Η “ΑΙΩΝΙΑ” ΕΛΛΑΣ… ΕΠΩΛΗΘΗ Κοι των… Η.Π.Α.! Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ! (1)

μενουμε σκλαβοι

Φίλοι και… Εχθροί, εγχώριοι και ξένοι, γνωστοί και άγνωστοι!

– Χαίρετε!

– Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης, και με τη… “βούλα” της ελληνικής(;) Βουλής, της πώλησης της Ελλάδος, την Κυριακή, 22-05-2016, (λίγες μόνον ημέρες πριν από τη θλιβερή επέτειο της αποφράδας εκείνης Τρίτης, της 29-05-1453), στους διεθνείς – παγκόσμιους Εβραίους κεφαλαιοκράτες(!!!) ή αλλιώς και Κοσμοκράτορες, οι οποίοι κυβερνούν σχεδόν όλον τον πλανήτη, από την ελληνική,  τουλάχιστον “τύποις”, Κυβέρνηση των διεθνιστών, ελληνικής καταγωγής, νεο-Κομμουνιστών, “παιδιών” του γνωστού μέλους του “Δημοκρατικού Κόμματος” των Η.Π.Α., κερδοσκόπου και άμα ακραίου μισέλληνα, δισεκατομμυριούχου, Αμερικανο-Ούγγρο-Εβραίου εμιγκρέ Τζορτζ SOROS, θα επιχειρήσω σήμερα να προβώ σε μια, κατά το δυνατόν σύντομη, αναφορά στο πώς φτάσαμε έως εδώ”, αν και κατά το μάλλον ή ήττον στο “σάϊτ” μας εδώ, για όποιους το παρακολουθούν και το έχουν διαβάσει από το 1ο του άρθρο, έως και το… τελευταίο, σίγουρα αυτό το πώς θα έχει κατ’ ελάχιστον διαφανεί!

Πάμε” λοιπόν, αφού θυμίσω ότι ο προβληματισμός θα είναι δικός σας και πως η κριτική θα πρέπει πάντα να είναι καλόπιστη, όχι εύκολη, όχι επιφανειακή και σίγουρα όχι… ανέξοδη!

– Κατ’ αρχήν, υφίσταται το μίσος των Εβραίων – Ιουδαίων προς τους Χριστιανούς! (Οι 3 μονοθεϊστικές θρησκείες της Βίβλου ήσαν ιστορικά, πάντοτε, ανταγωνιστικές μεταξύ τους)!

Το μίσος αυτό, όταν αναφερόμαστε στους Έλληνες, διαχρονικά δυστυχώς πολλαπλασιαζόταν και πολλαπλασιάζεται, από την ηγεσία του… “Περιούσιου Λαού” του Θεού, από τους Εθνικιστές Εβραίους (δηλαδή τους Σιωνιστές) και ο κυριότερος λόγος είναι το γεγονός ότι οι Έλληνες ήσαν, είναι και θα παραμείνουν, σχεδόν στο σύνολό τους, Χριστιανοί και μάλιστα Ορθόδοξοι(!), (Ελληνο-Χριστιανοί, όπως απεικονίζεται αυτή τους η ιδιοσυστασία, αυτό τους το χαρακτηριστικό γνώρισμα και στο εθνικό τους σύμβολο), άρα εκ προοιμίου εχθρός “των εκλεκτών παιδιών” του Γιαχβέ!

–   Το γεγονός μάλιστα ότι οι Έλληνες:

   –  Έχουν μια Ιστορία που πάει “πίσω” περισσότερα από 3.500 χρόνια!

Και… ΠΡΟΣΕΞΤΕ: “Γραπτή” Ιστορία, δηλαδή Ιστορία που αποδεικνύεται με γραπτά κείμενα, από εκείνα σχεδόν τα χρόνια, μέχρι και σήμερα, και όχι με λόγια, καθώς και με “ζωντανές” αποδείξεις, όπως είναι οι χιλιάδες αρχαιολογικοί χώροι, που ανεδύθησαν στα μέρη όπου έζησαν και μεγαλούργησαν Έλληνες, για παράδειγμα στην Κάτω Ιταλία, στη Β. Αφρική, στην Ασία, στη Μ. Ανατολή, στην χερσόνησο του Αίμου, κλπ.

    –  Έχουν   τεράστια   δύναμη   μυαλού!

Πρόκειται “καθαρά” για θέμα DNA*! Έχουν τόσο γυμνασμένες τις ραβδώσεις του εγκεφάλου τους, [κάτι που διαχρονικά προβλημάτιζε τους πάντες και όχι μόνον τους Εβραίους, με αποτέλεσμα, (για όσους έπαιζαν παλιά ΠΡΟ-ΠΟ), να τους / μας “παίζουν” τριπλή παραλλαγή και να… (τους / μας) χάνουν].

* Υπεύθυνη Δήλωση” (Λόγω αναφοράς στο “DNA”):

Δηλώνω, με βάση τις συνέπειες του Νόμου, κλπ, ότι ΔΕΝ είμαι “Χρυσαυγίτης”, ότι απεχθάνομαι και ότι μετά βδελυγμίας αποκηρύσσω τον Ναζισμό και το Φασισμό, κλπ, κλπ, κλπ! Επίσης ότι με σεβασμό στέκομαι ΠΡΟΣΟΧΗ μπροστά στα αθώα θύματα του Εβραϊκού λαού από τους “ΝΑΖΙ”, κατά τον Β’ Π.Π., των οποίων ο αριθμός αποδέχομαι ότι είναι 6 εκ/ρια, φτωχοί όμως, από πλευράς πλούτου, Εβραίοι!.. 

Έτσι ισχύει σήμερα φίλοι μου, όπως κάποτε συνέβαινε με τους… Κομμουνιστάς! Η υπεύθυνη δήλωση είναι Α-ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΤΗ, ειδάλλως “είσαι τελειωμένος“, πιθανώς και βιολογικά, ανάλογα με το “πού είσαι”, ποιούς και πόσο μπορείς να επηρεάζεις, μέσα στη σαπισμένη και όζουσα ελληνική κοινωνία, αφού ζούμε (εδώ και 1,5+ έτη και επίσημα) σε εποχή πνευματικής “Αριστερής Ξενοκίνητης Χούντας“, σε εποχή που δεν υπάρχει, χωρίς βαρύ αντίτιμο, χωρίς βαριά τιμωρία, ελευθερία λόγου!  

Αν λοιπόν δεν αποκηρύξεις τους νεο-ΝΑΖΙ, γενικώς, “καθάρισες”!

Τους Έλληνες και Αλβανούς νεο-ΝΑΖΙ [αυτούς που ο Κος Μιχαλολιάκος παρουσιάζει ως δήθεν Έλληνες… Βορειο – Ηπειρώτες (αυτούς τους “έθαψαν” διαχρονικά οι… ελληνόφωνες ελλαδικές Κ-Β), και που είναι Αλβανοί 2ης γενιάς στην Ελλάδα, με σκληρή αλβανική συνείδηση και που τους έχει εντάξει στην “Χρυσή Αυγή” ο Πρόεδρός της], τους “έφεραν στα ελληνικά πράγματα” με λεπτό, χειρουργικό σχεδιασμό, όπως προσωπικά πιστεύω, οι ίδιοι οι Εβραίοι, (“MOSSAD“), ώστε να μπορούν να… φωνασκούν, αλλά κυρίως να υλοποιούν ευκολότερα τους σχεδιασμούς τους στην χώρα μας, και κυρίως τους “έφεραν” για να… συκοφαντήσουν τον Ελληνισμό, τον ελληνικό Εθνικισμό, αλλά και για να υπονομεύσουν και τον ελληνικό “ΕΘΝΙΣΜΟ”!.. (Για όσους αντιλαμβάνονται τί γράφω)!..

Ασφαλώς και με τα… τέκνα του “ΑΝΤΑΡ-CIA“, εκτιμάται ότι αυτοί είναι και πάλι “από πίσω”, για άλλους ασφαλώς λόγους, στην περίπτωση αυτή!..

Και για τους 2 αυτούς, εκ διαμέτρου αντίθετους… φίλους, τα έχουμε πει και εξηγήσει πολλές φορές εδώ στο “σάϊτ” μας!

Οι Εβραίοι φίλοι μου έχουν ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ παγκόσμια! Το μείζον του παγκόσμιου πολιτικού προσωπικού, και όχι μόνον αυτό, έχει εβραϊκές ρίζες, και αναφέρομαι στους πολιτικούς “Υπηρέτες” – “Διεκπεραιωτές” τους Π-Θ, Υπουργούς, Μυστικές Υπηρεσίες, κλπ.

Στην Ελλάδα όλο το πολιτικό προσωπικό ή όποιος Έλληνας θέλει να έχει πολιτικό κυρίως μέλλον, (διότι υπάρχει και το στρατιωτικό, το δικαστικό, το ιερατικό – θρησκευτικό μέλλον, κλπ), αν δεν γλείψει τους επικεφαλής της εβραϊκής στην χώρα μας Κοινότητος, αν δεν πάει με τον εβραϊκό “κιπά” να προσκυνήσει στο “Τείχος των Δακρύων“, (φυσικά εδώ πρόκειται για τους μέλλοντες ηγέτες μας, κλπ, καταλάβατε), αν δεν γίνει μασώνος, αν δεν γίνει τουλάχιστον μέλος των Λάϊονς, των Ρόταρυ, κλπ, αν, ας με συγχωρήσετε φίλοι Εβραίοι, αλλά θα το γράψω, αν δεν πάει να προσκυνήσει εκεί που… ούρησε ακόμα κάποιος από εσάς, αν ουσιαστικά δεν υποθηκεύσει το μέλλον του και άρα της χώρας του σε εσάς, … μέλλον δεν έχει!.. 

Φίλοι Εβραίοι!

Θέλω να ξέρετε, πριν προχωρήσω, ότι:

α. H γιαγιά μου, έσωσε στην Κατοχή 2 (!) οικογένειες Εβραίων, στο Θησείο, αλλά μετά συγχωρέθηκε (1950) και η κόρη της και μάνα μου, η… χαζή(!), για να αστειευτώ, δεν πήγε να βραβευτεί, όταν μετά από πολλά χρόνια, ως Δήμαρχος Αθηναίων, ο Δ. Αβραμόπουλος βράβευσε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που έσωσαν στη Γερμανοκρατούμενη Αθήνα, της περιόδου 1941 – 1944, Εβραίους… Όταν της είπα “δήλωσε τουλάχιστον το όνομά σου ή της γιαγιάς, πού ξέρεις μπορεί να το ήθελε“, απάντησε: «Εμείς οι Χριστιανοί δεν κάνουμε ένα καλό και μετά βγαίνουμε να το διαλαλούμε! Είναι σαν την ελεημοσύνη, όπου λέμε και πιστεύουμε στη γνωστή ρήση: “Μη γνώτω η αριστερά, τί ποιεί η δεξιά”! Ούτε η γιαγιά σου θα ήθελε λοιπόν! Άσε τον Αβραμόπουλο να κάνει την… πολιτική του»!..  

Είμαστε λοιπόν φίλοι Εβραίοι, όπως αντιλαμβάνεστε, λίγο περίεργοι οι Έλληνες, αυτή η “τριπλή παραλλαγή”, που λέγαμε!..

β. Εσάς, φίλοι Εβραίοι, σας σέβομαι στο μέτρο που  δεν φέρεστε εχθρικά προς την χώρα μου (για τις μέρες μας), και ασφαλώς σας τιμώ σαν λαό! Πιστεύω όμως ότι και εσείς σέβεστε την ευθεία, την αντρίκια συμπεριφορά!

Τί δεν σέβομαι; Δεν σέβομαι τα εγχώρια, τα… “δικά” μου πολιτικά, αλλά και μη, σκουλήκια, αριθμό των οποίων έχετε στρατολογήσει και πρακτορεύετε, αυτών τη στάση και συμπεριφορά στηλίτευσα πιο πάνω, ενώ σε ό,τι σας αφορά προβαίνω πάντα σε Πολιτική Κριτική” των πράξεών σας και μόνον(!) και νομίζω ότι αυτό δεν είναι ΑΝΤΙ – ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ, (Σημίτες βεβαίως είναι και οι Άραβες), τον οποίον, με τη δύναμη που έχετε, ποινικοποιήσατε διεθνώς, λες και δεν καταλαβαίνετε ότι η πράξη σας αυτή δείχνει ότι τρέφετε μίσος προς τους άλλους λαούς, λες και αυτοί ήσαν υπεύθυνοι της ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ σας, όπως ομοίως νομίζω ότι η Πολιτική Κριτική δεν είναι και ΑΝΤΙ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, αν και φίλοι Εβραίοι, ως Έλληνας Πατριώτης, έχω κάθε λόγο να εχθρεύομαι το “ΣΙΩΝΙΣΜΟ”, ως αυτό που ακριβώς είναι και εκφράζει, δηλαδή τον δικό σας Εθνικισμό, με βάση τα όσα εις βάρος της χώρας μου ιστορικά αυτός διέπραξε, όπως έχω πιστεύω και το δικαίωμα, δεν θα μου το αρνηθείτε, να είμαι και εγώ ως Έλληνας, πάντα Εθνιστής(!), αλλά και Εθνικιστής, όταν προκαλούμαι, στον αυτό βαθμό που είστε και εσείς και ας είμαι τώρα, ως Έλληνας, α-δύ-να-μος!

—————————————————————————————————————————————–

    –   Γέννησαν όλες τις σύγχρονες επιστήμες, όπως ενδεικτικά την Ιατρική, τη Φιλοσοφία, τα Μαθηματικά, την Αστρονομία, κλπ. (Δεν χρειάζεται επιχειρηματολογία επ’ αυτού / Είναι θέμα “Πολιτισμού”, αλλά το ξεχώρισα από την… παρακάτω αναφορά μου σ’ αυτόν, νομίζω καταλαβαίνετε όλοι το  γιατί)!

    –   Δημιούργησαν,   δίδαξαν   και  διέδωσαν τον παγκόσμιο Πολιτισμό!

Ας πάρω το παράδειγμα της γλώσσας μας, (από την εποχή του Ομήρου ακόμα, και τη μαθηματική, αλλά ταυτόχρονα και μουσική αρχαιοελληνική γλώσσα μας), που ο γνωστός σε όλους μας Bill Gates, της Micro-Soft, προσπαθεί σήμερα να την… “περάσει” στους Η/Υ, ώστε να διευρύνει το επίπεδο της υπόψη Επιστήμης και να μπορέσει έτσι ο Άνθρωπος να φτάσει σε περαιτέρω πνευματικές και άλλες ανακαλύψεις! Η ελληνική γλώσσα αποτελεί σήμερα τη βάση των ευρωπαϊκών γλωσσών! Θα θυμάστε το… “οικονομικό” κείμενο – παράδειγμα, των Ελληνο-Αγγλικών, του Ξενοφώντος Ζολώτα! Τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε και τους Έλληνες Βυζαντινούς Αγίους, Μεθόδιο και Κύριλλο, που έφτιαξαν τη σημερινή γλώσσα των Σλάβων, πέραν του εκχριστιανισμού τους!..

Θέλετε και άλλα παραδείγματα;

Ας αναφέρω την ευρωπαϊκή “Αναγέννηση”, η οποία είναι ελληνικό δημιούργημα και απότοκος του ελληνικού Πολιτισμού, ο οποίος από το 1204 και την “1η Άλωση” που υπέστη ο Ελληνισμός, “άλωσε”, ως άλλος “εκδικητής”, τις ψυχές και το μυαλό των… Ευρωπαίων, αλλά και “πιο πίσω”, αν πάμε, θα… ακούσουμε πχ τους Ρωμαίους να λένε: Κατακτήσαμε τους Έλληνες με τα όπλα, αλλά αυτοί μας κατέκτησαν με το πνεύμα, κλπ.

Θέλετε και άλλο παράδειγμα;

Να σας θυμίσω λοιπόν ότι όλα τα ευρωπαϊκά Μουσεία είναι γεμάτα από κλεμμένα ελληνικά, αρχαία κυρίως, αλλά και νεότερα, καλλιτεχνήματα και αριστουργήματα, κλπ, κλπ!..

   –   Δημιούργησαν παγκόσμιες αυτοκρατορίες ή κυριάρχησαν άλλων!

Ακόμα και τον 20αι., το φτωχό και καθημαγμένο, κυρίως από την… υπερηφάνειά του, ελληνικό Έθνος, αφού αυτή η υπερηφάνεια το οδηγούσε πάντα να πολεμά για την “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, τη δική του, αλλά και την παγκόσμια, “γέννησε” έναν Ωνάση, (επίτηδες αναφέρω εδώ έναν μόνον Έλληνα και όχι όλο το Έθνος μας), ο οποίος απέκτησε, (για ένα ικανό χρονικό διάστημα, έχοντας κατορθώσει να κερδίσει το μονοπώλιο της διακίνησης των αραβικών και όχι μόνον πετρελαίων), τον έλεγχο της παγκόσμιας πετρελαϊκής αγοράς!

Βλέπετε ότι δεν αναφέρθηκα στην αυτοκρατορία του Μ. Αλεξάνδρου, ούτε στην προηγούμενη κυριαρχία της “Πόλεως – Κράτους” των Αθηνών, κυρίως, (αλλά και της Σπάρτης ακόμα), στη λεκάνη της Μεσογείου, που αποτελούσε τον τότε γνωστό κόσμο, ούτε και στις επόμενες του Μ. Αλεξάνδρου αυτοκρατορίες των απογόνων του, Αλεξανδρινών και άλλων, ούτε στην “Ελληνο-Βυζαντινή” Αυτοκρατορία, με την σκλαβωμένη μας Πρωτεύουσα Κωνσταντινούπολη, η οποία, για να μην… ξεχνιόμαστε, κτίστηκε “επάνω” στην Επτάλοφο πόλη, του Βύζαντα, του Μεγαρέως, ούτε πχ σας έθεσα το ερώτημα, «γιατί μιλούσαν ελληνικά οι Οθωμανοί, μέχρι τον “Κανουνί”», “γιατί ο Πατριάρχης ήταν πάντα Έλληνας στο γένος”, και άλλα πολλά!..

Θα αναφερθώ όμως στο γεγονός ότι οι Έλληνες, ακόμα και τώρα, είναι κυρίαρχοι στις παγκόσμιες θάλασσες, στην παγκόσμια ναυτιλία, ασφαλώς όχι όπως ήσαν πριν από μερικές 10ετίες σίγουρα, αλλά διατηρούνται υψηλά, ενώ να θυμίσω ότι οι “μικροί” και “ασήμαντοι” Έλληνες ήσαν εκείνοι, οι οποίοι… “κατέκτησαν” ή παρ’ ολίγον να… “κατακτήσουν”, μια από τις σύγχρονες Υπερδυνάμεις και αναφέρομαι στις Η.Π.Α., πχ με τον Μάϊκλ Δουκάκη, τον Μπιλ Καμπύλη, τον Τζον Νεγρεπόντε, τον Τζορτζ Τένετ, ακόμα και με τον… Τζίμη το Λόντο, και πάρα πολλούς άλλους!..

–  Ζουν στην ίδια γειτονιά με τους Εβραίους!

Οι Έλληνες γειτονεύουν με τους Εβραίους! Οι γείτονες Εβραίοι ζουν στο κράτος του Ισραήλ, το οποίο στοχεύει πλέον στο να γίνει, αν δεν είναι ήδη, τουλάχιστον για κάποιους,  Παγκόσμια Δύναμη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι Έλληνες, αλλά και οι άλλοι γείτονες των Ισραηλινών, να είναι, αν όχι εχθροί τους, σίγουρα ανταγωνιστές τους!

Όλοι οι λαοί της Α. Μεσογείου γνωρίζουν φίλοι μου σήμερα ότι, ποτέ δεν θα αφεθούν να γίνουν ισχυροί, υπάρχοντος του Ισραήλ, του οποίου οι “πατέρες” κρατούν “τα κλειδιά” του κόσμου, μέσω της κατοχής του παγκόσμιου πλούτου! Καταλάβατε!..

Προχωράμε!..

– Στη συνέχεια φίλοι μου, θα πρέπει να αναφερθεί ότι στο γνωστό Παγκόσμιο Σιωνιστικό Συνέδριο“, στη Βασιλεία της Ελβετίας, το 1894, (μια Ελβετία που όλως τυχαίως έγινε στη συνέχεια… “Διεθνές Κράτος” και ουσιαστικά ένα “Κράτος – Παγκόσμια Τράπεζα”, στο κέντρο της Ευρώπης), τότε που οι “Κεφαλές” των Εβραίων, (Θεόδωρος Χερτζλ, κλπ), συγκεντρώθηκαν και αποφάσισαν την ίδρυση του Ισραήλ, οι Σιωνιστές συμφώνησαν και στον τρόπο που θα προσέβαλαν και θα κυριαρχούσαν στους Χριστιανικούς και Μουσουλμανικούς λαούς, οι οποίοι θα “έβγαιναν” μπροστά τους, ως εχθροί, αρχικά της πραγμάτωσης του… Ονείρου τους, (δημιουργία Κράτους), και στη συνέχεια ως εχθροί της παγκόσμιας κυριαρχίας αυτού του… Ονείρου!!!

– Οι Εβραίοι λοιπόν απεφάσισαν τότε ότι, οι προοδευμένοι και.. πολιτισμένοι Χριστιανοί, οι κυρίαρχοι του κόσμου, ακόμα τότε, θα έπρεπε να κτυπηθούν, να κτυπιούνται και να κατακτηθούν, πρωτίστως και κυρίως, “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ”, ενώ οι Μουσουλμάνοι πολεμικά, “ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ”, αφού η… λογική, όποιας μορφής, προσέγγισή τους, είναι από εξαιρετικώς δύσκολη, έως αδύνατη! (Είναι κάτι που νομίζω το διαπιστώνουμε σήμερα, με όσα διεθνώς βιώνονται με τους πάσης φύσεως Μουσουλμάνους, στον πλανήτη μας)!

– Ο τρόπος αυτός της αντιμετώπισης από τους πανίσχυρους οικονομικά Εβραίους αυτών των 2 άλλων Θρησκειών ουσιαστικά, ήταν αυτό ακριβώς που ο… “έξυπνος” Κος Χάντιγκτον, μέλος της CIA, ονόμασε στο βιβλίο του, στη 10ετία του 1990, Πόλεμο των Πολιτισμών, βιβλίο από το οποίο… “κονόμησε χοντρά”, όπως λέγει ο λαός μας!

Η ορθόδοξη και Χριστιανική Ελλάδα λοιπόν, (εξ… ανάγκης θα περιοριστώ μόνον σ’ αυτήν), όπως καθίσταται απολύτως σαφές από τα παραπάνω παρατεθέντα, κατέστη αμέσως ΕΧΘΡΟΣ των Εβραίων και μάλιστα από τους πιο βασικούς, ιστορικά ίσως ο πιο εύκολος, φαινομενικά τουλάχιστον, και γράφω “φαινομενικά”, αφού πάντα παρουσιαζόταν, αλλά και παρουσιάζεται η Ελλάδα, ως ο… Φοίνικας που αναγεννάται από τις στάχτες του ή πάντα εμφανιζόταν και εμφανίζεται, είτε ο από μηχανής” Θεός, των αρχαίων Τραγωδιών, είτε τελικά ο ΘΕΟΣ, η σημερινή Τριαδική Θεότητά μας, που σώζει /-ουν κάθε φορά που απαιτείται τους Έλληνες και την ιερή γη τους!

                   ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΤΕ! ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΑΣ!!

Να σημειωθεί στο σημείο αυτό ότι, οι Έλληνες, με τους Εβραίους, είχαν διαχρονικά – ιστορικά, αν όχι έχθρα, τουλάχιστον αντιπαλότητα, λίαν προφανώς, διότι ήσαν 2 αρχαίοι λαοί με κύριο γνώρισμά τους την ιδιαίτερα οξυμένη ευφυΐα!!!

Παραδειγματικά, να αναφέρουμε ότι οι Παλαιστίνιοι φέρονται ως Έλληνες – Κρήτες, οι οποίοι αποίκησαν τα μέρη που σήμερα ζουν ή που δεν ζουν, αλλά διεκδικούν από τους Εβραίους και συγκεκριμένα από τους Ισραηλινούς. Είναι γνωστό ότι αριθμός Ιστορικών ισχυρίζεται τη θέση αυτή, αναφέροντας μάλιστα ότι ο Γολιάθ, ο οποίος μονομάχησε και τελικά σκοτώθηκε από τον Εβραίο Δαβίδ, ήταν Έλληνας!

Να σημειώσουμε ακόμα ότι ιστορικές πηγές αναφέρουν ότι Εβραίοι ήσαν αυτοί (οι Χακίμ και Γιακούμπ, μέλη της Εβραϊκής Οργάνωσης “Γκαρέμπια) που άνοιξαν, το 1453, στα τείχη της Πόλης, την “Κερκόπορτα” στους Οθωμανούς, του Μεχμέτ του Β’, του “Πορθητή”, του αποκαλουμένου, από τους Τούρκους, “τιμής ένεκεν”, και “Μωάμεθ”!..  (Η “Κερκόπορτα”, ως γνωστόν, βρισκόταν στην εβραϊκή συνοικία)!

Ακόμα!

Εβραίοι έμποροι της Θεσσαλονίκης και της Αδριανούπολης ήσαν αυτοί που ανεφοδίαζαν τότε το στρατό του “Πορθητή”, όπως επίσης Ουγγρο – Εβραίος ήταν ο τότε “κατασκευαστής όπλων” Ουρβανός, ο οποίος κατασκεύασε την τεράστια “μπομπάρδα”, η οποία κτύπησε τότε καίρια τα τείχη της Βασιλεύουσας! Εβραίοι επίσης ήσαν οι δουλέμποροι, που μετά την πτώση της Πόλης στους Οθωμανούς, πούλησαν από τα σκλαβοπάζαρα του Γαλατά 60.000 νέους και νέες! Τέλος, ο σπουδαίος Βρετανός Ιστορικός και Τουρκολόγος, Λώρυ, αναφέρει ότι μετά από την άλωση της Πόλης, όλοι οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης, με εντολή του Σουλτάνου, εποίκησαν την Πόλη!

Στη συνέχεια! Βρίθουν φίλοι μου, οι ιστορικές αναφορές, κατά την Οθωμανοκρατία  [και (για λίγο) Τουρκοκρατία] στην Ελλάδα, για το ένθεν – κακείθεν μίσος Ελλήνων και Εβραίων, για την αναφερθείσα… αντιπαλότητά τους! Είναι πχ παγκοίνως γνωστό ότι, ο Επίσκοπος Τρίκκης, Διονύσιος, γδάρθηκε ζωντανός από τους Εβραίους, στη λίμνη των Ιωαννίνων, όπως γνωστός είναι και ο τρόπος συλλήψεως του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και η μετέπειτα τραγική μοίρα του!

 εβραιος

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Εβραίοι και ο διαχρονικά βρώμικος κατά του Ελληνισμού ρόλος τους φθάνει μέχρι τις ημέρες μας, αναφερόμενος μέχρι και από τον 2ο εθνικό μας ποιητή, το μέγιστο πράγματι Ελληνολάτρη Κωστή Παλαμά!..

Τέλος, να σημειωθεί “μετά ζήλου” και “μετά πάθους“, ότι τα δάνεια της ελληνικής κατά των Οθωμανών Επαναστάσεως, (1821), οι Έλληνες τα έλαβαν, στα μέσα της 10ετίας του 1820, από την τότε Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα από τους μεγαλο-Εβραίους Τραπεζίτες, οι οποίοι ζούσαν στο νησί, όπως, για παράδειγμα,  ήταν η εβραϊκή οικογένειαΡικάρντο, κλπ.

daneia_agglia

Τα ληφθέντα επαναστατικά δάνεια αγαπημένοι φίλοι αναγνώστες ξεχρεώθηκαν, αν δεν με απατά η μνήμη μου, επί Χούντας Γ. Παπαδοπούλου, (1967 – 1973)! Δηλαδή μετά από 150 χρόνια! Καταλάβατε!..

 – Επανερχόμενος και πάλι!..

Έτσι, μετά από την αγαπημένη των Σιωνιστών “Κεφαλών των Εβραίων” Βασιλεία, της Ελβετίας και τις ληφθείσες εκεί… “παγκόσμιες” αποφάσεις των Ισραηλινών Εθνικιστών, οι Σιωνιστές, σχετικά με την Ελλάδα, τί έκαναν; Διάβαζε αμέσως παρακάτω!

(Σημειώνω εδώ επίσης ότι, δεν θα αναφερθώ στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, αφού σέβομαι ότι οι Εβραίοι δεν αποδέχονται την ύπαρξή τους, τουλάχιστον των… κυκλοφορούντων, τα οποία τα θεωρούν πλαστά και… συκοφαντικά, ισχυριζόμενοι ότι… διέρρευσαν εσκεμμένως από τον τελευταίο Ρώσο Τσάρο, ο οποίος ήθελε να δυσφημήσει τάχα τους επαναστατημένους Ρώσους Μουζίκους και τελικά την Κόκκινη “Οκτωβριανή Επανάστασή” τους, το 1917, δεύτερη, κατά σειράν, μετά από την αντίστοιχη προηγηθείσα “Λευκή”, Δημοκρατική Επανάσταση, του Κερένσκυ).

stalin_gkoulak

 – Την  “έρριξαν”  (την Ελλάδα) στο   σύντομο   και…   “ατυχή”,  όπως   ονομάστηκε,   Ε-Τ  πόλεμο, το 1897, εκμεταλλευόμενοι την αγνότητα των ψυχών και τον Πατριωτισμό των μελών της τότε ελληνικής Εθνικής Εταιρείας, ώστε να ακολουθήσει, το 1898, ο… ερχομός στην χώρα του Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου” (“ΔΟΕ“), ο οποίος έβαλε ακόμα ένα… “καρφί” στη “νεκρή ελληνική Οικονομία”, του Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν, του Χ. Τρικούπη. Ήταν τότε φίλοι, που ο Μεγάλος Έλληνας και Μεταρρυθμιστής Π-Θ, Χαρίλαος Τρικούπης δεν είχε εκλεγεί ούτε Βουλευτής και είχε εκστομίσει το ιστορικό: Ανθ’ ημών Γουλιμής!

jew

300px-Velestino1897

τρικουθ

– Η Ελλάδα οδηγήθηκε στον “ατυχή” Ε-Τ πόλεμο, παρ’ ότι Χριστιανική, (για να σας… προλάβω), προκειμένου και αυτή ασφαλώς να ελεγχθεί οικονομικά και άρα και πολιτικά, αλλά κυρίως ΠΡΟΣΕΞΤΕ για να πειστεί ο αποκληθείς… “Κόκκινος Σουλτάνος”, ο Αβδούλ Χαμήτ, ο Β’, ο τότε Μουσουλμάνος Οθωμανός Αυτοκράτορας, (της όποιας “Οθωμανικής Αυτοκρατορίας” είχε βεβαίως τότε απομείνει), να αποσυρθεί ειρηνικά από τη Μ. Ανατολή,  πράξη στην οποία δεν προέβαινε, παρ’ ότι εκαλείτο να το πράξει, κυρίως από τους Βρετανούς, με αποτέλεσμα να “κολλάει” το Σιωνιστικό σχέδιο, το οποίο προέβλεπε από τότε δημιουργία εβραϊκού κράτους, εκεί που τελικά ευρίσκεται το σημερινό Ισραήλ, παρά τα διαρρέοντα, κατά καιρούς, τότε ακούσματα, για λόγους βεβαίως ασφαλείας του σχεδίου, για κράτος στην Κύπρο, στην Κρήτη, ακόμα και στην… Ουγκάντα, κλπ.

Όλες αυτές τις περιοχές φίλοι μου, και όχι μόνον για τις ανάγκες του σχεδίου τους, (παραπλάνηση κλπ),  τις “περπάτησαν” και τις “χαρτογράφησαν” από τότε οι Εβραίοι, σπιθαμή, προς σπιθαμή, μαζί με τους… “πάτρωνές” τους Βρετανούς! Δεν είναι τυχαίο ότι στο Βρετανικό Ναυαρχείο ευρίσκονται από τότε, και συγκεκριμένα από τις αρχές της 10ετίας του 1930, όλες οι πληροφορίες, σχετικά με τον θαλάσσιο ενεργειακό πλούτο, νοτίως της ελληνικής μαρτυρικής Μεγαλονήσου, Κύπρου.

Έτσι, επειδή οι Ισραηλινοί δεν ξεχνούν**, και δεν ορρωδούν προ ουδενός, (ιδιαίτερα όταν πρόκειται για θέματα “Εθνικής Ασφαλείας”), ακολούθησε η πτώση του Αβδούλ Χαμήτ, του Β’ και η εξορία του στην ελεγχόμενη οικονομικά από τους Εβραίους Θεσσαλονίκη, όπου παρέμεινε, σχεδόν μέχρι το θάνατό του, έγκλειστος στη βίλα του γνωστού μεγαλο-Εβραίου Αλλατίνη, (προγόνου της συζύγου του γνωστού πολιτικού ΜΑΝΟΥ), η επέμβαση στη Μ. Ανατολή της Μ. Βρετανίας, και η Τούρκο – Βρετανική σύγκρουση, (η Βρετανία προωθούσε και τότε, όπως και σήμερα, τα σχέδια των Σιωνιστών), ο Α’ Π.Π. και η πλήρης κατάρρευση της “Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”, (1918), η ακολουθήσασα διανομή της, κλπ, μέχρι τελικά το 1948 και τη γέννηση του Ισραήλ, για να μην σας κουράζω και με άλλες ιστορικές αναφορές, επιβεβλημένες όμως “σε μια τελική”, όπως λέμε!..

** Λέτε φίλοι μου να ήταν τυχαίο πχ το κτύπημα των τρομοκρατών, πριν από κάποια χρόνια, στη Μαδρίτη (στα τρένα με τους 100+ νεκρούς, κλπ), αλλά και το πιο πρόσφατο γεγονός της κατάρρευσης των Τραπεζών στην χώρα αυτή; Μήπως, (δεν μπορώ να σας το αποδείξω ασφαλώς, αλλά και να μπορούσα δεν θα έπρεπε να το κάνω), λέω λοιπόν μήπως τα κτυπήματα αυτά έχουν σχέση με το κυνήγι που υπέστησαν οι Εβραίοι στην Ισπανία, από τον Φερδινάνδο και την Ισαβέλλα, την “Ιερά Εξέταση”, κλπ, εκεί γύρω στα τέλη του 15ου αι. και στις αρχές του 16ου αι., τότε που οι Εβραίοι, προκειμένου να σωθούν, κινήθηκαν μαζικά κυρίως ανατολικά, ερχόμενοι στα εδάφη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (“Ο.Α.”) και κυρίως στις ελληνικές της επαρχίες, όπως στη Θεσσαλονίκη, στα Ιωάννινα, κλπ;

(O ερχομός των Εβραίων στην “Ο.Α.” και η αρίστη υποδοχή που έτυχαν, κυρίως από το Σουλτάνο Σουλεϊμάν το “Μεγαλοπρεπή”, εξηγεί το γεγονός ότι οι Εβραίοι διάκειντο, σε όλους τους προηγούμενους αιώνες, απολύτως φιλικά προς τους Οθωμανούς! Παράλληλα ο έξυπνος Σουλτάνος κατάφερε τότε, με τους Εβραίους στα εδάφη του, να… “εκπαιδευτεί” στα Οικονομικά απ’ αυτούς και να συμμαζέψει έτσι, πλην των άλλων, και τα δημοσιονομικά της Αυτοκρατορίας του)!.. 

Μήπως το ίδιο υπέστησαν (οικονομικά εννοώ, όπως το ζήσαμε άλλωστε στα χρόνια μας) και οι Ιρλανδοί, στις δικές τους Τράπεζες, λόγω του… “ΙΡΑ”, αφού  οι Βρετανοί “έστησαν” και εκπαίδευσαν τις “Ισραηλινές ΜΥ” και κυρίως τη “MOSSAD”;

Μήπως το ίδιο, λόγω του Χριστιανικού ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ” και του οιονεί “παγκόσμιου ρόλου” του, υπέστησαν, σχετικά πρόσφατα και οι Ιταλοί, (οικονομικά και πάλι εννοώ), με την αντίστοιχη Τραπεζική τους κατάρρευση, τη δική τους οικονομική περιπέτεια, που τείνει, σιγά-σιγά, όπως διαφαίνεται, να γίνεται από Τραπεζική… κρατική, εκεί μάλιστα που φάνηκε ότι είχε λήξει!.. Μήπως;

Μήπως το ίδιο ζήσαμε ιστορικά, (όπως έως τώρα, παραπάνω, τελείως αχνά σας περιέγραψα), αλλά και ζούμε τα τελευταία χρόνια, εμείς οι… δυστυχείς Έλληνες φίλοι μου, προφανώς, (για να κάνω “μαύρο χιούμορ”), ως… ένδειξη ευχαριστιών από τους Εβραίους “φίλους”, που οι παπούδες μας έσωζαν σωρηδόν στην Κατοχή, από τους “ΝΑΖΙ” και τα κρεματόρια;

Σημειώνω ή υπενθυμίζω, στο σημείο αυτό, φίλοι, ότι εμάς μας “κτύπησαν” δημοσιονομικά και όχι… Τραπεζιτικά, ώστε να μας καταστρέψουν πλήρως οικονομικά και να μας υποδουλώσουν, να μας καταστήσουν δηλαδή, μια σύγχρονη “οικονομική αποικία”, κάτι που τελικά πέτυχαν με το Υπερταμείο και τα… 99 χρόνια, του “Μεγάλου Πολιτικού” Τσίπρα και του πολιτικού του “Μπατζανάκη”, Καμμένου!

σκλαβοι

Οι Τράπεζές μας, που είναι πια 100%, (όσες “επιβίωσαν” στο διάβα του χρόνου), Τράπεζες της Αγγλο – Εβραϊκής οικογένειας Ρότσιλντ, “ζουν και βασιλεύουν“, ενώ με τα… “Capital Controls”, “μας κάνουν και… πλάκα“!

Σε σχετικά πρόσφατο άρθρο μας εδώ, αναφερθήκαμε και στο γεγονός της προσβολής των Ορθοδόξων ευρωπαϊκών λαών! Ξαναδιαβάστε το, κάποια στιγμή!

—————————————————————————————————————————————–

Θέλω να γράψω εδώ, διότι η ΑΛΗΘΕΙΑ(!) πρέπει πάντα να λέγεται, ότι τα εδάφη στα οποία ευρίσκεται σήμερα το Ισραήλ και που επανακατέλαβε τον 20αι. με το αίμα του λαού του, του ανήκουν ιστορικά και είναι ντροπή και ιστορικός βιασμός να καλείται σήμερα το κράτος αυτό και η Κ-Β του, [μέχρι και από τις Η.Π.Α.(!!!)], να καλείται, επαναλαμβάνω, να… αποσυρθεί από την… Ιουδαία και τη Σαμάρεια! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Είναι άλλο θέμα να λυθεί το πρόβλημα των Παλαιστινίων, και άλλο να λυθεί εις βάρος ενός άλλου -αρχαίου μάλιστα- λαού!..

—————————————————————————————————————————————–

– Έτσι φίλοι μου, 80+ χρόνια, μετά από το “1821”, η δόλια Ελλάδα “ξανάπεσε” στα δάνεια ή ορθότερα την “έριξαν” οι Εβραίοι, ! Το έπραξε για να σταθεί οικονομικά στα πόδια της! Τα δάνεια αυτά και πάλι, αν δεν με απατά η μνήμη μου και δεν με απατά, όπως πιστεύω, ξεχρεώθηκαν από το λαό μας στα τέλη το 20ου αι. και στις αρχές του 21ου αι., ήτοι 100+ χρόνια μετά!

  • Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα, με τα δάνεια της 10ετίας του 1890, δεν ορθοπόδησε, απλώς… φυτοζώησε, αφού αν ανατρέξετε στην Ιστορία θα δείτε ότι μια τέτοια προσπάθεια, ουσιαστικά γίνεται σοβαρά και υλοποιείται (και πάλι όμως με το “αίμα” ικανού αριθμού παιδιών της, που υποχρεώθηκε να φύγει στην αλλοδαπή), μετά το 1950 και τον ερχομό της… Ειρήνης στην Πατρίδα!
  • Προσέξτε παρακάτω:
  • 1890 -1900: Κρητικό Ζήτημα, Ε-Τ πόλεμος, Ήττα και Πτώχευση.
  • 1900 – 1910: Μακεδονικός Αγώνας, Εσωτερική Μείζων Πολιτικο-Στρατιωτικο-Οικονομική Αναταραχή, “Στρατιωτικός Σύνδεσμος”, Ερχομός Βενιζέλου και Δημιουργία σύγχρονων ΕΕΔ (Στρατός Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία / Ο “Αρχικός… Σπόρος” του νέου Στρατεύματος).
  • 1910 – 1920: Βαλκανικοί Πόλεμοι, Διχασμός, Δημιουργία από τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης, του προπλάσματος του μετέπειτα Κ.Κ.Ε., Α’ Π.Π., Μικρασιατική Εκστρατεία.
  • 1920 – 1930: Μικρασιατική Κ/Φ, Προσφυγικό, Στρατιωτικά Κινήματα και γενικώς  μείζων Πολιτικο-Στρατιωτικο-Οικονομική Αναταραχή, Παγκόσμιο Οικονομικό “Κραχ”.
  • 1930 – 1940: Μείζον Οικονομικό Πρόβλημα, Κινήματα, Δικτατορία Μεταξά, Ε-Ι πόλεμος και Β’ Π.Π.
  • 1940 – 1950: Ο Χρυσός της Ελλάδος έφυγε στην Αίγυπτο μαζί με τη Βασιλική Οικογένεια, (1η του “έξοδος” τον 20ο αι.), Τριπλή Κατοχή, Γερμανο – Ιταλο – Βουλγαρική ή αλλιώς Ναζιστο – Φασιστο – Βουλγαρική κατοχή, Εθνικός και όχι μόνον Οικονομικός “Καθημαγμός” – Καταστροφή – Κόλαση και Βιασμός των Ελλήνων και της γης τους και αμέσως μετά ο υποκινηθείς, (κυρίως από τους… Βρετανούς), ερχομός της Εθνικής μας Κατάρας, ο Εμφύλιος ή Συμμοριτοπόλεμος, όπως τον ονόμασε το 1947 ο Ο.Η.Ε. και τον ονομάζει και ο ΕΛΛΗΝΑΣ!
  • Για πείτε μου εσείς τώρα, για το “πού πήγαν” τα… δάνεια της 10ετίας του 1890!..

– Ο ΔΟΕ ήταν φίλοι μου, τη 10ετία του 1890, ό,τι η σημερινή γνωστή μας… τρόϊκα ή το σημερινό… κουαρτέτο, αλλά βεβαίως της εποχής εκείνης! Ελεγχόταν απόλυτα από τους Εβραίους και είχε και τότε εβραϊκής καταγωγής υπαλλήλους, τους αντίστοιχους σημερινούς…  Σόϊμπλε, Ντάϊσενμπλουμ, Ντράγκι, Ντομπρόβσκις, κλπ!.

– Και πάνω που ξεχρεώσαμε, στην αυγή του 21ου αι. τα δάνεια της 10ετίας του 1890, τί έγινε; Σίγουρα όχι τυχαία και συμπτωματικά, τί είχαμε; Διαβάστε!

Από το 2010 επίσημα, (από το 2008 όμως ουσιαστικά και την πτώση / εκλογική ήττα του Κ.Α.Καραμανλή), η Ελλάδα, για λόγους που θα αναφέρουμε, και επί των οποίων καλείστε να… προβληματιστείτε, “ξανάπεσε στην ανάγκη” των παραλήδων Εβραίων, “στην ανάγκη” των απογόνων των ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ των ΡΟΤΣΙΛΝΤ, των ΡΟΚΦΕΛΕΡ, κλπ, όπως και “στην ανάγκη” των ΜΕΓΑΛΩΝ και ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ, αυτών της Μ. Βρετανίας και της Ολλανδίας!..

ροκφελερ                                                     ροτσιλντ

dollsign

– Έτσι, η Ελλάδα “ξανάπεσε” στα δάνεια ή πιο σωστά την ξανάριξαν στα δάνεια, μέσω των γνωστών μας… Μνημονίων, τα οποία κατέστησαν στην πολιτική λογική ή ορθότερα στην πολιτική ρητορεία του μείζονος των Ελλήνων πολιτικών, αφού η λογική, ακόμα και η καλουμένη “κοινή”, εξέλειπε, κατέστησαν λοιπόν κάτι σαν… Ευαγγέλιο, αποκτώντας μια περίεργη… Ιερότητα, και τελικά φίλοι, ο… μεγάλος νεο-Κομμουνιστής σημερινός Π-Θ της χώρας, (προσέξτε ότι παντού “έπεσε μετ’ επαίνων” ο Κομμουνισμός, η “ψώρα” κατά Καζαντζάκη, πλην της Ελλάδος), ο Π-Θ μας λοιπόν, ονόματι Τσίπρας Αλέξιος, (ο αναφερθείς Γουλιμής φαντάζει κατά πολύ ανώτερός του), υποθήκευσε όλη την χώρα, την “Ιερή μας Ελλάδα”, στους δανειστές και στους Εβραίους τοκογλύφους, για τα επόμενα 99 χρόνια, έως το 2115, (ώστε να μην υπολογίζουμε εμείς τα χρόνια, όπως προηγουμένως, μας τα… “βρήκαν” αυτοί, αχαχαχαχαχαχα), αν ασφαλώς θα υφίσταται τότε Κόσμος, αν θα υφίσταται Ελλάδα ως οντότητα, ως κράτος, και … Έλληνες, ως όντα, και όχι μόνον ως… ιστορική αναφορά σε… συγγράμματα και πονήματα της μελλοντικής εκείνης εποχής, και ασφαλώς στη ρητορεία των τότε εξουσιαστών της!

Τί παρατηρούμε λοιπόν αμέσως φίλοι μου, από όλα τα παραπάνω; Παρατηρούμε κυρίως το παρακάτω! Ότι:

  – Η Ελλάδα, από το 1821 και μετά, κάθε 80 με 100 χρόνια λαμβάνει δάνεια από τον… ΙΣΡΑΗΛ=ΙΣΧΥΡΟ(!!!), (Ισραήλ σημαίνει Ισχυρός), ή υποχρεώνεται με συγκεκριμένο σχεδιασμό, να λαμβάνει δάνεια! (Αδιαμφισβήτητο Δεδομένο – Αδιαμφισβήτητο Γεγονός η θέση αυτή).

–    Αυτή η παραπάνω πρόταση θα μπορούσε να εκφραστεί, πιθανώς ορθότερα, και διαφορετικά, όπως:

     –    Η Ελλάδα, από το 1821, έως και σήμερα, έζησε και ζει με δάνεια ή με δανεικά! Ή και ως ακολούθως!(Διάβαζε παρακάτω)

   –  Η   Ελλάδα  δεν  υπήρξε  ποτέ  πραγματικά    ΕΛΕΥΘΕΡΗ   και  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ,  από της παλιγγενεσίας της, έως και σήμερα!

   Έτσι τώρα, αν θα “ζήσει” η Ελλάδα μας, θα εορτάσει τα 200  χρόνια της… ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της, το 2021, κάτω από τον πιο ανηλεή οικονομικό ζυγό που υπέστη ποτέ, αφού με το “Υπερταμείο”*** και την… αρχαία Δαμόκλειο Σπάθη, που σήμερα λέγεται… “Κόφτης”, οι ξένοι πήραν τα πάντα, εκτός από τους Ιερούς μας Ναούς, κάποιες παραλίες μας και κάποια κομμάτια… γης και δεν έδωσαν απολύτως τίποτα, στις 24-05-2016, που “έκλεισε”, υποτίθεται, η αξιολόγηση, η οποία θα έπρεπε να είχε “κλείσει” από τον Οκτ. του 2015, λέγοντας μάλιστα πως “για να πάρετε Έλληνες τη δόση θα χρειαστούν και άλλα… προαπαιτούμενα”!.. (Αχα χα χα χα χα χα χα, αυτό είναι νευρικό γέλιο, βλέπετε άλλωστε πώς γράφτηκε)!

Τα έδωσε όλα στους δανειστές μας, πλειοδοτώντας “παρασάγγας”, (συγκρινόμενος με τους προκατόχους του Π-Θγούς), τα έδωσε λοιπόν όλα στις περίφημες “αγορές”, (που το βρωμερό και σάπιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ποτέ δεν μας είπε “ανοικτά”, λόγω δουλοπρέπειας και φόβου απωλείας των -κάθε φορά- καρεκλών που κατείχε, ότι είναι οι Εβραίοι Χρηματιστές και Τραπεζίτες), τα έδωσε όλααααααα, ποιός; Διαβάστε!

Ο μεγαλύτερος όλων, … ελληνικής καταγωγής, πολιτικός(;) ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ(!) Π-Θ, ΤΣΙΠΡΑΣ Αλέξιος, που “πέρασε” (κακή τη μοίρα) από τον ελληνικό Π-Θ κό θώκο! Ποιός; Ο νεο-Κομμουνιστής και άθεος Τσίπρας, παιδί ισχυρότατης οικογένειας Χουντικού, της… ελληνο-χριστιανικής Δικτατορίας, 1967 – 1974 και σύγχρονο… “SOROS-παιδο”!.. 

*** βαρου

Αυτός ο Βαρουφάκης και τί καραγκιοζιλίκια δεν έκανε τόσους μήνες της περίφημης διαπραγμάτευσής μας, με τους υπαλλήλους των Εβραίων δανειστών μας, που περιτράνως αποδείχτηκε ότι όσο αυτή συνεχιζόταν, τόσο πιο βαθιά έμπαινε ο λαός μας στον… τάφο του!.. Θα συμφωνείτε φαντάζομαι! Οι Έλληνες τώρα θα… πεθαίνουν καθημερινά και αυτός, λόγω της πλούσιας γυναίκας του, του Αρχι-Καπιτάλα… πατέρα της, θα “τρώει και θα πίνει“, αερίζοντας τους… γεννητικούς του αδένες, και συμπάσχοντας… λεκτικά με τους συμπατριώτες του!..

Αυτός λοιπόν ο Βαρουφάκης, δεν μπορούσε να είχε “ρίξει”, λέω εγώ τώρα, να είχε “ρίξει” “live” μια μπουνιά σ’ αυτό το Ολλανδο – Εβραϊκό αρχίδι που λέγεται Ντάϊσενμπλουμ, ο οποίος τόνισε ότι το Υπερταμείο (πλειοδοτώντας του νεο – ΝΑΖΙ Σόϊμπλε) είναι αναγκαίο και πως χωρίς αυτό δεν γινόταν, κλπ, μιλώντας με ένα “καλλιτεχνικό” προς τους Έλληνες μίσος!..

Μια μπουνιά ρε Βαρουφάκη δεν μπορούσες να του είχες ρίξει, ώστε να τη θυμόταν, αφού “τα είχες κάνει, που τα είχες κάνει πουτάνα”, γαμώ τα μπουφάν και τις μηχανές σου ή έστω μια… “γεμάτη” ροχάλα!.. 

Ερώτηση (Ανήκει στους… 3 αυτούς αστερίσκους):

Ο “γαμώ τα γέλια” και βαθιά… ελληνομαθής(!) και… ελληνόγλωσσος, Υπ. Οικονομικών Τσακαλώτος, έπρεπε να είχε σπουδάσει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, για να πετύχαινε, αυτό που πέτυχε, δηλαδή να υποθηκεύσει την Ελλάδα στους κάποτε ιδεολογικούς αντιπάλους της… υπερήφανης και… ηθικής (πάμε μαζί, αχαχαχαχαχαχαχα) Ελληνικής… Αριστεράς, Δυτικούς Καπιταλιστές, για 99 χρόνια;

Αν δηλαδή βάζαμε ως Υπ. Οικονομικών της Ελλάδος, τον Κο… Καραπουτσιάδη Ιωάννη, λέω εγώ τώρα, έναν άσχετο περί τα Οικονομικά, χωρίς πτυχία, κλπ, ή αν βάζαμε ακόμα και έναν τελείως βλάκα, και τον στέλναμε με 1,2 συμβούλους να μας εκπροσωπεί στα διάφορα οικονομικά “fora” κάθε φορά, πόσο δύσκολο θα του ήταν αυτού του Κου… Καραπουτσιάδη, ή αυτού του… βλάκα, να μας “πουλήσει” για 99 χρόνια;

Τελικά, χρειαζόμασταν φίλοι μου να έχουμε Υπουργό Οικονομικών, για να γίνουμε “οικονομικοί σκλάβοι” των ξένων για 99 χρόνια, … μόνοι μας δεν μπορούσαμε;

ragias

                                                                                     “ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ” 

                                                                                      “ΕΛΛΗΝΑΣ

—————————————————————————————————————————————–