Ιούνιος 2021: Tουρκικό Στρατοκράτος Και Σημερινή “Αλά Τούρκα”… Δημοκρατία!..

Φίλοι μου / μας!

Το ακολουθούν γράφτηκε, για κάποιους νεόκοπους… Τουρκολόγους… , Τουρκολόγους… εξ ανάγκης και κυρίως αυτής της… τσέπης τους, και γράφτηκε “εξ απαλών ονύχων”, αφού το θέμα είναι για εκπόνηση διδακτορικού, με τον γενικό τίτλο: “Τουρκία: Η Δημιουργία Ενός Ιστορικά Διαχρονικού Στρατοκράτους!..

“Πάμε” λοιπόν!

Αλλιώς αντιλαμβάνονται οι Τούρκοι τις έννοιες Ελευθερία, Δημοκρατία, Δίκαιο, Δικτατορία, κλπ, και αλλιώς οι Ευρωπαίοι και πιο συγκεκριμένα οι Έλληνες!

Έχουμε γράψει κατ’ επανάληψιν ότι η Τουρκία είναι Στρατοκράτος και ορισμένοι ίσως να μην το αντιλαμβάνονται!

Έτσι, για παράδειγμα, μπας και το καταλάβουν κάποιοι όψιμοι Τουρκο-αναλυτές, … “βγήκε” να μας επιβεβαιώσει, για άλλη μια φορά, και στο θέμα αυτό, ο βουλευτής του “Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος” (“Ρ.Λ.Κ.” / “C.H.P.”), Αλί Μαχίρ Μπασαρίρ, με το να εξηγήσει ουσιαστικά, … “εν συντομία”, στην “ΤΒΜΜ”, υποστηρίζοντας τον Πρόεδρό του -προσέξτε- το γιατί ο νυν ΠτΔ ΡΤΕ δεν μπορεί να είναι Αρχιστράτηγος σε ειρήνη και σε πόλεμο!!!

Δηλαδή, πάντα μέσα στην συλλογιστική όλων των πολιτικών (και συνεπώς και του λαού) στην Τουρκία, ακόμα και αυτών ενός ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ(!) δημοκρατικού και… εκδυτικισμένου Κόμματος, σαν το “Ρ.Λ.Κ.”, είναι ο ΣΤΡΑΤΟΣ και το προγονικό τ/”DNA”, αυτό που τους θέλει λαό στεριανό, νομαδικό και φτιαγμένο / δημιουργημένο, δια μέσου κατακτήσεων και εκ-ρίων αφομοιώσεων, βιαίων κυρίως και μη, και σε όλα τα θέματα της ανθρώπινης ζωής!..

Σκεφτείτε!

Ένας υποτίθεται δημοκρατικός Τούρκος βουλευτής απασχολείται με το ήθος του ΠτΔ της χώρας του και λέγει πως ένας τέτοιος άνθρωπος δεν κάνει για… Αρχιστράτηγος! Στο βάθος του μυαλού του είναι και μόνον ο Στρατός, ο μοναδικός σωτήρας και εγγυητής της ύπαρξης της Τουρκίας, από το 1923, έως και σήμερα!

Ο Μπασαρίρ δεν είπε ότι πχ “δεν κάνει για πολιτικός ο ΡΤΕ” ή πως “δεν κάνει για ΠτΔ” ή πως “δεν είναι σωστός άνθρωπος”, κλπ, και ό,τι άλλο, μιλώντας με δυτική πολιτική σκέψη, όπως θα μπορούσε να μιλήσει / όπως θα έκανε πχ ένας Ευρωπαίος πολιτικός και πόσο μάλλον ένας Έλληνας τέτοιος, σε μια ίσως, ελάχιστα βεβαίως πιθανή, ανάλογη περίπτωση!

Ο Μπασαρίρ και χιλιάδες άλλοι Τούρκοι πολιτικοί … Μπασαρίρ μίλησαν και ομιλούν έτσι, από της ιδρύσεως του τ/Στρατοκράτους, στις 29-10-1923, και θα ομιλούν κατ’ αυτόν τον… τουρκικό πολιτικό τρόπο, (σίγουρα ξένο προς την δυτική σκέψη και αξίες), όσο ακόμα θα υπάρχει Τουρκία!.. 

Η στρατοκρατική αυτή νοοτροπία διαπερνά μέχρι το μεδούλι ολόκληρο τον  τ/λαό, λαός ο οποίος μάλιστα πλειοψηφικά οπλοφορεί και λύνει τις διαφορές του μέχρι και σήμερα, σε ένα ποσοστό τουλάχιστον 80%, με τα όπλα, κάτι που χαρακτηρίζει σχεδόν όλους στην χώρα αυτή, χώρα όπου, συνακολούθως και συνεπώς, υπάρχει σε πολύ μεγάλο ποσοστό κρατική και μη κρατική μαφία!..

Πρόκειται γενικώς για φαινόμενα που αναφύονται και επιβιώνουν σε καθεστώτα μη δημοκρατικά, όπου οι θεσμοί νοσούν βαρύτατα, αν δεν έχουν πεθάνει, ενώ αντί μιας κρατικής υγιούς Οικονομίας “βασιλεύει” η παραοικονομία!..

Η ίδια αυτή στρατοκρατική νοοτροπία είναι που ταυτίζει τον Τούρκο με τον σκορπιό του γνωστού Αισωπείου μύθου, έναν σκορπιό που ενώ υπεσχέθη στον βάτραχο να μην τον δαγκώσει και έτσι τον σκοτώσει, κατά τον χρόνο τον οποίον αυτός θα τον περνούσε στην απέναντι όχθη του ποταμού, αυτός τελικώς τον δάγκωσε ομολογώντας ο ίδιος την… φύση του και την μη δυνατότητά του να την αλλάξει ή έστω να αντισταθεί σ’ αυτήν!..

Να λοιπόν πώς εξηγείται το γιατί οι… παλαιοί Έλληνες έλεγαν “Κάνε τον Τούρκο Φίλο, Αλλά Κράτα Και Ένα Ξύλο”!..

Τα όποια συμπεράσματά του, για όλους τους γείτονές του, ο λαός μας τα “έβγαλε” μέσα απ’ αυτό που η ψυχολογία αποκαλεί “εμπειρία”, και πιο απλά μέσα απ’ αυτό που λέγεται “ζωή”, μέσα στην οποία βρίσκεται και ο… πόλεμος!..

Θέλετε και ένα “ζεστό”, ακόμα “ζέον” θα έλεγα, παράδειγμα τουρκικής δολιότητος (απ’ τα χιλιάδες που θα μπορούσα να σας αναφέρω, κατά ιστορική περίοδο, που εσείς θα επιλέγατε), ανάλογης αυτής του αναφερθέντος σκορπιού;

Προσέξτε λοιπόν, τί δήλωσε ο Τ/ΥΠΕΞ, ο “Γιος Του Λοχία” (πρόκειται για τον προφανώς γιο Γενιτσάρων, ήτοι εξισλαμισμένων προγόνων, πιθανότατα και Ελλήνων, Τσαβούσογλου),στην ε/φ “ΤΟ ΒΗΜΑ”, λίγο πριν έλθει προσφάτως στην χώρα μας! Είπε: “Είναι λάθος υπολογισμός να πιστεύει (ενν. η Ελλάδα) ότι η Τουρκία θα περιοριστεί μόνον στις ακτές του Αιγαίου και της Α. Μεσογείου”!..

Πόσο δηλαδή πιο “ανοικτά”, για την θέση που κατέχει, να (μας) πει ότι η Κύπρος και τα ε/νησιά, παρά τις Μ. Ασιατικές ακτές, είναι ο προσεχής 1ος κύριος τ/στόχος, … λέγε με ΚΑ-ΤΑ-ΛΗ-ΨΗ τους;

Δεν συνεχίζω με περαιτέρω… ανάλυση της δηλώσεως αυτής, με βάση την οποία θα μπορούσα να σας κάνω μια “ψυχογραφική αποτύπωση” της τ/εξωτερικής πολιτικής και των “υπηρετών” της διαχρονικά! Μπορείτε να… δοκιμάσετε και μόνοι σας! Ίσως στο μέλλον να γράψουμε “2 λόγια” πιο… βαθιά!..

Συνεχίζοντας, φανταστείτε τώρα να έβγαινε ένας οποιοσδήποτε Έλληνας βουλευτής και να έλεγε μέσα στην Βουλή μας ότι ο “Τάδε” ή ο “Δείνα” ΠτΔ ή Π-Θ δεν κάνει για… Αρχιστράτηγος των ΕΕΔ και για ηγέτης του σε έναν μελλοντικό πόλεμο, να καθύβριζε τον “Χ” ΠτΔ μας, να του έλεγε απειλώντας τον “θα δεις τί θα πάθεις”, να του έλεγε “να ξέρεις τα όριά σου”, κλπ, (αυτά και άλλα είπε ο Τ/βουλευτής, επειδή ο ΡΤΕ του έβρισε τον μεγάλο… ηγέτη του Κιλιτσντάρογλου, αχαχαχαχαχαχαχα) και μετά να πλακωνόντουσαν μέσα στην Βουλή οι βουλευτές μας, όπως έγινε “προχθές” στην Άγκυρα!..

Σταματώ εδώ, αφού πλέον μπορείτε μόνοι σας να προβείτε σε τυχόν συγκρίσεις, να σκεφτείτε τί θα έλεγαν τα κανάλια μας, τί θα έγραφε ο Τύπος, και, και, και… !.. Μπορείτε επομένως εύκολα να εντοπίσετε τις όποιες, στο θέμα, … διαφορές μας!..

Επίσης!..

Βγήκε ο ίδιος ο ΡΤΕ και είπε, μεταξύ των πολλών άλλων, στην τελευταία παντουρκική τηλεοπτική συνέντευξή του, πως “το πολυκομματικό σύστημα στην Τουρκία δεν λειτουργεί! Χαλάει την ηρεμία του λαού! Ο λαός μας, μ’ αυτό, δεν μπορεί να βρει την ηρεμία του”, καθώς και πως “ο τ/λαός δεν θέλει κυβερνητικές συνεργασίες”!.. (Το ωραίο είναι ότι αυτός ο άνθρωπος έχει διατάξει την εκπόνηση νέου Συντάγματος, υποτίθεται… δημοκρατικού, αφού η χώρα του, ως γνωστόν, έχει ακόμα για Σύνταγμα αυτό του 1982, το Εβρενικό, και με ένα τέτοιο Χουντικό Σύνταγμα, αυτή μεν θέλει να εισέλθει, όπως ισχυρίζεται στην Ευρώπη, ενώ και η δημοκρατική, πολυ-νοσούσα πολιτικά, σημερινή Ευρώπη συζητάει, αν είναι δυνατόν, το θέμα της εντάξεώς-της μαζί της)!..

Έτσι, έχουμε και σήμερα διαμορφωμένη την γνωστή, διαχρονικά και πάλι, “αλά Τούρκα” Δημοκρατία!..

Αν αυτά τα έλεγε στην Ελλάδα μας, ένας οποιοσδήποτε ΠτΔ μας, πόσων “Ρίχτερ”… πολιτικός σεισμός θα γινόταν στην χώρα, πιστεύετε;

Στην Τουρκία όμως “δεν τρέχει τίποτα”, αφού δεν υπήρχε ποτέ, όπως και δεν υπάρχει ούτε σήμερα, “δημοκρατική Παιδεία”, λόγω των ριζών του λαού αυτού, που από μια Οικογένεια, αυτή του Οσμάν, στις αρχές του 14ου αι., έγινε, με τους εξισλαμισμούς και τις απανταχού και σε όλα τα θέματα κλοπές, αυτοκρατορία, παραδεχόμενοι μάλιστα πρόσφατα οι Τούρκοι, δια στόματος ΡΤΕ, πως περί αυτού πράγματι πρόκειται και πως έκαναν Πατρίδα τους, την Πατρίδα άλλων, λέγοντας, για παράδειγμα, πως πχ “η Πόλη είναι κληρονομιά κατάκτησης και έγινε γη μας”!..

Καταλάβατε τώρα, όσοι μας παρακολουθείτε πιστά, για ποιόν λόγο αποκαλούσαμε εδώ συνεχώς τον ΡΤΕ “Δικτάτορα” και όχι… Σουλτάνο, ένα ουσιαστικοποιημένο επίθετο, το οποίο καταλαβαίνουν καλύτερα στην Δύση, αν φυσικά και… όταν θέλουν;

Πώς λοιπόν φίλοι μου “να τα βρουν” Έλληνες και Τούρκοι, όταν τα πάντα τους είναι αντιδιαμετρικά αντίθετα μεταξύ τους, όταν μέσα στο μυαλό τους… κολυμπούν διαφορετικές “φαιές ουσίες”;

Οι Έλληνες… γράφουν απ’ τα αριστερά προς τα δεξιά και μέχρι το 1923 και τον Κεμάλ, οι Τούρκοι έγραφαν απ’ τα δεξιά προς τα αριστερά! Καταλάβατε!..

Έτσι ακριβώς είναι και θα είναι ο τρόπος που σκέπτονται οι 2 λαοί!..

Πόσο άλλο “πίσω” (και μέχρι πότε) να κάνουν οι “πεπαιδευμένοι” Δημοκράτες Έλληνες, πόσο ανοχή και μεγαθυμία να δείξουν προς τους σημερινούς Ισλαμοφασίστες απογόνους των Μογγόλων, ώστε να ειρηνεύσει -υποτίθεται πάντα- η… γειτονιά μας και παράλληλα να διατηρήσουν (οι Έλληνες) την παραδοσιακή υπερηφάνεια τους και την εθνική τους αξιοπρέπεια;

Και τελικώς, ας μας πει κάποιος, πώς μπορεί ένας ελεύθερος στο πνεύμα και στην ψυχή άνθρωπος, ένας πραγματικός Δημοκρατικός πολίτης, “να τα βρει” με έναν άνθρωπο απολυταρχικό, κάθετο, επιθετικό, αιμοβόρο και… νταή, έναν άνθρωπο ο οποίος, λόγω “α-παιδείας”, λόγω γενικώς αμορφωσιάς και συναφούς λογικής ελλείψεως ευαίσθητων και ιδιαίτερων πτυχών της ψυχής του, είναι πάντα επιθετικός και θέλει να γίνεται το δικό του;

Δυστυχώς δεν μπορεί αγαπημένοι μου / μας φίλοι!..

Το ίδιο ακριβώς είναι / συμβαίνει γενικώς και με τους λαούς και ειδικά με την σχέση Ελλήνων και Τούρκων, αφού τα “DNA” των 2 αυτών λαών… πόρρω απέχουν!.. (Το μόνο κοινό τους είναι τα μερικά εκ-ρια Τούρκων που είναι γεννήματα εξισλαμισμένων, βιαίως και μη, Ελλήνων)!..

Και κάτι ακόμα! Γι΄αυτό και εμείς εδώ, χαρακτηρίζουμε “στην καλύτερη” ως ανοήτους και στην χειρότερη των περιπτώσεων ως πονηρούς και δόλιους αυτούς των πολιτικών και άλλων ταγών μας, οι οποίοι απευθυνόμενοι στο πόπολο, που προφανώς το θεωρούν αμόρφωτη ή και ανεγκέφαλη πλέμπα, “βγαίνουν” και μας λένε πχ για την κοινή μαγειρική των 2 λαών, κλπ, κλπ, κλπ!..

Μετά τα παραπάνω, καλείστε, οι επιθυμούντες ασφαλώς, να βγάλετε μόνοι σας συμπεράσματα για την φύση (και) της σημερινής ηγεσίας του λαού αυτού (η ίδια ήταν πάντα, μην γελαστείτε), καθώς και για τους ιστορικά Τούρκους… υπηκόους – δούλους της, που λόγω και της φύσεως του πολιτικο-οικονομικο-θρησκευτικού συστήματος που λέγεται “ISLAM”, θα εκτελούν πάντα ό,τι αυτή τους διατάσσει, ακόμα και αν αυτή “θα τους πατάει, όπως σήμερα, στο λαιμό“!..

Έτσι, αποβάλετε αμέσως απ’ την σκέψη σας, και εννοούμε ως πιθανό “εργαλείο λύσης” των Ε-Τ προβλημάτων, όπως αυτές έτσι προβάλλονται, τις ρήσεις / “μότο” της προπαγάνδας των ελληνικής καταγωγής Κομμουνιστών, που έλεγαν, από την Μ. Ασία ακόμα, και το 1919 – 1922, πως “οι λαοί δεν έχουν να μοιράσουν τίποτα”, και λοιπά άλλα τέτοια διεθνιστικά “τσιτάτα”, λες και σε έναν πχ Ε-Τ πόλεμο, θα έλθει εναντίον μας ένοπλος και ως… “Ρόμποκοπ”, ο ΡΤΕ με το κυβερνητικό επιτελείο του και όχι η αφιονισμένη τ/στρατιωτική μάζα – λαοθάλασσα, που τον προσκυνάει, όντας αυτό κάτι που έρχεται μέσα από τους ιστορικούς αιώνες!..

Φίλοι μου / μας!

Η φύση λοιπόν, η ψυχοσύνθεση, η σκέψη, οι αντιδράσεις, η δομή, τα πάντα των Τούρκων, “για να μην το κουράζουμε”, είναι διαφορετικά αυτά των Ελλήνων, που απέναντί τους (εξ Ανατολών) έχουν ένα ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΣ, μια ιδιόμορφη, εδώ και 10ετίες, Δικτατορία, “άθροισμα” ή ορθότερα “συνισταμένη” των πιο επικίνδυνων στοιχείων και χαρακτηριστικών του μαύρου Φασισμού, όπως αυτός γεννήθηκε και… ανδρώθηκε στην “μεσοπολεμική” Ιταλία του πρώην Κομμουνιστή και μετέπειτα Αρχι-Φασίστα Μπενίτο Μουσολίνι,

του Ναζιστικού τέρατος, όπως αυτό γεννήθηκε και… ανδρώθηκε στην Γερμανία του κτήνους Χίτλερ,

καθώς και στοιχείων του “Κόκκινου Φασισμού”, του γνωστότατου Κομμουνισμού ή αλλιώς της “Δικτατορίας του Προλεταριάτου”, (όπως οι γκάνγκστερς, έτσι και τα όμοια στην πρακτική αυτών πολιτικά συστήματα έχουν πολλά ονόματα),

μαζί φυσικά  με… ιδέες, απόψεις και θέσεις περί του επιστητού, (αλλά σε μια άλλη εποχή, κάτι που δεν εννοούν να καταλάβουν οι Τούρκοι), του Μουσταφά Κεμάλ ΑΤΑ-ΤΟΥΡΚ!..

Καταληκτικά!

Με μια δήλωση ΡΤΕ, μ’ ένα… “event” ενός Τ/βουλευτή στην Βουλή της χώρας του και με μια δήλωση του Τ/ΥΠΕΞ, ο οποιοσδήποτε “τρίτος” αντικειμενικός παρατηρητής -επιφανειακά βεβαίως πάντα- μπορεί να αντιληφθεί το πόσο Δημοκρατία και μάλιστα… δυτικού τύπου είναι και σήμερα η Τουρκία,  το πόσο βαθιά στην ψυχή των Τούρκων είναι χαραγμένη η στρατοκρατική φύση της χώρας, για την οποία μπορεί να σκοτωθούν, θεωρώντας την “υπέρτατη ιδέα”, καθώς και το ποιόν της τ/πολιτικής, όπως φυσικά και αυτό των ίδιων των Τούρκων!..

Με αυτούς λοιπόν τους Τούρκους θα συζητήσει και πάλι, προσεχώς, η Ευρώπη και συγκεκριμένα για την νέα μεταξύ τους σχέση, τελωνειακής μορφής, μια Ευρώπη που εδώ και 1+ χρόνο τώρα, υποτίθεται πως τους καλεί να συνετιστούν, με τα όσα αυτοί πράττουν κυρίως στην Α. Μεσόγειο, με την υποτιθέμενη “Δαμόκλειο Σπάθη” της επιβολής… κυρώσεων να είναι συνεχώς πάνω από τα τ/κεφάλια, αχαχαχαχαχαχαχαχα, μια τεράστια ευρωπαϊκή υποκρισία (τουλάχιστον τέτοια) των σημερινών Τουρκό-Φραγκων, με την οποίαν γελάνε όλοι οι έχοντες νουν και γνωρίζοντες τα θέματα Ευρωπαίοι πολίτες!..

Γελάνε πραγματικά, και μάλιστα ηχηρά, οι σοβαροί Ευρωπαίοι πολίτες, αλλά  δυστυχώς αδύναμοι και ανίσχυροι, με τα πολιτικά “ανδρείκελα”, λέγε με πολιτικά εκτελεστικά Όργανα των “Διεθνών Εβραίων”, που τους / μας κυβερνούν και τα οποία έχουν καταντήσει να αερίζουν “πάση δυνάμει” τα… γεννητικά όργανα του ΡΤΕ και της Κ-Β του, λόγω της τ/Γεωγραφίας (ά, ρε τεράστιε Βύζαντα Μεγαρέα) και στο όνομα του υπερ-κέρδους των ιδίων, αλλά και των αφεντικών τους!..

Φιλάκια λοιπόν Κε… Ιωσήφ Μπορέλ, Κα Φον Ντερ Λάϊεν, (το… Φον σου έλλειπε μωρή Μαγδάλω, που σ’ εξεφτέλισε ο ΡΤΕ και δεν έβγαλες “κιχ”), φιλάκια σε όλο το “σταφ” σας και κυρίως πολλά φιλάκια στέλνουμε στην αγαπημένη μας “Κόρη Του Πάστορα”, ευχόμενοι “ταχείαν την ανάρρωσιν”!.. Δώστε τους χαιρετισμούς και τα σεβάσματά μας, αν θέλετε, και στα αφεντικά σας!.. Να προσέξετε η ανακοίνωση που θα βγάλετε, μετά το τέλος των επαφών σας με τους Τούρκους, να είναι πολύ και τόσο… αυστηρή, ώστε, για άλλη μια φορά, “να κάνετε τα τ/μούτρα κρέας”, βρε!..

Α, ρε σιχαμένοι!.. Ξεφτιλιστήκατε ρεεεεεεεεεεεεεε!..

Να δούμε βεβαίως, τί πολιτική πρακτική θα αποφασίσετε να ακολουθήσετε μαζί με τις Η.Π.Α., κατά την συνάντησή σας με τον Α/Πρόεδρο Μπάϊντεν!.. Να δούμε δηλαδή ουσιαστικά τί θα πει ο μόνος σοβαρός, όπως φαίνεται, Α/ΥΠΕΞ, Κος Μπλίνκεν, στον οποίον η Ελλάδα λογικά θα πρέπει να προσβλέπει, αλλά και αν και τί θα πει σχετικά -ΙΣΩΣ(!)- η Βασίλισσα της Αγγλίας, στον Α/Πρόεδρο, στο περιθώριο της εθιμοτυπικής επισκέψεως του τελευταίου στα αγγλικά… παγκόσμια ανάκτορα, κατά το 1ο πάτημα του… Τζο, στο ευρωπαϊκό έδαφος, τις επόμενες ημέρες!..

Το “ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ” δεν έχει λυθεί, αλλά το 2023 εγγίζει όλο και πιο επικίνδυνα και αν η συνθήκη της Λωζάννης (στην… πλήρη της μορφή / έκδοση) ισχύσει, τότε θα έχουμε ΑΚΡΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ(!!!) ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

Όλων πλέον των “παικτών” τα… οπίσθια, μικρών και μεγάλων, εν όψει του κομβικού 2023, έχουν αρπάξει φωτιά και… τρέχουν!..

Εμείς, απ’ εδώ, οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, στηρίζουμε αναφανδόν την μέχρι τώρα εξωτερική πολιτική του Ε/Π-Θ, (που μαζί με τον Ε/ΥΠΕΞ, που αυτός επέλεξε, αποδεικνύονται “μετρ” και μάλιστα κάτω απ’ αυτές τις τόσο δύσκολες για την χώρα μας συνθήκες), και πιστεύουμε ότι έχει πλην της “τέχνης” και το τσαγανό να περάσει τα ε/δίκαια, ισχυροποιώντας περαιτέρω την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ μας!

Και πάλι, και ένιοι πείτε ό,τι θέλετε, συγχαίρουμε τον Π-Θ για το θέμα της ΑΜΥΝΑΣ (το γράφουμε έτσι πολύ γενικόλογα), και ασφαλώς και τον νυν Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό ΦΛΩΡΟ! Έπρεπε να περάσει η ηγεσία στο ΝΕΟ ΤΩΝ ΕΕΔ ΑΙΜΑ, για να αρχίσει και πάλι η… γυμναστική της ελληνικής στρατιωτικής γροθιάς! Μέχρις εδώ όμως, φτάνει!..

Ρε συ Μητσοτάκη!

Σε εξωτερική πολιτική, Άμυνα, Πανδημία, Οικονομία, Λαθρο-μεταναστευτικό και Μεταρρυθμίσεις πραγματικές, σ’ αυτήν την σημερινή… “ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ” ΕΛΛΑΔΑ, είσαι πραγματικά “πολύ ωραίος”!.. (Είναι πραγματικά πολύ κρίμα που είσαι Π-Θ αυτά τα χαλεπά και δίσεκτα πολιτικά για την χώρα μας χρόνια, και όχι σε μια άλλη Ελλάδα, όπως σ’ αυτήν που ήσαν οι παλαιότεροι, που την εβύθισαν και υποθήκευσαν, διότι τότε δεν θα ήσουν μόνον… Ελ Αραμπί, που είσαι σήμερα, αλλά ο Έλληνας Μέσι και θα έκανες… Παπάδες, όπως εμείς υποστηρίζουμε)!..

Με εκείνη όμως την -με το συμπάθιο- γαμ… νη ασφάλεια και κυρίως(!) με την πιο… γαμ…. νη ε/Δικαιοσύνη θα κάνεις τίποτε; (Αυτόν πχ τον “Π. Κ.”, που συνέταξε η “Επιτροπή… Φυλακισμένων Κορυδαλλού” και λοιπών σωφρονιστικών -demek- καταστημάτων, πότε θα τον αλλάξεις; Κλπ, κλπ, κλπ, Κατάλαβες)!..

Είναι λάθος, λέμε εμείς, να λέγει ο Κος Χρυσοχοϊδης πως υπάρχει “εγκληματοφοβία”! Και είναι λάθος κυρίως, διότι η λέξη που χρησιμοποίησε εμπεριέχει την λέξη φοβία ή άλλως πως τον φόβο! Λαός που φοβάται Κε Π-Θ γέ, όπως ατυχώς, κατ΄εμάς, υπεστήριξε “προχθές” ο υπόψη Υπουργός, δια της… συνθέτου λέξεως που χρησιμοποίησε, δεν είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Κε Π-Θγέ, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει, κατ’ ελάχιστον, έλλειμμα Δημοκρατίας στην χώρα ή πως είμαστε σε διαδικασία δημιουργίας… ελλείμματος!.. Με καταλαβαίνετε!..

Επίσης! Ο απλός πολίτης δεν κάθεται Κε Π-Θγέ να δίνει… ορισμούς ή να ξεχωρίζει πχ την εγκληματικότητα από το “Οργανωμένο Έγκλημα”, κλπ, κλπ, κλπ, ή να προβαίνει σε… εμβριθείς για το θέμα αναλύσεις, κλπ, αλλά κυττάζει τί γίνεται γύρω του και κυρίως το πώς ζει, όπως επίσης και το τί ζει, στο υπόψη θέμα!..

Και στο θέμα ΑΣΦΑΛΕΙΑ, (όπως και στο θέμα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ), ο ε/λαός, ήτοι οι συμπατριώτες σας, αλλά και οι… συμπολίτες σας Κε Π-Θγέ, (αλλάξτε το αυτό, είναι πολύ “προχώ”, ούτε ο Μπάϊντεν δεν το κάνει), είναι δυσαρεστημένοι και κυρίως… φοβισμένοι, ενώ τον φόβο τους ενισχύουν, πονηρά, δόλια και εσκεμμένως, οι διεθνιστές απάτρηδες των ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, μαζί με τους άλλους ΣΟΡΙΤΕΣ “CIA-Πράκτορες” των “ΑΝΤΑΡ-CIA”, “ΑΝΤΙ-FA”, κλπ!..

Εμείς τα “είπαμε” Κε Π-Θγέ, για το θέμα “ΑΣΦΑΛΕΙΑ”, δια του παρόντος “σάϊτ”, με τον Κο Υπουργό και ελπίζουμε κάτι να του… προσφέραμε, αφού “ανοικτά” δεν μπορεί να γράφει κανείς για τέτοια πράγματα στο Διαδίκτυο, το οποίο αποτελεί / είναι η μεγαλύτερη σύγχρονη πόρνη!..

Πριν κλείσουμε, θέλουμε επίσης να ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, διότι τολμήσατε, μέσα στον όζοντα Κομμουνιστικό, φανερό και μη, … δράκο που συνεχίζουμε να βιώνουμε οι Έλληνες, να ασχοληθείτε με την συνολική ανάπλαση του πρώην βασιλικού κτήματος του Τατοϊου, καθώς και με το εκεί θερινό οίκημα της τέως βασιλικής Οικογενείας!

Ανεξαρτήτως του τί πιστεύει κανείς, η Ιστορία μιας χώρας είναι ΙΣΤΟΡΙΑ και πρέπει να γίνεται απ’ όλους σεβαστή, πόσο μάλλον από μια ε/Κ-Β!.. Και η Βασιλεία είναι μέρος της νεότερης Ιστορίας μας και είστε ΑΞΙΟΣ ΕΠΑΙΝΟΥ που την σέβεστε!!!..

Η Βασιλεία ενοχλεί κυρίως την διεθνιστική Αριστερά (Κόκκινους Φασίστες του ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ), διότι αυτή, με πρώτη την τότε Βασίλισσα Φρειδερίκη, μαζί με το ιστορικό, (Βενιζελικό στην βάση του), “Κέντρο”, δεν την άφησε να κάνει κάποτε Σοβιετική… Δημοκρατία την χώρα μας!..

Είναι μέρος της ε/Ιστορίας τα Κομμούνια, οι όποιοι ανθέλληνες Σορίτες, οι Έλληνες και Ξένοι… δούλοι του… Κωνσταντίνου του “ΑΝΤΑΡ-CIA” και λοιπών άλλων πρακτόρικων Οργανώσεων και Κομμάτων και δεν είναι οι Βασιλείς, Κε Π-Θγέ;

Βάλαμε στην Βουλή τους μη αποδεχόμενους την Δημοκρατία μας Κομμουνιστές, στο πλαίσιο της ενότητος των Ελλήνων, υψώσαμε μεσίστια την Σημαία μας για τον θάνατο του Αρχισφαγέα Φλωράκη και ξαφνικά κάναμε… προδότες και… ανθέλληνες τους Βασιλείς;

Συγχαρητήρια ακόμα που δεχθήκατε την Βασίλισσα Σοφία, (όσο υποχρέωση και να είχε ένας Ε/Π-Θ να δεχθεί την Ελληνίδα Βασίλισσα της Ισπανίας, έστω και ατύπως, θα μπορούσατε για θέμα τυχούσης απωλείας ψήφων, κλπ, να μην την δεχθείτε), αποδεικνύοντας ότι έχετε “γκατς”, ότι δεν φοβάστε, αλλά κυρίως πως και από Ιστορία γνωρίζετε, αλλά και πως ΣΕΒΕΣΤΕ κάποια πράγματα!..

Ξέρετε αλήθεια, Κε Π-Θγέ, πόσο σημαντικό είναι το ρήμα… ΣΕΒΟΜΑΙ; (Ρητορικό ασφαλώς είναι το ερώτημα)!..

Καλό Σ-Κ σε όλους σας!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-