Ο… ΑΝΥΠΑΡKTOΣ ΚΑΙ … ΑΤΙΜΟΣ , ΚΑΤΑ ΡΤΕ, Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!..

Φίλοι μου / μας!

1. “Βγήκε” τις… κοντινές προάλλες ο Τ/Πρόεδρος ΡΤΕ και δήλωσε πως, γι’ αυτόν  πια “δεν υπάρχει πολιτικός με το όνομα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ”, επειδή ο υπόψη πολιτικός μας και νυν Π-Θ της Ελλάδος είναι άτιμος (sic), όπως τον αποκάλεσε!

Και είναι άτιμος, διότι, όπως είπε ο ΡΤΕ, ο Κ.Κ.Μ. πήγε στις Η.Π.Α. και ζήτησε από τους Αμερικανούς να μην πουλήσουν στην Τουρκία τα 40 F-16, τα οποία αυτή έχει ζητήσει να αγοράσει από τις Η.Π.Α., σε μια χρονική στιγμή που Ελλάδα και Τουρκία θα υπέγραφαν “συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας”, όπως προφανώς οι 2 τους είχαν συμφωνήσει, (πάντα κατά τον ΡΤΕ), στην τελευταία τους συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη!..

2. “Πάμε να δούμε” τώρα παρακάτω, κάποια σχετικά, με τα όσα είπε ο ΡΤΕ, πραγματάκια, ώστε να αναδυθεί (!) η ΑΛΗΘΕΙΑ, την οποίαν οι Τούρκοι μονίμως αποκρύπτουν, χρησιμοποιώντας μονίμως και σε όλα τα θέματα, από άναρθρες κραυγές, μέχρι υλακές και πάντοτε αποσπασματικά, ήτοι “βλέποντας” οι Τούρκοι πάντα, όχι όλη την… εικόνα, αλλά εσκεμμένως μέρος της και φυσικά κατ’ επιλογήν τους, ενώ επιπροσθέτως τον τελευταίο καιρό, όταν υποτίθεται πως ομιλούν μειλίχια, χρησιμοποιούν πάντα, και πάλι εσκεμμένως, προκλητικές, κατά της Ελλάδος, λεκτικές υπερβολές!.. Αυτήν την φορά όμως, … φτάσαμε στο “παρα δέ”, που λέει και ο λαός μας!

3. Να σημειώσουμε ακόμα, πως κατά την “καπάκι”, της επισκέψεως του Π-Θ μας στις Η.Π.Α., επίσκεψη του Τ/ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου, στον Α/ΥΠΕΞ Μπλίνκεν στο “State Department”, ο… “Γιός του Λοχία” του παραπονέθηκε πως οι Η.Π.Α. πάντα κρατούσαν ισορροπίες, μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας, στο θέμα των εξοπλιστικών, κάτι που, κατ’ αυτόν, πλέον οι Αμερικανοί δεν τηρούν, ευνοώντας την Ελλάδα και “ρίχνοντας” την χώρα του!

Προφανώς ο Τ/ΥΠΕΞ, μας είχε και πάλι διαβάσει προηγουμένως και έτσι… “βρήκε πάτημα”, όταν, 1,2 ημέρες πριν από το ταξίδι του αυτό στις Η.Π.Α., είχαμε αναφερθεί, μεταξύ των άλλων, και στην περίφημη γνωστή θεωρία του “Παν-μίου του Χάρβαρντ”, σύμφωνα με την οποίαν, σε μια πολεμική αναμέτρηση 2 χωρών, που φυσικά ελέγχονται από τις Η.Π.Α., αλλά και όχι, ποτέ κανείς δεν θα πρέπει να είναι ο απόλυτος νικητής, ώστε με το τέλος του πολέμου, κατά τις διαπραγματεύσεις που συνήθως πάντα ακολουθούν, να μην μπορεί κανείς των 2 πρώην εμπολέμων “να κάνει τον μάγκα”… γενικώς, ρόλο που θα πρέπει αυστηρά να έχει και να ασκεί ο κάθε φορά “Επικυρίαρχος” / “Overlord”, που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι οι Η.Π.Α., που ιστορικά σίγουρα είναι, κάθε φορά, οι κύριοι, μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας, διαμεσολαβητές, σε κάθε θέμα που προκύπτει ανάμεσα στις 2 αυτές χώρες σε ειρήνη και πόλεμο!..

4. Η επιθετική και βεβαίως ανόσια και όχι απλώς ανοίκεια δήλωση ΡΤΕ, στρεφόμενη κατά της Ελλάδος ουσιαστικά, αφού ο Κ.Κ.Μ. είναι ο αιρετός από τον ε/λαό Π-Θ της, είναι φανερό πως είναι συνέχεια / πως εδράζεται στην παραπάνω επίσημη αναφορά Τσαβούσογλου, προς τον Μπλίνκεν, αλλά καθυστέρησε λίγο, διότι θα έπρεπε πρώτα να κοπάσει ο όποιος… κουρνιαχτός του ταξιδίου στις Η.Π.Α. του Ε/Π-Θ, να συλλεγούν από την ΜΙΤ οι όποιες σχετικές πληροφορίες γι’ αυτό και μετά από μια συντονιστική, στην βάση της και μορφή της, τ/κυβερνητική σύσκεψη, (η οποία έγινε), να αποφασιστεί η θέση ΡΤΕ και άρα της Τουρκίας, κάτι που επίσης έγινε και μας… “εδόθη στο πιάτο”, με τον αρχικό προς εμάς… εμμετό ΡΤΕ και το ακόλουθο, (μετά από 3 ημέρες), ουρλιαχτό του επικεφαλής Αρχηγού του… Κοπαδιού των “Γκρίζων Λύκων”, συγκυβερνήτη του ΡΤΕ, γνωστού παλαιού ευνούχου Ντεβλέτ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ!

5. Προ της δηλώσεως ΡΤΕ περί μη υπάρξεως Κ.Κ.Μ. και συνεπώς μη υπάρξεως Ελλάδος ή άντε να γράψω, για να το “ελαφρύνω” λίγο… υπέρ του ΡΤΕ, περί ακέφαλης -υποτίθεται- Ελλάδος, ο ΡΤΕ είχε προβεί και ο ίδιος, αλλά και αρκετά από τα κατευθυνόμενα – ελεγχόμενα από την ΜΙΤ τ/ΜΜΕ, σε μια σειρά ιστορικών αναφορών, τουρκικής βεβαίως θέασης και κρίσης, με αρκετές… δόσεις -δήθεν- πολιτικής αυτοκριτικής, της μορφής πχ “δεν έπρεπε να συναινούσαμε στην επιστροφή της Ελλάδος στο στρατιωτικό σκέλος της Συμμαχίας / ΝΑΤΟ”, στις αρχές της 10ετίας του 1980, κλπ!..

6. Πολύ σύντομα λοιπόν, σε σχέση πάντα με το πραγματικό μέγεθος και την έκταση και(!) των όποιων γεγονότων, αλλά και(!) των όποιων μόλις ακρίτως ρηθέντων από τ/πλευράς, [ρηθέντων κατ’ ελάχιστον υπό καθεστώς εμφανούς συγχύσεως και όχι εκνευρισμού και βασισμένα στην δεδομένη παραδοσιακή “τ/πολιτική αλητεία” (ιδέ παρ. 2 παρόντος), αφού οι Τούρκοι δεν αντιδρούν και  δεν δρουν ποτέ “εν θερμώ”, ένας εκνευρισμός που είναι το πρώτο αρχικό στάδιο – αντίδραση, που όμως ξεπερνιέται με την τ/πολιτική αρχή της μη “εν θερμώ” αντιδράσεως], μια σύγχυση  που είναι επακόλουθο και σύνηθες σύμπτωμα – “ασθένεια”, σε όλους τους ραδιούργους και σε όλους τους τομείς, άρα και σ’ αυτόν της πολιτικής, όσο έξυπνος και να είναι ο κάθε φορά… μηχανορράφος, φυσικό πρόσωπο ή Οργανισμός – Θεσμός (κάτι περίπου σαν το “Βέρτιγκο” των πιλότων), σύγχυση που γεωμετρικώς προοδευτικά αυξάνει, όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των συνωμοσιών, μηχανορραφιών και ραδιουργιών, οι οποίες κάθε φορά εξυφαίνονται εναντίον φυσικών και μη προσώπων, διαβάστε:

α. Ποτέ δεν υπήρχε στρατιωτική ισορροπία εξοπλιστικών προμηθειών από τις Η.Π.Α., μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας! Πάντα οι Τούρκοι υπερείχαν και μάλιστα αρκούντως διακριτά, όντας πάντοτε οι εκλεκτοί των Αμερικανών ή γενόμενοι οι “εκλεκτοί”, για λόγους που -ίσως(!)- να επέβαλαν τα αμερικανικά συμφέροντα!.. Ενδεικτικώς:

  • Θυμίζω το κάποτε “εν ισχύϊ”  7 προς 10, ανάμεσα σε Ε. και Τ. ! (Αν εμείς δηλαδή θα παίρναμε πχ 7… σοκολάτες, 10 θα έπαιρνε η Τουρκία, και “πάει λέγοντας”)!..
  • Θυμίζω ακόμα το εμπάργκο αγοράς όπλων από τις Η.Π.Α., που επεβλήθη στην “Κυπριακή Δημοκρατία”, που ευθέως θυμίζει την λαϊκή μας ρήση, “και κερατάς και δαρμένος”!

Αν ήταν(!) ποτέ δυνατόν να συνέβαινε κάτι τέτοιο, αλλά συνέβη! Τώρα γίνεται μια προσπάθεια, (η οποία μάλλον πάει καλά), άρσης αυτής της πρωτοφανούς ΑΔΙΚΙΑΣ, ΑΔΙΚΙΑΣ αλλά ταυτοχρόνως και… τρανούς αποδείξεως της διεθνούς συνωμοσίας που εξυφάνθη, με συμμετοχή και των Η.Π.Α. ή κυρίως των Η.Π.Α., σε βάρος του Κ/Κράτους το 1974, σε βάρος μιας ανεξάρτητης χώρας που εδέχθη τότε στρατιωτική εισβολή από τις ΕΔ της Τουρκίας και η οποία Τουρκία, ακόμα και σήμερα (2022), έχει Κυπριακό έδαφος (σχεδόν το 40% της νήσου), κατεχόμενο απ’ αυτήν, μιλώντας πλέον θρασύτατα και για 2 ανεξάρτητα Κράτη στη νήσο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και σημαίνει για ό,τι καλείται “Κυπριακή Δημοκρατία”, ένα Κράτος διεθνώς συσταθέν, επισήμως, με τις συμφωνίες του 1959-1960!.. / (01-10-1960).

– Η Τουρκία δεν ελάμβανε αμερικανικό οπλισμό, (τουλάχιστον επισήμως), από της εισβολής της στην Κύπρο (Ιούλιος – Αύγουστος 1974), μέχρι και το 1977 και της ανόδου στην Α/εξουσία του “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ”… “Φιστικά” Τζίμυ ΚΑΡΤΕΡ, όταν είχαμε τα πρώτα, (μετά από την εισβολή των ΤΕΔ στην Κύπρο), πρώτα αλλά πολύ… παθιάρικα, νέα αμερικανικά σφιχταγκαλιάσματα προς την Τουρκία!

– Για ένα διάστημα δηλαδή μόνον 2 ετών οι Η.Π.Α. δεν παρείχαν “Όπλα” στην Τουρκία, αλλά –ΠΡΟΣΟΧΗχωρίς επισήμως να της έχουν απαγορεύσει την αγορά όπλων από τρίτες χώρες, ούτε και την αγορά “οπλικής τεχνογνωσίας”, κάτι που επέτρεψε στην Τουρκία, (αλλά και την… ώθησε συνολικά), να δημιουργήσει δική της “Πολεμική Βιομηχανία”, αρχής γενομένης από το 1975!..

Όλα αυτά τα χρόνια, από τότε μέχρι και σήμερα (2022), η Τουρκία υπερείχε και ακόμα υπερέχει στο οπλοστάσιό της, έναντι ημών και γενικώς(!), αλλά και ειδικώς, ήτοι στις εξεταζόμενες αμερικανικές, κάθε φορά, “οπλικές” προμήθειες προς Ελλάδα και Τουρκία!

Το γεγονός ότι, όλα αυτά τα χρόνια (1974-2022) η Τουρκία δεν επιτέθηκε πολεμικά(!) κατά της Ελλάδος, οφείλεται βεβαίως και στο ότι οι 2 χώρες είναι στην ίδια Συμμαχία / ΝΑΤΟ, και σε εσωτερικές σοβαρότατες συγκυρίες που δεν της το επέτρεπ(ψ)αν, και στο γεγονός πως ό,τι ήθελαν οι Η.Π.Α. και ο λεγόμενος ευσχήμως “Διεθνής Παράγων” στην περιοχή μας και ήταν “βαρύ και δύσκολο” να δοθεί “αβρόχοις ποσί”, το πετύχαιναν με Ε-Τ κρίσεις “χαμηλής εντάσεως”, όταν φυσικά αυτό απαιτείτο, με κύριο μοχλό / με στροφείο την Τουρκία, αλλά οφείλεται και στο κατ’ εμάς κύριο, μείζον και πρωτεύον γεγονός που ήταν η λεγόμενη “ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ”, η αγορά δηλαδή γαλλικών (Μιράζ) και αμερικανικών (Φάντομ) α/φ, από τον τεράστιο Έλληνα πολιτικό Πατριώτη, Α. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αεροπορική πολεμική δύναμη, που μας έφερε μέχρις… εδώ… αναιμάκτως, αφού η Τουρκία πάντα σκεπτόταν, σκέπτεται και βαθιά ανησυχούσε και ανησυχεί για την ΕΠΑ και τις δυνατότητές της!.. 

Η Ελλάδα “πέρασε” χρεοκοπία και μνημόνια τα τελευταία 10+ χρόνια, όπως και “Τσιπρο-υποθήκευση” μέχρι το 2115, (η “Ακρόπολις” τελευταία στιγμή βγήκε από το “Υπερ-Ταμείο”), με αποτέλεσμα να μην προβεί σε εξοπλισμούς, κλπ, κάτι που εκτόξευσε την εξοπλιστική Ε-Τ διαφορά υπέρ των Τούρκων, αποθρασύνοντάς τους έναντι ημών ή ορθότερα και ημών, έτι περαιτέρω!..

[Ουσιαστικά ακόμα η Ελλάς είναι σε “Μνημονιακό Καθεστώς”, (αφήστε τα όσα λέει ο Διεθνιστής “Υποθηκευτής” της χώρας και Όργανο ή “η καλή χαρά των Τούρκων” “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”, που ομιλεί για τέλος μνημονίων επί ημερών του, αλλά δεν λέει ποτέ την καταληκτική ημερομηνία αυτών των Μνημονίων, ήτοι το πότε αυτά έληγαν, έτσι ή αλλιώς, θετικά ή αρνητικά δηλαδή για εμάς, Μνημόνια που έληγαν, αγαπητοί, την χρονιά που ο “Πιθηκιστής” Τσίπρας (συνεχίζει να μιμείται σταθερά, προβαίνοντας σε μόνιμη ιεροσυλία, τον Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), πήγε στο νησί του… αρχαίου Οδυσσέως και του άλλου, του νεοτέρου Οδυσσέως, του Ανδρούτσου, στην Ιθάκη και πανηγύριζε την έξοδό μας από τα Μνημόνια, που δήθεν η Κ-Β του πέτυχε), αφού πχ η “διεθνής επιτήρηση” συνεχίζεται και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, κλπ]!..

Ο Θεός όμως ευλόγησε(!), όπως ακριβώς το διαβάζετε, και έγινε Π-Θ της Ελλάδος, το 2019, ο Κ.Κ.Μ. και άρχισε αμέσως να ασχολείται με το θέμα “ΑΜΥΝΑ – ΑΠΟΤΡΟΠΗ και ΙΣΧΥΣ”, γνώστης της δεδομένης πανάρχαιης “αρχής”, την οποία βεβαίως και αποδέχεται, και η οποία λέγει πως δεν υπάρχει διπλωματία και μάλιστα επιτυχημένη διπλωματία, χωρίς (και!) ικανή στρατιωτική ισχύ, ικανή όσο αυτή να αποθαρρύνει (sic), τον κάθε επιβουλέα της γης μας και της ελευθερίας μας να δράσει εναντίον μας, ενώ  οι ΕΕΔ (και εδώ ευλόγησε και πάλι ο Θεός) απέκτησαν, μετά από αρκετά χρόνια, ΣΟΒΑΡΗ(!) στρατιωτική ηγεσία (Α/ΓΕΕΘΑ), και έτσι το… δίδυμο αυτό άρχισε και(!) την εξοπλιστική προσπάθεια της χώρας, ζεστά και με μεράκι, με “κάθετη” Π-Θκή απόφαση την πρόθεση για άμεση και σοβαρή εξοπλιστική ενίσχυση των ΕΕΔ, εφ’ όσον αυτό θα ήταν δυνατόν και ευνοούσαν ασφαλώς και οι συγκυρίες, κάτι που τώρα μοιάζει να επιτυγχάνεται σχεδόν καθ’ ολοκληρίαν, και είναι ακριβώς αυτό που -μεταξύ των άλλων- έχει σφόδρα(!) ενοχλήσει την για πολλές 10ετίες ζώσα υπό ειδικό(!) παγκοσμίως Χουντικό καθεστώς, Τουρκία, αφού η Ελλάς έπαψε να είναι “του χεριού της”, έπαψε να είναι ο “παρίας της”, στόχο που είχε καταφέρει αυτή να πετύχει επί “Σόρος-Τσίπρα“*!..

{Θα θυμάστε αίφνης, ως παράδειγμα το αναφέρω, τον ΡΤΕ να ομιλεί, μέσα στο “Προεδρικό μας Μέγαρο”, για αλλαγή της “Συνθήκης της Λωζάννης”, κλπ, και τον τότε ΠτΔ Παυλόπουλο, [θέση που αυτός, κατά τον δημ/φο Λάμψα και όχι μόνον, κατέλαβε, ως… αντίδωρο της μη ενεργού του Κράτους αντιμετωπίσεως (ήταν τότε ΥΠΕΣ ο… Άκης), … αντίδωρο τωνΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΩΝ αθλιοτήτων που έλαβαν χώρα κυρίως στην Αθήνα το 2008, αθλιότητες που αποτέλεσαν την απαρχή της προς την εξουσία πορείας του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”], “να μασάει τα λόγια του” στην πολιτική του απάντηση και να κάθεται… στριμόκολα στην καρέκλα του}!.. 

* Ο προηγούμενος Π-Θ μας, που μας τον “έφερε” η “Διεθνής Εξουσία” (“Διεθνείς Εβραίοι”), για να πουλήσει την Μακεδονία μας, όπως ακριβώς το διαβάσατε, να “βαφτίσει” Μακεδόνες τους σημερινούς Σλάβους και Αλβανούς των Σκοπίων, κλπ, Διεθνιστής και συνεπώς (εξ ορισμού) Ανθέλληνας “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” κατέστη το καλύτερο και αποτελεσματικότερο Όργανο του ΡΤΕ!.. Είχαμε, επί ημερών του, φτάσει στο έσχατο σημείο ενδοτισμού και ξεφτίλας, σε τέτοιο σημείο νέας Οθωμανικής… εθελοδουλείας αυτήν την φορά και όχι δουλείας, που Βουλευτής του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” (από τα 12νησα), μέσα στην Βουλή των Ελλήνων, σε μια Βουλή όπου κυβερνητικοί βουλευτές, πράκτορες φυσικά των Σκοπιανών, μιλούσαν το σλαβικό σκοπιανό ιδίωμα πανηγυρίζοντας για την δημιουργία του νέου Κράτους, στα βόρεια σύνορά μας, ήτοι για την… “Β. Μακεδονία”, να λέγει πως “μακάρι και με τους Τούρκους, να κάναμε συμφωνία, όμοια με αυτήν που κάναμε με τους Σκοπιανούς”, ενώ η ΜΙΤ, επί Τσίπρα, ήταν μέσα στο Π-Θκό μας Γραφείο και με φυσική(!) παρουσία και με… τεχνική(!) !..

Η Ελλάς, για να είμαστε δίκαιοι, κατέστη, για 1η φορά, “παρίας” και “πλάκα” της Τουρκίας, επί Σημίτη, (ενδεικτικώς, με Ίμια, με την παράδοση Οτζαλάν, με τις συμφωνίες Ελσίνκι και Μαδρίτης, με το “άνοιγμα” / “ανάπτυξη” του… χαλιού της χρεοκοπίας, μέσω αρχικώς του βρώμικου κόλπου του Χρηματιστηρίου και ακολούθως των “Ο.Α.” του 2004, που “έχτισαν” παράλληλα και την Αλβανία), ένας Ελληνο-Εβραίος Κων-νος Σημίτης (Ααρών Αβουρί), ο οποίος ανήλθε στην εξουσία της χώρας με σχέδιο -“διεθνή εντολή” να την διαλύσει κυριολεκτικά και σε όλους τους τομείς (αυτό… όμορφα λέγεται, “να την ανακατευθύνει”… / “να την οδηγήσει στον νέο… Κόσμο”… / “να την αναπροσαρμόσει… στρατηγικά”, κλπ / καταλάβατε) και προς τούτο, αμέσως με την άνοδό του, άλλαξε την στρατηγική της Ελλάδος, στρατηγική που σταθερά ακολουθούσε αυτή, από το 1974 και μετά!..

Τα έχουμε γράψει στο “σάϊτ” μας και εξηγήσει λεπτομερώς τα παραπάνω και δεν θα επανέλθουμε! Το μόνον που πρέπει να πούμε είναι πως ο Σημίτης ΔΕΝ (!) έγινε ΠΟΤΈ “Όργανο… Πληροφοριών” των Τούρκων, όπως ανοήτως κατέστη ο ούτε… Σοφιστής, παρά τις προσπάθειές του, Τσίπρας! Δεν θα ξεχάσουμε πχ πως τον είχε ο ΡΤΕ και η ΜΙΤ με τα… αφτιά της, το Φεβ του 2018, επί 2,5 – 3 ώρες, μόνον του να συνομιλεί με τον ΡΤΕ, σε ένα Γραφείο, στην Άγκυρα!.. Ακόμα οι Έλληνες δεν έχουν μάθει, τί ειπώθηκε σε εκείνη την συνάντηση! Ίσως το μάθουν στο μέλλον και σε στιγμή που οι Τούρκοι θα… εκτιμήσουν πως θα πρέπει να “βγάλουν” μαγνητοφωνημένα κομμάτια της τότε Τσιπρο-Ερντογανικής συνομιλίας, αν εκλεγεί ποτέ ξανά Π-Θ ο Τσίπρας, ω(!) Θεέ μου και ω(!) Παναγία μου!..

βΑκόμα όμως και στην παρούσα χρονική στιγμή η Ελλάς υστερεί “οπλικά” έναντι των Τούρκων! Έχει πάρει μόνον έναν… ελάχιστο αριθμό “ΡΑΦΑΛ”, που της δίνουν πράγματι ένα “εν χρόνω” διακλαδικό επιχειρησιακό πλεονέκτημα έναντι των ΤΕΔ και τίποτα άλλο! Τα υπόλοιπα “ΡΑΦΑΛ” ΘΑ(!) ΕΡΘΟΥΝ, οι Φ/Γ ΘΑ(!) ΕΡΘΟΥΝ, και ό,τι άλλο έχει ζητηθεί, κλπ, … ΘΑ(!) ΕΡΘΕΙ… , πόσο μάλλον τα F-35… μας, για τα οποία το 2029 – 2030, όπως ειπώθηκε, κλπ, φαντάζει πολύ μακρινό!..

Αυτό είναι κάτι που η Τουρκία τάχα δεν γνωρίζει και για το οποίο δήθεν ανησυχεί και… παραπονείται στην “Επικυρίαρχο”;

γ. Αν όμως οι Η.Π.Α. δεν δίδουν στην Τουρκία νέα “οπλικά” συστήματα γενικώς, αν δεν δώσουν πχ τα αιτούμενα νέα 40 F-16, κλπ, παρά την περί του αντιθέτου, και πρόσφατη σχεδόν χρονικά, τοποθέτηση του Κου Μπλίνκεν, αν δεν της εκσυγχρονίσουν άλλα όμοια α/φ, κλπ, αν έχουν αποφασίσει έτσι… ΒΕΤΟ-τικά (sic), προς αυτήν (θυμίζω ότι 1ος ο Τραμπ τους έβαλε “βέτο” και ακολούθως ο… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” Γέρο-Τζο), ρωτάμε τους Τούρκους, η Ελλάς ευθύνεται ή οι ίδιοι, που πήγαν και αγόρασαν  ρωσικά Α-Α συστήματα μακρού βεληνεκούς “S-400”, όντας μέλη της… Συμμαχίας / ΝΑΤΟ, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα σ’ αυτήν και ευρύτερα στην άμυνα και στους σχεδιασμούς της Δύσης;

Γιατί οι Τούρκοι δεν δίνουν πίσω στους Ρώσους τα συστήματα αυτά, ώστε μετά να δούμε αν οι Η.Π.Α. θα ενισχύσουν αμέσως και κατά τα τ/ “θέλω” τις ΤΕΔ, ικανοποιώντας, πλην της Ελλάδος, και τα όποια “εξοπλιστικά” αιτήματα και του άλλου… παιδιού τους, της Τουρκίας, κάτι που εμείς ακραδάντως πιστεύουμε πως θα πράξουν οι Η.Π.Α., αν οι Τούρκοι επιστρέψουν στην Ρωσία τους S-400;

Μπορεί δηλαδή, απ’ την άλλη, να πιστέψει κανείς πως οι Η.Π.Α. είναι τόσο… ευαίσθητες και… πονόψυχες προς την… προβληματική εξοπλιστικά, έναντι της Τουρκίας, Ελλάδα και πως γι΄αυτό άκουσαν τον Ε/Π-Θ, ο οποίος υποτίθεται πως είπε στις Η.Π.Α. “μην δώσετε F-16 στους Τούρκους”; Όχι βεβαίως!

Ο Ε/Π-Θ βεβαίως και δεν είπε στους Αμερικανούς “μην δώσετε F-16 στους Τούρκους”, (πώς άλλωστε αφού είναι και πολιτικός και ευγενής), αλλ’ απλώς, αφού τους εξήγησε την συνεχή, άκρως επικίνδυνη και άγουσα σε Ε-Τ πολεμική εμπλοκή, τ/συμπεριφορά προς την Ελλάδα και συνεπώς και επιθετική προς την Συμμαχία, αφού έτσι καθίσταται επισφαλής η ΝΑ πτέρυγα του ΝΑΤΟ, τους κάλεσε να προβληματιστούν αν πχ μια τέτοια αεροπορική προμήθεια, σαν αυτή των F-16  (αφού αυτά ήσαν και στην 1η γραμμή της επικαιρότητος, υπαρχούσης μάλιστα, στον ίδιο χρόνο, ειδικής Τ/Επιτροπής στην Ουάσιγκτον, η οποία θα συζήταγε και τα εξοπλιστικά της Τουρκίας, όπως και το έπραξε), αν μια τέτοια λοιπόν προμήθεια του 2ου αριθμητικά στρατού του ΝΑΤΟ, προωθεί τελικά την ειρήνη στην περιοχή, αν διασφαλίζει τα α/συμφέροντα, σε μια περίοδο που κυριαρχεί το “ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ”, με ό,τι πάνω σ’ αυτό έχει σχεδιάσει και επιδιώκει… στοχευτικά η Αμερική και μέχρις εκεί, αφού ούτε καν τους ονομάτισε τους Μογγόλους και ορθότατα, όπως και εμείς του είχαμε απ’ εδώ εισηγηθεί, γράφοντάς του να κάνει μνεία “λίγης Τουρκίας” και ακόμα “πιο λίγης” Ουκρανίας)!..

δ. Δηλαδή τί ακριβώς περίμενε ο ΡΤΕ να πει ή να ζητήσει ή να μην ζητήσει ο ΚΚΜ στους / από τους Αμερικανούς και για ποιούς να μιλήσει; Θέλετε, Κε Πρόεδρε, να μας πείτε;

Η Ελλάς ούσα πλέον ουσιαστικώς άοπλη, σε σχέση με την Τουρκία / απέναντι στην Τουρκία, όπως παραπάνω ακροθιγώς ανεδείχθη, δεν θα έπρεπε να αιτηθεί “εξοπλισμούς” από την “ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ”, ώστε να ενδιαφερθεί για την άμυνά της, διότι περί αυτού πρόκειται, όταν μάλιστα ο… τραμπούκος νταής της γειτονιάς, ήτοι η Τουρκία απειλεί συνεχώς την ελληνική κυριαρχία;

Οι Τούρκοι ζητούν πια, πλην των άλλων, το 1/2 Αιγαίο με την περίφημη “Γαλάζια Πατρίδα” (σε συνδυασμό και με το Τ-Λ μνημόνιο, όπως αυτή η μεγίστη παρανομία και γεωγραφική -τουλάχιστον- παρατυπία απεκλήθη από τις Τουρκία – Λιβύη) και ο ΚΚΜ δεν θα έπρεπε να αναφέρει στην “ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ” το γιατί ακριβώς πρόκειται; (Εδώ η ε/αντιπολίτευση και δη η… υπερ-εθνική “αξιωματική” και φίλη της Τουρκίας και φίλη της -“εν γένει”- … καταστολής, κατηγόρησε τον ΚΚΜ ότι δεν ήταν, στις Η.Π.Α., όσο επιθετικός, απέναντι στην Τουρκία, θα έπρεπε, κλπ)!..

Δεν θα έπρεπε να καταστήσει σαφές, μέσα στο σπίτι της “ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ”, ότι η Ελλάς έχει λάβει ξεκάθαρη στάση “παρά τω πλευρώ” της Δύσης και της επικεφαλής της, ήτοι των Η.Π.Α., κάτι που το απέδειξε “έργοις” επί ΚΚΜ, όσο μάλιστα άλλο δεν πήγαινε, και συνεπώς ότι δικαιωματικά αιτείται εξοπλιστική βοήθεια, πχ F-35, κλπ, μια βοήθεια που “στο τέλος της ημέρας” υπέρ της Συμμαχίας θα καταλήξει να είναι, αν υλοποιηθεί; (Για σκεφτείτε! Ειδικά αυτό το τελευταίο)!..

Εμείς, άλλωστε, απ’ εδώ, είχαμε πει (και γράφαμε επιχειρηματολογώντας) στον ΚΚΜ (όπως και στον Τσίπρα πρωτύτερα), και επί Τραμπ και επί Γερο-Τζο, πως η Ελλάς θα έπρεπε να πει στις Η.Π.Α. πως “είμαστε μαζί σας, αλλά αν μας ξαναπουλήσετε, τότε θα μας χάσετε οριστικά και αμετάκλητα”! Ναι ή όχι; Ναι!

Αυτό λοιπόν δεν έπραξε ο ΚΚΜ, τουλάχιστον ως προς το ένα σκέλος, αφού ακόμα δεν ξέρουμε αν είπε στους Αμερικανούς, το δεύτερο μέρος της μόλις αναφερθείσης, για άλλη μια φορά, πρότασής μας στον… ίδιο; 

ΟΚ! Προέκυψε το “Ουκρανικό” και ο Ε/Π-Θ είναι γεγονός ότι έχασε κάπως το μέτρο, σε αντι-ρωσισμό, (κυρίως διότι δεν υπήρξε ο παραμικρός σχεδιασμός… του), ένας αντι-ρωσισμός ο οποίος δεν έπρεπε να εκδηλωθεί με τόση άνευ λόγου… επιθετικότητα προς την άλλη “ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ”, (προς την Ρωσία δηλαδή και όχι προς το… “Πράσινο Ακρωτήρι”), με αποτέλεσμα να χαθεί η αντι-ρωσική… μπάλα και έτσι “να (μας) κάνει πλάκα” ένας κλόουν, σαν τον Τουρκόφιλο Ζελένσκι, στην μαγνητοσκοπημένη ομιλία του, στην ε/Βουλή, όπως και στην Κυπριακή Βουλή, όπου ξέχασε να πει έστω “2 λόγια” συμπαθείας, αφού και το Κ/Κράτος τα ίδια υπέστη!..

Πράγματι ο πανέξυπνος τεχνοκράτης πολιτικός(!) Ε/Π-Θ είπε και “κανα δυό” αντι-ρωσικές παπαριές, στην προσπάθειά του να χαϊδέψει αφτιά και να υποστηρίξει το κατ΄εμάς λάθος αφήγημά του (και συνολικά εξεταζόμενο ψευδές, αφού ως ολότητα εδράζεται σε σχεδιασμό της Δύσης και σε… ανεδαφικά επιχειρήματα), περί ομοιότητος ρωσικού και τουρκικού αναθεωρητισμού, κλπ!..

Τα γράψαμε εδώ και τα διαβάσατε, εστιάζοντας σε υπαιτίους, φταίχτες, θύτες και θύματα, στις τόσες περί του “ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ” αναφορές μας, στις οποίες σταθερά τονίζουμε τον βρώμικο ρόλο των “Διεθνών Εβραίων” σ’ αυτό και το γεγονός ότι οι Η.Π.Α. και ο Γερο-Τζο δεν επεμβαίνουν, με εντολή των Κοσμοκυρίαρχων “Διεθνών Εβραίων”, ώστε να τελειώσει αμέσως ο πόλεμος και να αποχωρήσουν οι ΡΕΔ, από την Ουκρανία!..

Έφτασε μάλιστα ο Ε/Π-Θ, να συγκρίνει το ΑΘΑΝΑΤΟ ΗΡΩΪΚΟ Μεσολόγγι της μιας δράκας ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΡΕΤΗ(!), που πολεμούσαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους, με τα Μαυρο-Φασιστόμουτρα και τους Νεο-Ναζήδες του “Αζόφ”, που, μέσα σε μια 8ετία, είχαν μακελέψει 14.000 Ρωσικής συνειδήσεως πολίτες της εισέτι Ουκρανικής επαρχίας, αυτής του “Ντονέτσκ”, κλπ, κλπ, κλπ!.. Ένα Μεσολόγγι στο οποίο δεν παραδόθηκε κανείς, αλλά τελικώς έγινε έξοδος!.. Τα ξέρετε!.. Ας είναι!

Ας δικαιολογήσουμε όμως τον Ε/Π-Θ, ο οποίος μη έχων προφανώς καλή σχέση με την ε/Ιστορία, αλλά όντας αυστηρά και μόνον άριστος τεχνοκράτης, προέβη σ’ αυτήν την μιαρή, πράγματι, ιστορική σύγκριση, και να πούμε πως πιθανώς να παρασύρθηκε απ’ όλο αυτό το πρακτόρικο ανθελληνικό συνάφι, που περιλαμβάνει και τους αναθεωρητές της ε/Ιστορίας, λέγε με “βιαστές” της, (Βερέμηδες και Σία), οι οποίοι… εσπάρησαν στην χώρα, από της εποχής της 1ης Κ-Β Σημίτη, στο πλαίσιο του σχεδίου που είπαμε πως αυτός είχε διαταχθεί να υλοποιήσει και οι οποίοι έχουν τεράστια ευθύνη για την σημερινή Ελλάδα και δη για την ανθελληνική Παιδεία της και τον “εν γένει” αποπροσανατολισμό της!..

Έχει λοιπόν δίκιο η γλυκιά πρακτόρισα, Ρωσίδα Κα Ζαχάροβα, να ομιλεί περί ακραίου αντι-ρωσισμού της Ελλάδος και του Π-Θ της, (θα μπορούσε βεβαίως να έχει πιο “λάϊτ” γλώσσα και να μιλήσει πχ “περί απωλείας του μέτρου” από ε/πλευράς), καθώς και δίκιο να σχολιάζει, στηλιτεύοντας την, την κατ’ ελάχιστον λανθασμένη παραπάνω ιστορική σύγκριση του Π-Θ μας, αλλά δεν έχει δίκιο, όταν δεν αναφέρει το γεγονός ότι η Ελλάδα, εξ αρχής, (και προ του “Ουκρανικού”), είχε ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ, ούσα μάλιστα μέλος του ΝΑΤΟ, στάση που ΟΥΔΕΠΟΤΕ έκρυψε από την σεβαστή σ’ αυτήν ρ/Κ-Β, σεβαστή, αλλά όχι στο Πεδίο αποδεκτή, εξαιρουμένης βεβαίως, ΟΚ, της εποχής του “Σόρος-Τσίπρα”, όταν για κάποιο… φεγγάρι υπήρξαν ελληνικές “ρωσόστροφες οικονομικές… προσεγγίσεις”, της μορφής να πάρουμε ρ/χρήμα, για να αντιμετωπίσουμε τον σε βάρος μας διεθνή οικονομικό σχεδιασμό, κλπ, κλ, κλπ!..

Ρωτάμε τώρα και εμείς την Κα Ζαχάροβα και κυρίως την σε γενικές γραμμές έντιμη ρ/διπλωματία! Διαβάστε!..

Τυχαία βγήκατε τώρα, Κα Ζαχάροβα, (δεν απέχουμε πολύ από το να σας ερωτευτούμε οι… “ΑΓΓΕΛΟΙ”, από την ξεχωριστή ομορφιά σας), και δηλώσατε ό,τι δηλώσατε εναντίον μας, μια χρονική στιγμή, κατά την οποίαν ο Τ/ΠτΔ δήλωσε πως γι’ αυτόν δεν υπάρχει πια πολιτικός με το όνομα ΚΚΜ, και… “μία γεμιστά στο 4”;

Έχετε πια συνταυτιστεί με τον Μογγόλο ή πρόκειται για στάχτη στα μάτια και αυτού, αλλά και της Δύσεως, μιας και, αργά ή γρήγορα, “θα τα σπάσετε” ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ(!) μεταξύ σας και μάλιστα με… ΠΑΤΑΓΟ, που θα εκπλήξει, “εν πολλοίς”, πολλούς, σχετικούς και ασχέτους; Τα έχουμε επίσης πει και γράψει εδώ!..

Θα θέλατε να μας απαντήσετε; Εμείς δεν θα γράψουμε το τί πιστεύουμε, ώστε να μην σας προκαταλάβουμε!..

7. Συνεπώς, … ενημερώνουμε, λόγω σύμφυτης ευγενείας μας και μόνον, τον Κο ΡΤΕ, κυρίως αυτόν και την σε… “βέρτιγκο” 100% ευρισκομένη τ/Διπλωματία, αλλά και όποιον ή όποιους άλλους τρίτους… ενδιαφερόμενους, πως:

α. Ουδεμία αντι-τουρκική στάση επέδειξε στις Η.Π.Α. ο Ε/Π-Θ, αλλ΄αντιθέτως η συνολική του πολιτική παρουσία ως Π-Θ ενός Κράτους και δη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, με ό,τι αυτό σημαίνει παγκοσμίως ιστορικο-πολιτισμικά, ήταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ, ήταν πολιτικά ΣΥΓΧΡΟΝΗ και πράγματι θα μπορούσε να ενταχθεί στα μαθήματα της “Διπλωματικής Σχολής” μας, αλλά και άλλων, χωρίς… καπίστρια και πολιτικά πλέγματα, χωρών!..

β. Κανείς ΚΚΜ δεν είναι άτιμος, (ξέχασε ο Κος ΡΤΕ πως ο ΚΚΜ από ευγένεια και σεβασμό προς το πρόσωπό του, αλλά και από την εκ μέρους του αποδοχή των πράγματι ηγετικών ικανοτήτων του, καθόταν με τα χέρια του σταυρωτά πίσω στην μέση του, σχεδόν σε ημιανάπαυση, όταν του μιλούσε ο Τ/Πρόεδρος, στην τελευταία συνάντησή τους στην Πόλη, κατά το παρατεθέν στον ίδιο γεύμα), αφού αφ’ ενός ο ΚΚΜ δεν υπεσχέθη ποτέ κάτι στον ΡΤΕ και δεν το τήρησε, όπως άφησε να εννοηθεί ο Τ/ΠτΔ και αφ’ ετέρου ο ΚΚΜ απέδειξε με την παρουσία του στις Η.Π.Α. ότι ίσως να είναι υπέρ του δέοντος έντιμος και ξεκάθαρος, ως πολιτικός, ειδικά προς τον οιωνεί αντίπαλό μας, τον Τούρκο, όντας 100% Έλληνας Πατριώτης, κάτι που ίσως και να μην έπρεπε!..

Ο ΚΚΜ ακολουθεί, όπως είναι φανερό, την γραμμή “ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ”, που θέλει την σύγχρονη διπλωματία να είναι 100% “ανοικτή” και “ομιλούσα” και όχι “κλειστή” και με “διχαλωτή” γλώσσα, πλην του γεγονότος ότι έχει πράγματι, πλην  του πολιτικού ήθους και ανθρώπινο όμοιο!..

Σε ό,τι τώρα αφορά την αναφορά ΡΤΕ περί συμφωνίας για υπογραφή Ε-Τ στρατηγικής συνεργασίας, κλπ, τίποτα δεν εμποδίζει την υπογραφή της, ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ, μια συμφωνία όμως που θα πρέπει να είναι ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ, ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΑ, όσο δεν πάει, (όσο και μακροχρόνια βεβαίως), προκειμένου να υπάρξει ριζική αλλαγή των Ε-Τ σχέσεων!

Αυτό σημαίνει ότι η Τουρκία θα άρει “το εμπόλεμον”, το οποίο δεν μας σκιάζει, αλλά μας εκβιάζει τουλάχιστον και οι Έλληνες, ιστορικά, δεν σηκώνουμε νταηλίκια, πως θα πάψει να διεκδικεί ό,τι ελληνικό, και ότι θα εναρμονιστεί επιτέλους με τις αρχές και αξίες της Δύσεως, όσο η Ισλαμική της κουλτούρα ασφαλώς το επιτρέπει, αλλά σε βαθμό τουλάχιστον που να μην ενοχλεί, πόσο μάλλον να μην εμποδίζει τους σχεδιασμούς της Δύσεως! Η Χάγη (που είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ προς την Τουρκία ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ) είναι εκεί, για την επίλυση της μιας και μόνης Ε-Τ διαφοράς, αυτής της οριοθετήσεως της υφαλοκρηπίδος, με ό,τι αυτή η οριοθέτηση επιφέρει και πιο απλά “κουβαλάει μαζί της”!..  Anladınız mı Sayın RTE?

Για άτιμους και συναφείς χαρακτήρες, ο Κος ΡΤΕ και οι “δικοί” του, πιθανώς θα πρέπει να κυττάξουν στους καθρέφτες τους! Ας αναρωτηθούν πχ αν η στάση τους στο Ουκρανικό είναι πολιτικά και ανθρώπινα τίμια, όντες μέλη της Συμμαχίας της Δύσεως, αλλά και γενικώς αν η στάση τους, εδώ και 10ετίες, είναι συμβατή, με αυτό που έφερε στην επιφάνεια η δήλωση ΡΤΕ περί πολιτικής ανεντιμότητος και εντιμότητος, αλλά και περί ανδρισμού, κατευθυνόμενη κατά του ΚΚΜ, δήλωση προϊόν της προηγηθείσης τ/κυβερνητικής συσκέψεως, όπου προφανώς επικράτησε από αμηχανία, έως και έντονη απορία για το επέκεινα των ενεργειών της τ/πολιτικής, απέναντι στους Έλληνες και στην Ελλάδα, γεγονός που εκτιμάται και προσμετράται ως μεγαλύτερη επιτυχία του ΚΚΜ, και αυτής ακόμα της στις ΗΠΑ επισκέψεώς του!..

Ο ΚΚΜ κατάφερε, με την πολιτική του τα 3 χρόνια της Π-Θ γίας του και παρά τις συνεχείς κρίσεις που αντιμετώπισε, τοπικές και διεθνείς, να κάνει τους Τούρκους να… τρέχουν πίσω του, ανατρέποντας ολόκληρη σχεδόν την πολιτική τους, αποδεικνυόμενος σπουδαίος πολιτικός… Κάλφας, ένας… Κάλφας με… μέλλον, κάτι που έχει εξοργίσει και βγάλει έξω από τα πολιτικά τους… ρούχα, τους σύγχρονους… ελληνοσπουδαγμένους διπλωματικά Τούρκους… Ελληνο-Φαναριώτες του Τ/ΥΠΕΞ και ευρύτερα τους Τούρκους… υπηρέτες της λεγόμενης τ/στρατο-γραφειοκρατίας, φράση που ευστόχως είχε 1ος χρησιμοποιήσει ο μέγιστος Νεοκλής ΣΑΡΡΗΣ!.. Πώς λοιπόν ο ΚΚΜ να μην είναι… άτιμος, γι’ αυτούς;

Κομπρανεβού; Ουί, κλπ!..

γ. Ουδεμία ισορροπία στα εξοπλιστικά δεν ανέτρεψαν οι Η.Π.Α., αφού τέτοια ποτέ δεν υπήρξε, ασχέτως του αν οι 2 χώρες (Ε-Τ) κάποτε είχαν, εκούσες – άκουσες, αποδεχθεί το 7 προς 10, αλλά η Τουρκία είχε και ακόμα έχει “το πάνω χέρι” σ’ αυτούς, “παίζοντας” άτιμα, όπως και βρώμικα συνάμα, και(!) με άλλες χώρες του ΝΑΤΟ, πλην των Η.Π.Α., και ειδικά με την Γερμανία! Αν οι Η.Π.Α. δεν συνδράμουν (sic) εξοπλιστικά τώρα και τα επόμενα χρόνια την Τουρκία, τότε πιθανότατα να δημιουργηθεί εξοπλιστική ισορροπία Ε-Τ!..

Είναι αυτό που και ο “πολύς” Τ/ΥΠΑΜ Κος Ακάρ μας λέγει συνεχώς, κάθε φορά που γίνεται λόγος για την ε/εξοπλιστική ενίσχυση! “Κυττάξτε ό,τι και να πάρετε, πάντα θα είστε λίγοι μπροστά μας! Τώρα τελευταίως πρόσθεσε και το… “θα είναι καλό για την άμυνά σας, αλλά και πάλι θα είστε λίγοι μπροστά μας”! Αυτήν την πάγια ρήση του την συνοδεύει και με την απαραίτητη εύηχη σε μερικούς στην χώρα μας… “σαλάτα… τ/πόνου”, που λέγει ότι ο ελληνικός λαός θα πεινάσει περισσότερο, κλπ, με τις εξοπλιστικές αγορές της Κ-Β του, κλπ, φρασεολογία που μας θυμίζει έντονα την αντίστοιχη του… αγαπημένου μας πολιτικού ΣΟΡΟΣ-ΚΟΛΟΠΑΙΔΟΥ, του “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ” !.. Ή όχι, λέτε;

δ. Αν οι Τούρκοι έλεγαν όχι στην επαναφορά της Ελλάδος στο στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ, στις αρχές της 10ετίας του 1980, τότε οι Η.Π.Α. θα τις διέλυαν, κάτι που το είχαν τότε αυτές… τελεσιδίκως αποφασίσει!.. Συνεπώς, η “Ισλαμο-Τουρκική” 3η τ/ Εβρενική Χούντα (3η “τύποις”), που ακριβώς γι΄αυτό ήρθε / αμερικανο-επεβλήθη, δηλαδή για να μην διαλυθεί τότε η Τουρκία, ορθώς έπραξε και απεδέχθη την επανεισδοχή της Ελλάδος στο στρατιωτικό σκέλος της Συμμαχίας!..

Όσο για την… ιστορική αυτή αποστροφή ΡΤΕ ότι η Ελλάς απεχώρησε από το ΝΑΤΟ, κλπ, θέλοντας να δείξει πως οι Έλληνες εκβίασαν τότε την Δύση, κλπ, θυμίζουμε στον ξεπεράσαντα τα όρια και τα πολιτικο-ανθρώπινα εσκαμμένα ΡΤΕ, (με την τελευταία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ επίθεσή του κατά του Ε/Π-Θ, άρα και κατά της Ελλάδος και κατά του λαού της), πως το 1974 ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, μετά την -ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ- σε βάρος του ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΝΝΑΤΙΟΝ ΤΟΥ, είχε απωλέσει το 40% του Κυπριακού εδάφους, είχε κάτι χιλιάδες νεκρούς… ένστολους και άμαχους, είχε και έχει 1619 αγνοούμενους ή έστω κάτι λιγότερους πια, αφού όλο και ευρίσκονται ιερά οστά πεσόντων Ε-Ε και Ε-Κ, κάτι δεκάδες χιλιάδες εκτοπισμένους, κλπ, κλπ, κλπ!

Πώς λοιπόν θα έπρεπε να αντιδράσει, ρε συ ΡΤΕ, ο τότε Π-Θ Κ. Γ. Καραμανλής, την στιγμή που, στην Συμμαχία, την Ελλάδα δεν την έβλεπαν, ούτε σαν… μύγα, αλλά σαν το απόλυτο τίποτα, που έπρεπε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, αφού ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ, για 2η φορά (την 1η είχε βοηθήσει / 1967), στην καλύτερη θεμελίωση του Ι/Κράτους, κατά τον “πόλεμο της εξιλεώσεως” / “Γιομ Κιπούρ” (Γ. Παπαδόπουλος / 1973), καθώς το αυτό, την ίδια χρονιά, και ο Μακάριος ο Γ’, ο οποίος είχε αρνηθεί στον Κίσσιντζερ ένα αμερικανικό ραντάρ στο Τρόοδος, το οποίο θα εξυπηρετούσε και το Ισραήλ, αλλά και τις ανάγκες της Δύσεως;

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΤΕ!.. “Μπήκατε” μέσα με πλάτες και των Η.Π.Α. και των Εβραίων / Ισραηλινών, αλλά και της Μόσχας και του Πεκίνου, απέναντι σε μια Ελλάδα, ρε “πουθενάδες”, που είχε για κυβερνήτη έναν εβραϊκής καταγωγής Ταξίαρχο, τον λεγόμενο και “ΑΟΡΑΤΟ” ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ο οποίος εργαζόταν ηλιθίως (διότι ήταν βλαξ και δεν είχε αντιληφθεί ότι οι… ξένοι σ΄αυτήν του την ιδιωτία “πατούσαν”), για τον ελληνικό τότε… ΟΛΕΘΡΟ, στην πιθανότατα πιο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ, απ’ όλο αυτό που ιστορικά λέγεται διαχρονικά “ΕΛΛΑΣ”, νήσο Κύπρο!..

Σωθήκατε λοιπόν τότε ΡΤΕ (αρχές 10ετίας 1980) και δεν διαλυθήκατε, ίσως επειδή αυτό, δια της Λωζάννης, προβλέπεται να γίνει στα 100 ακριβώς χρόνια σας, ήτοι το 2023, (δώστε χαιρετισμούς στην Κα… Ζαχάροβα, καταλάβατε Τούρκοι από ποιούς “θα την βρείτε”), όπως και ο ΙΣΜΕΤ “ΙΝΟΝΟΥ”, ο διαπραγματευτής σας τότε, είχε πει στον Κεμάλ, επιστρέφοντας στην Άγκυρα από την Λωζάννη, μια Λωζάννη που ως παγκόσμιος συνθήκη επιβάλλει την δημιουργία ενός παγκοσμίου σκηνικού, που ήδη δια του “ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ” άρχισε να δημιουργείται, ώστε τελικά να πάει ο Πλανήτης, σε μια νέα Λωζάννη, ένα κομμάτι της οποίας ήταν και είναι τα Ε-Τ!..

ε. ΚΕ ΡΤΕ!

ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΕΣ ΜΑΣ! ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΡΑ ΒΡΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ, ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ “ΟΧΙ”!

OΛO KATI ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ… ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΝΥΝ Π-Θ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ 2 ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΠΑΝΤΕΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΞΥΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΟΞΥΜΕΝΕΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ Ε-Τ ΣΧΕΣΕΙΣ… ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΗΔΗ ΒΕΒΑΡΥΜΕΝΗ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!..

Ο ΚΚΜ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΗ, ΟΣΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ “ΓΡΑΨΕΙ”, ΜΕ ΒΑΣΗ, ΑΛΛΩΣΤΕ, ΚΑΙ ΤΟ… ΚΙΣΜΕΤ ΣΑΣ!.. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΟΣ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, “Η ΜΟΝΗ ΕΝΔΕΔΕΙΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙΣΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ, ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΧ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ!..

Η ΕΛΛΑΣ ΟΜΩΣ ΡΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ, ΘΑ ΣΒΗΣΗ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΒΗΣΗ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ “ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ, ΩΣ ΘΕΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΠΙΑ, ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ!.. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΟΣΟ ΘΑ ΖΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΡΕ ΡΤΕ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΕΣΥ(!), ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΚΜ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!.. (ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΕΣ, Ο ΚΚΜ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ… ΖΩΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΥΠΟΝΟΏΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΤΟ “ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ”)!..

στ. Με τον ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ δεν θα ασχοληθούμε, διότι ο άνθρωπος είναι έμπλεος ψυχολογικών προβλημάτων και μόνον κατανόηση ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ σε όλους τους ψυχικά, για όποιο λόγο, αρρώστους, καθ’ όσον είναι ευνούχος εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ζών με την αδελφή του στην Άγκυρα, απομονωμένος, λες και είναι φυλακισμένος με… βραχιολάκι στο πόδι!..

ζ. Επίσης, δεν θα ασχοληθούμε ούτε με τον ΜΙΚΡΟΨΥΧΟ, πλην των άλλων, Ναύαρχο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, που πούλησε τα πρωτοτόκιά του στον “Σόρος-Τσίπρα”, ως άλλος ΗΣΑΥ, αντί όχι ενός πινακίου φακής, όπως εκείνος στον αδελφό του Ιακώβ, αλλά αντί μιας υπουργοποιήσεώς του, προκειμένου να πουλήσει ο διεθνιστής τότε Π-Θ μας Τσίπρας την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς! (Άλλοι εξαγοράσθηκαν με θέσεις / οφίκια και άλλοι με “Σορός-Χρήμα”, θέμα που απεκάλυψε ο ίδιος συνεργάτης και βρωμιάρης ψευτο-εθνικιστής Π. Καμμένος, αναφέροντας πως τα “έπιασε” ο τότε “ΥΠΕΞ” μας, ο “ΧΟΝΤΡΟΣ” Κομμουνιστής Κοτζιάς, ένα θέμα για το οποίο εκκρεμούν εκατέρωθεν μηνύσεις, ένα θέμα όμως που όλως περιέργως ακόμα δεν έχει απασχολήσει την ε/Δικαιοσύνη, ούτε και τον νυν… Ε/Π-Θ)!

Ο Αποστολάκης λοιπόν, που αν δεν ήταν οι Βαρδινογιάννηδες που τον έκαναν ό,τι έγινε, δεν θα τον ήξερε κανείς, “βγήκε” στις 25-05-2022, στον “ΣΚΑΪ” και ερωτώμενος ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΕΒΑΛΕΤΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΩΣ ΥΠΑΜ ΚΑΙ ΤΕΩΣ Α/ΓΕΕΘΑ, ΠΩΣ “ΝΑΙ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΦΑΛ ΚΑΙ ΤΑ F-35” (ΕΣΤΩ, AΣ ΜΗΝ ΕΛΕΓΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΚΜ), ΑΛΛΑ ΨΕΛΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΑΜ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ… ΠΟΥΣΤΙΚΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ Ε/ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!.. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ;

η. Για την Αλεξανδρούπολη και τις τ/αντιδράσεις, έχουμε γράψει! Το πρόβλημα για τους Τούρκους είναι πια, το πώς θα περάσουν μέσα από Αμερικανικές Μονάδες, για να καταλάβουν και(!) την Δ. Θράκη, πλην της Ανατολικής που τους παρεχωρήθη το 1923 και ήδη κατέχουν, και να… ελευθερώσουν τους δήθεν καταπιεζόμενους από τους Έλληνες, τάχα μου Τούρκους της περιοχής!

Σας έχουμε γράψει τί πανικός επικράτησε στο Τ/ΓΕΕΔ με την Αλεξανδρούπολη και τί προβληματισμός ακόμα επικρατεί, αφού θα έπρεπε να αλλαγούν τα πολεμικά τους στην Θράκη σχέδια και πως πια οι Τούρκοι έχουν εστιαστεί(!!!) σε Λέσβο – Χίο, με 1ο στόχο “το νησί της ελιάς” (μας το επιβεβαίωσαν και πάλι και με το πού ακριβώς έστειλαν το… “Yunus”), καθώς και στην Κύπρο και στην ολική κατάληψή της, κατάληψη που έχουμε πει τί θα σημάνει, αν υλοποιηθεί ο τ/σχεδιασμός!.. (Τα έχουμε πολλάκις γράψει, πει, αναλύσει και εξηγήσει! Διαβάστε μας)!..

8. ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ!

Αυτά λοιπόν φίλοι μου / μας για τον άτιμο και ανύπαρκτο πλέον για τον ΡΤΕ Ε/Π-Θ μας ΚΚΜ, αλλά αυτά και για τον έντιμο, μπεσαλή και πολύ άνδρα, όπως και “πολύ… καβλάντη” Τ/Πρόεδρο, που όπου περνάει μυρίζει “αντρουά” και άφθονη… τεστοστερόνη, όπως αυτά και για τις πολιτικές των 2 χωρών μας, της τίμιας Τουρκίας και της άτιμης Ελλάδος!.. Βγάλτε τώρα μόνοι σας τα συμπεράσματά σας, αλλά ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΠΩΣ ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ, ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΤΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΤΟΤΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ, ΚΛΠ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!..

Κλείνοντας!

Μπράβο ρε συ ΚΚΜ, για το τουρκικό, εκ μέρους σου, πολιτικό κλείσιμο στα σχοινιά, αλλά μήπως να έκανες κάτι και με την βενζίνη, μπας και πάμε και καμιά βόλτα, πριν από τον Γ’ Π.Π. που πλησιάζει, αφού οι Ρώσοι θα τον “κατεβάσουν” τον πόλεμο, όπως έχουμε πει, και σύντομα μάλιστα, (από Φθινόπωρο μάλλον), στα Στενά του Βοσπόρου σε 1ο χρόνο, κλπ, κλπ, κλπ;

Μήπως και για την ακρίβεια να έκανες κάτι (ΟΚ του ΡΟΚΦΕΛΕΡ και των ανεμογεννητριών του είναι το τίμημα που πληρώνουμε, το τίμημα για την “για το καλό μας” ενεργειακή μετάβαση στην… “πράσινη ανανέωση”, αχαχαχαχαχαχαχα), αλλά μήπως να το κοίταζες λίγο και εσύ το θέμα αυτό, διότι αναμένουμε ακόμα να πάρουμε την σύνταξή μας και τα όποια σε εμάς… συνημμένα αναλογούντα χρήματα και “φως” δεν βλέπουμε;

Επειδή είναι πρόσφατος ο θάνατος του Γκουσγκούνη, σου γράφουμε Κε Π-Θγέ πως κάποτε στα τσοντάδικα, όταν έσβηναν τα φώτα, σε περίπτωση βλάβης της κορδέλας ή αιφνιδιαστικής εισβολής της Αστυνομίας Πόλεων, ο… λαός από κάτω φώναζε ομοθυμαδόν, “φως, φωνή, μου..”! Σήμερα, ο λαός φωνάζει Κε Π-Θγέ, “Φως (λόγω ΔΕΗ και πράσινης ανανέωσης, αφού ο λαός θα πρέπει να πληρώσει τον κάθε… ΡΟΚΦΕΛΕΡ), Φαϊ (λόγω της ακρίβειας ) Βενζίνη (λόγω της ακρίβειας) και ό,τι θέλει ας γίνει”!..

ΕΠΙΣΗΣ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ “ΖΕΤΕΜ”, Κε ΡΤΕ!..

α. ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΚΜ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ… “ΒΛΕΠΕΙΣ”, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΑ Ε-Τ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ “Χ”, ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΚΜ ΩΣ Π-Θ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΧ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”, ΑΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΚΛΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΔΕΝΕΣ, ΚΟΙΝΩΣ ΟΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ… ΚΟΙΝΩΣ… ΑΡΧΙΔΙΑ!..

β. ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ, ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΕΙΤΕ Ο Ε-Τ (ΛΙΓΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ), ΕΙΤΕ Ο Ρ-Τ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΘΕ! ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ! ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΘΑ ΕΙΣΑΙ, ΡΤΕ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ / ΣΑΣ!.. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΕΙΣΜΑ… ΗΜΙΟΝΟΥ! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ!..

ΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ “ΔΙΚΟΥΣ” ΣΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΝΕ, ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ “ΒΓΑΙΝΟΥΝ”, ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ, “ΓΙΑΤΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ”; ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ Ε-Τ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ “ΔΙΚΟΥΣ” ΜΑΣ!.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ”  

-/- 

ΥΓ.

Α. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ “ΑΓΓΕΛΩΝ” ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΙΟΥΛΙΟ! ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!..

Β. ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2022, ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ!

  • “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ: !!22_331^+22!
  • ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: @!!33+$+32_
  • ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: (33)+@@_!
  • -/-