21 Ενδιαφέρουσες (;)… Προσεγγίσεις !..

Φίλοι μου!

1. Γιατί κάποιοι… ανησυχούν για τις συναντήσεις Πούτιν – Νετανιάχου (08-03-2017) και Πούτιν – ΡΤΕ (09-03-2017); Δεν είπαμε, δεν αναλύσαμε και δεν εξηγήσαμε ότι οι Ρώσοι, δοθείσης -στρατηγικής- ευκαιρίας, θα διαπεράσουν κάθετα την Τουρκία και θα προελάσουν μέχρι των συνόρων του Ισραήλ και συνεπώς και των συνόρων του Ιράν; (Από τα δυτικά του Ιράν). / “Πάτε” εδώ και μελετήστε μας ξανά!

2. Οι Τούρκοι ξεκίνησαν αερο-ναυτικές ασκήσεις, με πραγματικά πυρά, Βως Πάφου (περίπου). Κάποιος εκ των “Αγγέλων” με ρώτησε, αν θυμάμαι, να του πω, πόσος χρόνος πέρασε από τα αντίστοιχα τουρκικά γυμνάσια του 1974, στις τουρκικές ακτές, (Βως Κύπρου), μέχρι του “ΑΤΤΙΛΑ 1”! (Οι Τούρκοι είχαν κάνει τότε 2 φορές μείζονες ασκήσεις και αποβατικά γυμνάσια και οι ΕΕΔ είχαν ειδοποιηθεί γι’ αυτά). Αφού του απάντησα, μου είπε: Τόσο χρόνος θα περάσει και τώρα!..

– Πάντως εδώ σας έχουμε γράψει για την τ/πολεμική προετοιμασία (κατά της Ελλάδος πάντα, με εντολή Ακάρ) και σας καλώ να πάτε και να ξαναμελετήσετε το άρθρο μας: “Συκοφαντία και Συκοφάντες, Νο 2”!

– Θυμηθείτε:

Τ/Επίθεση στη Δ. Θράκη, με ταυτόχρονες:

  • Αποβατική και αεραποβατική ενέργεια για κατάληψη της Ν. Λέσβου και
  • Προέλαση στην Κύπρο, (νότιο ελεύθερο τμήμα της), με ΑΝΣΚ την πλήρη κατάληψή της!
  • Παράλληλα, θα προηγηθούν των παραπάνω, μείζονες υπονομευτικές ενέργειες στο εσωτερικό της Ελλάδος, από όργανα των τ/ΜΥ, όπως Τζιχαντιστές “εν υπνώσει”, “φυτεμένους” πράκτορες, κλπ, αλλά και από Αλβανούς, Αλβανοί που θα διεξαγάγουν επίσης, διαδηλώσεις με αναφορές σε… “Τσάμηκο”, σε δήθεν καταπίεσή τους από τους Έλληνες,  κλπ.
  • Θα έχουμε επίσης και προβοκατόρικα τ/κτυπήματα στη Δ. Θράκη, η οποία αποτελεί τον 1ο τ/στόχο! (1ος στόχος, μαζί με την Κύπρο ή αμέσως μετά απ΄αυτήν, αφού η Κύπρος έχει, λόγω του φυσικού κυρίως αερίου,… χρήμα που άρχισε να… βγαίνει, που άρχισε να… φαίνεται).
  • Τέλος, θα υπάρξουν και παραπλανητικές τ/ενέργειες, με στρατιωτικά κτυπήματα σε νησιά και νησίδες.

3. Ακούγοντας κάποιος στο Ράδιο “NORTH 98” (06-03-2017) τη Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, όσο και να μην τη θέλει πιθανώς ή επί το λαϊκότερον, “να μην τη γουστάρει” (αυτό σε ό,τι αφορά τη λαϊκή .. πλέμπα):

     α. Δεν μπορεί παρά να εντοπίσει αμέσως στην προσωπικότητά της, την ιδιότητα της πολιτικού – διπλωμάτη!

     β. Δεν μπορεί παρά να λυπηθεί, σκεπτόμενος ότι μετρούνται πλέον στα δάκτυλα της μιας χειρός τέτοιες πολιτικές προσωπικότητες, στην Πατρίδα μας.

   γ. Δεν μπορεί παρά να λυπηθεί ομοίως, για το γεγονός ότι λείπει αυτήν την τόσο κρίσιμη στιγμή μια τέτοια πολιτική προσωπικότητα, με τεράστιες διεθνείς εμπειρίες, γνωριμίες και κυρίως με κύρος, από τις διεθνείς οικονομικές… μάχες της Πατρίδος μας, αλλά και από τις… εθνικές που θα ακολουθήσουν και μάλλον θα “πιάσουν” την παρούσα Κ-Β, των “ΣΑΝΕΛ”!

    δ. Δεν μπορεί παρά να σημειώσει ότι σε όσα είπε είχε απολύτως δίκιο [ΔΥΣΤΥΧΩΣ (!) βεβαίως, αφού όλοι μας -πιστεύω- θα θέλαμε, σαν Έλληνες, να ήταν διαφορετικά]!..

Και για κάτι “στημένους και κακόβουλους” σχολιαστές:

      α. Ασφαλώς και κανείς πολιτικός δεν είναι τέλειος, κανείς άνθρωπος μάλιστα δεν είναι τέλειος, τέλειος είναι μόνον ένας και είναι ο Θεός και ορθότερα η Τριαδική Θεότης, αλλά πάντα κάποιοι, εν προκειμένω, πολιτικοί, αλλά και γενικά επαγγελματίες ξεχωρίζουν και θα ξεχωρίζουν στον τομέα τους, άσχετα αν το ενυπάρχον στη Φυλή μας, ενδοφλεβίως, μίσος μας για τους ικανούς και δυνατούς, μας… τυφλώνει και δεν μας επιτρέπει να τους… βλέπουμε ή όταν τους… βλέπουμε, θέλουμε να τους… θάψουμε!..

      β. Ασφαλώς και άλλοι τέτοιου βεληνεκούς Έλληνες πολιτικοί υπάρχουν και θα μπορούσαν να βοηθήσουν σ’ αυτήν την κρίσιμη ώρα για την Πατρίδα, (αν υπήρχε ομόνοια / “ψύλος στα άχυρα”, θα μου πείτε), όπως αυτήν που συνεχίζουμε να διατρέχουμε, αλλά εγώ αναφέρθηκα, με βάση τα υφιστάμενα πολιτικά και κομματικά σημερινά δεδομένα!..

4. Ο Πούτιν, ως αντίπαλο δέος της “Δύσης”, (στη συγκρουσιακή του σχέση μ’ αυτήν, τουλάχιστον όπως την γνωρίσαμε επί Ομπάμα, “Δημοκρατικών” και… Παγκοσμιοποιητών), ορθώς πράττει και υποστηρίζει την πΓΔΜ, στην προκύψασα διαμάχη της Κ-Β της χώρας αυτής, με το αλβανόφωνο “σύνοικό” της στοιχείο, αφού:

       α. Είναι και αυτός Σλάβος, όπως αυτοί που υποστηρίζει.

      β. Θέλει έτσι να δημιουργήσει πρόβλημα στη Δύση, (με το να μπαίνει δηλαδή, όπου μπορεί ή όπου οι ιστορικές συνθήκες τον ευνοούν ή τα γεγονότα συνηγορούν σε κάτι τέτοιο, σαν σφήνα στα… “εσωτερικά” της), πρόβλημα που θα δημιουργηθεί με μία πιθανή διάλυση της πΓΔΜ και με την μάλλον αναπόφευκτη συνακόλουθη ρήξη των σχέσεων πΓΔΜ – Δύσης!

Να μην ξεχνάμε επίσης:

       α. Οι Ρώσοι, ιστορικά, (και επί Σοβιετίας), ποτέ ΔΕΝ ξέχασαν το όνειρο της Σλαβοποίησης των Βαλκανίων και της επεκτάσεώς τους στις… ζεστές θάλασσες, μέσω των Βαλκανίων και του Σλαβισμού!

      β. Οι Ρώσοι, ως γνωστόν, παρουσιάστηκαν πρόσφατα και ως προστάτες των Σέρβων, μετά τα γεγονότα στη Μιτροβίτσα!

         γ. Φέρεται ότι υποκίνησαν (μάλλον ανεπιτυχώς) διχασμό στην Κ-Β του Μαυροβουνίου!..

       δ. Οι Σλάβοι κάτοικοι της πΓΔΜ ήδη έβγαλαν βουλγαρικά διαβατήρια, ενώ οι Αλβανοί της πΓΔΜ είναι ήδη σε επαφές με τα Τίρανα!.. (Για πολιτικο-στρατιωτική δράση, αν οι Σλάβοι των Σκοπίων δεν δεχθούν να αποδεχθούν τα αιτήματά τους)!

         ε. Οι πρώτοι που αναγνώρισαν την πΓΔΜ ως “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ήταν οι Ρώσοι!

      στ. Όλα τα “παρά φύσιν” στη ζωή μας έχουν “ημερομηνία λήξεως”!

    ζ. Ο Προεδρος ΤΡΑΜΠ δεν μοιάζει / δεν φαίνεται να θέλει να “παίξει” πολλά και επικίνδυνα παιχνίδια παγκοσμίου κυριαρχίας, με αντιπάλους τους Ρώσους ή τους Κινέζους, κλπ, αλλά μοιάζει, τουλάχιστον αρχικά, να επικεντρώνεται / να θέλει να επικεντρωθεί στην ανάταξη του αμερικανικού κράτους (στο εσωτερικό του δηλαδή), μετά τη λαίλαπα (πράγματι) των “Δημοκρατικών” του Κου Ομπάμα.

  • Εκτός, αν κάνει ο ΤΡΑΜΠ, (κάτι που απεύχομαι), ό,τι θα κάναμε εμείς, αν ήμασταν Αμερικανοί, όπως σας το περιγράψαμε στο πολύ πλέον γνωστό σας, άρθρο μας!.. Βρείτε το και διαβάστε το πάλι!..
  • Ο ΤΡΑΜΠ θα περιοριστεί στο “Κέντρο της Σκακιέρας”, (Α. Μεσόγειος, Βαλκάνια, Στενά, Μ. Ανατολή, Ιράν), με στενή βεβαίως παρακολούθηση του υπολοίπου της, και όπως σας έχω πει και στην ανασύνταξη του εσωτερικού των διαλυμένων, από τον Ομπάμα και την “παρέα του”, (είδατε πως δεν έγραψα αυτήν τη φορά “συμμορία Ομπάμα”), Η.Π.Α.

    η.  Η Ρωσία ελέγχει ενεργειακά, μονοπωλιακά θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε, την Ευρώπη, και αυτό θα συμβαίνει μέχρι της στιγμής που το Ισραήλ θα θελήσει να υλοποιήσει και να ολοκληρώσει επιτυχώς, (αν βεβαίως τα καταφέρει), το ενεργειακό του σχέδιο, κάτι που άρχισε / ξεκίνησε και έχει ως 1η Φάση τη Συρία, το Ιράκ και γενικά τη Μ. Ανατολή και τη δημιουργία ενός νέου ελεγχόμενου απ’ το κράτος του Ισραήλ, “status”, με νέες, περισσότερες, και πιο ανίσχυρες, συγκριτικά με το “σήμερα”, κρατικές οντότητες.

      θ. Οι Ρώσοι ηττήθηκαν από τις Η.Π.Α., (τα τελευταία χρόνια), στους όποιους διεθνείς σχεδιασμούς κυριαρχίας τους, εκτός των περιοχών περί το κέντρο της Γης, (στο κέντρο δηλαδή της… σκακιέρας), ήτοι στη Μ. Ανατολή, Κριμαία, Μ. Θάλασσα, Αιγαίο, Α. και Δ. Μεσόγειο, όπου διεξάγεται και μέλλει να διεξαχθούν όλες οι μεγάλες συγκρούσεις κυριαρχίας Ρωσίας – Δύσης, τα επόμενα χρόνια.

            Συγκεκριμένα, οι Ρώσοι:

     (1) Έχασαν στην Κούβα, (αμερικανική… “αυλή”), όπου ήθελαν να στήσουν Βάση, αφού είχαμε την επαναπροσέγγιση Η.Π.Α. – Κούβας!.. (Ατλαντικός Ωκεανός).

            (2)  Έχασαν στη Μαδαγασκάρη, όπου και εκεί ήθελαν να στήσουν Βάση! (Ινδικός Ωκεανός).

[Στο στρατηγικό “Κέρας της Α. Αφρικής”, οι Ρώσοι είχαν ήδη ηττηθεί από τη “Δύση”, προ πολλού χρόνου και πολύ νωρίτερα! Ομοίως έχασαν και στη Δ. Αφρική, (υποσαχάριο ζώνη), όπου η Δύση πρόλαβε και… “έβαλε πόδι”, κυρίως με τις Γαλλία, Η.Π.Α., Γερμανία, Μ. Βρετανία, κλπ. Το αυτό συνέβη και στη Β. Αφρική, όπου οι Η.Π.Α. κυριάρχησαν, ασχέτως της επικρατούσης ακόμα εκρύθμου καταστάσεως, σε κάποια από τα κράτη της περιοχής αυτής, μετά από την περίφημη υποκινηθείσα από τις Η.Π.Α. και τα… “Διεθνή Κέντρα Εξουσίας”, “Αραβική Άνοιξη”. / Το ΣΟΥΕΖ επίσης και το ΑΝΤΕΝ, ελέγχονται από τη Δύση].

           (3)  Έχασαν στο Βιετνάμ, όπου και εκεί ήθελαν να στήσουν Βάση, αφού οι Η.Π.Α. κυριάρχησαν απέναντί τους και εκεί, μαχόμενοι πλέον οι Η.Π.Α. με την Κίνα για την κυριαρχία, στη Νότιο Κινεζική Θάλασσα! (Γνωστή η κόντρα Η.Π.Α. – Κίνας, για 4 , 5 νησιά και νησίδες, όπως και για ιστορικά προβλήματα που υφίστανται, στις Αμερικανο-Σινικές σχέσεις, πχ το θέμα του Δαλάϊ Λάμα και των οπαδών του, που ζουν στη Λάσα του Θιβέτ “εν εξορία”, το θέμα της νήσου Φορμόζα ή Ταϊβάν ή Εθνικιστικής Κίνας, κλπ).

         – Παράλληλα αναπτύχθηκαν σε νέα βάση οι Αμερικανο – Ινδικές σχέσεις, όπως και οι Ισραηλινο – Ινδικές όμοιες, μετά από πολλά χρόνια!

           (4)  Έχασαν και στον Ειρηνικό, αφού οι Η.Π.Α. έριξαν το… παγκόσμιο βάρος τους περισσότερο εκεί:

                  (α) Ενεργοποιώντας τους Ιάπωνες, οι οποίοι πρόσφατα σχεδόν… επαναστρατικοποιήθηκαν, θα λέγαμε, με απόφαση της Βουλής τους, μια Ιαπωνική Βουλή που έδωσε σχετική έγκριση στις ΕΔ τους και για ενέργειες εκτός Ιαπωνίας!

                     (β)  Ενισχύοντας τις βάσεις τους στις Φιλιππίνες, στη Ν. Ζηλανδία, κλπ.

                 (γ) Ενεργοποιώντας    και εκσυγχρονίζοντας τις Αυστραλιανές ΕΔ, δημιουργώντας βάσεις στην Ήπειρο αυτή, (στο βόρειο τμήμα της) και αποστέλλοντας στρατιωτικό προσωπικό, “όπλα”, κλπ!

            (δ) Υπογράφονας  με τις χώρες αυτές, (Ιαπωνία, Αυστραλία, κλπ), διμερείς συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας, αλλά και βοηθείας προς αυτές!

– Τί έμεινε λοιπόν στη Ρωσία, μια Ρωσία, η οποία περισφίγγεται πλέον και στρατιωτικά στα ευρωπαϊκά της σύνορα, μετά από τον εφαρμοσθέντα και εισέτι “εν ισχύι”, λόγω Κριμαίας, εμπορικό της αποκλεισμό, από τη Δύση;

– Έμεινε η Μ. Ανατολή, όπως είπαμε, (κυρίως Συρία, Ιράκ, Ιορδανία, κλπ), και για να μπορεί να “παίξει έστω εκεί… μπάλα”, ο Πούτιν προσάρτησε την Κριμαία, που ιστορικά είναι Ρωσική και του ήταν απαραίτητη για τα επόμενα… νότια βήματά του, προς Τουρκία και Ιράν -Ισραήλ. Μάχη θα δοθεί για την κυριαρχία και στη Μ. Θάλασσα, μεταξύ των Η.Π.Α. / Δύσης και Ρωσικής Ομοσπονδίας!

– Παράλληλα, της έμεινε της Ρωσίας και ένα κομμάτι της Υπερκαυκασίας (περιοχή νοτίως της οροσειράς του Καυκάσου), η Αρμενία, μερικώς η Κασπία, κλπ και η διεξαγωγή αγώνος, κατά της Δύσης και εκεί! Εδώ “παίζει μπάλα” κυρίως με τις σχέσεις της με το αντιδυτικό και αντι-Ισραηλινό Ιράν!

– Της έμεινε και ένα πολύ μικρό μέρος των Βαλκανίων, όπως ήδη κατεγράφη!

– Αν η Ρωσία φίλοι μου χάσει και στο “Κέντρο της Γης”, όπου μοιάζει να μπήκε δυναμικά στον αγώνα, τότε θα περιοριστεί στο έδαφός της και κάποια στιγμή, εκ των πραγμάτων, θα υποχρεωθεί να “ανοίξει… αγκαλιές” στη Δύση και στους… εκφραστές της, αν μάλιστα, προοπτικά, δεν δεχτεί και εισβολή από τη Δύση, κάτι που θα συμβεί, αν συμπεριφερθεί τώρα πασιφιστικά! (Είδατε ότι δεν έγραψα “να πέσει στην αγκαλιά” της Δύσης)!..

– Η Ρωσία πρέπει να πολεμήσει σκληρά και πρέπει να το πράξει ΤΩΡΑ!!! Το πεδίο δράσεώς της θα πρέπει να είναι η Μ. Θάλασσα και κυρίως τα Στενά των Δαρδανελλίων και του Βοσπόρου, ήτοι η ίδια η Πόλη, (εγγύς ΖΧ της), και ήδη εκεί άρχισε να πολεμάει, … πολεμώντας κυρίως στη Συρία, αλλά και στο Ιράκ, στον ευρύτερο δηλαδή αρχικά ΖΧ της!..

  • Διαβάσατε λοιπόν παραπάνω -περίπου ασφαλώς- μια αναλυσούλα, όπως σας είχα υποσχεθεί και σύντομα πιστεύω, θα επανέλθω!
  • Για Η.Π.Α. και Β. Κορέα θα αναφερθώ, όταν μιλήσουμε μόνον για τις Η.Π.Α.

5. Μιχαλολιάκο σου έλεγα “Πούλα” τόσο καιρό, αλλά δεν με άκουσες! Τώρα θα… δεχθείς και… Κουκούτσια και… Τσόφλια και άλλα πολλά! Θα με θυμηθείς!..

6. Απαντώ σε κάποιον “φίλο”: Διαβάζοντάς μας εδώ, δεν κατάλαβες γιατί η Ευρωπαϊκή Αριστερά μισεί το Ισραήλ; Τί άλλο να γράψω πια; Θυμάσαι πχ τις αναφορές μας στους αριστερούς, “Δημοκρατικούς” και “Παγκοσμιοποιημένους” “Διεθνείς Εβραίους”, καθώς και στον παγκόσμιο ρόλο τους; Κλπ, κλπ, κλπ! Μελέτη εδώ λοιπόν!..

7. Ρωτάνε:

– Γιατί μας μισεί τόσο η Κα ΒΕΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ; (Η αποκληθείσα και… ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ)!..

Απαντώ:

– Διότι την “πήρανε” οι Δυτικοί, μετά από την πτώση του Κομμουνισμού (πτώση που και αυτή την είχαν προβλέψει, αφού οι σχεδιαστές και του “Υπαρκτού Σοσιαλισμού” ήσαν οι ίδιοι), την “πήρανε” και την “μεγάλωσαν”, “μόρφωσαν”, κλπ και την κατέστησαν μια ιδανική νεο-Γενίτσαρο, η οποία, όπως και όλοι οι όμοιοί της, τώρα και στο παρελθόν, θα πρέπει πάντα να αποδεικνύει ότι είναι “βασιλικότερη του Βασιλέως”! Καταλάβατε!..

– Σε ό,τι αφορά λοιπόν το μίσος που λέτε, εκτιμώ πως δεν έχει να κάνει τόσο με την Ελλάδα, [όσο και να έχει τυχόν διδαχθεί να μας μισεί από τα χρόνια του Κομμουνισμού στην χώρα της, (σύνηθες φαινόμενο τότε οι εχθρικές προς την Ελλάδα αναφορές, στα κομμουνιστικά βαλκανικά κράτη / οι Ρουμάνοι, να θυμίσω, διεκδικούν και αυτοί, πρωτίστως τους Βλάχους και δευτερευόντως τους Σαρακατσάνους], αλλά έχει να κάνει με το ότι θέλει να δείξει την… ευγνωμοσύνη της, προς όλους εκείνους που την… έσωσαν και την έκαναν ό,τι είναι, αφού -πιθανώς- θα μπορούσε ακόμα να κοιμόταν (και πάλι “πιθανώς”), σε κανέναν από τους… υπονόμους του Βουκουρεστίου, μαζί με τους Ρομά και λοιπούς άλλους Ρουμάνους “κλοσάρ”!..

– Πείτε μου και εσείς όμως την άποψή σας, όχι όλο εγώ!..

8. Φανταστείτε πόσο… δούλοι της Τουρκίας είναι οι δυτικοί κοσμοκράτορες, λόγω της τεράστιας γεωστρατηγικής σημασίας του εδάφους της, που ακόμα και τώρα που οι Τούρκοι κρατούν ως Γκιουλενιστή τον Τούρκο δικαστή του “Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου”, τον Aydın Sefa Akay, δεν κάνουν τίποτα, ως Κ-Β σεις, για να τον ελευθερώσουν!..

– Εδώ “κολλάει” εμβόλιμα, η ακολουθούσα παρατήρηση, ως υπενθύμιση! Αυτό που πάντα πιστεύαμε φίλοι μου: Eίναι η θέση, κυρίως και πρωτίστως, της χώρας αυτής και ακολούθως οι όποιες συγκυρίες και οι δυνατότητές του ως πολιτικού, που έκαναν… Ερντογάν(!), τον Ερντογάν. Καταλάβατε!

– Είναι ο ίδιος λόγος που κάνει τον ΡΤΕ να αποκαλεί “ΝΑΖΙ” τους Γερμανούς και αυτοί, δια της Μέρκελ, να του συνιστούν απλώς ψυχραιμία!.. (sic)

–  Είναι ο ίδιος  λόγος που εκβιάζει ο ΡΤΕ τις Η.Π.Α. ή τις μειώνει, κλπ, και αυτές τον ανέχονται! (Ας το γράψω έτσι)!

– Είναι ο ίδιος λόγος, για τον οποίον το Γαλλικό Συνταγματικό Δικαστήριο “πήρε πίσω” / ήρε την απόφαση της Γαλλικής Βουλής(!), η οποία είχε αναγνωρίσει την γενοκτονία των Αρμενίων!

– Πάντα έτσι ήταν / πάντα αυτό συνέβαινε αγαπητοί, απλώς ο ΡΤΕ και οι “δικοί” του, κράτησαν περισσότερο στην εξουσία της χώρας και συνεχίζουν, για λίγο ακόμα να κρατούν, διότι συνηγόρησαν προς τούτο θετικές συγκυρίες και καλύτερος χειρισμός από τον ΡΤΕ του γεωπολιτικού “θείου δώρου”, που κρατά ακόμα στα χέρια του και λέγεται “Τουρκική Δημοκρατία”!.. Καταλάβατε!..

– Η μόνη αντίδραση ήλθε από τα Η.Ε., τα οποία ανέφεραν ότι θα φέρουν το θέμα στο ΣΑ/Ο.Η.Ε., χωρίς όμως ακόμα να γίνει ο,τιδήποτε!

– Θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο! «Εδώ φιλαράκο, 33 + χρόνια οι Τούρκοι καίνε, σφάζουν και μακελεύουν έναν ολόκληρο Κουρδικό λαό, στον… “πώς τον είπες”(;), θα στεκόντουσαν; Μήπως δεν είδες ότι… “έσκαψαν” όλη τη ΝΑ Τουρκία, τα τελευταία 2 χρόνια, πολεμώντας το ΡΚΚ; Μήπως δεν ξαναμετανάστευσαν οι Κούρδοι στη Δ. Τουρκία; Μήπως δεν κατεσφάγησαν ακόμα και άμαχοι ή αιχμάλωτοι ή και εγκλωβισμένοι, σε σπίτια, σε καταφύγια, κλπ, κλπ, κλπ; Τα ξέχασες όλα αυτά; Για πες μου, πού ήταν και πού είναι ο λεγόμενος… πολιτισμένος και… ελεύθερός σου (δυτικός) κόσμος»;

9. Είμαι περίεργος να δω, με ποιόν τρόπο θα απεμπλακούν από τη Β. Συρία, οι Τούρκοι, αφού όσο και να μην το θέλουν, θα το υποστούν, αφού δηλαδή, αργά ή γρήγορα, ο “Κουρδικός Διάδρομος”, [τον οποίον θέλουν εκεί οι Ισραηλινοί, οι Αμερικανοί, αλλά κατά πως φαίνεται και οι Ρώσοι, (και ασφαλώς οι Κούρδοι), και όλοι για τους δικούς τους λόγους], θα πρέπει να υλοποιηθεί και τότε, εκ των πραγμάτων, θα συγκρουστούν με όλους αυτούς ή θα κληθούν να αποχωρήσουν ειρηνικά!..

– Είναι θέμα να αποφασίσει ο Τραμπ τη λύση του… “Γόρδιου Δεσμού” και το τέλος του Συριακού, όταν… βαρεθούν οι Η.Π.Α. να συζητούν, άνευ αποτελέσματος, με τους θρασύδειλους Τούρκους, για το τί αυτοί (Η.Π.Α.) νομίζουν ότι θα πρέπει να γίνει στη Β. Συρία!

(Η Ρωσία δεν έχει τη δύναμη να επιβληθεί, στο εκεί πολύπλοκο γεωπολιτικό παιχνίδι, έχει όμως έναν πολύ σοβαρό ρόλο, ο οποίος θα πρέπει να προσεχθεί, σε ό,τι αφορά και την παγκόσμιο κυριαρχία στην στρατηγική αυτή περιοχή, λόγω του τεράστιου εκεί ενεργειακού πλούτου, αλλά και σε ό,τι αφορά την ασφάλεια του Ισραήλ)!!!

– Προς τούτο είχαμε και την 3πλή συνάντηση των Α/ΓΕΕΔ, Τουρκίας, (Ακάρ), Ρωσίας (Βαλερί Βασίλιεβιτς Γερασίμωφ) και Η.Π.Α. (Ιωσήφ Φράνσις Ντάνφορντ), στην Αττάλεια, χθες, (06-03-2017), συνάντηση κατά την οποία συζητήθηκαν το “Συριακό” και το “Ιρακινό” ζητήματα.

– Άλλωστε το νόημα αυτό νομίζω ότι “μεταφέρει” κυρίως και η σχεδιασθείσα κατασκευή τείχους, από τους Τούρκους, σε όλο το μήκος των υφισταμένων σημερινών Τ-Συριακών συνόρων!

– Επίσης και οι Τούρκοι δεν μπορούν να παραμείνουν εσαεί στη Β. Συρία! Πρόκειται για ένα κράτος, (η Τουρκία), όπως έχουμε πει και γράψει, που ξεψυχά και ρισκάρει, μπας και ζήσει! Ένα “Κράτος Τρομοκράτη” που είναι “παράλυτο”, ένα κράτος… “ΑΜΕΑ”, που άλλοτε φωνάζει, άλλοτε εκλιπαρεί, άλλοτε κλαίει, άλλοτε απειλεί, άλλοτε εκβιάζει, κλπ, κλπ, κλπ!..

10. Το πιο σοβαρό ερώτημα, για το μέλλον της Τουρκίας, έθεσε ένας εκ των υιών του ΡΤΕ, ο Μπιλάλ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, πρόεδρος της “TÜRGEV”, σε συνέδριο που διοργανώθηκε προ ολίγων ημερών στην χώρα του, από την Πλατφόρμα “Vuslat” / “Vuslat Platformu”! Είπε στους συνέδρους: “Πρέπει να σκεφτούμε καλά την “μετά ΕΡΝΤΟΓΑΝ εποχή” στην Τουρκία”!

– Εμείς ρωτάμε τον φίλο Μπιλάλ:

“Εϊ Μπιλάλ! Θα υπάρξει τέτοια… εποχή και αν ναι, άραγε για πόσο και πώς; Ήδη ο πατέρας σου ξεπέρασε και ιατρικά πολύ, τα δοσμένα από τους Ιατρούς χρονικά όρια για τη ζωή του, αλλά και πλησιάζει, επικίνδυνα νομίζω, και η ημερομηνία λήξης που του έδωσαν προφανώς οι κοσμοκράτορες, κάτι που ο ίδιος ο πατέρας σου “πρόδωσε”, λέγοντας πως “μου υποσχέθηκαν ότι μέχρι τον Απρίλιο θα ζω”!.. Τί εννοούσε, για πες μας!.. Ή όταν είπε “Και να πεθάνω, όλοι κάποτε πεθαίνουν”!.. Allah aşkına Bilal!..

– Εμείς εδώ πάντως “πέσαμε έξω”, αλλά έτσι είναι αυτά, αφού είχαμε πει για το “τέλος” του μπαμπά σου, στα τέλη του Φεβρουαρίου, του τρέχοντος έτους!.. Θα δούμε όμως και θα τα ξαναπούμε, αφού οι όποιες χρονικές διαφορές, τις περισσότερες φορές, πολιτικά, είναι… μηδενικές !..

11. Άλλη μια ένδειξη πιθανώς του σατανικού σχεδιασμού ΤΕΔ – ΡΤΕ, για την υποκίνηση ουσιαστικά απ’ αυτούς του στρατιωτικού τ/Κινήματος, της 15-07-2016, (θυμίζω και πάλι τη δήλωση ΡΤΕ: “Τους ρίξαμε στην παγίδα που πήγαν να μας ρίξουν”), αποτελεί, όπως πιστεύουμε, η αποστροφή, (κατά την κατάθεσή του, στο Δικαστήριο, στη Σμύρνη, στη δίκη της “Ομάδος Δολοφονίας”, του ΡΤΕ, όπως αυτή ονομάστηκε από τα Τ/ΜΜΕ), του κατηγορουμένου Σαμίλ ΤΟΠΑΛ, ο οποίος είπε, πως ο Διοικητής του, Σχης Τουργκούτ ΤΣΕΛΕΜΠΙ, (Δκτης κατά το “Κίνημα”, του 106 ΣΠΒ, στο Ισλαχιγιέ, του Γαζί-Αντέπ), τους είπε, προκειμένου να τους πείσει για τη συμμετοχή τους, πως επικεφαλής της όλης ενέργειας ήταν ο ίδιος ο Α/ΓΕΕΔ, Χ. Ακάρ!

– Κανείς Τούρκος Αξκος δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ τέτοια αναφορά, αν δεν είχε επιτραπεί “άνωθεν” και εντέχνως, κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον ένας “εν δυνάμει” Τ/Κινηματίας – Στασιαστής, αφού κάλλιστα, πλην της λίαν πιθανής διαρροής του όλου εγχειρήματος, κάποιος ή κάποιοι, θα μπορούσαν να ρωτούσαν και απ’ ευθείας το Τ/ΓΕΕΔ σχετικά, με αποτέλεσμα να επροδίδετο το όλο εγχείρημα!

– Φίλοι μου! Προστιθεμένου και του γεγονότος ότι δεν μπορεί να ήσαν τόσο ηλίθιοι, ως στελέχη, οι Κινηματίες και πολύ περισσότερο οι φιλοδοξήσαντες να δολοφονήσουν τον ΡΤΕ, και το ότι όλα έγιναν “τόσο εύκολα”, (σεναριακά εννοώ), μας οδηγεί στη σκέψη, πως δεν μπορεί, παρά κάτι σάπιο ή και πολλά σάπια να υπήρχαν σχεδιαστικά, στο Βασίλειο της… Τουρκίας, δηλαδή στο περίφημο αποτυχημένο τ/Πραξικόπημα, (όπως το είπανε, χωρίς όμως να είναι), του Ιουλίου, του 2016.!..

– Και το βασικό ερώτημα είναι: “Γιατί κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι οι Ακάρ και Φιντάν, διατηρούντες μάλιστα και τις θέσεις τους”;

– Παρακολουθείστε, όσο γίνεται, τη δίκη των… δολοφόνων, στη Σμύρνη, ενώ να θυμάστε ότι “πέρασε” / ειπώθηκε στα Τ/ΜΜΕ, πως για το θέμα της υλοποίησης, μιας λίαν πιθανής δικαστικής απόφασης για την εκτέλεση των 47 κατηγορουμένων, θα διεξαχθεί Δημοψήφισμα!..

[Τρία (3) στελέχη δικάζονται ερήμην, αφού διαφεύγουν! Υποτίθεται ότι οι 2 είναι ο Κελευστής και ο Αρχικελευστής, των SAT-SAS, που κρατούμε εμείς και ένας καταζητούμενος Υπλγός, εξ όσων θυμάμαι, ο οποίος και αυτός φέρεται ότι έχει… “διαρρεύσει” στην Ελλάδα! Εν τω μεταξύ οι Τούρκοι συνέλαβαν στη Αδριανούπολη, και μας το είπαν σήμερα, 07-03-2017, 18 στελέχη, ως Γκιουλενικούς, που -προσέξτε- είχαν σχέσεις με το “Οργανωμένο Έγκλημα” και τους λαθρεμπόρους στην περιοχή! Έτσι, χωρίς να το λένε, πιθανώς να θέλουν να μας πουν ότι κάπως έτσι, -καταλάβατε- “πέρασαν” οι 3 στην Ελλάδα, μετά από σχεδόν 7 μήνες] !..

– Κλείνοντας το θέμα, να θυμίσω πως ένα από τα 7 σημεία που έγραψε η ε/φ “ΧΟΥΡΙΕΤ”, στο άρθρο της με τίτλο “το Τ/ΓΕΕΔ ανησυχεί”, κλπ, αόριστα πλέον*, (θέμα που “βγήκε” αμέσως μετά από την ελεύθερη χρήση της μαντίλας στις ΤΕΔ), ήταν και η αναφορά – κατηγορία πως ο Ακάρ συνόδευε συνεχώς και παντού στα ταξίδια του στο εξωτερικό, τον ΡΤΕ, θέλοντας να υπογραμμίσει το γεγονός ότι οι 2 άνδρες είναι κάτι παραπάνω -πιθανώς- από συνεργάτες, κλπ!..

* Κάποτε στην Τουρκία, και κυρίως λίγο πριν από κινήματα και σίγουρα πριν από τις στρατιωτικές επεμβάσεις στην Τουρκία, “ανησυχούσαν” (sic) πάντα κάποιοι Τ/στρατιωτικοί, οι οποίοι ήσαν κατά κόρον κατώτεροι Αξκοί και μερικές φορές ανώτεροι! Αυτήν τη φορά δεν καθορίστηκε, πόθεν η ανησυχία! Ειπώθηκε απλώς, “κύκλοι του Επιτελείου”! (Άσχετα με την ακολουθούσα την είδηση – πληροφορία διάψευση της ε/φ, από το Τ/ΓΕΕΔ και την συνημμένη από την Κ-Β διαπόμπομπευση της ε/φ, για άλλη μια φορά, ως εχθρική προς τον ΡΤΕ, ως ανήκουσα στον εχθρικό, δημοσιογραφικά, Όμιλο “Ντογάν”, που όμως ακόμα… επιβιώνει) !..

12. 10 δις Ευρώ, τα τελευταία 8 χρόνια ξόδεψε η Ελλάδα, για τους “λαθρο”, κλπ…….. Φτιάξαμε οικονομικά σχεδόν όλα τα βαλκανικά, πρώην κομμουνιστικά κράτη, και τώρα θα φτιάξουμε και τους Ασιάτες, πηγαίνοντας όλοι εμείς ως λαός στον Καιάδα, στην Κ/Φ, και μάλιστα υβριζόμενοι και συκοφαντούμενοι, ως ρατσιστές, ως “Χ.Α.-τες”, ως απάνθρωποι, ως, ως, ως, κλπ, κλπ, κλπ! Καταλάβατε! Δώστε λοιπόν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους “SOROS – SLAVES” πολιτικούς, διάσπαρτους σε όλα τα κόμματα και κυρίως εκεί στους “ΣΑΝΕΛ”!..

13.  Το Τ/ΓΕΕΔ έχει “προχωρημένη” σελίδα WEB! Tο Ε/ΓΕΕΘΑ έχει και αν “ναι”, σε τί επίπεδο; / Επειδή μιλάγαμε για… “fake info”, κλπ, “υβριδικό πόλεμο”, κλπ.

14.  Έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς την διαμάχη που διεξάγεται, σχετικά με το “Δημοψήφισμα” και το “ναι” και το “όχι”, μεταξύ των παραδοσιακών Εθνικιστών* του “ΜΗΡ”, του Ντεβλέτ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ και των “Γκρίζων Λύκων” (“Εργκενεκόν, κλπ”)  και των ακραίων Εθνικιστών, του νυν Κόμματος “Πατρίδα” / “Vatan”, και πρώην Εργατικού Κόμματος, του παλαιού ΜΑΟ-ϊστή και ανθρώπου της ΜΙΤ, για 10ετίες, Ντο(γ)ού ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ! Ο Μπαχτσελί συμμάχησε με τον ΡΤΕ και το “ναι”, κάτι που εξόργισε τους φανατικούς του “όχι”, ακραίους Εθνικιστές, οι περισσότεροι των οποίων είναι πρώην στρατιωτικοί, πρώην ανώτατοι γραφειοκράτες και πρώην μέλη της ΜΙΤ!

* Παραδοσιακοί Τ/Εθνικιστές, Φιλο-ΝΑΖΙ, του “ΜΗΡ”, κλπ: Για να καταλάβετε, όσοι -τυχόν- αγνοείτε! Μπροστά τους, οι δικοί μας “Χ.Α.-τες” φαντάζουν “παρθένες”, είναι Β’ Εθνική! Προσέξτε τώρα!

Οι οπαδοί του ΜΗΡ, εμπρός στους αντίστοιχους Εθνικιστές του Περιντσέκ, του “Vatan Partisi”, είναι Β’ Εθνική! Άρα μπορείτε να αντιληφθείτε γιατί πράγμα, όπως λέμε λαϊκά, μιλάμε! Οι του ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ είναι αυτοί που ήλθαν στην Αθήνα και επιχείρησαν -αν θυμάστε- να διαδηλώσουν κατά της γενοκτονίας των Αρμενίων, κλπ. Ευτυχώς… μερίμνησαν οι Ελληνόψυχοι της ΕΥΠ, εξ όσων μπορεί το κουρασμένο μου μυαλό να θυμηθεί!..

15. Αν αληθεύουν τα παρακάτω, τότε οι ΕΕΔ “πνέουν τα λοίσθια”!

– Αν φτάσαμε στο σημείο Κε Α/ΓΕΣ, (και απευθύνομαι σε εσένα, επειδή σου ψέλνουν ύμνους και θούρια κάποιοι / σίγουρα πάντως δεν είσαι σαν τον… “μπουζουξή”), να μην έχουν να φάνε οι Ευέλπιδες κανονικά και να παίρνουν μόνον πρωϊνό και δείπνο στις 17:00 με 18:00, ενώ να χρησιμοποιούνται και ως δούλοι των Αφρο-Ασιατών λάθρο, κλπ τότε πρέπει, όχι μόνον εσύ, αλλά όλοι οι Έλληνες που θέλουν ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα, να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ! Απ’ εκεί έπρεπε να ξεκινήσεις και όχι να γράφει ο… Πάρης, ο “δόλιος”, τα όσα έγραψε για τη ΣΣΕ, με την γλειψιματική επάλειψη στο συστημικό…  Λαλούση, ο οποίος ων προφανώς “φοβερός και τρομερός”, ως στέλεχος, θα δώσει λύση στο πρόβλημα! (Η αναφορά του Κου ΦΑΝΙΟΥ ήταν… λειψή)!

– Το αυτό πρέπει να συμβαίνει, να ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ, ΑΝ(!) αληθεύει ότι θα δίνεται 3ετής άδεια μετ’ αποδοχών  σε στελέχη, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε… ΜΚΟ, κλπ!.. Και μάλιστα αυτό θα είναι και προσόν στην εξέλιξή τους! Και αναρωτιόμουν τί έργο έχει η Κα ΓΓ του ΥΠΑΜ, Κα ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΑ!..

– Τί μέρες… Πομπηϊας είναι αυτές που ζουν και οι ΕΕΔ, φίλοι μου!.. Τί κατάντια!.. Πού είσαι Κε Α/ΓΕΣ; Τί λες σχετικά, ειδικά εσύ;

16. Δεν ξαναγράφω τίποτα, Κε… “Ποντικέ”, όπως υπογράφεις, σχετικά με  τις πρόσφατες κρίσεις και πολύ περισσότερο σχετικά με τις τοποθετήσεις! Προσεύχομαι όμως ειλικρινά για τον… Έβρο και ειδικά για το βόρειο κομμάτι του, ακόμα περισσότερο!.. Πήγαινε σε πολύ κοντινό “πίσω άρθρο” μας και διάβασε τί είχαμε γράψει για τις κρίσεις!.. Δεν μπορούσε ρε “Ποντικέ” να παίζονταν στοίχημα οι κρίσεις και οι τοποθετήσεις, ώστε να κέρδιζα τίποτα Ευρόπουλα; Ειδικά στις φετινές είχα 100% επιτυχία!.. Να προσθέσω μόνον σήμερα, ότι οι… του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ, του “ανά τας Ευρώπας” Στρατηγού μας, δεν… ικανοποιήθηκαν όλοι!..

17. – Κλάππερ (NSA): “Δεν υπάρχουν αποδείξεις, για σχέσεις του ΤΡΑΜΠ με τη Ρωσία”! (Πονηρές εννοεί και προεκλογικά, καταλάβατε)! Δηλαδή, αν υπήρχαν, για το καλό της παγκόσμιας ειρήνης, αυτό θα ήταν κακό, ρε προοδευτικοί του… κόλου;

– Ο ΤΡΑΜΠ επιμένει στο ότι ο Ομπάμα και οι αμερικανικές Υπηρεσίες είχαν παγιδεύσει, προεκλογικά, τον Πύργο του, προκειμένου να τον… ακούνε και να παρακολουθούν τις κινήσεις του! Όμως, ακούσατε τίποτα στα Ε/ΜΜΕ και αν ακούσατε, ειπώθηκαν αυτά με την ίδια ζέση, με την οποία ηλιθίως* τα ίδια τον κατηγορούν, Κε ΤΣΙΠΡΑ και κυρίως εσύ, Κε Παππά;

* Ειλικρινά, δεν το καταλαβαίνετε Κε Παππά, δεν σας νιάζει ή έχετε ακόμα “χρωστούμενα” στον… SOROS; Δηλαδή εσείς δεν θα το σκεφτόσασταν στη θέση μου;

18. Πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του Β’ Π.Π., θα ήθελα να θυμίσω, ότι οι ιδιοκτήτες των μεγάλων τότε πολυεθνικών, συνεργάζονταν με τους ΝΑΖΙ!

19. Σας παρακαλώ, όμως μόνοι σας(!) να ψάξετε και να βρείτε ποιός ήταν ο ΝΑΖΙ, αν αυτός έδωσε το όνομά του στους… ΝΑΖΙ, πού έζησε, πότε, κλπ και τα ξαναλέμε!..

20. Γράφω, παρενθετικά, για μια ακόμα, (όμως τελευταία), φορά, πως η πρώτη μας ηλεκτρονική διεύθυνση ήταν: www.ellinikosthrilos.wordpress.com. Αναζητείστε την!..

– Κε ΤΡΑΜΠ! Θα κάνεις κάτι και για τους Χριστιανούς της Αιγύπτου, οι οποίοι σφάζονται, εκτός αυτών της Μ. Ανατολής, οι οποίοι εσφάγησαν; Σου θυμίζω ότι ο μουσουλμάνος Ομπάμα, (κάτι που δεν έιχε τα “γκατς” να πει στο παγκόσμιο και αμερικανικό ασφαλώς κοινό), είχε ξεκινήσει τη θητεία του με ομιλία του στο Κάϊρο, την οποία οι Μουσουλμάνοι εξέλαβαν, “μέσες – άκρες”, κακώς βεβαίως, ως “εντολή επανάστασής τους και ως ομιλία – ίσκα για “τζιχάντ”!.. Δεν θέλω να επεκταθώ τώρα και να αναφερθώ σε Μουσουλμάνους αδελφούς, σε “Αραβική Άνοιξη”, σε “ISIS”, σε “Μπόκο Χαράμ”, σε “Αλ Νούσρα”, κλπ, στις μεταξύ τους σχέσεις, κλπ. Μπορούν να σου τα πουν οι “δικοί” σου, Κε Πρόεδρε!

21. Είπε κανείς στους Έλληνες άραγε ότι ο Τραμπ ή ο Νετανιάχου είναι μαζί μας και έχω χάσει… επεισόδια; Πότε η τωρινή “λίγη” ελληνική πολιτική “ελίτ” θα… απογαλακτιστεί από τις έξωθεν εξαρτήσεις, οι οποίες κάθε φορά αλλάζουν; Οι Αμερικανοί και οι Ισραηλινοί και πιο πολύ οι 2οι, [που έχουν ακόμα “μέσα” τους τα όσα υπέστησαν οι παππούδες τους στα γερμανικά, ναζιστικά κρεματόρια, αλλά και τα όσα υφίστανται οι ίδιοι στις ημέρες μας, από τους… Δημοκράτες(sic) Άραβες, που τους περισφίγγουν εδαφικά και θέλουν το… σβήσιμό τους από τον Χάρτη, επειδή έκαναν το…  σφάλμα (καταλάβατε) να θέλουν να ζήσουν στην πατρογονική τους γη, ως ένα σύγχρονο φιλειρηνικό κράτος], είναι πρωτίστως ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ (!!!) και μετά… ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ ή ό,τι άλλο… κακό, θα μπορούσατε να τους καταλογίσετε!..

– Κουράστηκα όμως φίλοι μου, “θα πάω να φάω ένα σουβλάκι”, που είχε πει και ο Στάθης ο ΨΑΛΤΗΣ, σε μια από τις πολύ γνωστές -αθάνατες ταινίες του, της 10ετίας του 1980! (Βεβαίως αυτός δεν είχε πει “κουράστηκα”, αλλά “στεναχωρήθηκα”)!.. Θα συνεχίσουμε όμως, πιστεύω σύντομα! Εσείς, προς το παρόν, μπορείτε να προβληματιστείτε!.. “Προβληματιστείτε”, κατά του Λ. Πανταζή τη γνωστή ρήση, “βασανιστείτε περίεργα πλάσματα”!..

                                                                                         ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                         “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                 – / –