“Φαρ Ουέστ”! (Νο “2”).

Φίλοι μου!

1. Κε Π-Θ της Ελλάδος, προφανώς από την χαρά σου, για την μη όμως ακόμη επισημοποίηση της -κατ’ εμάς- νοθευμένης (τύπου… “Παγκοσμιοποίησης”, αχαχαχαχαχα) νίκης Μπάϊντεν στις Η.Π.Α., έσπευσες (κατά την επίσκεψη του Αιγύπτιου Σίσι στην χώρα μας), να καλέσεις να συμμετάσχει  στον “EAST-MED” την Τουρκία και τον ΡΤΕ, αφού φυσικά αυτή εγκαταλείψει τις προκλήσεις και μπλα, μπλα, μπλα!..

Μάλλον σε ματιάσαμε, εκτός αν φυσικά έκανες εσύ (!) τον εισαγωγικό πρόλογο σ’ αυτό το περίφημο σχέδιο… “Μπάϊντεν”, στο οποίο είχαμε αναφερθεί εδώ πολύ πρόσφατα, που όμως να θυμάσαι πως “δεν θα βγει”, διότι κανείς σας, δυστυχώς, εκ των συμμετεχόντων χωρών δεν ξέρει σε βάθος την Τουρκία, αλλά επιφανειακά (και πάλι δυστυχώς) και μάλιστα ο καθείς κατά / με τον… τρόπο του!..

Δεν λέμε ότι ήσουν σε θέση, μέχρι τώρα, και με βάση κυρίως τα δεδομένα της Πατρίδος μας, να παίξεις… “Σικελική Άμυνα”, αλλά σίγουρα τα 2 “ροκέ” (μικρό και μεγάλο), κάτι που, εξαιρετικά, ακόμα προσπαθείς!

Και πάνω που ήσουν και που είσαι στην δημιουργία μιας πολύ καλής “επιθετικής άμυνας”, “ανοίγεις” χωρίς λόγο την άμυνά σου! (Δεν γράφω “επίθεσης”, αφού η Ελλάδα μας πάντα πήγαινε, μετά το 1974, όλως περιέργως, για να μην γράψω ανοήτως, και ακόμα πάει, όχι για “Σαχ-Ματ”, αλλά για “Πατ”, στην καλύτερη των περιπτώσεων, κάτι που τώρα έχει και μια λογική, λόγω των χρεοκοπίας και υποθήκης μας)!..

Θα ήθελα να μην πείθεσαι απολύτως στους “Διεθνείς Εβραίους”, που σου “ομιλούν” δια της δοτής Π-Θ της ΕΕ Μέρκελ! Άκου με! Δεν έχουν μπέσα ούτε οι Απάτρηδες “Παγκοσμιοποιητές”, ούτε και οι Γερμανοί, είτε είναι Βόρειοι Αλαμανοί, είτε εξ Ανατολής απόγονοι Ούννων, οι οποίοι είναι συγγενικό φύλο των Μογγόλων Τούρκων και με τους οποίους επίσης έχουμε πολεμήσει ιστορικά, με τελευταία φορά τον Β’ Π.Π., πριν από 80 χρόνια δηλαδή!..

Αν είναι να καλούμε στον “EAST-MED” τους Τούρκους, που με βάση την Γεωγραφία και τους… Χάρτες, “δεν έχουν καμιά δουλειά”, τότε πχ για ποιά “ΑΟΖ” Ελλάδος – Κύπρου μιλάμε, για ποιά Σύμβαση του Μοντέγκο Μπέϊ (1982), για ποιά θαλάσσια δικαιώματα του Συμπλέγματος “Καστελλορίζου”, για ποιά θαλάσσια δικαιώματα της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, και, και, και… ;

Προφανώς έχεις ρωτήσει και τους Ισραηλινο-Αιγύπτιους για ό,τι είπες!.. Ίσως γι’ αυτό οι Ισραηλινοί, μέχρι τώρα, με όλες αυτές τις ακραίες προκλήσεις των Τούρκων στην Α. Μεσόγειο, δεν τους έκαναν κανένα ξαφνικό “ντου”, είτε εκεί, είτε στο έδαφός τους!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Όμως, απ’ την άλλη, τον Σίσι τον “είδα” ή καλύτερα τον “ερμήνευσα” πολύ Αντι-Τούρκο στις δηλώσεις του στην Αθήνα, “προχθές”, οπότε κάτι πάλι δεν μου “κάθεται” στο “Παζλ”, που αρχίζει και γίνεται… “Τανγκράμ”, Κε Π-Θ!..

Πρόσφατα εδώ, είχαμε γράψει στον ΡΤΕ, τί θα έπρεπε να έκανε, ώστε να “πάμε” σε ομαλοποίηση και σε κέρδος όλων, ήτοι Ελλήνων, Τούρκων, Ε/Κ και Τ/Κ! Δεν μας διάβασες ή μας διάβασαν οι “δικοί σου” και μας… “συνέδεσαν”, διότι μάλλον ήμασταν… “εκτός σχεδίου πόλεως”, με αποτέλεσμα να μην σε ενημερώσουν!..

Τέλος, είχαμε πει, Κε Π-Θ, πως θα σου επισημαίνουμε τα -κατ’ εμάς- λάθη σου και πάντα με σεβασμό!

“Σε μια τελική”, Κε Π-Θ, με τους Τούρκους, τους όποιους Τούρκους, δεν πρέπει να είσαι “ούτε για πλάκα”… “large”!.. 

Οι Τούρκοι σήμερα, Κε Π-Θ, (αλλιώς η Τουρκία του ΡΤΕ):

α. Δεν “παίζουν” πλέον ως μια δύναμη που υπάγεται στο άρμα της Δύσεως και τελεί υπό την αιγίδα των Η.Π.Α., αλλά ως μια χώρα -περίπου- αυτονομημένη, η οποία “έχει καβαλήσει το καλάμι” και θεωρεί εαυτόν, ως ανερχομένη -τουλάχιστον- δύναμη, που μπορεί “να κυττάζει” στα μάτια τις παγκόσμιες δυνάμεις, όπως τις Η.Π.Α., την Ρωσία, την Κίνα!..(Αυτά τα είπε άλλωστε ο ίδιος ο ΡΤΕ).

β. Πιστεύουν ότι διεξάγεται εναντίον τους αγώνας διαλύσεως της χώρας τους, με βάση τις “μυστικές πρόνοιες” της Λωζάννης και έτσι ακούσαμε και ακούμε τον ΡΤΕ να ομιλεί για 2ο τ/αγώνα “Εθνικής Ανεξαρτησίας”, μετά απ’ εκείνον του Κεμάλ, την περίοδο 1919-1922, όπως και ακούμε συνεχώς ανωτάτους Τούρκους Αξιωματούχους, [σήμερα (13-11-2020) ήταν ο Τ/Υπ. Ενεργείας Κος Ντονμέζ], να αναμασούν τα ίδια και τα ίδια και να ομιλούν για το ότι “θα πολεμήσουμε να ανατρέψουμε την νέα σε βάρος μας Συνθήκη των Σεβρών” (sic) και άλλα… “ωραία”, χωρίς να εξηγούν το ποιοί είναι οι σημερινοί συμμετέχοντες στις νέες… Σέβρες, ποιός ο ρόλος του καθενός, και άλλα πολλά!..

γ. Είναι αποφασισμένοι λοιπόν να πολεμήσουν, ώστε να μην διαλυθούν και ήδη έχουν ξεκινήσει τον πόλεμό τους, αλλάζοντας το δόγμα τους και ξεκινώντας αυτόν τον πόλεμο, απ’ το έδαφος όλων των πιθανών αντιπάλων τους, όπως και απ’ αυτό των Ελλήνων, ασχέτως αν αυτό δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό, όχι μόνον από την πλειοψηφία της μεγάλης λαϊκής μάζας των Ελλήνων, αλλά και από ικανή μερίδα της ε/πολιτικής “ελιτίστικης” Τάξης, σε όλη την “γκάμα” του ε/πολιτικού Πεδίου!

ΣΤΗΝ ΜΗ(!) ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ, Κε Π-Θγέ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ(!), ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ… ΑΜΥΝΗΣ ΤΟΥΣ!..

ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ (“ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ”) ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Κε Π-Θγέ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΠΕΙΝΩΝΑΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ… ΑΝΩΔΥΝΟ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ… ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!!!.. 

δ. Την Ελλάδα “σήμερα” την βλέπουν και ως μεγίστη ευκαιρία, λόγω κυρίως της χρεοκοπίας και της υποθηκεύσεώς της μέχρι το 2115, όπως και λόγω της νοθεύσεώς της με εκ-ρια ξένων μισελλήνων (Βαλκάνιων και Αφρο-Ασιατών), και δεν θα… ηρεμήσουν, αν δεν την ταπεινώσουν… στρατιωτικά και ακολούθως πράξουν το αυτό στα διάφορα διεθνή και διμερή διαπραγματευτικά… τραπέζια!..  [Δεν τους ενδιαφέρει καν, αν ένας Ε-Τ (στρατιωτικής πια μορφής) πόλεμος, μαθηματικά θα οδηγήσει στον Γ’ Π.Π.]!..

Ούτε και σαν αστείο λοιπόν, Κε Π-Θ γέ, δεν μπορεί να εκληφθεί το υπόψη προς τους Τούρκους κάλεσμά σας!

Θα επανέλθουμε όμως!

2. Εϊ εκεί στο “STATE DEPARTMENT”!

Απαντούμε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” στο τελευταίο “χαρτί” σας / έγγραφό σας, για τα 6 και 10 ΝΜ της Ελλάδος, καθώς και για τον χώρο ανάμεσα σ’ αυτά τα… δύο νούμερα, τον οποίον παραβιάζουν συνεχώς και αδιαλλείπτως, χρόνια τώρα, οι ΤΕΔ/ΤΠΑ!..

Αρχικά, βάλτε τους “δικούς σας” να βρουν τί ακριβώς έχουμε γράψει σχετικά εδώ και μάλιστα πολλές φορές και διαβάστε το!

Στη συνέχεια και γρήγορα, διαβάστε παρακάτω: (Σχεδόν… “Καφενειακά”, όπως, “με το συμπάθιο”, τέτοιο ήταν και το “χαρτί” σας! Ήταν τελείως ερασιτεχνικό και σίγουρα ασύμβατο με το κύρος του Υπουργείου σας)!..

α. Τα 6ΝΜ και τα 1οΝΜ είναι σε ισχύ από την Ελλάδα νομίμως, από τις αρχές ακόμα της 10ετίας του 1930 (αποδεκτά και από την “Τ/Δημοκρατία”, “ο Θεός να την κάνει”), αλλά και μετά από τον Β’ Π.Π., από την 10ετία του 1950, μέχρι και σχεδόν όλη την 10ετία του 1970*, (όταν είχαμε και την κατάληψη της 1/2 Κύπρου από την Τουρκία, το 1974, μετά από την γνωστή “Διεθνή Προδοσία”), και μάλιστα εγκεκριμένα απ’ όλες τις παγκόσμιες διεθνείς υφιστάμενες σχετικές Υπηρεσίες, αεροπορικές και άλλες!..

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε αναζητείστε εσείς, φίλοι του Α/ΥΠΕΞ, το γιατί ορίσθηκαν τα 6ΝΜ, όπως και τα 10νμ… τότε, αφού δεν νομίζουμε, (αν φυσικά δεν συμφωνείτε στην αμέσως παραπάνω παράγραφο), πως είχαν παρανομήσει ούτε ο Ελευθέριος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ούτε και ο Μ. Κ. ΑΤΑΤΟΥΡΚ!..

* Η τ/υπόψη… στύση άρχισε να παρουσιάζεται, κυρίως, μετά από την άρση του ”Εμπάργκο Όπλων” στην Τουρκία, επί Προεδρίας τουΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ”… “Φυστικά” Τζίμυ ΚΑΡΤΕΡ!..

β. Βάσει της Συνθήκης της Λωζάννης, οι Τούρκοι στο Αιγαίο (πλην των 12νήσων), έχουν δικαιώματα 3ΝΜ από τις ακτές της Μ. Ασίας, ενώ ισχύει, από το 1923 ακόμα, η περίφημη “Μέση Γραμμή“!

Πώς λοιπόν, Κοι του Α/ΥΠΕΞ, μπορεί η Τουρκία “σήμερα” να διεκδικεί… νερά πέραν των 3ΝΜ;

γ. Εμείς, ως Ελλάς, επειδή αναφερθήκατε εμμέσως, πλην σαφώς, σε ασυμβατότητα 6νμ και 10νμ, αντίστοιχα σε θάλασσα και αέρα, και με δεδομένο ότι βάσει της Σύμβασης Περί Του Δικαίου Της Θαλάσσης”, του 1982, της Τζαμάϊκα, που εμείς υπογράψαμε, ενώ οι Τούρκοι ούτε καν παρέστησαν, και προκειμένου να είμαστε συμβατοί, μήπως να πάμε στην θάλασσα στα 12ΝΜ, από τα τωρινά μας 6ΝΜ, όπως δικαιούμαστε, οπότε το θέμα μας και θέμα σας τότε να είναι, το αν θα πρέπει να διορθωθεί η -τότε- ασυμβατότητα των 10νμ στον αέρα και των 12νμ στην θάλασσα, πηγαίνοντας στα 12νμ και στον αέρα;

Παρακαλώ, ας σοβαρευτείτε στο θέμα αυτό, διότι η Ελλάς, αν και όπου αλλού / σε όποιο άλλο θέμα, πιθανώς να έχει άδικο και να υπάρχει και ψήγμα έστω δικαίου στην τ/πλευρά, που δεν υπάρχει, και σας το λέγω αυτό τελείως αντικειμενικά, στο θέμα των νμ έχει 100% δίκιο!

Η ΕΛΛΑΣ, Κοι ΤΟΥ Α/ΥΠΕΞ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΜΗ Η(ΔΙΑΖ) ΣΥΝΝΟΜΗ (ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ… ΤΑΙΡΙΑΣΤΑ), ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!

Αλλάξτε την Λωζάννη και τότε βλέπουμε! Όμως η Συνθήκη της Λωζάννης είναι μια διεθνής παγκόσμιος συνθήκη και όχι Ε-Τ και όπως ξέρουμε ιστορικά, αυτές αλλάζουν, ολικώς ή μερικώς, μόνον με Πόλεμο!

Επίσης, φίλοι Αμερικανοί, υπάρχει βεβαίως και η περίπτωση, εφ’ όσον οι Τούρκοι σταματήσουν τα… “καου-μποϊλίκια” σε θάλασσα και αέρα, να συζητήσουν μεταξύ τους Έλληνες και Τούρκοι το θέμα, στο πλαίσιο της μίας και μόνης διαφοράς, αυτής της υφαλοκρηπίδος και ευρύτερα των θαλασσίων ζωνών (ΑΟΖ, κλπ), και να καταλήξουν σε… συμπέρασμα – συμφωνία!..

Σε κάθε περίπτωση, φίλοι Αμερικανοί, μην περιμένετε να κερδίσει η Τουρκία… 100 – 0, επειδή διεκδικεί τα πάντα, ενώ η “μικρή” Ελλάς δεν διεκδικεί, με ή χωρίς εντολή, των “Διεθνών Εβραίων – Παγκοσμιοποιητών” τίποτα από την Τουρκία, το έδαφος και μόνον της οποίας αν… μυρίσετε, θα… μυρίσετε Ελλάδα!..

Αυτά Κοι του Α/ΥΠΕΞ, που μάλλον είστε “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, όπως το θέμα του εγγράφου σας… “προδίδει”, που βιαστήκατε να “φανείτε”, μην έχοντας την δύναμη να περιμένετε την πιθανή επισημοποίηση, τον Δεκ. του 2020, της νοθευμένης νίκης Μπάϊντεν, πόσο μάλλον την είσοδό του στον “Λ. ΟΙΚΟ”, στις 20-01-2021!..

Οψόμεθα, για όλα!..

3. Κε Χρυσοχοϊδη!

– Να σου πούμε τί σου… διαφεύγει (ειρωνικά το γράφω, διότι τα πάντα γνωρίζεις), με βάση τα όσα δήλωσες σήμερα!..

Οι… Κοι αυτοί, που ελέγχουν τους νεαρούς που συνέλαβε σήμερα η ΕΛΑΣ, εντός του Πολυτεχνείου, κλπ, (όπως φυσικά και οι νεαροί αυτοί πια, Έλληνες και ξένοι), ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 28 ΟΚΤ. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΑΛΛ’ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΣΧΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!..

Σου αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στα υποβάλλουμε, γνωρίζοντας την συνολική ποιότητα του χαρακτήρος σου, το ήθος σου, όπως και την αδιαμφισβήτητη Δημοκρατικότητά σου!.. Οι επίσης αδιαμφισβήτητες επαγγελματικές ικανότητές σου, έπονται, κατ’ εμάς, των όσων προηγουμένως ανέφερα για το άτομό σου!..

Σου αξίζουν συγχαρητήρια, επίσης, και για την στάση σου απέναντι στον επικεφαλής των Χούλιγκαν του Σόρος στην Ελλάδα (πρακτόρων και μη), Βαρουφάκη, κατά την σημερινή σας, με πρωτοβουλία του, τηλ-κή επικοινωνία, με αφορμή την σύλληψη των νεαρών!.. Μάλλον όμως, σας ετοιμάζουν και άλλα κάποιοι… κύκλοι!..

Κε Χρυσοχοϊδη!

Σήμερα, θυμίσατε τον Σήφη τον ΒΑΛΥΡΑΚΗ, όταν ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, είχε διατάξει, εκείνα τα χρόνια, την εκκένωση του Πολυτεχνείου!..

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Ε/Π-Θ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΡΕΩΣ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!.. 

4. Θα μας πει κανείς για την πορεία του “Κορωνοϊού” “σήμερα” στην Κίνα (και κυρίως στην Γιουχάν), απ’ όπου αμολήθηκε ο ιός στον Πλανήτη, με εντολή των “Παγκοσμιοποιητών Διεθνών Εβραίων”;

Γιατί κανείς δεν μιλάει για την Κίνα και τους Κινέζους και κάνουν άπαντες (σε Ελλάδα και Ευρώπη)… “α βα βα”;

Ακόμα!

Τον Μάρτιο και στο 1ο “Λοκ Ντάουν” δεν υπήρχαν και συνεπώς δεν γινόντουσαν ευρέως “τεστς”! Γι’ αυτό και ήσαν όλα… καλά, κλπ, κλπ, κλπ!… Σήμερα όμως με την διενέργεια των “τεστς” είναι λογικό να έχουμε ό,τι ζούμε! (Αυτό που ονόμασαν “2ο Κύμα”)!..

Είναι λογικό λοιπόν να αυξάνει ο αριθμός των προσβεβλημένων με τα “τεστς” και αυτό είναι κάτι που ήταν γνωστό!..  Ο Χριστός σε 12 μαθητές που είχε, είχε και έναν… Ιούδα / Προδότη! Αν είχε πχ 100 μαθητές, πόσους Ιούδες θα είχε; (Με τον “Νόμο των Πιθανοτήτων” πάντα, αλλά βεβαίως και με την χρήση της “Απλής Μεθόδου Των Τριών”)!.. Καταλάβατε!

Θα πρέπει να μας πει η Κ-Β, αφού ρωτήσει τους “Ειδικούς”, αφού ελέγξει, κλπ, πόσοι εκ των μέχρι τώρα θανόντων είχαν υποκείμενα νοσήματα, ώστε να ξέρουμε την Αλήθεια(!), για το πόσοι πραγματικά συνάνθρωποί μας έχουν “πάει” από τονCOVID-19 “καθαρά”, αλλά και για να μπορούμε να διακρίνουμε ποιοί μας “παραμυθιάζουν” και πόσο! Είναι άλλο να έχει πεθάνει πχ ένας από τον ιό “καθαρά” και άλλο να έχουν πεθάνει πχ 100, και οι 95 να είχαν υποκείμενα νοσήματα!..

Το πραγματικό ποσοστό θνησιμότητος, που προκαλεί ο υπόψη ιός, είναι εξ όσων έχουμε ακούσει, 0,2ο/οο (0,2 “τοις Χιλίοις”)! Άρα για την Πατρίδα μας το ανώτατο “πλαφόν” θανάτων είναι 2000 άτομα! Από την αρχή της “Πανδημίας” λοιπόν και μέχρι σήμερα, πόσοι πραγματικά άνθρωποι, “έφυγαν” “καθαρά” από τον ιό, ήτοι δεν είχαν κανένα υποκείμενο νόσημα;   

5Είναι τεράστια η ΤΙΜΗ (!) που θα αποδοθεί, όπως και τα μηνύματα που θα περάσουν, κυρίως στην Τουρκία, αλλά και όχι μόνον σ΄αυτήν, με την επίσκεψη του Α/ΥΠΕΞ Κου ΠΟΜΠΕΟ την επόμενη εβδομάδα, στην Πόλη, στο “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ” και στον Γενάρχη μας Πατριάρχη, που σήμερα είναι αυτή η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, που λέγεται ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ο οποίος ΗΓΕΙΤΑΙ ΠΑΝΑΞΙΑ(!!!) της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!..

Άρχισαν, μου φαίνεται φίλοι Τούρκοι, να “βαράνε τα νταούλια”, για την δημιουργία ενός “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ… ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ” στην Πόλη, όπως αναφέρουν και οι μυστικές πρόνοιες της “Συνθήκης Της Λωζάννης” (Ιουλ. 1923)!..

ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΗΝ Α/ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΟ 2ο ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ! ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ “ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!..

Ο Κος Πομπέο έκανε από “πολύ καλή”, έως “άριστη” δουλειά στο Α/ΥΠΕΞ, την τελευταία 4ετία και εφ’ όσον υπάρξει παγκόσμιος ειρήνη, εκτιμούμε πως “έχει βάλλει σημαντική υποθήκη” για μελλοντική διεκδίκηση της Προεδρίας εκ μέρους του, αρχικώς των “Ρεπουμπλικανών” και ακολούθως αυτής των Η.Π.Α., στην μετά ΤΡΑΜΠ φυσικά εποχή!..

6. Η αναφορά σε γραπτή δήλωση του… διασωληνομένου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου, ομοιάζει, ως προς την ορθότητά της, σε εκείνη την αναφορά της δημοσιογράφου του “STAR” (Μακρή), που είχε πει: 2 Στελέχη του Ναρκαλιευτικού “Καλλιστώ” έσπασαν κάποια από τα άκρα τους, αλλά είναι καλά στην… υγεία τους”!!!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

7. Οι Τούρκοι, με την… πολύ κακή, κλπ, Οικονομία, (τί σας έχουμε πει για την τ/Οικονομία και το πόσο σημασία θα πρέπει να δίνεται στην κακή πορεία της;), πλήρωσαν τα 2/3 του χρέους των Σομαλών στο “ΔΝΤ” (2,5 δις $ Η.Π.Α.), Σομαλοί, πολλοί των οποίων ζουν στην Ελλάδα, ενώ Σομαλός είναι και μέλος (δεν θυμάμαι αν είναι και Πρόεδρος), του “Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης”, στο οποίο καλούμε τους Τούρκους να πάμε!.. Καταλάβατε!

8.

Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, Başkan Donald Trumpın ocak ayında Joe Biden’ın başkanlık yemin törenine katılıp katılmayacağına ilişkin soruya karşılık, “Ben Trump’ın kendi yemin törenine katılacağını düşünüyorum.” dedi.

ABD’de 3 Kasım Salı günü yapılan başkanlık seçimlerinin ardından resmi sonuçlara göre Joe Biden’ın seçimleri kazandığının açıklanmasının ardından Trump yönetiminin sonuçlara itirazı sürüyor.

  • TRUMP'IN 'OYLARIM SİLİNDİ' İDDİASINA YALANLAMA!
  • TRUMP’IN ‘OYLARIM SİLİNDİ’ İDDİASINA YALANLAMA!

McEnany, Fox Business kanalında katıldığı bir programda, 20 Ocak’ta Biden için planlanan başkanlık yemin törenine Trump’ın katılıp katılmayacağının sorulması üzerine, “Ben Trump’ın kendi yemin törenine katılacağını düşünüyorum. Kendi yemin edeceği için orada olmak zorunda.” yanıtını verdi.

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo da Biden’ın ekibi ile yumuşak bir geçiş sürecinin olup olmayacağına ilişkin bir soruya, Trump yönetiminin ikinci dönemine yumuşak bir geçiş olacak.” yanıtını vermişti.

 

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-