ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ (2)

1.  Άριστη(!) καθ’ όλα η ομιλία του Μιχαλολιάκου για την ΠΑΙΔΕΙΑ στη Βουλή, στις 28-09-2016! Παρ’ όλα αυτά επιμένω:                     

                              ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΠΟΥΛΑ”!.. –  “ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΑΣΕ ΣΤΟΝ… ΛΙΑΚΟ“!

– Κάντο και θα με θυμηθείς!

2. Κε Χίε

    α. Μπράβο σου 1000 φορές για το τρέϊλέρ σου, στο σάϊτ σου, για τον Παύλο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, στην επέτειο της δολοφονίας του! Είδες όμως ότι καμιά… Βουλή δεν τον θυμήθηκε, δεν έγινε ούτε μια απλή ομιλία από τους σημερινούς… “δήθεν” πολιτικούς, οι οποίοι αναμασούν, κατά καιρούς, τη ρήση του:

                                                       “Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα” !

   β. Θα ήθελα να σου τονίσω, επειδή από την ε/φ σου ανέφερες τον Γ. Παπανδρέου, ως συνομιλητή των Κομμουνιστών και δεν θυμάμαι και εγώ τί άλλο σχετικό, αλλά με αρνητική νότα / χροιά, ότι: 

       (1) Το Κέντρο πολέμησε τον Κομμουνισμό και καμιά “Δεξιά”, η οποία άλλωστε, ως όρος, ως έννοια, δεν υπήρχε την περίοδο 1945 -1949, αφού “ήλθε” επί Κ. Γ. Καραμανλή, με την πρωθυπουργοποίησή του, το 1955, λόγω της… αγγλικής του επιρροής. Οι Κομμουνιστές, σου θυμίζω, στην αδελφοσφαγή, αποκαλούσαν τα στελέχη του Εθνικού Στρατού, “Κολόπαιδα της Φρειδερίκης”, “Μοναρχοφασίστες”, κλπ και πάντως, όχι δεξιούς!

     (2) Ο ίδιος ο Αρχηγός των Κ/Σ, Ζαχαριάδης, μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας και τον αφοπλισμό των Κ/Σ, του ΕΛΑΣ, δήλωσε: Ο Παπανδρέου μας έβαλε μπουνταλάδικα σε ένα τσουβάλι σακί και μας πέταξε“!

  (3) Ο τεράστιος Έλληνας ΓΕΡΟΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ“, το 1952, βγήκε βουλευτής με τον “ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ”, το κόμμα του… “δεξιού” ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ! Θα έβαζε στο κόμμα του ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ, τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αν αυτός ήταν φιλο-κομμουνιστής ή ό,τι άλλο σχετικό;

      (4) Οι μεγάλοι αντικομμουνιστές πολιτικοί, μετά τον ΕΘΝΑΡΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, οι οποίοι απετέλεσαν τον κύριο συντελεστή της ΝΙΚΗΣ κατά των Κ/Σ ήσαν οι Γ. Παπανδρέου, Θ. Σοφούλης, (κυρίως), και ακολούθως οι Σ. Βενιζέλος και ο Ν. Πλαστήρας, που επί ημερών του εξετελέσθη ο πράκτορας των Σοβιετικών, Ν. Μπελογιάννης! [Τότε που, ως γνωστόν, ο επί του εδράνου ευρισκόμενος, ως Δικαστής, μετέπειτα Δικτάτορας, Γεώργιος Παπαδόπουλος, (βαφτισιμιός του Γέρου), ψήφισε υπέρ της μη θανατικής καταδίκης του υπόψη Κ/Σ].

   (5) Ο Γέρος ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ και ΜΕΓΑΣ ΡΗΤΩΡ! Διάβασέ τον σε παρακαλώ! Σήμερα εξέλειπαν πολιτικοί, ΕΛΛΗΝΕΣ, καθώς και του αναστήματός του!

    (6) Σε ρωτάω, στη συνέχεια: 

       (α) Δηλαδή, δεν έπρεπε κάποιος ή κάποιοι να συνομιλήσουν με τους Κ/Σ, τότε; Δεν καταλαβαίνω!.. Αν δεν έλθεις σε επαφή με τον εχθρό, πώς θα τον νικήσεις Κε Χίε; Στην ομιλία του στο Σύνταγμα, αμέσως μετά από την απελευθέρωση, τον Οκτ. του 1944, είπε: Πιστεύομεν και εις την Λαοκρατίαν!.. Γιατί άραγε; Πώς τούμπαρε τους Κ/Σ, αλλά και πώς έφερε επίσης τούμπα τότε τις λαϊκές συνειδήσεις, οι οποίες ήσαν έρμαια της προπαγάνδας των Κ/Σ, άραγε αναρρωτήθηκες ποτέ;

  (β) Ως Υπουργός Παιδείας γνωρίζεις τί Νόμο έβγαλε για τους Κομμουνιστές; “ΟΥΔΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ(!) ΠΑΙΔΕΙΑ“! Άσε που αν ψάξεις να βρεις τις δηλώσεις του κατά των Κ/Σ “θα τρελλαθείς” με τον υψηλότατο βαθμό ευθύτητος και ειλικρινείας, με τον οποίον αναφέρεται στους Κομμουνιστάς! Σίγουρα θα έχεις ακούσει, έστω, τη ρήση του, για το ΚΚΕ! ΚΚΕ: Το Κόμμα της Προδοσίας και του Εγκλήματος“! 

       (γ)  Δεν θα σου γράψω εδώ ούτε για το πώς διεσπάσθη τη 10ετία του 1960 το “Κέντρο”, (πώς, γιατί, κλπ),  ούτε τί είχε πει στις Η.Π.Α. προς τον Αμερικανό τότε Πρόεδρο, Λίντον ΤΖΟΣΝΣΟΝ, για τους Έλληνες και την Ελλάδα! Ψάξτο εσύ! Θα καταλάβεις τότε, το πόσο ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΗΣ ήταν και κυρίως το γιατί Αμερικανοί Πρόεδροι απεκάλεσαν 2 μόνον Έλληνες, τον “ΓΕΡΟ” και τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ, επίσης ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΗ, Αριστοτέλη ΩΝΑΣΗ, (ο οποίος κατόρθωσε και “πήρε μονοπώλιο” τα αραβικά πετρέλαια…), μπάσταρδους!

          Τί όμως θα σου γράψω, Κε Χίε; Θα σου γράψω ότι οι ΒΡΕΤΤΑΝΟΙ τον “έριξαν” από τη θέση του Π-Θ, λίγο μετά από την αναίμακτη(!) γερμανική φυγή από την χώρα μας, το 1944, αφού οι Κομμουνιστές τους άφησαν να οπισθοχωρήσουν ανενόχλητοι!!! (Γιατί άραγε); Γιατί λοιπόν τον “έριξαν”; Διότι Κε Χίε, ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είχε στο πρόγραμμά του, και το εκκίνησε μάλιστα αμέσως με την απελευθέρωση, το θέμα της προσάρτησης της διχασμένης σήμερα ΚΥΠΡΟΥ μας, στη μητέρα Ελλάδα!

Είναι ο ίδιος λόγος που οι ΒΡΕΤΤΑΝΟΙ δολοφόνησαν τον… “δεξιό” τάχα μου ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ Αλέξανδρο ΠΑΠΑΓΟ, με τον οποίον είχαν… προηγούμενα από το 1940, όταν ο ΠΑΠΑΓΟΣ τους ζήτησε να μην κοροϊδεύουν τις ΕΕΔ και την τότε Κ-Β μας, και να στείλουν τις πραγματικά αναγκαιούσες δυνάμεις για την άμυνα της Ελλάδος και όχι κάτι μικροδυνάμεις, μεγέθους… αποσπάσματος!.. (Ουσιαστικά περί αποσπασμάτων επρόκειτο)!

Είναι αυτός ο λόγος που η ελληνική βασιλική Οικογένεια δεν πήρε μαζί της στην Αίγυπτο, τον Παπάγο, με βρεττανική(!) εντολή, (Παπάγος, ο οποίος μετά κατέληξε στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης), ενώ μάλιστα να πούμε ότι και ο τότε Βασιλιάς είχε ζητήσει -αρχικά- από τους Βρεττανούς, η εξόριστη ελληνική Κ-Β να μετέβαινε στην ΚΥΠΡΟ και όχι στην Αίγυπτο, αλλά οι επικυρίαρχοι τότε Βρεττανοί είπαν ΟΧΙ!

     (δ) Επιθυμώ, με σεβασμό, να σου θυμίσω επίσης, ότι σχεδόν το σύνολον των Βενιζελικών Αξκών, οι οποίοι ήσαν κορυφαία στρατιωτικά μυαλά και διέπρεψαν στους εθνικούς αγώνες τότε, από τους Βαλκανικούς Πολέμους, έως και την Μ. Ασία, ήσαν βαθιά αντι-κομμουνιστές!

Να θυμίσω εδώ και με την ευκαιρία, τις κομμουνιστικές “τρόϊκες” στη Μ. Ασία, τα κομμουνιστικά τότε εκεί “Πουρκουά”, (“γιατί πολεμάμε”), καθώς και κυρίως και τη μετέπειτα δήλωση των Κ/Σ, ότι: Όχι μόνον θελήσαμε την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μ. Ασία, αλλά και την ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ“!!! 

Οι Ζέρβας, Πλαστήρας, Κονδύλης, Πάγκαλος, ο γιός του ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΟΥ Σοφοκλής Βενιζέλος, οι αδελφοί Τσιγάντε, (τον ένα των οποίων τον “κάρφωσαν” οι Κ/Σ στους Ιταλούς και από ατυχία σκοτώθηκε σε υπόγειο διαμέρισμα, στην αρχή περίπου της οδού Πατησίων στην Κατοχή), και άλλοι πολλοί, ήσαν ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!! 

     (ε) Επίσης Κε Χίε, σου θυμίζω ότι, τότε η βάση του Πατριδοκτόνου “Εθνικού μας Διχασμού” δεν ήταν “ποιό κόμμα θα ανέλθει στην εξουσία για να… διορίσω το παιδί μου”, αλλά ο διχασμός εστιαζόταν στο αν, με τον Βασιλέα ή τον Βενιζέλο, θα επήρχετο ή όχι η “Εθνική Ολοκλήρωση”, θα πραγματοποιείτο ή όχι, η εθνική “ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ“!

Έτσι, φίλε μου Κε Χίε και καλοί μου αναγνώστες ο Τσιγάντες πχ έγινε δεκτός από Βασιλικούς στρατιωτικούς, Κ/Δ κυρίως, (Κομάντος ελέγοντο τότε), ως επικεφαλής τους (θα σας πω την φοβερή αυτή ιστορία άλλη φορά, “ιστορία για δάκρυα” και για μάθημα “Εθνικής Ομοψυχίας“) και απελευθέρωσε μαζί τους,  τα 12νησα, κλπ!..  [Όπως και ο Ελευθέριος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, μέσα στη Βουλή, ως Π-Θ, την περίοδο 1928 – 1932, είχε δηλώσει πως εκείνος ήταν ο υπαίτιος του Διχασμού, αναφέροντας ασφαλώς τους λόγους, οι οποίοι τον εξανάγκασαν να πράξει έτσι! Μάλιστα είχε δηλώσει τότε και… ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ]!..

  • ΤΟΤΕ ΚΕ ΧΙΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ – ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΟΝΟΝ!!! 

– Σε παρακαλώ λοιπόν θερμώς να ανασκευάσεις για τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και αν σου είναι δύσκολο, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ (!), να ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ με τον ΑΝΔΡΑ! 

– Είμαι επίσης σε διαδικασία Κε Χίε συγκέντρωσης υλικού (“επιστρέφει” και η “Ομάδα” μου), ώστε να γράψω ένα μικρό βιβλίο για τον Πατριωτισμό, με επιχειρήματα, του ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, και κυρίως για τον ΑΝΤΙ-ΤΟΥΡΚΙΣΜΟ του και πού αυτός εδραζόταν, μέσα στην ψυχή του!.. Έτσι θα εξηγήσω και το μίσος των Τούρκων στο πρόσωπό του!

 

                                                                           “ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ“!

 

                                                                                       “ΧΑΙΡΕΤΕ

 

                                                                                       “ΕΛΛΗΝΑΣ” 

 

                                                                                      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

 

ΥΓ. Εσύ που έχεις βάλλει τον ιό στον Η/Υ μου ρε βλάκα και που “πιάνεις” τα e-mail μου, μην αφήνοντας να τα κλείσω, μέχρι να τα διαβάσεις, πόσο… ερασιτέχνης και κυρίως πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ θα πρέπει να είσαι! Καλά πιστεύεις ότι μπορείς να πάρεις από εμένα, κάτι που εγώ να μην θέλω;

                                                                                              – / –