ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!.. 5… ΝΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ!..

Φίλοι μου!

1. Τώρα που η αμερικανική ε/φ “New York Times”, η οποία πρόσκειται στους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, έγραψε πως η “ΜΟΝΤΕΡΝΑ”*, ναι, η γνωστή πλέον αυτή εταιρεία των εμβολίων κατά του “COVID-19”, είχε πάρει το εμβόλιο (το “mRNA”, ήτοι την “Γονιδιακή Μηχανική”, όπως είχε πει ο Νομπελίστας Γάλλος Ιολόγος ΜΟΝΤΑΝΙΕ), από τους Κινέζους, ήτοι την… συνταγή προκειμένου να το παρασκευάσει, από τις 20-01-2020, τί έχουν να πουν όλα αυτά τα λαμόγια, που μιλούσαν, με απύθμενο θράσσος και περισσή ιταμότητα, αναφερόμενοι σε… συνωμοσίες, κλπ, κατά όλων αυτών, οι οποίοι, κατ’ ελάχιστον, ήξεραν και ξέρουν να αναλύουν, αλλά και να συνθέτουν δεδομένα;

Σημειώστε παρακαλώ, έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε: «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ στόχευσε και πάλι κέντρο»!..

* Και ρωτάμε! Η “Pfizer”, η οποία είχε και έχει εγκαταστάσεις στην Κίνα / Γιουχάν, δεν θα είχε πάρει και αυτή τη συνταγή; Εμείς λέμε “Ναι”! Εσείς τί πιστεύετε;

Ήταν, λοιπόν, ναι ή όχι, ΣΑ-ΤΑ-ΝΙ-ΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ό,τι ζούμε σήμερα με τον ιό αυτό, όπως εξ αρχής γράψαμε εδώ, εξηγώντας το “γιατί”, το οποίο το αναλύσαμε πλήρως και διεξοδικά;

ΝΑΙ, ήταν, όπως… ξεδιάντροπα έγραψε και η αμερικανική αυτή ε/φ, η οποία, αφού είναι των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” θα είναι και… σοβαρή, έ λαμόγια; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Κάντε μια βόλτα στο “σάϊτ” μας και θα τα βρείτε όλα!..

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ήτοι οι “Παγκόσμιοι ή Διεθνείς Εβραίοι”, μαζί με τους Κινέζους συνεργάτες τους, “πήραν… τ’ όπλο τους” ή ορθότερα τ’ άδραξαν!

Με τον θανατηφόρο αυτόν ιό, που με κοινό σχεδιασμό πλημμύρισαν τον Πλανήτη Γη, πέτυχαν, κυρίως, τα παρακάτω:

α. Να… ανακαταλάβουν (sic) την Μέκκα του Καπιταλισμού, λέγε με Η.Π.Α., ρίχνοντας από την εξουσία τον διακηρυγμένο  εχθρό τους Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τοποθετώντας στην θέση του, με πρωτοφανή εκλογική νοθεία, ένα ραμολί προ του τάφου, που “πέφτει και σκοτώνεται” και “τα ρίχνει” στον… σκύλο του, πλαισιωμένο από δικούς τους λακέδες, κυρίως με πολιτικές… λιβρέες, ώστε να έχουν “δεμένο τον γάϊδαρό” τους… πανταχόθεν!..

Ανοίγει” μεγάλη “αγκύλη“!

[Φυσικά, επειδή ακόμα φοβούνται και την… σκιά τους, περιμένοντας την 20η Ιαν. 2021 και το να καθήσει ο… πισινός του Μπάϊντεν στην προεδρική πολυθρόνα του… νοθευμένου πλέον “Λευκού Οίκου”, θα μας έχουν “κλεισμένους”, άλλον έναν μήνα ακόμα, δίκην επιφυλακής, όπως σας έχουμε ήδη γράψει, κάτι που, προκειμένου να μας επαναβεβαιώσει, ως “σάϊτ”, προανήγγειλε σήμερα (11-12-2020), σε εμάς τους Έλληνες, και ο Μεγαλο-Γιατρός Λοιμωξιολόγος Κος Γώγος, μιλώντας στο Νο “1” Κανάλι των “Διεθνών Εβραίων” στην Ελλάδα, (ναι, καλά καταλάβατε, στον “ΣΚΑΪ” των… σιχαμένων και… σιχαμερών), πως χρειαζόμαστε ακόμα 1 μήνα καραντίνα, ενώ τον σιγοντάριζαν, όπως κάνουν 9 μήνες τώρα σε όλους και όλες τους και τις συναδέλφους του που καλούν, ο Οικονόμου ή “το Ευρώ”, η Αναστασοπούλου ή “το λουτρ του Αλαφούζου” και ο Πορτοσάλτε, ο δεινός αυτός “Πολυ-Πλεγματικός Κοινωνικός… Φονιάς”!..

Επίσης, σήμερα, 3 μόλις ημέρες προ της 14ης Δεκ 2020 και της -κατά την ημερησία αμερικανική διάταξη- επίσημη αναφορά των Αμερικανών εκλεκτόρων, για το ποιός είναι ο νικητής των α/εκλογών, “θα βγει” και η Κ-Β μας να αναγγείλει κάποια μέτρα, πιο… “λάϊτ”, όπως σας είχαμε εγκαίρως εδώ επισημάνει πως θα πράξει την ημερομηνία αυτή, μέτρα ανάλογα του τί γίνεται στις Η.Π.Α. και σχετίζονται με την επιβεβαίωση ή μη της προεδρικής εκλογής!

Στις Η.Π.Α. ακόμα δεν είναι σίγουροι για τίποτα, σχετικά με το “τί μέλλει γενέσθαι” με την στάση του Τραμπ, (ας τον αποκαλούσαν, με εντολή του… “Κοιμήση Τζο”, τον Μπάϊντεν, κατά την παρουσίαση των μελών της νέας του Κ-Β, οι νέοι δυνητικά Υπουργοί του, “President elected”), οπότε απαιτείται ακόμα παγκόσμια “γενική επιφυλακή” (είδατε τί έγραφε χθες, ανεξαρτήτως της όποιας σοβαρότητός της τα τελευταία χρόνια, η ε/φ “Ελεύθερη Ώρα”), γι’ αυτό και τα εμβόλια “βγήκαν” αμέσως μόλις ανακοινώθηκε από το “CNN” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, νίκη των αφεντικών τους, ενώ θα μας έρθουν μαζικά, από τις 21-01-2021 και μετά, εκτιμώμενη 1η ημέρα στον “Λευκό Οίκο” του νέου Προέδρου Τζο ΜΠΑΪΝΤΕΝ!..

Προσοχή! Λέμε και πάλι! Τον Μάρτιο δεν γινόντουσαν “τεστ”, πλην εξαιρετικά ελαχίστων, και έτσι ήταν όλα καλά… επιδημιολογικά, σε ό,τι αφορά τα κρούσματα, κλπ, σήμερα όμως υπάρχουν, ο λαός κάνει “τεστ”, (τα οποία εμφανίστηκαν και αυτά, όλως τυχαίως, από την πρώτη κιόλας στιγμή, έστω και… δειλά, “τεστ” με τα οποία πρόλαβαν και “κονόμησαν” κάποιοι το τελευταίο 9μηνο, “όνομα και μη χωριό”), συνεπώς τώρα φαίνεται η… επενέργεια του θανατηφόρου αυτού ιού στην… Κοινότητα (sic), λέγοντάς μας τώρα (οι “ειδικοί επιστήμονες”), πως το ποσοστό της θνησιμότητος που προκαλεί είναι 5 τοις Χιλίοις, από 2 τοις Χιλίοις, που μας είχαν αρχικώς αναφέρει!

Αν, λέμε αν, θα μπορούσαν να γίνουν 12,5 εκ-ρια “τεστ”, όσος και ο διαβιών στον… χώρο(sic) που λέγεται Ελλάδα… ντόπιος και διεθνής πληθυσμός, σε μια ημέρα, (12,5 εκ-ρια, αφού τόσα εμβόλια ζητήσαμε / των 2 δόσεων, άρα 25 εκ-ρια), ο αριθμός των νοσούντων θα ήταν προφανώς… τεράστιος(!), σε σχέση με τα σημερινά νούμερα και η καραντίνα θα έληγε ή θα έπρεπε να λήξει, μετά συγχωρήσεως, του Αγίου… Πέους, ανήμερα ή… παραμονή! Ή όχι, Κε… Γώγε ή αλλιώς “Φον… Αρπάζεν”, ή όχι Κα… Παγώνη, ναι εσείς με την τσιριχτή, λες και σας πνίγουν, φωνή, ή όχι Θεσσαλονικιέ Κε Πρόεδρε της “Πανελληνίου Ιατρικής Ενώσεως”, που υποχρεωθήκατε να αφήσετε δασύ μουστάκι, μπας και διορθώσετε, στο γυαλί, την χαρακτηριστική δυσμορφία σας και κυρίως αυτήν την απαίσια μύτη σας;

Αν συνέβαινε η παραπάνω υπόθεση, τότε και πάλι θα έφταιγε, κυρίως… κατά τον ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ, ο… Μητσοτάκης, που δεν έφτιαξε πχ τόσες “ΜΕΘ”, ώστε να χωρέσουν 12,5 εκ-ρια “κόσμος”, αφού δυνητικά και με βάση τον “Νόμο των Πιθανοτήτων”, θα μπορούσε ή θα μπορεί να έχει προσβληθεί όλη η… “Κοινότητα”(sic), ως το χειρότερο πιθανό ενδεχόμενο!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!

Για τα “υποκείμενα νοσήματα” και τον ιό, για το πόσοι δηλαδή πεθαίνουν πραγματικά από τον… “Κινέζο” (sic), που λόγω του ότι είναι συνεργάτες των Παγκοσμιοποιητών, δεν ακούσαμε ποτέ τίποτα γι’ αυτούς, από τα Κανάλια της “Παγκοσμιοποιήσεως” στην χώρα μας, έχουμε γράψει και δεν θα επανέλθουμε και σήμερα!.. Θα δούμε τους συνολικά νεκρούς στο τέλος του έτους και αφού συγκρίνουμε τον αριθμό τους, με τους περσινούς και προπέρσινους και τελικά και(!) με τον Μ.Ο. των νεκρών των τελευταίων 5 ετών, θα τα ξαναπούμε!..

Με τον ιό αυτόν, βρήκαν επίσης ευκαιρία οι Γιατροί, οι νοσηλευτές, και γενικώς όλο αυτό το σινάφι, (το ξαναγράφουμε), και(!) να προβληθεί και(!) να προβάλλει τα… συνδικαλιστικά του αιτήματα, σε… αισχρό βαθμό, εκμεταλλευόμενο την τραγική αυτήν συγκυρία! Αν και επιστήμονες, οι περισσότεροι εξ αυτών, απώλεσαν το Αριστοτελικό “Μέτρο” και θα κινδυνέψουν να έχουν αντίθετα των αναμενομένων απ’ αυτούς αποτελέσματα, σε ό,τι αφορά την ικανοποίηση αιτημάτων του κλάδου τους, από την Κ-Β!

Ειδικά οι γιατροί, που μόλις πριν από 2, 3 χρόνια αποκαλούνταν, από τους τότε Κυβερνητικούς, “Κλέφτες”, και άλλα πολλά τέτοια “ωραία”, όπως πχ από τον κατά δήλωσή του “Κλέφτη” και “Μεγαλο-Κουραδόμαγκα”, Πολλάκη, ξαφνικά έγιναν ή καλύτερα τους έκαναν, δια της “ΤV”,  ΟΛΟΙ τους, “ΗΡΩΕΣ”! Οι λέξεις έχασαν πια το νόημά τους!..

ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ! Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΙΔΙΚΩΣ]!.. Κλείνει” εδώ η μεγάλη αγκύλη!..

β. Να πάρουν πολλαπλάσια πίσω τα δις και δις και δις που έχασαν, τα 4 χρόνια εξουσίας του Τραμπ και να “ανοίξουν πανιά” και για άλλες πιο… πετυχημένες, χρυσοφόρες οικονομικά, δραστηριότητες!

γ. Να βάλλουν τους λαούς της Γης στο νέο παγκοσμιοποιημένο πλαίσιο εξουσίας (“Πλανητική Χούντα”, με γνωστές πια, αλλά… αόρατες “ΣΝΟΜΠ” κεφαλές, οι οποίες μας ομιλούν και μας διατάσσουν, μέσω των πολιτικών τους Οργάνων, που οι ίδιοι έχουν ορίσει και θα ορίζουν παντού στην Γη), πλαίσιο ή Χούντα ορθότερα, που έχουν σχεδιάσει και πλασσάρουν και πάντα με δημοκρατικό, υποτίθεται βεβαίως, μανδύα,  σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, με τους “πουλημένους” δημοσιογράφους τους (“4η Εξουσία”), τους “πουλημένους” πολιτικούς τους και με τις τρομοκρατικές ομάδες που ελέγχουν, μέσω των περισσοτέρων ΜΥ του Κόσμου, τις οποίες και περισσότερες… “κατασκεύασαν”, (όπως πχ την “ΑΝΤΙ-FA” που “έστησε” η “CIA”, επί των “αγορασμένων” “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, για να εξυπηρετήσει τα σχέδια της παγκοσμίου αλλαγής), για να σκορπίσουν τον φόβο στις κοινωνίες, έναν φόβο απολύτως απαραίτητο για την αδιασάλευτη επιβολή και χωρίς προβλήματα διατήρηση της εξουσίας τους!

Έτσι είχαμε και έχουμε “εγκλεισμούς”*, “τηλε-εργασία”, “τηλε-αγορές”, επιλεκτική θρησκευτική… απαγόρευση, (όχι στην λατρεία των Ορθοδόξων, ναι των Μουσουλμάνων, αφού αυτή είναι πλέον η ισονομία της ε/Δημοκρατίας…, “όχι” στις εθνικές παρελάσεις, αλλά “ναι” στις διαδηλώσεις των “Κόκκινων Φασιστών”, στην δίκη των Νεο-Ναζί και “Μαύρων Φασιστών”, στις 17Ν και στις 6 Δεκ, κλπ), επισημοποίηση μισθών “Βουλγαρίας”, (κάποτε βεβαίως μισθών “Βουλγαρίας”, όχι σήμερα, αφού η Βουλγαρία, “μετ’ ου πολύ”, εκτιμάται πως θα μας ξεπεράσει σε βιοτικό τουλάχιστον επίπεδο), και γενικώς “οικονομική Κ/Φ”, συνοδευόμενη και με 300άρια Ευρώ πρόστιμα, (φυσικά μόνον για τους Έλληνες, τους οποίους γνωρίζει η… εφορία, αφού οι “λάθρο” τί και γιατί να πληρώσουν, αφού δεν θα πάθουν τίποτε), “οικονομική Κ/Φ”, για να μην γράφουμε “ένα – ένα” τα “Χ” οικονομικά “κοκο-μπλόκο”, που συνέβησαν και συμβαίνουν στην -ΠΡΟΣΟΧΗ- χρεοκοπημένη και υποθηκευμένη έως το 2115, στους “Παγκοσμιοποιητές”, Πατρίδα μας, καθώς και το… φάντασμα μιας προϊούσας “Παγκόσμιας Οικονομικής… ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”, η οποία, όπως σας είχαμε γράψει εδώ, όταν ξεκίνησε η πανδημία, πιθανότατα να οδηγήσει, με βάση πάντα τα ιστορικά προηγούμενα, στον Γ’ Π.Π. (Είθε όχι, αν και δύσκολο)!..

Τα ψυχολογικά προβλήματα στην Ελλάδα, λόγω κυρίως του “εγκλεισμού” και του αβέβαιου – άγνωστου ελληνικού “αύριο”, δεν θα τα “αγγίξω”, διότι θα τα… αδικήσω (sic) και δεν θέλω!..

* Και “βγαίνει” και εκείνη η γριά κότα από το Πήλιο και την βίλα της, όπου έχει… “εγκλειστεί”, αχαχαχαχαχα, και μας λέει ότι πρέπει να πούμε και… “Ευχαριστώ”, “να είμαστε ευχαριστημένοι”, που η Κ-Β μας αφήνει σιγά – σιγά και κάποιες ελευθερίες!..

Ναι, καλά καταλάβατε! Αναφέρομαι στην Ψυχολόγο Κα Τένια Μακρή (μόδα της εποχής, λόγω ανάγκης επιβολής της αθεϊας, είναι οι Ψυχολόγοι, καθώς και ο δήθεν “Ορθολογισμός”), αυτήν την “Πατσαβουρού”, που δεν έχει αντιληφθεί ότι προκαλεί εμμετό, σε όσους την παρακολουθούν να μιλάει, όπως, για να είμαστε δίκαιοι, και άλλες πολλές… Κες… Ψυχολόγες, αχαχαχαχαχα, που “βγαίνουν” στα “τηλε-παράθυρα”, για να… συμφωνούν πάντα, σεβόμενοι την… τσέπη τους, αχαχαχαχαχα, αλλά και την επιθυμία τους να… “ξαναβγούν” σ’ αυτά, ώστε να γίνουν γνωστές, αχαχαχαχαχα, με τα όσα λένε τα “πουλητάρια”, δηλαδή οι, αυτόκλητοι και μη, δημοσιογράφοι της “Παγκοσμιοποιήσεως”, που τις καλούν στα… “πάνελς”!..

Φίλοι μας!

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘOYME ΚΑΘΟΛΟΥ “ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ” ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ -ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η(ΔΙΑΖ) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”- ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΟΝ Β‘, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

ΟΜΩΣ, ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΕΓΙΝΑΝ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ -ΜΑΛΛΟΝ- ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!..

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΛΑΟΣ (ΗΤΟΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ “ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΙΣΡΑΗΛ”), ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΑΟΙ! ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΑΣ “ΒΛΕΠΟΥΝ”, “ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥΣ” (ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ)!..

Αρκετά όμως! Κλείνουμε γράφοντας ΚΑΙ  “ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ”:

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΣΑΣ!… (ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ… ΚΑΜΑΛΑ)! Αχαχαχαχαχαχαχαχα

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!..

2. Και μετά και από την Σύνοδο των Π-Θ της ΕΕ, στις 10 και 11 Δεκ. 2021, κατά την οποία επεκράτησε και πάλι η Γερμανία και η Γερμανο-Εβραιοπούλα, που μισεί όμως τους Εβραίους ομοφύλους της, κόρη του Πάστορα και δοτή Π-Θ της ΕΕ, όπως έχουμε πει, η Κα Α. ΜΕΡΚΕΛ, που λατρεύει τους Τούρκους “Πισω-Γλέντηδεςκαι τα… δώρα τους, (σαν αυτά πχ που της είχε δώσει ο ΡΤΕ, στην τελευταία επίσκεψή της στην Πόλη), θα “βγουν” “στην Ελλάδα της διχόνοιας, οι αποτελούντες την καφενειακή πολιτική πλέμπα Χουντικοί, “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” (κυρίως αυτοί) και τα άλλα “απολιθωμένα” Κομμούνια ή “Κόκκινοι Φασίστες”, και θα τα “χώσουν” στον Μητσοτάκη, ο οποίος, όπως θα λένε, απέτυχε και πάλι, και, και, και!..

Ας απαντήσουμε λοιπόν “καφενειακά” και εμείς και για πνευματικά επίπεδα, ολίγον προ της… ιδιωτίας!..

Πώς ρε μάγκες, να κάνει / να μετατρέψει ο Μητσοτάκης, και μάλιστα σε ένα μόλις και κάτι χρόνο, όσο δηλαδή κυβερνά την Ελλάδα, όλους τους -κατ’ ελάχιστον τα τελευταία 300 χρόνια- παραδοσιακά Τουρκόφιλους της Ευρώπης και ειδικά τους Γερμανούς, σε Φιλέλληνες;

Πριν από 80 χρόνια πολεμήσαμε τους ΝΑΖΙ, για 2η φορά τότε, μέσα σε 20 και κάτι χρόνια, πολεμήσαμε με τους Φασίστες της τότε Ιταλίας και τους συμμάχους τους Αλβανούς (7 Αλβανικά Τάγματα συμπολέμησαν με τους Ιταλούς, κατά των Ελλήνων), πολεμήσαμε με τους “Σλαβο-μπάσταρδους” (δηλαδή όχι γνήσιους) Βουλγάρους, που οι Γερμανοί ΣΦΑΧΤΕΣ ΜΑΣ τους παραχώρησαν την Μακεδονία μας, ναι αυτήν που και πάλι η Γερμανία, δια της Μέρκελ, ανάγκασε το πολιτικό τσογλανάκι, που λέγεται Σόρος-Τσίπρας”, να τους την δώσει ουσιαστικά και πάλι πίσω, εμμέσως βεβαίως, δια των Σκοπίων και της γνωστής συμφωνίας, με τον πιο επίσημο τρόπο, όταν οι Πάτρωνες της Μέρκελ, “Διεθνείς Εβραίοι”, τον έκαναν Π-Θ!

Οι Μογγολικής καταγωγής Ούγγροι, οι όμοιοι Φινλανδοί, κλπ, όπως και οι Γερμανόφιλοι Πολωνοί (μετά που έμαθαν την αλήθεια για το τί ακριβώς έγινε και από ποιούς στο δάσος του Κατίν, στις αρχές του Β΄Π. Π.), πώς ξαφνικά μπορούν να γίνουν από Τουρκόφιλοι, Φιλέλληνες και μάλιστα μιας ανυπόληπτης πολιτικά (χρεοκοπημενο-υποθηκευμένης) Ελλάδος;

Τους βαθιά Τουρκόφιλους Ολλανδούς, πώς; Αν και αυτούς μοιάζει να τους κατάφερε ο Ε/Π-Θ, έστω την ηγεσία τους!

Τους Γάλλους, που μοιάζει να μας ψιλο- “πούλησαν” και αυτοί (σας είχαμε γράψει, στο πρόσφατο παρελθόν, για τον πολιτικό χαρακτήρα της εξωτερικής τους πολιτικής ιστορικά, διαχρονικά), πώς να τους κάνει να πάψουν να είναι πολιτικοί… Κολομπαράδες, αφού το “πολιτικό κολομπαρίζειν” είναι στο αίμα τους; (Είχαμε και χθεσινή τηλεφωνική συνομιλία των 2 ΥΠΕΞ, ήτοι Γαλλίας και Τουρκίας)!..

Από τους εκτός ΕΕ πλέον  Άγγλους, που τους πολεμήσαμε το 1955-1960, και μάλιστα πολύ σκληρά, στην Κύπρο, πώς να αποβάλλει δηλαδή την Τουρκοφιλία τους;

Πώς δηλαδή ο Μητσοτάκης να κάνει τον ΓΓ/ΝΑΤΟ να πάψει να είναι Τουρκόφιλος, αλλά αντικειμενικός στο έργο του, αφού ο άνθρωπος δουλεύει και(!) για την χώρα του, την Νορβηγία, η οποία είναι ο ενεργειακός τσάτσος της Τουρκίας σήμερα;

Δεν έχουμε ακόμα εξακριβώσει αν ο Στόλτενμπεργκ “τα παίρνει” απ’ ευθείας και από τους Τούρκους, στρατολογημένος απ’ αυτούς, απ’ τον πρώην (νομίζω πρώην) Νο 2 Τούρκο “Υδκτη” του ΝΑΤΟ!.. Το “ψάχνουμε” ακόμα!.. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΕΙΝΑΙ “ΛΑΔΙΑΡΗΣ”!

Μόνον ένας πράκτορας θα “έβγαινε”, παραμονή της Συνόδου των Π-Θ της ΕΕ, και θα έστελνε υποστηρικτικό της Τουρκίας μήνυμα, προς την Μέρκελ* (την “πήρε” και τηλέφωνο την παραμονή και της “πάτησε” ένα αχρείαστο… φρένο, αφού η Κα Μέρκελ δεν είχε καμία πρόθεση, έστω και να… ενοχλήσει τους Τούρκους… της), και στους λοιπούς Π-Θ, ώστε να μην υποβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία, την στιγμή μάλιστα που η μη ομοφωνία ήταν πλήρως εξασφαλισμένη και άρα η Τουρκία νικήτρια, εκ των προτέρων, και αυτού του “Ευρωπαϊκού Γύρου”!..

* Μέρκελ: Αποτελεί τον ακλόνητο τουρκικό, συγγνώμη γερμανικό θέλαμε να γράψουμε, βράχο στην ΕΕ!..

Και, και και, … , αν  εξετάσει κανείς και τους λοιπούς λαούς της ΕΕ!..

Και πάλι καλά που, ο Ε/Π-Θ έχει κατορθώσει και δημιούργησε και μια ομάδα χωρών, που οι Κ-Β τους έχουν πια “φίλα προσκείμενη” προς την Πατρίδα μας θέση”!..

Όπως όμως είπαμε, τα παραπάνω είναι απλώς μια “καφενειακή θέαση” των γεγονότων, “θέαση – απάντηση” στους προσφάτως αγαπήσαντες την Ελλάδα “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ” νυν “Δυτικο- Διεθνιστές” και “απολιθωμένους” Κόκκινους Σταλινο-Φασίστες, των Καφενείων, αλλά και στους κρυφο-Χουντικούς, σε μια πάντα φαντασιακή περίπτωση να υπήρχαν αυτά πια, εννοούμε τα καφενεία, αλλά όπως παλιά, και κυρίως να… λειτουργούσαν!.. (Υπάρχουν όμως τα τηλεοπτικά… καφενεία και είναι πολλά)!..

Και κάτι ακόμα, εξ ίσου σοβαρό και σημαντικό!

Μην ξεχνάτε ότι η Ελλάδα είναι Ορθόδοξη χώρα και μισείται θανάσιμα από την Φραγκιά και τον Προτεσταντισμό και σήμερα!

Μην ακούτε τους τσεπάτους αθέους πρώην Κομμουνιστές και σημερινούς νεο-φιλελευθέρους και τους  άλλους πολυ-τσεπάτους αθέους, από ιδεολογία, αυτο-αποκαλούμενους “προοδευτικούς” (sic) Αριστερούς, των Ραδιοφώνων και των Τηλεοράσεων! Εμάς τους Έλληνες, οι “Κοσμοκυρίαρχοι”, επέλεξαν να μας καταστρέψουν αρχικώς οικονομικά και ακολούθως και στρατιωτικά, ενώ τους λοιπούς ατίθασους μισητούς Ορθοδόξους, τους Σέρβους και τους Αρμένηδες, κατ’ ευθείαν στρατιωτικά! (Σας “χρωστάμε” να γράψουμε, κατά το δυνατόν αναλυτικά, για το “γιατί” ηττήθηκαν οι Αρμένηδες πρόσφατα από τους Τουρκαζέρους! Ίσως να γίνει και αυτό, κάποια στιγμή)!..

Και κλείνουμε την παράγραφο αυτήν, [… διευρύνοντας και αλλάζοντας μαζί την ρήση της Κας Κωνσταντοπούλου, η οποία δυστυχώς(!!!) είναι εκτός Βουλής, για να ευρίσκονται στην Βουλή, αντ’ αυτής, άσχετοι και λαμόγια της… “αρπαχτής” και όχι της πολιτικής], απαντώντας, όχι καφενειακά όμως τώρα, αλλά απολύτως σοβαρά, σε όσους άκριτα και σίγουρα θα κατηγορήσουν τον Μητσοτάκη, για ήττα της Ελλάδος στην χθεσινή Σύνοδο, ξεχνώντας εσκεμμένα και την δυναμική και κυρίως την μακρά πορεία της πολιτικής πρακτικής, στην επιδίωξη εθνικών στόχων!..

“Ευτυχώς που είναι ο Μητσοτάκης Π-Θ και όχι το πολιτικό κολοπαιδάκι ο Τσίπρας, διότι όχι μόνον με την πανδημία θα είχαν χαθεί ίσως και όλοι οι Έλληνες, αλλά διότι θα είχε ήδη χαθεί όλο το Αιγαίο, απ’ αυτόν τον άθλιο… “ΣΟΡΟΣ- Σωτήρα” μας, που κατ’ εντολήν έθεσε υπό το “Αγγλικό Δίκαιο” και υποθήκευσε, ως δοτός Π-Θ, την χρεοκοπημένη, όπως την παρέλαβε -πράγματι- από τους Σημιτο-Καραμανλήδες, Πατρίδα μας“!..

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”! (Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ, ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΕΠΙΣΗΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ “ΚΙΝΑΛ”, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΘΝΙΚΕΣ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ)!..

Α! Ο… ΚΑΚΟΣ ΤΡΑΜΠ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ Τ/S-400, ΛΑΜΟΓΙΑ! ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ; ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ”… ΜΕΝΕΝΤΕΖ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ; ΦΤΟΥ ΣΑΣ “ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ”!..

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΡΤΕ – ΤΡΑΜΠ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ; ΠΗΓΕ… ΠΕΡΙΠΑΤΟ;

Α! ΞΕΧΑΣΑ! ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΜΑΡΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΖΙ! ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΤΟΙ ΜΑΖΙ, ΗΤΟΙ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΕΕ!..

ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, Ο ΝΕΟΣ Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ Α/ΚΥΡΩΣΕΙΣ “ΠΙΣΩ”;

ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΣΕ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΖΗΤΗΣΕ “ΕΜΠΑΡΓΚΟ” ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΗ ΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ “ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ”, ΑΛΛ΄ ΑΠΛΩΣ Ο Π-Θ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!..

3. Είδατε που “υπάρχει τελικά Θεός”, όπως λέει και ο σοφός λαός μας;

Ο Γαλλο-Εβραίος (η μάνα του φέρεται ως Εβραία από την Θεσσαλονίκη) Σαρκοζί, [που καθύβρισε τον Ε/Π-Θ Γ. Α. Παπανδρέου τότε στη Νίκαια, σε αγαστή συνεργασία με την Μαντάμ Μέρκελ και σε κοινό σχεδιασμό οι 2 τους, ώστε ο ΓΑΠ να μην “πήγαινε”, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, σε Δημοψήφισμα, κλπ, όπως τους είχε πει ή και απειλήσει, αν θέλετε, την ίδια στιγμή που ο Βενιζέλος με τον “Παγκοσμιοποιημένο” Πορτογάλο Μπαρόζο (δείτε πού εργάζεται σήμερα αυτός ο Πορτογάλος), του “άνοιγαν” τον πολιτικό του λάκκο, (ετοιμαζόταν μέχρι και στρατιωτική… “ανάμειξη” στην Ελλάδα και τελικά ο ΓΑΠ “έπεσε” μέσα στο α/φ που τον “γύρναγε” στην Πατρίδα μας), θέματα που ξέρετε και δεν θέλω να σας κουράσω με επαναλήψεις και μάλιστα θλιβερές], κινδυνεύει λοιπόν με Φυλάκιση, κατηγορούμενος για χρηματισμό! Και “STOP” εδώ, με την ευχή να μπει τελικά φυλακή ο… Νικολά και… “ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΡΕ…  ΚΙΝΑΙΔΕ” (Δεν γράψαμε “ΠΟΥΣΤΗ”)!..

Θα έρθει και η ώρα και της Μέρκελ, διότι “Ο ΘΕΟΣ ΑΡΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ” ή όπως έλεγαν οι Αρχαίοι Έλληνες και το έχουν ως ένα από τα βασικά τους λεκτικά “μότο” οι Ε/Μασώνοι, “ΕΣΤΙΝ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ, ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ’ ΟΡΑ”!..

Ντροπή σας ρε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ντροπή σε όλους σας λαμόγια, Σαρκοζί, Μέρκελ και λοιποί όμοιοι!

Να μην ξεχάσουμε ότι την “έστησαν” και στον Στροσκάν, (“πρώτος και καλύτερος” ο Σαρκοζί), εκμεταλλευόμενοι την… έφεσή του στο αιδοίο, επειδή δεν ήθελε “πουστιές” και πήγε να σώσει την Ελλάδα, η οποία τελικώς θυσιάστηκε για να σωθούν οι Γαλλο-Γερμανικές Τράπεζες, των “Διεθνών Εβραίων”!..

Ο ΓΑΠ έπρεπε βεβαίως να μην είχε πάει στο Καστελλόριζο, (όπου δεν πήγε εκεί τυχαία, αφού ήξερε τα… σημερινά που ζούμε… ), αλλά σε δημοψήφισμα, κλπ, αμέσως μόλις ανέλαβε ως Π-Θ και είδε ό,τι… είδε!.. Οι Έλληνες δεν είναι Αμερικανοί, ούτε Σουηδοί, Κε Πρόεδρε!..

Α! Απαντώ και στον φίλο, που ξέχασα χθες!

Ναι, ο Νίκος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ όχι πρέπει, αλλά ΟΦΕΙΛΕΙ να “ΚΑΤΕΒΕΙ” ως υποψήφιος Πρόεδρος στο “ΚΙΝΑΛ”, και αν κερδίσει, να το “ξαναπεί” και κυρίως να το ξανακάνει… “ΠΑ.ΣΟ.Κ.”!..

4. Προς δημοσιογράφο Κο Βλάχο!

Από σένα, Κε Βλάχε, και μόλις χθες (10-12-2020), ακούσαμε και… καταλάβαμε ότι η ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” δεν ανήκει σε κανένα “Συγκρότημα”, κλπ, αλλά επιτελεί έναν ανεξάρτητο αγώνα, για τον οποίον μάλιστα εξέφρασες τον… θαυμασμό σου, σ’ αυτόν τον “Κρυφο-ΣΥΡΙΖΑΙΟ” διευθυντή της με τα μούσια, τον Κο Ριζούλη, κλπ!

Καλά δεν ντρέπεσαι να μας “δουλεύεις” έτσι στεγνά και εσύ, αφού αδυνατώ να πιστέψω πως, ειδικά εσύ(!), αγνοείς ότι η ε/φ αυτή ανήκει ουσιαστικά στον Μελισσανίδη, απ’ τον οποίον και χρηματοδοτείται;

Ακόμα! Συνέχισε να διαβάζεις!

Καλά, εσύ που τόσο “κτύπαγες” τον “Σόρος-Τσίπρα”, κλπ, ξέχασες ότι η ε/φ αυτή ήταν, επί 4,5 χρόνια, από τους καλύτερους υποστηρικτές του, εκφράζοντας πρωτίστως τους πολλούς Χουντικούς αναγνώστες της, κρυφούς και μη, (οι οποίοι προτιμούσαν και προτιμούν τον “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”, από τη ΝΔ, λόγω ενός περίεργου κομπλεξισμού*, για τον οποίον δεν ξέρω ακριβώς να σου πω, αν ταυτίζεται με αυτό που ονομάζεται… “Σύνδρομο Της Στοκχόλμης”), και ακολούθως εκφράζοντας και λίγους “ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ”;

* Οι περισσότεροι “εν ζωή” Χουντικοί, ιδίως αυτοί του Ιωαννίδη, δεν ψηφίζουν ποτέ ΝΔ, επειδή ο Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ έβαλε στην Φυλακή τους Χουντικούς Αξκούς και νομιμοποίησε το Κόμμα των Σφαγέων, το Κόμμα “του εγκλήματος και της προδοσίας”, όπως το είχε ευστόχως αποκαλέσει ο “Γέρος της Δημοκρατίας”, το ΚΚΕ! (Οι Χουντικοί “Παπαδοπουλικοί” έχουν ψηφίσει και ΝΔ, και συγκεκριμένα το 1989 και 1990, όταν ο τότε ζων και έγκλειστος στον Κορυδαλλό Δικτάτορας Γ. Παπαδόπουλος “βγήκε” και ζήτησε, απ’ τους όποιους ακόμα τότε οπαδούς του, να ψηφίσουν, στις επαναλαμβανόμενες εκλογές, τον Κ. Μητσοτάκη, ώστε να “έπεφτε” το ΠΑΣΟΚ και ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ).

Η ε/φ αυτή ανήκει σ’ αυτό το περίεργο… “Συγκρότημα”, που έχει σχέσεις με την “Κούλα”, με πρώην και νυν υπαλλήλους της ΕΥΠ (“πράκτορες” και μη, δημοσιογράφους, σαν τον “Ζούγκλα” και σαν τον “Σαγώνια”, στρατιωτικούς, λιμενικούς, κλπ), με τα… ενεργειακά πάσης φύσεως λαθρεμπόρια, με την μαφία, (ελληνική και ξένη), με τους Ρώσους μεγαλο-πράκτορες στην Ελλάδα, με “κάλυψη” φυσικά, σαν τον Σαββίδη “ένα πράγμα”, του οποίου η “κάλυψη” είναι “το επιχειρείν”, κλπ, κλπ, κλπ, αλλά και  με την… “Κάθαρση” στο ε/ποδόσφαιρο ή αλλιώς με την… βρώμα “Εξυγίανση” και τελικά πρόκειται για ένα “σύνολο”, αντίπαλο του -υποτίθεται- “Ναρκέμπορου”… Μαρινάκη, ο οποίος, και πάλι υποτίθεται, είναι με τον Μητσοτάκη, και όχι με τον “Σόρος – Τσίπρα” που υποστηρίζουν αυτοί (ένας Μαρινάκης, ο οποίος έχει αθωωθεί παντού, ελεγχθείς προφανώς και από τις ΜΥ Η.Π.Α. και Αγγλίας, αφού ο Πρόεδρος του “ΘΡΥΛΟΥ” είναι οικονομικός συνεργάτης του Υπ. Εμπορίου των Η.Π.Α., όντας στο Α/”Χρηματιστήριο”, όπως και στο αγγλικό “ΣΙΤΙ”, αλλά οι εδώ αργυρώνητοι Γκεμπελίσκοι του… “ΤΙΓΡΗ” συνεχίζουν τις συκοφαντίες, ώστε να ισχύσει το “λέγε λέγε, όλο και κάτι μένει”), αφού για τον Μελισσανίδη ισχύει “γάντι” το “ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΜΑΣΤΑΡΙΑ”!

Εμείς αυτά ακούμε και διαβάζουμε! Εσύ δεν έχεις ακούσει κάτι σχετικά, Κε Βλάχε; Προφανώς όχι, για να τοποθετείσαι έτσι, όπως χθες!..

Αλήθεια για τον Φιλιππάκη και την “ιστορία” του, δεν έχεις ακούσει ποτέ κάτι; Για το ποιός μόλυνε και πώς, τον Σαρωνικό, ούτε γι’ αυτό κάτι;

Ντροπή σου ρε Βλάχε, ντροπή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε και φαινόσουν για ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ και “καθαρός” Έλληνας!..

 

5. Ρε Ευρωπαίοι! Στο Μπακού χθες (10-12-2020), που οι Τουρκαζέροι γιόρταζαν την νίκη τους, επί των Αρμενίων, στην στρατιωτική παρέλαση που έγινε, (παρουσία του ΡΤΕ, του Ακάρ, κλπ), οι Αζέροι… έβαλαν και παρήλασαν καταληφθέντα αρμενικά άρματα, πάνω σε στρατιωτικές πλατφόρμες, μορφής  “ΤΙR”, καθώς και Αρμένηδες αιχμαλώτους πολέμου!..

Αυτοί είναι οι Τούρκοι… Ευρωπαίοι και ακόμα… χειρότεροι και  το ξέρετε !!! Αναρωτιέμαι για εσάς, και όχι βεβαίως για τους Τούρκους, καθόσον γι’ αυτούς ισχύει το “Έξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν”, δεν ντρέπεστε για την τόσο μεγάλη Μογγολική απανθρωπιά, τον 21ο αι.;

Ντροπή σας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, ντροπή ρε ξεφτίλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!..

 

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ,

ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/ –

ΥΓ

1. Την επόμενη φορά Κα Αναστασοπούλου, κύττα μην ξεχάσεις να αναγγείλεις στο Κανάλι και στην εκπομπή σου, αυτήν την τεράστια προσωπικότητα, που λέγεται… ΚΑΙΡΙΔΗΣ!.. “Κατέβα απ’ τ’ άλογο βρε Καραγκιόζη”!..

2.

Α.

ABD’den Türkiye‘ye yaptırım kararı 

ABD Senatosu, savunma bütçesine 740 milyar dolar ayıran ve Başkan Donald Trump’ın “veto edeceğini” söylediği Ulusal Savunma Yetkilendirme Yasa (NDAA) Tasarısı’nı kabul etti. Savunma bütçesi tasarısında Türkiye’ye yaptırım uygulanmasını öngören bir bölüm de yer aldı. Tasarıda, Türkiye’nin S-400’leri teslim almasının ABD Hasımlarına Yaptırım Yoluyla Mücadele Yasası (CAATSA) kapsamında Rusya ile önemli bir işlem olarak kabul edildiği ve NDAA’nın yasalaşmasından sonra 30 gün içinde Türkiye’de S-400 alımına müdahil olanlara CAATSA yaptırımlarının uygulanması talep edildi.

Trump’ın sosyal medya şirketlerine yasal güvence sağlayan bir düzenlemeyi içerdiği için veto edeceğini söylediği tasarıyı, Temsilciler Meclisi 11’e karşı 79 oyla onayladı.

Temsilciler Meclisinden üçte ikiden büyük oy çokluğuyla geçen tasarı, Senatodan da aynı çoğunlukla geçtiği için Trump’ın vetosu geçersiz kılınabilecek.

Tasarıda neler var

Tasarının nihai halinde, Savunma Bakanlığı (Pentagon) için 635,5 milyar doları temel bütçe, 69 milyar doları savaş fonu olarak bilinen “Denizaşırı Muhtemel Operasyonlar Fonu”, 8,9 milyar doları ise tasarının yetki alanları dışındaki savunmaya ilişkin harcamalar olmak üzere 713,4 milyar dolar bütçe ayrıldı.

Bunun yanı sıra Enerji Bakanlığı bütçesi altında nükleer kapasiteye ilişkin savunma harcamaları için 26,6 milyar dolar bütçe belirlendi.

NDAA tasarısında, Çin’e karşı Pasifik Caydırıcılık İnisiyatifi”nin kurulması öngörülürken, ABD’nin Pasifik bölgesindeki askeri gücünü tahkim etmek, bölgedeki ortak ve müttefiklere destek vermek üzere bu inisiyatif için Hint-Pasifik Kuvvetleri Komutanlığının bütçesine ek 2,2 milyar dolar fon ayrıldı.

Rusya ile askeri ilişki sınırlamalarını artırıyor

Tasarıda, ABD ordusunun Rus ordusu ile ilişkilerine yönelik kısıtlamalarının artırılması ve Rusya’nın Kırım’daki egemenliğini tanıyacak fiil ve faaliyetlerin yasaklanmasına ilişkin maddeler dikkati çekti.

Rusya’ya yönelik faaliyetler kapsamında, tasarı ayrıca Ukrayna’ya 75 milyonu silah olmak üzere 250 milyon dolarlık savunma yardımı yapılmasını şart koştu.

Tasarıda Avrupa Caydırıcılık İnisiyatifi için önceki bütçe yasalarında belirlenen 3,7 milyar dolarlık fonun tamamının, bu bütçe kapsamında da sağlanması istendi.

– Almanya ve Kore’de asker sayısının azaltılmasını yasaklıyor.

ABD Başkanı Trump’ın Almanya ve Güney Kore’den asker çekme planına ilişkin ise tasarıda, gerekli şartlar teyit edilmediği sürece Güney Kore’deki asker sayısının 28 bin 500’ün altına, Almanya’daki asker sayısının ise değerlendirme süreci tamamlanmadan 34 bin 500’ün altına düşürülmesi yasaklandı.

Tasarıdaki, “ABD özel kuvvetlerinin ABD ortaklarına gayrinizami harp için destek yetkisini artırmasına” ilişkin bir madde de dikkati çekti. ABD, hibrit savaş ve gayrinizami harbe ilişkin strateji belgesini daha önce yayımlamıştı.

ABD askerlerinin, Finlandiya’daki Avrupa Hibrit Tehditlerle Mücadele İçin Eğitim Merkezinin eğitimlerine katılmasını şart koşan tasarıda, İsrail, Tayvan, Baltık ülkeleri, Hindistan, Vietnam ve Japonya’ya yapılan askeri yardımların sürdürülmesi talep edildi.

ABD Hava Kuvvetlerinin, gücünün ortalama 386 filo veya 3 bin 850 savaş uçağına ulaştırılmasını öngören tasarı, birçok savaş uçağının yanı sıra 93 F-35 uçağının alınması için yetki verdi.

Tasarıda, Türkiye’nin aldığı 6 F-35 uçağının da ABD Hava Kuvvetlerince kullanılması için gerekli yetkilendirme yapıldı.

Askeri üslerdeki generallerin isimlerinin kaldırılmasını öngörüyor

ABD vatandaşı siyahi George Floyd’un öldürülmesinden sonra yaşanan olaylarda gündeme gelen Konfederasyoncu generallerin isim ve heykellerinin kaldırılması da tasarıda yer aldı.

Tasarının ilgili maddelerinde, Konfederasyoncu generallerin isimlerinin üslerden kaldırılması için bir komisyon kurulması ve bu komisyonun 3 yıl içerisinde gerekli tavsiyeleri içeren rapor hazırlaması şartı konuldu.

Tasarıda Türkiye detayı

Savunma bütçesi tasarısında Türkiye’ye yaptırım uygulanmasını öngören bir bölüm de yer aldı.

Tasarıda, Türkiye’nin S-400’leri teslim almasının ABD Hasımlarına Yaptırım Yoluyla Mücadele Yasası (CAATSA) kapsamında Rusya ile önemli bir işlem olarak kabul edildiği ve NDAA’nın yasalaşmasından sonra 30 gün içinde Türkiye’de S-400 alımına müdahil olanlara CAATSA yaptırımlarının uygulanması talep edildi.

Tasarıda, başkanın CAATSA kapsamında belirtilen 12 maddeden en az 5’ini uygulaması, yaptırımların “ithal edilen malları” kapsamaması istendi.

 Bu mallar da “doğal ya da insan eliyle yapılmış maddeler, imal edilmiş erzak ve bunlara ilişkin denetim ekipmanı” şeklinde sıralandı.

 Yaptırımların kaldırılmasının şartları ise şu şekilde belirtildi:

“Başkan yaptırım uyguladıktan sonra 1 yıl içinde Kongrenin gerekli komitelerine, Türkiye’nin veya yaptırım uygulanan kişilerin artık S-400’leri veya bunların yerine herhangi bir Rus sistemini uhdesinde bulundurmadığını, Türk topraklarında Rus hükümeti veya şirketleri adına herhangi bir Rusya vatandaşının S-400’leri çalıştırmadığını teyit ettikten sonra, Türkiye’den Türk hükümetinin veya hükümet adına başka bir tarafın S-400 veya onun yerini alabilecek bir sistemi tekrar edinmek için CAATSA’nın 231. bölümünün kapsamına girecek herhangi bir faaliyete girmeyeceğine dair taahhüt aldıktan sonra yaptırımları kaldırabilir.”

Tasarının 159. bölümünde ise yasalaşmasından sonra, 15 gün içerisinde Türk şirketlerinin yerine F-35 için parça üretecek ortakların tespit edilmesi ve gerekli işlemlerin başlatılması istendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye yaptırım yanıtı

11-12-2020
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Amerika’nın kalkıp CAATSA diye bir olayla Türkiye’yi karşı karşıya getirmesi, NATO’daki çok önemli bir ortağına yapılan bir saygısızlıktır. ABD’de devir teslimden sonra herhalde akışı çok daha iyi göreceğiz.’ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye yaptırım yanıtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan ziyaretini tamamladıktan sonra Haydar Aliyev havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bölge barışı için kurulması planlana 6 ‘lı platform önerisini anlatan Erdoğan, Ermenistan da bu sürece katılırsa Türkiye-Ermenistan ilişkilerinde de yeni bir sayfa açılabilir” dedi. Mehmetçiğin Karabağ görevi hakkında da konuşan Cumhurbaşkanı, Fransa Parlementosu’nun sözde Dağlık Karabağ Cumhuriyeti’ni tanıma kararı da soruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

Azerbaycan’a tarihi bir ziyaret gerçekleştirdik. Karabağ Zaferi, Türkiye-Azerbaycan ilişkilerinin tarihinde bir dönüm noktasıdır. “Tek millet, iki devlet” ilkesi, Azerbaycan’la dayanışmamızın temel felsefesidir. Bu birlik ve beraberlik Karabağ’ın özgürleştirilmesiyle adeta taçlanmıştır.

Karabağ Zaferini getiren 44 günlük mücadele süreci boyunca biz anbean Azerbaycan’ın yanında olduk. Ben sürekli süreci bizzat takip ettim. Başta Dışişleri Bakanım, Millî Savunma Bakanım, Millî İstihbarat Teşkilâtı Başkanım olmak üzere arkadaşlarım ilişkileri sürekli diri tuttular. Bunun yanında, diğer ekiplerimizin oraya gidiş gelişleriyle, süreci yakından takip ettik. İlham Aliyev kardeşimle sürekli telefon diplomasimizi ayakta tuttuk. Arkadaşlarımız da sürekli sahada ve masada yoğun bir mücadele verdiler. Bu 44 günün perde arkası eminim yazılacaktır. Zaman, bu işin çok ciddi bir şahidi olacaktır.

YENİ BİR SAYFA AÇILDI

Karabağ Zaferi ile Kafkasların tarihinde yeni bir sayfa açılmıştır. İnanıyorum ki bundan sonra bölge tarihi yeni bir istikamette şekillenecektir. Üzerinde çalıştığımız 6’lı platform herkes için kazan-kazan imkânı sağlayacak bir girişimdir. Ermenistan da bu sürece katılır ve olumlu adımlar atarsa Türkiye-Ermenistan ilişkilerinde de yeni bir sayfa açılabilir. Yeni imkanlar doğduğu takdirde şüphesiz ki burada Ermenistan’ın kazancı da ciddi manada artacaktır. Bundan en çok da Ermenistan kazanacaktır.

Azerbaycan ziyaretimizde ikili ilişkilerimizi de ele aldık ve 5 anlaşma imzaladık. İlişkilerimizi bundan sonra da her alanda geliştirmeye devam edeceğiz. “BMC AZ Şirketi ile Azerbaycan Otoyolları Devlet Acenteliği Arasında Anlaşma Protokolü”, “BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile Bakü Ulaşım Başkanlığı Arasında Anlaşma Protokolü”, “Azerbaycan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Geliştirilmesi Ajansı ile Türkiye Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Arasında Mutabakat Zaptı”, “Türkiye Cumhuriyeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti Arasında Medya Alanında Stratejik İş Birliğine İlişkin Mutabakat Zaptı” imzaladık. Ayrıca, “Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti ile Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Arasında 25 Şubat 2020 Tarihinde Bakü’de İmzalanan Karşılıklı Vize Muafiyetine Dair Anlaşma’ya Getirilen Değişikliklere Dair Protokol” de imzalandı. Yani artık pasaportla değil kimlik kartı ile gidiş gelişlerin yapılabileceği bir süreç olacak. Adeta Kuzey Kıbrıs ile olan gidiş gelişlerdeki uygulamayı burada da yapmış olacağız. Bu anlaşmaların dışında, özellikle karşılıklı yatırımların artırılması hususunda, ticaret ve turizm alanlarında çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Karabağ’ın yeniden inşasında biz Türkiye olarak önemli bir rol oynayacağız. Gerek alt yapıda gerek üst yapıda atacağımız adımlar olacak. İnşallah bir yıla varmadan özellikle Karabağ bölgesinin yeniden şekillenmesini sağlayacak adımların atılması yönünde bir karara da değerli kardeşim İlham Aliyev’le varmış bulunuyoruz.

BİZE DÜŞEN GÖREV DE BU KAPILARI AÇMAKTIR

Sayın Putin buna olumlu yaklaşıyor. Aramızdaki telefon görüşmesinde, benim kanaatimin ne olacağını sordu. Ben de “Sayın İlham Aliyev buna olumlu yaklaştıktan sonra benim açımdan da buna olumlu yaklaşmak önemlidir” dedim. Hatta burada Gürcistan da gündeme geldi. “Bu çalışmayı olgunlaştıralım” dedik. Kendilerine, buradaki basın toplantısında da ifade ettiğim gibi, “Eğer Ermenistan bu süreci olumlu istikamette geliştirecek olursa, biz kapalı olan kapılarımızı da Ermenistan’a açarız. Çünkü bizim tek derdimiz, özellikle halklar arasındaki bölgesel barışa bir destek sağlamaktır. Burada da biz bölgesel barışı düşünüyorsak, bunu ele alıyorsak ve bu 6’lı platform bunu getirecekse, bize düşen görev de zaten bu kapıları açmaktır. Türkiye bu olgunluğa erişmiş bir ülkedir. Bizim siyaset anlayışımızda da bu zaten vardır” dedik. Sayın Putin de bundan çok çok memnun oldu. İlham Aliyev kardeşimiz de “Siz ne derseniz ben ona uyarım” dedi. Bu şekilde mutabık kaldık.

ALİYEV DURUŞUYLA MACRON’UN HESAPLARINI ALT ÜST ETTİ

Çok açık ve net konuşacağım; Minsk Üçlüsü içerisinde dönem başkanlığını yürüten Macron’un bu sürece olumlu bir katkısı maalesef hiç olmadı. Burada da ne yazık ki Fransa’nın Cumhurbaşkanı olarak hakikaten acemice tavırlar içerisinde. Çok acemice attığı adımlar sebebiyle de şu anda burada her şeyi birbirine kattı.

Dikkat ediyorum; Macron’un siyasi yaşamında her yerden bir şeyler elde etme veya çıkarma gayreti var. Bakıyorsunuz;

Lübnan’da her taraf yanmış yıkılmış, Macron Lübnan’a oradan talimatlar veriyor, oradan iş çıkarmaya çalışıyor. Yani hep durumdan vazife çıkarma gibi bir gayret içerisinde. Ne oldu? Halk Lübnan’dan bunu adeta kovdu.

Aynı şeyi darbeci Hafter’in yanında yer almak suretiyle Libya’da yaptı. Bir Berlin Konferansı yaşandı. Darbeci Hafter’i Birleşmiş Milletler tanımıyor ama sen onun yanında yer alıyorsun! Sen demokrasiden yana mısın, darbelerden yana mısın? Öbür tarafta ise meşruiyeti olan bir Serrac var. Senin Serrac’ın yanında yer alman lazım. Ama almadı. Orada durumdan vazife çıkarmak suretiyle bizimle dalaşmaya başladı. Orada bizim bir sivil gemimize saldırma ve bu sivil gemimize bir suç isnat etme yoluna gitti. Halbuki hiç alakası yok. Ama “Oradan ben nasıl Türkiye’ye bir çamur atarım?” hesabı yaptı. Her şey ortaya konuldu, açıklandı ama o buna rağmen çeşitli ülkelerle irtibatlar kurarak oradan bize çamur atmaya kalkıştı. Tutmadı tabi. Yani Macron böyle bir karakter.

Dolayısıyla şu anda Azerbaycan’la ilgili attığı adımlarda da hesapları burada da tutmadı. Özellikle Sayın Aliyev buradaki duruşuyla Macron’un hesaplarını alt üst etti. Bunun zararı kime olacak? Fransa’ya olacak. Niye? Fransa bugüne kadar attığı adımlarla ilgili, örneğin çeşitli anlaşmalar vesaire dışında, belki Azerbaycan-Fransa ilişkilerini bitirmiş olacak. Siyasi acemilik budur. Siyasetin acemiliği budur. Macron da bir siyaset acemisidir. Zaten şu andaki tüm kamuoyu araştırmalarında da kendisini bitirmiş durumdadır.

İNŞALLAH AZERBAYCAN TÜRKİYESİZ OLMAYACAK

Biliyorsunuz bizim zaten Azerbaycan’la askeri eğitim noktasında da bir anlaşmamız var. Son olarak bu anlaşmayı zaten Meclisimizden de geçirmiş bulunuyoruz. Bu iş birliğimizle de bir defa eğitim-öğretim noktasındaki anlaşma aramızdaki dayanışmayı çok daha farklı bir platforma taşıyacaktır. Bununla ilgili Rusya’yla da aramızdaki bağları bir dayanışma içerisinde adeta pekiştirdik. Bunu Sayın Putin’le de görüştük. Türkiye şu anda Azerbaycan topraklarında bu eğitimi-öğretimi yapabileceği gibi, zaten Azerbaycanlı askerler daha önce de ülkemize gelip eğitim-öğretim alıyordu, yine alabilecekler.

Bütün bunlar aramızdaki dayanışmayı da pekiştirecektir. Zaten bizim aramızda istihbarat iş birliği vesaire, bütün bunlar var. Yani inşallah Azerbaycan Türkiyesiz olmayacak ve bu dayanışmamız her alanda devam edecek. Azerbaycan’la siyasi, askeri, ekonomik, kültürel, diplomasi, her alanda bu iş birliğini sürdüreceğiz. Sadece başkanlar düzeyinde değil bütün bakanlarımız, diğer birimlerimiz de bu iş birliğini cansiperane devam ettirecek.

İKİ ÜLKE ARASINDA MEDYA PLATFORMU KURULMASI 

Aslında bu ilk değil. Biz bundan önce bir de Türkiye-Pakistan-Malezya arasında da böyle bir adım attık. Şimdi bunu daha farklı şekillendirmeye yönelik bir çalışmamızı İletişim Başkanlığımız devam ettiriyor. Şimdi Azerbaycan’daki bu gelişmeler sebebiyle, İletişim Başkanlığımız ve Azerbaycan’daki muadili kurum arasında yapılan bu anlaşma, süreci çok daha zenginleştirecektir. Çünkü Azerbaycan’ın böyle bir dayanışmaya, böyle bir ittifaka ihtiyacı ciddi manada var. Bölgeyle ilgili zaten böyle bir şeye ihtiyaç var. Bunu inşallah süratle geliştireceğiz ve bir de tabi bunu zenginleştireceğiz. İletişim Başkanlarımız, aralarında görüşmek suretiyle, buraya hangi ülkeler katılırsa daha güçlü hale geleceğinin çalışmasını da yürütecek. Bu mesela Pakistan mı olur, yoksa başka bir ülke mi olur; bu çalışmaları da devam ettirmek suretiyle, inşallah bu yapılan anlaşmayı daha zengin hale getireceğiz.

ABD İLE İLİŞKİLER

Türkiye bir NATO ülkesidir. Amerika da bir NATO ülkesidir. Kaldı ki NATO’nun ilk 5’i içerisinde Türkiye önemli bir ülkedir. Yani sıradan bir ülke değildir. Gerek Sayın Trump döneminde gerek Sayın Obama döneminde her zaman iftiharla “Türkiye gibi bir NATO ülkesine sahibiz” denilirken, şu anda Amerika’nın kalkıp CAATSA diye bir olayla Türkiye’yi karşı karşıya getirmesi, bir defa NATO’daki çok önemli bir ortağına yapılan bir saygısızlıktır. Ben olaya böyle bakıyorum.

Şu anda Trump bu işi bırakmadan bu hangi konuma varır onu bilemiyorum ama ben 4 yıllık Trump döneminde Amerika ile herhangi bir sıkıntılı iletişim kurmadım. Tam aksine çok daha olumlu adımlar attım birçok konuda.

Öbür tarafta Sayın Obama’nın -ki bir Demokrat- 8 yıllık döneminde de ben onunla çalıştım. “Benim dünyadaki ilk 5 dostum arasında en önemlilerinden bir tanesi Erdoğan’dır” dediği kişiyim. Şu anda Demokratlar iş başına geliyor. Dolayısıyla ne oldu da şu anda Türkiye’ye böyle bir CAATSA yaptırımına gidilecek? Kaldı ki Biden, evimde beni rahatsızlığımda ziyaret eden birisidir. Kendisiyle Amerika’da birkaç kez görüşmüş birisiyim. Beni iyi tanıyan birisi. Ben de onu iyi tanıyorum ama bir kez bir açıklaması oldu, ben cevap dahi vermedim. Şimdi böyle bir şey, dünyada siyasiler arasında asla tevessül edilmeyecek bir konudur. Fakat ben bazı şeylere alıştığım için diyorum ki Amerika’da devir teslim yapıldıktan sonra herhalde akışı çok daha iyi göreceğiz. Onun için bize düşen “men sabera zafera”; sabredeceğiz ve göreceğiz.

KILIÇDAROĞLU’NUN ‘TELEFONLARIM DİNLENİYOR’ İDDİASI

Buna en güzel cevabı Sayın Bakanım verdi. Yani böyle bir şey varsa, eğer sen de ciddiysen, yapman gereken ne? Bunu bu şekilde medya önünde seslendirmek değil. Bu işin mercii yargıdır. Belgeyle, bilgiyle bunu yargıya bildirirsin. Ama diyorum ya; bu daha hala siyaseti öğrenemedi, bilmiyor bu işi. Tek bildiği bir şey var; akşam yalan, sabah yalan; iftira iftira… Başka bir şey bilmiyor. Burada da iftirada bulunuyor. Hadi git yargıya. Yargıya anlat bunu. Seni kim, nerede, ne zaman dinlemiş? Yargıya anlat. Ona göre de gereği yapılır. Nitekim Bakanım da bunu gayet güzel bir şekilde söyledi. Olay bu.

3. ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΓΙΑΤΙ “ΑΝΟΙΞΑΝ” ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ; ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ ΟΙ… “ΛΑΘΡΟ”!

4. Η εταιρία “Pyletech Shipyards”, θυγατρική του ομίλου “North Star”, συμφερόντων του επιχειρηματία Θεόφιλου Πριόβολου, είναι ο νέος ιδιοκτήτης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά (ΕΝΑΕ).

 Η εταιρία συμφερόντων Θ.Πριόβολου πλειοδότησε σήμερα (11-12-2020), στον διαγωνισμό του Ειδικού Διαχειριστή των ΕΝΑΕ για την πώληση του στρατιωτικού σκέλους των Ναυπηγείων. Κατέβαλε δεσμευτική οικονομική προσφορά ύψους 15,1 εκατομμυρίων ευρώ, έναντι της προσφοράς, ύψους 1 εκατομμυρίων ευρώ, που κατέθεσε η ο όμιλος ΟΝΕΧ Shipyards, συμφερόντων Πάνου Ξενόκωστα. 

5.

Rusya yine dünyayı sarstı! Proje 20385

Rusya Savunma Bakanlığı, Baltık Denizi’nde ve Beyaz Deniz’de yapılan tatbikatlar ile ilgili bilgiler paylaşarak, tatbikatta denizden fırlatılan roketler ile seyir füzelerinin imha edildiğini açıkladı. Bir ayı doldurmadan aynı üsten ateşlenen anti-balistik füzenin görüntüleri şok etkisi yarattı, hedefi vuran füzenin göz açıp kapayıncaya kadar gökyüzünde kaybolduğu görüldü.