Συνεχίζουμε Παρά Την… Τραγικότητα Της Ζωής Μας, Να… Πολεμάμε!..

Φίλοι μου / μας!

1. Μας λένε κάποιοι  “ΑΓΓΕΛΟΙ” του εσωτερικού! Εκεί στο Α/Δ “Ελ. Βενιζέλος” εργάζονται σε μεταφορικές και άλλες εταιρείες Αλβανοί, πρώην Αξκοι των ΑΕΔ και νυν άνθρωποι της Α/Μαφία στην χώρα μας (άτομα συνεργαζόμενα – ΠΡΟΣΟΧΗ – και με την Ιταλική “ΜΑΦΙΑ”), οι οποίοι, εκ παραλλήλου, εργάζονται για τις Α/ΜΥ, με ό,τι αυτό σημαίνει για την… “ΜΙΤ”, η οποία, συμπερασματικώς, παρακολουθεί όλες τις κινήσεις, κλπ, στο Νο “1” α/δ της Ελλάδος!

Κάποιοι εξ αυτών εργάζονταν προηγουμένως στην “νύχτα” της Ευβοίας (Χαλκίδα, Αιδηψός, κλπ), και πιθανότατα να σχετίζονται με τις μεγάλες φωτιές στο νησί μας αυτό, είτε οι ίδιοι… απ’ευθείας, είτε λειτουργούντες ως σύνδεσμοι με άτομα των τ/ΜΥ στην χώρα μας!

Φανταστείτε, τί λίαν πιθανώς θα συμβαίνει και στα λοιπά α/δ της χώρας μας, όπως και στα λιμάνια, σταθμούς τρένων, μείζονες εγκαταστάσεις στρατηγικής σημασίας, κλπ!..

Εδώ, ίσως να μας πει κάποιος, πως, ακόμα και τώρα, υπάρχει ο ΕΧΘΡΟΣ και μέσα πχ στην ίδια την ΕΥΠ ή στην Βουλή μας ή δίπλα ή κοντά σε βουλευτές, κλπ, τα ελληνικά α/δ μας μαράνανε;

Βλέπετε λοιπόν πόσο δίκιο είχαμε, σχετικά με το πόσο ενδιαφέρονται για τα α/δ μας οι Τούρκοι (πολεμικά και πολιτικά), ενδιαφέρον για το οποία σας γράφουμε τα τελευταία χρόνια εδώ στον “Ε.Θ.” και μάλιστα με λεπτομέρειες του πώς γίνονταν – γίνονται οι παρακολουθήσεις τους; (Κάντε μια βόλτα στο “σάϊτ” μας να θυμηθείτε)!..

Τέλος, είναι γνωστή η συνεργασία των ΜΥ Αλβανίας και Τουρκίας, ενταγμένη στο πλαίσιο ευρύτερης “στρατηγικής συμφωνίας συνεργασίας” των 2 χωρών (εγκεκριμένης και από τα 2 Κοινοβούλια), συμφωνία η οποία υπεγράφη, αν δεν μας απατά η μνήμη μας, προ 2 ετίας.

2. Είναι άκρως ενδιαφέρων ο τρόπος με τον οποίον μεταφέρουν οι Αλβανοί* τα προς διάθεσιν ναρκωτικά στα μαγαζιά / – άκια (“μίνι μάρκετς” Μπαγκλαντεσιανών, Αφγανών, Πακιστανών, κλπ),  [που τα έχουν πάρει, αρχικώς πουλώντας προστασία, μετά από δική τους προηγούμενη “στημένη” προσπάθεια διαρρήξεώς τους (!!!) και ακολούθως με εκβιασμό, σε περιπτώσεις αρνήσεως των ιδιοκτητών τους], που χρησιμοποιούν ως “Βάσεις Πωλήσεως”, στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονος (Αχαρνών), Αγ. Νικολάου (Αχαρνών), Πατησίων, Κυψέλης, πλ. Βικτωρίας, πλ. Αττικής, Λιοσίων, κοντά στο “Μετρό” “ΑΤΤΙΚΗ”, κλπ!

Ίσως θα επανέλθουμε, διότι ακόμα ερευνούμε τον ρόλο συγκεκριμένων, λίγων, αλλά κρισίμων, στελεχών της “ΕΛΑΣ”, οι οποίοι υπηρετούν στις περιοχές αυτές, (κυρίως στα “Τμήματα Ασφαλείας”), στο διεξαγόμενο εμπόριο ναρκωτικών, αφού οι τοπικές κοινωνίες βοούν… σιωπούσες, αλλά προφανώς η “ΕΛΑΣ”… δεν γνωρίζει, (αχαχαχαχαχαχαχα), το τί ακριβώς λαμβάνει χώρα καθημερινώς και με ποιόν τρόπο πχ στις πιο πάνω περιοχές!..

“Έστιν δίκης οφθαλμός”, για όλους!..

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ, ΚΟΝ Α/”ΕΥΠ”, ΚΟΝ ΔΕΜΙΡΗ!

ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ, ΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΩΡΑ (!) ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ (!), ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 2 ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΚΑΙ – ΜΕ, ΟΤΑΝ ΘΑ “ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ”, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ – ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΡΟΥ!..

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΓΑΣΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ Η “ΑΝΤΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ”, Η “ΔΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ”, Η “ΔΝΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, ΚΛΠ!..

ΓΙΑΤΙ;

ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ… ΘΗΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΔΥΣΚΟΛΑ Η (ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΙΚΗΘΕΙ!.. 

* Η κυρία μάζα των συμμοριών (έχουν προφανώς χωρίσει και διανείμει τις περιοχές) είναι Β΄γενιάς Αλβανοί, ήτοι Έλληνες πια, έστω “τύποις”, με αλβανική συνείδηση και γνώση της αλβανικής, και ακολουθούν “συνάδελφοί” τους από Πολωνία, Γεωργία και Ελλάδα!.. Σε λίγο ή ίσως και τώρα ακόμη, όταν θα ακούτε “ελληνική Μαφία”, θα πρέπει να ξέρετε ότι θα πρόκειται για 8 ή 9 Αλβανούς και 1 ή 2 γνησίους Έλληνες και σε κάποια στιγμή (χρονικά μάλλον όχι μακριά) η λεγόμενη “ελληνική μαφία” θα είναι 100% αλβανική!

3. Τα όσα ΑΠΟΛΥΤΩΣ (!) ΟΡΘΑ (!) ανέφερε για την συμφωνία της Λωζάννης, (και χωρίς κανένα φραστικό λάθος ή λεκτική υπερβολή, Κε κυβερνητικέ εκπρόσωπε, Υφυπουργέ “παρά τω Π-Θγω”, Κε ΜΑΡΙΝΑΚΗ / συγχαρητήρια για την πρόσφατη.. προαγωγή σας), ο Καθηγητής, τ. Υπουργός και Βουλευτής, Κος ΣΥΡΙΓΟΣ, ένας διαπρεπέστατος συνολικά Έλληνας και απ’ τους ελαχίστους πραγματικούς γνώστες και σοβαρούς αναλυτές της Τουρκίας στην χώρα μας), απέδειξαν:

α. Το πόσο άσχετοι γενικώς στα της ε/Ιστορίας και σίγουρα στα θέματα περί Τουρκίας, είναι οι σημερινοί… Κοι και… Κες, που θέλουν να λέγονται πολιτικοί, των Κομμάτων της Αντιπολιτεύσεως, ακόμα και Αρχηγοί Κομμάτων αυτής! [“Σόρος-Σύριζα”, ΠΑΣΟΚ, κλπ. / Το ΚΚΕ ήταν λιγότερο… πατριωτικό (sic), αχαχαχαχαχα, των λοιπών κομμάτων της αντ/σεως και σίγουρα πολύ προσεκτικότερο στην… αντίδρασή του, απ’ το… μεταφερθέν -δήθεν- στα… κάγκελα διεθνιστικό “Σόρος-Σύριζα”, το κόμμα που ήταν το περισσότερο οξύ στην αντίδρασή του στα ειπωθέντα από τον Κο Συρίγο!.. / Ο Κος Νατσιός (“ΝΙΚΗ”) και οι του Κόμματός του θα πρέπει να διαβάσουν πολύ, ενώ οι των “Σπαρτιατών” αντέδρασαν όπως ακριβώς θα αντιδρούσε ο πρόγονός τους, λέγε με “Χ. ΑΥΓΗ” και τελικώς και τα δύο αυτά κόμματα αντέδρασαν χωρίς κάποια ουσία προς χρήσιν ή για εκμετάλλευση, διότι απλώς έκριναν πως κάτι θα έπρεπε και αυτά να πουν]!..

Η παραπάνω παράγραφος αποδεικνύει ουσιαστικά και την ΕΝΔΕΙΑ πολιτικών στην χώρα μας, ασθένεια από την οποίαν είναι ολοφάνερο πια ότι πάσχει το πολιτικό μας σύστημα!..

β. Το πόσο –ΠΡΟΣΟΧΗ– “βρώμικοι λαϊκιστές” (και όχι απλώς “λαϊκιστές”) είναι οι της “ΕΛ. ΛΥΣΗΣ” (το Κόμμα “Μάσκα” των Ρώσων στην χώρα μας / Ιβάν Σαββίδης) και κυρίως πόσο πολιτικά βρώμικος και δόλιος είναι ο Αρχηγός του Κόμματος αυτού, Κος Βελόπουλος.

Με την ευκαιρία λέμε ξανά!

α. Οι “κρατούντες τα κλειδιά” στο ε/ΥΠΑΜ ήξεραν, από τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, από το 2008 / 2009, το τί ακριβώς ήθελε και συνεχίζει να θέλει για την “Λωζάννη” η Τουρκία και ο ΡΤΕ! (“Αναθεώρηση”, που μας την ανέφεραν οι Τούρκοι “ανοικτά” και με άκρως επιθετικό ύφος, εις επήκοον όλου του Κόσμου, για 1η φορά το 2017, στο ταξίδι του ΡΤΕ στην Αθήνα, από το Προεδρικό μας Μέγαρο, κλπ, κλπ, κλπ)!..

Τότε όμως άσχετοι του ε/ΥΠΑΜ (δεν θα γράψουμε, από σεβασμό στο ε/ΥΠΑΜ, ανόητοι ή ηλίθιοι, που κατείχαν κρίσιμες θέσεις), περιγελούσαν τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” και αναφερόντουσαν στο ότι οι Τούρκοι ήθελαν μόνον να αλλάξουν την “Σύμβαση του Μοντρέ” (1936) για τα Στενά!

Πράγματι και αυτό ήθελαν και θέλουν και σήμερα οι Τούρκοι, αλλά σε ύστερο (!) χρόνο, χωρίς να… καίγονται! Εκείνο που τους “έκαιγε” και τους “καίει”, και έχουμε εδώ πει το “γιατί”, είναι η “Συνθήκη της Λωζάννης”, που κυριολεκτικώς την… “τρέμουν” οι Τούρκοι, και δεν θα επανέλθουμε!..

Και ρωτάμε τώρα ενδεικτικώς τον οποιοδήποτε και σίγουρα τους διεθνιστές… υπερπατριώτες, αχαχαχαχαχα, του πρώην διεθνιστικού “Σόρος-Σύριζα” και εσχάτως του σε κατάσταση μετεξελίξεως κόμματος αυτού σε… “Πατριωτική Αριστερά”!.. Αχαχαχαχαχαχα!.. Διαβάστε!

Αν, πχ το 1936, που υπεγράφη το “ΜΟΝΤΡΕ” είχαμε τα όπλα Χ, Ψ και Ζ που είχαν βεληνεκή α, β και γ, όπλα που σήμερα, το 2024, δεν “παίζουν”, αφού πλέον δεν υφίστανται και έχουμε άλλα πιο σύγχρονα ή και υπερσύγχρονα, με βεληνεκή πχ “επί 10” των παλαιών (για τις ίδιες γεωγραφικές αποστάσεις, αφού τα εδάφη δεν αλλάζουν), πώς είναι δυνατόν, ρε ηλίθιοι, που θέλετε και να κυβερνήσετε, να μην πει κάποιος πως πχ το “ΜΟΝΤΡΕ” ή η “ΛΩΖΑΝΝΗ” στο θέμα αυτό, δεν χρήζουν αλλαγής και μάλιστα ριζικής, πως δεν χρήζουν… εκσυγχρονισμού; (Θα μπορούσαμε ασφαλώς να είχαμε και την εξέλιξη των όπλων Χ, Ψ και Ζ, τους… απογόνους τους, με σαφώς μεγαλύτερα βεληνεκή).

Και δεν είναι μόνον τα νέα όπλα και τα βεληνεκή τους! Είναι επίσης, από πλευράς τεχνικών θεμάτων, το εκτόπισμα των νέων πολεμικών πλοίων, η βιομηχανική εξέλιξη της διεθνούς πολεμικής αεροπορίας, η “εν συνόλω” δηλαδή παγκόσμιος βιομηχανική στρατιωτική παραγωγή, κλπ!..

 β. … Η “Λωζάννη” για να αλλάξει, (αν και ο Κος Συρίγος δεν μίλησε για “αλλαγή”, αλλά για την πραγματικότητα του ότι το 97% των άρθρων της είναι παρωχημένα, όπως και πράγματι είναι), θα πρέπει, είτε να γίνει ένας νέος “Παγκόσμιος Πόλεμος”, με ό,τι αυτό, ως γεγονός, “φέρνει μαζί του”, είτε να αποφασίσουν σε περίοδο ειρήνης (!), ΑΠΑΣΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗ ΣΥΝΘΗΚΗ, να την αλλάξουν, τροποποιήσουν, κλπ!.. Εμείς, μαζί με την Τουρκία, δεν είμαστε παρά ένα “Παράρτημά” της, θυμίζω, ενώ να θυμίσω ακόμα… ανόητοι και κάτι… “μπανάλ”, πως δηλαδή στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ και στην ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, αλλά και στην ΖΩΗ την ίδια, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!..

“ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΜΕΝΕΙ”! (ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ)

γ. ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Ε/Φ “ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜ/ΚΩΣ… ΕΚΠΟΡΝΕΥΘΕΙΣΑ ΠΙΑ Ε/Φ “ΕΣΤΙΑ”, ΑΠΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ “ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΔΟ-ΣΥΡΙΖΟ-ΤΟΜΑΡΙΑ” (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΠ-ΣΕΩΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ Κ-Β ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΤΩΝ Η.Π.Α.) ΤΗΣ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΠΟΤΈ ΔΗΜ/ΦΙΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ!..

-/-

ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ, ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΓΝΟΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ Η ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΙΑ, Η ΑΚΡΙΣΙΑ Η(ΔΙΑΖ) Η ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΣ Κ-Β ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΑΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Κ-Β Η ΝΔ!

ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΟΙΟΙ… ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)… ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΟ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ; ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΤΙΠΟΤΑ”; ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΝΑΙ (!), ΤΟ “ΤΙΠΟΤΑ” ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΛΙΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Ε/ΜΕΛΛΟΝ!..

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑΧΑ ΩΣ “ΛΑΓΟΣ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

ΠΟΎ ΕΙΔΑΤΕ “ΛΑΓΟΥΣ”, ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο Κ.Κ.Μ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ; (2019 – 2024)

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΠΩΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ (!), Ο Ε/Π-Θ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ “ΛΑΓΩΝ”, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΝΟΣ ΙΚΑΝΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑ “ΤΩ ΠΛΕΥΡΩ” ΤΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ “ΤΡΟΦΗ” ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ / ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ, ΚΛΠ!..

Η ΔΙΑΦΟΡΆ ΤΟΥ Κ.Κ.Μ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤ-ΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ, Ο Κ.Κ.Μ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (!) ΚΑΙ ΟΧΙ… “ΠΙΠΕΡΜΑΝ”, ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΕΞΟΥΣΙΑΣ”… , ΔΙΑΘΕΤΩΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΔΙΑΚΡΙΤΟ “IQ”, ΕΝΩ EXEI “ΚΕΡΔΙΣΕΙ” “ΕΡΓΟΙΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!..

ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, Ο Κ.Κ.Μ. ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, ΑΦΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ… “ΓΙΑ ΤΡΈΛΕΣ ΣΤΙΣ… ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ”, Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ… “ΓΙΔΟΓΑΜΗΣ”, ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ… ΑΡΡΩΣΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ… ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, Ο ΑΛΛΟΣ “ΓΙΑ ΤΑ… ΣΚΥΛΙΑ”, Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ, ΚΛΠ!..

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΑ “ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ” ΑΣΚΕΙ ΤΟ ΚΚΕ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ (!) ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΕΓΓΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ (!) ΤΟΥ ΑΝ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΩΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ, ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ… “ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ” ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ “ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ”! ΕΤΕΡΟΝ ΕΚΑΤΕΡΟΝ!..

ΤΕΛΟΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΓΟ ΝΑ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ… “300 ΤΟΥ… ΛΕΩΝΙΔΑ”, ΓΕΝΙΚΩΣ!.. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ “ΒτΕ” ΠΕΡΙΠΟΙΕΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ (!) ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ (!) ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ… ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΜΗ  ΚΑΙ (!) ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ!

ΑΝΤΕ ΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΕ… ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ “ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ”, ΠΑΛΙΟΜΑΚΕΔΟΝΟΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ, ΝΕΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΤΕΡΥΓΟΣ ΤΟΥ Α/”Δ.Κ.” ΚΑΙ ΤΟΥ… “ΜΠΑΪΝΤΕΝ”, ΒΡΩΜΟΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΙ ΑΝΤΩΝΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΓΩΪΣΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ”, ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!..

ΡΕ ΣΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥΚΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΤΖΕΝΗ Η ΚΑΡΕΖΗ, ΕΣΥ ΤΟ “ΟΡΓΑΝΟ” ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ; ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ, ΤΟ ΠΏΣ ΕΓΙΝΕΣ Α/ΓΕΕΘΑ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ “ΣΟΡΟΣ-ΚΟΜΜΑ” ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΙ ΧΟΥΝΤΟ-ΚΑΜΠΑΔΕΣ, ΟΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ-(Ο)-ΤΖΙΜΑΝΗΔΕΣ, ΚΛΠ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ, “ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ… ΑΦΤΑΚΙ”;

4. H Κα ΠτΔ, κατά την φωτογραφία που “βγήκε” με τον Π-Θ και τους νεο-ορκισθέντες Υπουργούς χθες, σχολίασε με κάποια δόση πικρίας (;) να βγαίνει προς τα έξω, από την ψυχή της: “Είστε… τεράστιοι, ενώ εγώ… ! Ο καθένας όμως έχει την αξία του“!..

Ασφαλώς και ο καθένας έχει την αξία του και Εσείς, Κα Πρόεδρε της Δημοκρατίας μας, έχετε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ και ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ “ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ”, κάτι που μέχρι τώρα καθημερινώς ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ κατά την εκτέλεση των καθηκόντων Σας!.. 

Για εμάς τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, Είστε ο καλύτερος ΠτΔ (το άρθρο με την γενική του εδώ έννοια), σίγουρα των ετών του 21ου αι. έως τώρα, δυνάμενη να συγκριθεί και με αυτούς του 20ου αι. μετά από την μεταπολίτευση! (Από τον Κων-νο ΤΣΑΤΣΟ και επέκεινα)!..

Οι Έλληνες ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε όλοι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που έχουμε μια τέτοια ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ (!) στην Αρχηγία του Κράτους μας, όπου φτάσατε ΠΑΝΑΞΙΑ!..

Είμαστε “λίγοι” εμείς μπροστά Σας, ώστε να Σας κάνουμε μαθήματα, ξεφεύγοντας των ορίων μας, αλλά όχι εσκεμμένως βεβαίως!.. Και ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ, για παράδειγμα, ήταν κοντός, αλλά ήταν ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ! Καταλαβαίνετε τί θέλω να πω!..

Κε ΠτΔ! Χωρίς να το θεωρήσετε υπόδειξη, κλπ, αλλά “τόσα και αυτά” είναι τα ελληνικά μας! Διαβάστε!

Να συνεχίσετε με το αυτό υψηλό ΗΘΙΚΟ (!) τα καθήκοντά Σας, γνωρίζοντας ότι η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας Σας περιβάλλει με ειλικρινή ΣΕΒΑΣΜΟ, (κάτι που, όπως γνωρίζετε, δεν επιβάλλεται, αλλά ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ), και πως είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για Εσάς, κρίνοντας την πορεία Σας και την συνολική Σας παρουσία – ΗΘΟΣ, ως άτομο, αλλά βεβαίως και ως ΠτΔ, από την θέση αυτήν της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, που κατέχετε και ας είναι το Κράτος μας Πρωθυπουργικοκεντρικό, μετά από την γνωστή κάποτε “παρέμβαση” του Μεγάλου Έλληνος Πατριώτου Πολιτικού Ανδρός Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!..

Όσο και “μικρός το δέμας” να είναι κάποιος ή κάποια, αν είναι διαμάντι, πάντα θα λάμπει! Και Εσείς λάμπετε!..

Υγ. Και η 2η, και πάντα κατ’ εμάς, μετά από τον συγχωρεμένο τέως ΠτΔ, Χρήστο ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗεπιλογή Δικαστικού για τη θέση του “Ανωτάτου Άρχοντος”, απεδείχθη “ΛΙΡΑ 100”!..

5. “Ησύχιε”! Απαντώ! Ο πατέρας του λέοντος της Νεμέας ήταν ο “ΤΥΦΩΝΑΣ”!.. Διάβασμα, Ησύχιε, διάβασμα!..

6. Βλέπει κανείς τις ομιλίες των Μουλάδων του Ιράν στον λαό τους και τρομάζει (!) για το μέλλον του Πλανήτη! Παρακολουθεί κανείς σκηνές αυτών των ομιλιών στους Τ/Ο του δέκτες και μένει ενεός (οι ψυχραιμότεροι) εμπρός στο εκφερόμενο ρητορικό μίσος και στην κυνικότητα της Σιϊτικής ηγεσίας του Ιράν (πχ “αν κτυπήσει το Ισραήλ τον Λίβανο, τότε εμείς θα κτυπήσουμε χωρίς όρια, χωρίς έλεγχο, χωρίς κανόνες, κλπ”), και το αυτό μίσος και πάθος, στις απαντήσεις του από κάτω παραληρούντος και προφανώς… λοβοτομημένου πλήθους, να ουρλιάζει πχ “ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ ΝΑΣΡΑΛΑ“, κλπ!

ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! Τον 21ο αι. ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΕΘΝΗ-ΚΡΑΤΗ” που το Πολίτευμά τους είναι πολύ σκληρή “ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ” και μάλιστα Κράτη, όπως το Ιράν (Περσία), με Ιστορία που χάνεται στα πολύ αρχαία χρόνια της Παγκοσμίου Ιστορίας!

Υπάρχουν όμως παράλληλα, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΈ ΔΥΝΑΤΟΝ (!), και υποτιθέμενοι (!) “Δημοκράτες” άνθρωποι παντού στον Κόσμο (δυστυχώς και ελάχιστα καθεστώτα) και κυρίως στην Ευρώπη και μετά στην αμερικανική Ήπειρο, που με την συνολική τους στάση τα στηρίζουν αυτά τα επικίνδυνα για τον ίδιον τον Πλανήτη Κράτη, και αυτό συμβαίνει με το να ακολουθούν και να εκδηλώνουν έναν στείρο ΑΝΤΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ και ΑΝΤΙ-ΕΒΡΑΪΣΜΟ (εμείς δεν γράφουμε ΑΝΤΙ-ΣΗΜΙΤΙΣΜΟ, διότι απόγονοι του ΣΗΜ είναι και οι Άραβες), χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι οι μόνοι που μπορούν να τους πολεμήσουν, νικήσουν και τελικώς μας σώσουν (όπως και άλλης μορφής, πλην του θρησκευτικού, δικτατορικά καθεστώτα που “πνίγουν” τον Πλανήτη), είναι η μεγάλη “Αμερικανική Δημοκρατία” μαζί με την ενωμένη δύναμη των ελευθέρων καθεστώτων της αποκαλούμενης “Δύσεως” ή το αντιλαμβάνονται χωρίς να είναι, αλλά προσποιούμενοι τους Δημοκράτες!.. Καταλάβατε!..

(Σκεφτείτε παρακαλώ! Είδατε ποτέ πχ στην Ελλάδα, τα Κομμούνια, μαμούθ και μεταλλαγμένα / αμερικανο-εξελιγμένα και χρυσοπληρωμένα, να έχουν ποτέ διοργανώσει μια διαδήλωση, πχ κατά του ΙΡΑΝ και των όσων γίνονται καθημερινώς εκεί;

Είδατε ποτέ να έχουν κάνει, έστω και μία, διαδήλωση υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών στον “Ισλαμικό κόσμο”;

Και άλλα πολλά!

Δεν είναι μόνον η υποκρισία που τους διακρίνει, φίλοι μου /μας, όλους αυτούς, αλλά και το γεγονός πως μέσα τους είναι ο καθείς τους από ένας μικρός δικτατορίσκος, όπως γαλουχήθηκε και έγινε στα όποια σοβιετικά κατηχητικά… παρακολούθησε, γεμίζοντας και διδασκόμενος μίσος για τον “Ελεύθερο Κόσμο”, έναν Κόσμο που ξεκάθαρα εξέφραζε κα εκφράζει αυτό που λέγεται “Δύση” και “Δυτικός Πολιτισμός”! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΣΑΠΙΟΙ)!..

7. ΟΚ το ζεύγος του Παππά Αντώνιου, κλπ! Με το “Χαμόγελο Του Παιδιού” όμως και τα, αν δεν απατώμαι, κοντά στα 700 εκ-ρια Ευρώ, που φέρεται (!) να έχουν “φαγωθεί”, θα ασχοληθεί κανείς;

8. Έγραψε η ε/φ “ΣΤΟΧΟΣ”: “Φλώρος θα λέτε και θα κλαίτε”!..

Τους λέμε! Διαβάστε!

Ναι! Ο νυν – εισέτι – Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κων-νος ΦΛΩΡΟΣ ΠΕΤΥΧΕ (!) στο έργο του και μάλιστα σε μια ΠΕΡΙΟΔΟ “ΚΡΙΣΙΜΟΥ ΚΑΜΠΗΣ” (πολιτικο-στρατιωτικο-οικονομικά), για την χώρα και τις ΕΔ της, όταν η Ελλάς ξεκίναγε και πάλι να… υψώνει την κεφαλήν της!

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, τον κατατάσσουμε στο αυτό σχεδόν επίπεδο με τον τέως Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό, Κον Δ. ΓΡΑΨΑ, ο οποίος μας κράτησε ΟΡΘΙΟΥΣ (!), όταν μας προσέβαλαν “ΘΕΟΙ και ΔΑΙΜΟΝΕΣ”, κλπ, όταν η Ελλάδα έπεφτε στο… καναβάτσο!..

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Στρατηγός ΦΛΩΡΟΣ ήταν … ΑΣΦΑΛΤΟΣ, όπως θα έλεγε και η γνωστή λαϊκή αοιδός Άντζελα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ή … “Μάϊκλ ΤΖΑΚΣΟΝ”, μετά τις συνεχείς εγχερήσεις στο πρόσωπό της!.. ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΠΙΑ, ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ “ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ” ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ… ΛΑΘΟΣ Η (ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΛΑΘΗ, ΕΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ!!!.. (Θα το σχολιάσουμε αυτό κάποια άλλη στιγμή)!..

Δυνατοί όμως στρατιωτικοί, ΠΑΝΑΞΙΟΙ Αξκοί, υπήρχαν πάντα, όπως και θα υπάρχουν πάντα, στις ΕΕΔ και στους 3 Κλάδους τους! Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν και σήμερα στελέχη και πιθανώς και πολύ ανώτερα επαγγελματικά του Στρατηγού ΦΛΩΡΟΥ (το ΗΘΟΣ δεν μπαίνει σε διαδικασία… μετρήσεως), ικανά να πολλαπλασιάσουν το ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ αποτύπωμα ΙΣΧΥΟΣ των ΕΕΔ, που αφήνει, αποχωρώντας “ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ”, ο ΑΞΙΟΣ αυτός Έλληνας Αξκός!..

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΕΔ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ “ΜΑΖΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ”, ΜΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΗΘΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ, ΕΧΟΥΣΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ ΤΗΣ ΠΥΞΙΔΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΡΡΑ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ “ΣΠΙΤΙΟΥ” ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΥΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ!..

Συνεπώς να ΜΗΝ (!) ανησυχείτε εκεί στην “ΕΥΠ” και στον “ΣΤΟΧΟ”, για το μέλλον των ΕΕΔ, που έχουν -ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ (!) – και την προστασία της Τριαδικής Θεότητος και σίγουρα της Κας ΘΕΟΤΟΚΟΥ!..

Τον Στρατηγό ΦΛΩΡΟ και την παρουσία του στο “τιμόνι” των ΕΕΔ, “λίγο ως πολύ”, την έχουμε εδώ στον “Ε.Θ.”, κατά καιρούς, αναφέρει και αποτιμήσει θετικά, όταν δε αποχωρήσει, ίσως το πράξουμε ξανά! Για σήμερα, θα γράψουμε πως -κατ΄εμάς- το… “ρεκόρ” που “έπιασε” στο εξαιρετικώς δύσκολο… “ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΕΔ“, ήταν, κατ΄εμάς πάντα, 90 – 10 υπέρ του!..

Του ευχόμαστε “ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ”, υγεία, χαρά και ευτυχία, προσωπική και οικογενειακή! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΗΓΕ, ΤΩΡΑ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΙΧΑΗΛ, ΣΤΟ… ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΟΥΜΕ, ΕΝΑ ΖΕΥΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ, ΤΗΣ “ΜΕΓΑΛΗΣ”, ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ, ΟΠΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ, ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΞΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟ “ΘΕΙΟΝ”!

Ευχόμαστε να τελειώσει σύντομα (!) η επιλογή του νέου Κου Α/ΓΕΕΘΑ και αυτός να αναλάβει αμέσως τα νέα του καθήκοντα! Όπως ήδη ξέρετε, οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” προκρίνουμε για την θέση αυτή τον νυν Α/ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο Κο ΜΠΟΥΡΟΛΙΑ, ένα επίσης πραγματικό ΚΟΣΜΗΜΑ των ΕΕΔ και της ΕΠΑ μας βεβαίως!..

ΥΓ. ΑΣΧΕΤΟ! Νομίζω, 1η φορά, και πολύ σωστά (!), είδαμε σε κηδεία –ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ– Έλληνος Αξκου, αντί της “ΕΛΑΣ”, “Στρατιωτική Αστυνομία” και συγκεκριμένα “ΑΕΡΟΝΟΜΙΑ”, στην εξόδιο ακολουθία του ΗΡΩΟΣ Αξκού μας τέως Επισμηναγού και νυν Αντιπτεράρχου ΚΩΣΤΕΑ Επαμεινώνδα. (Προς άρση πιθανής παρεξηγήσεως, αναφερόμαστε στα εντός του προαυλίου χώρου της εκκλησίας και εντός του Ναού “στρατιωτικά μέτρα τάξεως”, και όχι βεβαίως σε αντικατάσταση της “ΕΛΑΣ” και των συνταγματικών καθηκόντων της! Καταλαβαίνετε)!..

9. Ο Τζον ΚΙΡΜΠΙ είναι πολύ καλός, (από τότε που τον “ξέθαψαν”, άλλαξε όψη και η εικόνα της Α/”Εξωτερικής Πολιτικής”), ενώ και ο Μάθιου ΜΙΛΕΡ εκτιμούμε πως είναι ταχύτατα εξελίξιμος, έχοντας “πάρει πια τον αέρα” της ενημερώσεως, κλπ! Είναι εμφανέστατο! Μπράβο!

10. Προς το ε/ΥΠΑΜ! Η πρότασή μας είναι: “ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ”!.. [Διαβάσαμε για τα Α/Α συστήματα “NASAMS”, που φαίνεται ότι κάποιοι πρότειναν στις ΕΕΔ, καθώς και για τις… ανησυχίες (sic) κάποιων στο ΥΠΑΜ, για την ευκολία με την οποίαν αυτά προσεβλήθησαν στην Ουκρανία, κλπ]!..

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, και πάλι από το 2008 – 2009, “φωνάζαμε” και λέγαμε πολλά και διάφορα(!), στοιχειοθετημένα όμως, για τον τεράστιο χώρο ευρέσεως, ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, κάθε είδους παλαιού σοβιετικού οπλισμού, σε μορφή βεβαίως, “τρόπον τινά”, … “ρέπλικας” (!) και 2ης κατηγορίας, από πλευράς ποιότητος, χώρο στον οποίον “έτρεχαν” πολλοί στρατοί να βρουν και πάρουν όπλα, κλπ, κλπ, κλπ, όπως και αναφερόμασταν στην μη τότε ύπαρξη πραγματικού θεσμικού ρ/Οργανισμού ασχολούμενου με τα “ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ” της υπερδυνάμεως αυτής, αφού η “ΡΟΣΟΜΠΟΡΟΝ-ΕΞΠΟΡΤ” ήταν “καθαρά”, αν όχι μαφιόζικη ΟΡΓΑΝΩΣΗ, σίγουρα εργαζόμενη μαφιόζικα, κλπ, κλπ, κλπ, και πάντως όχι επίσημος ρ/κρατικός φορέας!..

11. Πέθανε και κηδεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Ισραήλ, ο τέως Α/”ΜΟΣΑΝΤ” Ζβι ΖΑΜΕΡ.

ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-