“Λεπτές Ισορροπίες”

b-24

Φίλοι μου!

– Πολύ γρήγορα ορισμένα πραγματάκια, τα οποία δεν θα πρέπει να ξεχνάτε, όταν … σκέφτεστε!

1. Καμιά Ρωσία (το έχουμε ξαναπεί) δεν στηρίζει ούτε θα στηρίξει καμιά Ελλάδα! Διαβάστε Ιστορία! Και η Ρωσία, παγκόσμια δύναμη ούσα(!), συγκυριακά και μόνον, και στα πλαίσια του “παγκόσμιου παιχνιδιού”, όταν αυτό “παίζεται” ή “θα παίζεται” στην περιοχή μας, μπορεί να φανεί ότι είναι “υπέρ” μας, αλλά τότε αυτό θα εξυπηρετεί τα συμφέροντά της, εκείνη τη δεδομένη στιγμή(!) και τότε θα θελήσει (και πάλι) να μας χρησιμοποιήσει!  [Εδώ μας έχει στο ίδιο τσουβάλι με τα Σκόπια(!), που σημειωτέον, 1η αναγνώρισε ως “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, και άλλα πολλά που γνωρίζετε]!..

Ειδικότερα τώρα για κάποιους … Κους! Διαβάστε παρακάτω:

ΜΗΝ παραπλανάτε το λαό, με … Ρωσίες κλπ!

ΜΗΝ γίνεστε νέα “Εθνική Εταιρεία”, η οποία οδήγησε, στα τέλη του 19ου αι., με τις υπερβολές και τις… υπερβάσεις της, παγιδευμένη στα κελεύσματα ξένων πρακτόρων, σε “Εθνική Καταστροφή“!

ΜΗΝ γίνεστε τελικά, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ! (Και για κάποιους, ακόμα πιο ειδικά! Ξέρουν αυτοί ποιοί είναι! “Μέχρι πότε θα παρουσιάζεστε ως μεγάλοι Εθνικόφρονες, ενώ είστε περιστασιακοί ή μόνιμοι “dealers”ρωσικών όπλων και σας ενδιαφέρει μόνον η τσέπη σας;

Πάψτε λοιπόν να … κραυγάζετε, είναι γνωστό ότι ανήκετε στο σουρεαλιστικό σύλλογο… “Να μαζευτούμε, να πάτε”!

Τέλος, η διαφορά σας με τα μέλη της “Εθνικής Εταιρείας”, της 10ετίας του 1890, είναι ότι όλοι αυτοί ήσαν ΓΝΗΣΙΟΙ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΗΣΑΝ ΑΓΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που παγιδεύτηκαν και την “πάτησαν”, ενώ εσείς … μυρίζετε “από μακριά” κακό πρακτοριλίκι!

2. Καμιά Ρωσία δεν θα επιτεθεί σε καμιά Τουρκία, αν πρώτα ΔΕΝ αποδυναμωθεί η ΝΑ πτέρυγα του ΝΑΤΟ! Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να υπάρξει πρώτα Ε-Τ σύγκρουση! Αυτό θέλει και αυτήν περιμένει “πώς και πώς” η Ρωσία, ώστε τότε να επέμβει ανάλογα, προς τις 2 “πλευρές”, είτε ως “σωτήρας”, είτε ως αντίπαλος, να θέσει στο πεδίο θέμα Στενών, τα οποία η Τουρκία θα έχει “κλείσει”, και άλλα πολλά!.. Τότε και μόνον τότε θα κάνει το παιχνίδι της…

[Σας έχω γράψει το πώς θα πάμε σε Ε-Τ σύγκρουση, στο άρθρο που σας έγραφα το τί θα έκανα εγώ, αν ήμουν Αμερικανός! / Σίγουρα θα εισβάλλει η Ρωσία στην Τουρκία, αλλά έτσι όπως σας είπα, όπως σας ανέλυσα και μόνον! Δείτε την τελική φάση της σε εξέλιξη Ρωσικής άσκησης, που ολοκληρώνεται σε λίγο, και θα με … καταλάβετε!

Μην ξεχάσετε επίσης, αυτό που σας έχω τονίσει:  “Η Ρωσία θα την διαπεράσει κάθετα την Τουρκία και θα φτάσει, μέσω Συρίας, στο … Ισραήλ”!

Το Ισραήλ το γνωρίζει, και γι’ αυτό ανησύχησε με κάποια ρωσικά α/φ που παραβίασαν τον Ε.Χ. του, αλλά κυρίως βομβάρδισαν, κοντά στα Ι-Σ σύνορα, θέσεις της συριακής αντιπολίτευσης, καθώς και τρομοκρατών και έσπευσε ο Νετανιάχου να στείλει (17-02-2016) τον αντιπρόσωπό του Dore Gold στη Μόσχα, για συνομιλίες, διότι με την εκκαθάριση αντιπάλων του Άσαντ στα Ι-Σ σύνορα, “ανοίγει” ξανά ο δρόμος προς το Ισραήλ, στις κυβερνητικές Ασαντικές δυνάμεις!

Ο Gold συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Ρ/ΥΠΕΞ, Σ. Λαβρώφ. Παράλληλα ο Νετανιάχου, με την αποστολή του Gold … “έκλεισε το μάτι” στη Ρωσία και της είπε: “Ξέρω τί έχεις στο μυαλό σου”]!

Αφήστε φίλοι μου τέλος, που καμιά Τουρκία ΔΕΝ είναι ηλίθια, [πώς το είπε ο ΡΤΕ στα Η.Ε. για το Προσφυγικό; “Στο μέτωπό μας δεν γράφει ηλίθιοι” / Δεν μας είπες όμως Κε Μεγαλο-Ιμάμη, το τί γράφει!.. / Γράφει δόλιοι, ύπουλοι, βρωμεροί και τρισάθλιοι], ώστε να προσβάλλει την Ρωσία και να ζητήσει αναμέτρηση μαζί της, μονομαχία της μορφής “καναρινάκι εναντίον γάτου”, σε μια στιγμή που είναι “υπό διάλυση”* (“Ξεψυχόν Θηρίο”) και θα πάει μάλιστα σύντομα και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (!) σε δικτατορία και με τη βούλα(!!!), ώστε να αντέξει, ως κράτος, να προσπαθήσει να επιζήσει, “παίζοντας το τελευταίο της χαρτί”!

Εκτιμώ ότι η Τουρκία θα πάει σύντομα σε δικτατορία των ΤΕΔ, (99%), “λόγω των κρισίμων περιστάσεων”, (θα πούνε), με “ήπια μεταχείριση” στον ΡΤΕ, τον οποίον θα περιορίσουν, αν δεν ουδετεροποιήσουν ή και απομονώσουν, (είναι πολλά για την Τουρκία 13 χρόνια μονοκομματισμού, ώστε να τον “καθαρίσει” δια μιας, το τ/”Συμβούλιο των Σοφών”), ενώ θα καλέσουν, Κε Έλληνα Π-Θ, το λαό σε “εθνική πανστρατιά”, ώστε να αντέξει η χώρα τους, ως κράτος και να προσπαθήσει να επιζήσει, “παίζοντας το τελευταίο της χαρτί”!

* “Μετράτε”, ξέρετε!

Κούρδοι στη ΝΑ Τουρκία, (κάθε μέρα μαζεύουν νεκρούς οι ΤΕΔ, οι οποίες διατελούν σε κατάσταση “Πορτοκαλί Συναγερμού”), Κούρδοι στο εσωτερικό των μεγάλων αστικών κέντρων, Κούρδοι στη Β. Συρία και γενικά το “Συριακό”, με τα πολλά … παράπλευρα προβλήματα του, όπως πχ το “προσφυγικό” κλπ.

Μίσος μεταξύ Ισλαμιστών και Κεμαλιστών!

Εμφύλιος μέσα στους Ισλαμιστές (Γκιουλενικοί – Ερντογανικοί)!

Πολιτικός εσωτερικός εμφύλιος και στα 3 μεγάλα αστικά τ/Κόμματα!

[Μετά το CHP και το MHP, όπου γίνεται ο “κακός χαμός”, μόλις σήμερα (22-02-2016), διεγράφη από ιδρυτικό μέλος του ΑΚΡ, ο πρώην ΠτΔ Α. Γκιούλ, όπως και ο τέως ΥΠΕΞ και ΥΠΑΜ Γιασάρ Γιακίς! Τούρκοι μόλις σας έγραψα για “θεματάκι” στο ΑΚΡ, σπεύσατε να με … δικαιώσετε με το … “σουτάρισμα” του Γκιουλ, που … τόλμησε να υπερασπιστεί τους Τσελίκ και Αρίντς / “Θεός Χωρέστον τον μεγάλο του αδελφό “. Μόλις επίσης σας θύμισα το τί είπε ο Γιακίς στην ε/φ “Ζαμάν”, για το Χατάϋ και κυρίως την Αντιόχεια, σπεύσατε να τον … “σουτάρετε” και αυτόν, από την άλλη όμως, στήνετε τείχος στο Γιαϊλάνταγι, του Χατάϋ ρε λαμόγια και θα το πάτε -λέτε- και για 72 μέτρα)], κλπ. Τρέμετε!!!

Εμφύλιος και μέσα στις ΤΕΔ! (Τα έχουμε προσφάτως γράψει)!

Μείζονα οικονομικά προβλήματα, τα οποία αυξάνονται γεωμετρικά, λόγω και του ρωσικού εμπάργκο (ψάχνουν οι Τούρκοι … “σωτηρία” στο … Ισραήλ και στην … Αίγυπτο)!

Φίμωση των ΜΜΕ και απόλυτος έλεγχός τους από το καθεστώς του ΡΤΕ!

Φυλακίσεις Κεμαλιστών δημοσιογράφων, και γενικώς πάσης φύσεως αντιφρονούντων. (Δικάζονται και φυλακίζονται ακόμα και όσοι … αστειεύονται για το καθεστώς ή πληρώνουν χρηματικά ποσά για προσβολή του ΡΤΕ, όσοι έχουν λεφτά ασφαλώς), κλπ.

“Γύρω – γύρω” από την χώρα, αλλά και ευρύτερα, περιβάλλον από μη φιλικό, έως εχθρικό και ανασφάλειας! Σκεφτείτε (και έτσι θα με αντιληφθείτε), τις χώρες Ιράν, Αρμενία, “Κουρδιστάν”, Ρωσία, Ισραήλ, Αίγυπτο, Ελλάδα, (διότι ως εχθρούς μας βλέπουν οι παρούσες ΤΕΔ και ο τωρινός ΡΤΕ), και κυρίως τις … Η.Π.Α., όπως εκτιμώ, οι οποιες έχουν αγανακτήσει με την τουρκική στάση, που έφτασε να είναι έως και απειλητική των αμερικανικών σχεδίων, όπως με την απειλή κλεισίματος της αεροπορικής Βάσης του Ιντζιρλίκ, στην “USAF”, εκτός βεβαίως του… τουρκικού “αγκαλιάσματος” των τρομοκρατών του “ISIS”, της “El Nusra”**, κλπ, από την αρχή του “Συριακού”, και τόσα άλλα!

Άρα, τα όσα είπε πρόσφατα ο Τ/ΥΠΑΜ, σε επίσκεψή του στη Διοίκηση του 2ου Τάγματος Συνόρων και στην 5η ΤΘΤ, στο Κιλίς, (21-02-2016), ότι  δηλαδή η Τουρκία αποτελεί “νησίδα σταθερότητας και ασφαλείας, σε ένα περιβάλλον φωτιάς γύρω της”, δεν ισχύει ή ισχύει μερικώς, αφού η Τουρκία και (!) εσωτερικά ΦΛΕΓΕΤΑΙ!!!

** Μόλις χθες, ο αγγλικός “Indipendent” δημοσίευσε πληροφορία – ανταπόκριση, του ανταποκριτή του στη Συρία και υπεύθυνου για θέματα Μ. Ανατολής, δημοσιογράφου ή “δημοσιογράφου” Ρόμπερτ Φισκ, σύμφωνα με την οποία σκοτώθηκε Τούρκος Υποστράτηγος (ε.ε.), ενώ ήταν σε συνάντηση με μέλη της “El Nusra”, (παρακλάδι της “El Kaide”), στο συριακό έδαφος, μετά από βομβαρδισμό, κλπ. Το Πρακτορείο “Ανατολή” διέψευσε βεβαίως την πληροφορία, αλλά…καταλάβατε!…

Η Τουρκία λοιπόν που έχει στα νότιά της τη Ρωσία, λέτε να θελήσει να την έχει και από Βορρά; Είπαμε / τί είπε ο ΡΤΕ, στον Ο.Η.Ε.: “Koı! Στο μέτωπό μας, δεν γράφει ηλίθιοι”  /  “Efendiler! Alnımıza enayı yazmıyor”!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: (ΤΟ “ΚΡΑΤΑΜΕ”)!

“ΤΟΥΡΚΙΑ: ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΒΕΖΟΥΒΙΟΣ” ή “ΤΟΥΡΚΙΑ: ΕΝΑ ΥΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ” (Αυτό είναι καλύτερο)!

                                                                        MR GREEK PRIME MINISTER!

                                                         “FOR ANOTHER ONE TIME, I WARN YOU“!

                                                                   Υ-ΠΟ-ΜΟ-ΝΗ (ΕΛΛΟΓΟΣ “ΛΟΥΦΑ”)

                                                           Κ/Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ “ΕΔΩ και ΤΩΡΑ”

                                                                                                 ΚΑΙ

                             ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΣ!!! (ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ … ΤΟΥΡΚΙΑ)

3. Πάμε “στα γρήγορα” και για μερικές (!) άλλες … “λεπτές ισορροπίες”!… (Ξεχνώντας τις θρησκευτικές διαφορές των μουσουλμανικών κρατών, όπως πχ Σουνίτες – Σιϊτες και εστιαζόμενοι, κυρίως, στις εθνικοπολιτικές τους διαφορές).

Οι Ιρανοί τώρα υποστηρίζουν τους Κούρδους, αλλά “αύριο”, αν πχ “κινηθεί”  το “PJAK” στο Δ. Ιράν, τότε μπορεί “να τους δείτε” να τους πολεμάνε!

Οι Ιρανοί μπορεί να τα ξαναβρούν (όχι τώρα) με τους Τούρκους, αλλά δεν θα τα βρουν (ίσως και ποτέ) με τους Αζέρους, λόγω του μεγάλου μέρους εδαφών τους, τα οποία κατέχουν!

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Δεν εξέλειπε το παραδοσιακό μίσος μεταξύ Τούρκων και Αράβων! Άρα είναι εύθραυστες οι όποιες τωρινές … φιλίες τους!

Οι Σαουδάραβες δυνατόν να έλθουν σε ρήξη με την Τουρκία (όχι τώρα ασφαλώς), αλλά μεσοπρόθεσμα! Σήμερα αίφνης, (22-02-2016), οι Σαουδάραβες συνεχάρησαν τον … Μεσούντ Μπαρζανί για την απόφασή του να οδηγήσει σύντομα τους Κούρδους, της “Αυτόνομης Διοίκησης του Β. Ιράκ”, σε δημοψήφισμα, με το ερώτημα της ανεξαρτησίας, από το Ιράκ.

Τον Μπαρζανί τον έχουν “πλευρίσει”:

Οι Γερμανοί! (Πρόσφατα πήγε εκεί και η Μέρκελ, μετά από την Άγκυρα, ενώ Γερμανοί πράκτορες εκπαιδεύουν, τουλάχιστον εκπαίδευαν μέχρι πρότινος, τους Κούρδους Πεσμεργκέ).

Οι Ισραηλινοί! (Για χρόνια τώρα είναι κοντά στον Μπαρζανί, αλλά και στο “ΡΚΚ”, ως σύμβουλοι, στρατιωτικοί εκπαιδευτές, όπως ο τέως Α/MOSSAD, Ντάνγκαν και η Ομάδα του, κλπ. 150.000 Εβραίοι ζούσαν στο Β. Ιράκ, στις κουρδικές περιοχές και αναγκάστηκαν να πάνε στο Ισραήλ, λόγω του ότι τους κυνήγησε ο Σαντάμ Χουσεϊν).

Οι Η.Π.Α.! (Τί να πούμε, είναι γνωστά όλα)!

Οι Άγγλοι! (Ομοίως, όπως παραπάνω! Αυτοί ίσως να πρέπει να έχουν, λόγω Ιστορίας, τον 1ο λόγο στην περιοχή)!

Οι Τούρκοι! (Ομοίως είναι όλα γνωστά). Κλπ, κλπ, κλπ!

Και γιατί όλοι αυτοί είναι παρά τον Μπαρζανί, που τώρα “καίγεται” για ΑΜΕΣΗ οικονομική βοήθεια, την οποία αναμένει από τις Η.Π.Α.(!);

Διότι ο Μπαρζανί “βλέπει” Μοσούλη και σύντομα (βραχυ-μεσοπρόθεσμα) θα “βλέπει” και Κιερκούκ! Καταλαβαίνετε, πιστεύω, αρκεί να σκεφτείτε τί “βγάζουν” οι υπόψη περιοχές… Αν δε γίνει, όπως θα γίνει, “αργά ή γρήγορα”, “Κουρδικός Διάδρομος”, στη Β. Συρία, τότε αντιλαμβάνεστε το “γιατί” και ο Μπαρζανί είναι “στα χάϊ του”, αλλά και το “PYD (YPG)“!..

Οι Ιρανοί με τους Σαουδάραβες θα είναι προοπτικά (για τα επόμενα 30 χρόνια σίγουρα), “στα μαχαίρια”, για λόγους “καθαρά” ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, στην περιοχή του Κόλπου!

Οι Ιρανοί είναι τώρα “στα μαχαίρια” με τους Αρμένηδες, αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει τί θα γίνει αύριο, λόγω των φιλικών σχέσεων Ρωσίας – Αρμενίας και Ρωσίας – Ιράν, αλλά και λόγω του ότι οι Αζέροι “κρυφοκοιτάζουν” Ιρανικά εδάφη, λόγω της εκεί ύπαρξης Ιρανών Αζερικής καταγωγής!

Εβραίοι ζούσαν και ελάχιστος αριθμός τους ζει ακόμα στο Αζερμπαϊτζάν, με ό,τι αυτό σημαίνει!

Τούρκοι και Ισραηλινοί “θα τα βρουν” και άμεσα εκτιμώ, διότι αυτό κυρίως θέλει το Ισραήλ(!), το οποίο, για λόγους ασφαλείας, (κυρίως από τη Ρωσία), θα πρέπει να θέλει μία “αδιαίρετη” και όσο είναι δυνατόν  “συμπαγή” Τουρκία! (Να ένας ακόμα λόγος, που στην παρούσα φάση, προκρίνεται μία Δικτατορία στην Τουρκία, αφού “δένει” περισσότερο η άμυνά της, και ουσιαστικά η προς Ρωσία άμυνα του Ισραήλ! Ασφαλώς, αν γίνει Κουρδιστάν, το οποίο θα γίνει -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- τότε έχουν υποσχεθεί στην Τουρκία ότι θα πάρει “αντίδωρο” στο Αιγαίο, στην Ελλάδα μας, στην Κύπρο και στην Α. Μεσόγειο (Ενεργειακά)!

Η αντίστροφη μέτρηση” για την συρρίκνωση της Ελλάδος, ξεκίνησε το 2009 με την … “Οικονομική Κρίση” (πρόσχημα που δημιούργησαν οι “Παγκόσμιοι Κυβερνήτες” με τους “ανθρώπους” τους στην Ελλάδα, πολιτικούς, Τραπεζίτες, και άλλους) και συνεχίζεται σήμερα με το “Προσφυγικό”, που θα επιχειρήσει να “πνίξει” την Ελλάδα!..

Αν η Ελλάδα δεν δεχθεί ειρηνικά ό,τι της ζητήσουν – θυμηθείτε την Κα Μπενάκη-  να “δώσει” σε … Τουρκία, στα Σκόπια ακόμα, κλπ, τότε θα … εκβιαστεί αλλιώς! Σε κάθε περίπτωση στόχος της “Διεθνούς Εξουσίας” (βλέπε: “Δύση”) είναι οι εθνικές (ελληνικέ) εδαφικές … εκπτώσεις!

Οι Λίβυοι δεν θέλουν τώρα τους Τούρκους, αλλά στο μέλλον κανείς δεν ξέρει, αν δεν προλάβει πχ η … Ιταλία!

Η Αίγυπτος με την Τουρκία τώρα είναι “στα μαχαίρια” , αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει, αν επανέλθει (απίθανο για τα επόμενα 20 χρόνια), η “Μουσουλμανική Αδελφότητα”, ή αν “πιεστεί” ο Στρατάρχης(!) Σίσι και “τα βρει”, έστω και υπό όρους, με την Τουρκία, (και με Ισραηλινή παρέμβαση, αφού το Ισραήλ ελέγχει απόλυτα την Αίγυπτο), ιδιαιτέρως, αν οι ΤΕΔ “πάνε” σε αυστηρά “δική” τους, ή ακόμα και σε φιλο-Ερντογανική Δικτατορία!

Οι Ιορδανοί θα παραμείνουν … “αμέτοχοι” στα όσα σήμερα τεκταίνονται στο “Συριακό”, με την έννοια ότι “δεν θα ματώσουν”, (πλην του πιλότου που εκτέλεσαν οι του “ISIS” μάλλον για … ξεκάρφωμα, ή από…λάθος), αφού (και) στο έδαφός τους εκπαιδεύτηκαν οι τρομοκράτες του “ISIS”, της “El Nusra”, κλπ, και κυρίως διότι οι … Αμπντάλα είναι παραδοσιακοί φίλοι των Η.Π.Α. και πρωτίστως του Ισραήλ, εδώ και 10ετίες! Ποτέ όμως κανείς δεν ξέρει!..

Οι Ρώσοι “τα βρήκαν” με τους Σαουδάραβες πρόσφατα, σε ό,τι αφορά τις τιμές του πετρελαίου!

Οι Ρώσοι φαίνεται να έχουν συμφωνήσει τώρα με τις Η.Π.Α. στο “Συριακό”, φαίνεται “να τα έχουνε βρει”, και κυρίως στο θέμα ότι οι Ρώσοι θέλουν τη Συρία και οι Η.Π.Α. το Ιράκ, αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει “τί τέξεται η επιούσα”, ειδικά όταν πρόκειται για τις 2 “παραδοσιακές” υπερδυνάμεις!..

Η Κίνα μοιάζει να συντάσσεται τώρα με τη Ρωσία, αλλά ομοίως, ποτέ κανείς δεν ξέρει αν “θα τα βρει” τελικά με τις Η.Π.Α., (μετά το οικονομικό “κάζο” που αυτές της δημιούργησαν), με αποτέλεσμα μια πιθανή αλλαγή στάσης της.

Η πιο σταθερή φιλική σχέση είναι αυτή της Ρωσίας με το Ιράν, λόγω του κοινού εχθρού που λέγεται Ισραήλ! Πρόσφατα οι Ρώσοι πούλησαν S-300 στους Ιρανούς, οι οποίοι τους ζήτησαν επίσης να εκσυγχρονίσουν το στρατό τους, με προτεραιότητα στους “Φρουρούς της Επανάστασης”!

Η πιο σταθερή εχθρική σχέση είναι αυτή Ισραήλ – Ιράν! (Οι λόγοι γνωστοί).

Κλπ, κλπ, κλπ!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΜΕΝΕΙ, ΣΤΗ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ!!!

                                   

                      “ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙΣ ΛΕΠΤΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ, ΣΤΗ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ” !!!

                                                                                              – / –