Προς Κατάλυση της Ελληνικής Δημοκρατίας; Ανάλυση.

 

Φίλοι μου!

  1. Καταστροφή Καταστημάτων Οδού Ερμού, ΑΘΗΝΑ.

α. Ξεκινάω σήμερα, από την καταστροφή των καταστημάτων (67 στον αριθμό) στην οδό Ερμού, το βράδυ της 17-07-2017, αν θυμάμαι καλά, από τους γνωστούς νεο – συμμορίτες, οι οποίοι, τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζονται ως ΑΝΤΙΦΑ, ως ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ, ως ΑΝΤΑΡ-CIA, ως αναρχικοί, ως αντεξουσιαστές, ως… «συλλογικότητες» (sic) και τελικά πάντα ως… «γνωστοί – άγνωστοι»!

β. Οι συγκεκριμένοι τρομοκράτες – εγκληματίες και λειτουργούντες ως συμμορίτες, (αφού περί συστάσεως εγκληματικών συμμοριών πρόκειται ουσιαστικά), αυτήν τη φορά, τα έσπασαν – κυρίως – «για τα μάτια» μιας δικιάς τους, της… Ηριάννας, (η «γραμμή» που είχαν λάβει ήταν να προβληθεί η κοπέλλα αυτή, ενώ ταυτόχρονα ζήταγαν και την απελευθέρωση επίσης, ενός συνδικαζόμενου, αν δεν σφάλλω, με την Ηριάννα, αρσενικού ομοϊδεάτη τους, του… Πέτρου νομίζω), … Ηριάννα, η οποία είχε συλληφθεί από την ΕΛΑΣ και δικασθεί από τη Δικαιοσύνη, ως μέλος της νέας τρομοκρατικής Οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», αφού οι Αστυνομικοί της είχαν βρει DNA, κλπ, κλπ, κλπ.

γ. Παράλληλα, οι καταστροφές που προξένησαν τα μέλη (200+) των παραπάνω… συλλογικοτήτων είναι «Ηλίου Φαεινότερον» ότι αποσκοπούσαν στη στήριξη της Κυβέρνησης των «ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» (ΣΑΝΕΛ), στην κόντρα που αυτή «άνοιξε», («καθαρά» λόγω ιδεολογίας και στόχευσης), με τη Δικαιοσύνη, καθώς στην τρομοκράτηση των Δικαστών και γενικώς των λειτουργών της Θέμιδος, (ώστε αυτοί να δικάζουν σύμφωνα με τις θελήσεις τους, δηλ. σύμφωνα με τις κυβερνητικές θελήσεις, αλλά και τις δικές τους), όπως και στο… «άπλωμα φόβου και τρόμου» στην ελληνική κοινωνία!

δ. Οι συγκεκριμένες εγκληματικές συμμορίες, υπό το κάλυμμα της λέξης «Οργάνωση»:

(1) Εμφανίστηκαν, σχηματοποιήθηκαν σε οντότητες και οργανώθηκαν τα τελευταία 10 κυρίως χρόνια. Ο σχεδιασμός τους όμως, «πηγαίνει» -τουλάχιστον- περί τα 30 χρόνια «πίσω» και στην πτώση του Κομμουνισμού!..(Υπολογίστε -τουλάχιστον- το 1990)!..

         (2) Τα μέλη τους είναι νεαροί Έλληνες, αλλά και ικανότατος -αναλογικά- πλέον αριθμός νεαρών ξένων (ελληνόφωνων, ξενικής καταγωγής ατόμων, δηλ. ατόμων με ελληνική υπηκοότητα, αλλά και μη, μερικοί των οποίων έχουν σχέσεις και με ξένες ΜΥ, μεταφέροντας και «βγάζοντας» στην χώρα μας και το όποιο, κατά της Ελλάδος, εθνικό τους μίσος).

Τα άτομα αυτά είναι τα περισσότερα αφελή και παρασύρονται, (ως νεαρά), από «ωραία και… παχιά λόγια», που όμορφα βγαίνουν από έμπειρα στην τέχνη / στη μηχανή  αυτή… βρώμικα όμως στόματα,  άλλα έχουν ανάγκης τροφής και στέγης, ήτοι χρήζουν οικονομικής ενισχύσεως και βρίσκουν… καταφύγιο εκεί, ορισμένα μάλιστα χρήζουν και ουσιών, μερικά εκβιάζονται και συμμετέχουν, κλπ, κλπ, κλπ.

Τα περισσότερα εξ αυτών στρατολογούνται, με βάση συγκεκριμένες διαδικασίες, από τα ή στα ελληνικά Πανεπιστήμια, τα οποία «τύποις» πλέον ανταποκρίνονται στο ρόλο και στην αποστολή τους, αφού οι… «Κοι» αυτοί είναι οι «Αφέντες» τους, (λέξη που υποτίθεται ότι έμαθαν από τους ινστρούχτορές τους να μισούν), όπως και οι… τρομοκράτες τους, αφού όπου «δεν πίπτει ο λόγος… τους, πίπτει η ράβδος… τους»!..

         (3) Οι επικεφαλής τους είναι Έλληνες, οι οποίοι κατευθύνονται από τον SOROS και τους λοιπούς ομοίους του ισχυρούς του Κόσμου, παραδοσιακά… παρουσιαζόμενους ως αριστερούς, «Διεθνείς Εβραίους», (αυτοί που στις 10ετίες 1960, 1970 και 1980 παρουσιάζονταν κυρίως ως «Liberals»),οι οποίοι κρατούν τα ηνία της «Παγκόσμιας Οικονομίας» και οι οποίοι έχουν αποφασίσει ότι πια, τους βολεύει καλύτερα η «Παγκοσμιοποίηση» και κατ’ ουσίαν η ανασύσταση του… «Πύργου της Βαβέλ», σε μια «Βαβέλ», στην οποία αυτοί θα έχουν «τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο», δημιουργώντας έτσι την παγκόσμια «Εβραϊκή Αυτοκρατορία» τους, στην οποία ΑΠΑΝΤΕΣ οι λαοί (και ο Ισραηλινός) θα είναι υποχείριά τους, δούλοι και… σκλάβοι τους! (Από το 2000 και μετά, προσδιορίστε το χρονικά, για την χώρα μας)!

         (4) Αυτοί οι επικεφαλής είναι πρώην σκληροί (Έλληνες και μη, απλώς δηλ. ελληνόφωνοι) Κομμουνιστές, (στη βάση τους άτομα που «γαλουχήθηκαν» στα νάματα του ιδεολογήματος της κομμουνιστικής προλεταριακής Δικτατορίας, στα διαβρωμένα από το ΚΚΕ ελληνικά -κυρίως- Πανεπιστήμια, όπου σπούδασαν και κυριάρχησαν, οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να «κονομήσουν», όπως άλλοι «σύντροφοί» τους, γενόμενοι τελικά «Παρίες», μέσα στο εχθρικό γι’ αυτούς… «αστικό κράτος», που έζησαν και ζουν και φαινομενικά πολεμούσαν και πολεμούν, όπως γενόμενοι και «πολιτικοί παρίες» μέσα στο ΚΚΕ, από το οποίο έχουν πια οι περισσότεροι αποχωρήσει), επικεφαλής, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν το διεθνιστικό τους όραμα μέσα από τον Κομμουνισμό, (ο οποίος έπεσε με πάταγο παγκόσμια, πλην της Β. Κορέας και της χώρας μας, όπου εσκεμμένως συντηρείται από τους παγκόσμια κρατούντες), και οι οποίοι τώρα προσπαθούν να υλοποιήσουν το διεθνιστικό τους… όνειρο μέσα από τον νέο-Διεθνισμό, («κονομώντας» παράλληλα και μάλιστα «χοντρά»), «νέο-Διεθνισμός», ο οποίος καλλιεργήθηκε / -ται, προβλήθηκε / -ται, συντηρήθηκε / -ται και αδρά πληρώθηκε / -ται από τους «Παγκοσμιοποιητές», που αυτήν τη φορά έχουν βάση στη Δύση και όχι στην… ΕΣΣΔ, στις Η.Π.Α. και στις αμερικανικές Πολιτείες και όχι στην Μόσχα και χρώμα… μαύρο και όχι… κόκκινο!

         (5) Οι επικεφαλής αυτοί έχουν επαφές με αντίστοιχους ελεγχόμενους επικεφαλής σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, συντονίζονται μεταξύ τους και δρουν ανάλογα με τις κατευθύνσεις από τους πιο πάνω, (καταλάβατε, αφού είπαμε ποιοί είναι «από πίσω»), με κύριο όμως μέλημά τους πάντα, (ο καθένας στην χώρα του φυσικά), το «σπάσιμο των ριζών», των παραδοσιακών κοινωνιών, όπου ζουν!

(Δείτε τί γίνεται στην Ελλάδα τα 2,5 τελευταία χρόνια από τους κυβερνώντες «ΣΑΝΕΛ», στο θέμα του ξεριζώματος της μορφής της Ελλάδος, όπως αυτή δημιουργήθηκε, έζησε, μεγαλούργησε και δοξάστηκε τα τελευταία 3000+ χρόνια της Ιστορίας της! Θέμα για … ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ, που περίπου σας έχω / σας έχουμε παρουσιάσει)!..

(6) Τα άτομα αυτά εμφανίστηκαν δειλά – δειλά στο… Πεδίο, [αυτό του ενεργού… «ακτιβισμού», όπως το ονόμασαν οι ξένοι σύντροφοί τους, («ακτιβισμός» δηλαδή ό,τι… βιώθηκε προχθές στην Ερμού)], τη 10ετία του 1990, (κυρίως μετά από το 1996 και την ριζική αλλαγή πολιτικής κατεύθυνσης στην χώρα και εσωτερικής και εξωτερικής, με τον ερχομό στην εξουσία του Κου ΣΗΜΙΤΗ), ως… περιθωριακά, μεμονωμένα και αυτενεργούντα, τύχαιναν πάντα της συνολικής υποστήριξης (κυρίως της νομικής) επιστημόνων (κυρίως Δικηγόρων, «φυσικώ τω λόγω»), οι οποίοι ήσαν και είναι άτομα που δεν πιστεύουν στην Ελλάδα, δεν πιστεύουν σε Πατρίδες γενικώς, (όντας ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ αυτόματα τυγχάνουν ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ, όπως και όντας πρώην Κομμουνιστές, και στο εσώψυχό τους πάντα Κομμουνιστές, αυτόματα τυγχάνουν ΑΘΕΟΙ και κυρίως ΑΝΤΙΘΕΟΙ και συνεπώς πρόκειται για άτομα ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ), άτομα που αν τα «ψάξεις» θα διαπιστώσεις ότι ήσαν κυρίως Κομμουνιστές [ή των ιδεολογικών συνιστωσών του ΚΚΕ (πχ ΚΚΕ Μ-Λ, ΚΚΕ Λ-Μ, Τροτσκιστές, Μαοϊστές, κλπ)], αρκετοί εξ αυτών μάλιστα γόνοι πρώην πλουσίων Χουντικών οικογενειών, με ψυχολογικά εντός τους σύνδρομα και πλέγματα, τα οποία αναπτύχθηκαν κατά την εφηβική τους κυρίως ηλικία, όπου τους έκαναν τα όσα μεταπολιτευτικά βίωσαν, αλλά και έξυπνοι σκληροί προπαγανδιστές του ΚΚΕ, να αισθανθούν ένοχοι για τα όσα οι γονείς τους είχαν κάνει κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας / η κομμουνιστική τακτική στρατολόγησης και ελέγχου είναι πάντα σαν αυτήν «του βρασίματος του βατράχου»], ορισμένα άλλα από βαθιά αριστερές οικογένειες, με εβραϊκές ρίζες, κλπ, κλπ, κλπ.

Η στρατολόγηση των ατόμων αυτών, (σπουδαγμένα τα περισσότερα και στο εξωτερικό), αποτέλεσε μια σύγχρονη μορφή πολιτικού Γενιτσαρισμού, η οποία, μετά το 1974, έλαβε πολλές μορφές μέσα στους κόλπους της ελληνικής κοινωνίας, σύμφωνα πάντα με τις πολλές… μεταλλάξεις μέσα στους κόλπους των διεστραμμένων κομμουνιστικών εγκεφάλων που τις διέτασσαν!..

(7) Τα άτομα αυτά λοιπόν ήθελαν να έχουν ένα δικό τους αρχικό «Ζωτικό Χώρο» και η… ηλίθια ελλαδική «αστική εξουσία» (για μια σειρά από λόγους, στους οποίους δεν θα αναφερθώ τώρα), τους τον παραχώρησε, εκεί όπου αυτοί επέλεξαν έξυπνα να τον ορίσουν, ήτοι στα Εξάρχεια, ακριβώς δηλαδή στο κέντρο της Πρωτεύουσας, ώστε κάποια δεδομένη μελλοντική στιγμή, εκκινώντας απ’ εκεί, να υλοποιήσουν το στόχο τους, να καταλάβουν την Αθήνα και να καταλύσουν την -νοσούσα βαρέως σήμερα- «Ελληνική Δημοκρατία»!.. (Καθίστε και διαβάστε λίγο, το πώς οι πλούσιοι των Εβραίων οδήγησαν τη Ρωσία στον Κομμουνισμό / διαβάστε λίγο κυρίως Λένιν και θα αντιληφθείτε πολλά, που στη συνέχεια εφάρμοσαν οι… αντιγραφείς του στις κομμουνιστικές, και κυρίως στις μη κομμουνιστικές, χώρες)!

Αν λοιπόν οι «Αστοί» τους άφησαν τα… Εξάρχεια και τα όποια… Εξάρχεια, τι λέτε φίλοι μου, θα τους ενοχλούσαν οι ιδεολογικά «δικοί» τους ή έστω «συγγενείς» τους, οι οποίοι με την αριστοτεχνική τακτική της εφαρμογής του Ψεύδους, όπως και αυτής της «Μισής Αλήθειας», κατέλαβαν, μέσα στην… αναμπουμπούλα, την εξουσία και κυβερνούν σήμερα, εδώ και 2,5 χρόνια, την Ελλάδα; Ασφαλώς όχι!

Σας ρωτάω ευθέως παρακάτω:

Ποιοί άλλωστε, φίλοι μου, να τους «πειράξουν»; Οι «ΣΑΝΕΛ» και κυρίως αυτοί του «ΣΥΡΙΖΑ», οι οποίοι, όπως σας γράφω, σας έχω εξηγήσει και αναλύσει, από την πρώτη κιόλας στιγμή, εδώ στο «σάϊτ» μας, είναι πληρωμένα SOROS-παιδα; Είναι ποτέ δυνατόν;

Τυχαία νομίζετε πήγε και συνάντησε στο Παρίσι τους «ΡΟΤΣΙΛΝΤ», ο Κος Τσίπρας;

Τους συνάντησε λέτε, μόνον και μόνον για το «Οικονομικό Πρόβλημά» μας, λόγω του ότι αυτοί είναι το Νο «1», (μαζί με τους «ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ»), οικονομικό “πορτοφόλι” του Πλανήτη;

Τυχαία έγινε το συγκεκριμένο άτομο Π-Θ;

Τυχαία λέγει πως θα κυβερνήσει και άλλα 4 χρόνια, μετά από το 2019 και τις τότε εκλογές ή έλαβε, στο Παρίσι, σχετικές υποσχέσεις; (Πάντα υπό Κ.Σ.)

[Με βάση την μέθοδο «του βρασίματος του βατράχου» οι νέο-Κομμουνιστές και νέο-Διεθνιστές Κυβερνήτες μας χρησιμοποιούν «χρήσιμους ηλίθιους» από τη λεγόμενη «Δεξιά», ήτοι τους ΑΝΕΛ, κάποιους από την Ομάδα του ΥΠΕΞ «Κοτζιά», πλην βεβαίως του ιδίου, (όπως πχ τον Τόσκα,* που είτε έχει πολλά από τα προαναφερθέντα… πλέγματα, είτε παραμένει Χουντικός και λειτουργεί δόλια μέσα στην Κυβέρνηση, όντας «Όφις Ασφαλείας» «παίρνοντας» και «δίνοντας» στους όποιους… «δεξιούς» και εισέτι «συνοδοιπόρους» του), καθώς και έξυπνους ή ορθότερα «ξύπνιους» «δεξιούς» και κατ’ ουσίαν αρχομανείς νεποτιστές, όπως πχ τον τέως Π-Θ Κ. Α. Καραμανλή και τον νυν ΠτΔ Π. Παυλόπουλο, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα ότι τον Κόσμο σήμερα τον κυβερνούν οι προαναφερθέντες  «Παγκοσμιοποιητές»… αριστεροί «Διεθνείς Εβραίοι», με αποτέλεσμα να έχουν… ποντάρει πάνω τους και είτε να κυβερνούν, (πχ Παυλόπουλος), είτε να αναμένουν να ξανα-κυβερνήσουν (Καραμανλής, ως νέος πχ ΠτΔ)!

– Ο Κος Παυλόπουλος, ακριβώς επειδή ξέρει τη δύναμη των «Διεθνών Εβραίων», επήνεσε στον Μπάϊντεν, (ο οποίος τον επισκέφθηκε πρόσφατα στην Αθήνα), τον Ομπάμα, καθώς και ευχήθηκε και ο Τραμπ να ακολουθήσει την ίδια πολιτική, ήτοι της… πολτοποιήσεως των εθνικών κρατών, (πλην βεβαίως των Η.Π.Α.), και της δημιουργίας της νέας / της σύγχρονης Βαβέλ!

Ο Κος Παυλόπουλος, απλώς τα… διαπιστευτήριά του κατέθεσε ο άνθρωπος, σε έναν των εκπροσώπων του «Παγκοσμίου Συστήματος» και τίποτα περισσότερο, «παίζοντας» για την «πολιτική πάρτυ» του και όχι για την Πατρίδα του, αφού «κτύπησε» άκριτα τον θεωρητικά νέο Πλανητάρχη Ν. Τραμπ, ο οποίος (τους) «βγήκε» αντίπαλος του «Παγκοσμίου Κράτους» και Αμερικανός Πατριώτης και έτσι δέχεται ακόμα και αυτός, (όχι ένας τυχαίος, αλλά ο Πρόεδρος των Η.Π.Α.), τον πολύ σκληρό και συνεχή ανηλεή πόλεμο των «Παγκοσμιοποιητών» και του πανέξυπνα στημένου και άριστα δομημένου Συστήματός τους!

– Στο πλαίσιο αυτού του άτυπου πολέμου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΤΡΑΜΠ, φίλοι μου ήταν η φυγή του ΤΡΑΜΠ από τη συμφωνία για την κλιματική αλλαγή, η διαφωνία του για το ΝΑΤΟ, που οι «Παγκοσμιοποιητές» που το ελέγχουν επιθυμούν να το καταστήσουν «Διεθνή Αστυνομία» και μάλιστα με αμερικανικά χρήματα, κλπ, κλπ, κλπ!..   Μήπως το ίδιο δεν συμβαίνει, ακόμα και σήμερα, με τους «Διεθνείς Εβραίους» και το Ισραήλ, λόγω Νετανιάχου];

* Η Αριστερά είχε πάντα στις τάξεις της στην Ελλάδα, «κατ’ όνομα» ή κατά δήλωσή τους Αριστερούς, Έλληνες ή ξένους, οι οποίοι ήσαν -βάσει σχεδίου- «φυτεμένα» Όργανα των όποιων -κάθε φορά- πολιτικών και άλλων αντιπάλων της, με αποτέλεσμα να ριζωθεί -ιστορικά- στη ελληνική λαϊκή συνείδηση η πεποίθηση ότι πχ «οι Κομμουνιστές ήσαν και είναι οι καλύτεροι ρουφιάνοι της Ασφάλειας»! Να αναφέρω, παραδειγματικά και μόνον, δύο τέτοια ονόματα από τη σύγχρονη πολιτική μας Ιστορία: Τσιριμώκος και η Βρεττανή σύζυγος του Κομμουνιστή Αμπατιέλου, η οποία είχε χαστουκίσει στο α/δ του Λονδίνου, την τότε Βασίλισσα Φρειδερίκη, η οποία ατυχώς δεν είχε ακούσει την προτροπή του Κ.Γ.Καραμανλή, να μην μεταβεί τότε στην αγγλική πρωτεύουσα! Κλπ, κλπ, κλπ!..

– Προσωπικά πάντως, (αν με ρωτάγατε), πιστεύω πως ο Κος Τόσκας είναι ένα κακό και μηδενικής αξίας ή καλύτερα μηδενικού «ειδικού βάρους» κομματικό πολιτικό προϊόν, (από τα χιλιάδες που εξετράφησαν, σε όλους τους τομείς της ζωής μας, τα τελευταία 40 χρόνια και που δυστυχώς ανθούν ακόμα), ένας δόλιος πολιτικο – κομματικός τυχοδιώκτης, «εραστής» των… «καρεκλών εξουσίας», ένα στέλεχος του ΣΞ, που αν δεν κομματικοποιείτο, δεν θα τον μάθαινε ποτέ κανείς, ο οποίος δεν δίστασε, για την εξουσία, ουσιαστικά, να συνδράμει μέχρι και στην αποπομπή περίπου 20 ανωτάτων στελεχών, των ΕΕΔ, ως δήθεν «παρ’ ολίγον… Πραξικοπηματιών», (sic), (επί «ΓΑΠ»), όντας σύμβουλος και βοηθός του άλλου… πανάξιου (καταλάβατε) Ε/ΥΠΑΜ, Μπεγλίτη!.. (Σας έγραψα για κάποιους εκ των Ε/ΥΠΑΜ πρόσφατα, για κάποια «λουλούδια», που έφτιαξαν όνομα, καριέρα / βιογραφικό, αλλά και κονόμησαν, στις πλάτες των Αξκών, των ΕΕΔ, με αφορμή τα… απίθανα πεπραγμένα του νυν ΥΠΑΜ, Κου Καμμένου)!..

    (8) Οι Οργανώσεις τους δεν έχουν ακόμα διαβρωθεί, (εννοώ σε ικανοποιητικό βαθμό), από τις -όποιες- σήμερα ελληνικές ΜΥ, σε αντίθεση με τις ξένες όμοιες, οι οποίες είναι σε θέση να έχουν άμεση και αν όχι κεντρική, τουλάχιστον έκκεντρη και «ζέουσα» πληροφόρηση!

(9) Οι Οργανώσεις τους έχουν σχέση με τα… σύνορα της ντόπιας «ΜΑΦΙΑ», καθώς και έμμεση σχέση με ξένες ΜΥ και άρα και με ξένες ΜΑΦΙΑ! Έτσι, έχουν πάντα πλούσια χρηματοδότηση, κυρίως για πληρωμή των μελών τους, για επιχειρήσεις, για στέγαση, τροφή, ένδυση και λοιπές… βιωτικές ανάγκες τους, όπως και για αγορά ή τροφοδοσία εξοπλισμού και οπλισμού! (Έτσι, δεν επέδειξαν τυχαία τα πιστόλια τους και τα… «Καλάσνικωφ», αν θυμάμαι καλά, σε μία από τις παρελθούσες πορείες τους στην Αθήνα)! Φυσικά, οι… απαλλοτριώσεις Τραπεζών και λοιπών άλλων κρατικών καταστημάτων, συνεχίζουν να είναι στη λίστα των επιχειρήσεών τους, όταν «τα πράγματα δυσκολεύουν».

(10) Οι συμμορίες αυτές για να επιβιώσουν και να έχουν… έντονη, έως και ακραία… ακτιβιστική (sic) δράση, απαιτείται η ύπαρξη αντιπάλου δέους! Προς τούτο, οι «παγκόσμιοι σχεδιαστές»… εφηύραν και… καθιέρωσαν την «Χρυσή Αυγή»! (Για την Ελλάδα πάντα). Ισχύει, αν θέλετε, αυτό που λέγεται, (θέλω να πιστεύω καθ’ υπερβολήν), πως «για να σκούζει ο Εβραίος, πρέπει να υπάρχει ο Χρυσαυγίτης»!.. [Καταλαβαίνετε! Να υπάρχει δηλαδή πάντα «αποχρών λόγος», για τις όποιες νόμιμες ή παράνομες ή έκνομες νέο-κομμουνιστικές… δράσεις(sic)]!..

«Χ.Α.»: Πρόκειται για μια Οργάνωση, η οποία ουδεμία σχέση έχει με την λεγόμενη «Άκρα Δεξιά», (αλλά που κατά δήλωσή της, και ελλείψει άλλης… διαφωνούσας φωνής, λέγει ότι αντιπροσωπεύει), αφού ούσα στον πυρήνα της Ναζιστική, προσβάλλει και συκοφαντεί κάθε τι εθνικό, κάθε τι ελληνικό και ορθόδοξο, (ασχέτως του τελευταίως αλλαγέντος προσωπείου της / μάσκας της), εξυπηρετούσης έτσι, και παράλληλα, άριστα και τον στόχο των «Διεθνών Εβραίων», ήτοι της καταστροφής της γνωστής μας Ελλάδος, μιας καταστροφής που στη δεδομένη χρονική στιγμή υλοποιείται με τον τεράστιο οικονομικό πόλεμο των… «αγορών», του άλλου ονόματος των «Διεθνών Εβραίων», των πρώην… «Liberals», κλπ, κλπ, κλπ. (Πάντα οι… τίμιοι είχαν πολλά ονόματα και παρωνύμια! Αχαχαχαχαχαχαχα)!

Εκτιμούμε πως οι επικεφαλής της, με τους αντίστοιχους των προαναφερθεισών… αριστερών Οργανώσεων, συναντώνται στην ιδεολογική τους βάση, εκτός της εκτιμώμενης ως κοινής οικονομικής τους… μήτρας, αυτής δηλαδή των… «Διεθνών Εβραίων»!

–   Επίσης, αν εξετάσετε με προσοχή τη δράση των Οργανώσεων αυτών και κατ’ ουσίαν συμμοριών, θα διαπιστώσετε πως εξυπηρετούν «κοινούς σκοπούς»!.. Ψάξτε το, δεν μου επιτρέπει ο… εαυτός μου να γράψω πιο «ανοικτά»!..

–  Σκεφτείτε λίγο φίλοι, πχ, σε τί διαφέρει η δράση των «μπράβων» της «Χ.Α.», (λόγου χάριν, επί Σαμαρά – Βενιζέλου, οι οποίοι όμως τους κυνήγησαν και τους φυλάκισαν, σε αντίθεση με τους ΣΑΝΕΛ, που σήμερα τους δικάζουν και θα τους δικάζουν μέχρι και τις επόμενες εκλογές εσκεμμένως, ώστε να εκμεταλλευθούν το θέμα πολιτικά, προς άγραν ψήφων, από τους ηλιθίους ανεγκέφαλους του πόπολου), διότι κυρίως περί αυτού, περί «Μπράβων» πρόκειται, (θα σας γράψω σχετικά με την «Χ.Α.» κάποια στιγμή), με αυτή των αριστερών συμμοριών, σήμερα!

Καμία διαφορά! Και τότε δεν επενέβαινε η Αστυνομία ή επενέβαινε… αργά ή με καθυστέρηση και σήμερα δεν επεμβαίνει ή παρακολουθεί ούτε καν… Παυλοπούλεια, ήτοι «Παθητικά», αλλά «διακριτικά», αφού έχει διαταχθεί… αρμοδίως (αχαχαχαχαχαχαχα) «διακριτική παρακολούθηση» των μελών των συμμοριών αυτών! (Ο.Κ. σήμερα έχει παραγίνει το κακό, αφού οι Κομμουνιστές «δεν παίζονται» σε θέματα συνωμοτισμού, Οργανώσεως και επιχειρησιακής δράσεως / για όσους τους αγνοούν φυσικά)! Και τότε, «μέσες – άκρες» Αστυνομία ήταν η… «X.A.», όπως και σήμερα είναι ο «ΑΝΤΑΡ-CIA», ο «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ», κλπ, κλπ, κλπ, με ασφαλώς κατά πολύ ακρότερες συμπεριφορές σήμερα, συμπεριφορές που τώρα όμως δεν χαρακτηρίζονται ως εγκληματικές, αντιλαϊκές και απάνθρωπες, όπως θα έπρεπε, (όπως -και ορθώς- χαρακτηρίζονταν αυτές της «Χ.Α.»), αφού η κομμουνιστική Αριστερά, κυριάρχησε και κυριαρχεί ιδεολογικά στην χώρα, από το 1950 και έως σήμερα, με εξαίρεση την περίοδο 1967 – 1973! (Πόσο μάλλον σήμερα που κυβερνάει η νεοκομμουνιστική και… «πεινασμένη» για… αίμα και… εκδίκηση Αριστερά)!..

Σκεφτείτε τέλος ότι η τρομοκρατία ιστορικά (και σύγχρονα) γεννήθηκε στη Δ. Ευρώπη και στη Γαλλία, με την ταξική εκεί Επανάσταση του 1789, είχε και έχει πάντα αριστερές καταβολές, αριστερές ρίζες, όσο και να φωνάζουν περί του αντιθέτου οι νέο-κομμουνιστές… συμπατριώτες μας! Ακόμα και ο Γκαίμπελς και ο Μουσουλίνι αριστεροί ήσαν (ή όχι ρε μάγκες;), μέχρι που ανακάλυψαν τον «Εθνικο-Σοσιαλισμό», ο οποίος δεν μπορώ τώρα να σας πω, το πόσο διαφέρει και σε τί ακριβώς, από το Σοσιαλιστικό (λεγόμενο) Προλεταριάτο!.. Καταλάβατε!..

  (11) Σας είχα γράψει πως, το 1963, ο κορυφαίος -για το λαό του- πολιτικός Μπεν ΓΚΟΥΡΙΟΝ είχε πει πως «σε 60  χρόνια από τώρα δεν θα υπάρχουν Εθνικοί Στρατοί, αλλά μια “Διεθνής Αστυνομία”»!

– Τώρα φίλοι μου, δεν ξέρω να σας γράψω, πόσο μπορεί να απέχει μια διεθνής ΝΑΤΟϊκή επέμβαση στην Ελλάδα, (έχω ξανα-αναφερθεί στο θέμα παλαιότερα), «αν το πράγμα αφεθεί να ξεφύγει», στο ελληνικό αστικό… Πεδίο!

Φαντάζεστε πχ ένα κατά πολύ διευρυμένο σενάριο, αυτού της… οδού ΕΡΜΟΥ; Συμμορίες εγκληματιών, δήθεν αριστερών και δήθεν δεξιών (αυτοί πάντως σίγουρα, έτσι θα θεωρούν τους εαυτούς τους) να συμπλέκονται μεταξύ τους, σε όλο τον ελλαδικό χώρο και όχι μόνον στην Αθήνα, με μια ταυτόχρονη… «μη υποκινημένη», (αχαχαχαχα), εξέγερση Ασιατών και Αφρικανών Ισλαμιστών, Τζιχαντιστών, Βαλκάνιων γύφτων, ακραίων Αλβανών, ντόπιων «Μακεντόνσκι», μουσουλμάνων τ/καταγωγής, της Δ. Θράκης, (ο καθένας εκεί όπου διεκδικεί έδαφος ή απλώς χώρο για να ζήσει, όπως αυτός θέλει, μακριά από ελληνικούς κρατικούς Νόμους και κανόνες, κλπ, κλπ, κλπ;

Η «ΕΛΑΣ» που ήταν… «παθητική» και μη δρώσα, πριν από λίγα μόνον έτη, με τους Καραμανλο – Παυλόπουλους, και λοιπούς πολιτικούς… αστέρες και που τώρα ευσχήμως ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΤΑΙ, από τους νέο-κομμουνιστές που κυβερνούν, τί θα μπορέσει να κάνει και μάλιστα μέσα σε μια ελληνική κοινωνία, που «της έβγαλαν την ψυχή» και που την διέλυσαν, [ηλιθίως, ακρίτως ή προδοτικά, λίγο (θα) ενδιαφέρει], οι ίδιες οι Κ-Β της, υπέρ πάντα των ξένων, (εισβολέων και μη), αφού είναι γνωστό πως η χώρα μας αποτέλεσε κα αποτελεί κακέκτυπη έκδοση της παλαιάς Δ. Γερμανίας, η οποία «στερήθηκε σχεδόν τα πάντα και μάτωσε πολλαπλώς», για να φτιάξει τους Α. Γερμανούς, (μετά το 1990 και την πτώση του κομμουνιστικού… Παραδείσου»), με τη διαφορά ότι οι Έλληνες έφτιαξαν και φτιάχνουν τους πρώην κομμουνιστικούς λαούς, των Βαλκανίων, και τώρα πράττουν το ίδιο κα με τους Ασιάτες και Αφρικανούς… «λάθρο και μη»; Για πείτε μου!..

– Πού θα πρωτοτρέξει ο Στρατός, (και δεν γράφω «ο Στρατός του Καμμένου και των φίλων του, επιχειρηματιών και άλλων», όπως δεν γράφω ο… κομματικοποιημένος και… συνδικαλισμένος Στρατός, που αφέθηκε εσκεμμένα να γίνει τέτοιος, ώστε προοπτικά, να ακολουθήσει… προδιαγεγραμμένη και σταθερή πορεία προς τη διάλυσή του), αν μάλιστα «κτυπήσουν» τότε, και πάντα «τη εντολή» και οι ΤΕΔ;

– Και άντε και να γίνει το θαύμα και να τα καταφέρουν οι ΕΕΔ και σώσουν τη στημένη… παρτίδα, οι παγκόσμιοι… ανθρωπιστές Κυβερνήτες μας, θα αφήσουν να κτυπιούνται από το Στρατό μας, πχ οι Ισλαμιστές, που θα έχουν σφάξει προηγουμένως  μερικές 100άδες Ελλήνων, ή θα στείλουν -προσέξτε-για ενίσχυση των ΕΕΔ (sic) και στο πλαίσιο πάντα της Συμμαχίας, δυνάμεις του ΝΑΤΟ, στην χώρα μας, η οποία θα χάνεται, ώστε… κλπ, κλπ, κλπ; (Έτσι, παράλληλα, θα αρπάξουν οι έχοντες το ΝΑΤΟ και το στρατό του, ως εκτελεστικό Όργανο, -καταλάβατε- και ό,τι τότε θα έχει απομείνει από την ελληνική δημόσια περιουσία, επί της… γης, υπέργεια και υπόγεια, στη στεριά, στη θάλασσα και στον αέρα, μετά από τα 99 χρόνια, που μας πούλησε ο αριστερός Κος Τσίπρας, στις αγορές, υπογράφοντας, το «Υπερταμείο»)!..

  1. Οι παραπάνω ακροθιγώς περιγραφείσες αριστερές συμμορίες (σ’ αυτές αναφέρθηκα σήμερα) τείνουν να αποτελέσουν τη σύγχρονη έκδοση της γνωστής και αλήστου μνήμης «Ομάδα Περιφρούρησης Λαϊκού Αγώνα» («.Ο.Π.Λ.Α.»), της περιόδου 1942 – 1949! Τη σχέση τους με εκείνη, δηλαδή με την «Ο.Π.Λ.Α.», (διαφορές και ομοιότητες), καθώς και τη σχέση τους με το σημερινό ΚΚΕ και τις όποιες δομές του, (τυχόν επίσημες ή ανεπίσημες διασυνδέσεις, κλπ), θα τις εξετάσουμε κάποια άλλη φορά!
  2. Καταληκτικά φίλοι μου:

α. Ξεκίνησε, με σχεδιασμό και μέθοδο, η κατάλυση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, από τους νέο-κομμουνιστές Κυβερνήτες μας, (δεν είναι τυχαίο ότι μιλούν για παρακράτος των «ΣΑΝΕΛ» οι Κοι Μητσοτάκης και Βενιζέλος), οι οποίοι όντας, όπως εκτιμώ / -με, Όργανα δυνάμεων που αναφέρθηκαν, οδηγούν στο τέλος της Ελλάδος, όπως αυτήν την ξέραμε, και στη δημιουργία, («τη ξενική εντολή», που όμως ταυτίζεται με το ιδεολογικό τους «είναι»), μιας νέας πολυπολιτισμικής χώρας, (και τελικώς… χώρου), η οποία σε πολύ λίγο χρόνο, θα στερηθεί των σημερινών της συστατικών, στοιχείων, ιδιαιτεροτήτων, κλπ, της ίδιας, της εθνικο-πολιτικο-θρησκευτικής της Ταυτότητος!

     β. Αυτά, (τα παραπάνω δηλαδή περιγραφέντα) δεν θα γίνουν αναίμακτα, όπως διαφαίνεται! Ξεχνούν όμως ότι το αίμα θα… βάψει και αυτούς, μαντηλάκηδες και μη, πατριώτες και δήθεν ή και μη, αγράββατους ή γραββατωμένους, κλπ! Είναι… φυσικός και σίγουρα ιστορικός Νόμος και οφείλουν να τον γνωρίζουν, όταν «παίζουν» ή επιχειρούν να «παίξουν» τέτοια «πολιτικά παιχνίδια»!..

γ. Σε μια τέτοια περίπτωση, η ιστορική συνέχιση της Ελλάδος και του Ελληνισμού, καθίστανται προβληματικά, και μάλιστα «λίαν», ως θέματα!..

δ. Μια όποια, για όποιο λόγο και με όποια… ρηματική αιτιολογία, ξενική επέμβαση στην χώρα, θα την μετατρέψει σε μεγαλύτερη… αποικία, σε μεγαλύτερη… μπανανία, των «Διεθνώς Κρατούντων», σε μια χώρα, η οποία δεν θα διαφέρει σε τίποτα, από τις δικτατορίες, των αφρικανικών χωρών, της μεταπολεμικής περιόδου! (Μετά από τον Β΄Π.Π.).

ε. Ο Κος Τσίπρας, είναι πλέον φανερό, πως δεν θα αφήσει με τίποτα την εξουσία, μια εξουσία η οποία λειτουργεί γι’ αυτόν ως μία άλλη, σύγχρονη,… Κίρκη και εκτιμάται πως θα χρησιμοποιήσει, προς τούτο, οποιοδήποτε μέσο και ο,τιδήποτε τρόπο!.. Η συνεργασία άλλωστε του Κου Τσίπρα, του Π-Θ της δόλιας χώρας μας, με εκτιμώμενα  ως συμμοριακά, στοιχεία της Δεξιάς, [και με, όπως αρχίζει σιγά – σιγά να αποκαλύπτεται, μιας πολύ – καπηλευμένης από μη Δεξιούς, Δεξιάς, ήτοι μιας… «λαθρο – Δεξιάς», με βρώμικες διαδρομές στον κόσμο των παρα-δημοσιογράφων, των παρα-επιχειρηματιών, των παρα-Πατριωτών, των τέως πρακτόρων, (… «ηρώων» και μη), και γενικώς όλων των… «παρα», εκτός φυσικά του παρακράτους, των αριστερών υφισταμένων συμμοριών], αυτό καταδεικνύει, αυτό επιβεβαιώνει, αυτό μαρτυρά!..

στ. Απαιτείται τώρα έγερση όλων των γνησίων Δημοκρατών, καθώς και προετοιμασία των ΕΕΔ, για κάθε κατάσταση, που τυχόν προκύψει και κληθεί να αντιμετωπίσει, στο πλαίσιο πάντα της Δημοκρατίας μας, την οποία, θα είναι και ο μόνος, που, ως φαίνεται, θα υπερασπιστεί, (είθε «Όχι»), πλην της γνωστής του αποστολής!..

ζ. Είχα γράψει και άλλη φορά! Οι… Κοι αυτοί, είτε είναι δεξιοί, είτε αριστεροί, είτε του… Βούδα, καταλάβατε, θα πρέπει να συλλαμβάνονται, να ξε-κουκουλώνονται, να τους βγάζουν τα ακριβά «Άνορακ», τα ακριβά παντελόνια και τα ακριβά αθλητικά παπούτσια, να μετράται το ύψος τους στη ΓΑΔΑ και να φωτογραφίζονται, ενώ ακολούθως, και με πάγια εισαγγελική εντολή, οι… μούρες τους να δίδονται στη δημοσιότητα, καταγραφόμενοι ως αυτό που ακριβώς είναι, ήτοι ως «Εγκληματίες», «Τρομοκράτες», «Συμμορίτες» και άρα «ΕΧΘΡΟΙ και ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, των ΕΛΛΗΝΩΝ Πολιτών, καθώς και όσων άλλων διαβιούν νομίμως στην ελληνική Επικράτεια»!.. Όσοι εξ αυτών είναι ξένοι, αμέσως να απελαύνονται, αν βεβαίως εξεταστεί και βρεθεί, πως «δεν τα είχαν / έχουν… βάλλει» με τον… «Ποινικό Κώδικά» μας(!), ώστε τότε να δικάζονταν / – νται και να εξέτιαν / -ίουν την ποινή τους, στην χώρα μας!..

η. Με την αναφορά του μικρού ονόματος της κοπέλας και όχι του διπλού επωνύμου της, (Βερναρδάκη – … , κλπ), οι… «Αντιεξουσιαστές» νέο-κομμουνιστές, προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια νέα ηρωϊδα, ανάλογης πιθανώς της «Ηλιάνας», του Πολυτεχνείου, του 1974, που ήταν… μανεκέν σε σαμπουάν της τότε εποχής και έγινε μετά η γνωστή… κεφάλα, εντός του… σταβλικού, (όπως έχει καταντήσει), σημερινού εσωτερικού χώρου, του ιστορικού Πολυτεχνείου!

(Είναι «μανούλες» φίλοι μου σ’ αυτά, τα νέο-κομμούνια / δείτε πχ την πρόσφατη εμμετική… αηδία, του… μνημείου… πεσόντων της ΕΡΤ, του Κου «Βγάλε το σκασμό»… «προοδευτικού» Τσακνή)!..

Φυσικά οι… Κοι αυτοί, δεν θα ενδιαφερόντουσαν για έναν ή μία, μη ιδεολογικά δικιά τους! Εδώ ο Κονιόρδος Υπουργός Κοντονής, αυτός ο κομπλεξικός Αντι-Ολυμπιακός Υπουργός, του κλίματος Καμμένου – Μελισσανίδη, για να καταλάβετε για ποιό λόγο μιλάω / -με για ταχεία καταβαράθρωση της Δημοκρατίας μας και για μια ταχεία πορεία της, προς την κατάλυσή της, από τους σημερινούς κυβερνώντες, ένας Κοντονής που μέσα στη Βουλή δήλωσε την έκπληξή του για το αποτέλεσμα της δίκης, (σαν να την είχαν κανονίσει δηλαδή τη Δίκη και κάποιοι εκ των Δικαστών -οι 3 συγκεκριμένα- δεν… στοιχήθηκαν), ενώ παράλληλα -προσέξτε- είπε πως θα τεθεί άλλη σύνθεση του υπόψη Δικαστηρίου και η… Ηριάννα (που το Σεπ. του 2017 θα υποβάλλει ξανά το αυτό αίτημα αποφυλάκισης, στην ελληνική Δικαιοσύνη) θα δικαιωθεί!.. Καταλάβατε!.. Αυτοί οι απίθανοι «τύποι» είναι υποτίθεται… Δημοκράτες και… πολέμιοι της… «Χ.Α.»!..

– Παράλληλα ο πατέρας της… Ηριάννας, [που έτυχε αυτής της τύχης και δημοσιότητος, διότι ήταν και παραμένει ΣΥΡΙΖΑ, ούσα συνεργάτης του γνωστού… φτωχού γυναικολόγου και Υπουργού «Μεταν/κής Πολιτικής» (ή ορθότερα «Ε! «Λάθρο»! «Ανοίξαμε και σας Περιμένουμε») Υπ. Μουζάλα], «βγήκε» πολύ έξυπνα και δήλωσε, (αυτός και όχι η… επαναστάτρια κόρη του), πως δεν τον εκφράζουν οι βανδαλισμοί της Ερμού και πως είναι αντίθετος αυτός, η οικογένειά του, αλλά και η… Ηριάννα, σε ό,τι εκεί συνέβη!

– Ο… ευσυγκίνητος -και τον πιστεύω- πατέρας της Ηριάννας ξέρει ότι «η δράση φέρνει αντίδραση» και πως μπορεί κάλλιστα κάποιος των καταστηματαρχών ή και κάποιος «τρίτος», στο πλαίσιο μιας κακώς εννοουμένης εκδίκησης, να κτυπήσει αυτόν και την οικογένειά του!

– Και έχουμε τώρα το Κράτος, που αντί να συλλάβει τους δράστες και να τους διαπομπεύσει, ως αυτό ακριβώς που επίσης(!) είναι, ήτοι ως ΦΑ-ΣΙ-ΣΤΕΣ, διασώζοντας και την οικογένεια, του τρομοκρατηθέντος, όπως διεφάνη, πατέρα, αλλά και κυρίως την κοινωνική ειρήνη και ασφάλεια, περνώντας σχετικά μηνύματα προς την κοινωνία, ακούσαμε πως… «διακριτικά παρακολουθούσε»! Θυμηθείτε το ίδιο κράτος, τί θα πράξει [και ΟΡΘΩΣ(!)], σε τυχούσα ανάλογη εκδήλωση και συμπεριφορά της «Χ.Α!.. (Αν ποτέ υπάρξει τέτοια, που δεν νομίζω)!..

  1. Όλα αυτά ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ(!!!), για λόγους «Εθνικής Ασφαλείας» να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ(!) και το «πώς» είναι γνωστό, σε όλους τους πολιτικούς ταγούς, … «μαύρους και άσπρους», καθ’ όσον σε ένα απευκταίο, αρνητικό για την χώρα μας, μελλοντικό… τέλος, το όποιο, και ειλικρινές ακόμα, κλάμα, πάνω από το… χυμένο γάλα, θα είναι ανώφελο και χωρίς αντίκρισμα, αφού τα πάντα τότε, θα έχουν χαθεί, για την Ελλάδα και το λαό της!!!

«ΧΑΙΡΕΤΑΙ»!

 «ΕΛΛΗΝΑΣ»

-/-

 

ΥΓ.

  1. Και «βγήκε» και ο ΓΓ/Υπ. «ΠΡΟ-ΠΟ», αυτός που στη Σύρο είχε αποκαλέσει τον Τροχονόμο… «Σκατόγαβρο», όταν αυτός του απάντησε «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» στην ερώτησή του, «τί Ομάδα είσαι», και μας είπε, χωρίς ίχνος συστολής ή αιδούς, πως τα γεγονότα στην Ερμού ήσαν ένα «μεμωνομένο περιστατικό» και πως στις ευρωπαϊκές πόλεις γίνονται χειρότερα!..
  2. … Πατριώτη, Κε Καμμένε!

– «Μ’ αυτούς θα πας μέχρι τέλους, όπως δήλωσες, από την… αγαπημένη σου Ικαρία»; Α ρε… Πατριώτη, Κε Καμμένε!..

–  Άκουσέ με, (στο ξαναγράφω), και “φύγε τώρα”, πριν να είναι πολύ αργά, και μην γίνεσαι έρμαιο των ορέξεων του Μελισσανίδη και των «δικών» του! (Σε αντίθεση και αντιστοίχηση, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κατά σε ταύτισή του, με τις… “off shore” που ανέφερες του Μαρινάκη, ή αλλιώς σε ακριβή αντιστοίχιση με… ό,τι σου λένε και εσύ ασμένως, όπως και σίγουρα ακρίτως, αποδέχεσαι)!

Έρχεται το 2023 (διάβασε τί έχουμε γράψει εδώ, στο «σάϊτ» μας) και δεν είναι σίγουρο ότι θα υλοποιηθεί μια τυχούσα υπόσχεση των ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προς τον Κο Τσίπρα, για μια 2η 4ετία, ώστε να ελπίζεις σε μια νέα υπουργική θητεία, στο ΥΠΑΜ, στο μόνο Υπουργείο που φαινόταν ότι θα μπορούσες, λόγω του ειδικού του «status», να διοικήσεις, αλλά που τελικά δεν τα κατάφερες!..  

  1. Φίλοι μου!

– Πάτε ΌΛΟΙ(!) και διαβάστε ξανά, στο «σάϊτ» μας, το άρθρο μας «Περί Ασφαλείας», που γράφηκε, μετά από τη σχετική συζήτηση που είχε διεξαχθεί στη Βουλή, ύστερα από σχετική «πρόκληση» της ΝΔ και του νέο-εκλεγέντος τότε Προέδρου της, Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ο οποίος το «κατέβασε», και ΟΡΘΟΤΑΤΑ(!), ως το 1ο Θέμα, μετά από την εκλογή του!

  1. Το μόνο που θα μείνει σε λίγο στον Κο Τσίπρα, θα είναι να φορέσει, όχι γραββάτα και… «τρίχες κατσαρές», αλλά ανάλογη του Μαδούρου τριπλή κορδέλλα, με τα χρώματα που αυτός θα επιλέξει, διαγωνίως στο στήθος του και προς την πλευρά του αριστερού του ώμου! Αχαχαχαχαχαχα!.. Καταλάβατε, είμαι σίγουρος, τί υπαινίσσομαι!..

-/-