Μια Ειδική Απάντηση, Στον “ΑΡΧΟΝΤΑ”!.. (Για Λίγο Ακόμα, Μαζί Σας)! Ανανεωμένο!..

Φίλε αναγνώστη, εσύ που υπογράφεις ως “Άρχοντας”!..

Η παρατήρησή σου είναι ορθή! Ο πόλεμος των παρανόμων άρχισε με τον ερχομό των “Σόρος-ΧουντοΣυριζαίων” κυβερνώντων στην εξουσία, το 2015!

Και εμείς πιστεύουμε το ίδιο με εσένα, σχετικά με την… λογική(!) προσπάθεια των τότε κυβερνώντων “ΣΟΡΟΣ-ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ“, να ελέγξουν την ε/ΜΑΦΙΑ και ειδικά της… τρίτης και κύριας τότε κυβερνητικής διαστάσεως / συνιστώσας, αυτής του “ΣΥΡΙΖΑ”*! (Βαριά η λέξη ΜΑΦΙΑ για την χώρα μας, αλλά ας την δεχθούμε! Για την ακρίβεια πρόκειται για “Συμμορίες… Α’ Εθνικής” και όχι για ΜΑΦΙΑ, για όσους γνωρίζουν, αλλά και καταλαβαίνουν)!..

* Θυμίζω ότι ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, κυρίως με την Νομοθεσία που ψήφισε για τους ποινικούς, κλπ, κλπ, κλπ, (χιλιοειπωμένα πια), αλλά όχι φυσικά μόνον με αυτόν τον τρόπο, εγκαταλείποντας την εξουσία, το 2019, είχε πάρει με το μέρος του, το 70% των τροφίμων των ελληνικών Φυλακών (όπως αυτό φάνηκε στις εκλογές), ελέγχοντας ουσιαστικά το μείζον και κύριο μέρος του χώρου της παραβατικότητας, ελαφράς, μέσης και… βαριάς!

Στο σημείο αυτό, χωρίς να ξέρω φιλαράκο το… επίπεδό σου και “συγγνώμη” γι’ αυτό, σε καλώ να “ψάξεις”, να βρεις και να διαβάσεις το πώς είχε δράσει το ΚΚΕ (Κόμμα “Ιδεολογική Μητέρα” του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”), στο θέμα “Σχέσεις Μας Με Τους Ποινικούς Και Κυριαρχία Στον Χώρο”, στην Ελλάδα κατά την Κατοχή και τον Εμφύλιο ή Κ/Σ για εμάς, αλλά και γενικότερα το “πώς” επέλεγαν  τους φονιάδες τους! (Για… “serial killers” επέλεγαν πχ κρεοπώλες, για το γεγονός ότι σκότωναν ζώα και κυρίως για τον λόγο ότι ήξεραν πού θα προσβάλλουν το ανθρώπινο σώμα, αναλόγως του τί αυτό θα ήθελαν να πάθει, κλπ, κλπ, κλπ! Ψάξε στην βιβλιογραφία να δεις επίσης το “πώς” χρησιμοποιούσε και το “πώς” χειριζόταν η “ΝΚDV” τον ποινικό χώρο)!..

Τέλος αστερίσκου, συνεχίζουμε!

Τα πάντα, αν δεν σφάλλουμε, άρχισαν με την δολοφονία, το 2016, του κοντού “Ελληνόψυχου” “μποντιμπιλντερά” Μιχάλη Γιατράκη, για τον οποίον εμείς κλάψαμε(!), αφού τον ξέραμε από μικρό παιδί στο Κουκάκι, του μάθαμε πυγμαχία και ξέραμε την καλοσύνη της ψυχής του! Είναι ένα ερώτημα, το πώς ο άνθρωπος αυτός “ξέφυγε” και “μπλέχτηκε” στα κυκλώματα αυτά! (Όχι πως θέλει και πολύ δηλαδή)!..

Ο Γιατράκης ανήκε στην ομάδα των -ας τους πούμε- “δεξιών” ή αν θες στην ομάδα των παλαιών “Μανιατών”! (Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος Μανιάτης ή ό,τι άλλο για να γίνει μέλος μιας Ομάδος με τόπο καταγωγής, ως… προσδιορισμό της και για την περίπτωσή μας αυτής των “Μανιατών”)!..

Στην Ομάδα των “Μανιατών” επικεφαλής ήταν ο Καλαποθαράκος, ένας φοβερός Έλληνας, μαχητής και ως φύση και ως ψυχή, τον οποίον σκότωσαν το 1996 σε ενέδρα, έξω από το σπίτι του (κοντά στο εξοχικό του νομίζω), έξω από την Αθήνα! Πριν ξεψυχήσει πρέπει να είχε “φάει” τουλάχιστον 2, 3 από τους φονιάδες του, όντας “άσος” στην σκοποβολή, με σχεδόν όλα τα κυκλοφορούντα τότε πιστόλια!

Είναι πολύ πιθανό (για εμάς 95% και άνω πιθανότητα) τον Καλαποθαράκο να τον “έφαγε” ο Βοϊδονικόλας (“κολλητός” του Β. Παλαιοκώστα, εδώ και αρκετά πια χρόνια), ο οποίος μαζί με τους “Μανιάτες” ήλεγχαν τότε τα νυχτερινά μαγαζιά της Καλλιθέας!

Ο Καλαποθαράκος ήταν άνδρας(!), ενώ ο… επιχειρηματίας (sic) από τα Δημαρίστικα της Μάνης Κ. Β. ήταν πάντα δόλιος, άτομο χωρίς λόγο και μπέσα, άτομο με έντονα ψυχολογικά προβλήματα και ποτέ γενικώς ένα άτομο εμπιστοσύνης! Με μία λέξη ήταν και παραμένει “Οχιά” και μάλιστα διμούτσουνη! Μπορεί, επομένως, να φοβήθηκε ότι ο ηγετικός Καλαποθαράκος θα τον παρεγκώνιζε, κάποια στιγμή, από το αφεντιλίκι στην περιοχή τους ή ό,τι άλλο που ας μην το αγγίξουμε τώρα!..

Είναι ένα θέμα το πώς τον χειρίζεται σήμερα το ε/Κράτος τον Κ. Βοϊδονικόλα (τον… “Πρεσβύτερο” και όχι τον ανεψιό, συνονόματο και εξ ίσου καλό… “φρούτο”) , ένα Κράτος που τον έχει ελεύθερο και υποτίθεται ότι τον χρησιμοποιεί ως “Πηγή” στον χώρο της νύχτας!

Δεν θα μας φαινόταν καθόλου περίεργο να ήταν αυτός που “πουλώντας” τον Καλαποθαράκο, τον έστειλε, “καρφώνοντάς”-τον, στον τάφο!

Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι όλοι όσοι ανήκαν στην Ομάδα αυτή (ας την χαρακτηρίσουμε “δεξιά” πια και όχι “των Μανιατών”), είναι εκείνοι που δολοφονήθηκαν επί ΣΟΡΟΣ-ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖΑ! Διάβασε παρακάτω!

Και ο Μανώλης Καραγιάννης (“Καράφλας”) νεκρός (Ιουν. 2018)/ (του είχαν μάλιστα, “κατ’ εντολήν”, επιτεθεί ανεπιτυχώς στο παρελθόν, μέσα στις Φυλακές, και 2 Αλβανοί, οι οποίοι κρατούνταν, απ’ τον Νοε του 2014, για επεισόδιο σε μαγαζί στον Πειραιά), και ο “μποντιμπιλντεράς” Γρίβας νεκρός (Μαϊ 2017) και ο φανατικός ΑΕΚτζής, τέως πυγμάχος, Καπίρης νεκρός (Μαϊ 2021), παλαιός “κολλητός” του Καλαποθαράκου, και ο φανατικός βάζελος Ασημακόπουλος “Μαύρος” ή “Γύφτος” νεκρός (Δεκ. 2020),  και ο Δ. Καπετανάκης νεκρός (Δεκ. 2020) και ο δημ/φος Καραϊβάζ νεκρός (Απρ. 2021), αφού “έπαιρνε” πληροφορίες απ’ αυτόν και άρα ήξερε για τους αντιπάλους, για τους… άλλους, δηλαδή για την άλλη… όχθη, καθιστάμενος άκρως επικίνδυνος γι’ αυτήν (με “σάϊτ” επίσης δικό του, το “bloko.gr” και με σύζυγο πρώην υπάλληλο της ΕΥΠ, γεγονός που τον καθιστούσε ακόμα περισσότερο… ευάλωτο), όπως νεκρή (Σεπ 2018) είναι και η δικηγόρος (δολοφονημένη “πήγε” και αυτή), Κατερίνα Α., η οποία πήγαινε στις Φυλακές και είχε συνομιλήσει για πολλά, με πολλούς απ’ αυτούς, εντός και εκτός Φυλακών, και συνεπώς είχε καταστεί και αυτή άκρως επικίνδυνη, για την άλλη… όχθη ή ίσως και για τις δύο… όχθες, μην  ανήκουσα σε καμία εξ αυτών, λίγο δύσκολο βεβαίως, αφού όλο και κάποιους θα υπεράσπιζε νομικά!..

-/-

Από την άλλη… όχθη, την όχθη των άλλων… Μαφιόζων, των “Αριστερών” ή τάχα μου “Αριστερών” ή ορθότερα των -ΠΡΟΣΟΧΗ- “ανεξάρτητων” “Αριστερών” με… “κάρι” (μπαχάρι βρε) “Χουντο-Ανέλ”, άρα Ομάδα που κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος της πρόσκειτο στην τότε Κ-Β, νεκροί, επί συγκυβερνήσεως των ΣΟΡΟΣ-ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖΑ, ήσαν οι Στεφανάκος (ΚΚΕ) / (17-01-2018) και παρουσιαζόμενος τότε ως ο Νο “1” της υποτιθέμενης ε/ΜΑΦΙΑ, ο Γ. Λίτσας ή “Μπου” ή “Μπούμπης”, (20-04-2018), ο Σπύρος Παπαχρήστου (πρώην Αστυνομικός, Ασφαλίτης της οικογενείας Λάτση και κουμπάρος του Π. Καμμένου) επίσης νεκρός (30-04-2018), (αυτός δεν ήταν αριστερός, αλλά εφέρετο ως Χουντικός, ήταν όμως στην ανεξάρτητη μαφιόζικη συγκυβέρνηση των “ΑΝΕΛΣΥΡΙΖΑ”, άτομο που λόγω του αστυνομικού παρελθόντος του δεν τον εμπιστεύονταν οι της περιόδου εκείνης… σύντροφοί του στην συμμορία, όπως και κάποιοι “τρίτοι” και… αθέατοι, κάποιοι “έξω” από τις δυό παραπάνω… όχθες, οι οποίοι ήσαν και είναι οι πραγματικοί ένοπλοι υποστηρικτές του “ΣΥΡΙΖΑ” και μόνον αυτού και για τον λόγο αυτόν τον “έφαγαν”), νεκρός (Οκτ. 2019) και ο Μάλαμας, ο οποίος ήταν μέλος της Ομάδος αυτής “κολλητός” του Παπαχρήστου και φερόμενος… Ταμίας της, ενώ ένας ακόμα νεκρός (Ιουλ. 2019) ήταν και ένας Γ.Π., κάτοικος Περιστερίου, φερόμενο και αυτό μέλος της Ομάδος αυτής, αν δεν σφάλλουμε!..

Από μια πρώτη ματιά ο οποιοσδήποτε θα έλεγε ότι οι 2 αυτές Ομάδες “έφαγαν” η μια την άλλη! (Αναφερθήκαμε μόνον στα πιο “τρανταχτά” ονόματα που “έφυγαν”)!..

Εμείς εδώ “Άρχοντα”, “προχθές”, σ΄εκείνο το άρθρο μας, είχαμε γράψει πως πιστεύουμε ότι δεν “φαγώθηκαν” μεταξύ τους, αλλά πως τους “καθάρισαν” οι της… “μεικτής” εθνοτικά, αλλά και… “μεικτής” ως προέλευση, ως ανθρώπινη κατηγορία ατόμων-μελών Ομάδος του Β. Παλαιοκώστα, Ομάδος που έτσι, με την… απώλεια όλων των παραπάνω, ήδη κυριαρχεί σήμερα στην όποια ποινική ελληνική “νύχτα”, κλπ, και που όπως είπαμε σε λίγο χρονικό διάστημα (είναι θέμα χρόνου) να είναι “τύποις” ελληνική, καθιστάμενη απολύτως Αλβανική (όταν πάρουν οι Αλβανοί εντολή από τις ΜΥ τους να σκοτώσουν τον Β.Π.), έχουσα στις τάξεις της διασυνδέσεις με Γεωργιανούς, Αναρχικούς, Αντι-εξουσιαστές, τον “ΣΥΡΙΖΑ” [του οποίου εμμέσως(!!!) έχει σχεδόν καταστεί, όπως εκτιμούμε, “κομμάτι” του / εκτιμούμε πως ο Κος Πολλάκης ξέρει πάρα πολλά, όπως και ο Κος Παππάς, ή ακόμα και εκείνος ο νεαρός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ βουλευτής από την Πρέβεζα Μπάρκας… ], και άρα και με διασυνδέσεις με όλους τους Σορίτες… “Δικαιωματιστές”, όπως  ασφαλώς και με μέλη της ΕΥΠ, που πρόσκεινταν και πρόσκεινται στο Κόμμα αυτό και που κυριαρχούσαν επί Κ-Β “ΣΥΡΙΖ(Α)ΝΕΛ” στις ε/ΜΥ!.. (Οι σχέσεις της “ΕΛΑΣ” με την Α/Αστυνομία ήταν πάρα πολύ βρώμικη, επί “ΣΥΡΙΖ(Α)ΝΕΛ”, όπως και της “ΕΥΠ” του “Σόρος-Τσίπρα”, με την “ΜΙΤ”! Θυμηθείτε πχ την “Υπόθεση Κατσίφα”, όπως επίσης και τις κοινές επχσεις ΕΥΠ-ΜΙΤ μέσα στην Αθήνα)!..

Κατ’ εμάς, η “μεικτή” εθνο-πολιτικο-κοινωνικά “Ομάδα Β.Π.”, η οποία με εκτελεστές της (κυρίως αλβανικής και Κοσοβαρικής καταγωγής), “καθάρισε” τις 2 παραπάνω αντίπαλες Ομάδες, (για τις οποίες άραγε κανείς δεν είδε ότι δρούσαν για χρόνια, έχοντας μεταξύ τους υπογράψει ένα δικό τους “μορατόριουμ”;), ελέγχει, για την ώρα, τα πάντα πια στον χώρο των Ποινικών στην χώρα μας, έχουσα απολήξεις παντού!.. (Όχι! Το Οργανόγραμμά της επιμένουμε, πως δεν μπορούμε να στο γράψουμε, τουλάχιστον τώρα)! Στην “Ομάδα” αυτή έχουν “ακουμπήσει” (στο γράφουμε “λάϊτ”) και οι αντι-ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, πρώην συνεργάτες των “ΣΥΡΙΖ(Α)ΝΕΛ“, παλιοί και νέοι… “Τιγρο/Εφ-εσ-μπέ-δες”, μαζί με όλα τους τα… υποσύνολα, γνήσια και μη, ένια των οποίων γράψαμε και πάλι χθες (τα κυριότερα βεβαίως εξ αυτών γράψαμε), αναφερόμενοι στον “IQ Ραδικιού”… “Χρυσαυγίτη” Χίο!.. Κατάλαβες!..

Εκτιμούμε ότι ως “Πληροφοριοδότης” (“να ΄χαμε να λέγαμε”), (έγκλειστος όμως αυτός) χρησιμοποιείται από την ΕΛΑΣ ή την ΕΥΠ, (απ’ την 1η μάλλον), πλην του 73 χρονου πια Κ. Β., και ο Αλβανός ποινικός Αλκέτ ΡΙΖΑΪ, ο οποίος είναι εδώ και καιρό, όπως εμείς πιστεύουμε, μέλος των Α/ΜΥ και γνωρίζει όλη την κατά της Ελλάδος οργάνωση των Αλβανών, μέσα στην Ελλάδα, για δράση σε μια πιθανή Ε-Τ μελλοντική πολεμική αναμέτρηση και βάσει της κείμενης περσινής Τ-Α στρατηγικής συμφωνίας συνεργασίας (στρατιωτικό της μέρος / Κεφάλαιο)*!.. (Ανά γεωγραφική περιφέρεια, “συνδέσμους”, χώρους εκπ-σεως, χώρους φύλαξης οπλισμού και πυρομαχικών, και άλλα πολλά!)

* Δεν θα μας φανεί παράξενο να φανεί πχ ένας “UÇÇ” να δρα μέσα στην χώρα μας, με την έναρξη του επόμενου και τελευταίου(!), όπως έχουμε εκτιμήσει και γράψει εδώ, ΕΤ πολέμου, σε συνδυασμό με μια πανελλαδική γενικευμένη αλβανική δράση, αντίστοιχη εκείνης των Αθηνών, (και ίσως και χειρότερης), του 2008, επί του αλήστου μνήμης… Πασιφιστή “Πάκη” ή και να έχουμε συμβάντα σαν αυτά των πυρκαγιών της Ηλείας, από Αλβανο-Κοσοβάρους, με παράλληλη, δήθεν αναρχο-αντι-εξουσιαστική , λέγε με “ΣΟΡΟΣΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ”, εξτρεμιστική στο Πεδίο δράση, ώστε κυρίως να διευκολυνθούν οι κατά της Ελλάδος επχ-σεις των ΤΕΔ και ό,τι άλλο… “πιάσουμε”… καλουδεχούμενο, όπως πχ μια πιθανή επιτυχία των… “UÇÇ”, στην σκέψη πάντα και των σημερινών και πάλι συμμάχων Τουρκαλβανών!

Ένας συνδυασμός όλων των παραπάνω λίγων αναφερομένων είναι πιο πιθανός και πάντα από ολιγομελείς και καλά εκπαιδευμένες Ομάδες! Λέμε εμείς τώρα! Ο ίδιος άλλωστε σημερινός Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ” είχε εκτιμήσει το 2010 πως η μεγαλύτερη μελλοντική εσωτερική απειλή για την χώρα μας θα είναι οι Αλβανοί, τους οποίους το ίδιο το ηλίθιο(;) ε/Κράτος έβαλε παντού, διαπραγματευτά των Ε-Τ, Κε… Αποστολίδη και άλλοι μεγαλόσχημοί μας ιδεολογικοί όμοιοί του, χωρίς κανέναν έλεγχο και πουθενά!..

Συνεχίζουμε και πάλι, μετά τον αστερίσκο!

Μόνη της τον “έδωσε” η “ΕΛΑΣ” τον Ριζάϊ, δια του Τύπου, και πολύ κακώς! Διαβάσαμε προ ικανού χρόνου, πως η ΕΛΑΣ συνέλαβε, κάπου στην επαρχία (δεν θυμόμαστε τώρα ακριβώς το “πού”), έναν Αλβανό καταζητούμενο, σε έναν τυχαίο(;) της έλεγχο, σε ΤΑΧΙ, στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο ΡΙΖΑΪ, ο οποίος είχε άδεια εξόδου από τις Φυλακές, ενώ ο καταζητούμενος άλλος Αλβανός καθόταν στο πίσω κάθισμα!.. Τί κάνει “νιάου νιάου”;

“Άρχοντα”!

Δεν γνωρίζουμε τις ανάγκες του ε/Κράτους, ούτε τις προτεραιότητές του, σε ό,τι αφορά το αντικείμενο ΜΑΦΙΑ (καταχρηστικά είπαμε το λέμε έτσι) και κυρίως δεν γνωρίζουμε την χρησιμότητα στους σημερινούς όποιους επιχειρησιακούς μας, (με βάση πιθανά ε/σχέδια κα σχεδιασμούς), του παραπάνω συγκεκριμένου… έρματος, που όπως είχαμε γράψει εδώ, κάποια στιγμή, είναι απαραίτητο για την επιβίωση του Κράτους μας και γενικώς των Κρατών, από εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους, και σε ό,τι αφορά το “από εξωτερικούς κινδύνους”, ειδικά όσων Κρατών είναι σε… ρήξη μεταξύ τους!..

Σε κάθε περίπτωση, στην “ριμπάουντ”, λόγω της δικής σου ερωτήσεως, επεξηγηματικής μας σημερινής παρεμβάσεως, αν πράγματι το σημερινό επίσημο ε/Κράτος δεν ξέρει την ΑΛΗΘΕΙΑ, κάτι για το οποίο εμείς εδραίως αμφιβάλλουμε (αν και η λεγόμενη “Δεξιά” ή “Ελαφρο-Δεξιά” ήταν πάντα “δύσκολη” στην εκμάθηση του αντικειμένου “ΜΑΦΙΑ” – “Οργανωμένο Έγκλημα”, αφού για να καταλάβεις-προβληματιστείς, και πάντα ως παράδειγμα, επί Κ-Β Σαμαρά – Βενιζέλου στην Αντικατασκοπεία της ΕΥΠ Δντης ήταν εξάδελφος “Χ. Αυγίτη” τέως βουλευτή Πειραιώς…, “Χ. Αυγίτης” και ο ίδιος, ενώ κυριαρχούσαν τότε στην Υπηρεσία, όπως και επί “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, οι Έλληνες…”Ήρωες”, αγαπημένα σημερινά “παιδιά” των “Τιγρο-Εφεσμπέδων”), τότε αν θέλουν να βγάλουν τα θέματα, αυτού που ο Κος νυν ΥΠ. “ΠΡΟ-ΠΟ” απεκάλεσε σχεδόν προσφάτως στην Βουλή “Οργανωμένο Έγκλημα”, τότε τους εισηγούμαστε να ξεκινήσουν να ξετυλίγουν το υπόψη νήμα, (ξετύλιγμα που θα τους αποκαλύψει πολλούς εκτελεστές από τις παραπάνω δολοφονίες, αλλά και άλλα πολλά θέματα… Α΄και Β’ Εθνικής…),  από την σύλληψη και ανάκριση του Κου Κ. Β., (η πλαστή ή η νέα ταυτότητα που προφανώς του έχουν “βγάλει” / εκδώσει έχει τα ίδια αρχικά, ενώ αλλάζει μόνον το επώνυμό του, πλην του αρχικού “Β”), προβαίνοντας όμως και σε ενέργειες άλλες, εκτός, αλλά και εντός(!) των ΕΛΑΣ – ΕΥΠ, ενέργειες που δυστυχώς κρίνω ότι δεν πρέπει να σου γράψω εδώ, φιλαράκο!

“Άρχοντα”!

Το “πιστεύω” των “ΑΓΓΕΛΩΝ” σχετικά με το θέμα “Οργανωμένο Έγκλημα Στην Ελλάδα Του Σήμερα”, εκτέθηκε δις με την σημερινή, πιο αναλυτική ίσως, φορές και τέλος!..

 

 

Ασφαλώς λόγω της φύσεως του δικού μας αγώνος, που είπαμε “τί και ποιός είναι”, θα παρακολουθούμε τις όποιες τυχόν εξελίξεις και στο θέμα αυτό εξ ανάγκης!.. Τόσο όμως!..

Σημειώνουμε, πριν σε χαιρετήσουμε, ότι οι Αλβανοί στην Ελλάδα μαφιόζοι (Α’ και Β’ Εθνικής…) διαπλέκονται επίσης με τους άλλους στρατηγικούς συμμάχους της Τουρκίας, τους Πακιστανούς, με δράση στην Ελλάδα, η οποία δεν σταματά μόνον σε “επχ-σεις” του ποινικού δικαίου, (Τσιάρα έκανες τίποτα βρε ή ακόμα, με το συμπάθιο, “παίζεις με τους γεννητικούς σου αδένες”;), αλλά και σε δράση η οποία, υπό συγκεκριμένη θέαση θα μπορούσε να εκληφθεί και ως κατασκοπεία – ανθελληνική δράση στο Πεδίο στην χώρα μας, όπως πχ είναι αυτό που είχαν κάνει, προ καιρού, οι 3000 Πακιστανοί στο α/δ στο Τυμπάκι, στην Κρήτη ή το αίτημα των Πακιστανών για ένταξή τους με δικαίωμα ψήφου στις εκλογές μας, όταν πρόσφατα τους “κατέβασε” -κατ’ αποκλειστικότητα (sic)- στο Σύνταγμα, ο “Σόρος-Πράκτορας” των Η.Π.Α. Κωνσταντίνου, του αμερικανικού (των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”) “ΑΝΤΑΡ-CIA”, αλλά κρυφίως και του αμερικανικού επίσης (συνεστήθη από την “CIA” και αυτός, επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”) “ΑΝΤΙ-FA”!

Το γεγονός ότι Πακιστανοί δραστηριοποιούνται “επ’ αμοιβή”,  ως Όργανα… “επχ-σεων”, των Αλβανών θέλει ιδιαίτερη προσοχή!

Οι Πακιστανοί δραστηριοποιούνται και σε “ανοίγματα” των καπακιών των ρολογιών της ΕΥΔΑΠ και μάλλον αυτοί θα αναλάβουν ίσως στο… μέλλον, την επχ-ση δηλητηρίασης των Αθηναίων ή των Θεσσαλονικέων ή και κατοίκων άλλων πόλεων, με “μόλυνση” πχ στην Αθήνα του… Γαλατσίου, κλπ, λίγο πριν ή ταυτόχρονα με την στιγμή που οι Πακιστανοί πιλότοι και αδελφοί τους, θα παλεύουν για την χώρα τους, πολεμώντας τους Έλληνες στο… Αιγαίο!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Καταλάβατε!..

Οι Αλβανοί είναι ειδικοί στα “ΚΑΦΑΟ”, όπως και στις ρευματοκλοπές, ενώ τα Πακιστάνια κυρίως στο “θέμα” νερό και στην πώληση των τσιγάρων του Ρώσου “FSB-ίτη”, “χαμένου” ακόμα κάπου στην Ρωσία, Προέδρου του μπάουκ, “χαμένου” μετά που “βγήκε” Π-Θ εκείνος (Κ.Κ.Μ.), που ο κοντούλης αυτός προδότης έλεγε πως δεν θα εξελέγετο ποτέ, ούτε αυτός Π-Θ, ούτε το Κόμμα του Κ-Β!!!.. (Προδότης, διότι έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας  από τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, αφού οι Ρώσοι δεν θα άφηναν ποτέ να καπηλευτεί η Δύση το ξεπούλημα αυτό στις ψυχές των Σκοπιανών, στους οποίους θα έπρεπε και αυτή (η Ρωσία δηλαδή), να παρουσιαστεί ότι αγωνίστηκε για το δίκαιο τάχα αίτημά τους να ονομάζονταν “Μακεδονία”! Καταλάβατε!

 

 

ΕΪ! ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΟ… ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

 

“ΧΑΙΡΕ” “ΑΡΧΟΝΤΑ”

ΚΑΙ

“ΧΑΙΡΕΤΕ”

ΚΑΙ

ΕΣΕΙΣ,

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ! 

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

 

-/- 

 

ΥΓ.

 

1. Ξέραμε τον ΝΤΑΝΙΕΛ… ΜΠΑΤΙΣΤΑ, τον παικταρά! Τώρα μάθαμε και τις… ΝΤΑΝΙΕΛΕΣ, του γνωστού, εξ όσων αντιληφθήκαμε από το “Διαδίκτυο”, δικτύου “ειδικής” πορνείας, το οποίο μάλλον διαχειρίζονται “Ελληνο-Αλβανοί”, το οποίο είναι εισέτι “άπιαστο” και το οποίο πιθανώς να αποτελεί και ένα από τα μαγαζιά της “Ομάδος του Β.Π.” !..

Ρωτάμε εκεί στο “Αστυνομικό Μέγαρο” στην Λ. Αλεξάνδρας, αφού δεν “βγάζουν” τον Κ.Β. από την πολυκατοικία του δικού μας “ΑΓΓΕΛΟΥ”, (ακριβώς δίπλα στην… Ντανιέλα), μήπως θα μπορούσαν τουλάχιστον / έστω να “βγάλουν έξω” από την ίδια πολυκατοικία του ίδιου δικού μας “ΑΓΓΕΛΟΥ”, που… γνώρισαν, την Κα… Ντανιέλα ΤΣΑΤΣΑ; (ΤΣΑΤΣΑ είναι το λογοτεχνικό…  επώνυμό της);

ΘΑ ΤΟΥΣ / ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥ-ΓΝΩ-ΜΟ-ΝΕΣ!!!

Με την ευκαιρία! Πολλά, και με δάκρυα στα μάτια, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην οικεία ΔΝΣΗ της “ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, που έσωσε πρόσφατα το 17χρονο κορίτσι, από τα χέρια των Αλβανών μαστροπών!

ΜΠΡΑΒΟ ρε μάγκες! Σώσατε μια ψυχούλα, ήδη πια ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, στην οποίαν όμως της δώσατε το “ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ”!

Α-ΞΙ-ΖΕ-ΤΕ ΠΟΛΛΑ!..

 

2. Μια εισήγηση! Όταν όσοι υπηρετείτε σε… Υπηρεσίες Συνόρων, οι οποίες έρχονται σε επαφές με Μετανάστες, ανακρίνετε κάποιους εξ αυτών, (θα έπρεπε όλους κανονικά), να τους γδύνετε και να κυττάτε τα “τατουάζ” που έχουν επάνω τους!

Εμείς ενημερώνουμε κυρίως την “ΕΥΠ”, πως σχεδόν πρόσφατα στην χώρα έχουν εισέλθει και νεαρά άτομα, τα οποία πάνω τους έχουν τα σύμβολα των “Γκρίζων Λύκων”!.. “STOP”!..

 

3. O… αναρχικός… αντι-εξουσιαστής Κύπριος “ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ” (30 – 35 ετών), εμφανίστηκε και πάλι στην γειτονιά που είχε συλληφθεί ο Γιατζιτζόγλου!.. Αυτήν την φορά είχε και… σκυλάκι ράτσας!.. Γιατί άραγε;

 

4. Προς τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” εσωτερικού! Μπορείτε μήπως(!) να δείτε, ως πάρεργο βεβαίως, σε ποιόν ανήκει το υπ. αρ. ΥΜΙ 9521 ΙΧ (αν συγκρατήσαμε σωστά τον αριθμό), μάρκας “AUDİ” (παλιά μάρκα / δεν τα πάμε καλά με τις μάρκες, ώστε να σας γράψουμε και τον αριθμό, πχ “AUDİ 80” / μάλλον όμως τέτοιο είναι), χρώματος μαύρου ή μάλλον γκρι προς μαύρο, και αν έχετε λίγο χρόνο παρακαλούμε δείτε με τί ασχολείται ο κάτοχός του, ποιά η πιθανή του σχέση με την παραπάνω Κα Βουλγαρο(;)-Τσατσά και τέλος πάντων, ό,τι άλλο βρείτε να μας ενημερώσετε, κατά τα γνωστά;

 

5.  Η “ΕΛΑΣ” ας δει λίγο πιο ζεστά, αν θα ήθελε ασφαλώς, δια της “Δνσεως Εσωτερικής Ασφαλείας”, αν την λέμε σωστά, το θέμα της καθάρσεως στο Σώμα, ένα Σώμα το οποίο έχει αρκετά ακόμα μέλη του που διαπλέκονται με την βρωμιά γενικώς και ειδικά μ’ αυτούς που “καρφώνουν” “έξω” πολύ σοβαρά θέματα, με τα οποία ασχολείται η “Αστυνομική Υπηρεσία”!

 

6. Ο Ολλανδός διαιτητής Μακέλυ, ο οποίος έδωσε αυτό το ανύπαρκτο πέναλτυ στην Αγγλία, στον ημιτελικό με την Δανία (2-1), στο φετινό “Ευρωπαϊκό Κύπελλο” του… 2020, είναι ακριβώς ο ίδιος που “έθαψε” τον “ΘΡΥΛΟ” στον φετινό τελικό του Κ/Ελλάδος, με τον μπάουκ, κατά τον οποίο “δεν είδε” 2 πέναλτυ υπέρ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Η πιο σημαντική παρατήρηση όμως είναι ότι, όπως απεδείχθη από τον παραπάνω ημιτελικό, Πάτρωνάς του και… “ορμηνευτής” του Μακέλυ είναι ο φανατικός Βάζελος Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Θεοδωρίδης, ο ποδοσφαιρικός “Γενίτσαρος” γιος του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ! Ο Κος αυτός καθόταν 1 κάθισμα αριστερά από τον διάδοχο του Α/Θρόνου Πρίγκηπα Ουϊλιαμ!.. Στον τελικό βεβαίως της Ελλάδος δεν ήταν στο “ΟΑΚΑ”, αλλά μάλλον θα “καθόταν” μπροστά από καμιά οθόνη, αναμένοντας με… λαχτάρα ο Μακέλυ να δώσει την δική του… μάχη, ώστε ο μπάουκ να κατακτήσει φέτος (2021) το Κ/Ελλάδος!.. Καταλάβατε!.. Ουστ βρε κοπριταρά, ουστ και πάλι ουστ!..  

 

-/-