“… Ποικίλης Ύλης” Και… Ανάκατα!.. Νο “2”!.. (02-06-2020)

Φίλοι μου!

1. Για τους Τούρκους και εμάς, τα έχουμε πει και γράψει και… ξαναγράψει! Τί θέλουν σε βάρος μας, καθώς και το «πότε» και το «πώς» θα επιχειρήσουν να το υλοποιήσουν στο Πεδίο, εναντίον μας! Το αυτό έχουμε πράξει και για εμάς! Και το τί θα έπρεπε να είχαμε κάνει ως Ελλάδα και το τί θα έπρεπε / τί θα πρέπει να κάνουμε, κλπ, «τα πάντα… όλα»!

Άρα, δεν θα επανέλθουμε, αφού μπορείτε, αν πάτε στο «σάϊτ» μας και ψάξετε, να βρείτε τα πάντα, ακόμα και την χθεσινή είδηση (01-06-20202), με την οποία η «ΤΡΑΟ» ζητάει άδεια («του κόλου»), από την τ/Κ-Β, για σεισμικές αρχικά έρευνες και ακολούθως γεωτρητικές, στα δυτικά ακριβώς όρια της ΑΟΖ – υφαλοκρηπίδος τους (πάντα κατ’ αυτούς), στην περιοχή μεταξύ της Κρήτης μας και της Κυπριακής Δημοκρατίας, στα 6 ΝΜ (σχεδόν στα 10 χλμ) ακριβώς, από τα νησιά μας Κρήτη, Κάρπαθο και Ρόδο!

[Ο δημοσιευθείς στην τ/ε/φ της «Κ-Β» τ/Χάρτης (01-06-2020) είναι εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια -μπορεί και 12- γνωστός στις ΕΕΔ και στο ε/ΥΠΕΞ].

Απλώς εμείς, υπερεκτιμώντας προφανώς τις… ραβδώσεις των εγκεφάλων των νυν Τ/Στρατηγών, είχαμε εκτιμήσει πως θα έκαναν έρευνες, ακριβώς στην τομή της ευθείας γραμμής Κρήτη – Κύπρος, με την κάθετη σ’ αυτήν γραμμή, απ’ το Καστελόριζο («Σύμπλεγμα» Μεγίστης)!..

Και αυτό, διότι:

  α. Τα 6 ΝΜ τα έχουν πλέον «καπαρώσει», ως διεκδίκηση, από το 1974 και μέχρι σήμερα, διεθνώς, αφού από τότε ξεκίνησε ο… τ/αγώνας (sic) να καταστεί το ½ Αιγαίο τουρκικό και σχεδόν άπαντες στον Κόσμο γνωρίζουν πια το συγκεκριμένο «θέλω» των Μογγόλων στο Αιγαίο, με την Ελλάδα να τηρούσε και να τηρεί, πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων, «Παθητική Στάση» ή όπως την αποκαλούμε, μετά από τα «Δεκεμβριανά» του 2008, «Παυλοπούλειο»!..

Άρα, οι θέσεις που ζήτησε η «ΤΡΑΟ» για έρευνες είναι μάλλον… πλεονασμός, μια συνήθης τ/υπερβολή, ενώ το γεγονός ότι είναι και εντός της… τ/«σκιάς φωτός», όπως έτσι μοιάζει να είναι αυτό που εμφανίζει ο τ/ Χάρτης του Τ-Λ συμφώνου (είναι σαν σκιά από φακό νυχτερινού κλέφτη, που ψάχνει στο σκοτάδι, η αποτυπωμένη σε Χάρτη Τ-Λ γεωγραφική… ένωση), δεν νομίζω ότι σχετίζεται με την υπόψη τ/επιλογή!..

  β. Με το να πηγαίνανε ή και με το να πάνε τώρα οι Τούρκοι στο σημείο που εμείς εξ αρχής πιστεύαμε ότι θα πηγαίνανε και εκτιμούσαμε, οι ΤΕΔ αποκλείουν αμέσως, και μάλιστα στο πιο στρατηγικό κατ’ εμάς σημείο, τον υπ.αρ. «1» «Στρατηγικό τους Στόχο», που είναι η Κύπρος, περισφίγγοντάς την όπως ο βόας τα θύματά του και όχι απλώς εφαρμόζοντας την γνωστή τους αγαπημένη στρατιωτική / «παραδοσιακή» τακτική Πεδίου, αυτήν της «Τανάλιας», πολλαπλασιάζοντας στο μέγιστο βαθμό τις πιθανότητες να καταλάβουν και την υπόλοιπη Κύπρο, οπότε τότε ΟΛΑ… ΠΑΠΑΛΑ… , για τον Ελληνισμό στην υπόψη περιοχή, αφού οι Τούρκοι θα έχουν αποκτήσει εκεί το ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ!

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, (ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΥΤΟ Σ’ ΕΜΑΣ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ ΣΤΑ «ΒΗΜΑΤΑ» ΤΟΥΣ ΤΕΔ), ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ, ΟΥΤΕ Η Ε/Κ-Β, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΕΔ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ», ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ / ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΦΟΒΟ!.. (Είναι αυτό που σας έχουμε πολλές φορές και γράψει, περί προσεγγίζοντος, πολύ επικινδύνως πλέον, του 2023)!..

ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ, ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ, (σε πολιτική βάση και για τα πάντα), ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ!..  (Αγαπημένη μας… προφήτισσα  Κα Μπενάκη)!..

   γ. Θα «γκρέμιζαν» «ντε φάκτο»(!) την όποια τυχούσα αναβίωση του Ε-Κ Δόγματος, αυτού που αναφέρεται σε «ΕΝΙΑΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ Ε-Κ ΧΩΡΟ», κλπ, κλπ, κλπ!..

Ο στόχος των Τούρκων είναι πρωτίστως η Κύπρος και ο υφιστάμενος σχεδιασμός τους περιλαμβάνει την σε 3 ημέρες κατάκτησή της, με προέλαση – επίθεση… «σα κατ»!..

Γι’ αυτό και έφτιαξαν τη ναυτική βάση του Ακσάζ, γι’ αυτό σχεδιάζουν τώρα να κάνουν ναυτική βάση στην Αμμόχωστο, γι’ αυτό προώθησαν μάχιμες αεροπορικές Μονάδες στο νότιο, απέναντι από την Κύπρο, εκτός ΝΑΤΟ ακόμα(!), τμήμα της χώρας τους, (απέχει μια «πηδουκλιά» από το νησί), γι’ αυτό έφτιαξαν α/δ στα «Κατεχόμενα», γι’ αυτό υπερεξόπλισαν, στρατικοποιώντάς την απολύτως, την κατεχόμενη βόρεια Κύπρο, κατεχόμενη μετά από τη «Διεθνή Προδοσία», του 1974*, προδοσία που βρήκε εδραία βάση / γερά θεμέλια στην απύθμενη… ΟΡΑΤΟΤΑΤΗ(!) και όχι… ΑΟΡΑΤΗ Ιωαννιδική πολιτικο-στρατιωτική… άνοια, μια τέτοια άνοια που είναι πάντα… συνημμένη των αχάριστων κυρίως ανθρώπων, των αλαζόνων και υπερφίαλων. … Βρούτων και μη!..

* Από το 1974 μέχρι και σήμερα, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ στις πάγιες τ/διεκδικήσεις (Αιγαίο – Κύπρος – Θράκη), απλώς είχαμε και έχουμε, κατά συγκεκριμένους καιρούς βεβαίως, «update» τ/λεκτικές – ρητορικές… παπαριές, της μορφής πχ «Γαλάζια Πατρίδα», όπως ονόμασαν την διεκδίκηση του ½ Αιγαίου μας, έως δηλαδή τον 25ο Μεσημβρινό ή 6ΝΜ, κλπ, κλπ, κλπ, ώστε να ανανεώνουν ακουστικά(!) τις επιδιώξεις τους και να προσδίδουν –υποτίθεται- και «Ειδικό Βάρος» σ’ αυτές, ασκώντας παράλληλα και «Πληροφοριακές Επιχειρήσεις» / «ΨΕΠ», κυρίως προς εμάς, που είμαστε και θα είμαστε ο 1ος τους και κύριος ιστορικός αντίπαλος – εχθρός!

Καταλαβαίνετε τώρα φίλοι μου, τί ήθελε να κάνει με την αεροπορική βάση στην Πάφο, όπως και με την ναυτική όμοια εκεί, ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αυτός ο τεράστιος Πατριώτης Πολιτικός μας;

Ποιοί τον «πούλησαν», ποιοί πολιτικοί και στρατιωτικοί τότε υπονόμευσαν την ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, απέναντι στον Ασιάτη βάρβαρο; STOP!

Αν δεν είχαμε σήμερα τα F-16 και τα Μιράζ, του… Ανδρέα, οι Τούρκοι θα είχαν πάρει την Ελλάδα «αέρα»!.. Το ξαναγράφουμε αυτό!

Γι’ αυτό και οι ΤΕΔ «φαγώθηκαν», τα τελευταία χρόνια, να μάθουν τα πάντα, γύρω από την ΕΠΑ, χρησιμοποιώντας κυρίως Έλληνες πλέον, αλβανικής καταγωγής, μισθωμένους πράκτορες και πληροφοριοδότες!

Γι’ αυτό και εμείς ζητήσαμε, με στεντορεία την φωνή, κάνοντας εκκωφαντικό διαδυκτιακό… θόρυβο, να μπει ο Σορίτης (διότι περί αυτού πρόκειται) νυν Π-Θ μας Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, στο πρόγραμμα των «F-35», απαντώντας και σε όλα τα έωλα επιχειρήματα, που πιθανώς θα του έφερναν ως αντίλογο, οι… απόγονοι εκείνων που «πούλησαν» κάποτε και εμπόδισαν τον Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, (ναι, τον Ιδρυτή του ενός και ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.), να εξασφαλίσει τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ στην ημι-κατεχόμενη Κύπρο μας!..

Πού είναι σήμερα όμως οι Έλληνες πολιτικοί;

Οι Έλληνες πολιτικοί, κυρίως από το 1996 και μετά, (όντες και ούσες, οι 8 στους 10, απόγονοι «Μεγαλο-τσιφλικάδων» της… πολιτικής του τόπου, μετά από την «Εθνική Παλιγγενεσία» μας), είναι παντελώς ΑΣΧΕΤΟΙ στα Ε-Τ, «αιχμάλωτοι» των θελήσεων των αριστερών τάχα «Διεθνών Εβραίων» και σχεδόν Κοσμοκρατόρων, όπως και «αιχμάλωτοι» των εδώ διορισμένων απ’ αυτούς… συμβούλων τους, [«Διεθνών Εβραίων» που κυβερνούν την  Ευρώπη, την  Ήπειρό μας], όντας και ούσες απολύτως δουλόφρονες απέναντί τους, έναντι του ανταλλάγματος της εξουσίας και ουσιαστικά της «Τοποτηρητείας» πλέον, στην υποθηκευμένη έως το 2115… παγκόσμια Πατρίδα μας! (Γειά σου «Σόρος-Τσίπρα», πολιτικέ… Κολοπαιδαρά! Σ’ ευχαριστούμε εσένα και το Όργανο της «ΜΙ6» Τσακαλώτο, που μας αφήσατε  την Ακρόπολη, αν δεν σφάλλω φυσικά… , αχαχαχαχαχαχαχα)!..

Παράδειγμα; Διαβάστε αμέσως παρακάτω:

 «Πέρασαν» ήδη 24 ώρες από την τ/κίνηση και η ε/Κ-Β, ενώ μας τον «ακουμπάνε» οι Τούρκοι και πάλι, ΔΕΝ(!) ΟΡΙΣΕ (να την ακούσουμε) και ΔΕΝ(!) ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΑΚΟΜΑ (ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ) «ΑΟΖ» ΜΕ ΤΗΝ «ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ασχολούμενη κρυφίως, τάχα μου και δήθεν, στο υπόψη θέμα, με την Αίγυπτο, που όμως, αν και φίλη… υποτίθεται, (λόγω της υπάρξεως εκεί του Σίσι), «κλωτσάει» στην από κοινού ανακήρυξη Ε-Α «ΑΟΖ», λόγω του Συμπλέγματος της «Μεγίστης»!..

Οι δικοί μας «νάνοι» πολιτικοί τσιφλικαδο-απόγονοι, που έχουν απέναντί τους στην Τουρκία, πολιτικούς με όχι τίποτα σπουδαία μυαλά, αλλά σίγουρα 100% Πατριωτικά, αναφέρουν / αναμασούν συνεχώς πάγιες «καραμέλες», που οι ντόπιοι και ξένοι κεκαλυμμένοι πράκτορες των «Διεθνών Εβραίων», που τους ελέγχουν απολύτως, όντας με μια σειρά «επιθέτων» δίπλα τους, τους έμαθαν να μασούν και να αναμασούν στα Ε-Τ θέματα, για να δείχνουν έτσι ότι έχουν εντρυφήσει και στο μείζον αυτό εθνικό θέμα, «καραμέλες» όπως της μορφής «οι Τούρκοι εξάγουν τα εσωτερικά τους προβλήματα» ή «οι Τούρκοι έχουν οικονομικά προβλήματα και σήμερα διαλύονται, αύριο διαλύονται», κλπ, κλπ, κλπ, χωρίς οι ανόητοι να σκεφτούν, έστω μια φορά, πχ πώς είναι δυνατόν να διαλυθεί μια χώρα τέτοιας Γεωγραφίας (α ρε Ελληνάρα Βύζαντα… ) ή έστω, πώς είναι δυνατόν να διαλυθεί μια χώρα, η οποία αποτελεί τον τελευταίο παγκόσμιο σταθμό, κατά την μεταφορά του παγκοσμίου χρυσού, πριν αυτός καταλήξει στις Τράπεζες των Ρότσιλντ και των λοιπών Παγκοσμιοποιητών «Διεθνών Εβραίων», στο Λονδίνο, στην Φραγκφούρτη, στην Βασιλεία, κλπ!..

Με την ευκαιρία και παρενθετικά!

Ποιά ήταν τα περίφημα εξοπλιστικά του Σημίτη Κε Σ. Καλλιντερίδη, με τα οποία, όπως είπες, είμαστε σήμερα τάχα, περίπου ελεύθεροι, κλπ;

Αναφέρθηκες άραγε, στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσες στον Τ/Ο δίαυλο «Μπλου Σκάϊ», στους S-300 που δεν έμειναν στην Κύπρο ή σ’ αυτά τα οπλικά συστήματα που αργότερα έβαλε, ως Π-Θ, ο «πειραγμένος» πια (λόγω του τραγομουσιού του… ντε, αχαχαχαχα) «Νέο-Βούδας» Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, να «ξεπλύνει» την βρώμα τους, ως Πρόεδρος της οικείας Επιτροπής, η Αρχιμασωνάρα (Στοά «Βενιαμίν ο Λέσβιος») βουλευτής τότε της ΝΔ, Γιάννης ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ; Μήπως έλεγες / λες γι’ αυτά που δεν έχουν, εδώ και χρόνια, ανταλλακτικά, κλπ, κλπ, κλπ, και «ζουν» χάρη στην… εφευρετικότητα των στελεχών των ΕΕΔ;

Αν ο Σημίτης ήταν πραγματικός Πολιτικός, ήτοι «Στρατηγικός Νους» Κε Σ. Καλλιντερίδη, αν ήταν, ως ψυχή, πραγματικός Έλληνας, όταν του ανεφέρθη, το 1996, στην βρώμικη προδοσία των Ιμίων, πως ο Ε/Στόλος είναι έτοιμος να βυθίσει το 90% του αντίστοιχου τουρκικού, θα είχε διατάξει «ΠΥΡ» και θα ακούγαμε πάλι για Τουρκία, αν ακούγαμε, μετά από τουλάχιστον 50 με 100 χρόνια!.. Ήταν όμως κάτι που δεν το ήθελαν με τίποτα τα ανώτερα Αφεντικά του και ομόφυλοί του, αφού θα τους χάλαγε κάτι τέτοιο τα βρώμικα σχέδιά τους και για την Ελλάδα και για την ευρύτερη περιοχή, σχέδιά τους που ειδικά εμείς οι Έλληνες βιώσαμε και βιώνουμε ακόμα στο… πετσί μας!..

Ο Κος αυτός, που τον… έψαχναν εκείνη την νύχτα των Ιμίων… , 2 Ναύαρχοί μας με πολλά κιλά αρχίδια, όπως ήταν οι Λυμπέρης και Βασιλικόπουλος, (τον συγχωρεμένο ΕΛΛΗΝΑΡΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ Βασιλικόπουλο μάλιστα, τον είχε αυτή η ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΙ… ΣΟΒΑΡΗ, όπως τον… προπαγάνδιζαν, ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΚΟΥΡΑΔΑ, ο ΣΗΜΙΤΗΣ, «να φυλάει… σκοπιά», έξω από το Γραφείο του αναμένοντάς τον… ), έχει πολύ-εγκληματίσει κατά της ίδιας της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ και είναι ΝΤΡΟΠΗ σου και να τον αναφέρεις ακόμα, θέλοντας να δείξεις άραγε, τί;

To αυτό ισχύει ασφαλώς και για τους άλλους 2 μεγάλους… ορατούς / τρανούς ΠΡΟΔΟΤΕΣ της νύχτας εκείνης και αναφέρομαι στους Γ. Αρσένη και τότε Α/ΓΕΣ Βούλγαρη ή «Δράκο της Θήβας»!.. STOP!

Το ότι οι Τούρκοι Στρατηγοί ουσιαστικά, επέλεξαν τα σημεία πλησίον των ε/νησιών, για έρευνες, κλπ, δεν σημαίνει βεβαίως ότι δεν μπορεί, σε μια 2η σκέψη τους, που πάντα κάνουν, να πάνε εκεί που εμείς είχαμε αρχικά εκτιμήσει, αφού απέδειξαν ότι ξέρουν να… ακούνε!..

Παράδειγμα;

Μοιάζει, με την στάση τους στους S-400, να μας άκουσαν, αφού δείχνουν πλέον πως «το γυρνάνε» σε επιλογή των F-35 και των “PATRIOTS”, κάτι που σημαίνει ότι διαθέτουν τουλάχιστον ευήκοα… ώτα και πως για στρατιωτικοί, δεν είναι διόλου ΑΚΑΜΠΤΟΙ!..

Παρατήρηση:

Οι ΤΕΔ, ως «μενταλιτέ», αλλά και ως επιχειρησιακές τακτικές Πεδίου, είναι ίδιες, από το 1919-1922, έως και σήμερα, αναλογικά βεβαίως των χρονικών περιόδων, στις οποίες αναφερόμαστε, όπως βεβαίως αναλογικά και αντίστοιχα και των όποιων τεχνολογικών και άλλων στρατιωτικών εξελίξεων, έχουν επισυμβεί μέσα στις 10 σχεδόν αυτές 10ετίες!

Πρέπει όμως να τους έχεις μελετήσει σε βάθος γενικώς, ώστε να μπορείς να τους «τσιμπάς» πάντα, γεγονός που προϋποθέτει πολλά χρόνια… «κόλο στα θρανία» και πολύ κόπο, σχεδόν να έχεις γίνει, ψυχή και πνεύμα, Τούρκος και όχι να είσαι… «υψηλή διανόηση» και… «ταμτιριρίμ», απλώς και μόνον επειδή λόγω κάποιων… λόγων ή και συγκυριών, έχεις ή θα πρέπει να έχεις δημόσιο ή άλλης μορφής… τουρκικό λόγο!..

Συνεχίζοντας:

2. Η Ελλάδα μετά και από την τελευταία αυτή τ/κίνηση θα πρέπει να στραφεί, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, προς τις Η.Π.Α., αλλά και προς το Ισραήλ, παρ’ ότι οι ηγέτες των χωρών αυτών, Κοι ΤΡΑΜΠ και ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, όντας ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, αποτελούν «ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ» των «Διεθνών Εβραίων», της «Παγκοσμιοποίησης»!..

Θα πρέπει να βρει ο Σορίτης* νυν Ε/Π-Θ και άρα ιδεολογικός ή έστω… Παραταξιακός (sic) αντίπαλος των σημερινών ηγετών των Η.Π.Α. – Ισραήλ, τις αναγκαίες και τώρα πια ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ(!), όπως πιστεύουμε ισορροπίες, ώστε και τις… πόρτες αυτών πολλαπλώς να «κτυπήσει», χωρίς να θίξει τις διεθνιστικές πολιτικο-οικονομικές θεωρήσεις και πιστεύω, των σημερινών «Παγκοσμιοποιητών» αριστερών «Διεθνών Εβραίων», που κυβερνούν, με τα μίσθαρνα Όργανά τους, (Μέρκελ και Σία… ) την ευρωπαϊκή Ήπειρό μας, αλλά φυσικά ούτε  να θίξει και τις λίαν πιθανώς όμοιες των «Διεθνών Εβραίων» ηγεμόνων μας στην Ευρώπη, δικές του ιδέες, απόψεις και θέσεις, κάτι που βεβαίως, από λίγο, έως και καθόλου, θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει, μπροστά στο εθνικό όφελος!..

* Ο Σόρος διαπερνά οριζόντια το ΟΛΟΝ(!) του σημερινού, ελληνικού λεγομένου ακόμα και όχι… εληνόφωνου, πολιτικού συστήματος, στο οποίο έχει, αυτός ουσιαστικά, συστήσει με τα λεφτά του τον Εθνο-μηδενιστικό «ΣΥΡΙΖΑ» εξ ου και «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ»!..

Και κυρίως, ο Κ.Μ. πρέπει να στραφεί προς τις… πλανηταρχικές Η.Π.Α., παρ’ ότι αυτές σπαράσσονται από τα τελευταία γεγονότα, μετά από την σκοτεινή όσο και ύποπτη υπόθεση της δολοφονίας του… «Μαύρου Γίγαντα», διότι ΟΥΔΕΜΙΑ άλλη χώρα υπάρχει που να μπορεί να προσφέρει ουσιαστική στο Πεδίο συνδρομή!

Τα τωρινά και σε εξέλιξη ευρισκόμενα ακόμα γεγονότα της άκρατης τρομοκρατίας και παραγωγής… «ΧΑΟΥΣ» σε όλες σχεδόν τις Η.Π.Α., είναι αυτά με τα οποία επιδιώκει σήμερα η «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ» να «ρίξει» τον ΤΡΑΜΠ από την θέση του, κάνοντας τον να ηττηθεί στις προσεχείς εκλογές του Νοε, του 2020!..

Θυμίζω το απύθμενο μίσος των «Διεθνών Εβραίων» για τον Αμερικανό Πατριώτη ΤΡΑΜΠ, τον οποίον οι «Παγκοσμιοποιητές» προσέβαλαν προσφάτως με το τεραστίας ισχύος… «ΚΡΟΣΕ» του υπαρκτού(!) και άκρως θανατηφόρου Κινεζικού χτικιού «ΚΟΒΙΝΤ-19», ενός χτυπήματος που «έστησαν» και του… «έδωσαν»,  μαζί με τους Κινέζους «Νέο-Κομμουνιστές», που επίσης τους «έχει κόψει τα πόδια» ο Τραμπ, όσο κυβερνά, και στην Αμερική και στον υπόλοιπο κόσμο! (Έχουμε, ως «σάϊτ», αναφερθεί σχετικά).

Προσπάθησαν να τον παρουσιάσουν ως φονιά του ίδιου του λαού, με βάση τους 100.000 νεκρούς, σε μια χώρα 250.000.000+!..

Τον Τραμπ τον «χτυπάνε» συνεχώς και βρώμικα οι σχεδόν Κοσμοκράτορες αριστεροί «Διεθνείς Εβραίοι», από της εκλογής του ακόμα, αφού αιφνιδιάστηκαν μ’ αυτήν, εκλογή του, την οποία δεν πίστευαν, γι’ αυτό και δεν «ήλεγξαν» τότε τις εκλογές!..

Το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» Κόμμα των Η.Π.Α. δεν είναι αυτό που ήταν παλιά! Έχει πλέον μεταλλαχθεί σε έναν διεθνή… «ΣΥΡΙΖΑ» (για να σας δώσω να καταλάβετε… με λεκτική υπέρβαση και υπερβολή), στην προσπάθειά του, μετά την πτώση του Κομμουνισμού το 1990-1991, να «αγκαλιάσει» όλους τους «άστεγους» Διεθνιστές με «Κόκκινο Μανδύα» και να τους κάνει Διεθνιστές με «Μαύρο Μανδύα», σιτιζόμενους πλέον από τα χρήματα των «Διεθνών Εβραίων», αλλά βεβαίως και από τα χρήματα της μεγάλης «Αμερικανικής Συμπολιτείας»!

Το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» Κόμμα των Η.Π.Α. έχει μετατραπεί, με βάση τον πολιτικό διαχωρισμό των προγόνων των σημερινών Μασώνων «Ιλουμινάτι», του «Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού», σε αριστερά, κέντρο και δεξιά, σε ένα βαθιά αριστερό και «extreme» Κόμμα, ελάχιστα ομοιάζον με Αμερικανικό Κόμμα, δυστυχώς!..

Για να καταλάβετε το πόσο έχει ξεφτιλιστεί ως Κόμμα και το πόσο είναι διαβρωμένο, σημειώστε ότι ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΔΙ’ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ, (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ «ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ»), ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΡΑΜΠ!

Τώρα στις Η.Π.Α.,  με την τρομοκρατία των ακρο-αριστερών «ΑΝΤΙΦΑ» (που μέχρι προχθές διαμαρτύρονταν στους δρόμους, διότι τους όφειλε λεφτά ο Σόρος / μπείτε στο «youtube» και δείτε την σχετική αναφορά μας) και την τρομοκρατία συναφών Οργανώσεων, τρομοκρατία που στοχεύει στο απόλυτο ΧΑΟΣ στις Η.Π.Α.*, και στην απόλυτη δυσφήμιση του Τραμπ, εν όψει των εκλογών του Νοε. του 2020, Οργανώσεις που ΟΛΕΣ(!) δημιουργήθηκαν στην “CIA”, επί των «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ» Κλίντον και Ομπάμα, προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Τραμπ οι «Παγκοσμιοποιητές», πλην των άλλων, και ως ανίκανο να κυβερνήσει το Α/Κράτος, ως έναν άνθρωπο που έχει τάχα ξεσηκώσει όλο το Έθνος εναντίον του, κλπ, επιχειρούν, εκμεταλλευόμενοι την δολοφονία του δυστυχούς Μαύρου,  να τον ξαναπαρουσιάσουν ως φονιά και πάλι και ειδικότερα ως προστάτη «των φονιάδων των μαύρων και γενικώς των φονιάδων, των μελών των πάσης φύσεως ευρισκομένων στις Η.Π.Α. μειονοτήτων» Αστυνομικών, κλπ, λες και η Αστυνομία στις Η.Π.Α. φέρεται σκληρά, κλπ, μόνον στους μαύρους και όχι στους λευκούς!..

* Κα Μπόση!.. Ή «Πιασμάν» θα πρέπει να είστε ή «Χεσμάν» ή και τα δύο, για να μας λέτε (ειδήσεις ΕΤ-1, την ημέρα που ήσασταν με τα… κεριά στη  Πεντέλη, όταν «έπεσε το ρεύμα» σας εκεί, κλπ) ότι οι «ΑΝΤΙΦΑ», με την τόση διεθνή… ακτινοβολία… , είναι λίγοι και δεν διαμορφώνουν καταστάσεις, κλπ, κλπ, κλπ!.. Μην τρομοκρατείστε «έξυπνη» Κα Καθηγήτρια, «του ναι μεν, αλλά», πιθανή υπάλληλε  της ΕΥΠ και αξιότιμο μέλος του Πανεπιστημίου Πειραιώς! Αυτό έλλειπε… δα! Κάπου δεν θα σας έβαζε και εσάς το «σύστημα», ώστε χωρίς οικονομικό άγχος να επηρεάζετε… καταστάσεις και… μυαλά, προς τα εκεί που θέλουν τα «Διεθνή Αφεντικά»… σας / μας;

Για ΧΑΟΣ και για ΚΑΜΙΑ σχέση με το 1968 και τα γεγονότα που ακολούθησαν την δολοφονία του «Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ», όπως οι προπαγανδιστές των «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ», δια των Τ/Ο σταθμών τους («CNN», «Bloomerg», κλπ), θέλησαν να παρομοιάσουν τα τωρινά γεγονότα στις Η.Π.Α. μίλησε και η Αφρο-Αμερικάνα Δήμαρχος της Ατλάντα!..

Επίσης! Έβαλαν οι «Διεθνείς Εβραίοι»… όλο το «Χόλυγουντ», το οποίο ελέγχουν απόλυτα να προβαίνει καθημερινά σε δηλώσεις κατά του Α/Προέδρου, όπως και αθλητές, Καθηγητές, κλπ, μάλιστα Καθηγητές που αυτοί τους έκαναν Καθηγητές, ώστε να ελέγχουν και την πληροφόρηση και την γνώση, κλπ, κλπ, κλπ, ενώ ετοιμάζουν και 2ο «Λοκ Ντάουν», από Σεπ., με το οποίο θα επιτεθούν ξανά μαζικά και μετωπιαία στον Τραμπ και αν τα «γκάλοπ» τότε δείξουν ότι οΤραμπ προηγείται, αμφιβάλλω αν θα πάνε σε εκλογές οι Η.Π.Α., με την αιτιολογία της καραντίνας και αυτής των θανάτων!..

«Βγήκε» μέχρι και ο αφρο-Αμερικανός Ομπάμα και έκανε και αυτός δήλωση, έμμεσα δεικτική  κατά του Τραμπ, λέγοντας ότι δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά στις Η.Π.Α., τον 21ο αι., λες και δεν συνέβαιναν και επί ημερών του παρόμοια και χειρότερα ίσως γεγονότα, με μεγαλύτερη μάλιστα την δικιά του ευθύνη, όντας και ο ίδιος Αφρο-Αμερικανός!..

Ναι, αγαπητοί μου, ο Ομπάμα, αυτός που κυρίως αιματοκύλισε την Μ. Ανατολή και την Β. Αφρική, με την «Αραβική Άνοιξη», αίμα που τρέχει άφθονο ακόμα σήμερα στη Συρία, στην Λιβύη, στην Μ. Ανατολή, στην Αραβική χερσόνησο, κλπ, αυτός που, με εντολή των «Παγκοσμιοποιητών» Βαρώνων του παγκοσμίου χρήματος, δημιούργησε και το «Προσφυγικό – Λάθρομεταναστευτικό», που βιώνουμε σήμερα και οι Έλληνες, και μάλιστα με τον πιο βρώμικο και αισχρό τρόπο, «φαληρημένοι» απ’ αυτούς τους «Κους», αφού το ευρύτερο σχέδιο κυριαρχίας των «Κων» αυτών είχε και έχει πολλούς δευτερεύοντες στόχους!.. (Ο άλλος βρωμιάρης της «Παγκοσμιοποίησης» των «Διεθνών Εβραίων» Μπιλ Κλίντον, τις προσφάτως αποκαλυφθείσες σχέσεις του οποίου με τον παιδεραστή Επστάϊν απέκρυψαν όλα τα… πλανητικά ΜΜΕ, αφού αυτά ελέγχονται από την «Παγκοσμιοποίηση», είχε αιματοκυλίσει και βρωμίσει με δολοφονικά χημικά όλα τα Βαλκάνια)!..  

Ναι, ο Ομπάμα, που αν και «Άφρο» και Μουσουλμάνος, δεν έκανε τίποτα για την καλυτέρευση της ζωής όλων αυτών των εγχρώμων  Αμερικανών… Κων και… Κών συμπατριώτων του, που «σήμερα» διαδηλώνουν και με συγκεκριμένες  εντολές των παγκοσμίων Αφεντικών του Ομπάμα νέων «Νεοταξιτών», σπάνε, καίνε, βανδαλίζουν, κλπ, κλπ, κλπ, το Α/Κράτος, με στόχο πάντα την πτώση ΤΡΑΜΠ και την επαναφορά της «Παγκοσμιοποίησης» και στις Η.Π.Α.!

Ναι, ο Ομπάμα, την γυναίκα του οποίου Μισέλ έβαλαν οι νέοι «Νέο-Ταξίτες» ως υποψήφιο Αντιπρόεδρο, δίπλα στον υποψήφιό τους για την Α/Προεδρία στις επικείμενες εκλογές του Νοε. του 2020, στο Κόμμα τους στις Η.Π.Α., σ΄αυτό δηλαδή των «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ», Τζο ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ο οποίος είναι… «με άδεια εξόδου από τον τάφο»! Δείτε τον και θα καταλάβετε!..

Και αυτό το έκαναν διότι η Μισέλ απλώς είναι μαύρη, ώστε έτσι να πάρουν όλες τις ψήφους των έγχρωμων Αμερικανών, και διότι κυρίως είναι γυναίκα του Ομπάμα, με ό,τι αυτό πιθανώς να σημαίνει στον ψυχισμό των μαύρων, των Ισπανόφωνων, και γενικώς των μεταναστών, κλπ, όπως βεβαίως την έβαλαν και ελλείψει άλλης – άλλου υποψηφίου, ικανού ή ικανής «να κάνει την διαφορά», όπως λέμε, στις εκλογές!..

Οι «ΑΝΤΙΦΑ» φίλοι μου, με βάση τον σχεδιασμό των πρακτόρων της «CIA», που την σκέφτηκαν ως ιδέα και την υλοποίησαν, επί Κλίντον και Ομπάμα, έχουν παγκόσμιο δράση (δια της ιδρύσεως τοπικών παραρτημάτων στα διάφορα «Κράτη – Στόχους» της «Παγκοσμιοποίησης») και στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εμπνευστών τους, ήτοι της νέας «Νέας Τάξεως», με πρώτο τον… θάνατο του παραδοσιακού «Έθνους – Κράτους»!

Γι’ αυτό και η Σορίτικη Κ-Β Μητσοτάκη (που απλώς δηλώνει ελληνική) δεν τους αγγίζει, όπως το ίδιο πράττει και με όλες τις ίδιες Οργανώσεις Πεδίου των «Διεθνών Εβραίων», όπως πχ με την «Σόρος-Κόμπανι», τον «ΑΝΤΑΡ-CIA», τον «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ», κλπ, αφού όλες αυτές οι Οργανώσεις, με μέλη πάσης φύσεως άτομα, όπως από Ψυχοπαθείς, έως και Πράκτορες, είναι ο «Στρατός» των… «Διεθνών Αφεντικών» μας; Λέτε τυχαία ο πρώην ΠτΒ Βούτσης να διέταξε την «ΕΛΑΣ» να αφήσει ελεύθερα τα μέλη του «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ», που είχαν εισβάλει στην ΒτΕ και μάλιστα διέταξε να τους πάνε με τα περιπολικά εκεί όπου αυτοί ήθελαν, κλπ; Εξετάσεις στους «Διεθνείς Εβραίους» έδινε ο Βούτσης τότε, όπως και άλλοι πολλοί και τότε και σήμερα!..

Γι’ αυτό και ο ίδιος ο Μητσοτάκης έχει Σορίτες συμβούλους, γι’ αυτό έχει Σορίτες και στο ΥΠΕΞ και στο Υπ. «ΠΡΟ-ΠΟ» και παντού!..

Γι’ αυτό και ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕ καν τον «ΑΔΕΛΦΟ» του, τον ΣΟΡΙΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, παρά τα προεκλογικά του… σκληρά («και μία κρέας με πατάτες στο… 4»), προς τον μονίμως ηλίθιο προφανώς κατ΄αυτόν ή αγνό και ευκολόπιστο κατ’ εμάς, λαό μας, λεγόμενά του! 

Οι φασαρίες και η προσπάθεια παραγωγής ΧΑΟΥΣ στις Η.Π.Α. (η δολοφονία του δυστυχούς συνανθρώπου μας, κλπ), ξέσπασαν… τυχαίως(!), μόλις ο ΤΡΑΜΠ «έκοψε» την βρωμιά της λογοκρισίας, που σε όλα τα «Κοινωνικά Μέσα και Δίκτυα» είχαν επιβάλλει στους Αμερικανούς, και μη, Πατριώτες, οι «Κοι», της με αριστερό / διεθνιστικό προσωπείο «Παγκοσμιοποίησης», που ελέγχουν και στις Η.Π.Α., όπως και παντού, τα σύγχρονα επικοινωνιακά μέσα, όπως πχ είναι το «Φέϊσ-μπουκ», το «Τουϊτερ», το «Διαδίκτυο» γενικώς, κλπ!..

Ο ΤΡΑΜΠ, ο οποίος είναι φανερό ότι, δεν κατάφερε ούτε να ελέγξει έστω τις Α/ΜΥ, όσο κυβερνά, Α/ΜΥ που αλώθηκαν, τα τελευταία 25 χρόνια, από τους αριστερούς νέους «Νέο-Ταξίτες» αντέχει ακόμα και η αντοχή του, κατ’ εμάς σχετίζεται με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στον Πλανήτη!.. (“ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε.”, ΤΟ 2019)!..

Οι «Διεθνείς Εβραίοι» είναι ικανοί φίλοι μου ακόμα και να δολοφονήσουν τον Τραμπ, προκειμένου για τα συμφέροντά τους, που κυρίως έχουν σχέση με την Οικονομία, λέγε με «τσέπη» τους!.. Γι’ αυτό Πρόεδρε, ΠΡΟ-ΣΕ-ΧΕ!!!

Για εμάς, τους Έλληνες και τους Τούρκους, ελλοχεύει ο κίνδυνος, (ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ), οι «Διεθνείς Εβραίοι» να μας οδηγήσουν, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΟΗΤΩΣ(!), σε πολεμική μεταξύ μας σύγκρουση, προκειμένου να κατηγορήσουν ακολούθως τον Τραμπ, πως διέσπασε την Συμμαχία, κλπ, κλπ, κλπ!.. Φυσικά ένα τέτοιο λάθος τους θα είναι ΤΡΑΓΙΚΟ, αφού έχουμε γράψει εδώ, το «πώς» θα εξελιχθεί και το «πώς» θα καταλήξει ένας τέτοιος Πόλεμος!..

Για να εξετάσουμε τώρα «γρήγορα» τις θεωρητικά ισχυρές ευρωπαϊκές χώρες και αναφέρομαι στο κατά πόσον θα μπορούσαν αυτές να μας συμπαρασταθούν στο Πεδίο, σε περίπτωση τ/επιθέσεως!

ΑΓΓΛΙΑ:

Πρόσκειται ιστορικά στην Τουρκία (και σήμερα) και με βάση την λογική ΟΡΘΩΣ(!), αφού είναι η 1η που θα ωφεληθεί, όπως έχουμε πει, γράψει και εξηγήσει, από την υλοποίηση των «Κρυφών Πρωτοκόλλων», της «Συνθήκης της Λωζάννης», του 1923!.. Άρα από Αγγλία, «χαίρετε»!..

ΓΑΛΛΙΑ:

Είναι «απ’ ευθείας» «χώρα-ενεργούμενο» των «Διεθνών Εβραίων» και μόλις η ηγεσία της πάρει σχετική εντολή, (πχ ο «Αδελφός» και… «Πουρολάγνος» Μακρόν, ο πρώην «Λογιστής» των Ρότσιλντ), «χαίρετε» και από Γαλλία!..

ΓΕΡΜΑΝΙΑ και ΟΛΛΑΝΔΙΑ ή «ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΓΕΡΜΑΝΙΑ»:

Χρειάζεται λέτε να γράψουμε κάτι; «Χαίρετε» λοιπόν και απ’ τους… Ούννους, που με εντολή των «Διεθνών Εβραίων»… πρωθυπουργεύουν σήμερα της Ευρώπης και συγκεκριμένα της ημιθανούς… ΕΕ!..

Να τονίσουμε εδώ, πως όσο υπάρχει Νετανιάχου στο Ισραήλ (αλλά και Γκαντζ, όπως… διαγράφεται) η Γερμανία δεν πρόκειται ποτέ να συναινέσει σε «EASTMED», κλπ, όπως και όσο υπάρχει Νετανιάχου (αλλά και Γκαντζ, όπως… διαγράφεται) στο Ισραήλ, δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει Τ-Ι προσέγγιση! (Οι Οικονομικές Τ-Ι συναλλαγές ποτέ δεν σταμάτησαν Κε… Κωστίδη, αφού την χώρα στην οποία ζεις, κυβερνά το εβραϊκής καταγωγής τ/Κεφάλαιο! Άλλο λοιπόν η βούρτσα και άλλο η .ούτσα του… αλόγου!..

Αυτήν την επισήμανση την κάναμε, επειδή αναφέρθηκες, αγαπητέ Μανώλη, στο «Κάργκο» / «Εμπορικό» δηλαδή, Ι/α/φ, που μετά από καιρό προσγειώθηκε στην Πόλη, … σημαιοστολισμένο με Τ. και Ι. σημαίες, εγκαινιάζοντας έναν νέο κύκλο εμπορικών συναλλαγών, ανάμεσα στις 2 αυτές χώρες! Όσο για τα όσα είπε ο Ισραηλινός «Διπλωματικός Εκπρόσωπος» στην Άγκυρα, η δουλειά των «Διπλωματών» είναι ακριβώς αυτή!..      

ΙΤΑΛΙΑ:

Περιμένουν και οι Ιταλοί, «πώς» και «πώς» θα έλεγα, να ωφεληθούν από την υλοποίηση των παραπάνω αναφερθέντων «Κρυφών Πρωτοκόλλων», και κυρίως αναμένει το «ΒΑΤΙΚΑΝΟ», να δει αν θα υλοποιηθεί η αναφορά σ’ αυτά περί ενός «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ… ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ», κλπ, κάτι που φυσικά δεν θα ήθελαν με τίποτα, εκτιμώ, οι Καθολικοί!..

Επίσης, είναι λαός με τον οποίον έχουμε πολεμήσει και μάλιστα σχεδόν πρόσφατα και ενυπάρχει στο «DNA» του, όπως και η Ψυχολογία αναφέρει / παρατηρεί, κλπ, ενδόμυχο μίσος για την Ελλάδα!.. («Βλέπε» Γερμανία, κλπ).

Η παρούσα τέλος Ι/Κ-Β του Κόντε είναι πολύ… κοντά στους «Διεθνείς Εβραίους», (συνεπώς καταλαβαίνετε), ιδιαιτέρως μετά τον… τρόμο που προκάλεσε στους σχεδόν «Κοσμοκράτορες», το «πέρασμα» Σαλβίνι, από την Ι/εξουσία!.. Άρα, χαίρετε και από Ιταλία «μεριά»!.. 

ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΜΙΚΡΟΥΤΕΡΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ, ενώ ΣΤΙΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤ’ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΑΠΑΔΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ!.. (Μπορείτε να ανατρέξετε στο «σάϊτ» μας και να βρείτε… «Παπάδες»! Μόλις πρόσφατα αναφερθήκαμε και στην Τ-Σερβική στρατιωτική συμφωνία, κλπ, κλπ, κλπ)!..

Συνεπώς, «ΧΑΙΡΕΤΕ» από Ευρώπη γενικώς! Η Ρωσία; Θα με ρωτήσετε ευλόγως!

Η ΡΩΣΙΑ!.. Διαβάστε λοιπόν!

Ποιά Ρωσία;

Αυτή που αναγνώρισε πρώτη τα Σκόπια; (Δεν θα αναφερθώ φυσικά ούτε στην «απέναντί» μας ΕΣΣΔ του 1974, πόσο μάλλον στην ΕΣΣΔ του 1919-1922, ή στην ΕΣΣΔ του 1945-1949, ούτε βεβαίως και στα… Ορλωφικά)!

Ποια Ρωσία;

Αυτή που τα έκανε «πλακάκια» με την Τουρκία ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, τα τελευταία χρόνια, ενώ αρχικά την κατηγορούσε, πχ για ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ πχ του “ISIS”, κλπ;

Ποια Ρωσία;

Αυτή που ήταν άφαντη στα Ίμια;

Αυτή που έκανε «πλάτες» στην παράδοση του δυστυχούς Οτζαλάν στους Τούρκους, (βρωμιάρη Κλίντον… ), απλώς και μόνον, διότι δεν θέλει ανάμεσα στην Τουρκία και το Ισραήλ, κανένα νέο Κράτος ή νέο κρατικό μόρφωμα, όπως θα μπορούσε να ήταν μια Κουρδική οντότητα; (Η Μπαρζανική αυτόνομη οντότητα είναι λίγο… όρτσα και όχι ακριβώς ανάμεσα σε Τουρκία και Ισραήλ και επομένως δεν ενοχλεί τυχούσα ρ/κάθοδο, δια της Τουρκίας και της Συρίας, στα σύνορα του Ισραήλ).

Αυτή που ενίσχυσε και ενισχύει ποικιλοτρόπως και ποικιλομόρφως την Τουρκία, για να καταστεί διαλυτικός παράγοντας εντός της Συμμαχίας; (Γιατί άραγε διαμαρτυρηθήκατε φίλοι της εδώ Ρ/Πρεσβείας; Πού ακριβώς έσφαλε στην δήλωσή του ο εδώ Α/Πρέσβης Κος Πάϊατ, περί δικού σας «καθαρά» οφέλους, όταν συγκρούονται Ε. και Τ.; Αυτό ακριβώς δεν θέλετε;

EMBOLIMO:

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΕ ΠΟΥΤΙΝ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΤΕ ΔΙΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟ ΔΡΑ Χ. ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ, ΣΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ!..

Ρώσοι, που οι πρόγονοί μας σας εκπολίτισαν και σας εκχριστιάνισαν! Διαβάστε προσεκτικά!

Ζητείστε μας «ΣΥΓΓΝΩΜΗ» για όλες τις βρωμιές σας -ιστορικά- απέναντί μας,

«βγείτε» και φωνάξτε, ασχέτως του τί οι πολιτικές σκοπιμότητες στο παρελθόν σας επέβαλαν, πως Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ,

καταγγείλετε «ανοικτά» και… «δια βοής», όπως στην Αρχαία Αθήνα, ΟΛΕΣ(!) τις τουρκικές βρωμιές στην περιοχή μας,

διακόψτε ΑΜΕΣΩΣ τις σχέσεις σας με τους Μογγόλους, στην Συρία,

λιώστε τους με τους… «ΒΑΓΚΝΕΡ» (sic), στην Λιβύη,

φωνάξτε(!!!) στον Κόσμο πως αν επιτεθούν στους Έλληνες, τότε εσείς αμέσως θα κατεβείτε στρατιωτικά και θα τους προσβάλετε αμέσως και καταλυτικά στα νώτα, στα πλευρά και στο «ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ» τους, (ΕΙΧΑΜΕ ΕΔΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΟΡΙΤΗ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΠΩΣ ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΚΛΠ, / βρείτε το οικείο άρθρο και διαβάστε το πάλι)

σταματείστε να τους ενισχύετε στρατιωτικά και πληροφοριακά,

δώστε μας ό,τι σας ζητήσουμε σε στρατιωτικό υλικό

ενισχύστε τους πράκτορές μας στο τ/έδαφος

και τότε (!!!)

ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΝ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ!

Και κάτι ακόμα ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ για εμάς! Γίνετε από ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που είστε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σαν την δική μας έστω, που και σε κατάσταση σήμερα βαθιάς ΣΗΨΗΣ, είναι –ακόμα και έτσι- καλύτερη, ως σύστημα, από την Χούντα σας, που σας έκανε Κε Πούτιν να στηρίζετε όλες τις σύγχρονες και παλιές, πάσης φύσεως και μορφής, Δικτατορίες του Κόσμου, όπως αυτές της Λατινικής Αμερικής, του Ιράν , της Κίνας, κλπ, κλπ, κλπ!..

ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΡΕ ΣΛΑΒΟΙ, ΕΝΩ ΟΛΙΓΩΝ «ΕΞ ΥΜΩΝ» ΟΙ «ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ» ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΕΥΡΥΤΗΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ, αφού ακολουθείτε ακόμα την απηρχηωμένη τακτική (τουλάχιστον για παγκόσμια δύναμη, όπως εσείς, είναι ένδειξη ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ), που πρεσβεύει πως «Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ»!..

Καταληκτικά!

Κατά την άποψή μας, μόνον οι Η.Π.Α, μπορούν αυτήν την στιγμή να μας «σταθούν» στην περιοχή και συγκεκριμένα οι Η.Π.Α. των Ρεπουμπλικανών! Αν στις Η.Π.Α. «γυρίσουν» οι… «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ», τότε «ΧΑΙΡΕΤΕ» και από Ατλαντικό «μεριά», εκτός και αν γίνει κανένα… ΘΑΥΜΑ και εμφανιστεί, πράγμα δύσκολο, κανένας νέος… «Τζον ΚΕΝΕΝΤΥ»!..

«Σε μια τελική» όμως, μαζί μας θα είναι, έστω και στις… καθυστερήσεις, η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και όποιοι άλλοι, εχθροί μας και φίλοι!

 Γι’ αυτό διόρθωσε ρε συ Κυριάκε το Σύνταγμά μας στο υπόψη σημείο και ξανακάντο όπως ήταν, αντί να βάζεις τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Β΄ να κάνει Συνόδους και να καταφέρεται κατά του Αμβροσίου, επειδή αυτός σε αφόρισε…, διότι θα σε και θα μας βρουν πολύ χειρότερα στο εγγύς μέλλον μας!..

 

3. Ρε ΡΤΕ πόσο στρεψόδικος και – κοι, μπορεί να είσαι τελικά και εσύ και όλοι σας εκεί στην Τουρκία;

Είναι δυνατόν να συγκρίνεις ρε «Αγάμπεϊμ» ένα «Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς», όπως είναι η «ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ» (και όχι Αγία Σοφία, που είχε κόρες τις Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη), η οποία αποτελεί για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας, ό,τι πχ είναι για εσάς τους Μουσουλμάνους η Μέκκα με την «Καάμπα» σας, με ένα τζαμί, το οποίο στην Αθήνα ή όπου αλλού, δεν λειτουργεί, κλπ; Καλά περνάς για τόσο ηλίθιους τους πολίτες του Κόσμου, και όχι μόνον της Ελλάδος και της Τουρκίας, ώστε να νομίζεις ότι καταπίνουν… αμάσητα τέτοιες ανόητες και αστήριχτες βεβαίως συγκρίσεις;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΙΣΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ… ΝΟΜΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΩΝ-ΠΟΛΕΩΣ ΡΕ;

Πόσα τζαμιά ρε ΡΤΕ λειτουργούν στην Ελλάδα και πόσες, ρε ψυχή μου, εκκλησίες, σήμερα, στην Τουρκία; Εδώ, ακόμα και με την «Παναγία τη Σουμελά», ένα ιστορικότατο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, κλπ, μας… χορεύετε συνεχώς και κάθε χρόνο!..

Πόσοι είναι σε αριθμό σήμερα οι Τουρκογενείς Έλληνες Μουσουλμάνοι της Θράκης μας και πόσοι οι Έλληνες της Πόλης, της Σμύρνης, της Προύσσας και γενικά της Μ. Ασίας, της Ποντικής, κλπ; Πόσοι ήσαν όλοι αυτοί αριθμητικά το 1923, μετά την ολοκλήρωση των ανταλλαγών των πληθυσμών μας;

Τηρήσατε τη Λωζάνη για την Ίμβρο, την Τένεδο και τους «Λαγούς», εσείς οι πάντα… ΝΟΜΙΜΟΙ, σε αντίθεση με εμάς τους μονίμως… ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ;

Πόσες σε βάρος σας αποφάσεις έχει εκδώσει ο Ο.Η.Ε. για την εισβολή σας στην Κύπρο, το 1974; Τηρήσατε καμία;

Την «Στρατιά ΑΙΓΑΙΟΥ», γιατί άραγε την ιδρύσατε το 1975;

Πόσα ΝΜ από τις ακτές σας καθόριζε τ/κυριαρχία η Λωζάννη; Μήπως 3; Πώς βγαίνετε τώρα στα 6 ΝΜ, ενώ μας εγκαλείτε εμάς για τα… 12, που νομίμως με βάση την Τζαμάϊκα, θα μπορούσαμε να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα;

Γιατί δεν υπογράψατε την «Σύμβαση του Μοντέγκο Μπέϊ», αλλά την εφαρμόσατε στην Μαύρη Θάλασσα, με την ανοχή της Ρωσίας, απειλώντας μας παράλληλα με πόλεμο, αν την εφαρμόσουμε εμείς στο Αιγαίο;

Είναι δυνατόν να ισχυρίζεστε ότι τα νησιά αποτελούν γεωγραφική συνέχεια της… ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ, δηλαδή του εδάφους σας και πως δεν έχουν Υφαλοκρηπίδα ή ΑΟΖ; Δηλαδή, για παράδειγμα, η Κούβα, η Ιαπωνία ή ή Αυστραλία, δεν έχουν υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ; Εκτός βεβαίως και αν δεν είναι… νησιά!.. Τι είναι αυτά ρε ΡΤΕ;

Τί αλητεία είναι αυτή με την γελοιοποίηση της Γεωγραφίας εκ μέρους σας, με το Τ-Λ σας σύμφωνο, κλπ; Τόσο πολύ πιστεύετε στην δύναμη της δικής σας Γεωγραφίας, που ιστορικά ανάγκαζε και αναγκάζει τους «Μεγάλους» της Γης να σας «προσκυνούν»; Δεν υπάρχει, νομίζετε, τρόπος να αλλάξει αυτό και μάλιστα «μια για πάντα»;

Είναι δυνατόν ρε ΡΤΕ να ζητάτε το ½ Αιγαίο και αύριο την… Ελλάδα ολόκληρη; Δες λίγο τον Χάρτη, με τους οποίους αποκτήσατε εσχάτως… ερωτική σχέση! Έχετε μια τεράστια χώρα, με θάλασσες και καιρό, ό,τι γουστάρει και ποθεί ο καθείς σας, σε κάθε εποχή μάλιστα!.. Έχετε χρυσάφι, χρώμιο, κλπ, έχετε καλλιέργειες παντού, ακόμα και τις πιο περίεργες, σαν αυτές των… Χασισοφυτειών, έχετε νέους ανθρώπους πολλούς σε αριθμό, έχετε πλέον δική σας βιομηχανία, κλπ, κλπ, κλπ! Γιατί επιτέλους δεν ΗΡΕΜΕΙΤΕ ρε φιλαράκο;  Δεν σ’ αρέσει ο ήλιος, η θάλασσα, οι ομορφιές της ζωής γενικώς και βάλθηκες να πάμε σε έναν μεταξύ μας Πόλεμο, τον οποίον θα χάσεις και θα διαλυθείς, ως χώρα;

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΘΕΟΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΡΕ ΡΤΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΙΒΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΗΣ… ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΗ ΤΗΣ ΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ;

Ενοχληθήκατε εσείς για την χρήση, από τον ΥΠΕΞ μας, Σορίτη ΔΕΝΔΙΑ, του ουσιαστικού «ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ», που ευστόχως και απολύτως δικαιολογημένα σας προσέδωσε; Καλά, πριν από την απάντησή σας, που μας στείλατε και «γελάνε και τα μπετά», όπως θα έλεγε και ένας δημοφιλής προπονητής μας, ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ, γιατί δεν σπεύσατε να κυττάξετε στον καθρέφτη της Ιστορίας, ώστε να δείτε αμέσως τους εαυτούς σας; Γιατί δεν ανατρέξατε στις ιστορικές ρήσεις μεγάλων Ευρωπαϊκών, και όχι μόνον, προσωπικοτήτων, που σας έχουν ταυτίσει με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ;

Εμείς έχουμε περισσότερο από 25% ξένους στην χρεοκοπημένη μικρή μας Πατρίδα, αυτή των 11 εκ-ρίων, και μάλιστα αλλοδόξους ρε ΡΤΕ, με ό,τι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται, ενώ εσείς (επειδή μιλάς για Μετανάστες που τάχα υποφέρουν σε εμάς, κλπ / να μην μας τους στέλνεις λοιπόν, αφού εμείς είμαστε βάρβαροι απέναντί τους, ενώ εσείς… φιλεύσπλαχνοι), μια χώρα 80 εκ-ρίων, όπως βαυκαλίζεστε ότι είστε, έχετε μόλις 4 εκ-ρια ξένους ομοδόξους σας και έχετε «σηκώσει» τον Κόσμο όλο στο πόδι και ίσως δικαίως, δεν σας κρίνω γι’ αυτό!.. Δεν μπορείτε όμως εσείς, ειδικά στο θέμα αυτό των Λαθρο-Μεταναστών και των Προσφύγων, «να μας κουνάτε το δάκτυλο»!

Και ποιοί εσείς δηλαδή; Εσείς με το οιονεί ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΣ σας και την οιονεί σας (ιδιόμορφη πράγματι) ΧΟΥΝΤΑ!..

Θα μπορούσα να σου γράψω και άλλα πολλά, αλλά και(!) κουράστηκα, όπως και(!) τα ξέρεις!..

 

4. Συγχαρητήρια στον Κο ΓΚΑΝΤΖ, αν αληθεύει ότι ετοιμάζει τις ΙΕΔ, που διοίκησε στο πρόσφατο σχεδόν παρελθόν με απόλυτη επιτυχία, για κατάληψη της Ιουδαίας και της Σαμάρειας!..

Καταλάβατε τώρα που σας έγραφα πιο πάνω, πως ούτε με τον Γκαντζ, όπως έλπιζαν κάποιοι, θα ομαλοποιούνταν οι σχέσεις Τ-Ι;

Επιτέλους ήλθε η ώρα να αντιμετωπίσουν κάποιοι την ΑΛΗΘΕΙΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ, παύοντας τα ιστορικά ψεύδη και ανακρίβειες! Την αρχή φαίνεται πως θα την κάνουν οι Ισραηλινοί και μπράβο τους!

Οι Παλαιστίνιοι είχαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ «ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ – ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ», ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΡΙΝΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ Κ/Φ ΤΟΥ Ι/ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ, ΓΕΝΟΜΕΝΟ ΦΙΛΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑΚΙΩΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΔΑΦΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΕΞΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ 6 ΕΚ-ΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΣΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ, ΚΑ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ Β΄ Π.Π.!..

Μακάρι να “ακολουθήσει” και η ΕΛΛΑΣ και η Ιστορία να φανεί απέναντί της ΔΙΚΑΙΗ και να ξαναγυρίσει σύντομα στην Πόλη της, στην Πόλη του Κων-νου ΔΡΑΓΑΣΗ – ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΥ!

Ρε Τούρκοι! Πόσο αλήθεια «μέσα σας» έχετε τον Βυζαντινό Δικέφαλο Αετό μας, που τον ρίξατε «προχθές» στην λάσπη, στην επέτειο της αλώσεως της Πόλεως; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!

«ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ, ΕΤΣΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΑΠ’ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ»!

Πώς πάτε ρε σεις Τούρκοι και συνεργάζεστε με λαούς που έχουν τον ιστορικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ για σημαία τους, όπως πχ οι ελληνικών ριζών εξισλαμισμένοι Αλβανοί ή οι εκχριστιανισμένοι από το Βυζάντιό μας, Σέρβοι;

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΥΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ… ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ!..

 

5. Ο Ιερώνυμος ο Β΄, ο οποίος όταν πάει στα «Χοτ Σποτς» αφαιρεί τον Σταυρό του Σωτήρος ΧΡΙΣΤΟΥ μας, από το στήθος του, ομολογεί έτσι ΧΡΙΣΤΟΝ και δη ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΝ;

 

6. Επειδή ο «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», όπως και άλλα ε/έντυπα και ε/«σάϊτ» αναπαρήγαγαν την είδηση περί νέας τάχα εγχειρήσεως του ΡΤΕ και πως είναι επιληπτικός, όπως έγραψε το χρηματοδοτούμενο από τον Γκιουλέν «σάϊτ» «ΝΟΡΝΤΙΝΓΚ», κλπ, διαβάστε!

Την τελευταία του εγχείρηση στον πρωκτό ο ΡΤΕ την έκανε το 2013 στην Πόλη, σε ένα Νοσοκομείο, που το άδειασαν τελείως από τους ασθενείς του, ενώ τον ασθενή τον μετέφεραν στον τελευταίο όροφο του ν/ιδρύματος, όπου εκεί και τον εγχείρησαν, αλλά και τον κράτησαν σε εκεί θάλαμο, μέχρι της εξόδου του από το Νοσοκομείο!

Του ΡΤΕ του αφαιρέθηκε τότε κομμάτι 20 ή 25 εκ. από το «Ορθόν» και Ιατρός που παρίστατο και… ανήκε στην «CIA», ανέφερε ακολούθως πως ο ΡΤΕ έχει 10 χρόνια ζωής, χωρίς φυσικά να είναι ΘΕΟΣ!..

Ο ΡΤΕ δεν έχει επιληψία! Έχει όμως «ΚΑΡΔΙΑ», η οποία είναι απότοκο νόσημα / πρόβλημα του καρκίνου του εντέρου του!..

Την ίδια στιγμή, όπως έχουμε πει και γράψει πολλές φορές, επιχειρήθηκε από τους Γκιουλενιστές η ανατροπή του, με απόπειρα συλλήψεως τότε, του Α/ΜΙΤ Χ. ΦΙΝΤΑΝ, με εισαγγελική απόφαση, κλπ, κλπ, κλπ, ενώ το 2013 ήταν ένα έτος το οποίο «ταλαιπώρησε» την Τουρκία και ο ΣΟΡΟΣ, που προσπάθησε με τον Αρχιπράκτορά του εκεί Οσμάν ΚΑΒΑΛΑ και το “Πάρκο Γκεζί”, που εξαπλώθηκε σε όλη σχεδόν τη χώρα, να ανατρέψει και αυτός τον πρώην συνεργάτη του, στο σχέδιο της «ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ», ΡΤΕ!..

Προσοχή λοιπόν σε ό,τι διαβάζετε, διότι κυκλοφορούν πολλές «ειδήσεις-σκουπίδια», που μακάρι να είναι και να μένουν τέτοιες και να μη μετατρέπονται σε… παγίδες και… νάρκες!.. Καταλάβατε!..

 

7. Ρε Χίε βρωμιάρη, και σε αποκαλώ έτσι, διότι είσαι ΑΝΑΝΔΡΟΣ τελικά! Έως πότε θα κάνεις «μπούλινγκ» στον γιο του Σαμαρά, ρε; Τόσο μεγάλο ήταν το… έγκλημα της αντιγραφής του νέου αυτού ανθρώπου, που θες να τον… κρεμάσεις;

Γιατί ρε δεν απευθύνεσαι απ’ ευθείας στον πολιτικό Σαμαρά και προσβάλλεις οικογένειες και δη παιδιά; Δεν σου ξαναέγραψα σχετικά, εξηγώντάς σου το γιατί θα έπρεπε να σταματούσες αυτήν την βρώμικη, άνανδρη και ύπουλη τακτική; Γιατί ρε συνεχίζεις;

Μήπως έχεις πειραχτεί πολύ, επειδή ο Σαμαράς έστειλε στην Φυλακή τους «Χρυσαυγίτες» συνεργάτες στο Πεδίο, εντός και εκτός Βουλής, του «ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ»; Πες μας την αλήθεια τελικά!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ «ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ», ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΘ ΣΤΟΧΟΥ ΣΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΡΕ;

ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ!..

 

 

8. Η ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ, ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ!

Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, 3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ, ΒΙΑΣΕ ΚΟΠΕΛΛΑ «ΑΜΕΑ»!.. ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ!..

ΟΜΩΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ, ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΩΣ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΤΗΣ ΔΙΔΑΞΕ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ… ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ! ΑΥΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ, ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΚΙΟΛΑΣ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ «ΑΓΓΕΛΟΙ»!..

ΦΥΣΙΚΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ… ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ! ΙΣΩΣ!..

«ΕΛΛΗΝΑΣ»

-/-

 

ΥΓ.

1. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗ;

Trump Pence Keep America Great |

The United States of America will be designating ANTIFA as a Terrorist Organization
Dangerous MOBS of far-left groups are running through our streets and causing absolute mayhem. They are DESTROYING our cities and rioting – it’s absolute madness.President Trump has made it clear he will not tolerate their disgusting acts of violence against innocent citizens, which is why the United States will be formally designating ANTIFA as a Terrorist Organization.It’s important that EVERY American comes together at a time like this to send a united message that we will not stand for their radical actions any longer. 

 

2.

Hi Fellow Patriot,

By now, we probably have all seen the horrifying video showing a white police officer choking a black man to death over a period of almost 8 minutes while 3 other police officers stood by doing nothing. The victim begged for his life letting the police officers know that he was unable to breathe. But the murderer not only didn’t care, he smiled into the camera while his victim slowly and painfully died.

Now this is unacceptable and regardless of what happened before the arrest, once the victim was under control no more violence should have been used. Hopefully justice will find its way and put this murderer away for a long time. But, Democrats and their leftwing private army, Antifa, are hellbent on stoking racial violence as they think more violence and deaths can only help them defeat Trump.

Find out How Democrats and Their Progressive Cabal Are Using the Floyd Murder to Advance Their Own Agenda.

Fighting for Freedom,

Sarah Taylor

3.

American Jews on edge as rioters attack synagogues, Jewish stores

By Paul Shindman, World Israel News

The riots in the United States following the killing of George Floyd have spread, with Jewish areas and synagogues being targeted and raising concerns in Jewish communities, the Forward reported.

“I stood across the street and saw how the crowds are breaking into my pharmacy. We spoke to the police officers and asked them to do something but they said that their main concern is to control the damage to life more than to property,” said Jonathan Friedman, whose Los Angeles pharmacy was broken into and looted.

“The damage to the place is huge. They stole all the narcotics and damaged the floors and entrance. I estimate the damage is over $100,000.”

“All Jewish businesses and temples in the area were either broken into or had graffiti tagged on their walls. I understand the demonstrator’s frustration, but we have nothing to do with what happened to George Floyd,” Friedman said.

A Jewish-community activist told Yeshiva World News that as many as 75 percent of the Jewish-owned businesses on they city’s La Brea Avenue were vandalized during rioting over the weekend.

The Jewish community has been torn as rioting spread. On the one hand, community members want to mobilize for the cause of justice for the black community, but in many cases they feel like they have become the target of the rioters.

At least four synagogues were desecrated and vandalized in Los Angeles over the past days, with rioters taking advantage of the turmoil to spray open anti-Semitic and anti-Israeli inscriptions against them. The Beth Israel synagogue was spray-painted with “Free Palestine” and curses against Israel.

Despicable. And does nothing to advance the cause of peace or justice, here or abroad,” tweeted Rick Hirschhaut,  Los Angeles director of the American Jewish Committee who posted pictures of volunteers cleaning the damage from the synagogue.

Orthodox neighborhoods in other cities have been on the alert, including those in New York such Brooklyn’s Williamsburg neighborhood, where looting occurred.

While many Jews are staying home, preferring that their businesses be damaged over risking life and limb, several Jewish business owners in LA decided to stay in place and protect their stores.

On Melrose Avenue the owner of the high-end clothing store Fashion for the Stars, Jacob Meir, said he went home Saturday, but returned after seeing on CNN that the crowds were moving towards his business, which has counted among its clients Prince and Michael Jackson.

“I knew I’ll have to protect it if my life depends on it,” Meir said. “When I saw the crowds are approaching I went outside and stood by the entrance to the store. I wanted them to see me. It’s easier to break in when nobody is there. Some of the Israeli business owners next to me also came to watch over their stores.”

“Right in front of my eyes I saw them breaking and smashing store windows and grabbing merchandise. They passed by my store, and I said, ‘Move on, I’m here.’ They replied, ‘Don’t worry man, we won’t touch your store.’”

Meir moved from Israel to Los Angeles in 1986 and said he knew it could have been easily his store.

“I wasn’t scared, not for a minute. I was raised with people like them, hard criminals, in a poor neighborhood in Jerusalem. I do understand those people, because I came from that place of poverty and of need, but I don’t agree with their actions.”

Jewelry store owner David Barezany who moved to LA from Iran wept as he saw how rioters had trashed his business on Hill Street. “They stole everything and ruined the store … My insurance won’t pay for the entire damage. Those people who demonstrate claim they want justice, but where is the justice for me? Where is the justice for all the business owners they robbed.”

4. 

Los Angeles Synagogue Vandalized With ‘Free Palestine,’ ‘F— Israel’ Graffiti

Congregation Beth Israel — a synagogue in the Fairfax district of Los Angeles was vandalized on May 30 with graffiti stating “free Palestine” and “f— Israel.”

Lisa Daftari, founder and editor of the foreign policy news outlet The Foreign Desk, first reported on the graffiti on social media.

“Synagogue Congregation Beth El (sic) on Beverly Blvd in Los Angeles vandalized… Tell me this ugly hatred is still about #BLM or #GeorgeFloyd?!” she tweeted.

Lisa Daftari

@LisaDaftari

Jewish groups condemned the graffiti.

“Vandalism is never ok,” Anti-Defamation League Los Angeles tweeted. “Anti-Semitism is never ok. The answer to hate and bigotry is not more hate. We are better than this Los Angeles.”

ADL Los Angeles@LA_ADL

Lisa Daftari

@LisaDaftari

Synagogue Congregation Beth El on Beverly Blvd in Los Angeles vandalized… Tell me this ugly hatred is still about #blm or #georgefloyd?!

American Jewish Committee Los Angeles Regional Director Richard S. Hirschhaut  said in a statement to the Journal, “It is deplorable that certain protestors in Los Angeles today resorted to violence and vandalism. Sadly, their destructive opportunism included the defacing of Congregation Beth Israel, one of the oldest synagogues in Los Angeles and the spiritual home to many Holocaust survivors over the years. The epithets scrawled on the synagogue wall do nothing to advance the cause of peace or justice, here or abroad.”

Liora Rez, director of the Stop Anti-Semitism watchdog, said in a statement to the Journal, “Once again we see vile anti-Semitism being disguised as activism. To vandalize a synagogue during this horrific time does nothing but further divide a broken country.”

The graffiti comes as protests continue in Los Angeles and throughout the country since George Floyd, 46, died after being pinned down by a white Minneapolis police officer, who pressed his knee on Floyd’s neck for nearly nine minutes. The officer, Derek Chauvin, was arrested on Friday and charged with third-degree murder.

Los Angeles Mayor Eric Gacetti announced a curfew for the city of Los Angeles on May 30 from 8 p.m. until 5:30 a.m. on May 31.

“With liberty comes responsibility, to be able to peacefully protest,” Garcetti said. “We cannot, though, protect our ability to protect life when we see people are looting. We cannot protect our ability to protect life when we see fires set in dense urban areas that not only endanger firefighters, but could put buildings or residents up in flames. And we’ve seen this before in Los Angeles. When the violence escalates, no one wins.”

5.

 

Iran Cyberattack Sought to Poison Israel’s Water Supply by Raising Chlorine Levels 

6.

 

Netanyahu, Kushner Discuss Israel’s Annexation Plans; July 1 is Deadline

US Tells Israel: This Annexation will Also Define Israel’s Final Borders

7.

Arab Leaders Secretly OK with Israeli Annexation

8.

‘Cyber winter is coming,’ says head of Israel’s online defenses

“Cyber winter is coming and coming even faster than I suspected,” he said. “We are just seeing the beginning.”

By Associated Press

Israel’s national cyber chief Thursday officially acknowledged the country had thwarted a major cyberattack last month against its water systems, an assault widely attributed to archenemy Iran, calling it a “synchronized and organized attack” aimed at disrupting key national infrastructure.

Yigal Unna did not mention Iran directly, nor did he comment on the alleged Israeli retaliation two weeks later said to have shut down a key Iranian port, but he said recent developments have ushered in a new era of covert warfare, ominously warning that “cyber winter is coming.”

“Rapid is not something that describes enough how fast and how crazy and hectic things are moving forward in cyberspace and I think we will remember this last month and May 2020 as a changing point in the history of modern cyber warfare,” he said in a video address to CyberechLive Asia, a digital international cyber conference.

“If the bad guys had succeeded in their plot we would now be facing, in the middle of the corona crisis, very big damage to the civilian population and a lack of water and even worse than that,” he added.

Israel and Iran are bitter foes who have engaged in years of covert battles that have included high-tech hacking and cyberattacks. Most famously, U.S. and Israeli intelligence agencies are suspected of unleashing a computer worm called Stuxnet years ago in an attempt to disrupt Iran’s nuclear program.

But Unna said the attempted hacking into Israel’s water systems marked the first time in modern history that “we can see something like this aiming to cause damage to real life and not to IT or data.”

Had Israel’s National Cyber Directorate not detected the attack in real time, he said chlorine or other chemicals could have been mixed into the water source in the wrong proportions and resulted in a “harmful and disastrous” outcome. His office released a brief statement after the attempt, acknowledged it had been thwarted and no damage had been caused. But Unna’s comments marked the first official detailed account of what happened.

“It is a part of some attack over Israel and over the national security of Israel and not for financial benefit,” he said. “The attack happened but the damage was prevented and that is our goal and our mission. And now we are in the middle of preparing for the next phase to come because it will come eventually.”

Iran hasn’t commented on the attempted hacking and has played down the alleged reprisal on May 9 against the Shahid Rajaee port. Mohammad Rastad, head of Iran’s port and marine agency, told the semiofficial ILNA news agency that the attack failed to infiltrate into the agency’s systems and only damaged “several private sector systems.”

Israel has not officially commented on the attack against Iran, but in an interview with Israel’s Army Radio, Amos Yadlin, a former head of military intelligence, said it was significant.

“The attack displayed the cyber ability of a world power. It appears that this was a clear Israeli message to Iran, don’t dare to touch civilian systems, the water and electricity systems in Israel, which were attacked this past month. You, the Iranians, are more vulnerable than we are,” he said.

Without discussing the attack directly, Unna said the past month marked a historic turning point in cyber warfare.

“Cyber winter is coming and coming even faster than I suspected,” he said. “We are just seeing the beginning.”

9.
Secret Corona Weapon:  Phone Surveillance Caught 1/3 of Israel’s COVID-19 Cases
Mission Impossible: Iran ‘Tries’ to Boycott All Israeli-Made Technology

 

10. 

U.S. Warns Of Russian Hacking Group’s Attempts To Gain ‘Dream Access’ To Computer Systems

The U.S. National Security Agency (NSA) on May 28 warned government partners and private companies about a Russian hacking operation that it says uses a special intrusion technique to target operating systems often used to manage computer infrastructure. …

11.

Deep Trouble: Russia Finally Moves To Raise Radioactive Debris From Arctic Waters

The nuclear-powered submarine, built four decades earlier for the Soviet Northern Fleet, was being towed to a Murmansk shipyard to be dismantled when it was hit by a summer storm. The sub sank, killing nine sailors and sending around 800 kilograms of radioactive fuel to the sea bottom. …

12.

Trump Calls China’s Actions on Hong Kong ‘Plain Violations’

U.S. President Donald Trump says China’s actions on Hong Kong are “plain violations of its treaty obligations” in remarks Friday that strongly criticized Beijing on a host of issues including its trade practices, handling of the coronavirus pandemic and dealings with the World Health Organization. …

13. 

Nearly 6 Million Worldwide Infected with Coronavirus

There are more than 5.8 million infections of COVID-19 around the world, with more than 360,000 deaths.

14.

Iranian tankers feed fuel to Venezuela’s El Palito refinery, help it resume gasoline production

Iranian tankers have fed fuel to one of Venezuela’s most important refineries, enabling the strategic El Palito facility to resume gasoline production after it was forced to largely reduce its activities under pressure from draconian American sanctions. …

15.

Russia deploys military fighter aircraft to Libya

U.S. Africa Command assesses that Moscow recently deployed military fighter aircraft to Libya in order to support Russian state-sponsored private military contractors (PMCs) operating on the ground there. …

 

16. 

ΘΡΥΛΟΣ και ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΕΣ!

Olympiacos FC

@olympiacosfc

We all stand together against RACISM and INJUSTICE. Together we can raise AWARENESS inside and outside the FOOTBALL pitch, take real ACTION and make this WORLD a better place for all of us 🙏🏻🙏🏼🙏🏽🙏🏾🙏🏿

Προβολή εικόνας στο Twitter

-/-