ΖΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΦΟ-ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ “ΕΛΑΣ”!..

1. O Κος Παναγιωτόπουλος (Ε/ΥΠΑΜ), θα μεταβεί στις 04-04-2023 στην Τουρκία, προσκεκλημένος του ομολόγου του Κου Ακάρ! Ο Κος Ακάρ τον είχε προσκαλέσει από καιρό*, αλλά πάντα… έβαζε έναν όρο! Ποιόν; Αυτόν της αποστρατικοποιήσεως των Νήσων μας παρά την Μ. Ασία!.. Τώρα προφανώς άλλαξαν τα πράγματα και μάλλον δεν υπάρχουν όροι ή εξέλειπαν αυτοί προσωρινά και “δεν μπαίνουν πια στην μύτη του” τα νησιά μας, όπως τότε (26-08-2022) έλεγε ο Ακάρ!

Οψόμεθα!

* Από τα τέλη ακόμα του παρελθόντος Οκτ. 2022 τον είχε προσκαλέσει, όταν ο Κος Ακάρ είχε παραστεί σε εκείνη την τ/Άσκηση των ΤΕΔ στο Πολατλί (“Πυρά Ελεύθερα – 22” / “Ateş Serbest – 22”), όπου δοκιμάζονται κάθε φορά οι χερσαίες επχ-σεις του ΤΣΞ στον Έβρο! [Είδαμε με πολύ ενδιαφέρον (!) ΕΕ/Π εναντίον αρμάτων και ευρεία χρήση Α-Α (ΠΒ)]!..

2. Ρωτάμε! Ολοκληρώθηκε ή όχι ακόμα, η κατασκευή εκείνων των 300 θέσεων βαρέων όπλων από την “Εθνική Φρουρά”, που έλεγαν και… φώναζαν οι Τούρκοι; Δεν μάθαμε κάτι!.. Και μιας ο λόγος για την Κύπρο, να θυμίσουμε ότι ο Τ/Πρέσβης Κος Ισμέτ ΚΟΡΟΥΚΟΓΛΟΥ πιστεύει ότι “οι Η.Π.Α. στην Κύπρο υποστηρίζουν τους Έλληνες”! Ο Κος αυτός είχε αναφερθεί στις θέσεις αυτές, καθώς και -εκτενώς- στην άρση του εμπάργκο προς την “Κυπριακή Δημοκρατία”, από τις Η.Π.Α.!..

3. Ο νέος Αρχισύμβουλος του ΡΤΕ, Κος Σαντετίν ΧΙΟΥΛΑΓΚΟΥ, έχει -λέτε- επηρεάσει θετικά (πλην του ρόλου των… σεισμών), τον ΡΤΕ στην στροφή του Τ/ΠτΔ προς την κατεύθυνση της επαναπροσέγγισης με την Ελλάδα;

4. Θα έρθουν άραγε, πριν από τις εκλογές μας (21-05-2023), συλλήψεις για τις υποκλοπές, όπως είχε γραφεί στον ε/Τύπο από τον περασμένο Δεκ. ακόμα; Εμείς ισχυριζόμαστε πως θα έπρεπε!..

5. 370 Κούρδους μαχητές, (κατά δήλωση Ακάρ), σκότωσαν τις τελευταίες ημέρες οι ΤΕΔ! Κατά τ’ άλλα, οι ΤΕΔ διαφήμιζαν στα ΜΜΕ, κλπ, το πόσο καλά φέρονται στους Κούρδους που συλλαμβάνουν, ασφαλώς για λόγους προπαγάνδας!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

6. Ρωτάμε τους φίλους Τούρκους!

α. Εκείνη η Τουρκάλα… Κα, που είχε κατηγορήσει τις ΤΕΔ για χρήση “Χημικών”, ζει ακόμα ή όχι;

β. Εκείνο το νεοσυσταθέν (από τον Οκτ. του 2022, αν δεν σφάλλουμε), στην Άγκυρα, “Γραφείο Ελέγχου Των Αμερικανικών Ξένων Περιουσιών” στην Τουρκία, “πώς πάει”, “πάει καλά”; Δεν μάθαμε κάτι!..

γ. Πιστεύετε και σήμερα, όπως έγραφε ο τ/Τύπος στα τέλη του περασμένου έτους 2022, ότι “η αγγλική αυτοκρατορία είναι ο μεγαλύτερος τρομοκράτης του αιώνος”; (πχ ε/φ “Diriliş” / 11-09-2022).

δ. Επιμένει ακόμα ο Πρόεδρος ΡΤΕ για 2 Κράτη στην Κύπρο, κάτι που με πάθος είχε πέρυσι υπερασπιστεί στην ομιλία του στα “Ηνωμένα Έθνη” (Σεπ 2022);

ε. Πώς βλέπει σήμερα ο ΡΤΕ και το Κόμμα του την πιθανότητα ενός νέου “Παγκοσμίου Πολέμου”; Ρωτάμε, επειδή τον Σεπ του 2022 ο ΡΤΕ είχε αναφερθεί σε… “φόβο για έναν νέο μεγάλο πόλεμο”!.. Σήμερα, πχ Κε Καλίν, τί λέτε εκεί στην τ/Προεδρία;

στ. Βλέπετε ακόμα την χώρα σας, σε έναν ρόλο “Παγκόσμιου Διαπραγματευτή”; Αν “ναι”, ποιά είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του “Π.Δ.”; Αν “όχι” πια, γιατί, μεσολάβησε κάτι;

ζ. Ο Σέρβος Βαρώνος των ναρκωτικών Ζέλικο ΜΠΟΓΙΑΝΙΤΣ (1 από τους 45 πολυ-καταζητούμενους στην Ευρώπη), που συνελήφθη στην χώρα σας (τέλη του 2022) για τον φόνο του Ρίστο ΜΙΓΙΑΝΟΒΙΤΣ (τον είχε θάψει στην βίλα του και βρέθηκε μετά από 2 χρόνια θυμίζω), είναι ακόμα στις τ/Φυλακές ή όχι;

η. Τί έγινε με εκείνη την εξάρθρωση του δικτύου της “ΜΟΣΑΝΤ” στην Πόλη τον περασμένο Σεπ. 2022, με την εμπλοκή εκείνου του ιδιωτικού “ντεντέκτιβ”; Ούτε γι’ αυτό το θέμα μας ενημερώσατε! (Ενν. ως προς την εξέλιξή του, αν φυσικά υπήρξε / υπάρχει)!..

θ. Το πρόσφατο κτύπημα στα Γραφεία της Ακσενέρ στην Πόλη ήταν καθοδηγημένο από την… “ΜΙΤ”; Εξηγούμαστε γιατί γράψαμε… “ΜΙΤ”!

Θυμόμαστε ότι η Κα Ακσενέρ:

(1) Είχε δηλώσει, στα τέλη Σεπ. 2022, πως “σήμερα στην Τουρκία υπάρχει κρίση Δημοκρατίας! Από την Οικονομία στην Δικαιοσύνη, από την κρατική διοίκηση στην στην εξωτερική πολιτική και στην εκπ-ση, παντού κρίση”!

(2) Παρακολουθήσαμε όλο αυτό το διάστημα την συνολική της στάση και προς τους… “Συμμάχους” της, αλλά και τα όσα “σαν τσιμπήματα οχιάς”… φαρμάκια έλεγε και λέει για την Κ-Β του “ΑΚΡ”, τον ΡΤΕ και τον πρώην πολιτικό της Αρχηγό Ν. Μπαχτσελί, μέχρι και το… υποκριτικό κάλεσμά της (για ποιόν λόγο άραγε;) στον Πρόεδρο ΡΤΕ για να τον κεράσει τσάϊ με γεύση μαργαρίτα… , κλπ! (Της απάντησε βεβαίως ο ΡΤΕ για τσάϊ με γεύση… μάραθο)!..

ΜΕ ΒΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΣ Μ. ΑΚΣΕΝΕΡ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΩΤΗ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ Τ/ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΧ Η “ΜΙΤ” ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ… ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, Ή ΕΣΤΩ, ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ… ΑΝΩΜΑΛΟ!..

7. Η “ΜΟΣΑΝΤ”, προς την οποίαν η νυν ε/Κ-Β θα πρέπει να είναι ΕΥΓΝΩΜΩΝ (!) (όπως το ίδιο και προς τον νυν Ι/Π-Θ, Κο Β. Νετανιάχου!), για την βοήθειά της / τους στην εξάρθρωση του τρομοκρατικού Πακιστανικού δικτύου στην Ελλάδα, δίκτυο* που κατευθύνετο από το Ιράν, κλπ, τελείωσε το έργο της στην Μαλαισία, όπου, όπως είχαμε μάθει, ασχολείτο με τον εντοπισμό Μηχανικών που ασχολούνται με λογισμικά γενικώς και μάλιστα, όπως λεγόταν, είχε απαγάγει και έναν εξ αυτών ή όχι ακόμα;

*Φανταστείτε, μετά από τα ΛΙΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΕΜΠΗ, να είχαμε και μαζική σφαγή Ισραηλινών, Ελλήνων Εβραϊκής καταγωγής, ίσως και άλλων μη Εβραίων, κλπ, στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές!.. “Εν τω μεταξύ”, ακόμα, μέχρι τις 21-05-2023, έχουμε πολύ δρόμο… , ώστε κάποιοι να επιδιώξουν να προσβάλλουν έτσι την Κ-Β του Κ.Κ.Μ. για να την “ρίξουν” από την εξουσία, μέσω της επιρροής της “κοινής γνώμης” δια τέτοιων γενικώς δυστυχημάτων!.. Απαιτείται η μεγίστη προσοχή!..

8. Ποιά ήταν στο Πεδίο τα αποτελέσματα της μετά από 10 χρόνια επισκέψεως της τρομοκρατικής Οργανώσεως “ΧΑΜΑΣ” (“Κίνηση Ισλαμικής Αντίστασης”) στην Ασαντική και μη Συρία, τους τελευταίους μήνες του 2022 (Οκτ. αν δεν σφάλλουμε); Δεν μάθαμε κάτι ακόμα σχετικά και από κανέναν, ούτε καν από την… “Κίνηση” αυτή!..

9. Ο Ζελένσκι φέρεται να είπε πως “αν πέσει στους Ρώσους το Μπαχμούτ, τότε μάλλον θα μας οδηγήσουν σε διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους”!.. (Τα 2/3 της πόλεως ανήκουν πια στις ΡΕΔ). Οψόμεθα!

Να θυμίσουμε ότι η Δύση εμπόδισε την “συμφωνία ειρήνης” ανάμεσα σε Ουκρανούς και Ρώσους τον Απρ. του 2022! Ήταν τότε που ο Γερμανός Πτέραρχος Χάραλντ ΚΟΥΓΙΑΤ είχε δηλώσει πως “ένας Πυρηνικός Πόλεμος θα καταστρέψει την Ευρώπη” και μετά τον “έφαγε” το… “μαύρο σκοτάδι”!..

Τέλος, να θυμίσουμε ότι οι ΡΕΔ είχαν πει για ειρήνη στους Ουκρανούς τον Σεπ. του 2022, όταν είχαν καταλάβει ό,τι ήθελαν, ήτοι τις ανατολικές ρωσόφωνες και ρωσικής συνειδήσεως επαρχίες της Ουκρανίας, αλλά οι Ουκρανοί είχαν αρνηθεί!..

10. Στις αρχές Νοε 2022 είχε “εκτοξευθεί” μια από τις πιο “δυνατές” επχ-σεις πληροφοριών κατά των ναρκωτικών! Ποιά τα αποτελέσματά της; Δεν μάθαμε ακόμα!

11. Στα τέλη Νοε.του 2022 είχαν μεταφερθεί από την Ουκρανία στην Δύση, δια της Τουρκίας, 10 εκ-ρια τόνοι σιτάρι, ενώ την ίδια περίοδο το αμερικανικό φυσικό αέριο ήταν 4 φορές πάνω ερχόμενο στην Ευρώπη!..

Σήμερα πόσο σιτάρι, κριθάρι, λιπάσματα, κλπ, από Ουκρανία, “περνούν” άραγε ατμοπλοϊκώς, δια των Στενών Βοσπόρου και Δαρδανελίων, στην Δύση και προς τα πού συγκεκριμένα;

Επίσης, πόσο Ουκρανικό και πόσο Ρωσικό φυσικό αέριο (δια Ουκρανίας), περνάει για την Δύση και δη προς την Ευρώπη και για τις χώρες της;

Μήπως η ε/Κ-Β θα έπρεπε να ενημερώνει πλέον τον λαό μας (καθημερινά να ακούγεται αυτό) για την πορεία αυτή των γενικώς… σιτηρών, και λοιπών ειδών της βασικής ανθρώπινης διατροφής,  όπως και για την αντίστοιχη “πορεία” του φυσικού αερίου, ώστε κάποιοι σαν τους πολιτικούς βρωμο-ροζ-ουλίτες να μην παραμυθιάζουν το πόπολο στην χώρα μας, αναφερόμενοι σε “ακρίβεια Μητσοτάκη”, ανάμεσα στα άλλα, επίσης ψευδή και παραπλανητικά, … “τάδε και δείνα Μητσοτάκη”, στο πλαίσιο του στόχου τους να τον “ρίξουν” από την εξουσία;

Ένας που παρακολουθεί αυτές ειδικώς τις… “πορείες” καταλαβαίνει πολλά!..

12. Μας ρωτάνε κάποιοι ποιός είναι ο Μπαχτσελί!

ΔΙΑΒΆΣΤΕ παρακάτω, τί λέει ο… “Ευνούχος” αυτός και βγάλτε μόνοι σας και μόνες σας τα συμπεράσματά σας για τον ίδιον, για την σημερινή τ/συμμαχική Κ-Β, αλλά και για το “γιατί” αποκαλούμε σταθερά την Τουρκία, ως ένα Κράτος με Στρατό!..

Ντεβλέτ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ: “Türk Askerine Düşmanlık, Düşmana Askerliktir”!.. = “Η Εχθρότης Στον Τ/Στρατό, Είναι Στρατιωτική Υπηρεσία στον Εχθρό / υπέρ του Εχθρού”!..

13. Άσχετο! “ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΑΣΕΣ ΡΕ ΣΥ ΧΑΡΙΣΟΝ ΦΟΡΝΤ”;

14. Ποιά τα αποτελέσματα της συναντήσεως στην Αθήνα των Ε/Π-Θ – Χριστοδουλίδη, νέου Προέδρου της “Κυπριακής Δημοκρατίας”; (Ήταν απλώς εθιμοτυπική η επίσκεψη αυτή, ήταν “ουσίας” ή και τα δύο);

15. Τελικώς θα μας πει κάποιος από το νησί; Πόσο άλλο να περιμένουμε ακόμα! Ο Γκάρυ ΛΙΝΕΚΕΡ είναι ένας Κομμουνιστής στο “ΒΒC”;

16. Ναι, είναι αλήθεια! Και αγγλική Τράπεζα κατέρρευσε, μετά την “ΣΙΛΙΚΟΝ ΒΑΛΛΕΫ”, αλλά μας “ξέφυγε”… ειδησιογραφικά!

17. Ναι, έτσι ακριβώς! Οι Κοι Αθανασίου Νάσος (“ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”), Τρύφων Αποστολόπουλος και η Κα Φωτεινή Πιπιλή (ΝΔ) ήσαν επί Χούντας εκφωνητές των ειδήσεων στην ΥΕΝΕΔ!..

18. Ναι, και ας μην είπε τίποτε στην σχετική αναφορά μας η αγγλική Κ-Β! Ο Α/Π-Θ Κος ΣΟΥΝΑΚ αναβάθμισε το ηλεκτρικό δίκτυο, για χάρη… της πισίνας του!..

19. Όταν διαδηλώνουν, φωνάζουν το παρακάτω σύνθημα για τα Τέμπη, οι νέοι και οι νέες των “Σόρος-Σύριζα” – ΚΚΕ – “ΑΝΤΑΡCIA”, κλπ, ακριβώς όπως τους το έμαθαν:

“Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή, το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί”!.. Μάλιστα! Γιατί όμως τα κομματικά αυτά παιδιά, δεν φώναξαν ποτέ το ίδιο σύνθημα, μετά από τις τραγωδίες στο Μάτι και στην Μάντρα; Γιατί, πχ, δεν πάνε, και τώρα έστω, έξω από το Δικαστήριο, όπου διεξάγεται η δίκη για το Μάτι, να διαδηλώσουν για… δικαιοσύνη και για να μην ξεχαστεί αυτό το έγκλημα;

Αν οι νέοι αυτοί των Κομμάτων λειτουργούν με πνευματική λοβοτομή στο ήμισυ του εγκεφάλου τους, πόσο εμπιστοσύνη μπορεί να έχει αυτή η Πατρίδα σ’ αυτούς, αφού αυτοί αποτελούν το μέλλον της; To ίδιο ως ερώτημα ισχύει και για την περίπτωση (“τύποις” 1 στο εκ-ριο) οι νεολαίοι αυτοί να μην είναι Κομματικοί των Κομμουνιστών και των μεταλλάξεών τους!.. (Για εμάς είναι 100% Κομματικοί σκύλοι με ροζ(ο)κόκκινη λαιμαριά, και αλυσίδα που αυξομειώνεται και που τραβάνε οι Τσίπρας, Κουτσούμπας, Βαρουφάκης, Κων-νου, κλπ)!..

20. Ο Παπαδημούλης, ο πιο πλούσιος Έλληνας, ψήφησε υπέρ της μη χρηματοδοτήσεως του τείχους στον Έβρο, διότι τα όποια λεφτά πρέπει να πηγαίνουν σε Σορίτικες “ΜΚΟ” που κάνουν εμπόριο ανθρώπων από Ασία και Αφρική στην Ευρώπη, ώστε να παίρνει και αυτός τις μίζες του! Πώς ο Κος αυτός έγινε ο πιο πλούσιος Έλληνας;

Σε ό,τι αφορά τις αναφορές των “Σορος-Συριζαίων” ότι ομοίως ψήφισε και αριθμός βουλευτών του “Ε.Λ.Κ.”, είπαμε, για να μην σας πιάνουν κορόϊδα, πως Σορίτες είναι διασκορπισμένοι παντού, ήτοι σε όλες τις Ευρωπαϊκές παρατάξεις και για συγκεκριμένους λόγους στρατηγικής (Όπως και σε όλα τα ευρωπαϊκά Κόμματα)!..

Διαβάστε μας, “εδώ και πίσω”, και θα θυμηθείτε ότι μιλάμε για ένα ολόκληρο… σατανικό πολυ-σχέδιο που εξυφάνθη στις Η.Π.Α. επί του “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” Μπιλ ΚΛΙΝΤΟΝ και ανανεώθηκε επί Χουσεϊν Μπαράκ ΟΜΠΑΜΑ, σχετικά με τις μετακινήσεις ανθρώπων μεταξύ των 2 κυρίως Ηπείρων, ήτοι Ασίας και Αφρικής προς την Ευρώπη!..

ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΚΡΑΤΟΥΣ! Μην πιάνεστε λοιπόν κορόϊδα, όταν ακούτε πχ την “έλα με φόρα” να λέει “ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται για την ασφάλεια της Ελλάδος”! Για καμία εθνική ασφάλεια δεν ενδιαφέρεται κανείς απ’ όλους αυτούς!.. Σύνορα “ανοιχτά” παντού και ελεύθερη είσοδο των όποιων ανθρώπων στην χώρα μας!..

Το 2015 μπήκαν 1,5 εκ-ρια κόσμος στην χώρα μας και περισσότεροι από τα 2/3 αυτών έμειναν εδώ, αφού η Καγκελάριος Κα Άγγελα Μέρκελ, φοβούμενη τα πολλά και μεγάλα κύματα αυτά των ανθρώπων, έκλεισε τα βόρεια σύνορά μας, τα σφράγισε πιο σωστά, μετά απ’ εκείνη την ηλίθια ή εσκεμμένη δήλωση… απειλή του Π. Καμμένου, ότι η τότε Κ-Β θα έστελνε όλον αυτόν τον κόσμο στην ΕΕ! Έτσι… “Χαίρετε”!..

Αν ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ενδιαφερόταν για την ασφάλειά μας, τότε θα ψήφιζε τις συμφωνίες της χώρας μας με τις Η.Π.Α. και την Γαλλία και δεν θα έβρισκε φτηνές δικαιολογίες της μορφής “δεν πήραμε τίποτα ως αντάλλαγμα, πχ για την “Αμυντική μας Βιομηχανία”, κλπ!..

Δηλαδή είμαι άοπλος και κινδυνεύω να με σκοτώσουν και λέω, “μην μου δώσετε και εμένα ένα όπλο να αμυνθώ του εαυτού μου, διότι μαζί μ’ αυτό, δεν μου ανοίγετε εκ παραλλήλου πχ και ένα Εργοστάσιο κατασκευής του όπλου που μου προτείνετε για αγορά”! Τί είναι αυτά, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

Και άλλα πολλά, αλλά αυτά… αρκούν!..

Για κάτι, τέλος, “Διεθνή Αμνηστία” που ακούτε να λένε οι “Σόρος-Συριζαίοι”, αλλά και για άλλες παρόμοιες Οργανώσεις, τα μέλη της είναι σχεδόν όλα δεδηλωμένης Κου Κου Έδικης νοοτροπίας και… υφής!.. Δηλαδή “ρώτα τον μπάρμπα μου τον ψεύτη”!.. (Παντού στην χώρα μας ή και στην χώρα μας)!..

Για την αναφορά του “State Department” που ακούτε επίσης, πρόκειται για αναφορές Σοριτών που αριθμητικά, επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, σαρώνουν και πάλι σήμερα στο Α/ΥΠΕΞ, όπως και επί Ομπάμα! (Γι’ αυτό και οι ίδιες αντίστοιχες αναφορές των 2016, 2017, κλπ, με την φετινή είναι “Ακριβή Αντίγραφα”. ίδιες… κόπιες)!

21. Θυμάστε μήπως, πότε γράφαμε εδώ, για την ύπαρξη 2 Ιρανών, μέσα στο ε/Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως;

22. Είναι κακοήθες ψέμα ότι ο “Σόρος-Τσίπρας”, όταν κυβέρνησε δεν μείωσε τους φόρους! Μείωσε και μάλιστα ξέρετε ποιούς; Μείωσε τους φόρους των “Καζίνο”!..

23. Ο Έλληνας… Ακσενέρ ΦΙΛΗΣ δήλωσε! “Στην Ελλάδα έχουμε “Πρόβλημα Δημοκρατίας”!

Πράγματι! Υπάρχει πρόβλημα, αλλά στο αθλίας… κατασκευής μυαλό του Κου αυτού!..

24.

Μητσοτάκης: Είμαι περήφανος για μία προεκλογική υπόσχεση που αθετήσαμε

«Αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό με ρυθμό τριπλάσιο της ανάπτυξης και όχι διπλάσιο όπως είχαμε πει»!..

ΣΧΟΛΙΟ:

Άστα Κε Π-Θγέ! Ξέρουμε ότι θα στεναχωρηθείς, αλλά ο ερχομός (κατ΄εμάς… νόθος), του Μπάϊντεν στην εξουσία των Η.Π.Α., τα “ξέσκισε όλα”… παγκοσμίως!..

Πχ! Έδωσες 7,75% ως ανώτατο όριο αυξήσεως στους συνταξιούχους και μέσα σε 8 μήνες δίνουν, κάποιοι εξ αυτών, το διπλάσιο επί τοις εκατό ποσοστό στις δόσεις των στεγαστικών τους δανείων, ως αποτέλεσμα της συνεχούς αυξήσεως των επιτοκίων, της γαμ… νης αυτής με το όνομα… Λαγκάρντ, που μας είπε ότι το κάνει για να πέσει ο πληθωρισμός!.. Και που έπεσε, τί έγινε; ΚΑΙ ΠΑΛΙ “ΦΩΣ” ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ!..

25.

Kolombiya basını, Türkiye’deki yeni takımını duyurdu!

Kolombiya basını, Olympiakos’un sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen James Rodriguez’in sezon sonunda Beşiktaş’a imza atacağını duyurdu.

Kolombiya basını, Türkiye'deki yeni takımını duyurdu!
02.04.2023

 

Beşiktaş, yeni sezonun transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, Kolombiya’dan çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. “noticiasrcn televizyonu”, Olympiakos’ta forma giyen James Rodriguez’in, Yunan ekibinin sözleşme uzatma teklifini kabul etmediğini ve sezon sonunda Beşiktaş’a gideceğini ileri sürdü.

JAMES RODRIGUEZ BEŞİKTAŞ’A

Haberde şu ifadelere yer verildi: “Olympiakos yönetim kurulu, Beşiktaş’ın James’e ilgisini öğrendikten sonra harekete geçti ve oyuncuya mevcut şartlarla yeni sözleşme sundu. Ancak James, bunu reddetti. Beşiktaş’a gitmeye ikna oldu ve Olympiakos yönetimine yeni sezonda Türkiye’de olacağını bildirdi.” James ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Odağım şu anda Olympiakos… Gelecek sezon ne olacağını bilemiyorum.” ifadelerini kullandı. Yunanistan basını ise; Kolombiyalı 10 numaraya Galatasaray’ın da ilgisinin olduğunu vurguladı.

26.

Yeni Çağ Gazetesi İlk Sayfası

Türkgün Gazetesi İlk Sayfası

Hürriyet Gazetesi İlk Sayfası

27.

ΛΑΡΣΑ ΛΑΡΣΑ, Σ’ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΣΑ!..

larisa_kok11111

 

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν χθες Παρασκευή μετά την απολογία τους στην Ανακρίτρια, οι δύο συλληφθέντες για διακίνηση κοκαΐνης στη Λάρισα.

 

Πρόκειται για έναν 32χρονο υπήκοο Αλβανίας που φέρεται να είναι ο άνθρωπος που ήλεγχε τη διακίνηση κοκαΐνης στο Κέντρο της Λάρισας και καθώς και για έναν Λαρισαίο οδηγό ταξί, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχε ρόλο διανομέως και «εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα» διακινούσε την κοκαΐνη, αντί χρηματικού ποσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος Αλβανός είχε αναπτύξει ένα ευρύ κύκλο πελατών στην Λάρισα.

Μάλιστα στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται και άλλα 15 άτομα εκ των οποίων τα 12 έχουν ταυτοποιηθεί και φέρεται να ανήκουν στο πελατολόγιο του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι επικρατεί αναστάτωση στους κύκλους των χρηστών για τον φόβο ταυτοποίησης και άλλων πελατών.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή του Λαρισαίου βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης, ενώ στο σπίτι του 32χρονου αλλοδαπού, που βρισκόταν στη χώρα μας χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής, βρέθηκαν 153 περιτυλίγματα με κοκαΐνη.

Επίσης ο σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισε μισό κιλό κοκαΐνης σε 5 νάιλον συσκευασίες που έκρυβε ο 32χρονος σε έπιπλο.

Συνολικά κατασχέθηκαν περισσότερα από 600 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «ο αλλοδαπός συλληφθείς προμήθευε με ποσότητες κοκαΐνης τον ημεδαπό, επίσης συλληφθέντα, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα, διακινούσε με το Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, προσυμφωνημένες ποσότητες κοκαΐνης στους λοιπούς κατηγορουμένους, ενώ επιπλέον, άλλοι δύο δράστες εκ των κατηγορουμένων διακίνησαν κοκαΐνη που προμηθεύτηκαν από τον ημεδαπό συλληφθέντα, σε ετέρους χρήστες».

28. 

İngiliz medyası analiz etti: İşte Bayraktar TB2 farkı!

Baykar’ın ürettiği Bayraktar TB2’nin Rusya-Ukrayna savaşında fark yarattığına dikkat çeken İngiliz medyası, Rusya ve Ukrayna’nın kullandığı İHA’ları karşılaştırdı.

 01.04.2023 

 

Yapılan analizde Ukrayna’nın, İHA verilerinden elde edilen gerçek zamanlı istihbarata göre hareket ettiği için Rusya’ya kıyasla İHA’lardan “daha büyük fayda” elde ettiğine dikkat çekildi.

Rusya-Ukrayna savaşı birinci yılı geride bırakırken, gökyüzünde dolaşan Drone’ların vızıltısı, Ukraynalı askerler için günlük hayatın bir parçası haline geldi. Küçük boyutlu ve diğer askeri teçhizatlar göre genellikle daha ucuz olan Drone’lar, askerlere cephane malzemelerinin yerini belirleme, bomba atışı ve anlık istihbarat gibi önemli avantajlar sağlıyor.

KİEV İHA’LAR SAYESİNDE FARK ATTI

Rusya Ukrayna’ya göre hem asker hem de teçhizat açısından çok daha büyük kaynaklara sahipken, Kiev insansız hava araçları sayesinde savaşta büyük bir fark yarattı.

Freeman Air & Space Enstitüsü eş direktörü Dr. David Jordan’a göre Ukrayna, İHA verilerinden elde edilen gerçek zamanlı istihbarata göre hareket ettiği için Rusya’ya kıyasla İHA’lardan “daha büyük fayda” elde etti.

İngiliz Dailymail gazetesine Ukraynalıların savaşta daha yenilikçi ve taktiksel hareket ettiğini anlatan Jordan, “İHA’lar, bilgi toplama ve gözetleme açısından Ukrayna’nın savaş çabalarını gerçekten destekledi.” ifadelerini kullandı.

ADINA ŞARKILAR YAZILAN İHA: BAYRAKTAR TB2

İngiliz Dailymail gazetesi de Rusya ve Ukrayna’nın kullandıkları İHA’ları karşılaştırdı ve Baykar tarafından üretilen Bayraktar TB2’ye dikkat çekti. Savaşta kullanılan İHA’ların listelendiği listede Bayraktar TB2 fark yarattı.

Ukrayna’nın işgalin başından bu yana Türk yapımı Bayraktar TB2 insansız hava araçlarını kullandığını belirten gazete, Ukraynalıların Bayraktar TB2 için şarkılar yazdığını hatırlattı ve şu ifadeleri kullandı;

“12 metre kanat açıklığına sahip olan ve 25.000 fit yüksekliğe kadar çıkabilen lazer güdümlü zırh delici bombalarla tankları ve ağır silahları imha eden Bayraktar TB2, Rusya’nın ezici askeri üstünlüğünün altını oymaya yardımcı oldu. Nitekim Nisan 2022’de Rus savaş gemisi Moskva’yı Karadeniz’de batıran saldırıda Bayraktar insansız hava aracı kullanılmıştı.

Ukraynalıların yazdığı bir şarkıya konu olan insansız hava aracı 6,5 metre uzunluğunda, maksimum kalkış ağırlığı 650 kilogramve dört adede kadar lazer güdümlü bomba ile donatıldığında neredeyse 24 saat uçabiliyor. Drone, Ukrayna’da kullanılmadan önce Suriye, Libya ve Azerbaycan’da kullanıldı.”

BAYRAKTAR TB2’NİN ÖZELLİKLERİ NELER?

Bayraktar TB2 Taktik Silahlı İnsansız Hava Aracı, keşif ve istihbarat görevleri için orta irtifa-uzun havada kalış süresi sınıfına giren (MALE) insansız hava aracıdır.

Üç yedekli aviyonik sistemleri ve sensör füzyon mimarisi ile tamamen otonom taksi, kalkış, iniş ve normal seyir kabiliyetine sahiptir.

Bayraktar TB2, Türk havacılık tarihinde havada kalma (27 Saat 3 Dakika ) süresi ve irtifa (25 bin 30 feet) rekorunu kırmıştır.

Bu ölçekte ihraç edilen ilk hava aracı unvanını da taşıyan Bayraktar TB2’nin temel uçuş performansı şöyle;

-18,000 Feet Operasyonel İrtifa

-27 Saat Maksimum Havada Kalış Süresi

-Tam Otomatik Uçuş Kontrol ve 3 Yedekli Otopilot Sistemi (Triple Redundant)

-Yer Sistemlerine Bağımlı Olmaksızın Tam Otomatik İniş ve Kalkış Özelliği

-GPS Bağımlılığı Olmaksızın Dahili Sensör Füzyonu İle Seyrüsefer Özelliği

-25.000 Feet Maksimum İrtifa

BAYRAKTAR TB2’nin gelişmiş özellikleri ise şöyle;

-Tam Otomatik Seyir ve Rota Takibi Özelliği

-Dahili Sensör Füzyonu Destekli Hassas Otomatik Kalkış ve İniş Özelliği

-Tam Otomatik Taksi ve Park Özelliği

-Yarı Otonom Uçuş Modları Desteği

-Hata Toleranslı ve 3 Yedekli Sensör Füzyonu Uygulaması

-Çapraz Yedekli YKİ Sistemi

-Özgün Yedekli Servo Aktüatör Birimleri

-Özgün Yedekli Lityum Tabanlı Batarya Birimleri

Enes KılıçHaber7.com – Gece Editörü
29. Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”!..

Τουρκία: Στον υπουργό Άμυνας μεταφέρονται οι αρμοδιότητες για τις προαγωγές των αξιωματικών στις ένοπλες δυνάμεις!

Κατατέθηκε στην τουρκική Εθνοσυνέλευση σχέδιο νόμου που αφαιρεί από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου τις αρμοδιότητες στις αποφάσεις του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου (ΑΣΣ), που αφορούν στις προαγωγές των αξιωματικών των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Σύμφωνα με την Cumhuriyet, οι αρμοδιότητες αυτές μεταβιβάζονται στον υπουργό Άμυνας. Οι αποφάσεις του ΑΣΣ που αφορούν στην προαγωγή και παράταση της θητείας των στρατηγών, ναυάρχων και πτεράρχων θα λαμβάνονται κατόπιν εισηγήσεως του υπουργού Άμυνας, χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψη η άποψη του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου, όπως προβλέπει ο ισχύον νόμος.

Πράλληλα αυστηροποιείται το νομικό πλαίσιο όσον αφορά στον πειθαρχικό έλεγχο των επαγγελματιών οπλιτών με κριτήρια που αφορούν στην κοινωνική και οικογενειακή τους ζωή.

Πρόκειται στην ουσία για επέκταση των αλλαγών που εφαρμόστηκαν στις ένοπλες δυνάμεις μετά την απόπειρα του πραξικοπήματος το 2016 και καταργεί ουσιαστικά οποιαδήποτε εξουσία των στρατιωτικών στη διαμόρφωση της μορφής του στρατεύματος.

Επικριτές του νομοσχεδίου κάνουν λόγο για πλήρη πολιτικοποίηση των ενόπλων δυνάμεων και εργαλειοποίησή τους προκειμένου να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες.

Το θέμα δεν έχει πλάνα για να «ντυθεί», ωστόσο είναι αρκετά σοβαρό, καθώς αφορά σε αλλαγές στους «αρμούς» του τουρκικού πολιτικού συστήματος, οι οποίες επιχειρούνται λίγο πριν από τις εκλογές.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Μανδαλίδης

30.

 

ΥΓ. ΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΛΑΣ”, ΖΗΤΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!.. SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS !…………………………

-/-