O ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ!…

 1. Στις 22-10-2015 ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» σας έγραφε, στο άρθρο με τίτλο «Διάφορες Πληροφορίες με … (Μέρος 2ο)», ότι  οι  Η.Π.Α. θα στηρίξουν την Τουρκία … Διαβάστε το πάλι!
 2. Στον «ορισμό του τ/αδιεξόδου και το ξεψυχόν θηρίο» σας έγραφε ότι οι Ρ-Τ σχέσεις είναι άθλιες!…  Διαβάστε το πάλι!
 3. Στο «Ρωσική κάθοδος και Ε-Τ σύγκρουση;» σας έγραφε για το «κλείσιμο» των Στενών από την Τουρκία… Διαβάστε το πάλι!
 4. Στο «Μας τελείωσε και η Κούβα και τώρα τί;» σας έγραφε για την υποστήριξη του ΓΓ/ΝΑΤΟ Τζενς Στόλτενμπεργκ προς την Τουρκία και εξηγούσε το γιατί θα «κατέβαιναν» οι Ρώσοι!… Διαβάστε το πάλι!
 5. Στο «Προς Μεγάλο Ισραήλ;» σας έγραφε πως από το 1973 (!) οι Τ- Σ. Αραβικές σχέσεις ήσαν άριστες και πως από τότε οι Σαουδάραβες είχαν δώσει στους Τούρκους χάρτη με τα πετρέλαια του Αιγαίου!… Στο ίδιο άρθρο ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» σας έγραφε πως η κόντρα Η.Π.Α. – Ρωσίας θα ενταθεί κλιμακηδόν επικίνδυνα!… Διαβάστε το πάλι!
 6. Από την αρχή του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΡΥΛΟΥ»… που θα ξαναέλθει (!), ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» σας είχε γράψει για «ΜΙΤ και ISIS…», «ISIS: Τουρκική ή όχι Τερατογέννεση;» Διαβάστε τα και πάλι!
 7. Προτείνω να διαβάσετε και πάλι επίσης φίλοι μου, το: «Προς Ε-Τ Σύγκρουση με Χορηγό Το Ισραήλ;»!… Σημείωση «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ»: Όλα τα άρθρα του «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ» έχουν γραφεί με λογική σειρά – συνέχεια, ώστε οι φίλοι του, ΕΦ’ΟΣΟΝ (!) τα διαβάσουν ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ(!) να αντιληφθούν το πώς φτάσαμε εδώ σήμερα, και τί θα ακολουθήσει στη συνέχεια!…
 8. Τέλος, ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» που πετάει μακριά με τα Τάγματά του και τα εξαπτέρυγά του και βλέπει πολλά … , σας χαρίζει απόψε 2 προβλέψεις του, επί της οποίας σας καλεί να προβληματιστείτε και αν θα έχει χρόνο, θα σας δώσει και επεξηγήσεις, αν δεν τον προλάβουν τα γεγονότα! Και για τις 2 αυτές προβλέψεις ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» προσεύχεται στον «ΥΨΙΣΤΟ» να ΜΗΝ (!) επαληθευτούν!  1η: Δεν θα φτάσουμε ή δύσκολα θα φτάσουμε στις αμερικανικές εκλογές! 2η: Επόμενος, μετά το Παρίσι, στόχος των Τζιχαντιστών είναι η ΡΩΜΗ!!!
 9. Μετά από όλα τα παραπάνω, ΑΝ (!) παρακολουθείτε τον «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ» ΔΕΝ (!) θα … αιφνιδιάζεστε και αν τον … παρακολουθούσατε, ΔΕΝ θα είχατε τυχόν … αιφνιδιαστεί!…

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!

 «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ»

ΥΓ.

 • Καλά στο κράτος που λέγεται Ελλάς ασφάλεια -γενικά- δεν υπάρχει καθόλου; «Έβγαλαν ανοικτά» στο Τ/Ο Σταθμό «STAR», αν δεν απατώμαι, φωτογραφία του Έλληνα που είδε και κατέθεσε για τον Αμπαάουντ, στην Αθήνα, κλπ. Σαν να λένε «ορίστε φάτε τον, αυτός σας έδωσε»!
 • Ε-ΛΕ-ΟΣ πιά, τί γίνεται με τις Υπηρεσίες Ασφαλείας μας; STOP! Τζίζ, τζίζ, τζίζζζζζζ! Ποιός Έλληνας, και όχι μόνον, θα πάει να δώσει πληροφορία -ρίες στο μέλλον σε ελληνικές Υπηρεσίες, με τέτοιες … «συμπεριφορές»;
 • Αφήστε που τόσο καιρό … Κε Ζούκωφ μας λέγανε / -τε ότι οι Γάλλοι, που έλεγαν πως ο εγκέφαλος της τραγωδίας των Παρισίων Αμπααούντ και μερικά άλλα τέρατα – κτήνη φίλοι του κλπ πέρασε -σαν από την Ελλάδα, οι Γάλλοι λοιπόν μας λέγατε πως έλεγαν … «μπούλσιτς» …
 • Κάτι δεν πάει καλά στην Κα Κανελλοπούλου προφανώς!
 • Και για να μην το ξεχάσω! Με την Αλβανική …. Μαφία τί γίνεται; Ο «Σεραφιήλ» και τα εξαπτέρυγά του ισχυρίζονται πως έχει αρχίσει και δραστηριοποιείται! Ασχολείται κανείς;  (Για να χρησιμοποιήσω το ρήμα που πολύ ωραία χρησιμοποίησαν οι Αστυνομικοί, που κυνήγαγαν -πιθανώς- τον Αμπαάουντ, όταν ρωτήθηκαν από τον παραπάνω Έλληνα, προφανώς ποιόν κυνηγάγανε ή τί συμβαίνει κλπ, και του είπαν και σωστά: «ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ»!