ΑΝ θΕΛΕΤΕ, ΡΙΞΤΕ ΜΑΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ!

Φίλοι μου / μας!

1. Οι Τούρκοι δουλεύουν πολύ και για ευνοήτους λόγους το Α-Α σύστημα “HİSAR” !

2. ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή παίζει πολύ τελευταία ο αντι-ντρόουν θόλος για την Ελλάδα, σημειώνουμε πως οι Τούρκοι (από το πρόγραμμα “Göktürk”) έβαλαν δορυφόρους (SAT-COM), στα εξοπλισμένα “ΜΕΑ” (UCAV TB-3, “Akıncı”).

Θυμίζουμε επίσης (ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ!), ότι οι Τούρκοι έχουν 200 με 300 ΜΕΑ (Μπαϊρακτάρ ΤΒ-2 “Akıncı”, αν δεν απατώμαι), τα οποία είναι εξοπλισμένα με πυραύλους.

3. Οι Τούρκοι ζητάνε “Παπάδες” από τις Η.Π.Α. μαζί με τα “F-16”, ακριβώς διότι η ΤΠΑ σήμερα είναι πλέον για… κλωτσιές (!) (η πιο γερασμένη, αν όχι σε κώμα ευρισκόμενη, αεροπορία του ΝΑΤΟ) και (!) σε υλικό γενικώς, εκτός από προσωπικό, όπου κατάντησαν να βάζουν στα α/φ τους Πακιστάνια με… τ/φόρμες, μέχρι που έφεραν πίσω… “μετανοημένους” “FETÖ-CÜLAR” πιλότους! (Τους Πακιστανούς τους έβαλαν και τους δοκίμασαν μέχρι και σε ασκήσεις στην Α. Μεσόγειο)!..

Γι΄αυτό και “έκαναν και κάνουν κρα” να πάρουν τα νέα “F-16” από τις Η.Π.Α. (όσο και “υπεράνω” και να το “έπαιζαν”, που επρόκειτο 100% για πολιτική τακτική… “του κόλου”), καθώς και για να εκσυγχρονίσουν τα όμοια (!) υφιστάμενα… σαπάκια τους στα τ/α-δ!

Αυτός είναι ο λόγος που οι Τούρκοι “έπεσαν με τα μούτρα” στην… ΕΠΙΣΤΗΜΗ (!) των “ΜΕΑ” (αναγνωριστικών και επιθετικών ή εξοπλισμένων), ώστε να ισορροπήσουν την ΕΤ στον αέρα… ζυγαριά! Μόνον που με “ΜΕΑ” μόνον, δεν (!) κερδίζονται πόλεμοι! 

SOS: Σημειώστε πως χωρίς Αεροπορία, ειδικώς στην εποχή μας, Ναυτικό, το καλύτερο να έχεις, ΔΕΝ (!) υπάρχει!..

-/-

ΥΓ. Οι Τούρκοι, επειδή ρωτάνε κάποιοι δημ/φοι των… πρωϊνών εκπομπών, να τους πούμε ότι συζητάνε συνεχώς για τα εξοπλιστικά, διότι πρωτίστως είναι Στρατοκράτος και αυτή είναι η… τροφή τους, ενώ, ακολούθως,ΠΡΟΣΟΧΗ (!) – έχουν και ζωτικά προβλήματα στις ΤΕΔ, λόγω ελλείψεων πολλών και κρισίμων υλικών!.. Ουσιαστικά οι Τ/δμ-φοι που συζητούν τα στρατιωτικά θέματα, στην πραγματικότητα προβάλλουν την εκάστοτε πολιτική της πολιτικο-στρατιωτικής ηγεσίας!.. Μην το ξεχνάτε και αυτό!

4. Οι “S-300” στην Ουκρανία; Κε Εκπρόσωπε; Κε Μαρινάκη; Και αν “ναι”, μόνον αυτά; / Οι Βούλγαροι, παρά τις όποιες πολλές αντιδράσεις, έστειλαν πρόσφατα στην Ουκρανία 100 “οχήματα μεταφοράς προσωπικού” “APC”.

5Οι ΡΕΔ κατέλαβαν (04 / 05 – 02 – 2024)το βόρειο κομμάτι της πόλεως Αντβίϊκα! Θα πέσει η πόλη τελικά; ……. Ίσως αυτό να σημάνει και την αντίστροφη μέτρηση της παραδόσεως των Ουκρανών!

SOS: Οι Ρώσοι φέρεται να έστειλαν στο Πεδίο νέα ρωσική “Ομάδα Υποστηρίξεως Αρμάτων” (“Ο.Υ.Α.”) “Terminator BMPT!..  [Εκεί στην Δνση (ΠΖ) του Ε/ΓΕΣ θα πρέπει να ψάξουν την… φράση “Ο.Υ.Α.”!]

6. Σε περίπτωση σεισμού στην Πόλη, πρόσφατες εκτιμήσεις Τούρκων ειδικών αναφέρουν πως θα πέσουν 80.000 κτήρια!

7. ΑΛΒΑΝΙΑ

α. Πολιτικός χάος στην Αλβανία! Διαμαρτυρία έξω από την Α/Βουλή βουλευτών και οπαδών της “ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ” του Σ. ΜΠΕΡΙΣΑ (υπό τον Γκαζμέντ ΜΠΑΡΝΤΙ), με αφορμή την αποπομπή 19 Αλβανών βουλευτών της Αντιπολιτεύσεως από την Ολομέλεια και την απόπειρά τους να μπουν και πάλι μέσα στην Βουλή, απόπειρα που… συνοδεύτηκε με σύγκρουση με την Αστυνομία και την Ασφάλεια της Βουλής.

β. Συμφωνία Αλβανίας – Ιταλίας για τις συντάξεις!..

γ. Συμφωνία Αλβανίας – Αιγύπτου για υποβρύχιο γραμμή διαδικτύου! / Θυμίζω, με την ευκαιρία, το πρόσφατο “Χάκινγκ” των Ιρανών στο απογραφικό σύστημα των Αλβανών!..

δ. Τελικά τί έγινε με το αποτεφρωτήριο των Τιράνων; Κε Ράμα;

8. ΕΕΔ: Πολύ σωστός, στην συνέντευξη που φέρεται να έδωσε, σε διαπιστευμένους στο ΥΠΑΜ δημ/φους, ο Α/ΓΕΣ, Αντγος Κος ΚΩΣΤΙΔΗΣ!

Κε Αρχηγέ! Με σεβασμό! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (!) εκσυγχρονισμός των “LEOPARD 2 A4” και η φράση που γράψαμε πιο πάνω (“Ομάδα Υπξεως Αρμάτων“)!

Και μια εισήγηση – πρόταση, ό,τι θες! Ως Δντές στις Δνσεις Όπλων και Σωμάτων βάλε “Στρατηγούς”… δυνατούς γνώστες και όχι τουρίστες, … θεραπαινίδες απλώς του “Βαθέως Κράτους”, να “φτιάχνουν” τους Φακέλους των Αξκών όπως αυτό θέλει, να, να, να, …….. Άστο! (Χαιρετισμούς στον μεγάλο… Στρατάρχη… “Δημόκριτο” ή… “Ρόμελ”)!..

ΚΑΙ

Εισηγούμαστε στην “ΕΠΑ”, για την περίπτωση που το έχει “αφήσει” το θέμα, να ασχοληθεί σε βάθος με το “SPİCE” (“Smart Precision Impact Cost Effective”) και τις… εκδόσεις του!.. 

ΥΓ. Συνέντευξη πάντως θα έπρεπε να δώσει ο Κος Α/ΓΕΝ, ώστε να μας πει… “2, 3 πραγματάκια”, γιατί με ό,τι ακούμε και διαβάζουμε δημιουργήσαμε την εντύπωση (και καλά εμείς, αλλά ο ε/λαός;), ότι σύντομα το “ΕΠΝ” δεν θα μπορεί να βγει ούτε στον… Σαρωνικό!..

Αγαπητέ, Κε Α/ΓΕΕΘΑ! Μήπως να έβαζες να έριχναν μια ματιά στα υποβρύχια καλώδια μας… γενικώς, γιατί κάποιοι τώρα γελάνε μαζί μας; Αλήθεια! Πώς διασφαλίζουμε όλη τη υποθαλάσσια… ιδιοκτησία μας (sic);

Ακόμα! Με αφορμή την δολιοφθορά στον ΟΣΕ, μήπως θα έπρεπε να κάνατε καμιά σύσκεψη με την “ΕΥΠ”, την “ΑΝΤΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ”, την “ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ”, λέμε τώρα κλπ, ώστε την ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ, αν ποτέ έρθει, είθε όχι, να έχουμε λειτουργικά (sic)… καλώδια… , τρένα, αμόλυντες πηγές ύδατος, ρεύμα, κλπ, κλπ, κλπ;

Μήπως η “ΕΥΠ” θα έπρεπε, για τέτοια θέματα, θέματα που άπτονται της επιβιώσεως της ίδιας της Πατρίδος μας, να ήταν λιγότερο δημοκρατική και “να…έκοβε και κανέναν… κόλο”, με το συμπάθιο, περνώντας… μήνυμα ή μηνύματα;

9. Υπαρχηγός Στόλου ΛΑΓΑΡΑΣ! … Όχι, δεν υπάρχει οικογενειοκρατία στο “ΕΠΝ”!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Καταλάβαμε για άλλη μια φορά!.. Ω! Ελλάς, το μεγαλείο σου!..

10. 10-03-2024 Εκλογές στην Πορτογαλία.

11.  Διαβάζω! Οι βενζινάδες μας (όχι όλοι φυσικά), κλέβουν στην αντλία από 4%, έως 24%!.. (Εκείνα τα “μηχανάκια” που “πειράζουν” τις… αντλίες και που “έρχονται” κυρίως από Βουλγαρία, αλλά και από την Τουρκία και που τα έμαθαν όλοι οι Έλληνες, το Κράτος δεν τα ξέρει);

12. Επειδή αναγνώστης μας έγραψε κάτι, γράφουμε: Ναι, είναι έτσι! Οι Ρεπουμπλικανοί δεν ενέκριναν χρηματική βοήθεια στην Ουκρανία, αλλά δυστυχώς (!) και στο Ισραήλ! Μέχρις εδώ!

13. Σώτη ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (η γνωστή Σώτη), προ καιρού, … έφα! Διαβάστε τί, παρακάτω:

“Η Αριστερά κλίνει προς τον ανορθολογισμό και τον αυταρχισμό, ενώ εξυμνεί την μείωση του εργασιακού ήθους, κάτι που χαρακτηρίζει τον υπό ανάπτυξη κόσμο”!..

14. Φτιάξτε και λειτουργείστε πρώτα, βρε ΡΤΕ, το “Ακ Κουγιού” και μετά “πιάσε και μίλα” για την Σινώπη!

Σε κάθε περίπτωση σ’ “ευχαριστούμε πολύ” (!) για το ότι θα ήθελες να μας δίνεις πυρηνική ενέργεια, από το πυρηνικό σας εργοστάσιο που σκέφτεστε για εκεί!

15. Όχι! Εκούσια, δεν θα ασχοληθούμε με τις… αγελάδες και το… CO2!.. Ας ευχηθούμε όμως η «Νέα – “Νέα Τάξη”» να μην μας πάει, στο σχέδιό της “Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΡΙΒΕΙ ΠΡΑΣΙΝΑ”, κλπ, ώστε να τρώμε / να μας ταϊζουν κρέας φτιαγμένο στα εργαστήρια!..

Το τέλος της ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ στην Ευρώπη όλη και όχι μόνον στην Ελλάδα, λέτε, όπως εμείς τουλάχιστον πιστεύουμε, να είναι στο σχέδιο του… “Πράσινου Πλανήτη”; … Προσκυνούμε, Αφέντες μας Ροκφέλερς, Μόργκανς, Ρότσιλντ και όποιοι άλλοι του οικονομικού σας… επιπέδου!… (Θυμηθείτε το τραγούδι του Δ. Σαββόπουλου, “Αφέντη τσουτσουλομύτη…”, κλπ)!

16. Δυστυχώς, με επέμβαση των “Υπηρεσιών Πληροφοριών – Ασφαλείας” της Ιαπωνίας, μετά και από τις τ/διαμαρτυρίες, η Ιαπωνία “έκανε βήμα πίσω” και δεν αναγνώρισε τους Κούρδους!..

17. Συγκριτική παρατήρηση:

Οι… ευαίσθητοι… ανθρωπιστές και κυρίως… δημοκράτες της Δύσεως… νοιάζονται για τους Παλαιστινίους, που δήθεν “έπεσαν πάνω” στους… κακούργους Ισραηλινούς και χρόνια τώρα δεν μπορούν τάχα να βρουν το δίκιο τους!

Για τον αγώνα, 10ετιών τώρα, των Κούρδων και για τον έγκλειστο στο Ιμραλί Κούρδο ηγέτη Α. Οτζαλάν ΔΕΝ (!) ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, απ’ όλους τους παραπάνω! Ούτε καν για το ότι η “συμφωνία παραδόσεώς του στους Τούρκους”, το 1999, μεταξύ των Κλίντον, Ετσεβίτ, Σημίτη, αν δεν μας απατά η μνήμη μας περιελάμβανε και τον χρόνο απελευθερώσεώς του!

Γιατί;

Διότι το “(Χ4 Κράτη) Κουρδιστάν”, όσο και στρατηγικής σημασίας να είναι η ύπαρξη του, δεν έχει τα διαμάντια, τα πετράδια και τα ζαφείρια της Ν. Αφρικής, ώστε οι Κοσμοκυρίαρχοι να απελευθερώσουν τον Οτζαλάν (μια κουβέντα τους θα αρκούσε… ), όπως είχαν κάνει με τον Νέλσονα ΜΑΝΤΕΛΑ!..

18. Περισσότεροι από 2000 Κούρδοι μαχητές νεκροί το 2023 από τις τ/”Δυνάμεις Ασφαλείας” (“ΤΕΔ”, “ΜΙΤ”, κλπ)!..

19. Εκείνος ο… κατάσκοπός μας (!) Αμάρ ΑΛΙΝΑ, (το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε, ρε Τούρκοι;), που είχε συλληφθεί από τους Τούρκους στα Τ-Σ σύνορα, τί απέγινε τελικά; “Τον έφαγε το μαύρο τ/σκοτάδι”;

20. Το μεγαλύτερο ελληνικό πολιτικό λαμόγιο, που ακούει στο όνομα ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, δήλωσε προ καιρού στην Βουλή πως τα Ε-Τ είναι διμερές θέμα!.. Τόσο μεγάλη και… βαριά στρατηγική σκέψη έχει!.. Έτσι ο Κος αυτός διαβάζει τον… Χάρτη!..

21. ΟΚ! Μαζί σας! Προδότης ο νυν Αρμένης Πρόεδρος, ένα πραγματικό…  “κολόχαρτο”, όπως μου / μας γράφεις, φίλε Γερβάντ, στα χέρια του Σόρος και της “CİA” των κυβερνώντων τις Η.Π.Α. Δημοκρατικών!.. Όμως θα συμφωνήσεις ότι πολύ εύκολα και οι Ρώσοι ΠΟΥΛΗΣΑΝ (!!!), τους μέχει πρότινος φίλους και συμμάχους τους Αρμένηδες!.. Ο… μέγας ΥΠΕΞ Λαβρώφ και η ρ/γραφειοκρατία… του, ετοίμασαν μάλιστα μέχρι και σχέδιο παραδόσεως του… “Ναγκόρνο Καρα-Μπαγ” σε 44 ημέρες, ώστε μετά την στρατιωτική αρμενική ήττα, να μην μείνει ούτε καν ένας Αρμένης πολίτης στην γη του!.. Ή όχι; Τέλος, σου θυμίζω πως ο ίδιος ο Πούτιν δήλωσε: “Το Ν. Κ. ανήκει στους ΑΖΈΡΟΥΣ”!

Να λοιπόν πόσο μεγάλη είναι ακόμα η δύναμις του “μαύρου χρυσού”, να πόσο πολύ την… σέβονται αυτήν την… δύναμη οι Ρώσοι, αλλά και οι Ισραηλινοί (!), οι οποίοι είναι -κυρίως για τον λόγο αυτόν και ακολούθως για τους συμπατριώτες τους Αζέρους εβραϊκής καταγωγής που ζουν στο Ν. Αζερμπαϊτζάν- υποστηρικτές των Αζέρων! (Εδώ γράφονται μόνον αλήθειες)!..

22. ΕΛΑΣ

α. Ακούσαμε “προχθές” τον Υπουργό “ΠΡΟ-ΠΟ”, Κο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, στον Κο Αφτιά! Ωραία τα είπες, Κε Υπουργέ!.. Ειδικά το κάλεσμά σου στον λαό μας να συνεργαστεί με την Αστυνομία ήταν φοβερό! Το πρόβλημα όμως, ξέρεις, ποιό και πού είναι;

Αν ο πολίτης πάει να ενημερώσει, κλπ, πχ το ΤΑ της γειτονιάς του για ένα θέμα, κλπ, και “πέσει επάνω” σε Αστυνομικό Δκτη διεφθαρμένο και συνεργαζόμενο με το έγκλημα!.. Τότε; Για πες μας! Ποιά ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ μπορεί μετά να φυλάξει τον πολίτη αυτόν; Κατάλαβες νομίζω!..

Ο νέος Αρχηγός σου / μας (!), Στρατηγός Κος Μάλλιος το έχει “τσιμπήσει” το θέμα, γι΄αυτό και το πρώτο που δήλωσε, όταν ανέλαβε, και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ (!) ήταν ουσιαστικά το ότι θέλει (ό,τι όλοι μας) μια Αστυνομία “καθαρή” και μακριά από την διαφθορά!.. 

β. Μετά που για κάποιο διάστημα ήσουν εκτός πολιτικής… μόστρας / βιτρίνας, σε ψάχναμε να σε βρούμε, Κε Υπουργέ, αλλά ήσουν εξαφανισμένος! Γιατί;

Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν επρόκειτο για θέμα πολιτικού ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΥ, αλλά για τυχαίο γεγονός!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

α. Μήπως η “ΕΛΑΣ” έμαθε τελικά, πού βρήκε το “Μ16” ο “τράπερ”… Ντον ΛΕΟΝ;

β. Δηλαδή, για πέστε μου! Δεν θέλουν τουλάχιστον ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ (!!!) (ΚΕ ΦΛΩΡΙΔΗ ΠΌΤΕ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΟΥ “Π.Κ.” ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ Σ’ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ;)  τα τέρατα που βίαζαν επί 2 χρόνια τώρα την 12 χρονη στο Ρέθυμνο; (Ο Πατέρας της που δεν μπόρεσε να φυλάξει το παιδί του, είχε “γκατς” και αυτοκτόνησε! Πού να “καθάριζε” 12 καθάρματα και μάλιστα και “κανά 2” μάγκες Μυλοποταμίτες!..

Άραγε, εκεί στην Ασφάλεια Ρεθύμνης, δεν μπορεί κανείς Αστυνομικός να βάλλει μια κουκούλα, ώστε να μην τον μάθουν οι… Δημοκράτες “Δικαιωματιστές” και άτομα του “PAY ROLL” του ρουφιάνου των ΝΑΖΙ, “Εθνοδιαλυτή” Σόρος,  και να ρίξει “κανά” κλωτσομπουνίδι στα απόβρασματα αυτά, που να το θυμούνται όμως; Η “ΕΛΑΣ” ξέρει μόνον να βάζει / να φοράει, σε κάτι τέτοια καθίκια, αλεξίσφαιρα γιλέκα, ρε σεις; 

Το άλλο το τέρας που βίαζε την  εγγονή του; Τί να θέλει, άραγε; Ως αντιμετώπιση εννοώ!… Για πείτε μου!..

Εντάξει με όλες τις “αδελφές” και το… δράμα τους!… Το λήξατε ή το λήγετε το πρόβλημα τάχα των… παιδιών τους, στις 15-02-2024, στην Βουλή!.. (ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ: ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΑΡΗ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΕ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ! Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ)!..

Για τα πραγματικά όμως δράματα, σαν αυτά τα 2 πιο πάνω, το Κράτος, Κα Υπουργέ της οικογένειας, και… “παπάρια μέντολες”, πότε θα ασχοληθεί; Για τις 2 αυτές ψυχούλες ποιός θα ασχοληθεί τώρα πια, Κα Υπουργέ;

-/-