Πολλά Τα “Πεταμένα” Μας, Σε… Χαρτοπετσέτες!..

Φίλοι μου / μας!

“ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ” – “ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ” – “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ”!

-/-

1. Και 2 δορυφόρους, τους Αλβανία “Ι” και Αλβανία “ΙΙ”, θα αναπτύξει η Αλβανία, η οποία αναπτύσσει την δική της ατζέντα αμύνης, με την ονομασία “Αλβανική Ατζέντα 2030”, έχοντας ως… “εγκέφαλο” του όλου εγχειρήματος το “Κέντρο Καινοτομίας, Ασφαλείας και Αμύνης”!..

Ο Ράμα (αλά και ο ΥΠΑΜ, Κος Νίκο ΠΕΛΕΣΙ) ευνοεί τις ιδιωτικές επενδύσεις στον Στρατό, κάτι όχι… άσχημο, όταν κάποιος θέλει να έχει κυρίως γρήγορα και θετικά “εν πολλοίς” αποτελέσματα στις ΕΔ του! Το βάρος ήδη έχει “πέσει” στην Μονάδα Κυβερνο-ασφαλείας των “ΑΕΔ”!

2. Τα 35 UH-60 “Black Hawk”, που σχεδόν προσφάτως υπέγραψε, ως προμήθεια, η Ελλάδα με τις Η.Π.Α., εμείς λέμε πως θα πρέπει να τα πάρουμε με την διαδικασία του επείγοντος… “τρόπον τινά”!

3. Πάντα λέγαμε και γράφαμε για τον αγνό ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ και την άδολη ΑΓΑΠΗ προς τις ΕΔ, της οικογενείας του Κου Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!.. Στις 04-04-2024, η “MOTOR OİL” δώρησε στο ΥΕΘΑ έναν ολόκληρο μηχανολογικό εξοπλισμό! ΣΕ-ΒΑ-ΣΜΟΣ!..

4. Αρβανίτης! Ευρωβουλευτής του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, πρώην “βαρύς” Κομμουνιστής, νυν “βαρύς” διεθνιστής και Εθνο-ρουφιάνος!.. Μιλώντας στον “ΣΚΑΪ” ο… Κος Αρβανίτης καταφέρθηκε κατά του Κου Χρυσοχοϊδη, μιλώντας επίσης για… “Παππάδες και Αστυνόμους”, τιμώντας απολύτως τις σκληρο-κομμουνιστικές ρίζες του! Θυμίζω: “Αν δεν κρεμμαστεί και ο τελευταίος Χωροφύλακας (σήμερα Αστυφύλακας), από τα… άντερα του τελευταίου Παππά, αλλαγή δεν γίνεται”!.. (Πιο ήπια έκφραση αυτού είναι η σύγχρονη αποστροφή του “κατά δήλωσή του” κλέφτη Πολλάκη, που είχε πει, “να κλείσουμε και κανέναν Φυλακή”)!..

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΛΠ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ “ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ” ΣΤΙΣ “ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ”; Απάντηση: ΤΑ… ΡΙΑΛΙΑ, ΡΙΑΛΙΑ, ΡΙΑΛΙΑ, έ; 

5. Τί γίνεται με τις ρωσικές δυνάμεις στην περιοχή των υψωμάτων του Γκολάν; 

6. Σεβαστέ, πράγματι, Κε Μπλίνκεν! Ματαίως πασχίζετε οι Αμερικανοί να πείσετε τους Ισραηλινούς, σχετικώς με την Ράφα, κλπ!.. Εκτός του ότι η Κ-Β σας (αυτές των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” εννοώ), δεν έχει φερθεί καλά στο Ισραήλ, (χρόνια τώρα), από ιδεολογική αντιπάθεια στο πρόσωπο του πολλάκις αιρετού (!) Ι/Π-Θ, Κου Β. Ν., εκτός επίσης του γεγονότος πως σε ό,τι αφορά την ΑΣΦΑΛΕΙΑ τους οι Ισραηλινοί δεν καταλαβαίνουν τίποτε και δεν ακούνε κανέναν, να σας θυμίσω πως:

Δεν αρκεί να σκοτώσεις μόνον τα κουνούπια, αλλά μετά θα πρέπει να καθαρίσεις / να αποξηράνεις και το έλος”!.. Οι Ισραηλινοί λοιπόν, να μην σκοτώσουν ούτε όλα τα… κουνούπια, τους λέτε; 

7. Πολύ σωστή η στάση του Α/Προέδρου, Κου Μπάϊντεν, στο θέμα ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ (!!!) που βιώνεται σήμερα στα Α/Παν-μια, με αφορμή τα τεκταινόμενα στην Μ. Ανατολή, μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ!..

Αλήθεια! Μήπως, εδώ στην Ελλάδα, και ειδικώς στον… χώρο των Παν-μίων, άκουσε κανείς τί ακριβώς είπε, ο Κος Μπάϊντεν; Επίσης! Μήπως κανείς άκουσε τί είπαν οι Α/Αστυνομικοί σχετικώς με τον φοιτητικό, κατά του Ισραήλ, … αναβρασμό (sic) στις Η.Π.Α.; (Ειδικώς αυτοί της ΝΥ, για την πόλη τους);

8.  Τί δήλωσε, μόλις “προχθές”, η Κα ΖΑΧΑΡΟΒΑ, σχετικώς με την επικείμενη ΝΑΤΟΪΚΗ άσκηση “ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ” / “STEADFAST DEFENDER”, στην οποίαν θα συμμετάσχουν 10 Έθνη; (Μόνον η Αγγλία, θα “κατεβάσει” προσωπικό 16.000 ατόμων)!.. Είπε: H ΑΣΚΗΣΗ AYTH ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ Η ΔΥΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ“!..

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ… “ΔΙΑΝΑ” ΣΤΗΝ 2 (;) ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ… ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ!

ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ… ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ!..

9. Η Ζαχάροβα είχε πει: Ο Μακρόν παίζει τον… Ναπολέοντα”!.. Αχαχαχαχαχα!.. Πολύ καλή η ατάκα της, πράγματι!.. Θυμίζω τέλος πως, το Παρίσι είναι 1ος στρατηγικός πυρηνικός ρ/στόχος”!..

“Προχθές” και με αφορμή την φερόμενη (!) δήλωση Ντέϊβιντ Κάμερον ότι η Βρετανία έχει δώσει κατάλληλα όπλα, όπως και το “ΟΚ”, στους Ουκρανούς, να τα χρησιμοποιήσουν εντός (!) του ρωσικού εδάφους, αν “σπάσει” η… 1η Ο/γραμμή αμύνης, (μάλλον έχει χάσει κάποιες σκηνές του όλου Ρ-Ο…  έργου ο τέως Βρετανός Π-Θ), η Κα Ζαχάροβα είπε πως η Ρωσία θα απαντήσει ομοίως στην Ευρώπη!..

“Πού πάμε”, αγαπητοί;

10. Εκτιμάται πως, “έτσι όπως πάει το πράγμα”, το 2060 μόνον το 40% των κατοίκων σήμερα της Ελλάδος θα είναι Έλληνες, Κε… Καιρίδη και Κα Υπουργέ “της… ε/Οικογένειας”!.. Τί κάνετε γι’ αυτό, ώστε να μην συμβεί, εκεί στην ε/Κ-Β;

11. Στις 03-04-2024 είχαμε σεισμό 7,5 Ρίχτερ στην Ταϊβάν, ενώ στην Τουρκία θεωρούν βέβαιον έναν σεισμό 7,1 R, και μάλιστα πολύ σύντομα!.. Στην Ελλάδα, και ειδικώς στην.. άναρχη Αθήνα των 6,5 εκ-ρίων κατοίκων, περιμένουν κάτι και αν “ναι”, πότε και τί;

12. Στον “ΣΚΑΪ” ψηφίζουν πια και (!) “Σόρος-Σύριζα” και μάλιστα τον… σκληροπυρηνικό! Έχουν καλέσει, 2, 3 φορές τουλάχιστον, οι Κοι Οικονόμου – Παυλόπουλος, τον σκληρό παλαιό Κομμουνιστή δημ/φο (“Σόρος-Συριζαίος” σήμερα), Κο Σουρμελίδη!.. (Σας είχαμε γράψει για την α/εντολή που έλαβε το Κανάλι αυτό, ώστε να… στηρίξει Κασσελάκη ή και να “μπαλώνει” τα λάθη του, όπως και για το ότι συνέφαγαν οι Αλ Αφούζος και “Αστακο-κυνηγός”)!..

13. “Πολύ μάγκας”, λένε πως ήταν ο Γεωργιάδης στο πρόσφατο συμβάν με τα “Κομμουνο-Συριζόπουλα” στο Βοστάνειο (Ν)!

Όχι, δεν ήταν, δεν είναι! Απλώς, ο Κος Γεωργιάδης, που ήταν ο εαυτός του βεβαίως, φάνηκε τέτοιος, διότι μίλησε και πάλι την γλώσσα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ!..

Όποιος μιλάει με επιχειρήματα, γνωρίζει τα θέματα, όποιος είναι “καθαρός”, σαφής και “εργάτης” στην Υπηρεσία του (και ασφαλώς ξέρει να ομιλεί ελληνικά ορθά, με δομημένο λόγο και με σταθερό ύφος, που δείχνει ότι πιστεύει σε όσα λέει), τότε πάντα φαίνεται… μάγκας, έτσι, όπως θετικά υπενόησαν την σημασία της λέξεως αυτής, αυτοί που το έγραψαν!..

Αυτός είναι ο υπόψη Υπουργός!..

Ο Κος Γεωργιάδης, κυρίως, δεν (!) είναι αυταρχικός, ώστε να μπορεί κάποιος να τον χαρακτηρίσει “μάγκα”, λέξη που είναι τουρκική και σημαίνει “επί λέξει” “ΟΜΑΔΑ” και επί το ελληνικότερον… (μεθερμηνευόμενη η λέξη), “ΚΛΙΚΑ”!..

14. Το “ΤΥΡΙ”από την Λάρισα, ο Λιάγκας, όπως συμβαίνει με όλους τους “Σόρος-Συριζαίους”, (δεν μπορεί ¨γραμμή¨ θα είναι του Κόμματος), είδε και πάλι συγκάλυψη, στο θέμα της δολοφονίας της κοπέλλας έξω από το “Α.Τ.” των Αγίων Αναργύρων!.. Μάλιστα!.. Κάτι άλλο;

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε πως ο Κος / η Κα Κασσελάκης / – κη, δεν βλέπει τίποτα άλλο στην χώρα, εκτός από βία, εγκλήματα και πολιτική / Κ-Β κάλυψη σ’ αυτά!.. 

15. Η “Συνοδευτική Ασφάλεια” του ΡΤΕ αξίζει “1000 μπράβο” και της τα υποβάλλουμε!.. Ξέρουμε τί γράφουμε!..

16. Λαμόγια, που θέλετε να λέγεστε Πολιτικοί (ένιοι ασφαλώς) ή δημ/φοι που αρθρογραφείτε, ο Ε/ΥΠΑΜ δεν είναι… στραγαλατζής, όπως θα έλεγε και ο συγχωρεμένος μεγάλος ηθοποιός μας… Κ.  Χατζηχρήστος, δεν είναι “φτηνός”, [αντιθέτως πρόκειται για ένα 100% καθαρόαιμο πολιτικό ον (!)], ώστε, και να σκέφτεται ακόμα, αμερικανικά ανταλλάγματα, έναντι των Βάσεων της Υπερδυνάμεως στην χώρα μας!..

Επίσης! Τελειώνετε με το παραμύθι ότι ο… “Σόρος-Τσίπρας” [δώστε του τα χαιρετίσματα των Κοστόφσκι, του Σκοπιανού “VMRO” και της… “αυτο-προσδιοριζόμενης” Σελιανόφσκαγια (μελλουσα ΠτΔ των Σκοπίων;) ή όπως αλλιώς την λένε], ξεκίνησε τάχα ό,τι θετικό σήμερα βιώνεται στις Ε-Α σχέσεις!.. Άντε λαμόγια!… Ουστ!..

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ-ΤΟ, ΕΙΝΑΙ “ΛΙΡΑ 100” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ (!) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!..

ΥΓ1. ΟΥΤΕ ΣΑΝ… “ΕΘΝΙΚΟ ΑΜΑΝΑΤΙ” ΔΗΛΑΔΗ, “ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ”, ΡΕ ΟΧΙΕΣ; 

ΥΓ2. Κα Κύρα ΑΔΑΜ! “Έχετε ξεφύγει” στην αρθρογραφία σας και πέφτετε σε λάθη, που αρχίζουν και σας εκθέτουν!

Αλήθεια, εσείς ένα τόσο δυνατό, κριτικό μάλιστα μυαλό και κυρίως μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ (!) Ελληνίδα, έγκριτη δημ/φος μας, ΤΊ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗΝ “ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ” ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, του “Κυκλώματος” Μελισσανίδη

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-