και είσαι, κρίνοντας κανείς τα δεδομένα των κάθε φορά καιρών που υπηρέτησες στο υπόψη Υπουργείο, σπουδαίος!

“Πάμε” τώρα να σου “πούμε” το… παραμύθι μας, διότι ό,τι θα διαβάσεις για ένα παραμύθι πρόκειται και μόνον και όχι για πραγματικότητες ή για κρατικές μελλοντικές πράξεις, οι οποίες πιθανώς να γινόντουσαν πραγματικότητα!

Διάβασέ-το λοιπόν παρακάτω!

Σου γράφω το “Παραμύθι”, με αφορμή το χθεσινό (07-03-2021),  πραγματικό όμως, συμβάν στην Πλατεία της Ν. Σμύρνης, το οποίο είναι και αυτό ενταγμένο στο πλαίσιο του σχεδίου “ΧΑΟΣ”, το οποίο έχει εκπονήσει το “πολιτικο-στρατιωτικό ένοπλο παρακράτος” του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, το οποίο έχει ως βασικό επικεφαλής του, στην χώρα μας, τον Κο Πολλάκη! (Έτσι λέγεται ο ήρωας του “παραμυθιού” μας)!..

– Σου γράφω το “παραμύθι” αυτό, αν και δεν έχει νόημα, αφού, λόγω του “ΕΘΝΟ-ΔΙΑΛΥΤΗ” μας Σόρος, ο οποίος ελέγχει και(!) εσάς, δηλαδή την Κ-Β μας, (ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ, και θα βρεις απαντήσεις σε τυχόν ερωτήματά σου, κλπ), δεν θα δράσεις -δυστυχώς- όπως θα έπρεπε, και δεν θα δράσετε ΠΟΤΕ(!), ως Κ-Β, όπως θα έπρεπε, παρά μόνον επιφανειακά(!), για τα μάτια των ανοήτων, και στην πλειοψηφία τους ασχέτων, δεξιών ψηφοφόρων σας!

Αυτά τα “2, 3 πραγματάκια”, τα τελείως ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ* που θα διαβάσεις, έχε-τα (ή πιθανώς έχε-τα ξανά), στο πίσω μέρος του μυαλού σου:

* Μπορείς και εσύ, αλλά και οι “δικοί” σου εκεί στο Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ”, να τα αναλύσετε σε βάθος όλα, και από μια ενέργεια που προτείνουμε εμείς, να γεννήσετε 10, 100!.. Το βασικό ερώτημα είναι αν πραγματικά θέλετε ή όχι να έχουμε Κράτος ελεύθερο και δημοκρατικό ή αναρχοκρατούμενο, υπό τις οδηγίες των Κομμουνιστών, είτε του ΚΚΕ, είτε του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ!.. 

Προηγουμένως(!), να διαβάσεις το άρθρο μας, με τον τίτλο, “Κε Μητσοτάκη”, αν δεν το έχεις διαβάσει!.. (2 άρθρα πριν από το σημερινό μας προς εσένα… “παραμύθι” μας).

  • Αλλάξτε τον “Ποινικό Κώδικα” τώρα, κάνοντάς τον και πάλι “ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ“!!!
  • [Και όχι μόνον αλλαγές στις οποίες “καλούν οι καιροί”, λέγε με το διεθνές… παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, και αφορούν μόνον “Παιδεραστές”, “Αδελφές”, κλπ, όπως λέτε και… διατυμπανίζετε ότι θα κάνετε, διότι θα μείνετε στην πολιτική Ιστορία ως η Κ-Β που ασχολήθηκε μόνον με τους… “ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ” και θα θυμίζετε εκείνον τον κακομοίρη καλό Έλληνα, που έλαβε δικαστική απόφαση πως δεν είναι “Πού…ς”, όπως τον είχε κατηγορήσει κάποιος άλλος ότι είναι, τον οποίον και “πήγε”, με μήνυση, στα Δικαστήρια!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..   
  • … Σοβαρά τώρα Κε Υπουργέ!.. Διάβασε λοιπόν, αμέσως στην επόμενη παράγραφο, μία και μόνον διάσταση του θέματος “Ποινικός Κώδικας”, που σου δίνω, με ερώτηση! “Πάμε“:
  • Καλά, κανείς απ’ τους Συμβούλους, τους δικούς σου, του… “ΑΟΡΑΤΟΥ” Κου Τσιάρα και του Π-Θ, δεν σας έχει επισημάνει το απολύτως λογικό και σαφές, πως δεν είναι δυνατόν να πάμε σε μια λίαν ΕΤ πιθανή σύρραξη με μη -ουσιαστικά- και μάλιστα συγκεκριμένο και απολύτως σαφή “Π.Κ.”];
  • Αυτός δεν θα πρέπει να “βγει” τότε και σε μορφή… αποσπασματικών “Έκτακτων Μέτρων”, αλλά τώρα(!), ώστε, και με την ευρεία σε όλους τους ζώντες στην χώρα πολίτες – συμπολίτες μας, (που λέει στο πλαίσιο της “Παγκοσμιοποιημένης Ρητορικής” του και ο Κος Π-Θ), να ενημερωθούν άπαντες και να σκεφτούν καλά μιά και δυό και δέκα φορές, ό,τι πιθανώς θα θελήσουν να πράξουν σε βάρος της ασφαλείας της χώρας μας, εκείνες τις ώρες, και οι υποτιθέμενοι Έλληνες, αλλά και οι ξένοι, σε μεμονωμένη ή -κυρίως- σε οργανωμένη (από τώρα) βάση!.. (Διότι θα το επιχειρήσουν Κε Υπουργέ, να μην γελιέστε, αφού ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, και ας φτάσουν τα σύνορά μας στην Λαμία, που έλεγε και ο Θανάσης, ο… Κλάρας)!..
  • ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ
  • Φτιάξτε νέες Φυλακές τώρα!!! (Και όχι μόνον “Υψίστης Ασφαλείας”).
  • Θέστε “ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ” τώρα(!), όλες αυτές τις περίφημες και περιβόητες… “Συλλογικότητες”! (Αναρχικές και άλλες συγγενείς)!
  • Κάντε νομοθετικά, τώρα(!), “ΙΔΙΩΝΥΜΟ” τις όποιες επιθέσεις σε δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, από κάθε είδους… “ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΕΣ“!.. 
  • √”Κτυπείστε” (αν δεν σου αρέσει το ρήμα, άλλαξέ το σε “ελέγξτε”) τις επιχειρησιακές τους κεφαλές τώρα! (Είναι γνωστές)!
  • Τελειώνετε με κάτι “ΒΟΞ”, “ΜΟΞ”, κλπ, με τα όποια δηλαδή “Κτήρια-Καταλήψεις”, “Κύρια”(sic) και… “Δευτερεύοντα”, με ΟΛΑ(!) όμως και όχι με μερικά, για “ξεκάρφωμα” των ψηφοφόρων σας!
  • Βγάλτε τις κουκούλες στους Κους αυτούς, είτε πραγματικές, είτε μη, λέγε με “προσωπεία”! Οι φάτσες τους, τα ονοματεπώντυμά τους και η καταγωγή τους στις Τηλεοράσεις και στα Ράδια, “στα ίσα” και “ανοικτά“!
  • (Όχι μόνον όπου γουστάρετε ή άντε, όπου γουστάρουν οι ΣΟΡΙΤΕΣ πολιτικοί και δημ/φοι, δηλαδή ποτέ και πουθενά, εκτός αν πρόκειται για κανέναν -υποτιθέμενο- “Δεξιό”… Λιγνάδη, όλων των τομέων της καθημερινότητος, του ελληνικού επιστητού). Καταλαβαίνεις, πιστεύω!..
  • Ελέγξτε” τα οικονομικά τους (χρηματοδοτήσεις τους, κλπ, από / στο εσωτερικό και από / στο εξωτερικό, κλπ),  τώρα!..
  • √”Κλείστε” τυχόν Ρ/Σ – Τ/Ο Σταθμούς τους και τις “Διαδικτυακές… Προσβάσεις” τους (πχ το “SOROS-İndymedia”).
  • Προσθέστε και άλλους “ΟΦΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ανάμεσα στους “Κους” αυτούς και στις Οργανώσεις τους! Οι υπάρχοντες, εκτιμώνται, ως αριθμητικά λίγοι!
  • Ελέγξτε την “ΜΑΦΙΑ” τώρα(!) και τις όποιες πολιτικές της βρώμικες διασυνδέσεις!
  • [Ευθύνεται αυτή για τυχόν πολιτικά εγκλήματα και αν “ναι”, για ποιά; Ποιοί πολιτικοί ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (το Κράτος μπορεί και πρέπει να ξέρει), φτιάχνουν ΠΙΘΑΝΩΣ μέχρι και “συμβόλαια θανάτου”, και άλλα πολλά, με την “Μαφία” και τί εθνικής καταγωγής είναι αυτή, κλπ;
  • Ελέγξτε παντού στην χώρα την κακώς λεγόμενη ΜΙΚΡΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ τώρα(!), συμμοριούλες(sic) και συμμορίες, κλπ, αφού κατέστην πια ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ενώ αποτελεί τον εξεταστικό… Προθάλαμο, για μελλοντικούς μεγάλους εγκληματίες και τρομοκράτες]!
  • Τελειώνετε με την “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ” τώρα! (Και με τους Ηθικούς Αυτουργούς)!..
  • Νέοι άνθρωποι, νέα παιδιά, διαδηλώνουν υπέρ ενός “κατά συρροήν” δολοφόνου και “δεν τρέχει τίποτα” ή μάλλον μόνον οι… “μπάτσοι”… “τρέχουν”, που είναι στο τέλος και “Κερατάδες και Δαρμένοι”, στο ΣΟΡΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, Κε Χρυσοχοϊδη!
  • Τί Παιδεία μπορεί να έχουν όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι που στηρίζουν γενικώς δολοφόνους, όπως πχ τους τρομοκράτες, αλλά τάσσονται -δήθεν- κατά της βίας;
  • Τί Παιδεία μπορεί να έχουν όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι που νοιάζονται για την ζωή -υποτίθεται βεβαίως-, ενός τρομοκράτη – δολοφόνου, και για τα… δικαιώματά του, αλλά που δεν τους νοιάζει η ζωή άλλων ανθρώπων, όπως των αστυνομικών, στους οποίους πετούν “μολότωφ”, που δέρνουν μεμονωμένα, όταν τους βρουν μόνους  σε ενέδρες που τους “στήνουν”, που τους καίνε τα ΙΧ, που ψάχνουν να βρουν πού κάθονται για να κτυπήσουν τους ίδιους και τις οικογένειές τους, αυτοί που ζητάνε ταυτότητες στον δρόμο από τους πολίτες, με εφαρμογή ασφαλώς βίας, σε όποιους μη… Δημοκράτες, σαν… αυτούς, δεν τους τις δείχνουν, και άλλα πολλά, αγαπημένε μας Μιχάλη;
  • Επομένως, είναι “καθαρό”, πως πίσω από όλους αυτούς υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις, (έχουν “καθαρά” ιδεολογικό πρόσημο οι διαμαρτυρίες αυτές), εκπροσώπους των οποίων βλέπουμε στα Κανάλια να τους υποστηρίζουν, με τέτοιο μάλιστα πάθος, λες και βγήκε δικαστική απόφαση να απαγχονιστούν οι ίδιοι αυτοί “στημένοι” υποστηρικτές τους και όχι τα δήθεν θύματά τους, όπως ο χθεσινός ΓΚΙΖΕΛΗΣ Αλέξανδρος, που όταν ο μάγκας ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ (Μητσοτάκη, πρόσεξε ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ κι αυτόν… ), βγήκε και είπε ότι είναι μέλος της τάδε αναρχικής… συλλογικότητας, κλπ,  “έπεσε” να τον “φάει” η γνωστή δημοσιογραφική “Κολάθρα”, ο «Άκης, ο “Ψευδός… Δήθεν”», κάτι που  και αυτός και άλλοι όμοιοί του κάνουν, διότι ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΗΜ/ΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ “ΠΟΥΛΑΕΙ”, ΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ”, αφού η κάθε Αστυνομία θα είναι (μαζί με τις ΕΔ κάθε χώρας), το βασικό εμπόδιο στον στόχο της “ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑλΥΣΕΩΣ”, των διαφόρων Κρατών, και σίγουρα της Ελλάδος!..
  • Ο υπόψη νεαρός, [που έκανε τον παλιό Περιπτερά ΠΑΠΑΔΑΚΗ ή “Κλάνα”, του ΑΝΤ1, που είδε την δήθεν κόντρα στην εκπομπή του, μεταξύ των ΚΥΡΑΝΑΚΗΚαφαντάρη, για το θέμα αυτό, ως κάτι που τον έκανε να μας πει ότι ένοιωσε και αυτός να πονάει, όπως φώναζε ο δασκαλαμένος* νεαρός όταν τον κτύπαγαν, (“μη βαράτε πονάω”)],  πάω στοίχημα 100%, Κε Υπουργέ, ότι είναι Β’ Γενιάς “Έλληνας” Αλβανικής καταγωγής, με βαριά αλβανική συνείδηση και ανθελληνικό μίσος, με οικογένεια από μειονοτικό χωριό της Β. Ηπείρου, όπου οι 8 στους 10 κατοίκους του υποκρίνονται τους Έλληνες!.. (Γι’ αυτό είχατε και το απόγευμα, της 08-03-2021, “ένταση” στη Πανόρμου, σε μια περιοχή όπου οι 9 στους 10 είναι Αλβανοί και ξέρουν τα… πάντα και τους… πάντες! Η ΠΑΛΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ “ΘΥΡΑ 13” ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΡΧΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ “ΘΥΡΑ 13 ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΤΙΡΑΝΩΝ”! Ξυπνάτε)!.. Για ψάξτο, διότι -σε κάθε περίπτωση- για να “πολεμήσεις” κάτι, θα πρέπει αν το ξέρεις άριστα, σε όλα του και όχι αποσπασματικά!.. (Ποιά είναι τα μέλη μιας Οργάνωσης, ποιοί οι επικεφαλής, ποιοί οι “ενδιάμεσοι”, ποιοί οι τρόποι επικοινωνίας τους, ποιοί οι σύνδεσμοί τους, ποιοί οι στόχοι τους, ποιοί τους χρηματοδοτούν, πού έχουν βρει οπλισμό, αν κατέχουν φυσικά, και μια σειρά από άλλα πολλά, διαφορετικά μεταξύ τους, θέματα, μείζονα και ελάσσονα).
  • * Δασκαλαμένοι ΣΕ ΟΛΑ! Στο τί θα λένε όποιοι συλλαμβάνονται, τί θα λένε και “πώς” οι όποιοι θηλυκοί συνοδοί τους και στο Πεδίο (“τί κάνετε εκεί ρε”, “αφήστε το παιδί ρε”, κλπ, κλπ, κλπ), αλλά και στην Ασφάλεια, αν θα συλληφθούν, κλπ, τί θα κάνουν περιφερειακά (στο Πεδίο) οι λοιποί Κομμουνιστές – Διεθνιστές σύντροφοί τους, κλπ, κλπ, κλπ, ανάλογα πάντα για το αν πρόκειται για πορεία, για συμπλοκή με τους… μπάτσους, κλπ, κατάλαβες!.. Όλοι έχουν ένα ρόλο! Ποιός θα ειδοποιήσει συγκεκριμένους αναρχικούς, ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και Κομμουνιστές Δικηγόρους, (παλιότερα και βουλευτές), για να τους στηρίξουν νομικά στην ΓΑΔΑ ή όπου δει, κλπ, ενώ πλέον αυτό δεν χρειάζεται, διότι με τον Νόμο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” / ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ (“Περαστικά” βρε) δεν κρατείται πια κανείς, ποιός θα ειδοποιήσει για ανάγκη συγκέντρωσης έξω από την πχ ΓΑΔΑ “κόσμου”, είτε για συμπαράσταση, είτε για πορεία, όπως χθες στην Ν. Σμύρνη, μετά το συμβάν, ποιοί θα βγουν στα Κανάλια, κλπ, κλπ, κλπ!.. Πες εκεί στους “δικούς σου”, να σου πουν, αν δεν ξέρεις, όλες τις τακτικές που χρησιμοποιούν! Αυτοί τα ξέρουν καλά, όλα!..
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ Α/ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ “ΑΝΤΙΦΑ” ΚΑΙ “ΑΝΤΑΡΣΙΑ”, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ “CIA-KΑΤΑΓΩΓΗ” (“ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ” ΕΠΙ ΚΛΙΝΤΟΝ / ΕΠΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ)! ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α., ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ “CIA-ΣΟΡΟΣ-ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙΣ”, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ… ΑΔΥΝΑΜΟΙ!..  

Και κάτι ακόμα Κε Υπουργέ!

ΟΠΩΣ Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΒΙΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΒΙΑΣ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ “ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ” ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΚΥΡΙΩΣ ΕΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ Η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΕΙ Ο Νο “1” ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ!.. 

ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΠόΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΒΙΑΣ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΒΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ Ο “ΥΠΟ ΣΥΛΛΗΨΙΝ” ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ, ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑ!..

ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ;

ΠΩΣ ΠΧ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ;

ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΧ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ή ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ, ΚΛΠ;

ΠΩΣ ΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ;

ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ή ΠΙΣΤΟΛΙ, ΚΛΠ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 1000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ!

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΟΙ ΠΟΛΥ-ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ! ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ, “ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΕ ΚΛΕΦΤΗ ή ΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ή ΚΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ, ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ, ΚΛΠ”;

ΑΝ Ο “Χ” ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟΝ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, ΤΟΝ ΣΚΑΜΠΙΛΙΣΕΙ, ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ή Ό,ΤΙ ΑΛΛΟ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ, ΟΡΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΑ, ΜΕΓΕΘΟΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ή ΚΑΠΟΙΩΝ, ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ / ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΥ / ΟΠΟΙΩΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΤΟ… “ΘΥΜΑ” ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ “ΤΙΖΕΡ” ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΩΡΑ; ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΥΤΗ; ΜΕΤΡΗΣΙΜΗ ή ΟΧΙ;

ΚΑΙ “ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ”, ΕΣΥ ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΟΥ ΕΚΕΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ, ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ;

ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΒΙΑΣ -ΠΡΟΣΕΞΕ- ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ή ΚΑΠΟΙΩΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ!..

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙ “ΜΗ ΩΡΑΙΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ, ΚΛΠ”, “ΚΟΨΕ -ΤΑ” ΤΩΡΑ (!) ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΑΦΟΥ:

A. ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΕΙ! (ΤΕΛΕΙΩΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΩΡΑ)!

Β. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ(!!!) “ΜΠΑΛΑΚΙ” ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ “ΕΛΑΣ” ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠ’ ΌΣΑ ΛΙΓΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ  ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΝΕ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ “ΚΑΝΕΙΣ” ΚΑΙ “ΚΑΝΕΤΕ” ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ’ ΟΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ Η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ “ΣΟΡΟΣ” ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ! ΡΩΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΒΓΑΛΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ: “ΚΕ ΑΝΑΡΧΙΚΕ ή ΚΕ ΑΝΤΙ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ή ΚΕ ΠΟΛΙΤΑ, ή ΚΕ… ΣΥΜΠΟΛΙΤΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ”, ΚΛΠ;

ΜΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΙΧΑΛΗ ΤΗΝ “ΕΛΑΣ!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΕΦΕΡΑ (“ΒΑΡΙΑ ΣΟΡΟΣ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ”) ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ή ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ή ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ!..

ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ (ΚΚΕ + ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΔΡΩΝΤΑΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ! (ΠΧ ΤΟ 1944 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΛΑΣ-ΙΤΙΣΣΕΣ ΗΣΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΤΩΜΑΤΑ, ΚΛΠ).

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ, ΑΠΛΩΣ “ΠΑΤΑΝΕ” ΣΤΟ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ, ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΝΙΜΩΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΒΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ “ΔΕΞΙΟ” ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΗΤΟΙ Η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ “ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ”!..

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, (ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ή ΤΥΧΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΥΝΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΕΒΑΣΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ), ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ… “ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ”, ΤΟ “ΠΑΝΕ” ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΨΥΧΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΕΧΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ, ΑΦΟΥ ΠΙΑ ΟΙ ΜΗ ΟΜΙΛΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΓΚΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ…  ΑΝΘΡΩΠΟΣ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΙΧΑΛΗ;

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΒΙΑ, ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, (ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ), ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΩΣ “ΕΛΑΣ” ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΚΑΝΤΕ ΣΑΝ Κ-Β Ο,ΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΩΣ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΗΜΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΣΦΑΓΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ… ΓΚΙΖΕΛΗΔΕΣ, ΑΠ’ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠ’ ΕΚΕΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΔΕΣ, ΜΑΡΚΟΙ, ΚΛΠ, ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗ, ΟΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ , ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΑΝ… ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΤΙ ΑΛΛΟ!..

ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΑ Ε-Τ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΥΡΑ! ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ “ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΑΡΧΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ”!..

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ “ΜΑΪΚ”, ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ “ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ” ΤΟΥΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ, ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΠΑΓΙΔΕΨΕΙ, ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΤΗΣ “ΕΛΑΣ” ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ…. “ΜΑΛΑΚΕΣ” ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΑΡΕΣ ΤΟΥΣ, (ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ), ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ, (ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ), … ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ… ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΟΧΕΥΣΟΥΣΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ, ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΣΥΖΗΤΟΥΝ, ΣΥΝΤΡΩΓΟΥΝ, ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ, ΚΕ… ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ!..

[ΟΚ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ” ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΤΟΥ “ΕΘΝΑΡΧΗ” ΣΑΣ ΓΕΡΟ -ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΤ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ! ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟ, ΡΕ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΕ ΝΕΟ-ΣΗΜΙΤΗ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ];

ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,

ΚΕ

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΑ “ΠΟΛΙΤΙΚΗ” ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”!

ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΕΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ, Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 30 ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ 2 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ… ΜΠΑΤΣΟΙ, ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΑΝΘΡΩΠΟΙ!..

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΚΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΝΑΙΤΙΑ, ΚΛΠ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ 8 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΣΑΝ “ΜΕΡΑ – ΜΕΣΗΜΕΡΙ” ΕΝΑΝ… ΕΥΓΕΝΗ ΑΝΤΙ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

ΣΤΟ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΕ… ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΘΩΑ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΣΣΔ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ “ΣΩΡΗΔΟΝ”, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ, ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΤΗΣ “ΕΝΩΣΗΣ”!..

ΥΓ. ΡΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ! ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, ΡΕ; ΤΟΣΟ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ” ΕΙΣΑΙ ΡΕ;

2. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΒΟ ΚΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΑΙ, ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ “ΜΑΡΦΙΝ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΝΕΟΝΑΖΗΔΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ (ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ… , ΚΛΠ)! ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ!.. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΩΣΤΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΗ!..

3. ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, (ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ), Α/ΕΥΠ! ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – ΝΥΝ Α/ΕΛΑΣ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΤΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ – ΓΑΔΑ, ΑΝ ΘΕΌΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

ΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝ “ΝΑΙ” ή Ό,ΤΙ ΑΛΛΟ (ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ Α/ΕΥΠ / ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΛΜΆ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ), ΤΟΤΕ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ “ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΟΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΧ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ “ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ “ΠΑΚΕΤΟ” ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ”;

4. ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!

ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΤΑ “ΠΙΑΝΕΤΕ ΧΟΝΤΡΑ”, ΕΝΝΟΩ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ!.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟ… ΑΛΗΤΕΙΑ, ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ “ΓΛΥΚΑ”, ΝΑ “ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ”, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ, (ΕΝΝΟΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ), ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 800 -ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΣΟ- ΕΥΡΩ, ΠΟΥ “ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ” ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ… ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ;

5. ΡΕ ΠΡΟΣΤΥΧΕ ΧΙΕ!

ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ “ΣΑΪΤ” ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ “ΣΥΡΙΖΑ” ΡΕ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ;

ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ, ΜΠΡΑΒΟ!.. ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ Ε/Φ ΣΟΥ (ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ), ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΣΟΥ, ΠΟΥΘΕΝΑ, ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ! ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ; ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ “ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ”, Ε; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΙΧΕΣ ΡΕ ΧΙΕ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ!.. 

ΥΓ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΣ, “ΣΥΝ ΚΑΙΡΩ”,  Ο ΗΓΕΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΤΩΝ “ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΙΚΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ- ΝΕΟΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ, ΕΝΕΤΑΧΘΗΣ! (ΤΑ “ΕΝΘΕΝ – ΚΑΚΕΙΘΕΝ” ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ)!.. 

6. “ΕΣΤΗΣΑΝ” Ο,ΤΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (08-03-2021), ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο “ΕΛΑΙΩΝΑΣ” (ΑΥΤΟ “ΠΕΡΝΑΕΙ” ΤΩΡΑ ΣΤΑ “ΣΑΪΤ”)!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ Κ-Β ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΩΣ Κ-Β ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΒΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ… ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΠΧΣΕΙΣ “ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗΣ ΒΙΑΣ” ή ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ “IN”, ΣΕ ΕΠΧΣΕΙΣ “ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ“!..  

-/-