Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΚΡΥΦΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟΣ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!..

Φίλοι μου / μας!

 Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός με την προσβολή της ε/Σημαίας από την… Κα Λαλέ, την… “Καλλιτέχνιδα”, παρά και το Σύνταγμά μας και τις γι΄ αυτήν – ορθότατα – αυστηρότατες πρόνοιές της!

Κατ’αρχάς, η… Κα αυτή είναι Διεθνίστρια, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει γι΄αυτήν Ελλάδα! Άρα ό,τι έκανε δεν το έκανε μόνον για τις… “γυναικτονίες” (sic) στην Ελλάδα, αλλά και διότι μισεί την Σημαία μας και ό,τι αυτή εκφράζει!..

Η… Κα αυτή μας έδειξε παράλληλα ότι υπάρχει και βαθιά σαπίλα και (!) στο διπλωματικό Σώμα, αφού ίσως  ακρίτως και όχι εσκεμμένως της έδωσαν θέση στο Προξενείο μας, κατά την υπόψη έκθεση, κλπ, αλλά έδειξε επίσης, πως όλοι οι διεθνιστές σήμερα, και κυρίως αυτοί που παρουσιάζονται με τον μανδύα του Αριστερού, έχουν όχι μόνον παντού “κονέ”, αλλά και πως κυριαρχούν σχεδόν παντού στο Κράτος μας και στις δομές του!..

Η… Κα αυτή παρουσιάζει, με το δήθεν έργο τέχνης της, την δόλια, άμοιρη και πάρα πολύ… ανεκτική Πατρίδα μας, ως χώρα βασανισμού και δολοφονίας των γυναικών, που είναι κάτι απολύτως ψευδές και συκοφαντικό!

Σας ρωτώ! Γιατί δεν πήρε, πχ την Σημαία της Σ. Αραβίας ή του Ιράν ή του Αφγανιστάν, κλπ, και να παρουσιάσει επάνω της (θα θέλαμε να βλέπαμε το “πώς”), το τί υφίστανται γενικώς στο ΙΣΛΑΜ οι γυναίκες;

Απαντάμε, για να μην… κουράζεστε!

Διότι, αν έκανε κάτι τέτοιο, θα την είχαν “καθαρίσει” σαν αυγό, όπως πχ έκαναν με τον Σαλμάν ΡΟΥΣΝΤΙ των “Σατανικών Στίχων” και σε τόσους άλλους και άλλες ομοίους του!..

Όλοι και όλες, σαν την… Κα αυτή, έχουν μάθει να φυλάνε καλά τον… κολαδούρο τους!..

Φίλοι μου / μας!

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΥΛΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ “ΕΙΝΑΙ”, ΩΣ ΛΑΟΣ! ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΛΛΑΒΗ ΤΗΣ ΦΡΑΣΕΩΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ”! Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΑΡΡΗΚΤΟΝ ΤΗΣ ΣΧΕΣΕΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!..

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο / Η ΚΑΘΕ “ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ” ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ;

ΠΏΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ “ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821, ΠΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΟΥΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΏΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ / ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΗΘΕΝ… ΤΕΧΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΙΩΝΕΙ ΣΑΒΑΝΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ;

ΓΙΑΤΙ Η… ΚΑ ΛΑΛΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ… ΦΟΝΤΟ ΠΧ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ… ΜΑΝΑΣ ΤΗΣ;

Ο “Τουρκόδουλος” Γεραπετρίτης ορθώς αντέδρασε, αλλά μόλις “βγήκε” και μίλησαν η Μπακογιάννη και οι “ΛΟΑΤΚΙ”… προοδευτικοί, “προσκύνησε” ξανά με βαθύτερο μάλιστα τεμενά εκείνου που έκανε στον δικτάτορα ΡΤΕ, όταν αυτός, τις προάλλες, έμπαινε στο Προεδρικό μας Μέγαρο!..

Η … Κα Λαλέ ή … Κα Τουλίπα (τουρκόσπορη;), την Ελλάδα, που σχεδόν ο μισός (!!!) της πληθυσμός, ρε πολιτικοί αλήτες όλων των Κομμάτων, που τάχα δεν το γνωρίζετε… Κε Καιρίδη και λοιποί, είναι ξένοι, νόμιμοι ή λάθρο ή έχουν γίνει πια Έλληνες Β’ γενιάς άλλων… καταγωγών και με συνειδητό οι περισσότεροι μίσος για την χώρα μας, κλπ, την Ελλάδα την χώρα της… πλέριας (sic) ανοχής (!!!), όπου ο καθείς κάνει ό,τι θέλει, όποτε θέλει και όπως θέλει, ξέροντας πως ακόμα και να συλληφθεί, σε λίγο θα είναι και πάλι ελεύθερος, στην Ελλάδα που δικαιώματα έχουν και τα… φίδια, όχι όμως οι Έλληνες, η… Κα αυτή λοιπόν θέλησε, προσβάλλοντας ό,τι πιο ΙΕΡΟ έχει ο κάθε λαός, πόσο μάλλον ο πανάρχαιος ελληνικός (!), ήτοι την Σημαία μας, να μας πει πως σ’ αυτήν την Ελλάδα, που πληρώνουν, Κε Βαζελο-Χατζηδάκη, μόνον οι γνήσιοι Έλληνες και οι όποιοι άλλοι δεν έχουν ακόμα ούτε “PoS” (πέρνα πχ και από την Αχαρνών καμιά βόλτα… ) και που πχ οι Αλβανοί επί ε/χρεοκοπίας έβγαζαν τα λεφτά τους στην Αλβανία, μέσα… σε τάπερ με φαγητό, κλπ, πως σ’ αυτήν την Ελλάδα που φιλοξενεί “κόσμο και κοσμάκη” τουλάχιστον από 3 Ηπείρους, έχουμε πια συνεχώς “γυναικτονίες”* και πως η χώρα μας είναι έτσι όπως τα σύγχρονα Κομμούνια, ήτοι τα Αμερικανο-Κομμούνια του “Σόρος-Σύριζα” και του Χουντοπαίδου-του θέλησαν και θέλουν ακόμα να την παρουσιάζουν, (όπως βεβαίως και ο “Γιδογάμης” του “ΚΙΝΑΛ” / αυτό δεν είναι “ΠΑΣΟΚ” “με τίποτα”), ως μια Ελλάδα “μαύρη και άραχλη”, που καταπιέζει τον λαό της, χώρα όπου δεν υπάρχουν ελευθερίες ή όπου τυχόν υπάρχουν απλώς καταπατούνται, χώρα που σκοτώνονται οι γυναίκες… σωρηδόν, που παρακολουθούνται οι πολίτες της ακόμα και στις… “WC” τους, πως, πως, πως, ….. !..

“Σάλτα, όπως είσαι μωρή Γωγώ και… κόψε κανά τσαμπί σταφύλια”, καλλιτεχνική παλιο-χαμούρα!..

* Λένε “Γυναικοντονίες” και δεν αντιλαμβάνονται ότι μειώνουν έτσι το γυναικείο φύλλο, την ίδια την υπόσταση της γυναίκας, απλώς και μόνον για να προσδώσουν και στους φόνους αυτούς ιδεολογικό πρόσημο οι ανόητοι!.. Έχουμε γράψει εδώ στον “Ε.Θ.”σχετικά με το θέμα αυτό, λαβόντες συγκεκριμένη και άκρως επιχειρηματολογημένη θέση και άποψη!..

-/-

Συνεχίζουμε!

Ντροπή ρε ξεφτίλες, ντροπή και σε σένα Κε Π-Θγέ, που αντί να εγκληθεί αμέσως η Κα αυτή, αλλά και ο Πρόξενος στις Η.Π.Α., όπως και όσοι επέτρεψαν να τεθεί σε δημοσία θέα αυτό το, υβριστικό και συκοφαντικό των ΕΛΛΗΝΩΝ αδιακρίτως / “ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ”, εξάμβλωμα, της κάνατε και… “προμόσιον”, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία και σε όλα τα αντεθνικά σκουλήκια, με πρώτους τους πρώην Κομμουνιστάς και νυν Αμερικανοαριστεροδιεθνιστές του “Σόρος-Σύριζα”, στα όποια αναρχο-Κομμούνια, αλλά και στους Αμερικανοφιλελευθεροδιεθνιστές της ΝΔούλας και μαζί και του αμερικανικού “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ”, να ρίξουν και πάλι τα βρώμικα, τα απολύτως ιογενή τους πτύελα, λέγε με σάλια, επάνω στις αξίες, στις αρχές και στα ΙΕΡΑ “ΠΙΣΤΕΥΩ” γενεών και γενεών Ελλήνων!…

Προσέξτε τώρα το… γενικότερο, από το πιο πάνω… ειδικό και συγκεκριμένο γεγονός!

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία! Τα πάντα γίνονται με σχεδιασμό από την “Διεθνή Εξουσία” (από τους απάτρηδες δηλαδή κοσμοκυρίαρχους “Διεθνείς Εβραίους”, που μισούν το ίδιο τους το Κράτος, όταν τυχαίνει να το κυβερνά όχι δικός τους ιδεολογικά πολιτικός φορέας και Π-Θ) και μάλιστα με σχεδιασμό ετών και ετών!..

Ο ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ ΕΙΧΕ ΠΕΙ:

“ΚΤΥΠΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ

ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ”!

Ποιές είναι οι ρίζες των Ελλήνων;

“ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΑΤΡΙΔΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”!

Αυτές είναι!

Η Πατρίδα ξεκάθαρα εκφράζεται στην ΣΗΜΑΙΑ μας! (Μιλάμε αυστηρά για την χώρα μας τώρα)!.. Είναι το ενωτικό όλων μας σύμβολο, που μπορεί να είναι γαλάζια, αλλά που στην πραγματικότητα όμως είναι… κόκκινη, αλλά κόκκινη από το ΑΙΜΑ (!) εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων, που έδωσαν και (!) την ίδια τους την ζωή ακόμα, για αυτό το ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ (!), που καλείται ΕΛΛΑΣ, για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ και όχι κόκκινη απ’ ό,τι άλλο γήϊνο, φθαρτό, περαστικό και ενταγμένο “καθαρά” στα ανθρώπινα και μόνον πάθη!..

Η Σημαία μας, φίλοι μου / μας, δεν προσβάλλεται από την… τέχνη για 1η φορά, από μια στην πραγματικότητα Αμερικανο-Κομμουνίστρια, το νέο αυτό φρούτο που προέκυψε με “CIA-Σχέδιο”, μετά το 1990 και την πτώση της κοκκινο-φασιστικής Σοβιετίας!..

Θυμηθείτε πχ τον Κομμουνιστή και Χουντοτραφέντα ηθοποιό ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ (“Εκείνος και Εκείνος” / “Οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας”, κλπ / πέθανε προ ημερών και ο έτερος της σειράς “Εκείνος και Εκείνος” ηθοποιός Μιχ/λος, σε ηλικία 85 ετών), ο οποίος την είχε αποκαλέσει “πανί”, θυμηθείτε τον τέως Υπουργό (!!!) Μ. Βαρβιτσιώτη, που είχε πει πως ο καθένας έχει δικαίωμα να καίει την Σημαία μας, (είναι ο ίδιος που προ ετών στην Σάμο, κάπνιζε πάνω στην εξέδρα των επισήμων, ελάχιστα πριν εκκινήσει η παρέλαση, όντας το τιμώμενο πρόσωπο), θυμηθείτε επίσης τον μέγα “Αντιστασιακό”… , “Ιταλό”, τέως Νομάρχη Λέσβου και τέως βουλευτή και τέως Υπουργό, Κρητικό και μεγαλογαμπρό Ν. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ, ο οποίος επί Σημίτη (Α’ Τετραετία), είχε πει πως “δεν θα αργήσει ο καιρός που θα αφαιρεθεί ο Σταυρός από την Σημαία μας και θα παραμείνουν μόνον οι λωρίδες”, θυμηθείτε όμως και το ροζουλί “Χουντόπαιδο”, που όταν κυβέρνησε και πάντα με εντολή του, όταν ο φανερός (!) “στρατός” του (ακτιβιστές, όπως τους ονόμασαν οι ίδιοι επίτηδες, λέγε με “Ρουβίκωνας”) και οι… συνεργαζόμενοι “ΑΝΤΑΡ-CIA”, “ANTI-FA”, “Αναρχο-Κομμούνια”, εισαγόμενοι Σορίτες “Μπαχαλάκηδες” (οι των Εξαρχείων τότε, που σήμερα… διέρρευσαν και αλλού, όπως σε Κυψέλη, Κουκάκι, Αχαρνών), κλπ, έβλεπε άνθρωπο να φέρει ελληνική σημαία, είτε σε μπλούζα που τυχόν φορούσε, είτε στο σπίτι του, είτε μιλούσε… ελληνικά, κλπ, κλπ, κλπ, τον εσκύλευε πολλαπλώς, υβρίζοντάς τον, πχ ως Φασίστα, ως “Χ. Αυγίτη”, δέρνοντάς τον, γυμνώνοντάς τον, κλέβοντάς τον, κλπ, κλπ, κλπ!.. (Ο… “στρατός” αυτός, εννοείται)!..

Επίσης! Η νυν “Ευρωπαϊκή Κ-Β”, διότι περί αυτού πρόκειται, αποφάσισε να υλοποιήσει απόφαση της προηγουμένης ομοίας Κ-Β, τότε που έστω και ατύπως “ΥΠΕΞ” (ή αν θέλετε “Υπεύθυνη Περί Τα Εξωτερικά” της Ενώσεως), ήταν η Κα ΜΟΓΚΕΡΙΝΙ, η οποία είχε πει ότι η Ευρώπη είναι μέρος / “κομμάτι” και εφαρμοστής (!) της “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ” και πως οι εθνικές σημαίες των Κρατών – Μελών της Ενώσεως θα έπρεπε να αφαιρεθούν από τους ιστούς στις έδρες των όποιων ευρωπαϊκών Οργανισμών, όπως πχ από την Ευρωβουλή, κλπ!..

Ε, αυτό λοιπόν απεφάσισε να το υλοποιήσει τώρα ο νυν Ευρ. /”ΥΠΕΞ”, Κος Ζοζέ ΜΠΟΡΕΛ!.. Καταλάβατε;

Προσθέστε στα ελάχιστα παραπάνω και την Α-ΠΑΙΔΕΙΑ (!) στα ε/Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια και Παν-μια, (που σχεδόν Κομμουνιστοκρατούνται από πλευράς εκπ-κών), όπου δεν διδάσκεται πια ΟΥΔΕΝ (!) ΕΛΛΗΝΙΚΟ και πάντα “με κεντρική Κρατική γραμμή” συμβαίνει αυτό, όπου δεν διδάσκεται πια η εθνική μας Ιστορία “εν εκτάσει” και όπως θα έπρεπε, αλλά απλώς αναφέρεται το ίδιο όπως και των άλλων λαών, με αποτέλεσμα ξένες ΜΥ, όπως πχ αυτή των Αλβανών, των Τούρκων στην Δ. Θράκη, κλπ, εδώ και χρόνια, να έχουν “περάσει” στην χώρα μας και στα όποιας κατηγορίας “σχολειά” της, βιβλία ε/Ιστορίας γραμμένα στα ελληνικά, αλλά με την αλβανική… θέαση, την τουρκική, κλπ!..

Τελιώνει (πιστεύουν οι “Παγκοσμιο-σχεδιαστές”) η Πατρίδα μας, αφού δεν θα “γεννά” πια ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ μέσα απο τα “Σχολειά” της!..

Θυμηθείτε και την Κα Υπουργό Δόμνα ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, η οποία μας είπε σχεδόν πρόσφατα, (στην Βουλή και απαντώντας σε Βουλευτή της Αντιπολιτεύσεως), πως ορθώς (!) δεν έχουμε προσευχή και ελληνικό εθνικό ύμνο στα Σχολεία μας! Έτσι γίνεται στις Η.Π.Α. ή στην Γερμανία ή στην Γαλλία, Κα… Δόμνα; Δεν αναφέρομαι φυσικά σε Ισλαμικές χώρες! Προς τιμήν του, ψάξτε, αν θέλετε, τί ακριβώς είχε δηλώσει για το θέμα ο νυν επικεφαλής της Αιγύπτου, Στρατάρχης ΣΙΣΙ και θα εκπλαγείτε, όσο ψυχρή και ιδεολογικά συνειδητή και να είστε, στην γραμμή φυσικά της εξυοηρετήσεως ενός ασαφούς και αρκούντως θολού διεθνιστικού οράματος!..

Από Δόμνες, εσάς αξιότιμε και όμορφη Κα Υπουργέ, γνωρίζω, καθώς και την Θρακιώτισσα Καπετάνισσα… Δόμνα ΒΙΣΒΥΖΗ, στα πλοία της οποίας προ-επαναστατικά, πολέμησε και ο προ-προ-προ-προ-προ-προ… Παππούς μου! Μόνον που εσείς, αν ήσασταν άνδρας, όπως φυσικά και εκείνη η ηρωίδα μας, θα λέγαμε ή ορθότερα θα γράφαμε πως δεν μοιάζεται ούτε σε μια τρίχα, από τους γεννητικούς αδένες του! Τώρα, τί αντίστοιχο να γράφαμε δηλαδή, που είστε και οι δύο ανήκουσες στο γυναικείο φύλλο; Πάντως καταλάβατε!..

Και μετά από την παρουσίαση του θέματος αυτού επαρκώς και εντόνως από τα κατευθυνόμενα ε/ΜΜΕ, δεχθήκαμε, οι όποιοι ανυπεράσπιστοι άμοιροι Έλληνες, τον καταιγισμό προπαγάνδας όλων σχεδόν των αργυρώνητων και τσεπολάγνων γλειωδών επαγγελματιών δημ/φων, (και φυσικά όχι μόνον αυτών, αλλά κυρίως αυτών), πως το έργο της… Κας Λαλέ επρόκειτο για… τέχνη, πως “είμαστε υπέρ της Ελευθερίας της Τέχνης”, και άλλα πολλά εσκεμμένως… πομπώδη και… πανηγυρικά, ώστε να πειστούμε (!) πως ΟΡΘΩΣ (!) έγινε πατσαβούρα η σημαία με την οποίαν ετάφησαν εκ-ρια Ελλήνων και Ελληνίδων, πολεμώντας για τα ΙΕΡΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η… ΚΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ, “ΤΟΙΣ ΚΥΣΙΝ” (ΗΤΟΙ, ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ)!..

Είναι αυτοί οι ίδιοι που κάποτε τραγουδούσαν “αυτή η γη είναι δική τους και δική μας”, όταν ήσαν οι χαμένοι του ε/ λεγόμενου εμφυλίου, αλλά πλέον φαίνεται πως πια την θέλουν μόνον δική τους, μετά από την μεταπολεμική νίκη τους κατά τα χρόνια της Ειρήνης στην Ελλάδα!..

Να σας θυμίσω, επειδή οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ξεχνάμε, πως οι πολιτικοί μας και ο Π-Θ (και φυσικά, όχι μόνον ο Μητσοτάκης), δεν λένε πια, εδώ και καιρό, “Ελληνίδες Έλληνες”, αλλά εσκεμμένως το “Συμπολίτες” μου και παπάρια, αφού κάνουν (και!) την Ελλάδα, σιγά – σιγά με το ζόρι πολυεθνική, παραδίδοντάς την, λες και είναι δικιά τους, στους ξένους! Μόνον όταν συμβαίνει κάτι κακό λένε όλοι τους, οι Έλληνες είναι έτσι, αλλιώς και αλλιώτικα, κλπ, όπως πχ ρατσιστές, ομοφοβικοί, φασίστες, κακοί οδηγοί, κλπ, αναλόγως με την κάθε φορά περίσταση και κατάσταση! Ποτέ όμως δεν μας είπαν πχ γιατί οι Πρόεδροι των Η.Π.Α. βάζουν κάθε φορά που ανακρούεται ο εθνικός ύμνος των Η.Π.Α. το χέρι τους στην καρδιά τους και αν αυτό είναι… εθνικιστικό, φασιστικό, πατριωτικό, κλπ, όταν θέλουν να “κολλήσουν”, δια χαρακτηρισμών, ετικέττες στον ε/λαό!.. Γιατί όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι ενοχλούνται μόνον όταν οι Έλληνες εκδηλώνουν τον Πατριωτισμό τους και μάλιστα τους… κυνηγούν;

Πχ Λένε! Οι Έλληνες τρέχουν πολύ στους δρόμους, οι Έλληνες αυτό και εκείνο! Ποτέ δεν θα ακούσετε για ξένο ή ξένη, ξεχνώντας πχ ότι οι μισοί ζώντες στην Αθήνα πολίτες είναι ξένοι!

Οι ξένοι μόνον επαινούνται (9 στις 10 φορές)! Πχ ο “Γιάννης”! Μας έχει “κλάσει” και μάλιστα την 1η φορά κοροϊδέψει χοντρά και δεν εμφανίστηκε στην Εθνική Μπάσκετ όταν χρειάστηκε, όταν απαιτήθηκε, κλπ (“δις” εκλήθη και σε μεγάλες πάντα διοργανώσεις), ενώ δήλωσε στις Η.Π.Α. Νιγηριανός και όχι Έλληνας, όπως και ο ίδιος ο Πρόεδρος των “Ελαφιών” ανέφερε, αλλά στην χώρα μας η προπαγάνδα του “καλού Έλληνα Γιάννη” “καλά κρατεί” διότι είναι πρωτίστως ξένος, αφού τα Όργανα της “Διεθνούς Εξουσίας” κυβερνήτες της χώρας μας ήθελαν και θέλουν να δημιουργήσουν συγκεκριμένες (!) θετικές “εικόνες” και θετικά πρότυπα (!) για τους ξένους, για τους μαύρους, για τους όποιους νέους / καινούργιους “Έλληνες”, κλπ, κλπ, κλπ!.. “ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ”!..

Έτσι, ακούσαμε μέχρι και τον μεγαλο-δημ/φο Οικονόμου, που του είχαμε μια εκτίμηση, κυρίως για την ευφυϊα και ευστροφία του, να… συμβαδίζει με την… Λαλέ και το… έργο τέχνης της! Όταν αναρρωτηθήκαμε “γιατί άραγε και αυτός”, λέγοντας “κρίμα, πολύ κρίμα”, δεν αργήσαμε να πάρουμε την απάντηση από… τον ίδιο, στο ερώτημά μας αυτό! Την απάντησή μας την πήραμε, όταν διαπιστώσαμε πως… έβαψε τα μαλλιά του!.. Καταλάβατε! “Γειά σου” βαψομαλλιά Οικονόμου! Είσαι τελικώς και εσύ “μεγάλη μάρκα”!

Για τον άλλον δημ/φο τον… ένρινο Παυλόπουλο, αν μας ρωτούσατε, θα σας λέγαμε “εν πρώτοις” πως, “το έχει το επίθετο”, για να θημηθούμε και τον λαθρο-λάγνο πρώην ΠτΔ μας, τον καθιερώσαντα το δόγμα της “Παθητικής Αμύνης”, που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε ειπωθεί και ως “ΛΗΣΤΕΨΤΕ και ΒΑΝΔΑΛΕΙΣΤΕ ΑΛΒΑΝΟΙ” ή ως “ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΒΟΥΔΑ”, ενώ, ακολούθως, θα λέγαμε πως ήμασταν σίγουροι για την θέση που αυτός θα ελάμβανε σχετικώς με το… Λαλε-τερατούργημα!

Και ήμασταν σίγουροι, γνωρίζοντες ότι ο δημ/φος Παυλόπουλος ανήκει στους “λείχοντες” γενικώς και αδιακρίτως, και πάντα για την καριέρα του και την πρόοδό της, πως ανήκει στα γνωστά εκείνα ερπετά που ανέρχονται, καταλαβαίνετε “πώς”, ζώντας μέσα στην έπαρση, στην οίηση, στον άκρατο εγωϊσμό!.. Πιο σύντομα, ο Παυλόπουλος ανήκει στη συνομοταξία των δημ/κών Λακκέδων, με το όνομα από το πουλί – όρνιο “Γεραπετρίτης” ή αλλιώς… “σκύβω τώρα και αμέσως”!..

Οι Τούρκοι, Κοι Οικονόμου και Παυλόπουλε, που ασχολείστε καθημερινά με αυτούς, εξ αιτίας του άλλου Τουρκόδουλου δημ/φου Κου Κωστίδη, επειδή μιλάμε για το πιο ΙΕΡΟ ίσως των ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ, όταν ο δυστυχής ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ θέλησε απλώς να κατεβάσει την τ/σημαία από τον ιστό συμβολικά, εκτελέστηκε αμέσως με εντολή της Κας Τσιλέρ και μπράβο της, θα έλεγε κανείς, αν θα πέρναγε επ’ ολίγον στην τ/… όχθη!..

[Ε! Εκεί στην “ΕΥΠ”! Η Τσιλέρ, με τον Μαφιόζο και λαθρέμπορο κάποτε (μέχρι και πυρηνικών υλικών) άνδρα της Οζέρ, (ο μόνος Τούρκος που φέρει / που επέλεξε ορθότερα να φέρει, αν ζει ακόμα, το επώνυμο της συζύγου του), πάει ακόμα βόλτες σε ε/νησιά”];

Από την άλλη πλευρά, οι…κακοί και άξεστοι Τούρκοι, όταν οι Τσέτες, αλλά και οι κανονικοί του τακτικού στρατού Τ/στρατιωτικοί, έστρωσαν στα πόδια του Κεμάλ, την ε/σημαία, αμέσως μετά από την κατάληψη της άδειας Σμύρνης, ο Μουσταφά Κεμάλ, την σήκωσε από την γη και είπε, απευθυνόμενος σ’ εκείνους που έκαναν την βδελυρή αυτή πράξη, πως “η Σημαία είναι το σύμβολο του κάθε Έθνους και πως δεν μπορεί κανείς να συμπεριφέρεται με τον τρόπο αυτόν”, ήτοι έτσι όπως του ζητούσαν!..

Ο σφαγέας, ίσως ένας από τους μεγαλύτερους των τελευταίων 10ετιών, των Ελλήνων στρατιωτικο-πολιτικός Μουσταφά Κεμάλ Πασάς (“Ατα-Τουρκ”), τίμησε την Σημαία μας και δίδαξε, ποιός αυτός (!), ήθος, ενώ εμείς σήμερα κάνουμε την Σημαία μας πατσαβούρα, την καίμε, την σκίζουμε και την δίνουμε στα… σκυλιά, συγγνώμη στις θεραπαινίδες της σύγχρονης… Τέχνης, εικαστικής και όποιας άλλης, στην  πραγματικότητα όμως “Τέχνης Του Κόλου”, με το συμπάθιο, αφού αυτή και τέτοια είναι στην πραγματικότητα, αλλά και εξυπηρετεί ευρύτερες πολιτικές στοχεύσεις και επιδιώξεις!..

Τί μέλλον λοιπόν μπορεί να έχει μια τέτοια χώρα, για πείτε μου!..

Αυτά τα λίγα για την Πατρίδα, από το τρίπτυχο των ριζών μας!

Για θυμηθείτε, τώρα! Την ίδια… τέχνη δεν είχε παρουσιάσει και προ ετών το ίδιο αυτό συνάφι, όταν ένας βρωμιάρης είχε ζωγραφίσει, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, σπέρμα πάνω στον Σταυρό του Χριστού μας;

Τί γινόταν τότε στο τάχα μου θέατρο (στον “Κεραμεικό”), εκείνης της δήθεν… μεγάλης μας ηθοποιού, που ήταν παντρεμένη με εκείνον τον… σφυρίχτρα μεν, αλλά Νο “1” ΔΥΝΑΜΗ στην χώρα μας δε, ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ (!) για μια σειρά από λόγους, που μετά τον χώρισε και πήγαινε με Αλβανούς… εραστές, τους οποίους, ως αντίδωρο ευχαριστίας, έκανε μετά και αυτούς… ηθοποιούς και οι οποίοι, όλως τυχαίως ήσαν όλοι βαθιά μισέλληνες;

Καταλάβατε!..

Έβριζαν λοιπόνντότε έτσι αισχρότατα την Χριστινιακή μας θρησκεία και “δεν έτρεχε τίποτα”, ενώ δυστυχισμένοι και πλεγματικοί… διανοούμενοι, διανοούμενοι της πλάκας και του σωρού (σαν τον Μουστάκα στην γνωστή ταινία, που έκανε τον διανοούμενο για να “ρίξει” την κόρη, και φίλη “του βιβλίου” στην ταινία, του Φωτόπουλου), γνωστά “πιστόλια” του συστήματος, έβγαιναν και τότε και μας μίλαγαν για… τέχνη και… πρόοδο, παρουσιάζοντας και τότε όλους τους διαφωνούντες εμάς, ως φασίστες, συντηρητικούς, οπισθοδρομικούς και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!..

Ήσαν οι ίδιοι, του ιδίου αντεθνικού και μισελληνικού συναφιού, που όταν “στήθηκε” το ψέμα στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών με τον νεαρό προαγωγό Σύρο, που τάχα του μόλυναν το Κοράνι, κλπ, (είχαμε γράψει τότε σχετικώς για το θέμα και την αλήθεια), είχαν “βγει” ως λάβροι υπερασπιστές του ΙΣΛΑΜ!..

Για τόσο μίσος στην Θρησκεία μας και στην Πατρίδα μας μιλάμε!.. Είναι τα ίδια σημερινά Αμερικανο-Κομμούνια που δεν έκαναν καμμία διαδήλωση για τον Αστυνομικό που χαροπαλεύει ακόμα στο “Τζάνειο”, εξ αιτίας των κολόπαιδων – καθικιών και δολοφόνων που μετέτρεψαν σε “Πεδίο Μάχης” τον χώρο έξω από το Γήπεδο του Ρέντη!… Γιατί;

Διότι, ο Αστυνομικός ή ο Μπάτσος κατ΄αυτούς, ορθότερα, και σήμερα, εντάσσεται, απ’ το ίδιο αυτό συνάφι, στο ίδιο ιδεολογικό “κλισέ”, που εντασσόταν (μαζί με το ράσο πάντα βεβαίως), και ο Χωροφύλακας, πριν από 50 και 80 χρόνια! Διαβάστε-το παρακάτω αυτό το “κλισέ” και θυμηθείτε το, αναρρωτόμενοι το πόσο ή και (!) το πόσο Έλληνες μπορεί να το σκέφτηκαν και ακολούθως και να εφήρμοσαν!..

“ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΕΜΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΑΠ’ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ (ΟΧΙ ΕΝΤΕΡΑ) ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΑΠΠΑ, ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ”!..

Αφήρεσε εσκεμμένως ο εβραϊκής καταγωγής τέως Π-Θ Κων-νος Σημίτης το θρήσκευμα από την ταυτότητα των Ελλήνων, έφερε “τα προσωπικά δεδομένα” προκειμένου κατ΄ουσίαν να προστατεύεται το όποιο μορφής έγκλημα και οι εγκληματίες, διότι έτσι επίτασσε η… Ευρώπη, ήτοι η Παγκοσμιοποίηση των ομοφύλων του “Διεθνών Εβραίων”!.. Σήμερα, μετά από κάποια λίγα χρόνια, (διότι δεν γίνονται όλα αυτά μαζί, μιας και έτσι μειώνεται το ποσοστό επιτυχίας υλοποιήσεως των όποιων ριζικών τέτοιων σχεδιασμών), δείτε στο… Πεδίο την συνέχεια όλων αυτών!..

Και μετά από την Θρησκεία μας, που και γι’ αυτήν είπαμε “δυό λόγια” πιο πάνω, το πώς δηλαδή την μεταχειρίζεται το… “Γεραπετρίτικο” στους “Κοσμοκυρίαρχους” “Πολιτικό μας Σύστημα” και σήμερα, δείτε τί γίνεται τώρα και με την οικογένεια!..

Με το ζόρι θέλουν να μας επιβάλλουν (επίτηδες ασφαλώς, όχι πως και οι ίδιοι τους γουστάρουν), τους “ΛΟΑΤΚΙ”, τους κάθε λογής… “Μπιμπίλες” και… “Μπιμπίλισσες” και αναφέρομαι στα “θέλω” όλων αυτών των τάχα μου… προοδευτικών, κλπ, κλπ, κλπ!.. Καταλάβατε!.. Παρουσίασαν μέχρι και “γκάλοπ”, όπου ο ε/λαός παρουσιάζεται τάχα μοιρασμένος στο θέμα του γάμου, (46% με 45%), αλλά επειδή είναι… ηλίθιος ως λαός και δεν καταλαβαίνει ότι η τεκνοθεσία είναι απόρροια του κάθε γάμου, ψήφισε κατά αυτής! (60% – 40%, κλπ)!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Για τόσο μαλάκες μας περνάνε ή είναι (μάλλον αυτό) κυριολεκτικώς “στα παπάρια τους” ο ε/λαός, αφού έχουν το Κράτος, ήτοι την Εξουσία!..

‘Ηταν πράγματι ΑΡΙΣΤΗ (!) έως και άκρως ΕΥΦΥΗΣ (!) για εκκλησιαστική εγκύκλιος, [εκκλησία που πάντα “ομιλεί” με βάση το “Χριστιανικό μας Δόγμα” (βλέπε “Θεία Διδασκαλία”) και την “Ιερά μας Παράδοση”], η τελευταία εγκύκλιος της “ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ”, που αναφερόταν / – ται στο θέμα του γάμου των ομοφύλων και στην… αγορά παιδιών γι’ αυτούς, από μήτρες γυναικών που γίνονται μάνες, αλλά “πετάνε” μετά τα παιδιά τους (τί είδους γυναίκες θα πρέπει να είναι αυτές;)ö αποποιούμενες την μητρότητα για κάποιους κάθε φορά αληθοφανείς λόγους και αιτίες, όπως τότε στις ταινίες με τον Ξανθόπουλο και την Βούρτση, όπου και εκεί είχαμε το “αμάρτησα για το παιδί μου”, αλλά αντιστρόφως, αφού εκεί δεν το / τα εγκατέλειπαν…  (Και εδώ, στο θέμα αυτό, οι αυτο-αποκαλούμενοι… προοδευτικοί και δήθεν υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των γυναικών σιωπούν αιδημόνως, επίτηδες ασφαλώς, λόγω άνωθεν και έξωθεν εντολών που έχουν λάβει, κλπ)!..

Φίλοι μου / μας!

Τυχαίως λέτε να εμφανίστηκαν όλα αυτά μαζί και μάλιστα Χριστουγεννιάτικα, όπου δεν έβαλαν ούτε “για πλάκα” μια φάτνη οι Αντί-Χριστοι, ενώ στα δένδρα που έβαλαν, κρέμμασαν τις μπάλες στα 2,5 μέτρα, για να μην τις κλέψουν ή καταστρέψουν οι αναρχικοί, τα Κομμούνια και οι ντόπιοι και εισαγόμενοι άθεοι διεθνιστές;

Όχι φίλοι μου!.. Είναι τακτική και αυτό!.. Θυμηθείτε πχ πως για το Πάσχα και την πρόκληση των Ορθοδόξων Χριστιανών, αυτοί οι ίδιοι, που έκαναν αγώνα να βγει από το Σύνταγμά μας το ποιά είναι η κρατούσα θρησκεία των Ελλήνων, συνέστησαν Οργάνωση που κάθε “Μεγάλη Παρασκευή”, ακριβώς για να προκαλέσουν, μαζεύονται και ψήνουν και τρώνε αρνιά!..

Ρωτάω! Θα έκαναν κάτι τέτοιο, όλα αυτά τα γεμάτα μίσος για τον άλλον, τον διαφορετικό απ’ αυτούς, αν επρόκειτο πχ για τους Σιϊτες συμπολίτες μας, που κάθε χρόνο μαζεύονται και αυτομαστιγώνονται στον Πειραιά;

Άραγε αυτήν την Ελλάδα η… Κα Λαλέ, η… μεγάλη αυτή εικαστική… καλλιτέχνις δεν την έχει δει ποτέ;

Την Ελλάδα, επίσης, που πούλησε μέχρι και την Ιστορία της στους Σλάβους και όποιους άλλους μισέλληνες κατοικούν σήμερα στα κάποτε ε/εδάφη του κράτους των Σκοπίων, προς χάριν δήθεν της… Ειρήνης και της… Φιλίας των λαών, όπως μας είπαν τότε το ροζ Χουντόπαιδο και ο Σόρος-Κοτζιάς, γιατί άραγε δεν την είδε η… Κα Λαλέ, που έκανε, πάνω στην Σημαία μας, κανόνα στην χώρα μας τις δολοφονίες γυναικών στην χώρα μας;

Αν έκανε αυτό για την Πατρίδα της (δεν την νοιώθει ως τέτοια την Ελλάδα πιστεύουμε, αλλά “ΟΚ”, λέμε εμείς τώρα), τότε πώς θα έπρεπε να φανταζόταν και να διαμόρφωνε την αμερικανική σημαία, με τους σχεδόν καθημερινούς, σε όλη την  επικράτειά της, σκοτωμούς, λόγω της οπλοφορίας των πάντων, στις 6 με 7 Πολιτείες του Κράτους;

Πώς θα έπρεπε να φανταζόταν, και κατόπιν να… δημιουργούσε ως καλλιτέχνις, λέμε τώρα, με τα εκ-ρια νεκρών του “επί Γης Κομμουνιστικού Παραδείσου”, είτε του Σοβιετικού, είτε του Κινεζικού, του Β. Κορεατικού, κλπ, τις σημαίες των Κρατών αυτών; …

Κα Λαλέ ακούς; Άσε την ζωάρα στις Η.Π.Α. και έλα ζήσε εδώ, στην κακιά Ελλάδα, μαζί με τα εκ-ρια των μεταναστών**, που ζουν εδώ και… υποφέρουν, από το πολύ αραλίκι και τα πολλά επιδόματα!.. (“Χρόνια Πολλά”, Κε Παπα…φτωχούλη!.. Λέμε μετανάστη και εκμετάλλευση και αμέσως το μυαλό μας πάει σε εσένα! Γιατί άραγε; Αχααχαχαχαχαχααχαχαα)!.. Ρε, Ουστ!..

** Ναι, πράγματι, Κε Γεωργιάδη! Δεν συμφωνήσατε με τον Πακιστανό για 500.000 εργάτες από την χώρα του, αλλά συζητήσατε για τις “διευκολύνσεις” (!) και έναν πιθανό αριθμό φίλων Πακιστανών, που θα μπορούσε να έρθει στην χώρα για συγκεκριμένη πάντα δουλειά!.. (Εχθροί Πακιστανοί είναι μόνον αυτοί που πιλοτάρουν τώρα τουρκικά μαχητικά και ο νέος Πακιστανός Π-Θ που δήλωσε πως “ΚΆΘΕ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΣ”, ήτοι των Πακιστανών! Όλοι οι υπόλοιποι είναι φίλοι μας! Και οι ραγιάδες ομόφυλοί μας πανηγυρίζουν, Υπουργέ μας)!..

Με την ευκαιρία να σας ρωτήσουμε, Κε Υπουργέ! Επί Μέρκελ, η Ελλάς υπέγραψε, ναι ή όχι, συμφωνία να μεταβαίνουν ως εργάτες στην Γερμανία, Πακιστανοί μεν στην πραγματικότητα, αλλά ως ήδη “έτοιμοι” Έλληνες, που μόνον ως “τράνζιτ” να είδαν πιθανώς την Ελλάδα, αν πχ έγιναν / “βαφτίστηκαν” Έλληνες στα Προξενεία μας στην Γερμανία, μην έχοντας πατήσει ούτε για δευτερόλεπτο το πόδι της στην χώρα μας;

-/-

Συνεχίζουμε!

Ακούσατε ποτέ λοιπόν κανένα μεγάλο ντόπιο πολιτικό όνομα, πχ την Κα Μπακογιάννη, να βγήκε ποτέ και να καταδίκασε την συγκεκριμένη ενέργεια που προσβάλλει την θρησκεία κάποιων άλλων και δη την δική της ως Ελληνίδος;

Εδώ, στην κακιά… φασιστική χώρα που δέρνονται, και μάλιστα αξιωματικά, οι γυναίκες, κατά την… Κα Λαλέ πάντα, και ασφαλώς και κατά τους ομοίους της, έχει συσταθεί μέχρι και σύλλογος Αθέων!.. Στην κακιά μας… φασιστική χώρα, που σκοτώνονται οι γυναίκες, κλπ, κλπ, κλπ!..

Η τακτική, για να επανέλθουμε, είναι: “Πετάμε” στην αρένα, ό,τι και όσα σε αριθμό θέλουμε από θέματα που θέλουμε να “περάσουμε” στην μισητή και (!) θρησκευτικά ΟΡΘΟΔΟΞΗ Ελλάδα, που θέλουμε να ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ, όπως και στον εναπομείναντα λιγοστό πια ΟΡΘΟΔΟΞΟ λαό της και κάποια στο τέλος θα “περάσουν”, αφού κάποιοι, έστω και λίγοι, έστω και ελάχιστοι… μονομάχοι, στο τέλος, θα… φαγωθούν από τα λιοντάρια!.. Καταλαβαίνετε!..

Είπαμε λοιπόν και 1, 2 λογάκια και για την Οικογένεια, για το τρίτο στην σειρά ουσιαστικό του τριπτύχου των ριζών μας!..

Αν λοιπόν δει κανείς όλα τα παραπάνω αναφερθέντα, ερωτώ! Δεν ταιριάζουν απολύτως με την… επιταγή του προσφάτως θανόντος τέως επιτίμου Π-Θ της “Παγκοσμίου Κ-Β” Δρος Χ. ΚΙΣΣΙΝΖΕΡ, ο οποίος όμως, ΠΡΟΣΕΞΤΕ! Ήρθε στην Ελλάδα, λίγο πριν πεθάνει και μετέβη στο Άγιο Όρος (!), -γιατί άραγε;- ενώ εκεί μετέβη προς συνάντησή του και ο νυν Π-Θ μας , Κος Κ.Κ.Μ.! (Δεν ξέρουμε αν έλαβε από τον Δρα κάποιο… “Σχήμα” εκεί, κάποιον νέον… “Τίτλο”, κλπ, αλλά και αυτό να συνέβη, ο Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, επειδή εμείς ψέμματα δεν θα πούμε ποτέ, ΕΠΑΞΙΩΣ ΤΟΝ ΕΛΑΒΕ, ΑΝ ΤΟΥ ΕΔΟΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΛΠ, διότι πράγματι έχει ξεχωριστή ευφυϊα, ευθεία κρίση, όπως και αναλυτική και κυρίως συνδυαστική σκέψη και λογική και είναι… “Asset”, όπως θα έλεγε και το ροζ “Χουντόπαιδο” ή “Ρόντι”, και μάλιστα… “Asset”, όχι μόνον για την Ελλάδα, αλλά και για τον Πλανήτη μας, -ΠΡΟΣΟΧΗ- έτσι όμως όπως τον φαντάζεται η “Διεθνής Εξουσία”, που δεν έχει Πατρίδες και σύνορα και που διαχρονικά διαμόρφωσε όλα τα πολιτικά συστήματα στον Πλανήτη Γη, φυσικά μετά από το ελληνικό παγκόσμιο Πολίτευμα, αυτό της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”)!..

Και πριν κλείσουμε την σημερινή μας παρέμβαση, κάτι ακόμα! Με ποιό δικαίωμα, ρε αρχίδια, ναι, όπως το διαβάζετε, αποκαλείτε δεξιούς, φασίστες, Νεο-Ναζί, οπισθοδρομικούς, “μαύρη αντίδραση” και ό,τι άλλο, στο πλαίσιο της υλοποιήσεως με περισσότερο πρόσφορο τρόπο των ανθελληνικών σας σχεδίων, όσους δεν συμφωνούν μαζί σας; Πού ξέρετε τί ψηφίζει ο καθείς, που τα κάνατε όλα δεξιά ή αριστερά, συντήρηση ή πρόοδο, ημέρα ή νύχτα;

Μάθετε λοιπόν ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ – ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ, ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ, ΣΕ… ΔΕΞΙΟΥΣ, … ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ ΚΑΙ… ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΣΕ ΨΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΥΣ, ΣΕ ΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΥΣ, ΣΕ ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ! ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΏΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΏΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣΤΕ;

ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΡΠΙΖΕΤΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑ, ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ “ΣΤΑ ΙΣΑ” ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ, ΚΛΠ;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ “ΚΟΛΛΑΤΕ” ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΙΚΕΤΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕ “ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ”;

ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ… ΤΟΥ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΕΩΝ ΣΑΣ;

Τέλος, απευθυνόμαστε στα πολιτικά κόμματα και τους καλούμε να βγουν και να μας πουν, πώς εννοούν σήμερα τους εξ Ευρώπης όρους του 19ου αι. “Αριστερά”, “Κέντρο”, “Δεξιά” και ποιό είναι το ακριβές ιδεολογικό τους στίγμα, αφήνοντας τα σάπια και το ψάρεμα σε θολά νερά!..

Κέντρο, στην αρχή, ήταν πχ ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και μάλιστα ΕΘΝΙΚΟ – ΕΘΝΙΚΟΤΑΤΟ, σαν αυτό του Πατέρα του και “Γέρου Της Δημοκρατίας” μας, και ακολούθως έγινε Σοσιαλιστικό, ήτοι Κοινωνικό Πανελλήνιο Κίνημα, χωρίς να απωλέσει ή απορρίψει ποτέ τα εθνικά του και πατριωτικά χαρακτηριστικά, αλλά σήμερα τα όσα πρέσβευε και έλεγε ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ του “Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”, τον χαρακτηρίζουν ως… Δεξιό, τον δε Πατέρα του ως… ακρο-δεξιό, αν όχι, για να το… τραβήξουμε ακόμα περισσότερο, ως… κρυφό “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ”!..

Ακόμα! Τα όσα πίστευε και έλεγε, αλλά και πάλεψε γι΄αυτά ο Εθνάρχης ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, πού κατατάσσονται σήμερα πολιτικά;

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ “ΚΑΘΑΡΑ”, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΑ!.. Καταλάβατε!..

Αυτά φίλοι μου / μας και κάτι ως αρθρογραφικό… επιδόρπιο! Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ -ΚΑΤ΄ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ- ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ!.. ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΑΝ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ, ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΟΥ / ΜΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!..

“Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΩΡΙΣΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΗ”!..

(ΨΆΞΤΕ ΠΟΙΟΣ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ! ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΗ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣΗΜΕΝΗ)!..

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΡΑΣΗ “ΦΑΡΟΣ”, ΦΡΑΣΗ “ΣΤΑΘΜΟΣ”, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΡΗΣΗ “ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ “ΣΑΦΕΣ ΤΟ ΣΟΦΟΝ”!.. ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

Α. Και επειδή, Κα Γεωργία ΛΑΛΕ, είμαστε άνθρωποι και αύριο ξημερώνει η κατ΄εξοχήν ημέρα ΑΓΑΠΗΣ (!), σου ευχόμαστε ειλικρινώς (!!!) “ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ” (!!!), αν πράγματι πάσχεις, όπως διαβάσαμε, από καρκίνο!..

Είθε να επιστρέψεις στην “Τριαδική Θεότητα”! Δεν γράφουμε “να την γνωρίσεις”, αφού την ξέρεις πολύ καλά, ως προερχόμενη από οικογένεια Ελλήνων και καλών Χριστιανών, όπως επίσης διαβάσαμε!..

ΧΡΟΝΙΑ σου ΠΟΛΛΑ“!

-/-

Β. Πώς τους “ξέφυγε” ο ΣΥΜΕΩΝ της Φθιώτιδος; 1000 μπράβο Δέσποτα!..

-/-