Το Πιο Βρώμικο… Ποντιακό Πρωτάθλημα, της Ελλάδος, και Φέτος!

Φίλοι μου!

– Μετά από μια επιβεβλημένη αποχή μας, και πάλι μαζί! Το πόσο θα είμαστε μαζί αυτό θα εξαρτηθεί από τις δυνάμεις και υποχρεώσεις του έχοντος την τιμή να γράφει σήμερα σε εσάς, αφού πια, και μετά από σχεδόν 4 χρόνια, έμεινε ένας μόνον στις επάλξεις… Ένας, αλλά “ΛΕΩΝ” και μάλιστα και… “ΘΡΥΛΕΩΝ! Όμως, όπως έλεγε και ο μέγας αοιδός Στράτος ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, και τα σίδερα λυγίζουν!.. “Θα δείξει” λοιπόν για πόσο ακόμα θα σας… κουράζουμε και πλέον κουράζω!..

– Πριν μπούμε στο 1ο φθινοπωρινό σύντομο σημερινό μας θέμα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με όλο μου “το είναι” όλους τους συνεργάτες που δουλέψαμε μαζί, μαζί με τον “θανόντα” “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ” και σήμερα είναι άλλοι στην Τουρκία (οι περισσότεροι) και εργάζονται, άλλοι (οι λιγότεροι) σε “τρίτες χώρες” και 2 ακόμα στην ημεδαπή!..

– Και τώρα στο… σύντομο θέμα μας!

– Στην 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου στην δόλια Ελλάδα μας (14-15 Σεπ. 2019), προσέξτε:

  • Ο Μπάουκ είχε -ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ- αγοράσει και(!) τον Τερματοφύλακα του Ατρομήτου Θεοδωράκη, πλην της Διαιτησίας (δεξιό Επόπτη σίγουρα)!.. Δείτε το 2ο γκολ του Μπάουκ, όπως και το ακυρωθέν του Μπάουκ, που δεν μέτρησε και θα με καταλάβετε!.. Αφήνω το καταφανέστατο πέναλτυ που δεν έδωσε στον Ατρόμητο στο 0-0 ο Διαιτητής και δεν σχολιάζω καν το ακυρωθέν γκολ του Περιστερίου (“2 Μέτρα και 2 Σταθμά” σε σχέση με ίδιο γκολ στο Μπάουκ – Αγρίνιο 2-1).
  • Είναι προφανές ότι την μέθοδο εξαγοράς των αντιπάλων Τερματοφυλάκων ο Πόντιος Σαββίδης την “έμαθε” από τον “Κυρ Δκτη”, ο οποίος διαθέτει διεθνώς αναγνωρισμένο σχετικό “Ντοκτορά” και στον τομέα αυτόν!.. (Εδώ, βεβαίως, θα μου πείτε, ο Σαμπιντί αγόρασε τον ίδιο τον… Σπανό, κατέστησε όλον τον Ατρόμητο το “εν Αθήναις” Σωματείο του, στον Θεοδωράκη θα στεκόταν; Έχετε δίκιο)!..
  • Έτσι ο… Σαμπιντί έχει όλο τοπακέτο, (που το πληρώνει καλά), ώστε να πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα! [ΕΠΟ, VAR, ΜΜΕ (κυρίως τα κρατικά), Διαιτησία, Ελεγχόμενα Σωματεία μέσω μισθάρνων Δκσεων, “ντόπινγκ παικτών”, πολιτική δανεισμού παικτών και τώρα και χρηματισμό παικτών, αφού δεν είμαστε… αρνιά]!
  • Στην Ευρώπη δεν περνάνε αυτά (τουλάχιστον στον ύψιστο και αισχρό βαθμό που συμβαίνουν εδώ στην Ελλάδα) και γι΄αυτό ο Μπάουκ, “της μιας χούφτας ελληνικών τίτλων”, δεν υπάρχει εκεί πουθενά!..
  • Σημειώστε ότι στον Μπάουκ ευρίσκεται πλέον και ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας Καρυπίδης, (νομίζω ως “Γενικός Αρχηγός” μάλιστα), ένας απ’ εκείνους που “χρήμασι” είχαν πρωταγωνιστήσει στο δήθεν στημένο ματς ΘΡΥΛΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ 4 – 0!.. Τώρα κάνει απόσβεση της ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ … προσφοράς του! Καταλάβατε πιστεύω τώρα!.. Και αυτοί φίλοι μου, οι… Πόντιοι μεγαλο… μαφιόζοι βάζουν ακριβά κοστούμια και γραβάτες και πάνε κάθε χρόνο στην… Παναγία την Σουμελά, ονοματίζουν ασεβώς γήπεδο με το όνομα της Σοφίας του Τριαδικού ΘΕΟΥ, κλπ!..

Πάμε παρακάτω:

  • Η Κούλα, μετά τις συνεχείς ξεφτίλες της στην Ευρώπη, (η μόνη ε/Ομάδα που έπαιξε “C.L.” -πέρυσι- και δεν πήρε ούτε έναν βαθμό), τοποθέτησε τελικά για Προπονητή της τον… “Χριστιανό”, τον δικό της… Αναστασιάδη και “πέρασε” από 2 δικές της Ομάδες, ήτοι την Τρίπολη και την Λαμία και τα θύματα οπαδοί της ξαναγλυκάθηκαν, μαζί βεβαίως και με λίγη ενημέρωσή τους για την πρόοδο των εργασιών στην… “Τζαμπασοφιά”!.. Καταλάβατε!..
  • Χθες με την Λαμία, “κόλλαγε” το πράγμα (είχαμε φτάσει στο 30′ και το σκορ ήταν ακόμα 0-0 και τα φίδια άρχιζαν να ζώνουν τον… “Τίγρη” και τα… “Τιγράκια” του) και έτσι ο παλιός της ποδοσφαιριστής (και νυν της Λαμίας) Πλιάτσικας είπε να σκοράρει για την Κούλα, βάζοντας αυτογκόλ! Δείτε το και θα αντιληφθείτε το για πόσο ηλίθιους περνάει ο Πόντιος “Κυρ Δκτης” τους οπαδούς της Ομάδος του, αλλά και τους λοιπούς, μη φίλους της Κούλας! (Νομίζει βεβαίως)!..

– Τέλος, χθες πάλι, στην Θεσσαλονίκη και στο Χαριλάου, στο 4-0 του Άρεως, επί του Βάζελου, ο Διαιτητής δεν απέβαλε, ως όφειλε, τον Ιταλό Μακέντα του Βάζελου, ο οποίος κτύπησε ύπουλα (από πίσω) ένα από τα λιμά του Άρεως, στην φάση του ακυρωθέντος γκολ του Περέα (αυτός φέρεται ότι είναι Κολομβιανός, αλλά μάλλον θα είναι Κολομβιανός από την… Περαία της Θεσσαλονίκης, αχαχαχαχαχαχα), φάση, η οποία υποχρέωσε να δει το υπόψη κτύπημα ο Διαιτητής Κος Φωτιάς “δις” και “τρις” στην οθόνη του VAR στο… ταρτάν!.. Γιατί λοιπόν δεν τον απέβαλε; Διότι την προσεχή Κυριακή, η… νεανική (sic) Ομάδα του Βάζελου, αντιμετωπίζει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Π. !!!

– Αντίθετα, στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, τα ΜΜΕ, που επίσης ελέγχουν οι 2 παραπάνω Πόντιοι μεγαλο… παράγοντες, μέχρι τώρα τουλάχιστον, έκαναν ολόκληρο θέμα μια φάση στο ματς του ΘΡΥΛΟΥ με την Τρίπολη, στο Φάληρο, μιλώντας για πέναλτυ που δεν της δόθηκε, την ίδια στιγμή που 3 ή 4 παίκτες της… ΑΕΚ Τριπόλεως ήσαν πεντακάθαρα οφ σάϊντ, όταν η σφαίρα είχε ήδη φύγει από το κτύπημα φάουλ παίκτη της Τρίπολης, ενώ ακολούθως στην Λάρισα, άφησαν επίτηδες τον αγωνιστικό χώρο να είναι χωράφι, στο ματς των τοπικών “γιδο-τυριών”, με την Ομάδα μας, ώστε να μην μπορέσει να παίξει μπάλα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σε ένα ματς που ο Διαιτητής (+ το… VAR) του ακύρωσαν 2 καθαρότατα τέρματα, με την ελπίδα να ισοφαρίσει η Λάρισα το 0-1 του Βαλμπουνεά με πέναλτυ, πέναλτυ που δεν είχε δει ο Διαιτητής, αλλά το είδε το… VAR, όταν διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες της Ομάδος του Πειραιά!..

– Στο ματς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με το Βόλο, του μισούντος τον ΘΡΥΛΟ μας… άσπιλου και αμόλυντου… Μπέου, που έχει 6 παίκτες του Μπάουκ ως δανεικούς, και ο οποίος διοικεί την Ομάδα, στην οποία προεδρεύει άλλος, που όμως πληρώνει αδρά, οι Μπαουκτσήδες Μυστακίδης, Γκαραβέλης, Μπαλογιάννης, κλπ έκαναν τα πάντα “για να κόψουν βαθμό ή βαθμούς” από την Ομάδα μας, αλλά το κοντέρ έγραψε 5 – 0!..

Ω της ξεφτίλας” λοιπόν και φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα, που ελέγχει η Ποντιακή “Μαύρη Νύχτα” !.. Να γιατί δώσαμε τον τίτλο που διαβάσατε, στην σημερινή μας αρθρογραφική… παρέμβαση!..

Και όλα αυτά τα αισχρά, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ούτε φέτος, για 3η συνεχή χρονιά) ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αλλά ένας εξ αυτών, ήτοι είτε ο Μπάουκ, είτε η Κούλα!.. ΜΙΛΑΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΙΣΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΑΡΟ, (9η Ομάδα παγκοσμίως σε τίτλους γενικώς), που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. !.. (Μας μισούν τόσο πολύ, λόγω ασφαλώς του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΑΣ, που οπαδοί τους επετέθησαν πρόσφατα μέχρι και σε… νήπια ποδοσφαιριστές του ΘΡΥΛΟΥ, στην Σχολή του ΘΡΥΛΟΥ, στην Θεσσαλονίκη! Καταλάβατε γιατί είδους άτομα “μιλάμε”!.. Ακούσατε τίποτα στα κανάλια; Ο Αυγενάκης που τον ξεφτίλισε ο Σαββίδης στην Θεσσαλονίκη, μέσα στο ξενοδοχείο του, το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ”, ακούσατε να βγάλλει κιχ; Η … Τσιπρική -ακόμα- Ασφάλεια Θεσ-νίκης ακούσατε να έπιασε κανέναν; Και, και, και!.. Αλήθεια ρε … κοτο-Μπαουκτσήδες, “πού ήσασταν όταν 1500 φίλαθλοί μας είχαν παρελάσει “εν χορδαίς, φανέλλαις, σημαίαις και οργάνοις” στην παραλία της Θεσσαλονίκης, προ 2ετίας”);

ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ – ΚΑΙ(!!!) ΦΕΤΟΣ – … ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ (Εδώ και 3 αγωνιστικές)!.. (Φέτος θα είναι οσμηρότερον βρώμας, του περυσινού και προ-πέρσινου, όπως τα πρώτα δείγματα μας καταδεικνύουν)!..

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όμως θα σας το πάρει φέτος λαμόγια!.. Ο ΘΡΥΛΟΣ βρώμικοι ασπαλακο-σφετεριστές θα επανέλθει ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ στον θρόνο του!.. 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

Ολυμπιακός

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1.  

  • ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ” στο όνειρο της κατάκτησης του “C.L.”, που για άλλη μια φορά εισέρχεται ο ΘΡΥΛΟΣ μας, την Τετάρτη 18-09-2019, (19:55), όντας μία από τις 32 καλύτερες Ομάδες της Ηπείρου μας, αντιμετωπίζοντας την αγγλική Τότεναμ (τους “Πετεινούς”, από το Β. Λονδίνο)!.. Προ πολλών ετών, είχαμε παίξει με το Σωματείο αυτό (η μεγάλη μας Ομάδα της 10ετίας του 1970, του τότε Έλληνα… Μέσι Γ. ΔΕΛΗΚΑΡΗ και των λοιπών αστέρων μας), έχοντας χάσει 4-0 στο Λονδίνο και έχοντας κερδίσει 1-0 στο κάστρο μας!.. (Η περσινή “φιναλίστ” του “C.L.” Τότεναμ, που ηττήθηκε από την τεράστια ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της Αγγλίας, στον τελικό, και τότε είχε παικταράδες, σαν τους Τσίβερς, Πήτερ Λόριμερ, που είχε μαζί με τον Γερμανό Ροτ, της τότε Μπάγερν, τα δυνατότερα ποδοσφαιρικά πόδια στην Ευρώπη, κλπ, κλπ, κλπ)!..
  • … ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΣΤ΄ ΑΡΧ… ΜΑΣ ΤΑ 2, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ“!.. 

ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΖΗΣΑΜΕ, ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!..

2.      Βάζελοι ξαναρωτάμε: “Τί καταλάβατε που διώξατε τον ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, προς χάριν όλων αυτών των… λιμών, που σας κατάντησαν την ξεφτίλα, της… ξεφτίλας, με αποτέλεσμα να μας αφήσετε έτσι μόνους, χωρίς εσάς τους… αγαπημένους μας Βάζελους“;

-/-