ΛΙΓΑ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Οι ΑΓΓΕΛΟΙ ρωτάνε! Ο νέος Α/”ΜΙΤ” Κος Ι. ΚΑΛΙΝ, ήταν στην Δ. Θράκη (στα μέρη μας), την ίδια χρονική περίοδο με εκείνη που βρέθηκε σ’ αυτήν ο Α/”CIA” Κος Μπερνς; Και σε “μια τελική”, “πέρασε” καθόλου τελευταίως απ’εκεί;

Αν “ναι”, πού ακριβώς πήγε, με ποιούς συναντήθηκε και ακόμα, ναι (!), τί… συζήτησε μαζί τους; 

2. Ανόητοι!

Το θέμα δεν είναι το γεγονός (!!!) ότι ΑΠΑΝΤΕΣ (!), εδώ και 10 ετίες, Έλληνες, τουρκικής καταγωγής, Μουσουλμάνοι βουλευτές, στην ελεύθερη Θράκη μας, είναι Τουρκόδουλοι και λακέδες της εκάστοτε τ/ηγεσίας, έχοντας κάνει τα όσα (!) “ανθελληνικά” θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, αλλά το ότι ΤΩΡΑ (!), αυτήν την ιδιαιτέρως κρίσιμη περίοδο για την Πατρίδα μας και γενικότερα, οι Τούρκοι θέλησαν [και το ΠΕ-ΤΥ-ΧΑΝ (!) δια του “Σόρος-Σύριζα” / έχουμε ήδη εξηγήσει το “πώς” και τα “γιατί” σε προηγούμενο άρθρο μας], να βάλλουν στην Βουλή μας τον νέο τους… Αχμέτ ΣΑΔΙΚ, πράκτορα της “ΜΙΤ”, Κο Φερχάτ Οζγκιούρ*, γύρω από τον οποίον έχουν αναπτύξει συγκεκριμένο σχέδιο δράσεως, σε συνδυασμό με τις σταθερές… “ορέξεις τους” στην(!) και για την (!) Θράκη μας!

* Ασχολείται και με το… “business intelligence”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

-/-

Τόσο απλά λοιπόν και, ναι (!) ρε, “ΜΠΡΑΒΟ” στον πρώην Π-Θ μας Κο Κ.Κ.Μ. που το ανέδειξε το θέμα με σαφήνεια και πιθανώς κάπως να πετύχαμε έτσι να το “κάψουμε!..

Ο Κ.Κ.Μ., για όσους ξέρουν από το αντικείμενο “Πληροφορίες – Ασφάλεια” και ξέρουν να καταλαβαίνουν και να / όταν ακούνε(!), είπε την αλήθεια (ήταν 100% ειλικρινής), και εμείς, ας μου επιτραπεί το ρήμα, τον “τσιμπήσαμε” σχετικώς, όταν είπε στην συνέντευξή του στην δημοσιογράφο Κα Μ. Ζαχαρέα (“STAR”), πως κυρίως(!) ανέδειξε το θέμα για τους απέναντι, λέγε με Τούρκους, θέλοντας να (τους) “περάσει” το μήνυμα πως “τέρμα πια τα παιχνίδια σας με την Θράκη μας και ευρύτερα με την Ελλάδα!..

Ο μόνος που κατάλαβε τί “παίζει” και αναφέρθηκε σε “νέο Σαδίκ”, κλπ, μιλώντας για τον Φ. Ο.  ήταν ο Γ. Καρατζαφέρης, που μάλλον μας διαβάζει και αυτός ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΚΑΘΙΚΙΑ (!), (ΞΕΡΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ), ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ… ΤΙΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΝΑ ΑΝΑΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΧΟΥΝΤΑΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΛΟΜΒΑΚΗ!..

ΠΑΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ “ΠΟΥΛΑΤΕ” ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΛΙΚΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Σ’ ΑΥΤΟΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ “ΒΡΩΜΟ-ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ, ΚΛΠ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ Κ.Κ.Μ.!..

2. Είναι τυχαίο που οι του “Σόρος-Σύριζα” εστιάστηκαν στο να προσβάλλουν την ΝΔ και τον πρώην Π-Θ Κ.Κ.Μ. (και μόνον αυτό, οι ηλίθιοι, σε όλη τους την προεκλογική εκστρατεία), στα ακόλουθα θέματα;

α. Στο τάχα μου “Καθεστώς Κ.Κ.Μ.” στην Ελλάδα, μη δημοκρατικό, κλπ, με δήθεν προβλήματα σε όλους τους τομείς και στους θεσμούς της Δημοκρατίας μας, όπως γενικώς στα εξής: “Ελευθερία εκφράσεως”, ελεγχόμενη δημ/φία, ελεγχόμενη δικαιοσύνη, ελεγχόμενη “ΕΥΠ” και παρακολουθούσα τους πάντες και τα πάντα με εντολή Κ.Κ.Μ., κλπ, κλπ, κλπ. (Ειδικώς με το θέμα των παρακολουθήσεων, η “Κουμουνδούρου” προσπάθησε να “περάσει” στον λαό μας ότι ο Κ.Κ.Μ. είναι ένας πολιτικός… μαφιόζος (sic), κάτι που σας το είχαμε γράψει εδώ, στο “σάϊτ” μας /σας, ότι θα το έκανε ο νεο-διεθνιστής “Σόρος-Τσίπρας”! Συνδέστε το αυτό με την ρήση του εξαδέλφου του “Αλέξη” Γ. Τσίπρα, που μόλις “προχθές” απεκάλεσε την “ΕΥΠ” “εγκληματική Οργάνωση”)!

Στόχος:

Να παρουσιασθεί ο Κ.Κ.Μ., [που όλος ο δημοκρατικός Πλανήτης, με πρώτες τις σημερινές Η.Π.Α. των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, (όπως ακόμα και ο πολυσυκοφαντημένος “δικός μας”, ενν. των ΑΓΓΕΛΩΝ, πρώην Πρόεδρος Ρεπουμπλικανός Κος Ν. ΤΡΑΜΠ), τον αποδέχονται ως μέγα νέο Έλληνα διεθνή δημοκράτη ηγέτη], ως περίπου δικτάτορας και σίγουρα να χαρακτηριστεί ως… Ορμπάν και η Πατρίδα μας πως σχεδόν… Χουντοκρατείται!

Στην υλοποίηση του στόχου αυτού η “Κουμουνδούρου” εκπόνησε ένα ολόκληρο σχέδιο, ένα σχέδιο “ΣΥΡΙΖΟ-ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ” κατά (!) του Κ.Κ.Μ., το οποίο “προέβαλε” ο ιδιοκτήτης (;) “δημ/φος” και κομματικός “Κουνελο”-Τσιπρο-εγκάθετος δια της ε/φ του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ”, ε/φ που προσφάτως “έκλεισε”, αφού προφανώς ολοκλήρωσε τον… κύκλο της, ολοκληρώνοντας παράλληλα το σάπιο έργο της, ένα έργο που θύμιζε Σοβιετία σε όλες του τις πτυχές και τις εκφάνσεις και μάλιστα στις πιο μαύρες ολοκληρωτικές εποχές της!…(1923 – 1935 και 1945 – 1970).

Το σχέδιο αυτό βασίστηκε στο Ισραηλινό “PREDATOR (που τουλάχιστον από το 2015 το ήξεραν πολύ καλά οι του “Σόρος-Σύριζα”και στο γεγονός ότι το… θέμα του “PREDATOR” είχε απασχολήσει σχεδόν ολόκληρη την ΕΕ, ανακατεύοντας” τις χώρες όπου… βρέθηκε και… “έπαιξε”, κάτι που σήμαινε πως και στην Ελλάδα δεν θα γινόταν διαφορετικά, όπως και δεν έγινε, ενταγμένο στο θέμα “Πληροφορίες – Ασφάλεια”, που “εν πολλοίς” είναι ένα θέμα “πιάσε λύκο και καβάλα”, όπως και σίγουρα, πολλές φορές και ειδικώς από ερασιτέχνες, ένα θέμα … “παίζω εν ου παικτοίς!..

β. Να καταδειχθεί ύπαρξη μείζονος προβλήματος στο θέμα “ΑΣΦΑΛΕΙΑ”, γενικώς και παντού στην χώρα μας, αφού η “ΑΣΦΑΛΕΙΑ” ήταν ένα από τα πρώτα και κύρια προεκλογικά (2019) θέματα, στα οποία… επένδυε η ΝΔ! Συνεπώς και αυτό θα έπρεπε να αποδομηθεί με κάποιον ή κάποιους τρόπους!..

Είχαμε, -επιμένουμε (!)- το άκρως περίεργο δυστύχημα στα Τέμπη, (το οποίο όπως πληροφορούμαστε ερευνά τώρα, και ΜΠΡΑΒΟ της, η “ΕΥΠ”), στο οποίο ΕΣΤΙΑΣΤΗΚΕ (!) ο “Σόρος-Τσίπρας” στο θέμα ΑΣΦΑΛΕΙΑ και… επένδυσε, ανοήτως, σχεδόν… μονοθεματικά, σχεδόν μονοπωλειακά, προεκλογικά (2023), “ό,τι είχε και δεν είχε”, ενώ 4 χρόνια Κ.Κ.Μ. “πάλευε”, χωρίς αποτέλεσμα, με τις φωτιές, να… ισοφαρίσει τα “ΜΑΤΙ” – “ΜΑΝΤΡΑ”, ώστε να έχει, ως πολιτικό αντίβαρο, κάτι να πει, όταν θα ερχόταν η κατάλληλη στιγμή!.. (Εκλογές).

– Τελικώς και με τα… “ΤΕΜΠΗ” και παρά τα εκ-ρια… δάκρυα, τα περισσότερα κροκοδείλια, που έχυσαν εκεί στο “Σόρος-Κόμμα”, καταθέτοντας όλες τους τις υποκριτικές τους ευαισθησίες, ήτοι ευαισθησίες “του… κόλου”, παρά τις συνεχείς διαδηλώσεις τους, διαμαρτυρίες, κλπ, παρά το ότι απεκάλεσαν μέχρι και “φονιά” τον Π-Θ και δολοφόνο την ΝΔ, κλπ, κλπ, κλπ, κατέληξαν στους… -20° C από την ΝΔ-ούλα! Αχαχαχαχαχαχαχα! Οι Έλληνες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ “Αλέξη”!..

– Στον “Σόρος-Σύριζα” (αφήνω τα Κομμούνια και τους… Ανδρουλάκηδες ή αλλιώς “περασμένα -ΠΑΣΟΚ-ικά- μεγαλεία και διηγώντάς τα να κλαίς”), ακόμα να μας πουν γιατί δεν έκαναν ούτε μια διαδήλωση για το Μάτι και την Μάντρα, τότε που αυτά είχαν, ως γεγονότα, λάβει χώρα, κλπ, κλπ, κλπ! Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά επειδή είναι πολύ… ευαίσθητοι!.. Τότε οι εκδηλώσεις… λύπης τους θα είχαν πραγματική αξία, διότι τότε κυβερνούσαν και έτσι θα γινόντουσαν πιθανώς πιστευτοί στους όποιους, ανάλογους με αυτούς των Τεμπών, … κοπετούς τους!..

Την “ΑΣΦΑΛΕΙΑ” (αυτήν “της καθημερινότητας του πολίτη”, ας την χαρακτηρίσουμε έτσι), οι του “Αλέξη” και ο ίδιος, στο πλαίσιο των αντι-Μητσοτακικών αναφορών τους, κλπ, την συνέδεσαν επίσης, με κάποιον τρόπο και ως συνέχεια, (άλλο μεγάλο τους λάθος) με την “Εθνική Ασφάλεια” λέγοντας “όχι”, κυρίως όπως είπαν για οικονομικούς λόγους, (ένα ακόμα όχι μετά απ’ εκείνα τα “όχι” για τα “Ραφάλ” και για τις Ε-Α / Ε-Γ συμφωνίες), για τα “F-35”, ένα θέμα που έπαιξε σχεδόν προσφάτως θετικά για την Ελλάδα, παρουσιάζοντας παντού και συνεχώς ως αποτυχημένο, στα της εξωτερικής πολιτικής μας, τον Κ.Κ.Μ., λαμβάνοντας τελικώς, από αρχικώς αρνητικές, επαμφοτερίζουσες θέσεις στο θέμα “Τείχος” / Έβρος, “Μεταναστευτικό – Προσφυγικό”, κλπ.

Επίσης, ενέπλεξαν την “ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ” με έναν ακατανόητο και άκρως δυσνόητο – περιπεπλεγμένο τρόπο και με τα πιο “βαθιά”, όπως και χρονίζοντα, ΕΤ… τροπάρια / θέματα, θέματα στα οποία οι πανέξυπνοι και άριστοι επαγγελματίες Τούρκοι εντόπισαν, από τότε μάλιστα ακόμα που ήταν Π-Θ ο “Αλέξης”, πως οι υπόψη διεθνιστές ε/καταγωγής είναι από… ζελέδες και ευεπίφοροι σε νέες “Πολιτικές… Πρεσπών” και κυρίως πολιτικές ε/Εθνο-διαλύσεως, μέχρι και… “φτερό στο άνεμο”, στην άσκηση της εξωτερικής μας, εκ μέρους τους, πολιτικής!

Στους Τούρκους αρκούσε το “Διεθνιστής”, (τον ορισμό της λέξεως τον γνωρίζουν άριστα), για να ποντάρουν και σχεδιάσουν την προς εμάς πολιτική τους “πάνω” στον “Αλέξη” και στο “Σόρος-Κόμμα” του!..

Και πάντα, για να μην ξεχνιόμαστε, όλα τα θέματα τα “έπαιζαν” και “παίζουν” οι “Σόρος-Συριζαίοι”, τις περισσότερες φορές κρυφίως (τουλάχιστον τον διεθνισμό των Κομμουνιστών τον ξέρουμε, δεν τον κρύβουν), με διεθνιστική… Ορχήστρα και διεθνιστή… μαέστρο, σαν να είμαστε περίπου, ως χώρα, … Λουξεμβούργο ή… Λιχτενστάϊν, κινούμενοι, οι πολιτικά αλητήριοι, αισχρά και απολύτως ψευδώς, μέχρι και… στις συχνότητες – μπάντες του πολιτικού… ε/”Εθνικού Κέντρου”!..

– Γράφαμε εδώ, θα το θυμάστε, πως και πάλι τώρα, προεκλογικά (όπως και πριν από τις πρώτες εκλογές που είχαμε τα “Τέμπη”), θα έπρεπε η Κ-Β Κ.Κ.Μ. να ήταν πολύ προσεκτική, μήπως είχαμε και πάλι κάτι “μεγάλο”!..

Και “πέσαμε μέσα”, έστω και αν τα γεγονότα έγιναν επί της Υ/ Κ-Β του Κου Σαρμά, αφού όλοι μας αντιλαμβανόμαστε ότι λογικά και δικαίως αυτά αντικατοπτρίζονται στην Κ-Β Κ.Κ.Μ., που “τύποις”, αλλά και “ουσία”, δεν είναι πια η Κ-Β του τόπου!..

Είχαμε τα της… “Ροδόπης” (που οι του ΡΤΕ χρησιμοποίησαν “στα ίσα”, για τους δόλιους σκοπούς τους τον “Σόρος-Σύριζα” και ο “Αλέξης” κάνει -κατ’ εμάς εσκεμμένως- πως δεν καταλαβαίνει τί και γιατί συνέβη, γενόμενος και πάλι… τ/”πιόνι”, μετά από εκείνο το ταξίδι του στην Τουρκία ως Π-Θ, όταν τον είχαν παγιδεύσει οι της “ΜΙΤ” στην 3ωρη περίπου εκείνη “κατά μόνας” συνομιλία του με τον ΡΤΕ, στο Γραφείο του ΡΤΕ, στην Άγκυρα),

όπως και είχαμε και το πλοιάριο με τους “λάθρο” στα ΝΔ της Πύλου, με τους 79 αποδεδειγμένα νεκρούς και τους πόσους (;) – όσους άλλους δυστυχείς συνανθρώπους μας “έφαγε” το “φρέαρ” του… Ιακώβ, αχαχαχαχαχαχαχα! (Το αλλάξαμε επίτηδες το όνομα του… “πηγαδιού”)!..

Και αυτό είναι ένα άκρως περίεργο ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ συμβάν, ένα συμβάν που αμέσως προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η “Κουμουνδούρου”, που όμως παρά το ότι είναι θέμα, όπως λέμε, “παίζω στο γήπεδό μου”, δεν το χειρίστηκε ορθά, είτε το σχεδίασε με τα διεθνή “κονέ” της στο υπόψη αντικείμενο** , “κονέ”που γνωρίζει άριστα και που τους πλούτισε όλους αυτούς τους… φιλανθρώπους, ασχέτως αν ακόμα πολλοί εξ αυτών κυκλοφορούν και μυρίζουν από την απλυσιά και την βρώμα, είτε όχι!..

** Πολύ περίεργος ο ρόλος της Αιγύπτιας… Ακτιβίστριας, αγαπητοί!.. Είμαστε σκληροί, αλλά εκεί στον “Σόρος-Σύριζα” τους έχουμε ικανούς για όλα, αφού πρόκειται για πολιτικές ύαινες, μην ίσως υπολογίζοντας, η μεγάλη πλειοψηφία τους, στην τραγική κατάληξη του συμβάντος! / Εδώ, παρακαλούσε η έγκυος στην “ΜΑΡΦΙΝ” τους φονιάδες της “Κουμουνδούρου”, που ήταν από κάτω από το μπαλκόνι της Τραπέζης, να την σώσουν από την φωτιά και αυτοί, οι τόσο… “me too”, “προοδευτικοί”… εγκληματίες, κλπ, κλπ, κλπ, της φώναζαν “να πεθάνεις μωρή πουτάνα”!..

Για να μην πιάνεστε κορόϊδα! Τους βρώμικους σχεδιασμούς τους γνωρίζουν ελάχιστοι και κυρίως άτομα των ΜΥ φιλίων ή εχθρικών, που σκοπεύουν μονίμως, άλλωστε αυτή είναι η δουλειά τους, τον ή τους αντιπάλους τους! ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΙΛΩ, ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΩ!..

Ασφαλώς όμως και θα μπορεί πίσω από το συμβάν στα “ανοικτά” της Πύλου να κρύβεται και η Τουρκία, (όπως και στα “Τέμπη” / πάτε δείτε τί γράφαμε τότε), όπως ίσως και η Ρωσία (με λιγότερες πιθανότητες), αφού η τ/πολιτική ηγεσία έχει χαρακτηρίσει ως άκρως πολιτικά ικανό και άκρως επικίνδυνο γι’ αυτήν και τους στρατηγικούς της στόχους, τον πρώην Π-Θ Κ.Κ.Μ. και σίγουρα δεν θα τον ήθελε για Π-Θ!

Γιατί λοιπόν να μην σχεδιάσει και επιχειρήσει κάτι μείζον σε βάρος μας, αναδεικνύοντας τις ελλείψεις, παθογένειες, κλπ, ίσως και την ανικανότητα του ε/Κράτους, που όλα αυτά θα αντανακλούσαν στον… Κ.Κ.Μ.;

Μια εβδομάδα τους έμεινε ακόμα, για να κάνουν και κάτι ακόμα! (Ίσως να πήγαιναν για δολοφονία κάποιου σημαίνοντος πολιτικού ή μεγαλο-επιχειρηματία, με την υπόθεση του έμφορτου με όπλα ΙΧ στον Ν. Κόσμο / Δρουγούτι και τους πρόλαβε το ε/Κράτος)!.. ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΣΕΒΑΣΤΕ Π-Θ ΜΑΣ, ΚΕ ΣΑΡΜΑ, ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ… ΑΓΡΥΠΝΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ Ε/Κ-Β, ΠΟΥ ΕΙΘΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΣΤΙΣ 25-06-2023, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!..

Είναι βέβαιο ότι ο ΡΤΕ θα ήθελε να έχει απέναντί του το γι’ αυτόν… “play mobil” “Σόρος-Τσίπρας”, παρά τον Κ.Κ.Μ.!..

Αυτή η εκδοχή είναι πιο πιθανή από την πιο πάνω, την… “Σόρος-Συριζαίϊκη”, ενώ βεβαίως, τυπικώς (!) και μόνον, “παίζει” και η πιθανότητα του “τυχαίου περιστατικού”! (Το πλοιάριο θύμιζε εικόνες 10ετίας 1990, και τους Αλβανούς που ήσαν κρεμασμένοι σαν τα τσαμπιά με τα σταφύλια, στα πλοία που πήγαιναν τότε Ιταλία)!..

-/-

Οι του “Σόρος-Σύριζα”, γνωστοί ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ (διεθνισμό για τον οποίον, δυστυχώς, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να ενημερώσουν τον λαό μας οι της ΝΔ, προφανώς λόγω του συναινετικού… κλίματος της καμπάνιας τους και κυρίως λόγω του “θετικού μηνύματος” που θέλει / που απαιτεί η εκ μέρους τους επιλεγείσα προεκλογική τους τακτική), έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν την Ελλάδα και το ε/”ΛΣ” για το ναυάγιο (λένε, “του κόλου”, “εμείς ερωτήματα θέτουμε”… , κλπ), όπως αρχικώς έπραξε ο πιο πλούσιος Έλληνας (ε/καταγωγής πιο σωστά), Ε/Β Κος Παπαδημούλης, (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΜΚΟ” ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΙΣ), και σχεδόν άπαντες σ’ αυτό το βρωμο-Σόρος-Κόμμα… τους!

Δεν ορρωδούν προ ουδενός και ουδεμιάς, οι “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”!.. Εδώ τα πολιτικά αυτά “λιμά” δεν “ανέκρουσαν πρύμναν” ούτε και με την Κα ΠτΔ, μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ,  ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΗ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ,  ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΑΦΗ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΛΟΓΟ, ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ, ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ “ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ” “ΠΑΛΑΜΙΚΟΥ” ΚΩΝ-ΝΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ!..

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΗΛΥΚΟΣ… ΤΣΑΤΣΟΣ, ΚΑΤΑ 90%, (ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥΣ), ΑΦΟΥ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 10% ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑ ΠτΔ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΕΠΡΕΨΕ, ΕΝΩ Ο Κ. ΤΣΑΤΣΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, “ΤΥΠΟΙΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ”, “ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ”!..

Τα πολιτικά αυτά “Συριζο-Τσογλάνια” του “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, στην Καλαμάτα, (ο άπλυτος μεγαλο-νέος, ένας… Βαλντεράμα “της κακιάς ώρας”, που κούναγε και το δάκτυλό του στην Κα ΠτΔ, ήταν απ’ τα μέλη του “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ” που είχαν επιτεθεί στο γραφείο του πρώην ΥΦΕΞ Κου ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ), δεν “φρενάρησαν” ούτε εμπρός σ’ αυτήν την συγκεκριμένη Κα ΠτΔ, ξέροντας ότι στην Ελλάδα, όχι να υβρίσεις, (ακόμα και τα σύμβολα μας), αλλά και τον χειρότερο φόνο να κάνεις, θα “περάσεις” ίσως μια βόλτα από κάποιες Φυλακές και γρήγορα θα είσαι ελεύθερος!.. Εδώ, ο 11 φορές φονιάς “Μελισσοκόμος” έκανε βόλτες στο Σύνταγμα, συνοδευόμενος από τον τέως Αρχηγό των Αριστερών (sic) Οπαδών του Άρη, εκ Φλωρίνης, αν δεν απατώμαι, επικεφαλής του… ακτιβιστικού (sic) και βεβαίως όχι “Τρομοκρατικού”, αχαχαχαχαχαχαχα, “Συριζο-Ρουβίκωνα”!.. Το θυμάστε;

Γιατί;

Διότι προφανώς μόνον αυτά / μόνον αυτοί έχουν ανθρώπινα αισθήματα και αντιδράσεις, ενώ οι πολιτικοί είναι ένα άλλο είδος ανθρώπου, που δεν κλαίει, δεν πονάει, δεν γελάει, κλπ, εκτός φυσικά του Κου Σόρος-Τσίπρα, που μας είπε μετά την εκλογική του, για άλλη μια φορά, συντριβή, πως και βεβαίως σκέφτηκε να αποχωρήσει, αφού είναι και αυτός άνθρωπος με αισθήματα, κλπ, δηλαδή κανονικός σαν και εμάς, καταλάβατε!..

Ευαίσθητοι, προοδευτικοί, πραγματικοί Πατριώτες, … ομορφότεροι, οι μόνοι φίλοι του λαού και πάντα οι… καλύτεροι, γενικώς, είναι μόνον οι του “Σορος-Σύριζα”, αυτά τα αηδή πολιτικά μεταλλαγμένα Κομμούνια, και βεβαίως όλα τα παραμένοντα ακόμα σε παλαιολιθική μορφή “ορίτζιναλ” Κομμούνια, του ΚΚΕ!.. Όλοι οι άλλοι είναι, και πάλι γενικώς, συντηρητικοί, μαύρη αντίδραση, ξενοκίνητοι, λακέδες, άπονοι, συνεργάτες πάντα των όποιων κατακτητών μας, υποκριτές, φονιάδες του λαού και λακέδες του Κεφάλαιου (όχι του Κεφαλαίου, αχαχαχαχαχαχα), κλπ, κλπ, κλπ!..

γ. Τέλος, οι “Σόρος-Συριζαίοι”, προσπάθησαν να πείσουν, με το ζόρι μάλιστα οι ανόητοι, τον λαό μας ότι, η ακρίβεια είναι “Ακρίβεια Μητσοτάκη”, λες και ο Κοσμάκης, (αν αφαιρέσεις την φανατίλα και την καφρίλα που μπορεί το πρωϊ να ισχυριστεί πως είναι βράδυ και το αντίθετο, μιλώντας για την δική της… αλήθεια και παπάρια), δεν βλέπει, δεν ακούει τί γίνεται γύρω του, στον υπόλοιπο Πλανήτη, αλλά κυττάζει μόνον την ημεδαπή πραγματικότητα, όπως και κυρίως, λες και δεν έζησε και δεν ζει όλη αυτήν την πραγματικότητα!.. (Οι συνεχείς κρίσεις που βιώσαμε και ακόμα βιώνουμε, αρκούν)!..

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ 1980, ΤΟ 2023, ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ… ΤΑΡΤΑΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ 25-06-2023, ΑΦΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 100% ΤΗΝ Κ-Β ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ Κ.Κ.Μ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ Π-Θ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ, “ΚΑΛΑ, ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η Κ-Β ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Ο… “ΜΠΕΙΞΕ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ” Κ. Κ. Μ.“;

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο “ΑΛΕΞΗΣ” ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (!) ΜΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΖΟΝΑ ΕΝΔΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, Ο “Κ.Κ.Μ.” ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΑ Σ’ ΑΥΤΟ, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ – ΤΟΥ!..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ 25-06-2023!

  • 1. ΝΔ: 45% – 47%.
  • 2. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: 15% – 17%.
  • 3. “SOROS-ΣΥΡΙΖΑ”: 15% – 16%
  • 4. ΚΚΕ: 6% – 8%
  • 5. “ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ”: 3% – 5%
  •  6. “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ”: 3% – 4%
  • 7. “NIKH” / “Βοήθειά μας”: 3% Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

3.

Europol’ün terör raporu: PKK, Avrupa’da propaganda için para toplamaya devam etti

Avrupa Birliği Polis Teşkilatı Europol’ün her yıl yayımladığı “Avrupa Birliği (AB) Terörizm Durumu ve Trendi 2023 Raporu”nda, terör örgütü PKK’nın, Avrupa’da propaganda için para toplamayı sürdürdüğü belirtildi.

Europol'ün terör raporu: PKK, Avrupa'da propaganda için para toplamaya devam etti
15.06.2023 

Raporda, terör örgütü PKK’nın, Avrupa’da çok aktif olduğu, idari, istihdam ve finansman amaçları için AB üyesi ülkeleri üs olarak kullandığı kaydedildi.

Avrupa’da aşırı sol eğilimli kişilerin çatışma bölgelerinde terör örgütü PKK’ya katıldığı aktarılan raporda, terör örgütü saflarında savaştıktan sonra geri dönen bu kişilerin, AB üyesi ülkeler açısından tehdit oluşturduğu vurgulandı.

PKK’nın, AB’deki aşırı sol örgütler ve anarşist gruplarla yakın ilişki içerisinde olduğu belirtilen raporda, bu ilişkiler kapsamında Suriye’de YPG unsurlarının bulunduğu bölgelerde aşırı solcu ve anarşist gruplara silahlı eğitim verildiği ifade edildi.

TOPLANAN PARALAR YPG’YE DE GÖNDERİLDİ

YPG’nin Türkiye tarafından PKK’nın uzantısı olarak kabul edildiği anlatılan raporda, terör örgütünün AB’de topladığı paraları, Suriye’de YPG militanlarını desteklemek için kullandığı vurgulandı.

Raporda, PKK’nın “kampanya” adını verdiği para toplama etkinlikleriyle AB topraklarında büyük miktarda fon elde ettiği bildirildi.

2022’de İtalya’da bir kişinin, Almanya’nın Bremen, Kassel, Leverkusen ve Nuremberg şehirlerinde de 4 kişinin PKK terör örgütü üyeliği sebebiyle gözaltına alındığı aktarılan raporda, terör örgütünün AB içerisinde uyuşturucu ticareti ve kaçakçılık yoluyla gelir elde ettiğine işaret edildi.

Raporda, AB vatandaşlığı veya oturumu sahibi olan terör örgütü PKK mensuplarının, Suriye ve Irak’taki çatışma bölgelerine giderek buralarda silahlı çatışmalara katıldıkları ve tüm bu faaliyetlerin PKK’nın ana organizasyonu tarafından yürütüldüğü belirtildi.

Raporda, PKK’nın, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılması ve PKK’nın terör örgütleri listesinden çıkarılması için AB’de lobicilik faaliyetlerinde bulunduğu aktarıldı.

TERÖR, AVRUPA İÇİN TEHDİT OLUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

AB üyesi ülkelerde, 2022’de terörün ciddi tehdit oluşturduğu ifade edilen raporda, geçen yıl AB topraklarında planlanan, başarısız olan ve hayata geçirilen terör saldırısı sayısının 28 olduğu belirtildi.

Hayata geçirilen terör saldırısı sayısının 16 olduğu, 13’ünün aşırı solcu, 2’sinin radikal, birinin aşırı sağcı gruplar tarafından düzenlendiği kaydedildi.

Geçen yıl 93’ü Fransa, 46’sı İspanya, 30’u Almanya ve 22’si Belçika’da olmak üzere, AB üyesi ülkelerde toplam 380 kişinin terör şüphesiyle gözaltına alındığı, sosyal medya ve internetin, terör propagandası ve zayıf kişilerin terör örgütlerince istihdam edilmesi amaçlı kullanıldığı dile getirildi.

Raporda, Europol Direktrü Catherine De Bolle’nin “Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaş, AB’de terörist ve radikallerin olduğu çevreler için olumsuz sonuçlar meydana getirdi. Savaş ilk olarak özellikle aşırı sağcılar olmak üzere radikal gruplarda tepkiye neden oldu ve bazı yabancı savaşçılar çatışmalara katıldı.” değerlendirmesine yer verildi.

Enes KılıçHaber7.com – Gece Editörü

4.

ABD tarihinin en büyük dolandırıcılığı: En az 280 milyar dolar çalındı

ABD’de salgın döneminde, Kovid-19 yardım fonundan 280 milyar dolardan fazla paranın çalındığı, en az 123 milyar doların da israf edildiği ortaya çıktı.

15.06.2023 

Amerikan haber ajansı Associated Press’te (AP) yer alan habere göre; ABD hükümeti, Kovid-19 yardımı olarak toplam 4,2 trilyon dolar ayırdı. Haberde olay, “ABD tarihinin en büyük dolandırıcılığı” olarak nitelendirilirken, bu miktardan 280 milyar dolardan fazlası çalındığı, 123 milyar dolardan fazlasının ise israf edildiği aktarıldı. Bunun da Kovid-19 için yapılan toplam yardımın yüzde 10’una denk geldiği belirtildi.

Müfettişler ve uzmanlar ise, Kovid-19 salgınının başlarında, yardım için ayrılan fonun hızlı bir şekilde dağıtımını yapmaya çalışan hükümeti suçladı. Yardımlara başvurularda kısıtlamaların çok az ve gözetimin yetersiz olduğunu dile getiren uzmanlar, bunun da dolandırıcıların işlerini kolaylaştırdığını ileri sürdü.

Yetkililer, dolandırıcıların hapishanelerdeki mahkumların ve ölülerin sosyal güvenlik numaralarını kullanarak, işsizlik yardımları aldığını ve bunu ülke çapında birçok eyalette yaptıklarını belirtti.

“EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ BİR DOLANDIRICILIK”

Washington Doğu Bölgesi Başsavcılığı’nın Dolandırıcılık ve Beyaz Yaka Suçlar Birimi Şefi Dan Fruchter, “Burada herkesin erişebileceği sonsuz bir para havuzu vardı. İnsanlar, yasal olmasa da sosyal olarak kabul edilebilir bir şey olduğunu düşünerek kendilerini kandırdı” ifadesini kullandı.

ABD Adalet Bakanlığı’nın Kovid-19 Dolandırıcılıklarıyla Mücadele Birimi Yardımcı Direktörü Mike Galdo, yardım fonunun çalınmasıyla ilgili, “Bu, benzeri görülmemiş miktarda bir dolandırıcılık” dedi.

Washington hükümetinin şimdiye kadar aralarında askerler, papazlar, diğer resmi görevliler ve suçluların da bulunduğu 2 bin 230’dan fazla kişiyi dolandırıcılıkla suçlayarak işlem yaptığı ve binlercesinin soruşturmasının ise devam ettiği ifade edildi.

KAYNAK: HABER7
Erkan TaluHaber7.com – Dış Haberler Editörü

5. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ, ΛΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ;