“ΣΕ ΚΛΑΙΕΙ ΛΑΟΣ”!.. (Κ. ΠΑΛΑΜΑΣ)

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

  • ΣΗΜΕΡΑ, 14-10-2018 , ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ
  • ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ!
  • ΤΟ ΠΑΡΟΝ”, ΑΝΤΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ!
  • ΣΕ ΚΛΑΙΕΙ ΛΑΟΣ… “!
  • ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ! “ΠΑΤΕ” ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ι. ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ, ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΚΛΠ!
  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ – ΘΥΝΗΘΕΙΤΕ – ΝΟΙΩΣΤΕ – ΚΛΑΨΤΕ – ΑΤΣΑΛΩΘΕΙΤΕ!!!

ω

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ Η (ΔΙΑΖ) “ΜΙΚΗΣ ΖΕΖΑΣ

-/-

ΑΠΙΘΑΝΟΣ

-/-

ΥΓ.

1. Η ταινία Π. ΜΕΛΑΣ “Κε… Χίε και… συνεργάτες”, με τον Λέσβιο “ζεν πρεμιέ” Λάκη ΚΟΜΝΗΝΟ (μια παραγωγή του μέγιστου Έλληνα… Χουλιγουντιανού σκηνοθέτη Τζέϊμς ΠΑΡΙΣ / Αρίσταρχου ΠΑΡΙΣ) δεν είναι άγνωστη, όπως έγραψες στο “σάϊτ” σου, αλλ’ αντιθέτως ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ, τουλάχιστον στους πιο παλιούς!

Επί Χούντας Γ. Παπαδόπουλου (1967 – 1973) και παρά τα όσα ψέμματα λέγονται ότι το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ήταν ξεχασμένο και άλλα πολλά “ωραία”, όλα τα Δημοτικά και τα 6 τάξια τότε Γυμνάσια, (εννοείται φυσικά, οι μαθητές), σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος, με εντολή των τοπικών Επιθεωρήσεων Δημοτικής και Μέσης Εκπ-σης, πήγαν και είδαν την ταινία, αμέσως με την 1η προβολή της στις “αίθουσες”, ενώ σε όλα τα Σχολεία της χώρας γενικώς (Δ. + Μ. Εκπ-σης) τραγούδαγαν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ“, αλλά μόνον που αντί να λένε “βάρβαροι”, που κάποιοι το άλλαξαν αργότερα, έλεγαν το κανονικό ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, αφού αυτοί άλλωστε ήσαν και οι ιστορικοί διεκδικητές, της ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !.. (ΛΕΓΕ ΜΕ, “ΕΛΛΗΝΙΚΗ”)!.. (Εκτός αν υπήρχαν… Σκοπιανοί τότε και δεν το ξέρω)!..

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

2. Είμαι σίγουρος ότι ο Ε/Α/ΓΕΣ Κος ΣΤΕΦΑΝΗΣ, ο αποκαλούμενος και… “Παύλος ΜΕΛΑΣ”, θα διέταξε όλο το προσωπικό του (Μόνιμο + Έφεδρο) να παρακολουθήσει την ταινία στα Στρ-δά του, με άδεια του Κου Ε/Α/ΓΕΕΘΑ!..(Ίσως όμως να τον πρόλαβε ο… Π. Καμμένος και να έδωσε σχετική εντολή, για όλες τις ΕΕΔ)!..

– Αν όμως ο Κος Α/ΓΕΕΘΑ δεν του το επιτρέψει, αφού ο Στρατός… δεν εμπλέκεται στην πολιτική, (μόνον οι μεγαλο-επχτίες Κε Ναύαρχε!..), όπως μας είχε πει (με εντολή Π. Καμμένου φυσικά), αμέσως μετά την “σικέ” ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΙΚΗ φαρσοκωμωδία, με πρωταγωνιστή τον “συνεργαζόμενο”… “Χ. Αυγίτη” Μπαρμπαρούση, ναι αυτόν με τους Αλβανούς μπράβους, ως σωματοφύλακες, που καλούσε τάχα τον Στρατό να επέμβει, κλπ, τότε ο Κος Στεφανής θα μπορέσει ίσως να το διατάξει αν και όταν γίνει Α/ΓΕΕΘΑ! Αν και τότε δεν θα… μπορέσει, τότε μάλλον, όπως εκτιμώ, θα το εισηγηθεί να γίνεται κάθε χρόνο τέτοια ημέρα στις ΕΕΔ, όταν και εάν γίνει ποτέ βουλευτής της ΝΔ!..

-/-