Ο “ΑΤΛΑΣ” ΓΡΑΦΕΙ!..

Φίλοι μας!

– Από σήμερα και για λίγο διάστημα, μαζί!

– Πάμε αμέσως να θυμηθούμε και “δούμε” κάποιο από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα, όπως εκτιμώ, που είναι ο τρόπος αντιμετώπισης εκ μέρους μας, της τουρκικής, κατά καιρούς, συμπεριφοράς – στάσεως, σε υπαρκτά και… ανύπαρκτα θέματα!..

– Στους Τούρκους ΔΕΝ(!) απαντάμε! Για να γίνω πιο ακριβής, πάμε να εξετάσουμε ένα παράδειγμα!

Παράδειγμα! Το θέμα με την απέλαση ή μη, των 8 Τούρκων Αξκών και Υπξκών.

ω

– Το Μέγαρο ΜΑΞΙΜΟΥ, απάντησε στους Τούρκους, μετά από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα 8 στελέχη των ΤΕΔ, που αυτομόλησαν στην χώρα μας και μετά, συγκεκριμένα, από τα όσα σχετικά και εναντίον μας είπαν, ο ΡΤΕ, ο Π-Θ Μ. Γιλντιρίμ και το Τ/ΥΠΕΞ. (Θα πρέπει να εξετάζεται κάθε φορά ποιός από τους 3 “δικούς” μας, ήτοι ΠτΔ, Π-Θ, Ε/ΥΠΕΞ, θα πρέπει να απαντά και όχι πάντα αυτός του ιδίου επιπέδου / Δεν πρέπει να ακολουθείται, τουλάχιστον πάντα, αυτή η “αρχή).

– Το ΜΑΞΙΜΟΥ λοιπόν απάντησε ορθά ως προς την ουσία του θέματος, (“η Ελλάδα είναι χώρα ΔΙ-ΚΑΙ-ΟΥ“, κλπ / αταλάντευτη θέση), αλλά η ανακοίνωσή του είχε λάθη, της μορφής, πχ “δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην χώρα μας οι υπαίτιοι του Πραξικοπήματος”, υπονοώντας προφανώς τα 8 αυτά στελέχη! Μα αγαπητοί, οι 8 ήσαν, (αν ήσαν / εξεταστέο), όχι υπαίτιοι, αλλά απλά εκτελεστικά όργανα!.. Άρα; Η δίκη ή οι δίκες, όταν και αν ασφαλώς γίνουν, στην Τουρκία, θα καταδείξουν τον ή τους υπαίτιους, κλπ. (Φέρεται ότι ξεκινούν οι δίκες, με 1η αυτήν που φέρεται να άρχισε στη Σμύρνη σήμερα, 30-01-2017. Ως γνωστόν έχει αποφασισθεί να διασπαρούν στην τ/επικράτεια οι… δίκες των εμπλεκομένων στο στρατιωτικό “Κίνημα”, της 15ης Ιουλίου 2016).

– Εκτός της υπευθύνου όμως για την χώρα Κυβερνήσεως, ουδείς άλλος δεν πρέπει να ανακατεύεται με δηλώσεις – ανακοινώσεις κλπ, όταν πρόκειται ειδικά για την Τουρκία.

– Εμείς, τί είδαμε; Είδαμε τα Κόμματα να τοποθετούνται, είδαμε μέχρι και τον Κο ΥΠΑΜ να κάνει και να ξανακάνει δηλώσεις! Είναι… “ασυγκράτητος” ή… “ασυμμάζευτος”!.. Μπορεί να είναι συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑτο Κόμμα του, αλλά Π-Θ είναι ένας, λέγεται Αλέξιος ΤΣΙΠΡΑΣ και όχι Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ και αυτός ΜΟΝΟΝ (και πάλι, αν κριθεί ότι θα πρέπει να τύχει όποιας απαντήσεως ο κάθε “Χ” Τούρκος ανώτατος ηγέτης), απαντά ή όχι και μάλιστα ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!… (Άντε να υπάρξει, αν και θα πρέπει να αποφεύγεται, ένα το πολύ “rebound”). Εν τω μεταξύ πείτε μου αλήθεια, έχετε δει εσείς ΥΠΑΜ, παγκοσμίως, να βγαίνουν και να κάνουν και μάλιστα τόσο… μπερεκετίδικα, καθώς και τόσο συχνά, δηλώσεις και δηλώσεις και πάλι δηλώσεις;

– Τα Κόμματα, στα Θέματα Τουρκίας, αλλά θα προσέθετα και Εθνικής Ασφαλείας γενικώς, θα πρέπει να τοποθετούνται και μόνον(!) στο οικείο κρατικό Όργανο, το οποίο περιοδικώς συγκαλείται ή ακόμα και εκτάκτως δύναται να συγκληθεί, από τον εκάστοτε Κο Π-Θ και συνήθως συνέρχεται στο ΥΠΕΞ! Αν μάλιστα γίνει ποτέ, είθε, Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, (που λογικά θα πρέπει να… γεννήσει και Υπουργείο Τύπου – Πληροφοριών, αναβαθμίζοντας δηλ. την υπάρχουσα και “πλέουσα σε… 1000 πελάγη¨ “Γενική Γραμματεία Τύπου”), τότε θα πρέπει να υπάρξει και δέσμευση μέσα στο σχετικό Νόμο, ο οποίος θα ψηφισθεί, με την οποία τα Κόμματα δια των νομίμων εκπροσώπων τους, ήτοι των Αρχηγών τους, θα πρέπει μόνον εκεί και ασφαλώς υπεύθυνα να τοποθετούνται, και τελικά, ο κάθε φορά Εκπρόσωπος Τύπου της κάθε Κ-Β να δίνει έπειτα στο λαό μία “περί διαγραμμάτων”, (τις περισσότερες φορές), θέση – εικόνα του τί συζητήθηκε ή του τί πιθανώς συνέβη, κλπ, ώστε ο λαός πάντα να ξέρει τί γίνεται,  εκτός ελαχιστοτάτων περιπτώσεων, όπως τυχόν κρίσεων ή επικειμένου πολέμου (θα υπάρχει οπωσδήποτε “κλιμάκωση”), όπου σ’ αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να γίνεται ακριβέστατη αναφορά του τί, πού, πώς κλπ, αλλά και πάλι, ΛΑ-ΚΩ-ΝΙ-ΚΑ, αρχικά από τον ίδιο τον Π-Θ και ακολούθως, αναλόγως (!), ασφαλώς συμπεριλαμβανομένου και του ΥΠΑΜ!

(Θυμηθείτε πχ, σε ό,τι αφορά το θέμα της ενημέρωσης του λαού, όσοι έχετε εκπαιδευτεί, τον Ανδρέα Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο οποίος αμέσως μετά από το Υπ. Συμβούλιο το 1987, παρουσίασε δια της ΤV και απ’ ευθείας (live), με ό,τι αυτό σημαίνει και για τον Τούρκο, τις θέσεις της Ελλάδος, καθώς και τη γενική, αλλά και “ειδική” στάση που θα τηρούσε απέναντι στους Τούρκους τότε, η υπεύθυνη Κ-Β της χώρας!.. Αυτό όμως απαιτεί η μεν Κ-Β και κυρίως ο Π- Θ να έχει ισχυρούς γεννητικούς αδένες, ενώ ο λαός δε, να έχει τύχει προηγουμένως την απαραίτητη ψυχολογική προετοιμασία, ώστε “να είναι έτοιμος για όλα”)!..

– Έτσι, συνεχίζοντας, είδαμε, δυστυχώς(!), κόμματα, υπουργούς κλπ, ακόμα και την Προεδρία της Δημοκρατίας, (αυτή όχι τόσο, όσο άλλες φορές, είναι αλήθεια), να συναγωνίζονται σε δηλώσεις τους… τηλεσχολιαστές, τους… Καθηγητές και όποιους άλλους, οι περισσότεροι των οποίων είναι στρατολογημένοι, από διάφορα έσω και έξω κυρίως Κέντρα και πληρώνονται(!) αδρά οι περισσότεροι ή απλά θέλουν να προβληθούν και να εμφανιστούν ως οι περισπούδαστοι ειδικοί, κλπ!

(Αμφιβάλλω αν υπάρχει σήμερα Καθηγητής σε ελληνικό Πανεπιστήμιο, ο οποίος να μην είναι “ελεγχόμενος” από τις Η.Π.Α., το Ισραήλ, την Αγγλία, κλπ, για να μην γράψω ότι πολλοί, κυρίως νέοι, σπεύδουν να αυτο… στρατολογηθούν, πλειοδοτούντες του κάθε… Βασιλέως, όπου Βασιλεύς είναι κάθε μια από τις ισχυρές -λεγόμενες- χώρες, του λεγόμενου “Διεθνούς Συστήματος”, ελπίζοντας ότι θα τους δουν και θα τους προωθήσουν σε Καθηγητικές θέσεις, κλπ! Βέβαια θα μου αντιτείνετε και ορθώς, τη ρητορική ερώτηση, “και σε ποιόν τομέα στην χώρα δεν υπάρχει σήψη και διαφθορά, υπονόμευση και αλλοίωση”);

– Μάλιστα διαβάσαμε και ακούσαμε ότι η ελληνική Κ-Β απευθύνθηκε εγγράφως και σε ξένες Πρεσβείες, αναφέροντας το γεγονός, ήτοι την τ/συμπεριφορά και ουσιαστικά -λέγω εγώ- την παρέμβασή της στα εσωτερικά της Ελλάδος!..

– Λάθος φίλοι, διότι ο Τούρκος το εκλαμβάνει ως ενδεικτικόν φοβίας και γελάει!.. Ακούστε με!

– Τί έπρεπε να κάνει η Ελλάδα, σε σχέση με τα άλλα κράτη; Να συνεννοηθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις σε έκτακτη, ακόμα και μυστική, συνάντησή τους, σε επίσημη σύγκληση του αναφερθέντος σε παραπάνω παράγραφο υπευθύνου ανωτάτου κρατικού Οργάνου Ασφαλείας και να σηκωθούν να φύγουν όλοι – ΣΥΣΣΩΜΟΙ – πχ από το Ευρωκοινοβούλιο, ώστε να υποχρεωθεί αυτό να εκδώσει σχετική υποστηρικτική ασφαλώς ανακοίνωση ή ό,τι άλλο για ένα εκ των μελών του, του οποίου μάλιστα το έδαφος είναι τα ευρωπαϊκά σύνορα! (Άσχετα αν οι Τσίπρας – Καμμένος, τα έφεραν αυτά πια, στην γραμμή που ενώνει τις Ε-Α, Ε-Σ και Ε-Β μεθορίους! Αυτό δεν το… λέμε, ή καλύτερα δεν το… δείχνουμε! Κάνουμε τον… Αλέκο)!.. Αν πάλι η Ευρωβουλή δεν δράσει, προχωράμε παραπέρα, γενόμενοι σκληρότεροι και αρχίζουμε μαζί τους “Πόλεμο”, μέχρι να δραστηριοποιηθούν! Όταν έχεις έδαφος, θα την φτιάξεις, κάποια στιγμή, (αν θες φυσικά), την Οικονομία σου, ενώ χωρίς έδαφος; Θα έχεις χαθεί, θα χαθείς εσύ ο ίδιος! (Ανάλογες ή αντίστοιχες ενέργειες θα μπορούσαν να αναληφθούν και στον Ο. Η. Ε.)!..

ω 

– Και θα μου πείτε! Καλά για ένα τόσο μικρής δυναμικής θέμα (έστω ότι αυτή είναι η κρίση σας και γίνεται σεβαστή) “τραβάμε το σχοινί” τόσο μακρυά; Ναι φίλοι, με τους Τούρκους και τους ομοίους τους, πχ Τουρκαλβανούς, κλπ, ναι! Με τους Τούρκους ισχύει, και αυτό θα πρέπει να είναι ΚΑΝΟΝΑΣ, το:

Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες, που είχε πει κάποτε, για άλλη βεβαίως περίπτωση, καθαρά εσωτερικού ενδιαφέροντος, ο μεγάλος ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ πολιτικός Άνδρας, Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!! (Το “πώς”, επελέγη να μην γραφεί, τουλάχιστον επί του παρόντος).

– Και η ειδικού χαρακτήρος στρατοκρατία της Τουρκίας (το “κοσμική” ή “θεοκρατική”, δεν εξετάζεται εδώ), ασκεί, για μια σειρά από λόγους, που δεν εξετάζονται εδώ, παραδοσιακά, λεκτική -κυρίως- τρομοκρατία στους γείτονές της και όπου δει ότι την “παίρνει”, με βάση πάντα την εξέταση της νικηφόρας γι’ αυτήν τελικής έκβασης, του όποιου ή των όποιων ζητημάτων – διαφορών, επεμβαίνει και στο Πεδίο, ούσα στην άσκηση της εξωτερικής της πολιτικής, σε όλη την περίοδο της Ιστορίας της Τ/Δημοκρατίας, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΗ(!), με προτέρα πάντα ενημέρωση και έγκριση, είτε των Η.Π.Α., είτε -τώρα- της Ρωσίας, (βλέπε Συρία), είτε -σε πολύ λίγο- της Αγγλίας, όπως σας έγραφε και ο ΕΛΛΗΝΑΣ, λόγω του 2023 και των επικείμενων αλλαγών, που θα επιδιωχθεί να επισυμβούν και αναφέρονται στα συνημμένα Μυστικά Πρόσθετα Πρωτόκολλα, (ας μην γράψω συνημμένες “Πρόνοιες” εγώ), της Συνθήκης της Λωζάννης, του Ιουλίου του 1923, τα οποία, όπως έχουμε πει κατ’ επανάληψιν, καθιστούν -θεωρητικά ασφαλώς- την Αγγλία, την ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ στην περιοχή της Πόλης, των Στενών, στη Β. Μ. Ασία κυρίως, κλπ, κάτι που άρχισε να προετοιμάζεται από την Τ-Α προσέγγιση επί Προεδρίας της Δημοκρατίας, στην Τουρκία, του Α. Γκιουλ και  συνεχίστηκε στις ημέρες μας με την επίσκεψη του νυν Α/ΥΠΕΞ στην Τ., του Κου Τζόνσον ή “Κοκκινοπτηνοφωλιά” (λόγω του χρώματος και της μορφής της “extreme” κόμης του ή της περούκας του, δεν ξέρω), επίσκεψη που πυροδότησε τις αμέσως ακολουθήσασες (δις και τρις) δηλώσεις για τη Λωζάννη του ΡΤΕ, καθώς και το “ξύπνημα” των… ηλεκτροφόρων καλωδίων “των συνόρων της καρδιάς” του Τ/ΠτΔ, και κατέληξε, αφού χρονικά παρενεβλήθη η ειλημμένη -εξ αρχής- αγγλική απόφαση για BREXİT, με την επίσκεψη της… “κατσαριδούλας”, όχι βεβαίως της “μικρής Τερέζας”, αλλά της “μεγάλης” και συγκεκριμένα της νυν Αγγλίδας Π-Θ Κας Τ. Μέϊ, στην Τ. όπου υπεγράφη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΓΓΛΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ, και όχι απλά μια… εξοπλιστική συμφωνία, για παραγωγή σύγχρονου πολεμικού α/φ, μεταξύ της “BAES” (αν δεν σφάλλω) και της “ΤΑΙ”!.. SOS – SOS – SOS

ω ω

Συνδέστε τώρα τα… αγγλο-τουρκικά, και τον τελικό Βρετανικό στόχο του 2023, με τα παρακάτω, και προβληματιστείτε, μόνοι σας!

  –  Ενεργειακό σχέδιο του Ισραήλ στην περιοχή μας (ο τομέας που αφορά στην Ευρώπη), που πρέπει σύντομα να αρχίζει να υλοποιείται!.. (Με 2 όπως έχουμε πει, δια της Ελλάδος, άξονες, από Κρήτη και Ιόνιο, κλπ και δια του 25ου Μεσημβρινού, κλπ. Στο σχέδιο αυτό υπάγεται και η δημιουργία Κουρδικού ενεργειακού διαδρόμου, στη Β. Συρία, Κουρδικό κρατικό μόρφωμα και στη Β. Συρία, πλην του… Μπαρζανί, κλπ)

   –  Επαναπροσέγγιση, όποιας μορφής έστω, αλλ’ όμως επαναπροσέγγιση Τ. – Ισραήλ!

   –  Οικονομική κρίση στην Ελλάδα. (Η Ελλάδα βασικός παράγοντας του όλου σχεδίου)!

   –  Ισχυροποίηση και αναζωπύρωση του Εθνικισμού στις όμορες της Ελλάδος χώρες των Βαλκανίων.

   –  Επαναπροσέγγιση Η.Π.Α. – Ισραήλ!

   –  Γραφείο του Ισραήλ στο ΝΑΤΟ (Σε Καθεστώς “Παρατηρητού”, σε 1ο χρόνο).

   –  ΝΑΤΟ-ϊκή παρουσία στο Αιγαίο, με πρόσχημα τους… “λάθρο” και τους πρόσφυγες.

  – Περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων Η.Π.Α. – Αγγλίας! (Εξ ου και η επίσκεψη της Κας ΜΕΪ αρχικά στις Η.Π.Α. και ακολούθως στην Τουρκία! Ο χρόνος “τελειώνει”! Έμειναν μέχρι το 2023, 6 έτη)!

   –  Η Κύπρος θα επιδιωχθεί να δοθεί από τους Άγγλους στην Τουρκία, (μείζων στόχος), ή για να μην σας κουράζω, να υπάρξει λύση ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ”, “Χ, που λέμε, (έλασσον στόχος)!.. Για ελληνικό ή ορθότερα ελλαδικό… “αντίδωρο”, έχουμε γράψει και πει εδώ σχετικά! (Μέχρι και τ/στρατιωτικό σχέδιο σας παρουσιάσαμε, ψάξτε το, όταν κάποιοι έβλεπαν επίθεση στο Β. ΕΒΡΟ, κλπ)!.. Να μην ξεχνάμε /-τε ότι μετά –ΔΥΣΤΥΧΩΣ– τον αγώνα 1955 – 1959, της ΕΟΚΑ, για την “ΕΝΩΣΗ” της Κύπρου, με την Ελλάδα, οι Άγγλοι, πρώην κοσμοκράτορες και πιθανώς και μελλοντικοί, μισούν κάθε τι ελληνικό!..

   –  Θα ακολουθήσει προσπάθεια Αμερικανο-Ρωσικής προσέγγισης, (το ακούμε και το διαβάζουμε ήδη), ώστε να “πάμε” ομαλά στις όποιες “αλλαγές”, για το 2023, που θα επιδιωχθεί (αυτές οι “αλλαγές”) να έχουν καταστήσει ΤΕΛΙΚΑ (!) το κράτος του ΙΣΡΑΗΛ* παγκόσμια δύναμη (αυτό είναι το τελικό “end state” των μυστικών προνοιών της Λωζάννης, του 1923) και όχι απλά τοπική και όχι μόνον οικονομική δύναμη, και τους κυρίους βοηθούς τους στο Πεδίο Άγγλους, κυρίαρχους στις πιο πάνω αναφερθείσες περιοχές, που όλως τυχαίως αποτελούν το ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !.. (Γι’ αυτό φίλοι μας και οι επισκέψεις του Παγκόσμιου Π-Θ, του Κου ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ, δις μάλιστα, στη Ρωσία, τα τελευταία χρόνια!.. /// TSODA: Γι’ αυτό και κάποιοι πολιτικοί μας έσπευσαν να… γλείψουν τους Εβραίους στην χώρα μας, αντιλαμβανόμενοι, έστω και αργά, την τεράστια δύναμή τους! Μόνον που τώρα πια αυτοί και “δεν μασάνε” και “δεν τους έχουν ανάγκη”) !..

* Ήδη σήμερα, όπως διάβασα, το κράτος του Ισραήλ, για 1η φορά, συμπεριελήφθη στις 7 ή 8 (δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο) ισχυρότερες, στο άμεσο μέλλον, χώρες!.. 

– Αν οι Ρώσοι δεν… πεισθούν, (η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι αυτή, αφού το Ισραήλ είναι ο κύριος ενεργειακός τους αντίπαλος στην Ευρώπη και ένας από τους πιο ισχυρούς ανταγωνιστές τους και στην Κ. Ασία και γενικά στην Ασία), τότε θα πάμε οριστικά σε σύγκρουση ΔΥΣΗΣ – Ρωσίας, η οποία (Ρωσία) θα ακολουθήσει το Δόγμα του Προληπτικού Πολέμου”, όχι διότι μπορεί να είναι στρατιωτικά ασθενέστερη, πιθανώς και γι’ αυτό, αλλά για καθαρά λόγους στρατηγικής!!!

[Θα εκτιμήσει η ίδια το ακριβές “πότε”! Πιο πιθανό, όταν θα δημιουργηθεί μια εσωτερική ρήξη, στις τάξεις της… Δύσης, όπως πχ μια τέτοια θα ήταν μια μείζων Ε-Τ σύγκρουση, που δύσκολα θα αποφύγει η Δύση, αν δεν την επιδιώξει κιόλας, όπως σας έγραφε ο ΕΛΛΗΝΑΣ. Η Ρωσία τότε για να μπορεί να ανατρέψει τα όποια σε βάρος της δεδομένα, θα πρέπει να φτάσει στα σύνορα του Ισραήλ και του Ιράν! Και θυμάστε ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ έγραφε πως η Ρωσία θα διαπεράσει κάθετα την Τ. , θα φτάσει στο Ισραήλ και στο Ιράν, κλπ. Αυτό είναι και το νόημα της συνάντησης της… Αστάνα, που προσφάτως είχαμε! Ο διεμβολισμός της Τουρκίας, της πιο σοβαρής δηλ. εδαφικά χώρας-“θέσης” για τη Δύση, αλλά και για την –ΠΡΟΣΕΞΤΕ– άμυνα του Ισραήλ και η… man to man προσέγγιση του Ιράν, που είναι ο “1ος και καλύτερος” εχθρός της Ισραηλινής ασφάλειας, αλλά και των Η.Π.Α.!.. (Διαβάζω ότι ο Κος ΤΡΑΜΠ ζήτησε την έκτακτη σύσκεψη του ΣΑ/Ο.Η.Ε., λόγω της δοκιμαστικής, από το Ιράν, βολής βαλλιστικού πυραύλου, μέσου βεληνεκούς, στις 29-01-2017).

Ομπάμα και οι “Δημοκρατικοί έχασαν, στο παγκόσμιο… SIMULTANE σκάκι και στην Τουρκία, από τη Ρωσία κυρίως, λόγω του ότι οι Τούρκοι του ΡΤΕ φάνηκαν εξυπνότεροί τους και όπως είπε -και ορθά- ο ΡΤΕ “έπεσαν” στην παγίδα που πήγαν να τους στήσουν στις 15-07-2016, με την πτώση τους επομένως να ήταν μοιραία, αφού με μεγίστη ακρισία χειρίστηκαν το… “Κίνημα” και έτσι ανέστειλαν ή και ανέκοψαν, αν θέλετε, ακόμα, το σε εξέλιξη σχέδιο του Ισραήλ, κάποια “παιδιά” του οποίου διαχειρίζονται “έργω” τα παγκόσμια “οικονομικά πράγματα”!.. / Γι’ αυτό όχι μόνον δεν δικάστηκαν ή δεν θα δικαστούν οι Α/ΓΕΕΔ και Α/ΜΙΤ, όχι μόνον δεν αλλάχθηκαν από τις θέσεις τους, αλλά ούτε για κατάθεση δεν εκλήθησαν! Ό,τι μελλοντικά γίνει μ’ αυτούς με ΡΤΕ στην εξουσία, θα είναι “για τα μάτια του κόσμου” και μόνον)!..

– Γι’ αυτό και έχουμε τον φοβερό πόλεμο των ΜΥ στα… μέρη μας, και κυρίως μεταξύ των 2 τρομερά αλληλομισούμενων κρατών, Αγγλίας και Ρωσίας!..  (Θυμηθείτε τί σχετικά σας / μας έγραφε πρόσφατα, με… ποδοσφαιρικούς όρους ο ΕΛΛΗΝΑΣ!..

– Γι’ αυτό “ήλθε” και ο μεγαλοεπιχειρηματίας ΤΡΑΜΠ στις Η.Π.Α., Ω   Ω

μαζί με τους πετρελεάδες φίλους του, (δείτε πχ ποιός είναι ο Α/ΥΠΕΞ, Τίλερσον), ώστε να “ξαναξυπνήσει”, αφού είναι απαραίτητο στο υφιστάμενο σχέδιο, (αυτό που οι Τ. έχοντάς το χιλιοπερικόψει, προσπαθώντας να το περιορίσουν στην χώρα τους, αποκαλούν εσφαλμένως BOP), να ξαναξυπνήσει λοιπόν το “Έθνος – Κράτος”, ιδιαιτέρως στις περί τη Ρωσία χώρες, όπως και στην περιοχή μας, περιοχή – 1ο στόχο, ώστε να δυναμώσουν, αν απαιτηθεί, οι όποιες άμυνες κατά της Ρωσίας, που ακόμα, στα μάτια των λαών αυτών, φαντάζει ως η επαναφορά του “πάλαι ποτέ” κομμουνιστικού καθεστώτος, κάτω από τον οποίον στέναξαν! (Ξεκίνησε, όπως διαβάζω, ακόμα στενότερο δυτικό πολιτικο-οικονομικό “μαρκάρισμα” προς τη Βουλγαρία, λόγω θέσεως, από το ΝΑΤΟ τώρα, το οποίο ακολουθεί την Αγγλία, ως προς τη στάση του, έναντι της υπόψη χώρας! Να θυμάστε ότι η ΕΛΛΑΔΑ είναι στο σχέδιο, το ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ” !..

– Γι’ αυτό αγαπητοί και ακούμε να “κλονίζεται” η ενότητα της ΕΕ, μιας Ένωσης, που τα τελευταία 20 χρόνια ελέγχθηκε από τη… συμμορία, ας με συγχωρήσετε οι όποιοι… ζηλωτές, των Παγκοσμιοποιητών “Διεθνών Εβραίων” και τις όποιες πολιτικές… συμμορίες τους, στις χώρες της “Γηραιάς Ηπείρου”, με κρατούντες, στο προσκήνιο πάντα, τις μπαγκέτες αυτής της… μουσικής σύνθεσης, που σας περιγράφω τώρα, τις “στημένες” Κ-Β των “Δημοκρατικών”, στις Η.Π.Α., τις Κ-Β των Κλίντον και Ομπάμα, οι οποίες επεδίωξαν -υποτίθεται- την ειρήνη και τη Δημοκρατία στον Πλανήτη, … αιματοκυλώντας τον κόσμο και καταστρέφοντας ακόμα και την έννοια της λέξης “ειρήνη”!.. Με το χρήμα το ατελείωτο που διακινήθηκε, όλα αυτά τα χρόνια (ατέλειωτα δις $ Η.Π.Α., από τους αριστερούς Διεθνείς Εβραίους” των Η.Π.Α., από τους διεθνείς… SOROS, που έφτασαν να πολεμούν ΑΚΡΙΤΩΣ τις ίδιες τους τις ρίζες, δηλ. το Ισραηλινό κράτος), θα μπορούσε να είχε… ξεπεινάσει, λέμε τώρα, όλη η Αφρική!.. Ας είναι!..

ω

                                                                                        ΟΙ …          SOROS !..

Φαίνεται φίλοι ότι, ό,τι οι αριστεροί στις Η.Π.Α. δεν κατόρθωσαν να πετύχουν στις Η.Π.Α. επί Μακάρθυ, το πέτυχαν τις 2 τελευταίες 10ετίες, με τη βοήθεια των αριστερών “Διεθνών Εβραίων”! Τί λέτε εσείς;

ω

Δυστυχώς “μέση λύση” δεν φαίνεται να υπάρχει και έτσι ο Πλανήτης μοιάζει πια να είναι κοντά, στο: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα”! Ας βάλλει το χέρι του ο Ύψιστος!.. Είθε] !..

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΙ στον Ε-Τ… μικρόκοσμο!..

Μετά τα παραπάνω, απαιτείται μεγίστη ΠΡΟΣΟΧΗ από τα υπεύθυνά μας (όποια) όργανα! (Αν σκέπτονται εθνικά, αν πιστεύουν σε Πατρίδα! Αυτή είναι η βασική και πρώτιστη προϋπόθεση)!

– Τώρα, παρακάτω, θα σας πω / γράψω, “εξ απαλών ονύχων”, ήτοι επιδερμικά, το “γιατί” δεν απαντάμε στην Τουρκία, παρά μόνον μια φορά ή και καμία, ανάλογα, και μετά… πάπαλα! (Δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε και ανάγκη, για αναλύσεις)!..

– Η Τουρκία ήταν, είναι και θα παραμείνει, όσο η “Παγκόσμια Κ-Β” το επιθυμεί, ένα (ιδιόμορφο μάλιστα) Στρατοκράτος, Κεμαλιστικό ή Ισλαμιστικό ή “μιξ” Κ. και Ι. μαζί, κλπ, αυτό τώρα(!) όμως δεν ενδιαφέρει!

– Δεν θα πρέπει λοιπόν μια γνήσια Δημοκρατία, και μάλιστα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ, έστω και νοσούσα, να δείχνει σε μια Στρατοκρατία, ότι “άγεται και φέρεται” απ’ αυτήν ή ότι φοβάται, κλπ.

– Οι Τ. “πουλάνε” πάντα, (πολύ περισσότερο τώρα που η Ελλάδα ευρίσκεται σε βαθιά οικονομική και όχι μόνον κρίση), “τσαμπουκά” λεκτικό ή και στην πράξη, μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσιο, γνωστό από το 1975! (Διαβάστε τον τότε ΥΠΕΞ Τσαγλαγιαγκίλ και θα καταλάβετε)!

v ψ χ

                                                                                         – / –

Λεκτικός Τσαμπουκάς:

Αν Έλληνες (ξέρουν ότι δεν “κουνιόμαστε” ποτέ, μόνον ο Ανδρέας ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ τους φόβιζε και τους τρόμαζε ως “δράση”, και γι’ αυτό πανηγύριζαν όταν πέθανε, σε αντίθεση πχ με το BRAVO GIΟRGOS”, της ε/φ ΧΟΥΡΙΕΤ, κάποτε), κάνετε “αυτό”, τότε εμείς θα σας κάνουμε “εκείνο”! Απειλές, απειλές, μαγκιές, κλπ.

Ή:

Δεν μας στέλνετε πίσω τα 8 στελέχη; Τότε και εμείς θα καταγγείλουμε πχ τη συμφωνία με τους Πρόσφυγες**, θα σας γεμίσουμε με “λάθρο” και πρόσφυγες, θα σας κάνουμε αυτό ή εκείνο, κλπ, κλπ, κλπ.

Το πνεύμα τους δηλ. είναι ότι “εμείς είμαστε οι ισχυροί της περιοχής και θα λειτουργούμε είτε ως Χωροφύλακες, είτε ως Νταβατζήδες, είτε ως Πάτρωνες, είτε,… είτε,… είτε,… είτε όπως εμείς τελικά γουστάρουμε και εσείς Έλληνες είστε υποχρεωμένοι να χορεύετε στους ρυθμούς μας, στους τεμενάδες μας”!

** Το θέμα με τους “λάθρο” και “Πρόσφυγες” δεν το χειρίζεται ο ΡΤΕ και οι εδώ κρατούντες με τα… παπαγαλάκια τους, ας μην το “πολυπουλάνε” στους ημεδαπούς -θεωρουμένους- κάφρους! Το θέμα το χειρίζονται ακόμα ο SOROS και οι συν αυτώ! Σύντομα, εκτιμώ, θα δούμε τις νέες εκ των πραγμάτων θέσεις των Κων αυτών, οι οποίες πιθανότατα θα είναι η κατεπείγουσα “λούφα” και η συνέχεια του βρώμικου παγκοσμίου πολέμου κατά του ΤΡΑΜΠ, αφού ελέγχουν το σύνολο σχεδόν των παγκόσμιων ΜΜΕ! (Υφίσταται να μην το ξεχνάμε “παγκόσμιος πόλεμος” μεταξύ των “Διεθνών Εβραίων”, του λεγόμενου “Διεθνούς Σιωνισμού” και του “Σιωνισμού των… Σάμπρας”, του κράτους του Ισραήλ)!..

Ο ΡΤΕ λοιπόν ήταν και είναι ακόμα εκτελεστικό όργανο των διεθνών… SOROS, κλπ, και άρα δεν αυτενεργεί και εκτιμώ ότι δεν θα αυτενεργήσει! Τα όσα ακούγονται δια στόματος πχ του Τ/ΥΠΕΞ, κλπ είναι… “βροντώδεις και πομπώδεις άοσμες όμως… κλανιές” και γίνονται, διότι οι Τούρκοι θεωρούν (θα γράψω μόνον αυτό) ότι η Ελλάδα σήμερα κυβερνάται από άσχετα παιδάκια!.. [Στην Ελλάδα που γέννησε τη “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” και “πέταξε στα σκουπίδια”, όλους τους πολιτικούς -ισμούς, έφτασε σήμερα, (όπως λέμε), ένας Έλληνας Π-Θ να υμνήσει έναν κόκκινο Φασίστα, έναν κομμουνιστή δικτάτορα και μαζί του να υμνήσει τον κόκκινο Ολοκληρωτισμό! (Περίπτωση Τσίπρα – Φ. Κάστρο)!.. Και φίλοι μου, καλά οι αμετανόητοι ντόπιοι “τσουτσέδες” του ΚΚ, αλλά ένας Έλληνας Π-Θ; Για σκεφτείτε το λίγο]!..

ω (2)

                            Στην Ελλάδα, μήπως θυμάστε πώς στάθηκε στο Σύνταγμα, όταν “πρωτοβγήκε” Π-Θ;

Το Συμβούλιο των Σοφών επίσης στην Τ. δεν απαρτίζεται από ηλιθίους και ΥΠΑΡΧΕΙ Α-ΚΟ-ΜΑ(!), χωρίς να έχει ποτέ απολέσει την παραδοσιακή ΙΣΧΥ του!.. Είμαι βέβαιος ότι ΠΟΤΕ(!) δεν θα λειτουργούσε άκριτα, τουλάχιστον αυτό, όσο και η τουρκική εξωτερική πολιτική σήμερα να διατελεί ΣΕ ΠΛΗΡΗ / ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ!!! 

                                                                                                     – / –

Τσαμπουκάς ή Λεονταρισμοί στο Πεδίο:

Κάθε φορά που θέλουν να “παίξουν” με τους Έλληνες, (όπως ακριβώς σας το γράφω, να “παίξουν”, με τις άτολμες, φοβικές, άσχετες, ανίκανες ή και συνειδητά ακόμα ανενεργές ελληνικές Κ-Β), μετά από το 1974 και την εισβολή στην Κύπρο, (“ΑΤΤΙΛΑΣ 1 και 2”), είτε θα βγάλουν στο Αιγαίο πχ ένα εμπορικό σκάφος, το οποίο θα εξωκύλει… τυχαία σε ελληνικά νερά ή και… βράχια, είτε θα σκηνοθετήσουν μια διάσωση σε αμφισβητούμενα υποτίθεται νερά, είτε θα βγάλουν ένα ωκεανογραφικό σκάφος, είτε ένα σεισμογραφικό, είτε κάποια πολεμικά τους θα ασκηθούν σε ελληνικά νερά, τα οποία προηγουμένως θα έχουν δεσμεύσει, είτε πολεμικά τους α/φ θα παραβιάζουν τον ΕΕΧ, είτε κάποιες δυνάμεις τους θα κάνουν “επίδειξη” στα σύνορα, είτε θα μας παρουσιάσουν καμιά ε/φ τους στο πλαίσιο των ΨΕ τους,

Yeni Çağ Gazetesi 1. Sayfası 27.12.2016
Yeni Çağ Gazetesi 1. Sayfası 27.12.2016 (Για τους… ασχολούμενους)

είτε, είτε, … (όλα αυτά είναι σε πολιτικο-στρατιωτική” λίστα ενεργειών” τους), είτε, όπως χθες, (29-01-2017), θα βγάλουν την ηγεσία τους στα… Ίμια, του Οσμίου, ή στα… Οσμικά (αδόκιμο) Ίμια!..

ω

ω

– Αν εμείς λοιπόν αρχίζουμε να… χορεύουμε στο… τραγούδι τους, (δείτε τί έγινε σήμερα στα Ε/ΜΜΕ, σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο), τότε… σκεφτείτε μόνοι σας το “τότε”, διότι μας διαβάζουν και οι… φίλοι μας στη ΜΙΤ! (Έι Χακάν! Τί πήγες να κάνεις μαζί με τον “Καραγκιοζάκο” μου τον Χουλουσί, στο σπίτι του Νουρί ΠΑΚΝΤΙΛ);

Ω

ΤΟ ΔΕΟΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ για εμάς, ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΛΕΧΘΕΙ ΕΔΩ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ και ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ! (Υπάρχει σε ειδικό άρθρο και από τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ακόμα και όχι μόνον από τον ΕΛΛΗΝΑ! Ψάξτε το, εδώ)!..

Οι Τούρκοι πρέπει να αντιληφθούν ότι το πραγματικό ΑΦΕΝΤΙΚΟ εδώ, στην περιοχή μας, είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ, είναι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!.. Ό,τι άλλο κατά καιρούς συμβαίνει είναι παροδικό και εφήμερο!

     Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΑΛΙ Μ’ΑΥΤΟΥΣ“! (Αυτό ας ΜΗΝ το ξεχνούν και οι όποιοι “ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ“)!..

  • Αυτά τα ολίγα φίλοι, νομίζω αρκούν για το σοβαρό θέμα με το οποίο καταπιάστηκα, γράφοντας για 1η φορά εδώ, δεν μπορώ άλλωστε να γράψω και άλλα, αφού δεν έχω πχ τους περίφημους νομικούς Συμβούλους του Ε/ΥΠΑΜ, να μου πουν αν θα έπρεπε να συνεχίσω να γράφω και “τί”, ένας Ε/ΥΠΑΜ που τελικά τιμώρησε τους 7 (;) Αλβανούς στρατιώτες των ΕΕΔ, με την… μεγίστη των πειθαρχικών ποινών!..
  • Γράψτε μια έκθεση ρε όλοι σας εκεί στο “κονκλάβιο” του Κου…  ΥΠΑΜ, με θέμα, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ” (Εστιασμός στο ΥΠΑΜ / Οπωσδήποτε, για να πάρετε “ΑΡΙΣΤΑ“, αναφορά στον διαχρονικό, τα τελευταία χρόνια, ρόλο των Κων Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, Κ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, Πρ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, Ευάγ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ  και αν όχι σ’ αυτούς, ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ αναφορά στο ρόλο του Κου ΡΑΓΚΟΥΣΗ στην ελληνοποίηση αδιακρίτως εκατοντάδων χιλιάδων ξένων, οι περισσότεροι των οποίων όλως τυχαίως τυγχάνουν ευεργετημένοι μισέλληνες, όπως και στη διαγραφή του “γένους” από τον ίδιο, ενός ΡΑΓΚΟΥΣΗ, με μακρινή καταγωγή, από την… Ισπανία… άντε ξυπνάτε, αναφορά στο μεγάλο αυτό σύγχρονο “Εθνικό Κεφάλαιο“, όπως μας είπαν για το 1/3 αυτό του “ΤΡΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑ“, της Κας Διαμαντοπούλου, της Αννούλας, της… “Μπίλντεμπεργκ” και όχι του… χιονιά, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, τον σπουδαίο αυτόν πολιτικό άνδρα, το… συγγενή αυτόν της Κας Νταλάρα, η οποία είχε πατέρα επί της επαράτου Χούντας, στρατιωτικό, που διετέλεσε μάλιστα και Δκτης της ΕΛΔΥΚ, στα χρόνια της… τυραννίας!.. Α ρε ξεφτίλες)!..
  • Οι Τούρκοι λένε αγαπητοί: Fatma Yeni Camide Kendini Rezil Etti, ήτοι επί το ελληνικότερον, Εχέσθη η Φατμέ στο Γενί Τζαμί!.. Αυτό “κολλάει” στην περίπτωση αυτή με τους… “αετούς”, που έγιναν και… αλβανικοί μάλιστα, “τζάμι”, όπως λένε και οι Αλβανοί!..
  • Βάλτε τα ρε με τον… Αμβρόσιο και τα εκ/ρια… “Έλληνες” Αμβρόσιους, επειδή θέλει κάτι που εσείς δεν θέλετε, ήτοι ΝΑ ΖΗΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, και δεν το θέλετε, διότι ΠΟΤΕ σας δεν πιστέψατε σε ελληνική ΠΑΤΡΙΔΑ, την οποία ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ και συνεχίζετε λυσσαλέα να ΠΟΛΕΜΑΤΕ, (οικογενειακώ δικαίω οι περισσότεροί σας), όντας σύγχρονα, χρηματοδοτούμενα αδρά, κομμουνιστικά βδελύγματα!
  • Ας είναι καλά όμως οι ΕΕΔ και τα θυσιαστικά τους μέλη, που δεν έχουν ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση, με όλους αυτούς τους… “Ψευτο-Ρωμιούς” του Αγίου ΚΟΣΜΑ του ΑΙΤΩΛΟΥ!.. (Όπως ασφαλώς και οι “Άγγελοι” τους)!..

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΓΛΕΙΦΤΡΟ-ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ, ΚΛΠ, (ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ / ΜΑΣ), ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ… “ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ”, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΑΓΟΥΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ, (ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΩΣ) ΚΑΙ ΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

ΤΟΥΡΚΙΣΤΙ Η ΕΥΧΗ, (ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΑ… ΙΜΙΑ, ΚΛΠ), ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ:

                                                                         ACİL ŞİFA SIZE DİLİYORUM“!

                                                                                            ΧΑΙΡΕΤΕ” !

                                                                                               ΑΤΛΑΣ

                                                                                                     – / –

ΥΓ.

α. Δεν θα σταθώ στις τ/παπαριές, μετά συγχωρήσεως, που λένε κάποιοι Τ/Αξκοί απέναντι, ότι τάχα έχουμε στα χέρια μας 8 “πηγές πληροφοριών”, και αναφέρονται στα Ε/Π και στα… “by lock”, κλπ! Τούρκοι! Αν ξέρατε τί ξέρουμε (και) για εσάς(!), “θα πέφτατε από τα σύννεφα”, θα μένατε ενεοί, ως “Στήλη Άλατος”!!! Θα σας είχαμε ξεσκίσει” αν οι Η.Π.Α. δεν ταυτιζόντουσαν, λόγω της γεωγραφικής σας θέσεως, (α ρε Βύζα Μεγαρέα μέγιστε), μαζί σας, 10ετίες τώρα!.. Υπομονή όμως! Θα γίνει και αυτό!

Και με την ευκαιρία! Οι Ρώσοι τελικά σας έλυσαν το γρίφο του FETÖ… “by lock”, [η περίφημη “FSB” (πού είσαι Κε… Βελόπουλε) και “τσιμπάτε” τους Γκιουλενιστές], ή οι… αμερικανοσπουδαγμένοι σας “χάκερς”;

β. Τονίζεται ότι οι αριστεροί “Διεθνείς Εβραίοι” σχολιάζονται και μόνον ΠΟΛΙΤΙΚΑ(!) και όχι ό,τι άλλο! Αυτό γιατί οι προπαγανδιστές – προβοκάτορες των ντόπιων… SOROS, το πάνε κάθε φορά πονηρά, αλλού, ήτοι στον αντισημητισμό, κλπ, που εδώ, σε εμάς, στο σάϊτ μας και δεν υφίσταται και πολεμάτε, αν το έχετε πάρει χαμπάρι, ενώ ασφαλώς και γίνεται πολιτική κριτική των όποιων ενεργειών του κράτους του Ισραήλ, των “Διεθνών Εβραίων”, κλπ, κάτι που πιστεύουμε ότι δεν ενοχλεί, αλλ’ αντιθέτως είναι ζητούμενο, από πολιτικούς άνδρες, πχ του επιπέδου ενός ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, μιας ΛΙΒΝΙ, κλπ!.. Καταλάβατε!

γ. ω 

                                             Ραντεβού στου… Αναγνωστάκη!.. (Τσικνοπέμπτη, 16-02-2017)

δ. Κάτι “κλεμμένο”, για τέλος, και… καλό! Δείτε το και διαβάστε το φίλοι!

ω

                                                                                                    – / –