ΕΚΤΑΚΤΟ!!!

ΑΚΟΥΣΑΜΕ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΛΥΠΗ, ΠΩΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΚΑΡΟΛΟΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ! (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ)!..

Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ “ΑΓΓΕΛΩΝ” ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ!..

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ, ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ, ΩΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ “ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ”!..

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΠΡΕΠΟΝ, ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΜΗ ΒΡΕΤΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΟΥΝΤΑ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΑΡΟΛΟ!

ΕΜΕΙΣ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΓΕΝΝΗΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ, (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ “ΦΑΓΑΜΕ” ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ), ΕΝΩ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΤΙΜΗΣΕ (ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΛΙΑΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΗΝ “ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”), ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ / ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!.. 

ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΕ! ΔΥΝΑΜΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!.. 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑΣ ΚΕΪΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ, ΟΜΟΙΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ (!) ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ, ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΚΡΙΝΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ, ΩΣΤΕ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ) ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ… ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΤΥΧΟΝ ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΤΟΜΑ – ΔΗΜ/ΦΟΙ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ “ΜΙΣΟΥΝ”), ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Α/ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ!..

ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΕ! ΚΛΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΜΑΣ ΕΜΠΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ “ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ”!

ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!

“Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΟΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ”!!!

ΑΓΓΕΛΟΙ

-/-