Το Δημοψήφισμα Στην πΓΔΜ Και Το “Σάϊτ” Μας Των Επιτυχιών!..

Φίλοι μου!

– Δεν είναι δυνατόν να μην το σημειώσουμε και(!) αυτό!

– Σας γράφαμε ότι οι αντιδράσεις του Γκρούεφσκι και του εθνικιστικού – ιστορικού – Κόμματος VMRO, για την συμφωνία των “Πρεσπών” και ορθότερα αυτής των “Ψαράδων” ήταν “δήθεν” και “τάχα” μου, (κοινώς “του κόλου” / πες το και αυτό Κα Αυλωνίτου και θα σε… ψηφίσω, αχαχαχαχαχαχαχα), για μια σειρά από λόγους!..

– Όσοι μας μελετάτε καθημερινά, πιστοποιείτε (και αυτό) “του λόγου μας, το αληθές”, οι δε… “Θωμάδες” και λοιποί… αρνητές μας, ας ψάξουν “πίσω και εδώ”, στα αρκετά, περί πΓΔΜ και υπόψη συμφωνίας, γραφέντα μας, να δουν τί λέγαμε / τί πιστεύαμε σχετικά, κλπ, κλπ, κλπ!

– Μόλις χθες, όλος ο Κόσμος πληροφορήθηκε πως ο 1ος Πρόεδρος του VMRO  (και ορθότερα σήμερα VMRO – DPMNE) Λιούμπκο Γκεοργκίφσκι καλεί (ιστορικός Ενεστώς) τους ψηφοφόρους του Κόμματος να ψηφίσουν ΝΑΙ στο δημοψήφιμα της 30ης Σεπ. 2018, όπως και ο διάδοχος του Γκρούεφσκι, στην ηγεσία του Κόμματος, νυν Πρόεδρος του Κόμματος, Χρίστιαν Μιτσκόσκι, ο οποίος αρχικά είπε ότι θα ζητήσει από τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν κατά συνείδηση (αυτό λέγεται – κοινώς – “του κόλου εις το τετράγωνο” / πού είσαι Κα Αυλωνίτου; Αχαχαχαχαχαχαχαχα) και λίγο μετά δήλωσε πως θα τους ζητήσει να ψηφίσουν “ΝΑΙ”, αν η συμφωνία θα είναι δεσμευτική! (Λες και δεν το ήξερε αυτό εξ αρχής / Αυτό κοινώς λέγεται “του κόλου εις τον κύβο”)!..

– Φίλοι μου!

– 1ο Συμπέρασμα! (Για εσάς)!

Να μας διαβάζετε και κυρίως να μας μελετάτε!.. Το ξέρετε ήδη δηλαδή, αλλά “η… επανάληψη είναι αρχή της μαθήσεως”!.. Άλλωστε σας ενημερώνουμε πως μας διαβάζουν σχεδόν όλες οι ΜΥ του Κόσμου, πλην των κοινών… θνητών!..

2ο Συμπέρασμα:

Τώρα, ο πολύς Κος Τσίπρας, που έλεγε (“φτιαχτά” / “στημένα” βεβαίως, αφού γνώριζε την αλήθεια, αλλά που όντας, ως νέος,… “άριστο χωράφι για σπορά” είχε τύχει αρίστης εκπ-σεως στην Σοφιστεία, που αποτελούσε και αποτελεί τη βάση της Κομμουνιστικής εκπ-σης, στην προπαγάνδα, στην αντι-προπαγάνδα, όπως και στην αγκιτάτσια, με αποτέλεσμα να είναι “άπαιχτος” στο αντικείμενο, “άπαιχτος” ασφαλώς απέναντι σε ανεκπ-τους ή ημιμαθείς περί των Σοφιστικών μεθόδων) απευθυνόμενος στον Κ. Μητσοτάκη πως “εσείς και ο Γκρούεφσκι έχετε την ίδια άποψη για την συμφωνία, κλπ, κλπ, κλπ”, θα το θυμάστε, τί θα έχει να του πει τώρα, όπως και να πει και σε εμάς σχετικά;

– Άρα! Αν ο Τσίπρας δεν είναι “μέγα πολιτικό λαμόγιο” και “μέγας πολιτικός απατεώνας” (όταν μιλάμε για εθνικά θέματα θα πρέπει να λέμε “πολιτικός συμμορίτης”) και έλεγε όσα έλεγε προς τη ΝΔούλα “εν γνώσει” του, για την πραγματική στάση των Εθνικιστών στην πΓΔΜ, επί του θέματος, τότε είναι σίγουρα πολιτικά από “λίγος”, έως ελάχιστος, αφού ούτε αυτός, αλλά ούτε και η πλειάδα των πολιτκών (ναρκο) συμβούλων του δεν μπόρεσαν να προβλέψουν τη στάση του VMRO, με αποτέλεσμα τώρα να εκτίθενται ανεπανόρθωτα στους “νουν έχοντας” των Ελλήνων!..

– Σας είχαμε πει απ’ εδώ Κε Παππά και Κε Τσίπρα, πως ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ(!) θα ήμασταν σε θέση να σας στέλναμε κανέναν πραγματικό πολιτικο-στρατιωτικό σύμβουλο(!), για να μπορέσετε ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ως Κ-Β!

Εσείς όμως, για το λόγο και μόνον ότι είστε ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ – ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, με βασικό σας και μόνον στόχο την διάλυση της σημερινής Ελλάδος, όπως αυτή μας παραδόθηκε από τους προγόνους μας, τί να μας κάνατε, αφού αυτό θέλατε; Γι’ αυτό και γράψατε στα -δήθεν- λαϊκά παπάρια σας (πού ‘σαι μωρή Αυλωνίτου, που από μαύρο Χουντόπαιδο έγινες κόκκινο, που όπου ακούς… παπάρι “τρέχεις”, αχαχαχαχαχαχα) την πρότασή μας!.. Σε κάθε περίπτωση όμως, σημείωσέ το Κε Τσίπρα πως και έτσι ακόμα “θα σου ήμασταν απαραίτητοι!

Τώρα λοιπόν που οι VMRO-δες θα ψηφίσουν “ΝΑΙ”, τί έχεις να μας πεις ρε Αλέξη; Θέλω μια απάντησή σου, αφού η απάντησή σου αυτή θα επέχει και θέση μαθήματος Σοφιστείας!.. 

3ο Συμπέρασμα!

– Η ΝΔ, η οποία μας διαβάζει καθημερινά, (όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ), επειδή μάλλον δεν μας εμπιστεύεται ως “σάϊτ” (άλλωστε ποιοί είμαστε εμείς, έ;) ακολούθησε ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ(!) την πάγια πολιτική τακτική του “σιωπάν, (που αν ίσως δεν κερδίζει, σίγουρα όμως ποτέ δεν χάνει), στο παραπάνω ερώτημα – δήθεν επιχείρημα του Τσίπρα, που αναμασούσαν για καιρό όλα τα διεθνιστικά νεο-κομμούνια των ντόπιων SOROS-παιδων, Οργάνων των παγκοσμιοποιημένων “Διεθνών Εβραίων”, σε όλα τα ΜΜΕ!

– Φυσικά η ΝΔ, και ειδικότερα ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης, θα μπορούσε να αναφερθεί στο θέμα (ακολουθούσα και αυτή την… συγκριτική μέθοδο), απαντώντας -έστω- στον Τσίπρα, «ρε συ Τσίπρα, εσύ και ο Ζάεφ “ένα” και εγώ, όπως λες, “ένα” με τον Γκρούεφσκι” και δηλαδή τί σημαίνει αυτό ρε; Για κάντο μας… δεκάρες»!..

– Αλλά η ΝΔ δεν τόλμησε Κε Κυριάκο Μητσοτάκη(!) ούτε στις ρήσεις των Κ. Γ. Καραμανλή και Α. Γ. Παπανδρέου, περί Μακεδονίας (δες τα 2 VIDEOS στην εισαγωγική μας σελίδα) να αναφερθεί!

– Γιατί άραγε Κε Μητσοτάκη; Είσαι φοβικός και χωρίς ούτε τα αναγκαία “πολιτικά φτερά” κοινού πολιτικού ανδρός και πηγαίνεις πάντα με την… “ορθή” / “correct” πολιτική πεπατημένη, ώστε να μην χάνεις ή να χάνεις λίγο, (είναι και αυτό μια στρατηγική, αλλά για “λίγους” πολιτικά άνδρες), φοβάσαι μήπως την άρθρωση πατριωτικού λόγου, λόγω της σημερινής Ευρώπης των παγκοσμιοποιημένων Κοσμοκρατόρων Εβραίων, Ρότσιλντ, κλπ, που εκτιμάς, και πιθανώς ορθά, ότι μια τέτοια ρητορεία θα σε “πέταγε” / θα σου στερούσε την πιθανότητα μια λίαν πιθανής Π-Θ-γίας, μήπως φοβάσαι την… αδελφή σου, τί ακριβώς συμβαίνει; Πες μας, για Π-Θ πας, είσαι υποχρεωμένος!..

ΕΙΣΗΓΗΣΗ (Για σένα Κυριάκε!):

  • Πες της Ντόρας να φύγει από την κεντρική πολιτική σκηνή τώρα! Σου κάνει κακό! Δεν έχεις τον δικό της… πολυ-“Ιανικό” πολιτικό χαρακτήρα!.. (Δεν έγραψα βρώμικο).
  • Απογαλακτίσου από τον… φόβο – “κόμπλεξ” / “πλέγμα” του κακού δήθεν πολιτικού πατέρα σου, που συνεχώς μνημονεύουν και σου λένε επίτηδες τα νεο-Κομμούνια με 1ον τον Τσίπρα, ο οποίος πατέρας σου, ό,τι και να λέει ο οιοσδήποτε, είναι μαζί με τους ΚΑΡ/ΛΗ και 2 Π”ΑΝΔΡΕΟΥ (στα άλλα 3 μαμούθ αναφέρομαι βεβαίως) αυτοί που έγραψαν την Ιστορία μας, καλώς ή κακώς, από το 1950, έως το 1996!..
  • Όχι ότι συμβαίνει, όχι ότι συμφωνώ και στο γράφω ειλικρινά αυτό, αλλά ρε Κυριάκε μας, για να μπούμε ακόμα και στην άθλια αυτή συλλογιστική των νυν αντιπάλων σου, αν εγώ πχ -λέμε τώρα- γίνω φονιάς ή ήμουν “ο μπείξε και ο δείξε” θα φταίει ή έφταιγε το παιδί μου, κλπ, κλπ, κλπ; Κατάλαβες! Αυτή είναι καθαρά ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ! Ούτε αυτό δεν σου είπαν ποτέ οι… σύμβουλοί σου, που όπως εκτιμώ και αυτοί πρέπει να είναι “δια το πέος”; Οι άνθρωποι… φωνάζουν ότι είναι ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ (γι’ αυτό και είναι “τακίμια” με τους ΜΑΥΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, της “Χ. Αυγής”, όντες οι σύγχρονοι πολιτικοί ΚΑΪΝ και ΑΒΕΛ) και εσύ ούτε μια φορά δεν απετόλμησες να τους πεις έτσι, δηλαδή ΦΑΣΙΣΤΕΣ!.. Γιατί; Φοβάσαι μήπως τους Σταλινικούς του ΚΚΕ, που είναι μέσα στην Βουλή, δηλώνοντες πως δεν πιστεύουν στον αστικό Κοινοβουλευτισμό και καταφέρονται συνεχώς κατά της αστικής τάξεως; Κλπ, κλπ, κλπ!
  • Μόνον έτσι λοιπόν (πιστεύω πως κατάλαβες), αν θέλεις να πω ή να γράψω… σοφιστικά, πολεμιώνται οι ανθελληνικές αυτές πολιτικές λέρες και όχι με σιωπή ή “σαλονάτα” και σίγουρα και(!) με γνώση της Ιστορίας μας!
  • Ποτέ δεν είπες του Τσίπρα, που κάνει συνεχώς την πολιτική μαϊμού, (φαινόμενο που λέγεται “πιθηκισμός”), με το να προσπαθεί να φέρεται και να ομιλεί σαν τον τεράστιο ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ Α.Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, (να με συμπαθάς!), πως Εκείνος, αν ζούσε σήμερα, θα τον έφτυνε με καμμιά “κατοστάρα” ροχάλες, για το πούλημα και μόνον της Μακεδονίας και με άλλες τόσες και πολλαπλάσιες, για τα 99 χρόνια ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΗΡΕΙΑΣ, που μας “επέβαλλε”, κάνοντας εμάς και 3 γενιές Ελλήνων μετά από εμάς,… Εβραιό-σκουλα!.. Και άλλα πολλά! Τί ρόλο αλήθεια “βαράνε” εκεί οι σύμβουλοί σου, που -υποτίθεται- ότι ως πρώην Κομμούνια οι περισσότεροι, ξέρουν έστω τα χνώτα των Τσιπρικών πολιτικών τσουτσέδων; Ανησυχώ Κυριάκε!..
  • Ποτέ επίσης ακόμα, δεν τον ρώτησες ρητορικά, με ποιό πολιτικό ανάστημα, αυτός, ο λαϊκός αγωνιστής της Σχολής… Χιλλ, (για σένα “δεν παίζει” αυτό, αφού ανήκες στην πλουτοκρατία “και καλά”, κατάλαβες και σε τέτοιες… Σχολές θα έπρεπε να σε πηγαίνανε), βάζει στο στόμα του πολιτικούς, του αναστήματος των 3 προαναφερθέντων πολιτικών μαμούθ; Αυτός, ένας “πολιτικά τίποτας” με βαθιά Χουντικές (και μάλιστα περίεργες, όπως διαβάζω) οικογενειακές καταβολές! Και άλλα πολλά!
  • Άϊντε Κυριάκε!.. “ΞΥΠΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΧΑΡΑΖΕΙ! Είπαμε σοβαρότητα, ναι, αλλά όλα έχουν τα όριά τους!..
  • Πρόσεξε τώρα:
  • – Εσύ δεν δοκιμάστηκες ως Π-Θ! Γιατί δεν το λες;
  • – Γιατί δεν λες ότι στις κάλπες πρέπει τώρα να έλθουν ΟΛΟΙ(!) ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι ένα περίπου 50%, όπως αυτό που ψήφισε στις τελευταίες εκλογές και που απ’ αυτό πήρε ο Τσίπρας, “με ΤΑ 10.000 ΨΕΜΜΑΤΑ”, περίπου 36%, ώστε να φύγουν οι ζάμπλουτοι κυβερνώντες διεθνιστές, Πάτρωνες και ομοϊδεάτες των ΜΚΟ, όπως και προστάτες των πάσης λογής ανθελλήνων και τέως μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων και λοιπών… περιοχών μας; 
  • Ξεμπρόστιασέ τους με όσα έκαναν σχεδόν 4 χρόνια τώρα, κατ’ είδος και κατά κατηγορία θέματος !..
  • Κάποια άλλα που θα ήθελα να σου πω, ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ρε Κυριάκε!..
  • Υγ. Αν θες, και “άνευ πλάκας”, να στείλουμε και σ’ εσένα κανέναν σύμβουλο ρε Κυριάκο! Σύμβουλο(!!!) όμως και σ’ εσένα και για εσένα ΔΩΡΕΑΝ βρε, διότι οι “δικοί σου” είναι μάλλον τραχανοπλαγιάδες!..

4ο Συμπέρασμα!

  • ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, Μ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΥΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥ, ΤΟΥ ΨΕΥΡΟΡΩΜΑΪΚΟΥ!.. ΥΠΟΜΟΝΗ, ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ (ΓΕΝΙΚΩΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!..

5ο Συμπέρασμα!

  • Οι Σκοπιανοί κέρδισαν και μπράβο τους(!), (ο Ζάεφ κέρδισε ό,τι ακριβώς διεκδικούσε ο μαφιόζος… ψευτομποξέρ Γκρούεφσκι, το 2008), ΔΙΟΤΙ όντας πραγματικοί ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, (όπως είναι και οι Τούρκοι και οι Αλβανοί), είχαν απέναντί τους ελληνικής καταγωγής, χαμηλής κριτικής ικανότητος και ημιμαθείς ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ, ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ και βαθειά ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικούς, θαυμαστές των Στάλιν και Μάο, (εκ των… ξεχωριστών σφαγέων της Ανθρωπότητος), με 1ον και καλύτερον τον ΥΠΕΞ, Ν. Κοτζιά!

 

ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Δεν αναφερθήκαμε σε δοσίλογους, σύγχρονους μαυραγορίτες και ζάμπλουτα “καρφιά – ρουφιάνους” της παρούσης στην Πατρίδα μας πολιτικής καταστάσεως και γι’ αυτό τον λόγο και ΔΕΝ αναφεθήκαμε “σήμερα” στους Π. Καμμένο και στην πολιτική σαβουροπαρέα του!.. Συγγνώμη φίλοι γι’ αυτό!

2. Τσίπρα, πολιτικό ανθελληνικό “Διεθνο-Κομμούνι”, “για σένα” και τους ομοίους σου οι παρακάτω στίχοι, από άσμα του Γ. Νταλάρα:

  •  Είμαστε το φτωχολόϊ, κόσμος και λαός
  •  χάντρες απ’ το κομπολόϊ, που ΄χασε ο Θεός!
  • ΕΠΩΔΟΣ
  • Και αν δεν παίξαμε μ’αστέρια
  • τότε που ‘μαστε παιδιά,
  • πήραμε τη γη στα χέρια
  • πέτρα είναι η καρδιά!..
  • Της ανάγκης καραβάνι
  • και της ορφανιάς…
  • και αν μας γκρέμισε το στέκι ο βοριάς και η βροχή
  • κρύβουμε ένα αστροπελέκι μέσα στην ψυχή!.. ΑΝΤΕ “ΞΕΚΟΥΒΑΛΛΑ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ!
  • Και πάλι η ΕΠΩΔΟΣ!

3. Ναι! Είναι αλήθεια, έχεις δίκιο που μου το σημειώνεις! Ο Τσοχατζόπουλος έκανε, όσες καθαρίστριες (κυρίως τέτοιες) “απαύτωνε” στο ΥΠΑΜ, τις έκανε λοιπόν κυρίως γραμματείς σε διάφορες Δνσεις! Φανταστείτε!

– Όμως αυτό φιλαράκο, δεν σημαίνει πως ο Τσίπρας θα έπρεπε να κάνει μέχρι και Υφυπουργό την Νοτοπούλου!.. Πού είναι τότε η ηθική δήθεν Αριστερά, μια νεο-κομμουνιστική διεθνιστική ανθελληνική Αριστερά, που τελικά απέδειξε πως ταυτίζεται με το “Πνεύμα + Ηθική”, της γνωστής ελληνικής ταινίας, με τον Β. Αυλωνίτη;

4. Ναι! Είναι επίσης αλήθεια φιλαράκο αυτό που μου έγραψες! Επί Καμμένου και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διώχθηκαν από τις ΕΕΔ, όλοι οι ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΑΞΚΟΙ!

-/-