Απαντήσεις, Ερωτήσεις, Ειδήσεις, Πληροφορίες, Σχόλια, Θέσεις, Απόψεις, Και Άλλα!..

Φίλοι μου / μας!

1. O Π-Θ της Αγγλίας ΣΟΥΝΑΚ (1980 – … / Σαουθάμπτον / Ινδικής καταγωγής), εργάστηκε αρχικώς στο “Αγγλικό Θησαυροφυλάκιο”, ως Αρχι-υπεύθυνος… Τραπεζίτης , μετά στην “Goldman Sachs” (2001-2004), ενώ διετέλεσε και Υπ. Οικονομίας την περίοδο 2009 – 2012. Άρα, δεν έγινε τυχαίως Π-Θ της Αγγλίας!.. Καταλαβαίνετε!..

Ήταν “έμπιστος” του Τζόνσον και υπέρ του “BREXİT”.

Είναι παντρεμένος με την κόρη του ζάμπλουτου Ινδού ΜΟΥΡΘΙ και έχουν 2 παιδιά!

Η περιουσία του πρώην τραπεζίτη Ρίσι Σούνακ και της συζύγου του, υπολογίζεται σε περίπου 730 εκατομμύρια στερλίνες, σύμφωνα με την “Sunday Times” / “Rich List” και τα χρήματα αυτά προέρχονται κυρίως από την πλευρά της κας Μούρθι η οποία έχει μερίδια σε συνολικά δεκάδες εταιρείες. Το ζευγάρι έχει τουλάχιστον τρία σπίτια στη Βρετανία, καθώς και ένα ακίνητο στη Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια αξίας περίπου 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η σύζυγος του Σούνακ είχε βρεθεί να πρωταγωνιστεί και σε φορολογικό σκάνδαλο, πριν από μερικούς μήνες, όταν αποκαλύφθηκε ότι παρουσιαζόταν ως διαμένουσα στο “Ηνωμένο Βασίλειο”, αλλά όχι ως κάτοικος (“non-domiciled” resident) γεγονός που της επέτρεπε να μην πληρώνει φόρους στη Βρετανία για όσα χρήματα κέρδιζε στο εξωτερικό.

Η πρόσφατη στάση του απέναντι στον Ε/Π-Θ, απέδειξε ότι αντιπαθεί, κατ΄ελάχιστον, τους Έλληνες!..

2. Στην αγγλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πρέπει να ντρέπονται για τον αισχρό τρόπο με τον οποίον οι διαιτητές φέρονται στην ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (“Reds”)! Για μια ακόμα φορά, μετά τα ματς με την Τότεναμ και την Μ. Γιουνάϊτεντ, στο προχθεσινό ντέρμπι στο “ΑΝΦΙΛΝΤ”, με την Άρσεναλ, ο διαιτητής (Κάβανο / στο τέλος είχε πολλά γελάκια με τον Ατέρτα, τον προπονητή των “Κανονιέρηδων”…), δεν έδωσε πέναλτυ “μαρς” στην ιστορικά Νο “1” Ομάδα του νησιού, σε εμφανέστατο και σε διάρκεια (σχετικώς πάντα) χέρι αμυντικού της Άρσεναλ!.. Κρίμα, ρε! Τελικώς και στην Αγγλία υπάρχουν προφανώς… κυκλώματα!..

ΟΚ, φίλοι Άγγλοι διαιτητές και της Ομοσπονδίας! Μπορεί πιθανώς να θέλετε να ευνοήσετε την Άρσεναλ, επειδή φέρεται να είναι η Ομάδα του Παλατιού! Όμως τέτοια ΑΔΙΚΙΑ (!!!) που υφίσταται γενικώς η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, είτε μέσω μη σφυριγμάτων καταφανέστατα υπέρ της / δικών της, είτε μέσω γενικώς χειρουργικών σε βάρος της διαιτησιών, δεν θα την ήθελε (και δεν την θέλει, σας βεβαιώ), ούτε ο Βασιλιάς Κάρολος ο Γ’!.. Πιστέψτε με…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΙΛΆΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

3. Η Ι/Βουλή (“ΚΝΕΣΕΤ”) ενέκρινε (στον φετινό Π-Υ της), το ποσόν των 8 δις $ Η.Π.Α. για τον πόλεμο της χώρας κατά των Παλαιστινίων τρομοκρατών της “XAMAΣ”, έναν πόλεμο που ξεκίνησαν άκριτα οι Παλαιστίνιοι τρομοκράτες της “XAMAΣ”!..

4. Τώρα που δικαιωνόμαστε στο “Ουκρανικό”, όσοι μας έστελναν… μηνυματάκια και μας… χαρακτήριζαν γενικώς ιαι πρώτα απ’ όλα… Ρωσόφιλους, επειδή γράφαμε την αλήθεια, (μέσω πάντα της εξαγωγής της από την “ανάγνωση” πληροφοριών σχετικών με τα εκεί τεκταινόμενα), τώρα τί λένε, με την όλη κατάσταση εκεί στην… “Μικρά Ρωσία”;

Αυτό που, έως τώρα, αδιαμφισβητήτως, ΕΞΑΓΕΤΑΙ από την Ρ-Ο σύγκρουση είναι πως, τους Πολέμους τους κερδίζουν μόνον όσοι είναι βεβαίως καταλλήλως προετοιμασμένοι, αλλά και, κυρίως (!), όσοι έχουν… Ιώβιο Υ-ΠΟ-ΜΟ-ΝΗ!

5. “Ριπαία Όρη”, “Σκίουρε”, είναι “η κατοικία της νύχτας”! Μην τα ψάχνεις λοιπόν… στον Χάρτη!..

6. Η 2η παγκοσμίως μεταφορική εταιρεία “MAERSK”, φέρεται να έλαβε από τις Η.Π.Α. σχετικές διαβεβαιώσεις ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, με αποτέλεσμα να δηλώσει πως αρχίζουν και πάλι τα πλοία της να περνούν από τους… Χούτι!.. Αχαχαχαχαχα!… (Είναι ήδη στην περιοχή αμερικανικά πολεμικά, προς εξασφάλισή της, ενώ αναμένεται σύντομα να σχηματιστεί η με πρωτοβουλία του Α/”Πενταγώνου”, ναυτική εκεί “Διεθνής Αποστολή”).

7. Και ενώ η Σερβική αντιπολίτευση μιλάει για νοθεία στις εκλογές της 17ης Δεκ., ο επανεκλεγείς Πρόεδρος Βούσιτς, (φίλος των Ρώσων), φέρεται να δηλώνει πως στο “τσακ” η χώρα σώθηκε από μια νέα χρωματιστή “”Επανάσταση”, για την εκδήλωση της οποίας, όπως πρόσθεσε, είχε ενημερωθεί εγκαίρως από την Ρ/”FSB”!

8. Οι Ρότσιλντ, φίλε ή φίλη, ελέγχουν το 80% των Τραπεζών και του παγκόσιου πλούτου, όπως και το 20% της ενέργειας! Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει με τους Ροκφέλλερς, (20% είναι στις Τράπεζες και 80% στην ενέργεια όποιας μορφής, όπως πχ στην… τρέχουσα “Αιολική”, κλπ), ενώ η 3η μεγαλύτερη σε ισχύ Οικογένεια στον Πλανήτη, οι Μόργκανς (απόγονοι του Πειρατή), ασχολούνται, κατά “το μάλλον ή ήττον”, μάλλον (!) ισόρροπα με τις Τράπεζες και την Ενέργεια!.. Ο.Κ.;

Την “Τεχνητή Νοημοσύνη” που ρωτάς, αν δεν απατώμαι, την έχουν αναλάβει, κυρίως, οι Μόργκανς! (JPM) / Μάλιστα, είχε “βγει” και ο επικεφαλής του “Δ.Σ.” της “JPM”, Τζέϊμς ΝΤΑΪΜΟΝ και είχε δηλώσει πως με την “Τεχνητή Νοημοσύνη” (“A.I.”) θα λυθούν τα προβλήματα του άγχους, θα θεραπευτεί πλήρως ο καρκίνος, ενώ με τα εξελιγμένα ρομπότ οι ώρες εργασίας θα κατέβουν στις 3 1/2 ώρες

Το “Αγγλικό Παλάτι”, το… “Καπέλλο” και των 3 μεγάλων αυτών πανίσχυρων οικογενειών, είναι παντού μέσα και ελέγχει ευσχήμως τα πάντα!..

Να θυμίσουμε πως, λίγο πριν ξεσπάσει ο σχεδιασθείς “COVİD-19”, (για τους λόγους που σας είχαμε τότε εδώ γράψει, κλπ), η τότε Γερμανίδα Καγκελάριος Α. ΜΕΡΚΕΛ, (και συνεπώς δοτή τότε Π-Θ της “ΕΕ” / άνθρωπος, όπως οι 9 στους 10, των “Διεθνών Εβραίων”),  είχε προσωπικώς, και σε “ταξίδι.. αστραπή”, μεταβεί στην Ν. Αφρική, με προφανή εντολή της πανίσχυρης “ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ” (Ρ.Ρ.Μ. + Α/Παλάτι), προκειμένου να διευθετήσει – ρυθμίσει θέματα, τα οποία αφορούσαν διαμάντια, ρουμπίνια, ζαφείρια, κλπ, όπως πχ το “κυνήγι” τους, την εξώρυξή τους από τα ορυχεία, την κατεργασία και την πώλησή τους, την μεταφορά τους, κλπ, και βεβαίως την ασφάλειά τους!.. 

Τέλος, και πολλοί άλλοι, πολύ μεγάλοι και ισχυροί Κεφαλαιούχοι “Διεθνείς Εβραίοι” μικροτέρας… εμβελείας και…. βεληνεκούς, έχουν αγοράσει τεράστιες εκτάσεις γης, “ανά τω κόσμω”, όπως πχ ο Αμερικανός Πόλσον (πρώην ιδιοκτήτης της Τραπέζης “ΠΕΙΡΑΙΩΣ”), ο οποίος φέρεται να έχει αγοράσει ολόκληρη την ΝΑ Τουρκία, (όπως και τμήμα του Β. Ιράκ), έχοντας ως “Προστάτες” της… γης του, τους Κούρδους επαναστάτες του “ΡΚΚ” – “ΥPG” (και όχι μόνον), σε όλη αυτήν την τεράστια γεωγραφική έκταση!..

9. Μήπως μας δικαίωσε και ο Υπ. Δικαιοσύνης Κος Φλωρίδης, με όσα είπε στην Βουλή για τον “Σόρος-Σύριζα” και την σχέση του με τους ποινικούς – εγκληματίες και τον “Ποινικό Κώδικα” που έφτιαξε ο “Συριζο-Καλογήρου”, τέως Δντης του Γραφείου του Χουντόπαιδου Αρχηγού του, με το “άλλοθι” της επιτροπής διακεκριμένων ποινικολόγων και παπάρια, κλπ, κλπ, κλπ, λίγες ημέρες μόνον πριν ξεκουμπιστούν από την Κ-Β , οι Διεθνιστές του Σόρος στην χώρα μας; Άλλαξαν μέχρι και τα περί δωροδοκίας ισχύοντα! Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Πάτε και βρείτε, τί γράφαμε εδώ σχετικά και δεν θα… εκπλαγείτε καθόλου!..

Καμιά 15αριά, με 20αριά χιλιάδες ποινικοί κυκλοφορούν σήμερα ανάμεσά μας, ενώ θα έπρεπε να ήταν Φυλακή!.. Έτσι εξηγείται, γιατί το 70% των Φυλακισμένων ή πρώην Φυλακισμένων ψηφίζουν “Σόρος-Σύριζα”!

Και άλλα πολλά, αλλά δεν θα… επανέλθουμε και σήμερα!.. Έλεος!.. Και πολλά γράψαμε!..

10. Αφού, Κα Δημογλίδου, όμορφη -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (!)*– εκπρόσωπε της “ΕΛΑΣ”, η εγκληματική αστυνομική επχ-ση στου Ρέντη, ήταν, όπως (μας) είπατε, η πιο πετυχημένη, θα θέλατε να μας πείτε, (αν πούμε, για την κουβέντα, ότι συμφωνούμε μαζί σας), γιατί ποτέ δεν εφαρμόσατε, ως Αστυνομία, καμία ανάλογη, σε κάποια ή σε κάποιες των διαδηλώσεων, που καίγεται ή καταστρέφεται πχ η Αθήνα, κλπ, ώστε να πιάνατε όλα αυτά τα σε διατεταγμένη αποστολή φιντάνια, που μισούν μέχρι και τον ίδιο τους τον εαυτό, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται η κατάσταση αυτή; Σε διαδηλώσεις δεν έχουν καεί Αστυνομικοί, δεν έχουν κτυπηθεί πολλαπλώς, κλπ; Γιατί λοιπόν δεν εφαρμόζεται την ίδια τακτική, “ανά τας οδούς και τα ρύμας” της Πολιτείας μας; (Και εδώ μιλάμε για “ανοικτό” – χώρο / “ανοικτό Πεδίο”, που εκπ-νοι “ειδικοί” Αστυνομικοί, όπως αυτοί των “ΜΑΤ”, θα μπορούσαν άνετα και πιο εύκολα να ενεργήσουν, με… θαυμαστά αποτελέσματα)!..

Όσο για τα γεγονότα στου Ρέντη, μην εκτείθεστε! Και εσείς, ως “ΕΛΑΣ”, αλλά και η Κ-Β, είχατε Άγιο!.. Θα μπορούσαμε να είχαμε εκατοντάδες θύματα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα!.. Αυτά!..

Α! Και να θυμάστε, αν σας ενδιαφέρει, δεν ξέρω! Εμείς, μαζί σας είμαστε και όχι με το… θηρίο!..

* Για να μην παρεξηγηθούμε! Καταλαβαίνετε! Ως “Εκπρόσωπος Τύπου” έχετε αυτό που λέγεται “ΕΜΦΑΝΙΣΗ”, ένα από τα βασικά προσόντα ενός -γενικώς- Εκπροσώπου! Δεν μπορεί “Εκπρόσωπος” να είναι κάποιος ή κάποια, που μόνον που τον βλέπει το όποιο ακροατήριο, η μούρη του ή η μούρη της θα είναι σαν του λέει, “μην με πιστεύεις”, “μην με ακούτε”, “αλλάξτε Κανάλι”, “μην μας ψηφίζετε”, κλπ! Πχ ένα παράδειγμα! Βγαίνει και μιλάει ο αποκαλούμενος και πολιτικός “Γιδογάμης”, ο Αρχηγός του “ΚΙΝΑΛ” (“ΠΑΣΟΚ” είπαμε, δεν είναι “με τίποτα”) και με που τον βλέπεις μόνον, πριν καν μιλήσει, είναι σαν να σου λέει “μην με ψηφίζετε” “ένα πράγμα”, αν του δώσουμε φυσικά τον ρόλο του πρώτου και κυριοτέρου εκπροσώπου του Κόμματός του!.. (Όλοι μας, ευρύτερα, κάτι εκπροσωπούμε και σίγουρα όλοι τον… εαυτό μας)! Φυσικά, δεν θα κάνουμε, τώρα και εδώ, σχετικά μαθήματα, που εσείς δεν χρειάζεστε!.. Το ίδιο με τον πολιτικό αυτόν “Γιδογάμη” είναι και η Κα Αυγέρη ή αλλιώς και… “Ξωτικό”, “Εκπρόσωπος Τύπου”, του πολιτικού “Τρύπα”, Κου Κασσελάκη!.. Πώς και δεν το έχει δει ακόμα αυτό ο Αμερικανός νέος Αρχηγός του “Σόρος-Σύριζα”;

Στην εποχή μας λοιπόν, που τα πάντα είναι “επικοινωνία” ή και (!) “επικοινωνία”, πρώτα είναι η εμφάνιση για την θέση που σήμερα υπηρετείτε και μετά η ευστροφία και η ρητορική δεινότητα, στην οποίαν επίσης είστε πολύ δυνατή!!!..

Τέλος, το νέο σας χτένισμα, σας προσέδωσε περισσότερα θετικά στοιχεία, στο συνολικό σας εντυπωσιακό “look”!..

11. Ο Κος Χαρδούβελης (γνωστός και αυτός και “μη εξαιρετέος”), εφηύρε την… Αμερική! “Βγήκε” και μας είπε πως για 10 χρόνια μπροστά, δηλαδή μέχρι το 2033, θα έχουμε υψηλό πληθωρισμό στην χώρα μας, κάτι που σημαίνει πως το πρόβλημα “ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ” θα συνεχίσει να “βασανίζει” την “ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ” και τους μείζονες “Οικονομικούς Οργανισμούς” των “Διεθνών Εβραίων”, μέσω των οποίων (όπως και μέσω των “ΟΙΚΩΝ” φυσικά), ελέγχουν την “Παγκόσμιο Οικονομία”!..

ΥΓ. Ακόμα, Κα… Λαγκάρντ, δυστυχώς (!), να καταλάβουμε, πώς η αύξηση των επιτοκίων μειώνει τον… Πληθωρισμό!.. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ! ΠΟΎ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ, ΛΕΤΕ, Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ; ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ;

12. Είπε ο ΡΤΕ και οι “δικοί” του: “Δεν μας απασχολεί η Ελλάδα! Είμαστε 85 εκ-ρια”!

Και εμείς του απαντάμε: “Κατεβείτε αμέσως από το… άλογο, Ταγίπ και όταν κατεβείτε, προσέξτε, όταν θα περπατήσετε, μην κάψετε τα αρχίδια σας, που λόγω του τεραστίου μεγέθους τους θα τρίβονται στο έδαφος”!..

13. Προς το Ε/”ΥΠΑΜ”! Πόσοι Έλληνες και πού ακριβώς εργάζονται στην τ/”Πολεμική Βιομηχανία”*; Ενημερώστε μας και κυρίως ενημερώστε κάποιους των συνδικαλιστών (δεν γράφουμε «εμμέσως “Οργάνων” των Τούρκων»), οι οποίοι εξακολουθούν να θέλουν να δημιουργήσουν προσκώμματα και πολλαπλά εμπόδια στην αναγέννηση της ε/”Πολεμικής Βιομηχανίας”!..

* Στην τ/”Πολεμική Βιομηχανία”, το 95% του προσωπικού είναι εργαζόμενοι στην “παραγωγή”και το 5% μόνον είναι “Διοικητικοί”!..

14. Ρωτάμε! Αν βγει μια ανακοίνωση, από μια “Οργάνωση”, “λέμε τώρα”, αντιδιαμετρικής ιδεολογικής αποχρώσεως, απ’ εκείνη που έβαλε την βόμβα στο στρ-δο των “ΜΑΤ” στην Αθήνα (θεωρητικά… δεξιάς αποχρεώσεως ή και πιο πέρα) και δηλώσει πως, σε κάθε χτύπημα της… “Προλεταριακής Δικαιοσύνης”, [άτσα! πάντα ευφυή τα αναρχο-κομμούνια… / μετέτρεψαν το “Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών” (“ΟΛΑ”) σε… “Προεδρικό Διάταγμα… , αχαχαχαχαχαχα, ώστε να μην το μπερδέψουμε με το… “Πάρτα Όλα” των ημερών… ), θα γίνεται πχ και από μια απόπειρα δολοφονίας πολιτικών πχ του ΚΚΕ ή του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” (σε μαι έκφραση του “πικ” των… στόχων της), τί θα γίνει τότε; Θα συνεχίσει άραγε να υφίσταται η “Π.Δ.” ή θα αποφασίσουν οι “από πίσω” της ευρισκόμενοι μεγαλο-αναρχο-κομμουνιστές ή και “ζυμωμένοι” στην χώρα μας ντόπιοι ή ξένοι πράκτορες ξένων δυνάμεων ή ίσως και κάποια φράξια μέσα στην “ΕΥΠ” (γιατί όχι; *), να κάνουν κάτι ανάλογο σε δεξιούς πολιτικούς, ώστε να “ισοφαρίσουν” και έτσι να το πάνε το όλο θέμα σε έναν νέο εμφύλιο;

* Γράφουμε και (!) για φράξια στην “ΕΥΠ”, διότι κάπου διαβάσαμε πως τα μέλη αυτής της Οργανώσεως πιθανώς να είναι και παλαιά μέλη της “Ομάδος Παλαιοκώστα”, συνεργάτου πια, κατά την γνώμη μας ή ορθότερα κατά τη κρίση μας, των κρατικών Υπηρεσιών! (Θυμάστε τί γράφαμε εδώ για τους Παλαιοκώστηδες και για το γνήσιο της κινηματογραφικής… ελικοπτερικής φυγής τους από τις Φυλακές Κορυδαλλού, κλπ)!..

Δεν ξέρουμε ποιοί ακριβώς θέλουν ελεύθερους κάποιους καταζητούμενους, οι οποίοι, κάποια στιγμή, κατέστησαν / καθίστανται “δήθεν καταζητούμενοι”, έναντι του εκ μέρους τους ανταλλάγματος εξυπηρετήσεως πληροφοριακών αναγκών του… Κράτους!.. Για τόση ξεφτίλα μιλάμε! Και αυτοί δεν είναι ένας και δύο μόνον μεγαλο-ποινικοί!.. Σε ικανό αριθμό καταζητουμένων ποινικών έχει βγει και νέα ταυτότητα ακόμα, ώστε “και με την βούλα” να είναι αυτοί προστατευμένοι και να έχουν μεταπέσει Αστυνομικά σε καθεστώς “Καταζητούμενου” (Προσοχή στα εισαγωγικά)! Οι τύποι αυτοί έχουν τους κρατικούς “ελεγκτές” τους στους οποίους και αναφέρονται, όταν απαιτείται πληροφοριακή προς το Κράτος παροχή!..

Προς τούτο, είχαμε γράψει εδώ παλαιότερα πως, ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η… ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ “ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ” ΤΗΣ “ΕΛΑΣ” ΚΑΙ ΤΗΣ “ΕΥΠ”, ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ… ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ… ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1960, … ! Επίσης, σήμερα έχουμε και το κωμικο-τραγικό φαινόμενο, – ΠΡΟΣΕΞΤΕ (!) – η “ΕΛΑΣ” να θέλει έναν καταζητούμενο ελεύθερο και η “ΕΥΠ” όχι ή και το αντίστροφο!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

-/-

Συνεχίζουμε!

Θεωρούμε απίθανο (!) το σημερινό ε/Κράτος (κυρίως δια της “ΕΥΠ”) να μην έχει ήδη καταλήξει και βρει (!!!) το ποιοί είναι “από πίσω” από την προκύρηξη, που εστάλη με ανάληψη ευθύνης για την βόμβα στην έδρα των “ΜΑΤ”, όπου ακούσαμε πως το καταγραφικό, κλπ, είναι απαρχαιωμένο και πως δεν λειτουργούσε!..

Εμείς ρωτάμε και πάλι! Και το καλύτερο να ήταν το “Καταγραφικό” στο στρ-δο των “ΜΑΤ”, ο ισχύων “Νόμος Περί Προσωπικών Δεδομένων” θα επέτρεπε την χρήση του υλικού της καταγραφής, η οποία, έτσι ή αλλιώς, θα γινόταν ή όταν πρόκειται για έρευνα δεν ισχύει ο Νόμος;

15. “Στα γρήγορα”!

α. Όταν η Δύση θα συγκρουστεί στην γειτονιά μας με την Ρωσία, εσείς πιστεύετε, Κε Τ/ΥΠΑΜ, “Τσατσο-Στρατηγέ” (bu uvanla, Türk Ordusunda, büyük bir ilk yazdınız, Efendim) Κε Γιασάρ Γκιουλέρ, ότι θα σας επιτραπεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε τους “S-400” εναντίον μας, όπως προσφάτως δηλώσατε, λέγοντας πως “αν απαιτηθεί, θα τους χρησιμοποιήσουμε”, εννοώντας / υπονοώντας τις “ΕΕΔ”;

Πρόσεξε καλά τί θα διαβάσεις τώρα, Κε Τ/ΥΠΑΜ! Όχι μόνον οι Η.Π.Α. και η φίλη σας “ΣΟΥΝΑΚ (Ο) Αγγλία” δεν θα σας το επιτρέψουν, διότι, αν το κάνουν, τότε θα χάσουν “τα αβγά και τα πασχάλια”, όπως λέμε εδώ στην Ελλάδα, στον συντονισμό του γενικότερου “Σχεδίου Πυρός τους”, αλλά ούτε και οι Ρώσοι (!), τουλάχιστον αρχικώς, αφού αυτοί ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗ Α/Α ΟΠΛΟΥ!..

Η πρόσφατη ισχυρά ρ/αντίδραση και ο εκπεμφθείς εκ μέρους τους προς εσάς έντονος εκνευρισμός και ανησυχία, όταν εσχάτως προσπαθήσατε να τους “πάρετε” κωδικούς (δεν γράφω, λόγω της… “Διακυρήξεως Των Αθηνών”, αχαχαχαχαχαχα, “να τους κλέψετε κωδικούς”), αυτό, κατ’ ουσίαν,δείχνει, αλλά και σαφώς υποδηλοί!..

“Ξύπνα” λοιπόν… Komutanım (!) και εσύ και όλοι σας εκεί στην Άγκυρα και να θυμάστε πως έχοντας στο πλάϊ σας τους -σήμερα- στρατηγικούς, όπως αποκαλείστε οι 2 σας, συμμάχους σας Ρώσους, και πάντα σε ό,τι σας αφορά, είναι σαν εκείνη την κοπέλλα που ζούσε με τίγρη στο σπίτι της, (νομίζω στην Ινδία ήταν), και η οποία νόμιζε πως την είχε εξημερώσει, αλλά, ω! του… θαύματος, αχαχαχαχαχαχαχα, η τίγρη μια ημέρα την κατασπάραξε!..

β. Στρατηγέ, Κε ΓΚΙΟΥΛΕΡ!

Ξέχνα τα “ΓΙΟΥΡΟΦΑΪΤΕΡ” ή και (!) τα “ΓΙΟΥΡΟΦΑΪΤΕΡ”!.. Και να σας τα δώσουν οι Βρετανοί, λέμε τώρα, δεν θα προλάβετε να τα πάρετε! Θα σας προλάβουν οι εξελίξεις, ενώ θα έχετε προακταβάλλει και κάποια εκ-ρια στερλίνες στους φίλους σας “ΣΟΥΝΑΚ-(Ο)- Άγγλους”!.. Οπότε, λέμε εμείς τώρα, δεν θα ήταν λάθος να εξέταζες και το “worst case scenario”, που η εξέτασή του οδηγεί απ’ ευθείας στο… “KAAN”!.. Γιά να σας δούμε λοιπόν! Βιαστείτε όμως, φίλε Γιασάρ!..

γ. Δεν χρειάζεται να το καταστήσετε, μετά συγχωρήσεως… “Πουτάνα”, φίλοι του Ε/ΥΠΑΜ, το νέο σας “12ετές Πρόγραμμα Προμηθείας Οπλικών Συστημάτων”, ενννοώντας με το “σόκιν” ουσιαστικό ή επίθετο, (αναλόγως της χρησιμοποιήσεώς του), την τήρηση εκ μέρους σας μιας – έστω – κάποιας… εμπιστευτικότητος του ακριβούς περιεχομένου του, αλλά -ΠΡΟΣΟΧΗ- και των προθέσεών σας!..

Α! Και κάτι ακόμα! Καλές οι… “ανακατευθύνσεις” των πόρων που ακούσαμε ή ό,τι άλλων πλην των πόρων, κλπ, δεν ξέρω, “ανακατευθύνσεις” ή αλλιώς οι… “αναστοχασμοί”, που θα έλεγαν πχ και οι διεθνιστές του “Σόρος – Σύριζα”, και αυτοί της δημιουργηθείσης – αποσπασθείσης… “Νέας Αριστεράς” του Καλαματιανού λεβέντη, αλλά εμείς θα σας εισηγούμασταν να τις μειώνατε!..

Τα “έξυπνα όπλα” και ο όσο το δυνατόν ταχύτερος ερχομός τους στην Ελλάδα και η ένταξή τους στις “ΕΕΔ”, δεν ήταν… έξυπνο που το είπατε, ούτε επίσης είναι… έξυπνες, δηλώσεις της μορφής «όταν πάρουμε τα “σπάϊκ”, κλπ», αφού οι ΤΕΔ ξέρουν ότι αυτά είναι ήδη στις θέσεις τους και πως τους αναμένουν σε … προϋπάντηση και αυτά, αλλά και γενικώς όλος ο αμυντικός μας Ε-Ισραηλινός σχεδιασμός!.. Πιστεύουμε πως δεν (!) χρειάζεται να… κρυβόμαστε πια!.. Οι Τούρκοι είναι άριστοι στο αντικείμενο “Πληροφορίες” και είπαμε πιο πάνω, ποιά είναι η βάση αυτής τους της επιτυχίας!.. (“Ταϊζουν” με πολύ χρήμα τις… κλειδαριές, ώστε αυτές να… ξεκλειδώνουν γρηγορότερα και ευκολότερα! / Όχι όλες ασφαλώς, οι περισσότερες)!..

δ. Φίλοι του Ε/ΓΕΕΘΑ! Η “2η Ναυτική Βάση” στην Σούδα ή στην Α. Κρήτη, όπως εμείς θα σας εισηγούμασταν, είναι πια “εκ των ων, ουκ άνευ”, όπως και μια αντίστοιχη στον Παγασητικό Κόλπο! Εκεί μάλιστα Ο-ΠΩΣ-ΔΗ-ΠΟ-ΤΕ!!!..

ε. Στρατηγέ, Κε Γκιουλέρ! Αναφερθήκατε και (!) στο πώς αρχίζει ένας Πόλεμος και το ειδικεύσατε ουσιαστικά, ασχέτως αν δεν το είπατε, σε εμάς τους δυό! Στο πώς γίνεται η επιστράτευση, πώς οι μεταφορές στρατευμάτων, υλικών, κλπ!..

Τα όσα είπατε ήσαν πολύ σωστά, Στρατηγέ και οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” θα συμπληρώναμε πως, ως συνήθως, λόγω της ευρείας εκ μέρους σας χρησιμοποιήσεως του… “Παρά” σας, [έχετε δικαίως αναχθεί, παρ’ ότι Μουσουλμάνοι, σε στρατιωτικούς… Αγιο-Βασίληδες, όπως και σε πολιτικούς… ΜΙΤ-(Ο)-ΑΓΙΟ-ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ], θα μάθετε, ως “ΤΕΔ”, πρώτοι τον ερχομό του… “μπαμ”, που όμως ούτε εσείς θα μπορείτε τελικώς να… ελέγξετε!..

Προσέξτε τώρα τί θα σας γράψουμε Στρατηγέ και σημειώστε πως ό,τι γράφουμε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, (το έχουμε αποδείξει άλλωστε), δεν αποτελούν κάποιο σχεδιασμένο κείμενο εφαρμογής σε εσάς, από εμάς, κάποιας εναντίον σας “Επχ-σεως Επιρροής”! Διαβάστε!

Ο,ΤΙ ΤΟΣΟ ΓΛΑΦΥΡΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΤΕ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΣΑΣ“!..

στ. Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” εισηγούνται, και πάντα με πολύ αγάπη, στο ε/ΓΕΝ να δει και πάλι το θέμα του “ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ” στην Διεύθυνση ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ του, αν το λέμε / αν το ονομάζουμε καλά, μη όντες στρατιωτικοί!.. Είστε σίγουροι ότι δεν “κυκλοφορούν”… ελεύθερα τα ονόματα των στελεχών που υπηρετούν στις ναυτικές επχ-κές Μονάδες σας;

ζ. Πραγματικώς, συναισθανόμεθα πλήρως την… άτυχη, αν όχι και… δυστυχή, Δντρια της τ/”Κεντρικής Τραπέζης”, Κα Γκαγιέ ΕΡΚΑΝ, η οποία υποχρεώθηκε να πάει να μείνει στο σπίτι της μάνας της στην Πόλη, αφού δεν μπόρεσε να βρει σπίτι στην πόλη αυτή ή δεν είχε για να το πληρώσει!.. (Δεν καταλάβαμε καλά, τί από τα δυό συνέβη, εάν δηλαδή δεν έβρισκε σπίτι ή εάν δεν είχε λεφτά να ανταπεξέλθει στα ενοίκια που της ζητούσαν)!..

η. Προσοχή! Για να βγει “προς τα έξω” τώρα και δια του τ/Τύπου, το συμβάν στην τ/ΣΠΖ, με την συμπλοκή Κεμαλιστών Αξκών, με Ισλαμιστές συναδέλφους τους, ΣΗΜΑΙΝΕΙ (!!!) πως ανάλογα περιστατικά ήσαν και είναι ακόμα πάρα πολλά, ως απότοκο ενός συνεχούς, ενός ασταμάτητου κυνηγητού, που υφίστανται ακόμα οι βαθείς κυρίως Ισλαμιστές (Γκιουλενιστές) μέσα γενικώς στις τάξεις των “ΤΕΔ”, ώστε το Ερντογανικό Καθεστώς να διαπιστώσει ποιοί εξ αυτών να είναι πιθανώς Γκιουλενιστές και να τους έχουν “ξεφύγει” μετά από τον Ιούνιο του 2016 και το αποτυχόν στρ-κό “Κίνημα” ανατροπής του ΡΤΕ, αλλά και ποιοί εκ των παρουσιαζομένων, ως βαθείς Κεμαλιστές, Αξκών, πιθανώς να εμπλέκονται στα του 2016, κλπ!..

Στόχος της αναφοράς της υπόψη ειδήσεως – πληροφορίας ήταν να αναδειχθεί το θέμα και να σταματήσει, αφού πλέον “οι καιροί ου μενετοί” και (!) στην Τουρκία!.. 

Βεβαίως και ξέρουμε, βεβαίως και ακούσαμε πως οι Ισλαμιστές που πλακώθηκαν με τους Κεμαλιστές συναδέλφους τους ήσαν Ερντογανικοί, αλλά “κρατείστε” και την πιο πάνω ευρύτερη διάσταση του θέματος!..

Σημειώστε πως, ο ΤΣΞ δύσκολα δύναται να αποκαθαρθεί πλήρως, (απαιτούνται χρόνια και πάλι θα εξακολουθεί να υπάρχει… θέμα), η ΤΠΑ ακόμα… αναδομείται Ισλαμιστικά, αφού οι Κεμαλιστές καρατομήθηκαν σε ποσοστά σχεδόν του 100%, ενώ η αντίστοιχη διαδικασία στο ΤΠΝ αποκαθάρσεως από Γκιουλενιστές και Κεμαλιστές του Κλάδου, δεν είναι ούτε δύσκολη, ούτε εύκολη!.. Η Σ-Χ δεν άλλαξε ακόμα πλήρως και αυτή! Εκεί που έχουμε 100% Ερντογανικούς Ισλαμιστές είναι στο “Υπ. Εσωτερικών”, στην “ΜΙΤ”, κλπ, ένα Υπουργείο που πρόκειται πια για τον εκφραστή του “ΙΧ Στρατού Του ΡΤΕ”! (Έχουμε γράψει σχετικά εδώ στον “Ε.Θ.”, κατά το παρελθόν)! Έχουμε επισης ειδικές Μονάδες του Κράτους, οι οποίες σε ποσοστά 100% συντίθεται από Ερντογανικούς Ισλαμιστές, όπως πχ είναι οι “Ειδικές Δυνάμεις” (“Bordo Bereli”), η Αστυνομία, κλπ!..

Είχαμε επίσης γράψει, προ ημερών, πως, καθημερινά στην Τουρκία, σήμερα που “μιλάμε”, συλλαμβάνονται γενικώς πάνω από 1000 άτομα σε όλη την τ/Επικράτεια, ως αποτέλεσμα κυρίως “επχ-σεων σκούπας”, είτε αυτές… ευελπιστούν να συλλάβουν Γκιουλενιστές, είτε να “τσιμπήσουν” αντι-Ερντογανικούς Κεμαλιστές, είτε αποσκοπούν στην σύλληψη διαφόρων κατηγοριών ποινικών, είτε στην σύλληψη Κούρδων αυτονομιστών, είτε Τζιχαντιστών, κλπ, κλπ, κλπ!..

ΥΓ. Δεν ακούσαμε όμως ούτε μια απλή δήλωση να γίνει από το Ε/ΓΕΣ, (αν υπάρχει και διέλαθε της προσοχής μας, απολογούμαστε), για το περιστατικό που έλαβε χώρα στην ΣΣΕ, όπου Κύπριος 4ετής Εύελπις φέρεται να… συμπεριφέρθηκε απρεπώς (sic) σε 1ετή Εύελπι, με αποτέλεσμα την παραίτηση του τελευταίου! Ξεχάσαμε το γνωστό, περί της γυναικός του Καίσαρος, κλπ; Το 2024,σε λίγο, πιστεύουμε πως τέτοια θέματα δεν πρέπει να… θάβονται γενικώς!.. 

16. “Φωνάζαμε”, απ’ εδώ, για την σήψη μέσα στα “Σώματα Ασφαλείας”, όπου οι προκλητικοί… Σατανάδες ήσαν και παραμένουν πάρα πολλοί!

Τελικώς, κάποιοι φαίνεται να μας άκουσαν ή να έδωσαν παύση στην καθημερινή τους ραστώνη και έτσι τελευταίως έχουμε πολλούς… “λαγούς” να βγαίνουν από τους “Αδιάφθορους” του οικείου Υπουργείου!

Ολόκληρος Διοικητής Λιμενικού στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μας, μαζί με άλλον χαμηλότερο σε βαθμό, έκαναν εμπόριο ναρκωτικών κανονικότατα, κλέβοντας κατασχεμένα ναρκωτικά από τις αποθήκες της Υπηρεσίας τους στον Πειραιά, αντικαθιστώντας τα κλεμμένα ναρκωτικά με έξυπνες αντι… πατέντες!.. Μήπως αυτοί οι 2… Κοι, θα πρέπει να περάσουν, προς παραδειγματισμό, και (!) “δημοσία καθαίρεση” ή και αυτό αντιβαίνει στα… “ανθρώπινα δικαιώματα” ή δεν ξέρω και εγώ σε τί άλλο, από τα σύγχρονα εφευρήματα της… “Εποχής”;

Εμείς εισηγούμαστε! “Πιάστε”, στην “ΕΛΑΣ” πρωτίστως, και καρατσεκάρετε μέχρι 5ου βαθμού, όλα τα “Τμήματα Ασφαλείας” στην χώρα, με πρώτα αυτά των Αθηνών!

17. Ε, εκεί στην “ΕΛΑΣ”, “Δικαιοσύνη”, και όπου αλλού σχετικά, διαβάστε, για τελευταία φορά! Όσο δεν θα δείχνετε τις μούρες εγκληματιών, κλπ, να γνωρίζετε ότι γίνεστε συνένοχοι των όποιων εγκλημάτων τους, όπως και καταγράφεστε ως τέτοιοι, φαίνεστε πως τους βοηθάτε στο να μην συλληφθούν, εμμέσως στο να ξαναεγκληματίσουν, ενώ σε μεγάλη πλευρά του κοινωνικού συνόλου παρουσιάζεστε εσείς (!) ως οι πραγματικοί εγκληματίες!.. Αφήστε, το σπουδαιότερο (!), που είναι το ότι ο αναγνώστης, ο ακροατής, ο θεατής, κλπ, ενός αναφερθέντος περιστατικού πχ εγκλήματος, κλπ, δεν μπορεί ποτέ έτσι να είναι σίγουρος ακόμα και για την αλήθεια των αστυνομικών, κάθε φορά, ανακοινώσεων για οποιοδήποτε θέμα… εγκλήματος!..

18. Οι ιδιοκτήτες των “Νυχτερινών Κέντρων” στο Γκάζι, όπου ο Αλβανός φονιάς (αυτός του συμβάντος με τους 3 Κρητικούς) έκανε τον Μπράβο, κλπ, δεν θα έπρεπε “να φτύσουν και αυτοί λίγο αίμα”, λέμε εμείς τώρα, μετά από… αστυνομική… πρωτοβουλία; Για σκεφτείτε το, για λίγο!.. Εμμέσως δεν έγιναν και αυτοί φονιάδες ή δεν γνώριζαν τάχα το ποιόν του Αλβανού;

Επίσης! Όσο και να μας λέγατε ρατσιστές**, κλπ, όταν γράφαμε για το μίσος των Αλβανών για τους Έλληνες, (ο ελληνικής καταγωγής φρόντισε να τουρκοποιήσει την πλειοψηφία των Αλβανών τα 45 χρόνια του… τρίμορφου Κομμουνισμού στην γείτονα, πρώην ε/χώρα), αλλά και για τα γενικότερα αρνητικά χαρακτηριστικά της εξισλαμισμένης ή απο-Χριστιανοποιημένης, ανάλογα, πρώην ελληνικής Φάρας τους, όπως πχ πως δεν έχουν μπέσα, πως ό,τι και να τους κάνεις δεν πιάνονται φίλοι, κλπ, δεν δικαιωθήκαμε και πάλι με την πισώπλατη πιστολιά του Αλβανού Μπράβου στον έναν των Κρητικών στο Γκάζι τις προάλλες, αλλά και με τα ψέμματα του άλλου Αλβανού, της… Παρθένας… , που, όπως δήλωσε, έκανε μέχρι και εμμετό, όταν μπήκε και πάλι στο τζιπ του Μπράβου φονιά φίλου του, κλπ, διότι δεν ανέμενε τάχα να δει πιστόλι στα χέρια του και αιφνιδιάστηκε, κλπ, ενώ οι κάμερες τον έπιασαν να κάνει άλλα μετά τις 3 στυγνές, με ανθρωποκτόνο πρόθεση, βολές του Αλβανού συντρόφου του, όπως να αφαιρεί με απόλυτο ψυχραιμία τις πινακίδες του τζιπ, κλπ, κλπ, κλπ;

Επί Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, τότε που υπήρχε ΕΛΛΑΔΑ (!), όλοι αυτοί οι τύποι εξαφανίζονταν από το Κράτος – “Μάγο”, με τρόπο… αξέχαστο (!), αν τύχαινε και εδίδετο εντολή, για κάποιους λόγους, να ζήσουν, είτε ήσαν ντόπιοι, είτε ήσαν εισαγόμενοι!..

Πολύ αργότερα όμως γίναμε “ΚΟΛΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ”, αφού… πλάκωσαν οι λαπάδες ή αλλιώς οι… σοβαροί, με αποκορύφωμα τον Χουντο-Συριζαίο “Πάκη”, ο οποίος καθιέρωσε την “Παθητική Άμυνα”, αχαχαχαχαχαχα, που σήμαινε “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΡΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΚΛΕΨΤΕ, ΒΙΑΣΤΕ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ, ΚΛΠ” ή “ΚΑΨΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ, (ΟΠΩΣ ΠΧ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΟ 2008), ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΓΕΤΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ”, όπως έγινε, ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ, με τους Αλβανο-Κοσσοβάρους φονιάδες στην Ηλεία, επί “ΒΟΥΔΑ“, που συνεχίζει να θέλει να έχει πολιτικό λόγο, μέσω δήθεν σημαντικών πονημάτων γλειωδών υποκειμένων που τον υμνούν… , αντί να αποσυρθεί και να ασχοληθεί με την Κα Νατάσα και την περαιτέρω πρόοδο των διδύμων!..

** Κοντεύει να καταληφθεί η Ελλάς πλήρως από άλλες Φυλές, και ακόμα αποκαλούμαστε οι Έλληνες ρατσιστές, από τα ίδια ανθελληνικά στόματα και μάλιστα και από Φυλές, που πολλές εξ αυτών δεν έχουν ιδέα τί θα πει ξένος στην χώρα τους!..

-/- 

Από πότε γράφαμε εδώ πως η “ΕΥΠ” δεν θα πρέπει να αφήσει να “περάσει” η νύχτα στους Αλβανούς, αναφέροντας πως οι περισσότεροι εξ αυτών ελέγχονται από τις Α/”ΜΥ”, με ό,τι αυτό “εν εκτάσει” σημαίνει;

Από πότε γράψαμε εδώ πως πχ πίσω από το φαινόμενο της βίας των νέων και των συμμοριών στις γειτονιές των Μεγαλουπόλεων είναι οι Α/”Μ.Υ.”; Πόσο γέλιο θα έριξαν όλοι οι άσχετοι, έ; Και τί επίθετα δεν θα μας προσέδωσαν, ε; Οι… ειδικοί!.. Αχαχαχαχαχαχα!.. Η περίπτωση αυτή είναι μία εξ αυτών που δεν θέλουμε, για άλλη μια φορά, να επαληθευτούμε!.. Πιστέψτε μας!.. 

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΕΑ (ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΛΠ), ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΑΣΣΕΙ “ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΕΣΕΙ” ΤΟΥ!.. ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ “ΤΑ ΚΟΖΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ” ΑΜΕΣΩΣ, ΔΙΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε/ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΗΣ Ε/ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!..

19. Ο ΡΤΕ κατάντησε φερέφωνο των “δικών” του και δη των ΤΕΔ! Ζήτησε, προσφάτως, και πάλι τα “F-16” από τον “Τζο”, χωρίς όρους φυσικά, προϋποθέσεις, κλπ, (αν δεν σφάλλω στην τελευταία τηλ-κή επικοινωνία τους), προσθέτοντας πως θέλει και την άρση του “εμπάργκο” που του έχει επιβάλλει ο Καναδάς!

Γιατί το έκανε;

Διότι, για σκεφτείτε μόνοι σας, τί τους παρείχε (ΤΕΔ – τ/”Πολεμική Βιομηχανία”) ο Καναδάς που με το “εμπάργκο” του στερήθηκαν, οεο;

20. Φιλαράκο, σου απαντώ ευθέως! Οι Μυτιληνιοί, με την γενικότερη έννοια, (Λέσβιοι εννοώ), απεδείχθησαν ΜΑΛΑΚΕΣ (!), για να μην σου γράψω και πολύ (!) ΜΑΛΑΚΕΣ, αφού επέλεξαν και πάλι Περιφερειάρχη τον ίδιο πολιτικά ανήθικο (κατ΄ελάχιστον) άνθρωπο και όχι ένα ΔΙΑΜΑΝΤΙ (!), όχι μόνον των “ΕΕΔ”, αλλά ευρύτερα της Φυλής μας, τον Στρατηγό και τέως Α/ΓΕΣ και τέως ΥΠΑΜ ΣΤΕΦΑΝΗ, που και αυτός είναι από την Λέσβο (απ’ το 2ο, μετά τον Μανταμάδο, Κομμουνιστοχώρι του νησιού, την Αγιάσσο)!..

Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΗΘΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΑΠΕΔΩΣΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΕΜΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΨΥΧΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΞΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ… ΜΗΔΕΝΙΚΑ!..

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ, ΣΤΟ ΤΕΛΌΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ!..

ΕΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ, ΑΝ Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ “ΜΕ ΜΑΤΙ” Κ.Κ.Μ. ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ, Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ… ΦΑΝΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ‘ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ! ΜΑΚΑΡΙ, ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΤΩΡΑ!..

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΕΡ-ΧΗ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΝΑ… ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΣΩ ΤΟΝ… ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ, (ΕΧΕ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ), ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΩ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΜΩΣ, ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ, ΟΡΙΣΤΕ, ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ! ΤΊ; ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ… ΣΚΑΤΑ!.. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!..

21. “Αυτό έλλειπε”, όπως λέμε, ο Κώστας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ να μην ήταν υπέρ της Κας Λαλέ και του φοβερού, του αθάνατου αυτού… έργου της, εικαστικού… καλλιτεχνήματός της!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ”!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΓΙΑ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

Κάθε τίτλος προσφορά του κράτους στον «αιώνιο κλέφτη»!

Κάθε τίτλος προσφορά του κράτους στον «αιώνιο κλέφτη»!

ΠΑΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. 65 61

Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023

Το βαθύ Κράτος είναι ερωτευμένο με το τριφύλλι και του χαρίζει μία ακόμα χάρτινη νίκη και τους τίτλους. Έτσι έγινε και σήμερα στη Λεωφόρο για το μπάσκετ Γυναικών, όπου σήμερα δεν χρειάστηκε να πάρει το ματς στα χαρτιά, αλλά χρησιμοποιήθηκαν τα γνωστά αθέμιτα μέσα για τους «κλέφτες». Με την κρατική αβάντα και την ανοχή στην φοροδιαφυγή «γεννήθηκαν» συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, με σκοπό να σταματήσουν την ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ του Θρύλου σε όλα τα αθλήματα.

Για τον Παναθηναϊκό, μόνο τα χαρτιά υπάρχουν απέναντι στον αιώνιο δυνάστη. Το έχει αποδείξει επανειλημμένα η ιστορία.

Πριν από λίγους μήνες, στο ποδόσφαιρο πήραν το ματς στα χαρτιά, επειδή έσκασε μία κροτίδα εκτός αγωνιστικού χώρου και έπεσε κάτω ο Χουάνκαρ!

Πριν από λίγες μέρες, , προκρίθηκαν με χάρτινο τρόπο στα ημιτελικά του λιγκ καπ στο βόλεϊ, χάρη σε μια δικαστική απόφαση άνευ προηγουμένου που αποτέλεσε λύτρωση για το τμήμα βόλεϊ του τριφυλλιού. Μέσα στο γήπεδο έχαναν με 1-0 σετ, ενώ έχασαν και λίγες μέρες αργότερα για το πρωτάθλημα με 3-1. Όμως η κυβέρνηση, η αστυνομία και το δικαιοδοτικό όργανο, έκαναν το καθήκον τους για την αγαπημένη ομάδα του βαθέως κράτους που μπορεί να ελπίζει σε έναν χάρτινο τίτλο.

Από την άλλη πλευρά, το βαθύ κράτος χαϊδεύει διαρκώς τον σύλλογο με σήμα το τριφύλλι και συνεχίζει να σιωπά στις απίστευτες καταγγελίες του Προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Μιχάλη Κουντούρη, περί φοροδιαφυγής των άλλων ανταγωνιστριών Ομάδων, μη εξαιρουμένου βεβαίως του Βάζελου!..

Να σημειωθεί ότι έγινε άλλο ένα ντέρμπι με κόσμο, με φιλοξενούμενο τον Ολυμπιακό, όπως σήμερα στη Λεωφόρο και πριν από λίγες μέρες στα Λιόσια στο χάντμπολ, υπό την ανοχή του κράτους, το οποίο παίρνει επιλεκτικές αποφάσεις με μοναδικό αποδέκτη σε όλα αυτά τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.

 

Έτσι κάθε ήττα των Πειραιωτών από τους αποδεδειγμένα «φοροφυγάδες», όπως η σημερινή είναι αφιερωμένη στους κυρίους υπουργούς Χατζηδάκη και Βρούτση που ακόμα δεν έχουν ασχοληθεί και «πίνουν» στην υγειά των κορόϊδων!..
-/-