ΠΙΝΕΛΙΕΣ… και μια… “Τζοκόντα”!

Τζοκόντα

Φίλοι αγαπητοί του “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ”! 

Σας παραθέτω ορισμένες χρήσιμες εκτιμώ πινελιές και μια … “Τζοκόντα”!..

Ξεκινώ από την … Τζοκόντα!

Η Ελλάδα εισήλθε μόλις (!) στο 2ο “ΒΗΜΑ” (στις αρχές του), το οποίο σας είχα περιγράψει στο “περίφημο” εκείνο Σενάριο, στο άρθρο μου Μεγάλο Ισραήλ Νο 2!

Προσοχή (!!!) λοιπόν…(Ανατρέξτε, δείτε, προβληματιστείτε τυχόν και …ό,τι άλλο θέλετε)…

Θα ήθελα να τονίσω στο σημείο αυτό, για άλλη μια φορά, ότι ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ είχε 2, 3 ημέρες, προ(!) της … εμφανίσεως του θέματος “το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο”, (αμέσως μετά από την επίσκεψη της … “κόρης του Πάστορα” στην Άγκυρα), αναφερθεί στην επικείμενη τότε … “γέννησή” του, τονίζοντας τους κινδύνους που … έρχονταν, και είχε εισηγηθεί, μεταξύ των άλλων, την υποβολή έντονης διαμαρτυρίας προς τον Οργανισμό, δια του Έλληνος Πρέσβεως σ’ αυτόν, κλπ!

Μια νέα συμμαχική εμφάνιση πλοίων στον Πειραιά και κυρίως στη Θεσσαλονίκη, δεν φαντάζει φίλοι μου μακρινή πλέον σήμερα, όπως κάποτε παλαιότερα είχε συμβεί στην ελληνική Ιστορία, με τα … “εβραϊκής αιτίας” “Παρκερικά”, αν δεν απατώμαι, τον 19ο αι., επίσης το 1916, με την … δισυπόστατη τότε Ελλάδα και με μάχες στην Αθήνα (Θησείο – Φιλοππάπου, κλπ) μεταξύ των ανδρών του συμμαχικού αγήματος και των βασιλικών Επιστράτων, με νεκρούς “ένθεν κακείθεν”, κλπ.

Ανέκαθεν οι Σύμμαχοι επενέβαιναν, είτε για να μας … σώσουν (sic), είτε “δια την επιβολήν της τάξεως”(sic)!..Καταλάβατε!

Προς το παρόν, το ΝΑΤΟ έρχεται, από 26/27-02-2016, στο Αιγαίο, απλά για να … επιτηρεί τον μεταξύ της Ελλάδος και της Μ. Ασίας χώρο και για να … ειδοποιεί το ΛΣ της Ελλάδος και το αντίστοιχο της Τουρκίας!.. Αυτό και αν είναι … (sic)! Επίσης καταλάβατε! Το ΝΑΤΟ λοιπόν θα μπορούσε να μετονομασθεί σε … “Πόντιο Πιλάτο”, μιας και … “ένιψε τας χείρας του”!!!

Επανέρχομαι!

Εμείς όμως, δυστυχώς, “σπεύσαμε”, όπως έγραφα φίλοι μου, κλπ. (Ανατρέξτε και διαβάστε)! Και τέλος, όχι μόνον “σπεύσαμε” κλπ, αλλά τελικά, και υπογράψαμε, ως Ελλάς, κατόπιν, για τον ερχομό του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, κλπ, συμφωνώντας, (ο Κος Ε/ΥΠΑΜ), στην τελευταία Σύνοδο των ΥΠΑΜ, των χωρών της Συμμαχίας, στην Ολλανδία, αν δεν σφάλλω για το μέρος διεξαγωγής της υπόψη Συνόδου.

Επίσης, επανειλημμένως σ’ αυτό το “σάϊτ”, ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ είχε τονίσει πως “το κλειδί” του προσφυγικού προβλήματος είναι η Τουρκία, το είχε εξηγήσει, καθώς και ότι εναπόκειτο στις “Μ. Δυνάμεις” να την πείσουν, αν ήθελαν! Ο ΡΤΕ έφτασε στο σημείο να πει στις Η.Π.Α. και γενικά στη Δύση, «Ή δημιουργείτε “ζώνη ασφαλείας” (στη γνωστή περιοχή της …”Αποκάλυψης”, μεταξύ Αζέζ – Τζεραμπλούς, κλπ) ή λέμε στους πρόσφυγες “καλό ταξίδι” για την Ευρώπη»!.. Καταλάβατε!..

Οι Τούρκοι, όντας πρωτίστως Πατριώτες, βλέποντας ότι “κινδυνεύει η Τουρκία / η Πατρίδα μας”, όπως χαρακτηριστικά έγραφε ο πρώην Α/ΓΕΕΔ Στρατηγός (ε.α.) Νετζντέτ Οζέλ, σ’ εκείνη την περιβόητη διαταγή του προς τους υφισταμένους του, τον Ιούνιο του 2015, στην οποία τους καλούσε να σκοτώνουν τους Κούρδους χωρίς αναστολές, κλπ, (τότε που ξεκίνησαν οι συγκρούσεις στη ΝΑ Τουρκία, με το “ΡΚΚ”), θέλουν να … ζήσει η Τουρκία!..

Οι Έλληνες για την δική τους Πατρίδα, τί θέλουν, τί λένε και κυρίως τί (θα) κάνουν; (Έστω και τώρα)…

Επειδή αδυνατώ να πιστέψω ότι οι Η.Π.Α. και οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να πείσουν την Τουρκία στο να ελέγξει το “προσφυγικό”, (μπορούν απολύτως να την πείσουν, όπως και η Τουρκία δύναται, επίσης απολύτως, να ελέγξει τις προς την Ευρώπη Ισλαμοροές / έχουμε εξηγήσει εδώ το “γιατί”, κάνοντας μνεία μέχρι και στον “κόκκινο Σουλτάνο” Αβδούλ Χαμήτ, τον Β’ / γυρίστε πίσω και διαβάστε), πιστεύω σθεναρά πλέον, ότι άρχισε τώρα η υλοποίηση στο πεδίο, του σχεδίου που είχε εκπονηθεί, από τους διεθνείς επικυρίαρχους (έχουμε πει ποιοί είναι αυτοί), κατά της Ελλάδος, με τελικό στόχο την εθνική της συρρίκνωση.

Είναι όλα αυτά που τώρα πλέον έγιναν διάφανα, αυτά δηλ. που τώρα αρχίσαμε να ζούμε με το “Προσφυγικό”, ό,τι θα ζήσουμε στη συνέχεια με ό,τι αυτό θα επιφέρει, και με κατάληξη, (για να δούμε), την παροχή ελληνικών … “αντιδώρων” στο Αιγαίο, στην πΓΔΜ, στη Δ. Θράκη, στο… “Τσάμηκο”, κλπ και τελικά με τον στρατηγικό … στραγγαλισμό της Πατρίδας μας! (Προσφάτως αναφέρθηκα και στα εκβιαστικά διλήμματα που θα μας τεθούν από τους “Διεθνείς Κυβερνήτες”, αν αντισταθούμε ως Ελλάς, με βάση -κυρίως- το “όχημα” της Οικονομίας και κυρίως του χρέους, που όπως έτσι μας το διαμόρφωσαν, δεν ξεχρεώνεται ποτέ)!!!

Είναι περιττή, η για άλλη μια φορά, αναφορά στη λάθος πολιτική των “ανοικτών θυρών που ακολούθησε η Κ-Β “ΣΥΡΙΖΑ”-“ΑΝΕΛ”, στα πλαίσια των ιδεοληψιών του πρώτου (περί ενός ουσιαστικά ιδιόμορφου και ιδιότυπου Ουμανισμού, όπως “ευρωπαϊστί” αρέσκεται να αποκαλεί τον “Ανθρωπισμό”) και στην ανοχή και σιωπή του δεύτερου, λόγω της … γλύκας της εξουσίας!

Δεν θέλω φίλοι μου, ούτε καν, να σκεφτώ την περίπτωση να ζούμε ένα “Θέατρο Σκιών”, δηλ. οι παραπάνω Κοι της  Κ-Β,  να  έχουν  συμφωνήσει σε όλα με τους “Διεθνείς Εξουσιαστές” και για την … “παρθενορραφή” (που είπε για άλλο λόγο ο Κος Π-Θ στη Βουλή), δηλ. “για τα μάτια του κόσμου” που έλεγε ο λαϊκός, εκ Κατερίνης, αοιδός Αυγερινός, στο ομώνυμο τραγούδι του, ή αλλιώς για … “ξεκάρφωμα”, να καλούν τώρα σε “Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών”, υπό τον Κο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή να ομιλούν στη Βουλή, με δήθεν επιθετικό κατά της Ευρώπης σθένος, για τη μη εφαρμογή των (προφορικώς / αν είναι ποτέ δυνατόν) συμφωνηθέντων, κλπ.

Την προηγούμενη παράγραφο την έγραψα, διότι όλοι γνωρίζουμε ότι το μείζον του αρχικού / παλαιού ΣΥΡΙΖΑ και όχι το τωρινό, όπου έχουν εισρεύσει άφθονες -πρώην ΠΑΣΟΚ-ικές- … ροές, ήσαν και είναι(;) ΣΟΡΟ-παιδα, με ό,τι αυτό σημαίνει, αλλά και διότι διαβάζω σε “φόρουμς” ότι ο νυν Ε/ΥΠΑΜ παρακαλούσε τους Αμερικανούς της Πρεσβείας των Αθηνών, για να γίνει Υπουργός, κλπ και σκέφτηκα μήπως το “βγάζουν” αυτό τώρα οι πράκτορες εδώ των Η.Π.Α., (προσέξτε είτε είναι αλήθεια, είτε όχι, εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω*, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει στην παρούσα στιγμή), προκειμένου να πουν εμμέσως στον Κο Ε/ΥΠΑΜ: «Πρόσεξε, τώρα που άρχισε η υλοποίηση του σχεδίου μας, τη στάση σου, διότι σε “κρατάμε”»!

* Σας έχω ευθέως γράψει παλιότερα, ότι κατά την άποψή μου ο νυν Κος Ε/ΥΠΑΜ είναι … Ισραηλινής επιρροής, όπως -με την ευκαιρία- είναι και κάποιοι άλλοι ανώτατοι Αξκοί και … “προαλειφόμενοι μελλοντικοί … Αρχηγοί”, μέλη και μη μέλη της “Αθηναϊκής Λέσχης”!..

Ποιά θα μπορούσε τώρα(!) να ήταν, μετά από όλα αυτά, η “τηρητέα στάση” της Ελλάδος; Αυτό είναι το πιο βασικό ερώτημα πια

Ας σκεφτούμε λίγο λοιπόν και ας γράψουμε ό,τι θα μπορούσε να γραφεί!

Σκληρές αποφάσεις δίκην “Εξόδου Μεσολογγίου!

Προς τα εκεί μας πάνε φίλοι μου οι Εβραϊκής καταγωγής Διεθνείς Κεφαλαιοκράτες, με τους ισχυρούς στρατιωτικούς “εκτελεστικούς τους βραχίονες”, προς την δική μας, (μετά από την 1η από την Αίγυπτο και τη  2η από την Ευρώπη, κυρίως, δική τους στον Β’ ΠΠ “ΕΞΟΔΟ”), ελληνική “ΕΞΟΔΟ”!..Αντιλαμβάνεστε!

 Να σημειώσετε όμως εδώ ότι οι αποφάσεις αυτές απαιτούν πολιτικούς με γεννητικούς αδένες και λαό ενημερωμένο και κυρίως Α-ΠΟ-ΦΑ-ΣΙ-ΣΜΕ-ΝΟ!

[Γι’ αυτό Κε Π-Θ σας έγραφα να πάτε σε Κ-Β “Εθνικής Ενότητος”, (όχι Οικουμενική και π…ριές), μιλώντας και εξηγώντας στον ελληνικό λαό, και να κηρύξετε την χώρα σε … “περίσταση”, όπως εύηχα είχα σκεφτεί να ονομάσω την “κατάσταση πολιορκίας”, που ήδη ξεκινήσαμε να ζούμε, “λάϊτ” μεν, αλλά θα υπάρξει κλιμάκωση και το γνωρίζετε!

Έκανα επίσης αναφορά πρόσφατα, (όσοι με διαβάζουν θα το θυμηθούν), στα σύγχρονα ελληνικά πολιτικά … “μαμούθ”, καυτηριάζοντας τη στάση προς αυτούς των νεοσσών Ελλήνων πολιτικών, που τους “ρίχνουν” ακρίτως και κυρίως ανοήτως (για όσους αντιλαμβάνονται το “γιατί”), το “ανάθεμα” για τη σημερινή Ελλάδα, κλπ αναφερόμενοι στα κακά 40 χρόνια της Μεταπολίτευσης, κλπ.]

Κάποιες σκληρές αποφάσεις θα μπορούσαν να ήσαν:

[Σημειώνω εδώ εμφαντικά, ότι όλο αυτό που συνθέτει το “δέον γενέσθαι“, απαιτεί ενδελεχή μελέτη, ανάλυση πιθανοτήτων και επιπτώσεων, κλπ, προ της λήψεως της όποιας αποφάσεως, καθώς και …”καθάρισμα” (δεν εννοώ φυσικό), των όποιων πολιτικών, πρακτόρων ξένων δυνάμεων, όπως και Οργανώσεων, Ομάδων, κλπ, οι οποίες εξυπηρετούν ξενικά συμφέροντα, κλπ, και αυτό λόγω της υπονόμευσης της Άμυνάς μας, που θα επιδιωχθεί απ’ όλους αυτούς, πλην των ξένων πρακτόρων, που “εργάζονται” στην χώρα μας]!

Πάμε λοιπόν!

Έξοδος, αρχικά, από το  στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ! (Από το πολιτικό είναι “κοροϊδία”, αφού το “στρατιωτικό” εκτελεί πάντα, ό,τι διατάσσεται, μετά από πολιτικές αποφάσεις της Συμμαχίας, κλπ)!

Μπορεί όμως αυτό να γίνει τώρα, μετά και από τη στάση που τηρήσαμε, αφού εμείς υπογράψαμε να έλθει το ΝΑΤΟ στα … νερά μας; Όχι! Υπογράψαμε σαν … δουλάκια, για κάτι που απεφασίσθη ερήμην μας!

Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα σήμερα, όντας μάλιστα οικονομικά ΚΑΘΗΜΑΓΜΕΝΟΙ(!), να “κόψουμε μόνοι μας τα πόδια μας”, ανατρέποντας μια στρατηγική επιλογή… επιβίωσης της χώρας, από το 1952; Όχι ασφαλώς!

Επίσης, σήμερα δεν είναι 1974, όταν περισσότερο το όλο “Ζήτημα” ήταν Ε-Τ και λιγότερο Παγκόσμιο, όπως είναι σήμερα!

Τότε;

Τότε, θα μπορούσαμε πχ να αποσύρουμε στρατιωτικές δυνάμεις μας, αποστολές κλπ (το όλον ή μέρος), που έχουμε διαθέσει σε διεθνείς αποστολές, να αποσύρουμε, αρχικά μερικώς και ακολούθως συνολικώς, στελέχη μας από Δυτικούς Οργανισμούς, ως έκφραση διαμαρτυρίας και αγανάκτησης και κυρίως ως παροχή ενός μηνύματος ότι “δεν είμαστε δεδομένοι”, αλλ’ αντιθέτως “αποφασισμένοι για όλα”, αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για την επιβίωση της Πατρίδος μας, και να πάμε και σε … “Έξοδο”!

Έχει προετοιμαστεί όμως ο λαός για τέτοια στάση, κλπ; Τί να πρωτογράψω φίλοι μου, θα ήθελα σελίδες και σελίδες, ειδικά γι’ αυτό το μέγα θέμα, για να σας εξηγήσω γιατί δεν πας σε πόλεμο, με ανενημέρωτο και απροετοίμαστο λαό… Η κατάσταση είναι όπως λέγανε παλιότερα στην… Τρούμπα αστειευόμενοι, “Γαμείστε τα και αφήστε τα και… ριζικό περπάτει”! Και μην τσαντίζεστε οι … “δημοκράτες”, διότι ο “δικός σας” ο Γληνός, αν δεν απατώμαι, είχε πει, στις αρχές του 20ου αι., ότι “δεν υπάρχουν βρώμικες λέξεις, αλλά βρώμικοι άνθρωποι”, κλπ.

Μία άλλη σκληρή απόφαση θα μπορούσε να ήταν η παρακάτω:

Να πάρουμε πίσω την υπογραφή μας για τη “Standing NATO Maritime Group-2” (“SNMG-2”) στο Αιγαίο, (λογικό αφού δεν τηρήθηκαν τα συμπεφωνηθέντα), και οι ΕΕΔ – ΕΛΑΣ – ΛΣ να αρχίσουν σε στεριά και σε θάλασσα επαναπροωθήσεις προσφύγων και “λάθρο” στην Τουρκία.

[Ειδάλλως φίλοι μου, θα είμαστε “και πολύ … μαλάκες”! Οι Βούλγαροι πυροβολούν, οι Σκοπιανοί φέρνουν στα σύνορά τους ξένα… στρατά, πρώην… αυτοκρατορικά (Αυστριακούς) και πρώην …κομμουνιστικά (Τσέχους / τυχαία μάλλον ήταν η επιλογή του Τσέχου Στρατηγού, ως Α/ΝΑΤΟ, αχαχαχαχα), ο ΡΤΕ απειλεί να “κλείσει”(!) το Ιντζιρλίκ στην “USAF” και εμείς παριστάνουμε τους “ανθρωπιστές”!

Ερωτώ: Τί “ανθρωπιστές” θα είμαστε, όταν δεν θα υπάρχουμε];

Να δηλώσουμε επίσης παράλληλα ότι “κλείνουν” και τα … “ανοικτά” σύνορά μας! (Διάτρητα ορθότερα)!..

Κε Π-Θ η διακυβέρνηση μιας χώρας, θα το έχετε πλέον αντιληφθεί, δεν είναι… 15μελές, δεν είναι “Κεντρική Επιτροπή” ή Αρχηγία Κόμματος, δεν είναι… “παίξε – γέλασε” (και μάλιστα της Ελλάδος), ώστε να “πετάμε” όμορφα λόγια, που λέγει και ο ποιητής, άκριτα!!!.. Σκεφτήκατε πριν τους … “καλέσετε” τους δυστυχείς Αφρο-Ασιάτες; Για να μην πούμε για την Κα Τασία, κλπ…

Συνεχίζω φίλοι μου! 

Να τονίσουμε επίσης και στους Τούρκους και στο ΝΑΤΟ / Δύση / Αμερικανο-Βρεττανο-Εβραϊκό Κατεστημένο, ότι θα ήταν λάθος να οδηγηθούμε σε σύγκρουση με την Τουρκία, (όχι απαραίτητα στρατιωτική), αδυνατίζοντας επικίνδυνα τη ΝΑ πτέρυγα της Συμμαχίας, προς όφελος “τρίτων”!..

Να τονίσουμε ακόμα ότι θα υπάρξει θέμα στο “Ενεργειακό Ζήτημα” στο Αιγαίο και στην Α. Μεσόγειο!

Να τονίσουμε (συγγνώμη που δεν το έγραψα πρώτο) πρωτίστως και κυρίως, ότι όποιος πρεσβεύει και πιστεύει στην πράξη στον “Ανθρωπισμό” και στον “Πολιτισμό”, όπως η Ελλάδα, εδώ και 3.000 χρόνια, η οποία και πάλι σήμερα, αν και “διεθνής -πλέον- ΠΕΝΗΣ”(!) φέρθηκε στους ξένους που κατέφυγαν και καταφεύγουν στο έδαφός της με ατέλειωτη ΑΓΑΠΗ(!), που δεν έδειξε ούτε στα δικά της πεινασμένα παιδιά, δεν είναι ηλίθιος, ανόητος, βλαξ, κλπ.

Εξακολουθώ…

Να πάμε, πρόσφυγες και “λάθρο”, σε ερημονήσια, για όσο διάστημα απαιτηθεί!

Αλλά αυτό, όπως είπε ο Υπουργός Κος Μουζάλας, δεν είναι μέσα στη φιλοσοφία σας την προοδευτική, την αριστερή, κλπ! “Φάτε” τότε … φιλοσοφία! Με τη διαφορά όμως, ότι θα τη… “φάμε” και εμείς του … μισθουλάκου και της … παλιοσυντήρησης, τη φιλοσοφία αυτή, του σημερινού “φτιαγμένου” νεοκομμουνιστή, (ή ορθότερα διεθνιστή με μαύρο μανδύα) και “το πάλαι ποτέ” φτωχού και διαμαρτυρόμενου, παλαιοκομμουνιστή (ή ορθότερα διεθνιστή με κόκκινο μανδύα) Κου Μουζάλα και των περισσοτέρων συντρόφων του / σας.

Να τους πούμε επίσης ότι όλες μας οι -παραπάνω- ενέργειες είναι στα πλαίσια της Δύσης που ανήκουμε, για να μην κουράζομαι τώρα να γράφω ειδικά, κλπ και αυτό θα πρέπει δεόντως να εκτιμηθεί! Δεν εκβιάζουμε κανέναν, δεν αναφερόμαστε σε… “κτύπημα πόρτας” τρίτων, κλπ (πχ Ρωσία κυρίως κλπ)!

Θα πρέπει, οι … ηνίοχοι της ζωής μας, να ακούσουν κάποια στιγμή:

“Μπορείτε να μας εξαφανίσετε, αν αυτό θέλετε, όπως δείχνετε(!), πριν όμως συμβεί αυτό θα πονέσετε -εκ των πραγμάτων- έστω λίγο και εσείς! Μπορούμε εύκολα να γίνουμε 2η Συρία, αν αυτό θέλετε, κλπ. Εμείς (σας) αναμένουμε“!

Κε Π-Θ! Η λέξη “κλειδί” είναι πλέον η λέξη ΥΠΟΜΟΝΗ! Κρατείστε αυτήν τη λέξη, μετά από την φράση έλλογο λούφα που σας έγραφα χθες! Θα σας έλεγα να προσευχηθείτε στην Αγία Υπομονή, αλλά έχετε δηλώσει Άθεος, κάτι που (παρενθετικά) ως Έλληνας Π-Θ δεν μπορεί να είστε, δεν έχετε το δικαίωμα να είστε, αφού στην ελληνική σημαία οι πρόγονοί μας, αυτοί που μας απελευθέρωσαν, έβαλαν πάνω τον Σταυρό! Ελλάς και Ορθοδοξία είναι έννοιες ταυτόσημες! Πώς θα υπερασπιστείτε κάτι, στο οποίο δεν πιστεύετε; Η στοιχειώδης εντιμότης επέβαλε να βγείτε και να πείτε ότι θα αφαιρέσετε κάποια στιγμή το Σταυρό από το Εθνικό μας Σύμβολο! Αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης!

Μιλάμε φίλοι μου ότι η “ανάδελφη Ελλάς” πληρώνει σήμερα, τη ζήλεια και το φθόνο των σημερινών αχάριστων επικυρίαρχων της γης, διότι δεν μπορούν να αντέξουν το ελληνικό “ΦΩΣ”, που υφίστατο όταν αυτοί ήσαν πάνω στα δένδρα και γρύλιζαν, μούγκριζαν, κλπ!

Πρέπει να εννοήσουν όλοι αυτοί οι Κοι ότι “Θεοί και Δαίμονες” θα λειτουργήσουν έτσι, ώστε η Ιστορία να γραφεί και πάλι με υπογραφή της Ελλάδος, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς!..

Προχωράμε!

Άλλη λύση στο τραπέζι! Διαβάστε:

Να δώσουμε ένα νησί μας στις Η.Π.Α. για δημιουργία νέας Αμερικανικής ή ΝΑΤΟϊκής Βάσης!

Άλλη λύση: Διαβάστε:

Έξοδος (μερικώς αρχικά και συνολικά στη συνέχεια) από την Ευρώπη! Ίδια στάση και συμπεριφορά και προς αυτήν, όπως παραπάνω περιγράφηκε!

Αλήθεια, οι Αμερικανοί τί έκαναν και κάνουν στα σύνορά τους με το Μεξικό; (Φίλοι μου! Μην γελιέστε! Αμερικανοί και Ευρωπαίοι είναι μια … “μαγιά”! Γι’ αυτό και στις προς εξέταση προτάσεις μου εμπεριέχεται και ο αμερικανικός… αετός)!

Τέλος, ποιά είναι η Ελλάδα φίλοι μου που δεν υπολογίζεται;

Υπολογίζουν οι αχαρακτήριστοι(!) τα Σκόπια, είναι εραστές, “εδώ και αιώνες”, των Μογγόλων εγκληματιών, αυτών των κλεφτών και βιαστών των Πολιτισμών και κυρίως του Ελληνο-Βυζαντινού,  γλείφτες των τουρκικών μιασμάτων της ανθρωπότητος, υπηρέτες των πρώην Σλαβο-Κομμουνιστών, υπηρέτες των μπάσταρδων, όπως σας το έγραψα ήδη, Αλβανο-Σλαβο-Βουλγάρων των Σκοπίων, υπηρέτες των “μπράβων” τους στα Βαλκάνια Αλβανο-Κοσσοβάρων, και οι Έλληνες ΔΕΝ υπάρχουν;

Θα πρέπει να θυμηθούν ότι ξέρουμε να … πεθαίνουμε(!..), καθώς και ότι κυρίως, θα το χάσουν το γεωπολιτικό και το ακολουθούν γεωοικονομικό παιχνίδι, μην έχοντας την Ελλάδα στο πλευρό τους!

Σε γενικές γραμμές φίλοι μου αυτά τα ολίγα, διότι είναι και κάποια που δεν γράφονται!

Πάμε τώρα στις εύκολες λύσεις, στις εύκολες αποφάσεις! Διαβάστε παρακάτω!

Δεν υπάρχουν τέτοιες φίλοι!

Οι λαοί που θέλουν να ζήσουν παίρνουν πάντα δύσκολες και κοστοβόρες αποφάσεις! Διαβάστε Ιστορία! Η Ελλάς ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!

Μπορεί να το διαχειριστεί αυτό η πολιτική εξουσία, όπως είναι το πρέπον, όπως επιβάλλεται και μάλιστα ενωμένη, ή όχι;

Τα περί ελληνικού “VETO” στην επικείμενη ευρωπαϊκή σύσκεψη είναι “παρηγοριά στον άρρωστο, μέχρι να βγει η ψυχή του” και μόνον!

Αρκετά φίλοι μου, έως εδώ! Προβληματιστείτε και εσείς και προσθέτοντας … ιδέες στις παραπάνω, θα βγάλετε καλύτερα … αποστάγματα, καλύτερες λύσεις, πιο λογικές (για κάποιους) πιθανώς προτάσεις, αφήστε που σκεπτόμενοι θα γυμνάσετε τις ραβδώσεις του εγκεφάλου σας, κάτι άκρως σημαντικό!

Διατελούμε όλοι λοιπόν “εν αναμονή” του … άτυπου προσεχούς ελληνικού “Εθνικού Συμβουλίου” (01-03-2016) και των όποιων αποφάσεών του! Ίδωμεν!..

Μακάρι φίλοι μου να ΜΗΝ(!) γίνει τίποτα από τα παραπάνω και να κατανοήσουν και οι Τούρκοι και κυρίως η ΕΕ και οι Η.Π.Α. προς τα πού σύρουν τον κόσμο!!! Ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” προσεύχεται για την ΕΙΡΗΝΗ”, ως οφείλει, στον Παντοδύναμο, είναι όμως άγνωστες οι … βουλές του!..

                                                               Εκείνος ξέρει καλύτερα, τα πάντα!!!

Και πάμε τώρα στις… πινελιές!

1. Για τον Τούρκο “Κο Στρατιωτικό Εκπρόσωπο” που φέρεται να είπε (ή δεν είπε ή πώς το είπε, ή τί ακριβώς είπε, δεν ξέρω), σχετικά με το αν υπάρχει κόντρα του Τ/Π-Θ με τις ΤΕΔ, (onalert / 23-02-2016), ας του πει κάποιος, ότι οι Έλληνες όχι μόνον ξέρουν την Τουρκία, αλλά είναι “μέσα … στο μυαλό”, όλων των Τούρκων ιθυνόντων, κρατούντων, εξουσιαστών, κλπ! Αν δεν το είπε ο Τούρκος, διότι έτσι έπρεπε να πράξει, ως εκ της θέσεώς του, αλλά διότι έτσι πραγματικά πιστεύει, τότε αφ’ ενός μεν “πλανάται πλάνην οικτράν”, αφ’ ετέρου δε κινδυνεύει και η … θέση του, αφού οι προϊστάμενοί του στην Άγκυρα, ξέρουν πλέον ότι οι Έλληνες συνάδελφοί τους γνωρίζουν, μέχρι και τί μάρκα και τί χρώμα είναι τα … εσώρουχά τους!..

Κρατείστε” ό,τι σας έγραψε ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” στο προτελευταίο άρθρο του και περιμένετε να … δούμε, αν και τί θα ακολουθήσει στο εσωτερικό της Τουρκίας!.. Ασφαλώς γίνονται και … θαύματα, οπότε ο Τούρκος στρατιωτικός εκπρόσωπος θα πρέπει να … ελπίσει σε κάποιο απ’ αυτά! 

2.  Σταχυολογώ τη στάση της Τουρκίας (ΤΕΔ, ΜΙΤ και Τ/ΥΠΕΞ) προς την Ελλάδα, από την αρχή του έτους 2016, έως σήμερα!

      Είχαμε:

      –   Δέσμευση από το Τ/ΓΕΕΔ σχεδόν ολοκλήρου του Αιγιακού χώρου, για δήθεν ασκήσεις, εκτελέσεις πυρών, κλπ.

     – “Φάση” στα Ίμια, (Ιαν. 2016), όταν ο Ε/ΥΠΑΜ πέταξε, από Ε/Π, στεφάνι στη δίδυμο βραχονησίδα Ίμια, προς τιμήν των 3 στελεχών του ΕΠΝ, που βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν, τον Ιαν. 1996, καταρρίφθηκε το Ε/Π τους, από Τούρκους Κομάντος, οι οποίοι είχαν προηγουμένως αποβιβαστεί στη Δ. Ίμια.

    – Συνεχείς παραβιάσεις του ΕΑΧ, καθώς και παραβάσεις των διεθνών κανόνων της εναερίου κυκλοφορίας (στο FIR Αθηνών).

    – “Έξοδο”, συνοδεία τ/πολεμικών πλοίων, του τ/ωκεανογραφικού πλοίου “Çesme” και διεξαγωγή ερευνών στο τρίγωνο Σκύρος – Εύβοια – Χίος.

      –  Με  αφορμή  τη   σύλληψη 2 μελών του “DHKP-C”, στην Τουρκία, (Ακόλ και Αντιγιαμάν), η Τουρκία επανέφερε τη γνωστή κατηγορία ότι τα μέλη της υπόψη Οργάνωσης χειραγωγούνται από ελληνικές Υπηρεσίες.

    –  Επίσκεψη του Τ/Α/ΓΕΣ Στρατηγού Ζεκί Τσολάκ στο Κόσσοβο και κατηγορίες κατά της Ελλάδος, κυρίως στο “Κουρδικό” και “κάτω από το τραπέζι” υποσχέσεις για στήριξη στο “Τσάμηκο”, κατά τις συζητήσεις που φέρεται ότι θα διεξαχθούν στις αρχές Μαρτίου 2016, στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, για το υπόψη θέμα. (Υπενθυμίζεται ότι το “Εθνικό Μέτωπο Κοσσόβου” δραστηριοποιείται στην ένωση των αλβανικών πληθυσμών στα Βαλκάνια).

    –  Επισκέψεις και επιθεωρήσεις του Τ/Α/ΓΕΕΔ, Στρατηγού Χουλουσί Ακάρ, στη Στρατιά Αιγαίου και στην 1η Στρατιά (και σε “κρίσιμες” επιχειρησιακά Μονάδες, όπως είναι η ΤΑΞ Π/Ν και η Δκση Εκπσης “SAT-SAS”) και αναφορές του για “ετοιμότητα, ανά πάσα στιγμή, επιχειρησιακής δράσης” κατά του εχθρού! (Ως εχθρός / düşman παραδοσιακά αναφέρονται οι Έλληνες).

      – “Φάση” με το α/φ, (ιδιοκτησίας του ελληνικού ΥΠΑΜ/ΓΕΑ), του Έλληνος Π-Θ, κατά το ταξίδι του στο Ιράν.

    –  Συνεχή  και αυξητική, (σχεδόν  γεωμετρικά),   αποβίβαση προσφύγων και λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά, τα ευρισκόμενα εγγύς της Μ. Ασίας και “άνοιγμα” 2 νέων “Πυλών Εισόδου” προς την Ελλάδα, της Αλεξανδρούπολης και αυτής του Καστελλόριζου.

    –  Η Τουρκία αρνήθηκε κατηγορηματικά τον πλου / την περιπολία της “SNMG-2″στην περιοχή της Λήμνου και στην αντίστοιχη της 12νήσου, αρνούμενη ουσιαστικά, για άλλη μία φορά την ελληνική κυριαρχία / την ελληνικότητα των υπόψη περιοχών, υπό το πάγιο πρόσχημα, το οποίο μονίμως αναφέρει γι’ αυτές, αυτό της “αποστρατικοποιημένης ζώνης”.

   –  Ο Δρ Μουσταφά Καϊμακτσί μετέβη, ως εκπρόσωπος(!) των μουσουλμάνων που ζουν σε Ρόδο και Κω, σε ευρωπαϊκή συνάντηση μειονοτήτων κλπ μαζί με τους αντίστοιχους ομοίους του στη Δ. Θράκη και κατηγόρησε την Ελλάδα ότι δεν επιτρέπει την χρήση της μητρικής τους γλώσσας και πως στα υπόψη νησιά δεν υφίσταται θρησκευτική ελευθερία, ενώ τα μνημεία οθωμανικής κληρονομιάς είναι σε αθλία κατάσταση.

  – Παράλληλα, πληροφορίες φέρουν το Τ/Προξενείο στη Δ. Θράκη, να ετοιμάζεται να “πατρονάρει” το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, το οποίο σχεδιάζει να πραγματοποιήσει, στις 19-03-2016, στη Ξάνθη, το “ΚΕΕΡΦΑ”, που φέρεται ότι ελέγχεται από τον “ΑΝΤΑΡΣΥΑ”, σχετικά με την ολιγόωρη “απαγωγή” του Ιμάμη, Χουσεϊν Τζιχάν, ο οποίος κατά δήλωσή του, φέρεται να είχε πρόσφατα απαχθεί και απειληθεί, από μέλη ελληνικής πατριωτικής Οργάνωσης, με έδρα στη Δ. Θράκη.

      –  Εντάθηκαν οι συζητήσεις για τη δημιουργία “Τουρκικού Κόμματος” στην Ελλάδα.

   –  Η  Τουρκία  τέλος,  κατηγόρησε,  (ανεπίσημα δια των ΜΜΕ),  την  Ελλάδα,  ότι  τα όπλα που καταλήγουν στους μαχητές του “ΡΚΚ” στο Σουρ, του Ντιγιάρμπακιρ, “εκκινούν” από τις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας! (Δείτε την παρακάτω ε/φ στο κέντρο και δεξιά την αναφερόμενη κατεύθυνση / πορεία του οπλισμού, κατά τους τ/ισχυρισμούς). 

χ

Και εκτιμάται ότι έπεται συνέχεια!..

3.  Κάναμε λάθος! Όχι! Η Τουρκία δεν έχει σχέσεις με τον “ISIS”, τον “DAEŞ”, όπως τον λέγει! Αχαχαχαχαχα! Φαίνεται και στην… φωτογραφία (1η σελίδα Κουρδικής ε/φ Gündem, 24-02-2016 / “Πάνω δεξιά”)…

ω

 

 

4.  Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ και οι Άγγελοί του, μετά το συμβάν στην Άγκυρα με τους 29 πλέον νεκρούς και 67 πλέον τραυματίες, δικαιώνεται για ό,τι σας έγραφε, αφού και στη Σμύρνη είχαμε “κτύπημα” με ρουκέτα σε Σταθμό Σ-Χ στο Κεμάλ Πασά. Τα συμβάντα αυτά θα συνεχισθούν και θα ενταθούν! 

Φίλοι μου!

Το τ/κράτος τρέμει, όπως τόσο καιρό τώρα σας γράφω! Διαβάστε:

8,5 ώρες διήρκεσε το Υπ. Συμβούλιο, (22-02-2016), υπό τον ΡΤΕ, το οποίο έλαβε χώρα στο … “Σαράϋ”. (Θα θυμάστε που σας είχα γράψει ότι ο Δαβίδ είχε πει πως 1 φορά το μήνα θα γίνεται Υπ. Συμβούλιο υπό τον Νεο-Σουλτάνο, για να … αντλούν, όπως είχε τονίσει, από τη μεγάλη εμπειρία του). Το υπόψη Συμβούλιο ήταν προγραμματισμένο για τις 29-02-2016, αλλά έγινε στις 22-02-2016, επειδή ο … Μεγαλο-Ιμάμης ΡΤΕ θα μεταβεί σε επίσημο ταξίδι στο “Φίλντισι”(Φίτζι), στη Γκάνα και στη Νιγηρία (Τί σας έγραφα τις προάλλες ειδικά για τη Νιγηρία);

Η ΜΙΤ εξέδωσε (24-02-2016 κοινοποιήθηκε από τα τ/ΜΜΕ), ειδική εγκύκλιο με κατευθύνσεις – οδηγίες, κλπ, για “Λήψη Μέτρων Ασφαλείας Πληροφοριών”, για προστασία από διαρροές, είτε από έγγραφα των διαφόρων κρατικών Υπηρεσιών – Οργανισμών, κλπ, όπου διατάχθηκε να τίθενται ειδικοί κωδικοί στους Η/Υ, (με αφορμή μάλιστα την πτώση του ρωσικού α/φ στην Χερσόνησο του Σινά, με τους 224 νεκρούς, η “ΜΙΤ” απευθύνθηκε μέχρι και στις τ/αεροπορικές εταιρείες, με οδηγίες για το θέμα της “ασφάλειας των πτήσεων”), είτε διαρροή πληροφοριών από τα “Sosyal Media”, είτε από διεξαγωγή εχθρικών κυβερνοεπιθέσεων, για τις οποίες μάλιστα ανέφερε πως έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα σε μεγάλο βαθμό, (έκανε μνεία στο ότι υπήρξε πρόσφατη προσπάθεια υφαρπαγής στρατιωτικών εγγράφων), ενώ παράλληλα τόνισε ότι μόνον από “ειδικούς” Η/Υ είναι επιτρεπτή η πρόσβαση σε “FACEBOOK” και   “TWİTTER” και όχι από τα διάφορα “σάϊτς”, κλπ.  Η “ΜΙΤ” αναφέρθηκε και στη μέθοδο του “Ψαρέματος” / “Fishing”, στο διαδίκτυο (Τί είναι, πώς προστατευόμαστε, κλπ).

Να θυμίσω ότι δεν πέρασε πολύς καιρός, από τότε που οι Ρώσοι “κατέβασαν”, επί 2 εβδομάδες, όλο τον τ/κρατικό μηχανισμό και τις Τράπεζες, με Κυβερνοεπίθεση! (Η Τουρκία, δια του ΡΤΕ, αν δεν σφάλλω, ανήγγειλε μόλις, την έναρξη δημιουργίας “Ηλεκτρονικού Κράτους” / “e-devlet”).

Η “ΜΙΤ” δημιούργησε επίσης “Ειδικό Τμήμα” και “Ειδικές Ομάδες” παρακολούθησης του θέματος “Ασφάλεια Πληροφοριών”(!), ενώ εστιάστηκε σε κατευθύνσεις – οδηγίες και εντολές στο ζέον αυτό θέμα, σε περίοδο κρίσεως!  Αντιλαμβάνεστε!

Η “ΜΙΤ” τέλος ενημέρωσε, δια των ΜΜΕ, τους Τούρκους πολίτες για το “προφίλ” των “βομβιστών αυτοκτονίας”, δίδοντας οδηγίες για το πότε θα πρέπει αυτοί να … “ψιλιάζονται”, όταν βλέπουν ένα άτομο και να πιθανολογούν ότι πρόκειται για “Καμικάζι”, ειδοποιώντας αυτόματα και την κρατική Ασφάλεια!.

Εφεξής, τα οχήματα των βουλευτών, αλλά και των λοιπών πολιτών, οι οποίοι θα ήθελαν να εισέλθουν στη “Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση”  (“ΤΒΜΜ”) θα περνάνε από μηχανήματα με ακτίνες “Röntgen”.

Τέλος,  έχουν πολλαπλώς αυξηθεί τα φυσικά και τεχνητά μέτρα ασφαλείας, όπως και οι παρακολουθήσεις(!), στην περιοχή όπου ευρίσκονται οι -κατά τεκμήριον- στρατηγικοί στόχοι, όπως είναι η Τουρκική Προεδρία της Δημοκρατίας, τα Γενικά Επιτελεία, η Βουλή, τα Υπουργεία, κλπ!*

* Θυμίζω ότι στη “ΜΙΤ” έχει μεταφερθεί, εδώ και μια 4ετία, το “Genelkurmay Elektronik Sistemleri” (“GES”), (πρόκειται θυμίζω για την παλαιά “Διεύθυνση Ηλεκτρονικών Συστημάτων”, του Τ/ΓΕΕΔ), με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον και τόσο εύκολες οι … Χούντες στην Τουρκία, όχι ασφαλώς ότι δεν μπορεί να γίνουν, αλλά σίγουρα οι όποιοι στρατιωτικοί θα επιχειρήσουν στο μέλλων θα … δυσκολευτούν λίγο!..

Επίσης, παρακαλώ προσέξτε!

Η “ΜΙΤ“, η οποία εντόπισε και ουσιαστικά Ο-ΜΟ-ΛΟ-ΓΗ-ΣΕ(!) την ύπαρξη του προβλήματος “ασφαλείας πληροφοριών” στην Τουρκία, (έστω και με παρέλευση 6ετίας+ τουλάχιστον, από το ξέσπασμα της υπόθεσης “Κατασκοπείας και Πορνείας”), την μεγάλη αδυναμία που υφίσταται στο υπόψη θέμα, έχει φέτος Π-Υ (“μπάτζετ”) 560 εκ. $ Η.Π.Α.! Βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα*!

* Η … περίφημη “ΜΙΤ”, μετά από την ανάληψη της ευθύνης από την Οργάνωση “Τα Γεράκια του Κουρδιστάν”, του τελευταίου κτυπήματος στην Άγκυρα, “ανέκρουσε πρύμναν” και τελικά αποδέχθηκε ότι ο “Βομβιστής Αυτοκτονίας” δεν ήταν ο Σαλίχ Μουχαμέντ Νετσάρ, αλλά ο Αμπντιουλμπακί Σομέρ, Τούρκος πολίτης, κουρδικής καταγωγής από το Βαν.  (Και όχι Τούρκος Κοι Δημοσιογράφοι)!.. Οι Νετσάρ και Σομέρ είναι ένα και το αυτό πρόσωπο, απλά το Νετσάρ ήταν το όνομα που έφερε η πλαστή ταυτότητα που βρέθηκε πάνω στο πτώμα του Κούρδου! Οι Τούρκοι μάλιστα έκαναν και τεστ “DNA” και έσπευσαν να μας πουν ποιός και τί ήταν, και τελικά, ουσιαστικά, ξευτελίστηκαν! Δεν βιαζόμαστε είπαμε, άντε!..

Ο λόγος του κτυπήματος ήταν η εκδίκηση για την εκτέλεση στο Τζίζρε, αν δεν απατώμαι, 28 Κούρδων τραυματιών, οι οποίοι ανέμεναν για περίπου 2 εβδομάδες +, ασθενοφόρα να πάνε να τους παραλάβουν από τα υπόγεια 6 κτιρίων, τα οποία είχαν με “τούνελς” ενώσει οι Κούρδοι, και στα οποία τελικά παγιδεύτηκαν τραυματισμένοι, όπως είπαμε!.. Σας έχω γράψει ποιοί τους εκτέλεσαν! Γυρίστε στο “σάϊτ” μας και διαβάστε για τη νέα … “JİTEM”, εκεί που γράφω για την Οργάνωση “Εσεντουλλάχ”, κλπ.

                                                                                  ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΤΗΝΗ!

Τέλος, η Τουρκία κατατάσσεται στην 15η θέση, μεταξύ των χωρών της Μ. Ανατολής, στα θέματα Ασφαλείας, Ευτυχίας / Καλοπέρασης του λαού της, και Σταθερότητος. (“G.I.R.”)

5.  Σβήστηκε, (μετά από τη διαγραφή του από ιδρυτικό μέλος του “ΑΚΡ”) και από το “σάϊτ” του “ΑΚΡ” ο πρώην ΠτΔ Αμπντιουλλάχ Γκιούλ! Κατά τα άλλα, δεν συμβαίνει τίποτα … (Όπως ισχυρίστηκε, κατά το “onalert”, ο Τ/Στρατιωτικός Εκπρόσωπος, στο ΝΑΤΟ, νομίζω, κλπ). Διαβάστε και το επόμενο και θα αντιληφθείτε! 

Φετχιουλλάχ Γκιουλέν: “Όσοι πολεμούν / μάχονται την Κοινότητα*, θα ανατραπούν σύντομα, όπως τα δένδρα χωρίς ρίζες”! Ίδωμεν “Hocaların Hocam”!!!

* Κοινότητα: Πρόκειται για την Οργάνωση του Γκιουλέν, την γνωστή “HIZMET” / “ΥΠΗΡΕΣΙΑ” ή “ΚΑΘΗΚΟΝ” (σε πολύ ελεύθερη μετάφραση)! [Εκτός του ΡΤΕ και ο Γκιουλέν δεν είναι καλά στην υγεία του! Φέρεται ότι έχει καρκίνο και αυτός, αλλά στους μεγάλους ανθρώπους αναπτύσσεται, ως γνωστόν, αργά]!..

6.  Εμβόλιμη ερώτηση… “κρίσεως”, όπως λέμε, για δήθεν … προοδευτικούς, αλλά και προς τους… κοσμοπάτρηδες“: (“Φλασιά”, όπως επίσης λέγεται).

     Είναι το ίδιο +2,5 εκ. Μουσουλμάνοι σε μία ορθόδοξη χώρα των 11εκ. (με ήδη 20% – 25% συνολικά ξενικό στοιχείο), με +2,5 – 3 εκ. Μουσουλμάνων και δη Σουνιτών, σε μία Σουνιτική χώρα των 75εκ. ;

7.  Προσέξτε τί γράφει σε παράγραφο πρόσφατου άρθρου της για την Κ-Β της Τουρκίας και την επικρατούσα κατάσταση στην χώρα της, μία “σκληρή” Κεμαλίστρια, όργανο της “ΜΙΤ”, αρθρογράφος της … Γκιουλενικής ε/φ “Ζαμάν” και συνεργάτης του “Defence Jane’s Weekly”*, η Λαλέ Κεμάλ (Σαριιμπραχίμογλου).

– Υπάρχει αλαζονεία, παρανομία και διαφθορά στην Κ-Β. (Γι’ αυτό, γράφει η Κεμάλ, η Κ-Β δεν μπορεί να δει τις αλήθειες / τις επικρατούσες πραγματικότητες στην χώρα).

– Υπάρχει ανελευθερία στον Τύπο.

– Υπάρχει ανελευθερία έκφρασης.

– Υπάρχει λογοκρισία.

– Δεν υπάρχει ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

– Υπάρχει φτώχεια.

– Υπάρχει αδιαφάνεια στη Διοίκηση!

Τόσο καλά λοιπόν! Ακούς Κε Νταβούτογλου; Εσύ Κε ΡΤΕ

* Η Κεμάλ, γράφει συνεχώς για την αδιαφάνεια στον τομέα των τ/εξοπλιστικών προμηθειών, που συνεχίζουν να ελέγχονται πλήρως από τις ΤΕΔ. Τόνισε ότι σχεδόν ο μισός Π-Υ του τ/κράτους, (50%), για το 2016, “πήγε” σε δαπάνες ασφαλείας και άμυνας, φανταστείτε φίλοι μου, όπως επίσης ότι το 30% αυτού και συγκεκριμένα η … πορεία του, είναι άδηλη! (Στο ποσοστό αυτό να θυμάστε πάντα ότι είναι και οι απόρρητες(!) δαπάνες για τα “Κατεχόμενα”, τη λεγόμενη από τους Τούρκους, “ΤΔΒΚ”)!..

8. Ας προσθέσω εδώ, και τί είπε πρόσφατα, για την οικονομική κατάσταση στην Τουρκία, (τον περίφημο οικονομικό… γίγαντα, που τον έφερνε και για παράδειγμα ο πρώην Π-Θ Κος Σαμαράς, λέγοντας “είδατε η Τουρκία που βγήκε από το ΔΝΤ, κλπ” / τόση κοροϊδία φίλοι μου, διότι απλά δεν ξέρουν την Τουρκία -δυστυχώς- οι κάθε φορά Έλληνες κυβερνώντες), η Πρόεδρος των Τούρκων Βιομηχάνων, (“TÜSIAD”), Κα Τζάνσεν Μπασαράν Σιμές. (Η “MÜSIAD” έχει “εξαφανιστεί”)!

Διαβάστε:

– Δεν γίνεται ορθή διανομή των κρατικών εσόδων.

– Ο πληθωρισμός αυξάνει.

– Η φτώχεια αυξάνει.

– Οι επενδύσεις μειώνονται.

– Το Δίκαιο νοσεί.

– Η τρομοκρατία, η οποία επηρεάζει την οικονομία, ας τελειώνει!

– Υφίσταται πρόβλημα στις εξαγωγές προϊόντων, πρώτων υλών, κλπ.

[Η Τουρκία, μετά από το ρωσικό “εμπάργκο” που την έπληξε καίρια, (σε εφαρμογή τέθηκε στις 01-01-2016), ψάχνει οικονομικά στηρίγματα και “βοήθεια” στην Ουκρανία, στην Αίγυπτο και στο … Ισραήλ, ενώ “παλεύει” να παράξει φυσικό αέριο από κάρβουνο*, ώστε να μειώσει την εξάρτηση από το εξωτερικό, ήτοι από τη Ρωσία και το Ιράν. Ενεργειακά (πετρέλαιο και φυσικό αέριο) η Τουρκία εξαρτάται κατά 70% από “τρίτες” χώρες].

* Η Τουρκία φέρεται να είναι ικανή να παράξει από κάρβουνο 32,5 δις μ³ φυσικό αέριο, κόστους 7,2 δις $ Η.Π.Α.

Τέλος, να πούμε ότι στην χώρα αυτή, την οποία κάποιοι παρ’ ολίγον να της αποδώσουν τον τίτλο του … “Οικονομικού Μοντέλου” συνεχίζει να έχει, 10ετίες τώρα, συνεχείς διακοπές ρεύματος, συνεχείς επίσης κλοπές από το ηλεκτρικό δίκτυό της, από πολίτες της, με αποτέλεσμα το κράτος να ανησυχεί και ειδικοί να λέγουν πως, «για να παύσει το φαινόμενο της κλοπής ρεύματος, θα πρέπει να κατασκευαστούν – ΠΡΟΣΕΞΤΕ – 4 φράγματα, σαν το “ΑΤΑΤΟΥΡΚ”»!..

9.  Κατά τον Αμερικανό απεσταλμένο του Ομπάμα στη Β. Συρία, Κο Mc Gurk, ο “ISIS” διαθέτει πλέον 25.000 άνδρες, μειώθηκε δηλ. η δύναμή του κατά 10.000.

10.  Στην περιοχή που ελέγχει το “PYD” (“YPG”) υπάρχουν 153.000 χιλιάδες βαρέλια πετρελαίου και 240 τρις μ³ φυσικού αερίου! Καταλάβατε!..

Η υπόψη Κουρδική Οργάνωση φέρεται ότι τώρα έχει “τραβηχτεί” στην περιοχή του Χασεκέ, ενώ κατηγορήθηκε από την Τουρκία, προχθές, ότι πήγε να φέρει στην περιοχή του Καμισλί, σε σύγκρουση, Ρώσους και Τούρκους.

Αν δείτε τον χάρτη θα καταλάβετε φίλοι μου! Αν είναι ακριβής η πληροφορία, αρίστη η σκέψη των Κούρδων, αλλά όταν δρας, έτσι μετά δεν μιλάς Κοι Κούρδοι, για μια σειρά από λόγους, αλλά “ποιείς την νήσσαν” ή άλλως “κάνεις τον … ταώ, κοινώς το παγώνι”! Δεν σας το έμαθαν;

11.   Ο Ακάρ στη πρόσφατη ομιλία του στο Κουβέϊτ, στη Σύνοδο των Α/ΓΕΕΔ, των 29 χωρών που έχουν συνασπιστεί κατά του “ISIS” (8η Σύνοδος Α/ΓΕΕΔ, των υπόψη χωρών), κατηγόρησε, με πολύ σκληρά λόγια, τον Πούτιν και τη Ρωσία για τη στάση της, στο “Συριακό”! Σας έχω πει για τον χαρακτήρα του Ακάρ!

12. Η Τουρκία θέλει, από στρατιωτικής κυρίως πλευράς, στην επέτειο των 100 ετών της “Τουρκικής Δημοκρατίας”, δηλ. το 2023, (αν υπάρχει, συμπληρώνω εγώ), να έχει πετύχει τα παρακάτω:

          –  Την παραγωγή νέων όπλων.

     – Να έχει απεξαρτηθεί 100% από τις ξένες εταιρείες οπλικών συστημάτων, να είναι δηλαδή αυτοδύναμη στα εξοπλιστικά της.

Σήμερα, το ποσοστό “εξάρτησής” της από το εξωτερικό, στον τομέα των εξοπλιστικών, είναι 21%. Δηλ. κατά 79% είναι -οπλικά- “ανεξάρτητη”.

Θυμίζω ότι η … “Ιστορία” αυτή ξεκίνησε το 1975, όταν της είχε επιβληθεί από τις Η.Π.Α., “εμπάργκο” πωλήσεως όπλων, λόγω της εισβολής της στην Κύπρο.

Η Τουρκία, προκειμένου για την αναφερθείσα… απεξάρτηση, πάντα επεδίωκε και επιδιώκει, στις όποιες συμφωνίες της για οπλικά συστήματα, να “αγοράζει” τεχνογνωσία.

Η Τουρκία επίσης λειτουργεί εκβιαστικά και στον τομέα των εξοπλιστικών, (δεν εντυπωσιάζει αυτό, αφού είναι γνωστή η τακτική της), φτάνοντας στο σημείο να κατηγορήσει / -ρεί τις Η.Π.Α. πως σκότωσαν και σκοτώνουν Τούρκους επιστήμονες, που ασχολούνται στην Πολεμική Βιομηχανία της, ώστε να μην μπορέσει ποτέ να γίνει εξοπλιστικά “αυτοδύναμη”!

           –  Τα α/φ της να έχουν τουρκικά λογισμικά!

          –  Να μην χάσει την αεροπορική Βάση του Ιντζιρλίκ, στα Άδανα, κάτι για το οποίο φοβάται πάρα πολύ, αφού όπως πιστεύει, όπως διατείνεται μερίδα Τούρκων στρατιωτικών και πολιτικών, αν συμβεί αυτό, θα μειωθεί σοβαρά η τουρκική στρατιωτική ισχύς! Από την άλλη όμως, κάποιοι άλλοι λέγουν πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα έχουμε το … νέο “Οθωμανικό Ξύπνημα” και την απαρχή μιας νέας αυτοκρατορίας! Είναι κάποιοι που πιστεύουν στην Τουρκία, πως “ο Αλλάχ έχει πει ότι η Τουρκία θα είναι ο τελευταίος Κυβερνήτης του Κόσμου“!

           –  Να έχει γίνει μέλος του ΝΑΤΟ το Ισραήλ!

           –  Να έχει αναπτύξει πολιτική και στρατιωτική… πολιτική / στρατηγική για το Διάστημα.

           –  Να είναι αυτάρκης σε καύσιμα και γενικά σε θέματα ενέργειας!

          –  Να   είναι   σε   θέση   να   παράξει   ατομική   βόμβα!   (Εργάζεται   πάνω στο αντικείμενο με το Πακιστάν)!

Σας αφήνω τώρα φίλοι μου, διότι…  “χάλασε το πινέλο”!.. Έχουμε και συγκέντρωση στο Ουράνιο Θρυλικό Γήπεδό μας σήμερα, για ανειλημμένη διεθνή αθλητική μας υποχρέωση και πρέπει να προετοιμαστώ, όπως και όλη η “Χορωδία”, ώστε να παραστώ / -ούμε! Καταλάβατε!

                                                                          ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΛΙΑΣΘΕ

                                                                 “ΑΓΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΒΑΩΘ“!!!

                                                                                          ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

ΥΓ. ΑΣΛΑΝΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ! Άγγελε Υπουργέ επί των Αθλητικών! Να πιούμε κανένα καφέ, να φάμε κανένα σουβλάκιον, κλπ μετά από τη… συνάντηση!

ΕΝΤΟΛΗ: Όλοι οι Άγγελοι προσευχή σήμερα, μέχρι και το τέλος της … συνάντησης!…

                                                                                                        – / –