Ε/ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΡΟΔΟΠΗ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2023!.. (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)!

Φίλοι μου / μας!

1. Για πρώτη φορά, τουλάχιστον τα 10 τελευταία χρόνια, “βγαίνει στο… ευρύ φως”, με το “Τούρκος ψηφίζει Τούρκο”, η ευθεία και αναίσχυντη ανάμειξη του τ/Προξενείου στα εσωτερικά της χώρας μας (και άρα της ίδιας της Τουρκίας / “ΜΙΤ”) και μάλιστα στις εκλογές μας!..

α. Τα πάντα ξεκίνησαν από τις γνωστές δηλώσεις της Κας ΛΑΦΤΣΗ (υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηνής με το Κόμμα του Χουντόπαιδου), συζύγου του πρώην βουλευτή Ροδόπης του “Σόρος-Σύριζα”, Κου Χαρίτου, που… τόλμησε να πει την ΑΛΗΘΕΙΑ, δηλαδή πως νικητής στην Ροδόπη δεν ήταν το “Σόρος-Κόμμα”, στις εκλογές μας της 21ης Μαϊου, αλλά το τ/Προξενείο Κομοτηνής, εξηγώντας μας, κλπ, αναφερόμενη και εστιαζόμενη στον… “Σόρος-Συριζο-νικητή” Κο Οζγκιούρ Φερχάτ, κλπ, κλπ, κλπ!..  [Ακολούθησαν και άλλα στελέχη του “Σόρος-Σύριζα” της περιοχής (2, αν δεν απατώμαι), που την… σιγοντάρισαν]!..

Η ΚΑ ΛΑΦΤΣΗ ΕΙΠΕ 100% ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ Τ/… ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ!

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ 100% ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΘΙΑ! ΤΩΡΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΠΏΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΔΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ, ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! ΙΣΩΣ ΝΑ “ΕΠΕΣΕ” ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΠΏΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ “ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

Η ΚΑ ΛΑΦΤΣΗ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΗ (ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ), ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΣΜΥ”, ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ “ΤΘ”, ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΒΑΘΙΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ, ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΤΙΚΟ ΙΧΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΜΑΣ! Ο ΑΞΚΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ, ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΩΣ, ΞΕΧΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΕΛΑΜΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥ!.. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ “ΕΦΕΥΓΑΝ”, ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΛΟΝΑΝ Η(ΔΙΑΖ) ΔΕΙΛΙΑΖΑΝ, ΝΑΙ ΔΕΙΛΙΑΖΑΝ, ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ!..

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΛΑΦΤΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ!.. ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ!..

β. Είχαμε ζητήσει (ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ), να βρεθούμε με τον γνωστό μας νυν στρατιωτικό Υδκτή της ΕΥΠ για να του αναφέρουμε σχετικώς με 2 πράκτορες, πολύ πριν από τις εκλογές, όταν και θα ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμο και σίγουρα θα ήταν και πιο ορθή χρονικά η στιγμή, ώστε το Κράτος, αλλά και τα Κόμματα, να είχε / – χαν καλύτερη δυνατότητα να αντιμετωπίσει / – σουν το θέμα!

Μας συνέδεσε όμως δυστυχώς, απ’ ευθείας με… Μαρόκο, ίσως (!) πιστεύοντας, λόγω απειρίας στο αντικείμενο, για να μην γράψω κάτι άλλο, ότι θα του ζητούσαμε οι ΑΓΓΕΛΟΙ ρουσφέτι, εκδούλευση ή δεν ξέρω τί άλλο!..

Ο ένας των πρακτόρων ήταν και ΕΙΝΑΙ(!) ο Κος Φερχάτ Οζγκιούρ, ο οποίος έχει, για τουλάχιστον μια 5 ετία, ασχοληθεί και (!) με την συλλογή στρατιωτικών(!) πληροφοριών των ΕΕΔ στην ελεύθερη ΘΡΑΚΗ μας, έχοντας κύριο λόγο στην όλη οργάνωση του αναφερθέντος συστήματος συλλογής, ένα σύστημα που… “ξεκινά” στην περιοχή από την Αδριανούπολη και από το εκεί ευρισκόμενο τ/”Στρατιωτικό Κέντρο Συλλογής Στρατιωτικών Πληροφοριών Θράκης”, της “Υπηρεσίας Στρατιωτικών Πληροφοριών” (“ΥΣΠ”) του τ/ΓΕΕΔ, [μια “ΥΣΠ”, που ως γνωστόν έχει αναπτύξει τέτοια “Κλιμάκια”, (σχεδόν κατά τον τρόπο που έχει αναπτύξει και λειτουργεί τα Κλιμάκιά της η “ΜΙΤ” στην γείτονα, σχεδόν σε όλο το τ/έδαφος], και που καταλήγει στην Κομοτηνή στο τ/Προξενείο!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σχέση του τ/Προξενείου, και συγκεκριμένως του εκεί “κεκαλυμμένου” τ/Στρατιωτικού της “ΥΣΠ”, που ασχολείται με τα αντικείμενα “Συλλογή Στρατιωτικών Πληροφοριών”, “Στρατολόγηση Πληροφοριοδοτών”, “Στρατιωτική Εκπαίδευση της Μειονότητος”, “Επχ-σεις Επιρροής” στην Δ. Θράκη, με στόχο την ευρύτερη επίδραση επ’ όλου γενικώς του διαβιούντος πληθυσμού στην Θράκη μας, δηλαδή επί Χριστιανών και Μουσουλμάνων, όπως και η εύρεση “διόδων” εισόδου (διείσδυση λέγεται) σε ε/κρατικές υπηρεσίες της ε/Πολιτείας στην Θράκη, κλπ, κλπ, κλπ, με το Κλιμάκιο της “ΥΣΠ” Αδριανουπόλεως (του κλιμακίου της στρατιωτικής εκεί “ΜΙΤ”), είναι αμφιμονοσήμαντη και συνεχώς ανατροφοδοτούμενη!..

γ. Γιατί η “ΜΙΤ” θέλει τον Φερχάτ Οζγκιούρ στην ε/ Βουλή τώρα!Ζεϊμπέκ είναι… λαγός του πολυ-εκπαιδευμένου πράκτορος Οζγκιούρ)!..

(1) Κατ’ αρχάς η “ΜΙΤ” ξέρει ότι μόνον μέσω των διεθνιστικών Κομμάτων (κυρίως μέσω των ΚΚΕ“Σόρος-Σύριζα”), μπορεί πια να “ανοίξει δρόμους” καλύτερης διεισδύσεώς της στα ύπατα του Κράτους μας κλιμάκια και πιθανότατα και στην ίδια την Κ-Β μας!

(2) Η “ΜΙΤ” και το τ/ΥΠΕΞ έχει εκτιμήσει (πιστεύει πλέον), πως η “Κουμουνδούρου” λειτουργεί γι’ αυτήν, (λόγω κυρίως της διεθνιστικής ιδεολογίας της, ενός διεθνισμού που εξ ορισμού μάχεται το λεγόμενο “Εθνικό Κράτος”), πολύ καλύτερα στο να υλοποιήσει η Τουρκία τους στόχους της σε βάρος μας! Γι’ αυτό και έβαλε στο “Σόρος-Κόμμα” τον Φ.Ο. και τον “προώθησε” -ουσιαστικά τον επέβαλε- στην μειονότητα!

Ο ΡΤΕ ΘΕΛΕΙ ή ΠΛΕΟΝ ΗΘΕΛΕ, ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ Ε/ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, ΑΦΟΥ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΤΟΝ “ΚΡΑΤΑΕΙ” ΚΙΟΛΑΣ, ΑΠ’ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 3ΩΡΗ, “ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΣ” (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, “ΚΑΙ ΚΑΛΑ”, “ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΣ”), ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΣΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΚΑΙ “ΠΗΡΕ”, ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΙ ΜΙΑ 4ΕΤΙΑ, Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ “ΓΚΟΜΕΝΑ” ΤΟΥ ΔΝΤΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ “ΚΥΨΕΛΙΩΤΗ”, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Π-Θ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΤΟΥ “ΠΗΡΕ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΜΙΤ”! ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!

[ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΔ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΑΘΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Κ-Β, ΜΕ ΤΑ… “PREDATOR” ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ, ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΩΣ Π-Θ, ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ “ΔΙΚΟΙ” ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΜΕΤΑ, ΕΠΙ Κ.Κ.Μ., Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ… “ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ”, ΚΛΠ!

Η Π-ΘΓΙΑ ΤΟΥ “ΕΠΕΣΕ” ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΠΑΙΔΟΥ”, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΕ… 15 ΜΕΛΕΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ “ΙΣΤΟΡΙΑ” ΤΟ “ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΘΗΚΕ, “ΕΚΛΕΙΣΕ” ΕΜΑΘΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; OI ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ “ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ” ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ, ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΑΝ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ]!..

(3) Η “ΜΙΤ” (τ/Προξενείο) ΕΠΡΕΠΕ(!!!) ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕΤΑ Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΑΖΙΚΑ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΛΙΑΝ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ!

Γιατί;

Διότι η έννοια “ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ και ΛΟΙΠΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ” και “ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ” (αλλά και ευρύτερα “ΙΣΛΑΜ και Κομμουνισμός – Διεθνισμός” / θέμα για μελλοντική ανάλυση) είναι έννοιες, όχι απλώς αντίθετες, αλλά έννοιες μονίμως ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ και ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΕΣ!

Η μειονότητα ψήφιζε σταθερά, κυρίως, ΝΔούλα και Πασόκ και ένα πολύ ελαχιστότατο κομμάτι της (σχεδόν μηδενικό), ψήφιζε ΚΚΕ και “Σόρος-Σύριζα”, όταν φυσικά τα υπόψη Κόμματα είχαν – έχουν υποψηφίους τους από την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα της ελεύθερης Θράκης μας!..

Γι’ αυτό, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, το τ/Προξενείο επέλεξε την… μέθοδο των ολιγόλογων, απολύτως σαφών ως νόημα – μήνυμα και συνεχών “SMS” (κυριολεκτικά “βομβαρδισμός”) προς τους μειονοτικούς (Τουρκογενείς-Πομάκους-Ρομά), “ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο”*, σε συνδυασμό με την αδιάλειπτη παρουσία του Φ.Ο. στο εκλογικό αυτό κοινό και με –ΠΡΟΣΟΧΗ (!)– άφθονη υπόγεια παροχή χρήματος!..

ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο Τ/ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Φ.Ο., ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΣΤΕΡΑ ΤΟ Τ/ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!

* Εφ΄όσον τα “SMS” έχουν αποστολέα το τ/Προξενείο (το γράφω “λάϊτ”), τότε το τ/Προξενείο, που ήδη έχει εμπλακεί “έργοις” στα εσωτερικά μας, ως μη όφειλε, παραβιάζοντας το “Διεθνές Δίκαιο” και γενικώς όλα τα μεταξύ των Κρατών συγκεκριμένα πολιτικώς κρατούντα, έχει στείλει μήνυμα που το περιεχόμενό του ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ (!) ΤΗΝ “ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ”, αφού αναφέρεται σε “Τούρκο” και όχι σε “Μουσουλμάνο”, γεγονός που “καθρεφτίζει” ΑΜΕΣΩΣ το τ/ΥΠΕΞ και το νέο του “Αφεντικό”, τον Υπερ-Υπουργό ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ!..

Η Ελλάδα / ΥΠΕΞ (η υπηρεσιακή μας Κ-Β, αν τώρα ανεδύθη το θέμα) θα έπρεπε να προβεί σε αυστηρό διάβημα προς την Άγκυρα τώρα, αλλά και προς όλους τους σχετικούς με το θέμα διεθνείς Οργανισμούς! (Ακούσαμε για τον έμπειρο, κλπ, Κο Κασκαρέλη, αλλά από… “ψητό” τίποτα! Εκτός, αν το γεγονός έλαβε χώρα πριν από την ορκωμοσία της υπηρεσιακής Κ-Β)!.. Αν το θέμα το χειρίστηκε ο Κος Κ.Κ.Μ. ων ακόμα Π-Θ, τότε αυτός μάλλον επέλεξε να το θέσει στον ΡΤΕ στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους, στις 12-07-2023, όπως τον ακούσαμε να λέγει στην συνέντευξή του στον Σάμιο δημοσιογράφο Κο Αφτιά! (“ΣΚΑΪ” 11-06-2023)

(4) Η “ΜΙΤ” θέλει έναν δικό της και άριστα εκπαιδευμένο πράκτορά της στο ε/Κοινοβούλιο, διότι μετά τα όσα “ήρθαν στο φως”,

για την “ΜΙΤ” παρά τον Νεο-Βούδα, όσο αυτός κυβερνούσε, μέσω βουλευτών του (αλλά και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ), που ήθελαν να μάθουν την τ/γλώσσα,

για την “ΜΙΤ” στην Προεδρία της Δημοκρατίας μας με τους τουρκο-ελεγχόμενους / με τις τουρκο-ελεγχόμενες μεταφραστές – τριες,

για την “ΜΙΤ” στο Μαξίμου με φυσική και τεχνική παρουσία επί “Σόρος-Τσίπρα”,

για την “ΜΙΤ” στο στράτευμα μέσω Καθηγητών στην ΣΣΞΓ,

μέσω γλωσσομαθών στελεχών των βαλκανικών γλωσσών υπηρετούντων πιθανώς στις “Πληροφορίες” του ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, κλπ,

μέσω χρηματισμού Ελλήνων αλβανικής καταγωγής (sic), που υπηρετούσαν στον ΕΣ 3μηνο,

μέσω των σχέσεων Αλβανικής – Τουρκικής Πρεσβειών, στην Αθήνα, κλπ, (υπάρχει και σχέδιο μέσω νέων φερόντων την ε/υπηκοότητα, αλλά εχόντων άλλη συνείδηση, διάφορο της ελληνικής, να μπουν στις στρατιωτικές σχολές, κλπ, καταλάβατε / ήδη άρχισε αυτό!), κλπ, κλπ, κλπ,

οι Τούρκοι έχασαν τις προσβάσεις τους στα ύπατα ε/Κυβερνητικά – Προεδρικά Κλιμάκια, ενώ και οι ξένες στην Αθήνα Πρεσβείες πλέον είναι πολύ προσεκτικές (και ορθά!), απέναντί τους, και κυρίως αυτή των Η.Π.Α. (αλλά ακόμα και αυτή της τουλάχιστον θεωρητικώς προσφιλούς των Τούρκων Αγγλίας), της οποίας Αμερικανικής Πρεσβείας ο “ΑΚΑΜ”, επί Πάϊατ, (ο 1ος “ΑΚΑΜ” και πριν αυτός να αλλαγεί, επί του ιδίου Πρέσβεως, αν δεν σφάλλω), είχε  κυριολεκτικώς… ξεσαλώσει πληροφοριακά, λειτουργώντας σχεδόν ως “Όργανο Πληροφοριών” του Τ/ΑΚΑΜ στην Αθήνα!

Εκείνος ο ανεκδιήγητος τότε Αμερικανός “ΑΚΑΜ” του Α/”ΠΝ” έδινε τα πάντα, (ό,τι βεβαίως σχετιζόταν με την Ελλάδα), στον Τ/ομόλογό του, από μίσος προς την Ελλάδα! (Είχε τόσο μίσος αυτός ο άνθρωπος, και μάλιστα ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ (!), εναντίον μας, που και όταν ακόμα επέστρεψε στις Η.Π.Α., κατηγόρησε τις ΕΕΔ, και ευρύτερα την ε/Πολιτεία, ως επαίτες (!!!), επιχειρώντας να προσβάλλει σκαιώς / βάναυσα τις Ε-Α σχέσεις και ουσιαστικά να υπονομεύσει (!!!) όλο αυτό το “σπουδαίο” και “μεγάλο”, που έκτοτε και έως σήμερα οικοδομήθηκε –και ΟΡΘΩΣ(!)– ανάμεσα σε Ελλάδα και Η.Π.Α.!..

[Πρόκειται για αντίστοιχη -σχεδόν (!)- περίπτωση με εκείνη του “δικού” μας εκ Καβάλας Ε-Αμερικανού πράκτορος της “CIA”, που επί πατρός Μητσοτάκη και επί Α. Γ. Παπανδρέου (ο πράκτορας παραδόθηκε με… “108”, απ’ τον έναν Π-Θ στον άλλον!..) μας “έδινε” ό,τι αφορούσε την Τουρκία, μέχρι που τον “έδωσε στεγνά” στις Η.Π.Α., από λάθος ή εσκεμμένως, η Μπενάκη, όταν υπηρετούσε νομίζω στο ΥΠΕΞ μας, σε μια δεξίωση στην Αθήνα, σε στέλεχος της εδώ Α/Πρεσβείας!

Ο “δικός” μας συνελήφθη και καταδικάστηκε, ΟΡΘΩΣ (!) – ΟΡΘΟΤΑΤΑ (!), διότι “μιλάμε” για τις Η.Π.Α., ενώ ο Α/ΑΚΑΜ “έπαιζε την μπαλίτσα του” στην χώρα μας και εμείς τον αφήναμε καταγράφοντας απλώς τις όποιες κινήσεις – πρωτοβουλίες του, κλπ, διότι είμαστε η γνωστή… Ελλάδα, που διακατεχόμενοι από μια απολύτως λανθασμένη νοοτροπία, ΔΕΝ(!) θέλαμε να “ενοχλήσουμε” (η ηγεσία μας), για μια σειρά από λόγους, την Νο “1” στον Κόσμο υπερατλαντική ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ]!..

δ. Ο Φ.Ο, για την Τουρκία, είναι ή ευελπιστεί να γίνει γι’ αυτήν, ό,τι ήταν κάποτε ο αδικοχαμένος Αχμέτ ΣΑΔΙΚ! Στην παρούσα, τόσο κρίσιμη (ιστορική θα υπεστήριζα), συγκυρία, η Τουρκία ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ έναν νέον ΣΑΔΙΚ στην ελεύθερη Θράκη μας, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ένα… ΠΟΛΥ-ΚΛΕΙΔΟ (!), ικανό να “παίξει” σε όλους τους ειρηνικούς και πολεμικούς σχεδιασμούς της εκεί!.. Η ΑΓΚΥΡΑ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ(!) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΝ Φ.Ο. ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ “ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΤΙΑ” ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ 100% ΚΑΙ “ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ” ΝΑ ΕΧΕΙ, ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ, “Α1” ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΦΕΡΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΕΤΟΙΜΑ, “ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ”, ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ… “ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ” ΤΟΝ Φ.Ο.!

2. Μετά από τα παραπάνω!

α. Καμιά ΝΔ δεν δημιούργησε τίποτε για να κάνει τάχα “μπλε” το χρώμα και της Ροδόπης στον Χάρτη μας και παπάρια!..

β. Ορθώς ο Κ.Κ.Μ. “βγήκε” και μίλησε, έστω και αργά, όταν η “ΕΥΠ” τον ενημέρωσε! (Η ευθύνη βαραίνει την “ΕΥΠ”, η οποία μάλλον άργησε να ενημερώσει τον Κο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ)!

Με πολύ σεβασμό, Κε Π-Θ γέ! “Ο.Κ.”! Έπρεπε, κλπ, ήσασταν υποχρεωμένος, κλπ, αλλά εμείς επιμένουμε και το ξαναγράφουμε: Μεγάλο σας λάθος η αποπομπή εκ μέρους σας του Κου Δημητριάδη! Ας είναι όμως, αφού “δεν ωφελεί να κλαίει κανείς πάνω από χυμένο γάλα”, όπως θα έλεγαν και οι Άγγλοι φίλοι μου!..

γ. Ορθώς ο Κος Σκέρτσος μίλησε για “Εθνική Εξαίρεση”, σε ό,τι αφορά τον “Σόρος-Σύριζα” στο θέμα αυτό, αλλά και πάλι είστε ΑΤΟΛΜΟΙ εκεί στην ΝΔ, παρά το σκέλος “ΤΟΛΜΗΡΑ” του άκρως επιτυχημένου “σποτ” σας και του ακόμα πιο επιτυχημένου μουσικού… ντυσίματός του, αφού ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΤΕ, ΘΑ ΕΞΗΓΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ – ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ “ΠΑΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΝ”!.. (Πλην των “ΑΓΓΕΛΩΝ”, μέχρι τώρα έναν μόνον είδαμε και ακούσαμε να ομιλεί για τον “ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ” αυτόν της “Κουμουνδούρου”, σε ένα από τα προεκλογικά “πάνελ” που κάθε βράδυ έχουν τα Τ/Ο Κανάλια! Ήταν σε “πάνελ” του δημ/φου Κου Πολίτη, όπου ένας Κος Κουτσομύτης (;), δημ/φος(;), αν η μνήμη μου δεν με απατά, ανέλυσε και μάλιστα πολύ απλά και κατανοητά αυτόν τον “ΣΥΡΙΖΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ”)!..

δ. Ο Κος Τσίπρας, που έχει πάρει στο Κόμμα του όλα τα στρατιωτικά “ΛΙΜΆ” (με κορυφαίο τον 1ο μεταπολεμικό σύγχρονο στρατιωτικό Προδότη Ναύαρχο Αποστολάκη), αν (!) θέλει να φανεί ΕΛΛΗΝΑΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, όπως λέγει, ας αφήσει… τα πείσματα και… τα γινάτια και ας μας ακούσει, βγάζοντας… ΧΘΕΣ (!) από τα ψηφοδέλτια του Κόμματός του, τον Κο Φ.Ο.!.. (Ο άλλος, ο “Σόρος-Συριζο”-Ζεϊμπέκ είναι βεβαίως και αυτός Τουρκόδουλος, αλλά συνολικώς εξεταζόμενος είναι “Δ.Τ.Π.”, ήτοι “Δια Το Πέος” ή κοινώς “Για Τον Π….ο”)!..

ε. Αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην “Σόρος-Συριζοπούλα” Κα ΛΑΦΤΣΗ, που έστω και την εσχάτη στιγμή ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ, ΜΗ ΟΥΣΑ -ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ- ΔΙΕΘΝΙΣΤΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΑΘΙΑ… ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ 1000 “ΜΠΡΑΒΟ”!..

στ. Η Κα Μπακογιάννη ΕΠΡΑΞΕ ΑΡΙΣΤΑ και ΜΙΛΗΣΕ, ΟΠΩΣ ΜΙΛΗΣΕ, στους Μειονοτικούς, (ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ!!!), αφού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ “ΠΑΓΩΝΙ” ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΪΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΦΤΙΑ!

Η ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ, ΟΤΙ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ Κ-Β ΚΑΙ ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ Ή ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΤΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ!.. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΜΑΛΑΚΕΣ!

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΕ ΑΡΙΣΤΑ!!!..

ΟΜΩΣ!

ΟΜΩΣ, ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΓΕΝΗΣ (!) ΑΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ… “ΕΨΑΛΕ”! (ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΚΚΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΕΣ, ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ; ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ “ΦΟΡΑ ΠΡΑΣΙΝΟ”, ΑΦΟΥ ΠΑΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, Ε; MΑΛ – ΚΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΝΤΟΡΑ! ΜΠΛΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ, ΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ)!..

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ, “ΝΤΕΚΛΑΡΕ” ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ, ΣΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ “ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ” ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΩ, ΑΦΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΟΣΣΟΙ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ “ΧΘΕΣΙΝΟΙ”!..

ΟΜΩΣ!

ΟΜΩΣ, Ο ΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ (ΞΥΡΙΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ!), ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ (ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ “ΣΟΥΤΑΡΕΙ” ΟΛΟΥΣ), ΓΙΑ ΤΟ ΠΏΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΕΡΟΤΑΝ, ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΕΚΤΕΘΗΚΕ!..

3. Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΚΡΙΣΙΜΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ 2023 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ! “ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΩ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ, ΕΝΩ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ!..

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ“!

Φερχάτ Οζγκιούρ - Ferhat Özgür

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1.

ΝΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΡΤΕ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Τ/ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ, ΟΠΩΣ Η ΚΑ ΛΑΦΤΣΗ ΟΡΘΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ, ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2023! ΔΙΑΒΑΣΤΕ! 

Batı Trakya, Bulgaristan Ve Balkanlar’dan Gelen Kardeşlerimiz Bu Ülkenin Göçmeni Değil, Asli Evladıdır”!

“Türkiye Cumhuriyeti bin yıldır bu topraklarda varlık yokluk mücadelesi veren mücadelemizin ilk değil en son devletidir.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Büyük Rumeli Buluşması” programına katılarak bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rumeli’nin mahzun ve mağrur evlatlarını, sevgili gençleri, değerli hanımları ve aziz vatandaşları selamladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kalbi kendileriyle çarpan herkese, soydaşlara sevgi ve saygılarını gönderdiğini dile getirerek bu güzel buluşmada katkısı bulunanlara teşekkür etti.

Bugün salonda asırlar boyunca “Allah Allah” nidalarıyla Viyana kapılarına dayanan akıncıların seslerini duyduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün burada Rumeli türkülerinin, yürek tellerimizi titreten, ince, zarif, narin, kanat çırpışlarını duyuyorum. Bugün burada, Bursa’dan Bosna’ya, İstanbul’dan Üsküp’e uzanan muhteşem bir sevgi selini, muhabbet deryasını görüyorum. Burada hamuru acıyla, çileyle, aşkla, sevdayla, dayanışmayla yoğrulmuş, ebedî ve ezelî kardeşliğimizin remzini görüyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Rumeli Ağıtı’nın “Bir Rumeli Türküsü kanat çırptı gümüş vazolarda/Sımsıcak bir dua yıkıldı ellerime/Burma bıyıklı ağıtlar dizginledi zamanı/Kana batmış toynaklarda, yeşil bir gül dillendi/Sessizlik keklikleri makaslarken gökleri/Bir ezan yağmuruyla ta can evimden yandım/Ve yumdum gözlerimi İstanbul’da/Üsküp’te, Kalkandelen’de uyandım/Ötelerde kanlar, câmiler, şadırvanlar/Fatih Köprüsü gülümser beride/Vardar Ovası’nı titreten rüzgar/Dalgalandırır gönülleri de/İsmine Estergon derler/Bir yarim var Rumeli’de” mısralarını okudu.

Sadece Rumeli’de değil, Balkanlar’dan Kafkaslara, Adriyatik’ten Altaylara, 3 kıta 7 iklimde gönüllerin bir olduğu nice kardeşlerinin olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ellerini semaya açarak “Allah Türkiye’ye zeval vermesin” niyazıyla gözyaşı döken nice sevdalıları olduğunu ifade etti.

“Biz istiklal ve istikbal bayrağını Osmanlı’dan devralmış bir devletiz”

Salondakilerin çok güzel ve vefakar insanlar olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rabbim muhabbetimizi daim eylesin diyorum. Kardeşlerim biz istiklal ve istikbal bayrağını bir dönem hükümranlık alanı 10 milyonlarca kilometrekareyi bulan Osmanlı’dan devralmış bir devletiz. Türkiye Cumhuriyeti bin yıldır bu topraklarda varlık yokluk mücadelesi veren mücadelemizin ilk değil en son devletidir” ifadelerini kullandı.

İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Büyük Rumeli Buluşması” programına Batı Trakya’dan Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Hasan Küçük, DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve Dr. Sadık Ahmet’in eşi Işık Sadık Ahmet, oğlu Levent Sadık Ahmet, kızı Funda Sadık Ahmet, ve Balkan coğrafyasından davetliler katıldı.

2. ΚΕ ΦΙΛΗ… ΕΛΛΗΝΑΡΑ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ! ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!… ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ, ΡΕ… ΠΑΧΥΔΕΡΜΕ!..

ΤΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΓΕΛΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ), ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ (ΠΑΡΑ ΤΗΝ “ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ” / ΙΟΥΛ. 1923) ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΚΛΠ; 

ΟΤΑΝ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΤΟΥ ΥΠΑΜ – Ε/ΓΕΕΘΑ, ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΑΚΟΜΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗ ΣΥΝΘΗΚΗ, ΚΛΠ, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΚΛΠ, ΑΛΛΟΙ… ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ, ΑΛΛΟΙ… ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ (ΟΙ ΠΙΟ… ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ… ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΕΣ), ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕΝ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ… “ΜΟΝΤΡΕ” ΔΕ!.. (ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ “ΤΑ ΣΤΕΝΑ” ΚΑΙ ΤΙΣ -ΑΡΧΙΚΩΣ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΤΙΣ “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΩΡΑ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ, ΠΟΥ ΠΡΩΤΕΣ ΟΙ “ΤΕΔ” ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΕΚ ΔΥΣΜΩΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΚΩΝ-ΠΟΛΕΩΣ)!..

ΤΕΛΙΚΩΣ, ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΕΕΔ ΚΡΥΦΟΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΤΩΝ… “ΗΡΩΩΝ”… ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (Α/Δ) / 1974 ΚΑΙ ΤΩΝ “ΗΡΩΩΝ” ΤΗΣ… ΚΕΝΥΑ (Α/Δ “ΝΑΪΡΟΜΠΙ” / 1999), ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟΥΣ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ (ΣΤΟ ΣΤΡΔΟ ΣΤΡΑΤΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ “ΠΑΠΑΓΟΥ” / ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΟΥΝ, ΟΤΑΝ, “ΕΝ ΕΤΕΙ” 2023, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΘΕΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ… ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΤΟΣΚΗΔΕΣ ΕΣΧΑΤΩΣ ΟΙ… ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΜ), ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ, ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ, ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ “ΚΟΝΟΜΑ” ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ “ΚΟΝΕ” ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!..

Ülkemizdeki Nüfus Sayımında Etnik Kökenin De Sorulmasını Talep Ediyoruz

Yunanistan’da varlığımızın ispatı için nüfus sayımında etnik köken seçeneğinin de olmasını talep ediyoruz.”

ABTTF Başkanı Halit Habip Oğlu, yaptığı yazılı bir açıklamayla Yunanistan’da Türk Azınlığın varlığını ve Türk kimliğini inkar eden Yeni Demokrasi Partisinin politikasının olumsuz sonuçlarını iktidarda kaldıkları son dört yılda toplum olarak açık şekilde hissettiklerini söyledi.

Ülkemiz Yunanistan’ın Eski Başbakanı ve Yeni Demokrasi Partisi (YDP) Başkanı Kiryakos Miçotakis’in SYRIZA Rodop Milletvekili Özgür Ferhat’ın T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu’nun müdahalesi sonucunda seçildiğini iddia eden açıklamasının ardından YDP ve SYRIZA arasında başlayan tartışmalar hız kesmeden devam ediyor.

7 Haziran 2023 tarihinde Attica TV’de yayınlanan “Casus Belli” isimli programda YDP’den eski Eğitim Bakan Yardımcısı Angelos Sirigos, SYRİZA milletvekillerinin (Batı) Trakya’da Türk azınlığının varlığını savunduğunu iddia etti. Sirigos’un bahse konu görüşü paylaşıp paylaşmadığına dair sorusuna cevaben SYRIZA’dan eski Eğitim Bakanı Nikos Filis, SYRIZA’nın bir görüşü olduğunu, buna göre Azınlık’ın kendilerini Türk olarak tanımlayan Türk kökenliler ile Pomaklar ve Çingeneler olmak üzere üç bölümden oluştuğunu söyledi. Program sunucusunun bu görüşün dışında SYRIZA’nın farklı bir şey söyleyen adayının olup olamayacağına dair sorusuna olumlu yanıt veren Filis, tabii ki de söyleyebileceğini belirtti.

Bölgedeki insanların azınlıkların nüfus sayımının yapılmasını istediklerini ve bu taleplerinde haklı olduklarını belirten Filis, Yunan devletinin (Batı) Trakya’da azınlıkların nüfus sayımını yapmadığını kaydetti. Filis, Avrupa Konseyi’nin Ulusal Azınlıkların Korunmasına Dair Çerçeve Sözleşmesi’nin bu yönde nüfus sayımından bahsettiğini not ederek, Yunanistan’ın bu sözleşmeyi imzaladığını ancak mecliste onaylamadığını, bölgedeki insanların bu sözleşmenin uygulanmasını istediklerine işaret etti.

Konuyla ilgili olarak Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) Başkanı Halit Habip Oğlu, “Görünen o ki Miçotakis’in SYRIZA Rodop Milletvekili Özgür Ferhat üzerinden Batı Trakya Türk toplumunu hedef alan suçlayıcı ve ötekileştirici açıklamasının ardından YDP ve SYRIZA arasında başlayan tartışmalar 25 Haziran 2023’teki genel seçimler öncesi ülkemizin siyaset gündeminin en üst sıralarında yer almayı sürdürecek.

YDP’nin varlığımızı ve Türk kimliğimizi inkar eden parti politikasının olumsuz sonuçlarını iktidarda kaldıkları son dört yılda toplum olarak açık şekilde hissettik. Miçotakis, her fırsatta toplumumuza kimlik dayatma ısrarını sürdürdü, Türk köyü Paşevik’teki devlet anaokulunda eğitim gören çocuklarımız için ‘Yunan çocukları’ nitelemesinde bulunması örneğinde olduğu gibi.

Evet, televizyon programında Filis’in de belirttiği gibi ülkemizdeki nüfus sayımında etnik kökenin de sorulmasını talep ediyor, Avrupa Konseyi üyesi ülkemizi azınlıkların haklarını koruyan ve gözeten Ulusal Azınlıkların Korunmasına Dair Çerçeve Sözleşme’yi daha fazla vakit kaybetmeden ivedilikle onaylamaya çağırıyoruz.” dedi.

3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΕ Κ.Κ.Μ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΡΤΕ Η(ΔΙΑΖ) ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕΤΑ! ΔΕΣ ΠΑΡ.1 ΤΟΥ ΥΓ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ! ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ… ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Τ/ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΘ΄Α ΟΡΘΩΣ (!) Η “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ” ΚΑ ΛΑΦΤΣΗ… ΕΦΑ ΣΤΙΣ 22-05-2023, Ο ΚΟΣ ΡΤΕ, ΡΩΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ, ΠΟΎ ΠΑΡΕΣΤΗ, ΠΟΙΟΊ ΑΛΛΟΙ ΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΊ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ!.. 

Miçotakis: “Umarım Sayın Erdoğan Bunun Farkına Varır

Türkiye’nin gündeme getirdiği diğer tüm konuları tartışmayacağım, egemenlik ve askerden arındırma konuları Yunanistan için sorun değil. Umarım Sayın Erdoğan bunun farkına varır.”

Yunanistan’da Yeni Demokrasi Partisi başkanı ve eski Başbakan Kiriakos Miçotakis, STAR televizyon kanalında gazeteci Mara Zaharea’ya konuştu. Miçotakis son günlerde Yunanistan gündemine oturan Batı Trakya Türk Azınlığı ve Azınlığın oylarıyla Yunan Parlamentosuna gönderdiği iki Milletvekili İskeçe’den Hüseyin Zeybek, Gümülcine’den Özgür Ferhat hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Miçotakis, Yunanistan’ın iç işlerine müdahaleyi kabul etmeyeceğini belirtti ve “Sayın Ferhat ve Zeybek Bey’i Lozan Antlaşması’na saygı duyduklarını ve sadece Müslüman azınlığın çıkarlarına hizmet ettiklerini beyan etmeye davet ediyorum” dedi.

Miçotakis Türkiye ile ilişkilerde yaptığı yorumda, “Sayın Erdoğan’a açık çağrıda bulundum, er ya da geç bu görüşme gerçekleşecek” dedi. Miçotakis şunları dile getirdi:

“Gerginliğin azalmasını memnuniyetle karşılıyorum, çözülmesi gereken asıl mesele aramızdaki deniz bölgelerinin, yani MEB ile Ege ve Doğu Akdeniz’deki kıta sahanlığının sınırlandırılmasıdır. Türkiye’nin gündeme getirdiği diğer tüm konuları tartışmayacağım, egemenlik ve askerden arındırma konuları Yunanistan için sorun değil. Umarım Sayın Erdoğan bunun farkına varır.* Ancak tek farkımızı çözemesek de son üç yılda yaşadığımız gibi bir gerilim ortamı yaşamaya mahkum değiliz. Silahlı Kuvvetlerimizin sürekli güçlendirilmesi konusunu müzakere etmeyeceğim.”

* ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΚΕ Π-Θ!.. ΕΙΘΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΚΩΣ ΕΛΠΙΖΕΙΣ! “ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ, ΑΡΙΣΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ! ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Η(ΔΙΑΖ) -ΑΝ ΘΕΣ- ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΙΣΧΥ“!..

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ!.. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΣΟΥ, Ο ΡΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ! ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ! ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΛΕΚΤΙΚΩΣ ΕΣΤΩ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΤΣΙ! ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΧ… ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ! ΠΧ! ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ “ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ” ΤΗΣ “Κ. Δ.”, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ! “ΕΜΕΙΣ ΚΕ ΡΤΕ ΑΣΧΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ”; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!.. (ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: ΚΟΣ ΝΤΟΚΟΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ “ΛΙΡΑ 100”! ΑΦΑΝΗΣ ΑΛΛΑ… “ΕΡΓΑΤΗΣ”! ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ “ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ”! ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ 100%)!.. 

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΡΑΨOYME ΕΔΩ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ /ΣΑΣ, ΤΊ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟΝΤΑ ΤΕΩΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ Μ. ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ, ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! (“ΜΙΤ”)!

4.

Özgür Ferhat seçmenlerine teşekkür etti: Bu eşsiz zaferin mimarı sizlersiniz

SYRIZA Rodop Milletvekili Özgür Ferhat, kendisine oy vererek milletvekili olmasını sağlayan seçmenlerine teşekkür etti.

21 Mayıs seçimlerinde aldığı 12 binden fazla oy sayesinde Rodop ilinden SYRIZA Milletvekili seçilerek tarihi bir rekora imza attığını belirten Özgür Ferhat, bu başarısını değerli halkına ve seçmenlerine tamamen borçlu olduğunu ifade etti.

Özgür Ferhat, kendisine inanan, güvenen ve verdiği oylarla güçlü bir destek oluşturan herkese teşekkür ederek, bölgelerinde yeni bir siyasi dönemin başlamasına yardımcı oldukları için minnettar olduğunu dile getirdi. Özgür Ferhat ayrıca bu büyük başarının seçmenlerin eseri olduğunu ve bu eşsiz zaferin mimarının seçmenler olduğunu vurguladı.

SYRIZA Rodop Milletvekili Dr. Özgür Ferhat’ın açıklaması şöyle:

21 Mayıs seçimlerinde milletimizin şahsıma gösterdiği ilgi ve destek neticesinde aldığım 12.000+ oy ile tarihî bir rekora imza atıp Rodop ili Milletvekili seçilmemi tamamıyla değerli halkıma,sizlere borçluyum.

Bu vesileyle bana inanan, güvenen, verdiği oylar ile ezici güç oluşturan ve bölgemizde yeni bir siyasi dönemi başlatmamıza yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Bu büyük başarı sizin eseriniz, bu eşsiz zaferin mimarı sizlersiniz. TEŞEKKÜRLER.

Saygılarımla,

SYRİZA RODOP İLİ MİLLETVEKİLİ

5.

ΟΖΓΚΙΟΥΡ ΝΑΖΙΦ ΦΕΡΧΑΤ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΡΟΔΟΠΗ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ»

«Ο κόσμος της Ροδόπης είχε ανάγκη να αποκτήσει ένα νέο πολιτικό, ο οποίος ναι μεν δεν έχει πολλά χιλιόμετρα στην πολιτική, όμως δεν κουβαλά και βαρίδια του παρελθόντος».

Η πολιτική, ανέκαθεν, αποτελούσε ένα πεδίο στο οποίο η έννοια της αλλαγής κατείχε βαρυσήμαντη θέση, είτε αυτή έχει να κάνει με πρόσωπα και κυβερνήσεις, είτε με εφαρμογή αποφάσεων και πολιτικών. Η εθνική κάλπη της 21ης Μαΐου κοντοζυγώνει, με το πολιτικό θερμόμετρο να φτάνει στα ύψη. Σε αυτό το πλαίσιο, ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Οζγκιούρ Φερχάτ, παραχώρησε συνέντευξη στο Ράδιο Παρατηρητής, δίνοντας και εκείνος με τη σειρά του, το δικό του στίγμα ενόψει της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης. Όντας αρκετά νέος στην ηλικία, δείχνει αποφασισμένος να δώσει τη δική του μάχη, ώστε να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ εκείνος που θα φέρει την αλλαγή στο ελληνικό πολιτικό γίγνεσθαι. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έγινε σύντομη αναδρομή στην πρώτη προσπάθεια του κ. Φερχάτ να αποτελέσει μέλος της εθνικής αντιπροσωπείας, ενώ η συζήτηση κινήθηκε και γύρω από τον όλο και πιο ενεργό ρόλο των νέων στα πολιτικά πράγματα, ιδιαίτερα μετά το δυστύχημα των Τεμπών. Ειδική μνεία, όμως, έγινε και στα μειονοτικά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή. Οζγκιούρ Φερχάτ όμως αναλυτικά…

ΠτΘ: Είναι η δεύτερη φορά, μετά τις εκλογές του 2019, που διεκδικείτε την ψήφο των Ροδοπιτών. Άλλαξε κάτι για εσάς; Είστε, πλέον, πιο έμπειρος και ώριμος να εκπροσωπήσετε τους πολίτες της Ροδόπης και ποια είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εκλογικής μάχης, σε σχέση με εκείνη του 2019;

Ο.Φ.: Έχουν αλλάξει κάποια χαρακτηριστικά σε σχέση με τον πολιτικό λόγο, γιατί υπήρξε μια περίοδος ραγδαίας δικής μου πολιτικής ωρίμανσης, καθώς υπηρετώ πια αρκετά χρόνια τις οργανώσεις μας εδώ στη Ροδόπη. Δεν έχει αλλάξει, όμως, τίποτα σε σχέση με τον ενθουσιασμό και τη μαχητικότητα μου για τον τόπο μας. Αυτό που άλλαξε, είναι ότι με γνώρισε το κοινό της Ροδόπης. Ένας νεαρός σε ηλικία πολιτικός συναντά δυσκολίες, καθώς υπάρχουν πρόσωπα που έχουν στερεωθεί στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής, τα οποία έχουν να επιδείξουν δράση πολλών ετών. Εμείς, όμως, καταφέραμε, μαζί με την ομάδα μου και τη συλλογικότητα του κόμματος, να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες. Καταφέραμε να γνωριστούμε με πάρα πολύ κόσμο σε κάθε Δήμο της Ροδόπης και να έχουμε απευθείας διάλογο με αυτούς τους ανθρώπους, χωρίς να σταματήσουμε καθόλου. Ο προεκλογικός μας αγώνας ξεκίνησε το 2018 και κορυφώθηκε πριν τις εκλογές του 2019. Μετά την διαμορφωθείσα, βάσει εκλογικών αποτελεσμάτων, κατάσταση, η πρώτη μας αντίδραση ήταν να πάμε στον κόσμο και να τον ευχαριστήσουμε για την ψήφο του, μέσα σε ένα εγκάρδιο, φιλικό και ειλικρινές περιβάλλον. Ο κόσμος της Ροδόπης είχε ανάγκη να αποκτήσει ένα νέο πολιτικό, ο οποίος ναι μεν δεν έχει πολλά χιλιόμετρα στην πολιτική, όμως δεν κουβαλά και βαρίδια του παρελθόντος. Όλα αυτά συνδιαμορφώθηκαν στην κοινή λογική και αυτό με ώθησε, ώστε να μην σταματήσω καθόλου. Σύνθημα μας, όπως είπε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, είναι να πηγαίνουμε παντού: γειτονιά με γειτονιά, πόρτα πόρτα. «Χάσαμε ένα μέρος της ψυχής μας με αυτό που έγινε στα Τέμπη»

ΠτΘ: Ηλικιακά, θεωρείστε ως ένας εκπρόσωπος της νεότερης γενιάς. Βλέπουμε ότι η νέα γενιά έχει πληγεί σε αρκετούς τομείς, ένας εκ των οποίων ήταν και το δυστύχημα στα Τέμπη, όπου προέκυψε έντονη αντίδραση της. Πιστεύετε ότι οι πολιτικοί μπορούν σήμερα να πείσουν αυτά τα νέα παιδιά να μπουν μπροστά; Κι αν τους δούμε να ψηφίζουν, θα είναι ψήφος εμπιστοσύνης ή οργής;

Ο.Φ.: Ο πόνος δεν αντέχεται, ούτε μετριέται. Χάσαμε ένα μέρος της ψυχής μας με αυτό που έγινε στα Τέμπη. Ήμουν φοιτητής στην Αθήνα και ταξίδευα άπειρες φορές με τρένο και το συγκεκριμένο δρομολόγιο. Όταν βλέπεις ότι χάνονται τόσο άδικα άνθρωποι, κυρίως νέοι, δεν μπορείς ποτέ να το βγάλεις από το μυαλό και την ψυχή σου. Τέτοια γεγονότα καθιερώνουν την αντίληψη μας και πρέπει να μας θυμίζουν ότι δεν είναι μόνο λόγια και επικοινωνία η πολιτική. Πρέπει να συνδυάζεται με πράξεις, στόχος των οποίων θα είναι η προστασία του κοινωνικού συνόλου. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι στην Ελλάδα ζούμε, τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα, μικρές ή και μεγαλύτερες καταστροφές. Πρέπει, λοιπόν, ο πολίτης να εμπιστεύεται τον κρατικό μηχανισμό και ο κρατικός μηχανισμός να προστατεύει τον πολίτη. Αυτό είναι το παν και πρέπει να είναι υπεράνω κομμάτων και κυβερνήσεων. Δεν πιστεύω στην ψήφο οργής των νέων. Πιστεύω στην ψήφο εμπιστοσύνης της νεολαίας, στον σχηματισμό βέβαια που θα εμπιστευτεί η ίδια για το μέλλον της. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η νεολαία έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, συγκριτικά με άλλες ηλικιακές ομάδες. Είναι, συνεπώς, απαραίτητη η προστασία του άμεσου μέλλοντος των παιδιών. Δεν μπορούμε να μιλάμε ακόμα, ειδικά στην περιοχή μας, για 42% ανεργία, επισφαλείς θέσεις εργασίας και αβέβαιο μέλλον. Πρέπει να περάσουμε σε μια νέα περίοδο με ψήφο εμπιστοσύνης από τους νέους, των οποίων η ψήφος, όπως και κανενός πολίτη, δεν μπορεί να εξαγοραστεί. Και το λέω αυτό, καθώς βλέπουμε ότι ακόμα και τώρα, γίνονται ευκαιριακού τύπου εξαγγελίες από το κυβερνών κόμμα, με τα 150 ευρώ για τους 18άρηδες. Οι νέοι έχουν επιθυμίες και θέλουν να δουν τα όνειρα τους να εκπληρώνονται. Αυτό μπορεί να συμβεί μέσα από ένα συγκεκριμένο σχέδιο, ένα πολιτικό σχέδιο που θα τους δίνει την ώθηση να εμπιστευτούν τους πολιτικούς. Κι εδώ, κάνουμε εμείς την διαφορά. «Δεν ερχόμαστε για πρώτη φορά»

ΠτΘ: Ποιες είναι οι προτεραιότητες, πέραν των νέων ανθρώπων και της Ροδόπης; Τι έχετε κρατήσει από την επαφή σας με τον κόσμο;

Ο.Φ.: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι αυτό που θα οδηγήσει τη χώρα μπροστά. Χάνοντας τη διακυβέρνηση, το 2019, παραδώσαμε γεμάτα ταμεία. Αφήσαμε 37 δισεκατομμύρια στα κρατικά ταμεία, με γεμάτα ασφαλιστικά ταμεία, έτσι ώστε να μπορούν να εκπληρώνονται οι ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές ανάγκες. Μην ξεχνάμε, επίσης, και το δημόσιο σύστημα υγείας, το οποίο εξυπηρετούσε 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστους πολίτες. Είμαι Αντιπρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου και έχω άμεση σχέση με το υγειονομικό επάγγελμα. Μέσα από το σύστημα της συνταγογράφησης, φαίνεται πως είναι πάρα πολλοί αυτοί που δεν μπορούν να έχουν μια σωστή ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Το πρόγραμμα μας συνεχίζεται με όλα όσα είχαμε στη φαρέτρα μας, όσο ήμασταν κυβέρνηση, αλλά με διαφορετικές προοπτικές, καθώς δεν υπάρχουν πια μνημόνια, αφού βγήκαμε από αυτά τον Αύγουστο του 2018, με κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Μπορούσε άλλος να εγγυηθεί πολιτική σταθερότητα τότε στη χώρα; Θέλουμε να κυβερνήσουμε για πρώτη φορά ξεκινώντας επί ίσοις όροις τις πολιτικές διαπραγματεύσεις και ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο με ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο, χωρίς να ξεχνάμε ότι κάθε εποχή έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Μιλάνε όλοι οι πολιτικοί για Ταμείο Ανάκαμψης, χρηματοπιστωτικές διευκολύνσεις, ανάπτυξη και οικονομική ευημερία της περιοχής. Ως εκεί όμως. Έχουμε αγροτική πολιτική, όμως έχουμε καταδικάσει τους πάντες με λανθασμένες πολιτικές. Δεν έχει σκεφτεί κανένας από τους οραματιστές της περιοχής ότι πρέπει να σχηματιστεί ένα δίκτυο ώστε να περάσουμε στην καθετοποιημένη παραγωγή, διαφυλάσσοντας και δίνοντας αξία στα προϊόντα μας;

ΠτΘ: Είναι ζήτημα κυβερνητικής απουσίας η πρωτοβουλία αυτή; Μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει τη διαφορά;

Ο.Φ.: Ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά όσον αφορά τη Ροδόπη. Δεν μπορεί η Ροδόπη να εκπροσωπείται από ερωτήσεις και επερωτήσεις στο κοινοβούλιο. Προφανώς συμβάλλουν στο νομοθετικό έργο, δεν είναι όμως κάτι ιδιαίτερο. Τα προβλήματα πρέπει να έρχονται στο προσκήνιο, κάτι που ο βουλευτής έχει τον τρόπο να κάνει. Σε άμεση συνομιλία με το κοινωνικό περιβάλλον, θα μπορεί να θέτει δημόσια τους προβληματισμούς της περιοχής. «Ο νομός μας έχει αποδείξει ότι στηρίζει και εμπιστεύεται τον Αλέξη Τσίπρα»

ΠτΘ: Ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά του δικού σας αγώνα; Θεωρείτε ότι η συμπεριφορά την οποία έχετε επιδείξει με διάφορες αμφιλεγόμενες επιλογές, αναφέρομαι στο ρόλο του προξενείου στην περιοχή της Θράκης, είναι επιλογή σας ή γίνεται χωρίς να το θέλετε;

Ο.Φ.: Το όνομα Φερχάτ δεν το έχει μόνο ο Οζγκιούρ. Έχουμε οικογενειακή παράδοση στην πολιτική, οπότε και έτσι χτίστηκε το όνομα μας. Σε όλη αυτή την πορεία, έχω δεχτεί άπειρες συκοφαντικές επιθέσεις. Ο κόσμος, όμως, ξέρει το ποιόν του καθενός. Όποιοι προσπαθήσουν να κάνουν πολιτική διχασμού, να ξέρουν ότι πάντα θα με βρίσκουν απέναντι. Δεν θα σκύψω το κεφάλι στο θέλημα αυτών των ανθρώπων, επειδή προσπαθούν να διαγράψουν μια συγκεκριμένη ατζέντα στην περιοχή. Οι μεγαλύτερες λαμογιές άλλωστε, ανά τον κόσμο, γίνονται με προπαγανδιστικό τρόπο. Τους ενοχλεί ότι δώσαμε ένα πολύ σκληρό αγώνα το 2019, καταφέρνοντας να ανταπεξέλθουμε. Πότε αυξάνονταν οι επιθέσεις στο πρόσωπο μου; Όταν υπήρχε ένα διακύβευμα στη μέση. Είτε λεγόταν βουλευτικές εκλογές και ήμουν υποψήφιος, είτε λεγόταν εσωκομματικές εκλογές και ήμουν υποψήφιος για την κεντρική επιτροπή. Σε όλους αυτούς λοιπόν προτείνω να βγουν να κάνουν μια δημοσκόπηση μέσα στον κόσμο, καθώς όλοι γνωριζόμαστε πλέον. Έχω δεχθεί οργανωμένο πόλεμο εδώ και χρόνια, από κάποιους που έχουν αλλάξει δέκα κόμματα και έχουν μια σταδιοδρομία, χωρίς όμως να έχουν προσφέρει τίποτα στην περιοχή. Εμείς, πάντως, δεν φοβόμαστε κανένα. Ο λαός της Ροδόπης ξέρει τι μπορεί να περιμένει από τον Οζγκιούρ Φερχάτ. Ο λαός της Ροδόπης, ανεξάρτητα από τα κομματικά κριτήρια που βάζει, πρέπει με την ψήφο του να διασφαλίσει το μέλλον των παιδιών του, έτσι ώστε όλοι να μπορούμε να πούμε ότι κάναμε το σωστό, μετά την 21η Μαΐου. Ο νομός μας, εξάλλου, έχει αποδείξει πολλές φορές ότι στηρίζει και εμπιστεύεται τον Αλέξη Τσίπρα, ακόμα και όταν εκείνος επισκέφτηκε την Κομοτηνή και τον Ίασμο, χωρίς την ιδιότητα του πρωθυπουργού. Επομένως, δεν μας εμποδίζει τίποτα από το να είμαστε πρώτη δύναμη στο νομό. «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια μειονότητα έχουν άλλα χαρακτηριστικά»

ΠτΘ: Απευθύνεστε σε όλες και όλους, είτε είναι πλειονότητα είτε μειονότητα;

Ο.Φ.: Προφανώς, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η μειοψηφία ψηφίζει τον δικό της υποψήφιο. Αυτό είναι και ένα πλεονέκτημα της δημοκρατίας μας, καθώς μια μειονότητα οφείλει να έχει εκπροσώπους και μέσα στο κοινοβούλιο. Να έχει εκπροσώπους που μιλάνε την ίδια γλώσσα, που έχουν την ίδια καταγωγή και τα ίδια θρησκευτικά πιστεύω. Η παρουσία μας βρίσκεται σε Ξάνθη και Ροδόπη, για αυτό και πρέπει η μειονότητα να ψηφίσει με βάση τη δυναμική, τον πολιτικό λόγο και την πολιτική δράση του καθενός. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια μειονότητα έχουν άλλα χαρακτηριστικά, σε σχέση με τα προβλήματα άλλων κατηγοριών ανθρώπων. Για αυτό θα πρέπει να υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση της μειονότητας, έτσι ώστε να μεταφέρει τα προβλήματα στο αθηναϊκό κέντρο, μαζί βέβαια και με προτεινόμενες λύσεις. Γιατί το θέμα δεν είναι μόνο ότι κατεβαίνουμε υποψήφιοι και κάνουμε μια καριέρα στην πολιτική και μετά από 15-20 χρόνια, λέμε «τι ωραία που ήμουν βουλευτής». Το θέμα είναι τι παρακαταθήκη θα αφήσεις. Εν προκειμένω, για την μειονοτική ατζέντα, πρέπει να έχεις δουλέψει ζητήματα για την ύπαιθρο, τον πρωτογενή τομέα, την ανάπτυξη και την οικονομία. Είναι, λοιπόν, συγκεκριμένα τα ζητήματα που αντιμετωπίζει μια μειονότητα και τα οποία θα πρέπει να λυθούν μέσα από διαβούλευση κομμάτων και κοινωνίας. Για παράδειγμα, η ΝΔ είπε ότι θα περάσει νόμο για τις μουφτείες, δεν επιλύθηκε όμως κάτι. Αναγκάστηκαν, μάλιστα, και βουλευτές άλλων κομμάτων να μην μπορούν να αντιδράσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν το μόνο κόμμα που βγήκε και είπε τα πράγματα με το όνομα τους.

ΠτΘ: Σας βρίσκει σύμφωνο αυτή η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις μουφτείες;

Ο.Φ.: Προφανώς, αν και δεν κατέχω κοινοβουλευτικό αξίωμα. Βέβαια, μέσα στα κομματικά όργανα έχω διατυπώσει τις θέσεις μου, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι για την μειονοτική εκπαίδευση ήμασταν οι πρώτοι που βάλαμε στα νηπιαγωγεία τη βοηθητική γλώσσα, καθώς είναι πολύ κρίσιμο για το παιδί σε εκείνη την ηλικία να αισθανθεί ότι μπορεί να τα καταφέρει. Αυτό όμως καταργήθηκε από τη ΝΔ. Το πιο δίκαιο αίτημα της μειονότητας είναι τα βακούφια. Προσφέρουν κοινωνικό έργο, αλλά πρέπει να ανήκουν στους ιδιοκτήτες τους. Δεν μπορεί κάποιοι να διαχειρίζονται τα βακούφια και να υπάρχει αυτό το αλαλούμ που υπάρχει σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, εμείς είμαστε σύμφωνοι με το να εναρμονιστούν με τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αλλά και με το σύνταγμα και τους νόμους μας.

Πηγή: www.paratiritis-news.gr [https://www.paratiritis-news.gr/politiki/ozgkiour-ferchat-den-borei-i-rodopi-na-ekprosopeitai-apo-erotiseis-kai-eperotiseis-sto-koinovoulio/ ]

6.

«Ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο»: Προκλητικό και διχαστικό SMS σε Ροδόπη και Ξάνθη

Το μήνυμα φέρεται να εστάλη από τις ψευδομουφτείες κατόπιν εντολών του τουρκικού Προξενείου

Ένα άκρως προκλητικό και διχαστικό μήνυμα, φέρεται πως κατέκλυσε τα κινητά τηλέφωνα των μελών της μουσουλμανικής μειονότητας σε Ροδόπη και Ξάνθη, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το SMS φέρεται να εστάλη σε ψηφοφόρους της Ξάνθης με το εξής κείμενο: «Ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο. Την ψήφο μας, που είναι το όπλο μας δεν τη μοιραζόμαστε με άλλον. Ψηφίζουμε τον αδελφό μας Χουσεΐν Ζεϊμπέκ».

«Παρόμοιο μήνυμα εστάλη και για τον άλλον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, Οζγκιούρ Φερχάτ. Ως αποστολέας φέρεται ο ψευδομουφτής της Ξάνθης κατόπιν εντολών του τουρκικού Προξενείου», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Η αλληλουχία των γεγονότων δείχνει ότι υπήρξε οργανωμένο σχέδιο το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν περιέλθει σε γνώση των επιτελών της απελθούσας κυβέρνησης, είχε εκπονηθεί στα ενδότερα του προξενείου και την υλοποίησή του είχαν αναλάβει πρόσωπα στενά συνδεδεμένα μαζί του, τα οποία ενστερνίζονται την προπαγάνδα της Άγκυρας και παραποιούν συνειδητά τον θρησκευτικό χαρακτήρα της μειονότητας μιλώντας για ‘’Τούρκους της Θράκης’’.

Το έναυσμα, άλλωστε, δόθηκε από τον ψευδομουφτή Ξάνθης, Μουσταφά Τράμπα, ο οποίος μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu τέσσερις ημέρες πριν από τις εκλογές, στις 17 Μαΐου, κάλεσε τους μειονοτικούς ‘’να ψηφίσουν Τούρκο’’ λανσάροντας το μήνυμα που έφτασε τις επόμενες ημέρες στα τηλέφωνα χιλιάδων ομοθρήσκων του.

Είχαν προηγηθεί και άλλα επεισόδια στο ίδιο σίριαλ. Στις 11 Μαΐου ο Ζεϊμπέκ έκανε δηλώσεις στο Anadolu υποστηρίζοντας ότι η κατάσταση της ‘’τουρκικής μειονότητας’’ επιδεινώθηκε με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Λίγες ημέρες μετά, το Anadolu και πάλι φιλοξένησε μια αντικυβερνητική συνέντευξη, που αυτή τη φορά παραχώρησε ο ‘’έτερος Καππαδόκης’’, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη Φερχάτ. Φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να κατακεραυνώσει κι εκείνος την κυβέρνηση για την εκπαιδευτική πολιτική έναντι της ‘’τουρκικής μειονότητας’’», προσθέτει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος»:

7. EINAI KAI ΕΔΩ O KOΣ ΦΕΡΧΑΤ ΟΖΓΚΙΟΥΡ!

ΣΤΟ “LINKED İN”

Business Intelligence Bridge

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerinin üzerinde ürün ve hizmet sağlamak

About

istatistiksel veri analizi, veri madenciliği konularında ve iş süreçleri, iş zekası, yapay zeka gibi ihtiyaç duyulan çözümler konusunda yazılım geliştirme, eğitim ve danışmanlık hizmetleri
ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!

8.

Yunanistan seçimlerine Türk damgası

2023-05-23 

Yunanistan’da 21 Mayıs’ta yapılan genel seçimlerde, Batı Trakya’daki Türk adayların oylarında 2019’daki genel seçimlere kıyasla artış yaşandı.

Yunanistan seçimlerine Türk damgası

OY ORANLARINDA DA ARTIŞ YAŞANDI

Yerel basında çıkan haberlerde, SYRİZA Partisinin ülke genelinde sadece Rodop ilinde birinci olmayı Ferhat’ın aldığı oylar sayesinde başardığı değerlendirmesinde bulunuldu. Ülke genelindeki 59 seçim bölgesinden 58’inde Yeni Demokrasi birinci parti olurken, sadece içerisinde Gümülcine’nin de yer aldığı Rodop bölgesinde seçim yarışını SYRIZA önde bitirdi.

İskeçe ilinden milletvekili seçilen Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran’ın oy sayılarında da artış gözlenirken, sadece Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu’ndan geçen yıl ihraç edilen, PASOK Partisinden İlhan Ahmet’in aldığı oy sayısında düşüş kaydedildi. Batı Trakya’da SYRIZA’dan Özgür Ferhat ve Hüseyin Zeybek ile PASOK’tan İlhan Ahmet ve Burhan Baran milletvekili seçildi. (Kaynak: Anadolu Ajansı).

9. ΟΧΙ! ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΣ ΦΕΡΧΑΤ ΟΖΓΚΙΟΥΡ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΜΕ ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΟΙ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ… ΥΠΑΤΟΙ ΑΥΤΩΝ!.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΠΙΟ ΨΕΥΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ (ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ) “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”!..

Özgür Ferhat: “Azınlığın Eğitim Seviyesini İyileştirmek İçin Çaba Sarf Edeceğiz”

Batı Trakya Türklerinin yaşadığı en büyük sorunlardan birinin eğitim alanında olduğunu belirten Ferhat, “Batı Trakya Türk azınlığının eğitim seviyesini iyileştirmek için çaba sarf edeceğiz.” dedi.

Rodop İli SİRİZA Partisi Milletvekili adayı Özgür Ferhat partisinin, Batı Trakya Türk azınlığının eğitim seviyesini iyileştirmek için çaba sarf edeceğini söyledi.

21 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde SİRİZA’nın Rodop ilinden milletvekili adayı olan Ferhat, AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Batı Trakya Türklerinin yaşadığı en büyük sorunlardan birinin eğitim alanında olduğunu belirten Ferhat, “Batı Trakya Türk azınlığının eğitim seviyesini iyileştirmek için çaba sarf edeceğiz.” dedi.

ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΙΛΧΑΝ ΤΑΧΣΙΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ, ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 1919, ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΣΟΛΙΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΤΣΟΛΙΑ ΜΑΣ), ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΣ ΤΟΥ Ε/ΑΓΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 550+ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΑΥΤΗΣ, (ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΓΕΡΑΣ, ΤΗΣ Ν. ΛΕΣΒΟΥ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΟΥ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ), ΠΥΡΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ Ε/ΕΞΟΥΣΙΑ (ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ, ΥΠΑΤΟΥ ΑΡΜΟΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΗ), ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ! ΑΞΙΖΕΙ!

Η “ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΥΠΟΥ” ΤΟΥ Τ/ΓΕΕΔ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜ/ΦΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ!.. ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΗ ΤΡΟΦΗ!.. (ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ)!..

-/-