Πρόεδρε Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ! Τώρα…!….

Πρόεδρε!

Χάσαμε χθες (17-01-2024), από τον “Βάζελο” 7-6 στα πέναλτυ και με συνολικό σκορ 8-7 (1-1 το 1ο “ματς” στην… “Περιβόλα”), αποκλειστήκαμε από την συνέχεια του “Κυπέλλου Ελλάδος”, για το 2024!

Θα γράψουμε, για ακόμα μια φορά, ότι η Ομάδα ΑΠΑΙΤΕΙ (!!!) ΔΥΟ (2) “ΓΑΜΆΤΑ” “ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ”, (ευτυχώς σήμερα δεν έπαιξε το “πουλητάρι” ο Ρέτσος* και… φτάσαμε μέχρι τα πέναλτυ με τον Βάζελο, διότι αν έπαιζε θα μας είχαν αποκλείσει στα 90′), δύο (2) ΧΑΦ-ΑΡΕΣ και σίγουρα ένα (1) “γαμάτο” σέντερ φορ!

[Ο Ναβάρο αν είναι σέντερ φορ, εγώ είμαι… “Παππάς Αρμένης”, άσε που, όσο έπαιζε, φαινόμασταν σαν να παίζαμε με 10 παίκτες! Μέχρι να έρθει “σέντερ φορ”, πρέπει να παίζει ο Γιόβετιτς, αφού δεν υπάρχει, για τώρα τουλάχιστον, άλλος, (Ελ Κααμπί στο “Κόπα Άφρικα” και Ελ Καβλαραμπί τραυματίας), ένας Γιόβετιτς, ο οποίος είναι 100% σέντερ φορ και που, μόλις μπήκε, οι αντίπαλοι και (!) τον “ένοιωσαν” και (!) τους αναστάτωσε, παρά τα… γηρατειά του]!..

Πρόεδρε!

Ο Καμαρά, εμείς πιστεύουμε πως 100% πέταξε επίτηδες (!) την μπάλα στο πέναλτυ στα περιστέρια, για να εκδικηθεί εσένα, γράφοντας στα παπάρια του εμάς, τους φιλάθλους, επειδή δεν τον άφησες να φύγει τώρα για την Λυών!.. Θα ήθελε ένα μάθημα, νομίζουμε!.. Τί λες και εσύ;

Και του Καρβάλιο το πέναλτυ, που θα μας έδινε την νίκη και την πρόκριση, ήταν ύποπτο (!!!), αλλά αυτός μάλλον, επειδή δεν έπαιζε τελευταία, έδωσε… πάσα στον Ουκρανό τερματοφύλακα, όπως νομίζουμε, αν και τί “παίζει” και (!) μ’ αυτόν τον παίκτη, που κατ΄εμάς δεν πρόσφερε τίποτα σημαντικό όσο είναι / ήταν στην Ομάδα, εσύ και οι άνθρωποί σου ξέρετε καλύτερα!.. Πιστεύουμε ότι πρέπει να… “σουταριστεί”, μαζί με τους Ρέτσο, Ντόη και όποιους τυχόν άλλους, σαπάκια, … μη Ολυμπιακούς, … πρακτοράκια, κλπ!..

* Πρόεδρε!

Δες όλα, τα τελευταία έστω (!), παιχνίδια μας και θα διαπιστώσεις πως ο Ρέτσος είναι “μέσα” σε όλα τα σε βάρος μας γκολ! Διαλέγω δύο! Αυτό με την “Κούλα”, στο “στημένο” ματς του Ν. Φαλήρου και το άλλο με τον “βάζελο” στην Λεωφόρο, για το Κύπελλο! Ποιός είχε τον Λιβάϊ Γκαρσία; Ποιός είχε τον Ιωαννίδη; (Και το γκολ… “φάβα” του Τσούμπερ, από κεφαλιά – πάσα του Λ. Γ. προήλθε, από το ίδιο σημείο που είχε βάλλει το 1ο γκολ ο παίκτης αυτός!

Αλήθεια! Πού ήταν και πού είναι ο προπονητής και στις 3 πιο πάνω φάσεις γκολ, ώστε να μίλαγε στους παίκτες, ώστε να έκανε κάτι, κλπ; Από το ίδιο σημείο τρώγαμε και πέρυσι γκολ, ελλείψει ικανών “σέντερ μπακ” και φυσικά ελλείψει στρατηγικής αμύνης)!..

Στο ματς με την “Κούλα Β'”, λέγε με Κηφισιά, στην Καισαριανή την Κυριακή (14-01-2023), ο Ρέτσος έπαιζε σαν να φώναζε στον “Μεζουράκια” Μανούχο… “βγάλε” με! (Για εμάς και οι 2 κάρτες που πήρε και τις οποίες επεδίωξε, ήσαν (!) κάρτες, ασχέτως αν τις έβγαλε κλπ, εσκεμμένως, ίσως, ο Διαιτητής)! Να τα λέμε όλα, Πρόεδρε!

Στο 0-2 τα έπαιξε… “όλα για όλα” το “πουλητάρι” αυτό, ώστε… να πάρει 2η κάρτα και να αποβληθεί, μπας και αλλάξει η πορεία του ματς και περίπου (!) τα κατάφερε, (τα ίδια έκανε και στον Βόλο, θυμήσου), και λέμε “περίπου”, αφού στο 85′ μας… λύτρωσε ο Ελ Καβλαραμπί και έτσι του την “χάλασε” / – με, αφού τελικά ίσχυσε το “στα 3 γκολ μετράει το ένα”, κατά το παλιό, των παιδικών μας χρόνων, “στα 3 κόρνερ πέναλτυ”, μιας και δεν το ακύρωσε και αυτό, όπως έπραξε στα προηγούμενα δύο (2), των Μασούρα, Ελ Καβλαραμπί και πάλι, ο Μανούχος!..

Ο Ρέτσος είναι ΑΕΚ τζής (!), όπως και (!) ο Ντόη, η μπάλα που ξέρει είναι “παιδικής χαράς” και “παίζει” πάντα για… τρίτους!.. Κατάλαβες! Εμείς εδώ, από το 1ο φετινό μας “ματς” που ακούσαμε ότι στην 11άδα είναι και ο Ρέτσος, γράψαμε αμέσως για τον ρόλο του! Μπορείς να δεις τα γραπτά μας, εδώ στον “Ε.Θ.”! Γράψαμε, ξαναγράψαμε, ξαναγράψαμε, αλλά… κανείς εκεί στον Σύλλογό μας δεν είδε / δεν διάβασε τίποτα ή μας διάβασαν αλλά μας συνέδεσαν με Ραμπάτ ή Κάϊρο!..

Αυτά Πρόεδρε, όλοι “ΨΗΛΆ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ” και πλέον ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ φέρνοντας ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ και όχι… λιμά, για να κοροϊδεύουν εμάς, το 1ο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΥΛΙΚΟ Σωματείο μας και εσένα, με το να σου τρώνε τα λεφτά σου τζάμπα!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

α. Ρωτάμε τους αξιότιμους προπονητάς (σκάουτερς, κλπ) της Ομάδος! Πχ! Ο Κίνι, ως δεξιό μπακ, πόσο καλύτερος είναι από τον πρώην “δικό” μας και νυν της Κηφισιάς Γιάννη ΜΑΣΟΥΡΑ; Δηλαδή, έστω σαν “μπακ απ” του Ροντινέϊ δεν “στεκόταν” το παιδί αυτό, που αν έμενε, θα έμενε ένα… Ελληνόπουλο, ένα πολύ καλό παικτρόνι και θα γλυτώναμε (ο Πρόεδρος), και λεφτά; 

β. Ακόμα και ο “περιφερόμενος”… λεγεωνάριος Βαφέας, “σέντερ μπακ” και Αρχηγός της Κηφισιάς, είναι πολύ καλύτερος του Ρέτσου και θα έλεγα πως πιθανότατα είναι και του Ντόη!..

γ. Πρόεδρε! “Ανίχνευσε” τον Αναστόπουλο και φέρτον στην Ομάδα, ΑΝ (!) ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝ (!) ΓΙΝΕΤΑΙ!.. Ο Καραβαλιάρ, μάλλον (!), είναι… “μυρωδιάς”! Δεν είναι μόνον τα πιο πάνω γκολ από κόρνερ που τρώμε από το σημείο του πέναλτυ, πάνω – κάτω ή οι ουσιαστικά άνευ αντικειμένου αλλαγές που κάνει σχεδόν στο 80′ με 85′ κάθε φορά!

Χθες, στο Β’ ημ. , και προς το τέλος του ματς, ο Τούρκος προπονητής έβαλε 2 επιπλέον χαφ και είχε 5 κεντρώους παίκτας, ώστε να έχει συνεχώς την μπάλα (να πάρει την κατοχή) και να απειλήσει κάποια στιγμή (όπως και το έκανε με το κολοπαιδάκι τον Βέρμπιτς, σχεδόν με την λήξη των καθυστερήσεων του 90λεπτου) και ο δικός μας έπρεπε να περάσουν σχεδόν 15′, από της εισόδου των +2 πράσινων χαφ, για να ενισχύσει την Ομάδα, προσθέτοντας μεσαίο παίκτη!..

-/-