ΔΥΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ: Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ ΚΑΙ Ο… ΡΤΕ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Γιατί ρε σεις Αλβανοί, Κοσοβάροι και… Αλβανο-Κοσοβάροι μας μισείτε τόσο πολύ; Γιατί δεν ξέρετε να χάνετε ρε παλιοζαγάρια; Στα 2 μεταξύ μας παιχνίδια, στο Κόσοβο (0 – 1) και στον Βόλο (2-0), αν κοιτούσε κανείς τα βλέμματα των ποδοσφαιριστών σας έβλεπε μόνον μίσος!

Για ποιόν να πρωτογράψω; Για τον Ραχμάνι; Για τον Αλήτη; Για τον Μουρίκι; Για ποιόν; Τους ενοχλούσαν όλους τους παίκτες σας, τάχα τα… λέϊζερ, που τους… “ξύπνησε” ο εκφωνητής του σταδίου, διότι δεν τα είχαν πάρει χαμπάρι, πήγαν να δείξουν, στο 1-0, ότι συμπαρίστανται τάχα στους λίγους Αλβανούς που βρέθηκαν στο ματς, και οι οποίοι έβριζαν συνεχώς την Ελλάδα, απ’ το πρώτο λεπτό, επειδή τάχα στο πρώτο ελληνικό γκολ, οι Έλληνες φίλαθλοι έριξαν καπνογόνα, κλπ, και κάποιο εξ αυτών πήγε (κακώς!) και προς το μέρος των οπαδών τους, ενώ ενοχλήθηκαν σφόδρα, όταν στο 1-0 πάλι μπήκε στο γήπεδο (κακώς!) Έλληνας φίλαθλος με την ε/σημαία!..

Τί να φταίει άραγε, ρε, γι’ αυτό το μίσος;

  • Ότι είστε απολίτιστοι;
  • Ότι οι περισσότεροι είστε Μουσουλμάνοι και εμείς Χριστιανοί;
  • Ότι είστε βαθιά Τουρκόφιλοι και λόγω της θρησκείας, αλλά και λόγω του ότι αυτοί, παγίως, σας λαδώνουν;
  • Ότι 45 χρόνια σκληρής Χοτζικής Κομμουνιστικής δικτατορίας, αυτό το γενιτσαρικό σκουλήκι, ελληνικής καταγωγής, απ’ το Αργυρόκαστρο (κατ’ άλλους Αρχιδόκαστρο, σε ό,τι αφορά εσάς πάντα), ο Χότζα, σας έμαθε να μισείτε τους Έλληνες, ώστε να… συντηρείται στις πλάτες σας και αυτός και η “Δικτατορία του Προλεταριάτου” (sic) / Σοβιετική, Κινεζική, κλπ;
  • Ότι το 1821 σας πηδήξαμε κανονικά και όλους τους Τουρκαλβανούς (εξισλαμισμένους Έλληνες, του γεωγραφικού χώρου που σήμερα λέγεται Αλβανία), εκτός από τους Τουρκο-Τούρκους που έστελνε εναντίον μας ο Σουλτάνος;
  • Ότι είστε Μαφιόζοι… γενικώς, και πάντα κατά το εύηχον, όντες παραδοσιακοί εραστές της βίας;

Γιατί δεν σέβεστε, ρε, τουλάχιστον, ότι σας χτίσαμε το νέο σας Κράτος; (2004 Ο.Α. / 1, 2 εκ-ρια Αλβανοί ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα / πάρα πολλοί εξ υμών ελληνοποιήθηκαν… , κλπ).

Ντροπή σας, ρε, ντροπή σας!..

-/-

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” απ’ εδώ, στο “σάϊτ” αυτό το… εγκεφαλικά προωθημένο, έχουν γράψει “κανα 2, 3 φορές” για τον αρκούντως βρώμικο Αντι-Ολυμπιακό ρόλο του νυν Δημάρχου του Βόλου, Κου ΜΠΕΟΥ και την τσατσοσχέση του και με τον Μελισσανίδη, αλλά κυρίως γι’ αυτήν με τον Ρ/Πράκτορα Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗ, τουλάχιστον όσο αυτός ζούσε στην Ελλάδα ή έστω πηγαινοερχόταν!..

Όμως, επειδή στο “σάϊτ” μας γράφουμε μόνον αλήθειες και ασφαλώς, όταν… σημαδεύομαι σπανίως αστοχούμαι στα όσα με επιχειρήματα αναφέρουμε, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣ Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ, και στα 2 ματς της Εθνικής που έγιναν στον Βόλο, με Κύπρο και Κόσσοβο, λειτούργησε ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ, ο οποίος πράγματι, ως Δήμαρχος, έκανε τον Βόλο μια άλλη πόλη… , παρ’ ότι κυνηγήθηκε και κυνηγιέται, στο αντικείμενο αυτό, απ’ το αριστερό και στην πραγματικότητα κομμουνιστικό και νεο-διεθνιστικό επικρατούν σύστημα και στον… κόσμο της ε/τοπικής αυτοδιοίκησης!

Ο ΜΠΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΡΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΩΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΚΛΠ, ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΣΜΙΖΕΤΑΙ, ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ή ΑΝΤΕ ΕΠΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ… ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ!..

ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΛΑ, ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ!.. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΙΣΧΥΡΩΝ ή… ΚΑΦΕΝΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ!.. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ!.. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΠΟΥ ΕΙΧΕ -ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ- ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ”, ΟΣΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ή ΦΟΡΑΓΑΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ή ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΔΑ!.. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ!..

Μια παράλειψη έκανε μόνον, μία αλλά σοβαρή, ο Κος Δήμαρχος! Έπρεπε να είχε ευσχήμως πλαισιώσει (sic) τον πάγκο της Εθνικής μας με νέους εύσωμους (sic) άνδρες, ώστε όταν και εάν απαιτείτο, (όπως και απαιτήθηκε, αφού το είχαν σχεδιάσει έτσι οι Κοσσοβάροι, για να μας εκθέσουν τουλάχιστον), να επενέβαιναν αστραπιαία και να σχημάτιζαν ένα τείχος ασφαλείας γύρω από τον ε/πάγκο, τον οποίον οι Αλβανοί έκαναν άνω – κάτω! (Ο πάγκος και η όλη του εικόνα, απέδειξε χθες ότι απαιτείται επειγόντως για την εθνική μας ένας Γενικός Αρχηγός με… όρχεις! Καταλάβατε)!..

Επίσης, ο Κος Δήμαρχος θα έπρεπε να βρει τρόπο ώστε να μην έμπαιναν Αλβανοί εγκάθετοι στην κερκίδα τους, άτομα που μόνον σκοπό θα είχαν, όπως απεδείχθη, να κάνουν το ματς “κολοχανείο”, οδηγώντας το ακόμα και σε διακοπή, αν δε πήγαινε θετικά για την ομάδα τους, όπως και απεδείχθη!..

Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμαρχος Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Τέτοιους Έλληνες θέλουμε και εμείς, αλλά τέτοιους Έλληνες Αξιωματούχους, όπως και γενικώς, χρειάζεται αυτές τις ώρες η ιστορικά πολύπαθη χώρα μας, ώστε να βγει και πάλι μπροστά, δείχνοντας σε όλους την πραγματική ισχύ της, δείχνοντας σε όλους ότι οι πολιτισμένοι ήσυχοι παραδοσιακοί ε/τόνοι είναι ΔΥΝΑΜΙΣ και όχι αδυναμία!..

Συμπερασματικά: ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΟΛΟΥ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΜΠΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ, … ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ*!..

* Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να σου συγχωρεθεί το άδικο, αδικαιολόγητο, συνεχές και άκρατο Αντι-Ολυμπιακό μένος σου!..

2. Ρε συ ΡΤΕ, για πόσο ξύπνιος μπορεί να περνιέσαι;

Τί λες και ξαναλές ότι συμφώνησες να συζητάτε τα πάντα μόνον οι 2 σας, κλπ, και όχι με ανάμειξη τρίτων, (εκείνη την Κυριακή του φετινού Μάρτη, στο “κιόσκι” του Σουλτάνου Βαχιντεντίν, στην ασιατική πλευρά του Βοσπόρου), με τον Ε/Π-Θ Κ. Κ. Μητσοτάκη, λίγο πριν αυτός μεταβεί σε επίσημη επίσκεψη στις Η.Π.Α.;

– Μήπως δεν κατάλαβες καλά τί δυνατόν να σου είπε, διότι άτομα με αναπτυγμένο ιδιαιτέρως το “IQ” τους, σαν τον ΚΚΜ, είναι δύσκολα κανείς να “πιάσει”… το μήκος κύματός τους;

– Πώς οι Έλληνες, ρε συ ΡΤΕ, που δολίως έστρεψες τα βέλη σου κατά του Π-Θ τους, μετά που αυτός γύρισε από τις Η.Π.Α., να σε πιστέψουν, όταν και εσείς και εμείς ξέρουμε πολύ καλά ότι πχ ό,τι Ε-Τ είναι ταυτόχρονα -τουλάχιστον- και Ευρω-Τουρκικό, αφού η Ελλάδα και η Κυπριακή Δημοκρατία είναι μέλη της ΕΕ;

– Πρόσεξε τώρα, ΡΤΕ! Οι Δυτικοί έχουν πια αντιληφθεί ότι αν δεν δουν τα Ε-Τ ως ένα διεθνές ζήτημα ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ, (για να στο γράψω “λάϊτ”), τότε θα χάσουν το παιχνίδι με την τελική “face to face” κόντρα που αποφάσισαν να έχουν με την άλλη υπερδύναμη, την Ρωσία, το αμέσως προσεχές διάστημα, μια κόντρα, που ξεκίνησε με την Ρ-Ουκρανική διένεξη(sic), μεταξύ δηλαδή της Ρωσίας και του δυτικού ”proxy” ή αλλιώς επιλεγέντος “ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥ”, λέγε με Ουκρανίας!.. Αν ακόμα δεν σας το έχουν δείξει πεντακάθαρα, φταίει η παγκοσμίως Νο “1” στρατηγική σας γεωγραφική θέση, αφού κατέχετε το Κέντρο της Γης!.. (Τα έχουμε πει και γράψει)!..

– Δηλαδή για ποιόν λόγο θα πήγαινε ο ΚΚΜ στις Η.Π.Α., για βόλτα; Δεν θα τους έλεγε (στην μια των Υπερδυνάμεων, υπό την οποίαν και εσείς και εμείς κανονικά… αναφερόμαστε, ανήκοντες και οι 2 σε μια Συμμαχία, της οποίας οι Η.Π.Α. είναι η πρωτεύουσα δύναμη), για την παγίως εκδηλουμένη δολιότητά σας, που αν σε θεωρητική βάση θα μπορούσε να ήταν ανεκτή, στο Πεδίο που πλέον πέρασε, ποτέ(!); / Τα έχουμε πει και γράψει!.. (Θέλετε το 1/2 Αιγαίο τουλάχιστον, τα νησιά μας παρά την Μ. Ασία, όλη την Κύπρο, και για να μην το κουράζουμε την πλήρη Κ/Φ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και την από και υπό εσάς δορυφοριοποίησή του! Εδώ δημιουργήσατε, σε μια παγκόσμιο πρώτη, μια νέα Επιστήμη, που λέγεται “Σύγχρονη Τουρκική Γεωγραφία”, στην οποίαν ευτυχώς δεν αλλάξατε τα 4 σημεία του Ορίζοντος, την θέση, την φορά τους, κλπ)!..

– Λες ακόμα πχ ότι τους είπε ο ΚΚΜ να μην σας δώσουν οι Η.Π.Α. τα F-16, κλπ, κλπ, κλπ! Πιστεύεις ειλικρινά ότι αυτό εξαρτάται από τον ΚΚΜ ή ξεκάθαρα από εσένα / από εσάς, που πλέον έχετε πανηγυρικά… ξεφύγει, … davul ve zurnayla, κυρίως απ’ αυτό που λέγεται δυτική Συμμαχία; (Δεν γράφω για τα άλλα ισχύοντα και κρατούντα στις διεθνείς σχέσεις μεταξύ των Κρατών, αφού η οιωνεί ιδιόμορφη Δικτατορία σας, τώρα με σένα ή παλαιότερα, τα έχει κουρελιάσει όλα…)!..

Τόσο καιρό τώρα ο ΥΠΑΜ σου, ο Ακάρ, μας λέει και ξαναλέει ότι «Έλληνες μην αγοράζετε “όπλα”, κλπ, διότι πεινάτε, ενώ όσα και αν πάρετε και πάλι δεν θα σας φτάνουν για να μας αντιμετωπίσετε», κλπ, κλπ, κλπ, ή όχι;

Εσύ ρε ΡΤΕ και εσείς ρε Τούρκοι, που ο λαός σας πραγματικά πεινάει (όλος ο κόσμος το ξέρει), πεινάει, δέρνεται και σας τρέμει, γιατί να μην δείτε την κίνηση αυτήν του ΚΚΜ, αν πραγματικά έγινε και ζήτησε πχ να μην σας ενισχύσουν οι Η.Π.Α. εξοπλιστικά, κλπ, ως μια στην πράξη φιλική προς εσάς, ως μια απολύτως μάλιστα φιλική ενέργεια του Ε/Π-Θ στην… πηγή του θέματος, λέγε με Η.Π.Α. (τουλάχιστον αντίστοιχη εκείνης της επαναλαμβανόμενης του Ακάρ, προς εμάς, που μας καλούσε και καλεί συνεχώς να μην εξοπλιζόμαστε), ώστε να μην ξοδευτείτε, την στιγμή που πένεστε, όπως και εσύ ο ίδιος έχεις παραδεχτεί και έχεις πει στον λαό σας ότι θα του βρεις την λύση;

– Λες και λέτε ακόμα για την νέα… Αμερικανική Ελλάδα, για την νέα… Αμερικανική ελληνική επαρχία, τις νέες Α/Βάσεις στην χώρα μας και άλλα τέτοια… όμορφα, όχι βεβαίως πως ενοχλούν την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων!..

ΟΚ! Αλλά για να σε ρωτήσω! Μέχρι το 2016 και το ανόητο στην σύλληψή του και ερασιτεχνικό στην επιχειρηθείσα υλοποίησή του πραξικόπημα, από τις Η.Π.Α. των τότε “Δημοκρατικών”, του πρώην “κολλητού” φίλου σου ΟΜΠΑΜΑ, η χώρα σου / σας ήταν ή όχι μια τεράστια ΝΑΤΟΪΚΗ, ήτοι Δυτική, Βάση; (Σχεδόν από το 1952, έως και το 2016, που το “ΣΕΑ” σας άλλαξε το “Αμυντικό Δόγμα” σας, από ΝΑΤΟΪΚΟ, σε ΕΘΝΙΚΟ*, διότι “κατάλαβε” κάποια πράγματα; Κανείς ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι είστε ανόητοι, αφού μια ύαινα, σαν εσάς, όπως είναι γνωστό, επιτίθεται στα θύματά της, μόνον αφού εκτιμήσει και εξακριβώσει 100%, όπως ξέρεις, ότι θα τα σκοτώσει)!..

* Τότε που αποφασίσατε ότι η άμυνά σας αρχίζει από τα εδάφη των δυνητικών σας αντιπάλων! Κατάλαβες!..

Υπήρχε γεωγραφική περιοχή, σε αυτό που από το 1923 και έως το 2023 (θα) λέγεται Τουρκία, που να μην υπήρχε πάνω της κάτι από Αμερικανικό… Στρατό, Ναυτικό ή Αεροπορία;

Γιατί λοιπόν συνέβαινε αυτό ΡΤΕ; Για την Ρωσία μας λέγατε, δεν είναι; Τώρα πάει ή όχι, τί λες, να σου αντιτείνουμε και εμείς την νέα σου ατάκα “αφήστε Τούρκοι, δεν τα μασάμε αυτά”!

Εμείς πιθανότατα να έχουμε και δίκιο να το πούμε, ρε ΡΤΕ, αφού, όπως ξέρεις, το 1974, εισβάλατε στην Κύπρο μας, ως αποτέλεσμα μιας ολόκληρης διεθνούς συνωμοσίας, ενός σχεδίου που είχε… πετύχει (για φαντάσου-το ΡΤΕ) να έχει και σ’ αυτήν ακόμα την ε/δικτατορική εξουσία έναν ΠΑΤΡΙΩΤΗ στην ψυχή, αλλά βαθιά ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ, σαν τον Ταξίαρχο ΙΩΑΝΝΙΔΗ Δ., που “δούλεψε” με βάση… την ιδιωτία του, για την “Διεθνή Εξουσία” και το μακρύ της και τότε χέρι, τις Η.Π.Α., με τα γνωστά αποτελέσματα, της διχοτομήσεως του νησιού, κλπ!.. “Πέταξαν” από την εξουσία μέχρι και τον τότε Α/Πρόεδρο ΝΙΞΟΝ, που ήταν αντίθετος με την εισβολή, κλπ, κλπ, κλπ, τα ξέρεις!.. (Με το… “ΓΟΥΟΤΕΡ-ΓΚΕΪΤ”! Μια συνειρμική παρατήρηση! Α, ρε Τραμπ! Εδώ έναν πολιτικό σαν τον ΝΙΞΟΝ “καθάρισαν”, σ’ εσένα θα στέκονταν);

Επομένως, άσε τα σάπια ρε ΡΤΕ, ότι συμφωνήσατε τάχα με τον ΚΚΜ και επειδή περνιέσαι πολύ για άνδρας και πολύ… ορμονούχο, τεστοστερονούχο, κλπ, άτομο*, βγες και πες “ανοικτά” στην παγκόσμιο κοινότητα και φυσικά στους Έλληνες, ότι: «”Κυττάξτε κόσμε και σεις Έλληνες! Εμείς θέλουμε να πάρουμε τα νησιά σας, τουλάχιστον αυτά που είναι κοντά στις ακτές μας! Βασικά θέλουμε την πλήρη Κ/Φ σας και θα την επιδιώξουμε σύντομα “όπλοις”»!..

* Βέβαια και αυτό άρχισε να καταρρίπτεται ως θέση, αφού δεν τα είπες όλα ΡΤΕ, επιλέγοντας να μας πεις ότι ο ΚΚΜ σου υποσχέθηκε να συζητάτε τα θέματα μεταξύ σας, κάτι που ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ!!! Τί ξέχασες να πεις στους Τούρκους ακροατές σου και στα νέα παιδιά που τους μίλαγες “προχθές”; Διάβασε ΡΤΕ! Ξέχασες να τους πεις πως “ΚΑΠΑΚΙ” μετά την “Κυριακή της Ορθοδοξίας”, που συναντήθηκες με τον Π-Θ μας στην Πόλη μας, στην για λίγο ακόμα σκλάβα σε εσάς πρωτεύουσά μας, και μέχρι το ταξίδι του στις Η.Π.Α., η ΤΠΑ προέβη σε 600 υπερπτήσεις, παραβάσεις και παραβιάσεις, κλπ, κλπ, κλπ! Αφού λοιπόν εσύ καταπάτησες 1ος την κατ’ εσέ συμφωνία σου με τον ΚΚΜ, ο οποίος όμως δεν σε έδωσε, εκείνος μετά γιατί να την τηρήσει, αν δεχθούμε πως συμφωνήσατε για ένα πλέον ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΘΕΜΑ, όπως κατέστησαν τα Ε-Τ, για όσους στην Δύση έχουν… μυαλό; Εσύ είσαι μάγκας και ο δικός μας είναι… μαλάκας, ΡΤΕ;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΤΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ, ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ… ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ! (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΣ ΩΣ “ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ” ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ Η ΓΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΤΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΡΤΕ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟ ΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΙΩΝΙΑ)!

ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΚΜ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΑΣ!..

ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΗΜΑ ΡΕΤΖΕΠ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ “ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ ΣΑΣ” ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ!.. ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ, ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΔΕΝΕΣ!.. ΑΝΤΕ ΤΑΓΙΠ, ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ”!..

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΡΤΕ, ΤΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟ 1821 ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΝΤΕΣ 400 ΚΑΙ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ 70 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΜΑΛΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ! ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ! ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ “ΜΑΣ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ”, ΤΟ 1922!..

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΕΠΧ-ΚΩΝ Ε/ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ (ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΥΠΑΜ), ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΝΗΨΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΟΔΕΥΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΡΤΕ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ Κ-Β ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ! ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕΤΖΕΠ!.. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!.. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ / ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΜΙΑΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ, ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΑΥΤΟ! ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΙΑ, ΡΕ ΡΤΕ*, ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… 1919!..

* ΕΙΔΑΜΕ, ΡΤΕ, ΠΩΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ “ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ”! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΣΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΣΤΩ, ΗΣΥΧΟΥΣ;

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ, ΡΤΕ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΞ ΣΟΥ, ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ!.. ΤΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΡΤΕ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΕΠΙ Κ-Β Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ 1960, ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΟΛΙΩΣ Ο “ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΛΟΧΙΑ” ΛΕΓΕΙ! ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΜΟΛΙΣ “ΣΤΗΣΑΤΕ”, ΡΤΕ, ΤΗΝ “ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ”! (“ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ” ΚΟΤΤΑΚΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Γ’ ΣΤΡΑΤΙΑ)!.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!.. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ… ΒΙΕΤΝΑΜ! ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ!..

ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ, “ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΒΛΑΝΤΗΣ”, ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΩΖΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΓΕΙ (ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΝΕΣΤΩΣ), ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΙΜΒΡΟ ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ… ΠΑΡΘΕΝΕΣ, ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ, ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝ Η ΛΩΖΑΝΝΗ ΛΕΓΕΙ ΡΗΤΑ ΓΙΑ Τ/ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΧΡΙ 3 ΝΜ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΛΑΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ… ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 1987 ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΗΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ, ΡΤΕ! ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!..

ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ, ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΠΩΣ “ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΑΚΑΡ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ΚΛΠ), ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΠΩΣ Η ΛΩΖΑΝΝΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΣΜΕΤ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΤΑ-ΤΟΥΡΚ!..

ΡΤΕ, ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΟΡΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, (ΑΛΛΩΣΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΟΣΜΑΝ ή ΟΘΜΑΝ 300 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ), ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΡΟΤΑ ΤΩΡΑ! ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΩΛΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΥ / ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ 100% ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!..

ΥΓ.

Α. ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ! Ο ΔΕΝΔΙΑΣ, ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ 100!..

Β. ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ! ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΝΑΙ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΞΥΦΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΣΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!..

Γ. ΘΥΜΙΖΩ! ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΡΑ, ΕΝΩ Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ, ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!.. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΡΕΔ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, Ο Α/ΡΕΔ!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-