Ξερά! Θα είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ!.. [Άρθρο μόνον για … Ειδικούς] – Τί Λέγει η Κοινωνία “Έξω”!

Εφιάλτης 1

Φίλοι μου!

– Σας το γράφω όσο πιο σαφώς και ξεκάθαρα γίνεται!

Αν η Κ-Β διατάξει τη δημιουργία, όπως σχεδιάζει, 7 Στρατοπέδων, (“hot spots”, καταλάβατε, συνολικής δυναμικότητος 15.000 – 20.000 ατόμων), στο Ν. Έβρου, τότε φίλοι μου, ας με συγχωρέσετε, αλλά μιλάμε πλέον για ΠΡΟ-ΔΟ-ΣΙ-Α και όχι για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Α-ΝΟ-Η-ΣΙ-Α!!!

– Ήδη, η δημιουργία Στρατοπέδων στα… “προωθημένα” νησιά, συγκεκριμένης αμυντικής δυνατότητος, με βάση τη δεδομένη χωρητικότητά τους, είναι “Μέγα Θέμα” και δεν ξέρω αν, πλην της σημερινής πολιτικής ηγεσίας, και η σημερινή στρατιωτική ηγεσία δεν κληθεί να λογοδοτήσει σε ένα μελλοντικό Εθνικό Δικαστήριο“, αν οι εξελίξεις οδηγήσουν σε εδαφικές απώλειες ή έστω σε μείζονα γεγονότα, αν έλθουν έτσι τα πράγματα και “ο μη γένοιτο” χυθεί αίμα!

– Φανταστείτε φίλοι μου, στην ελληνική εσχατιά του Έβρου(!), όπου μάλιστα φέρεται ότι θέλει η Κ-Β να νοικιάσει και(!) σπίτια για να στεγάσει 6.000 μουσουλμάνους εξ Ασίας και Αφρικής!..

– Μία “φωνή αντίδρασης” που ακούστηκε στα όσα σας έγραψα για τον Έβρο, είναι αυτή του Άνθιμου Αλεξανδρουπόλεως, ο οποίος μοιάζει να κατάλαβε την απάτη των δήθεν προοδευτικών ΣΟΡΟπαιδων, Άνθιμος που μοιάζει να ανένηψε, διότι είχε “ξεφύγει” και αυτός! Η φωνή αυτή είναι… “καλή”, αλλά και αυτή όμως είναι… “ανίσχυρη” να τα βάλλει με το… “τσουνάμι” των ενεργειών αυτών των Κων, οι οποίοι κλήθηκαν, και που συνεχώς στο εξής θα καλούνται, να υλοποιήσουν την εθνική συρρίκνωση, μέσα από την μεγαλύτερη ιστορικά ποτέ σχεδιασθείσα ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ(!), μπροστά στην οποία οι ελληνικές καταστροφές της ΑΛΩΣΕΩΣ και της ΣΜΥΡΝΗΣ θα φαντάζουν πιθανώς ήσσονος σημασίας!

                                                                     ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Η ΕΛΛΑΣ ΞΑΝΑΖΕΙ ΤΟ 1453 ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΜΟΝΑΧΩΝ ΣΗΜΕΡΑ, “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΟΙ … ΟΡΣΟΥΛΙΝΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ“!

– Ποιοί όμως να αντιδράσουν φίλοι μου; Έχουν διαλυθεί τα πάντα στη δόλια Πατρίδα, από την χρόνια  ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ των αρχών και των αξιών, με τις οποίες έζησε και μεγαλούργησε η Φυλή μας, υπονόμευση των ριζών μας δηλαδή, που είχε πει και ζητήσει να προσβληθούν, ώστε να τελειώσει ο Ελληνισμός, ο “γιός” του Μέττερνιχ, ο άλλος μεγάλος Φιλέλληνας,… Κίσσιντζερ! (Το διδακτορικό του ήταν για το Μέττερνιχ, και δεν είναι “πλάκα”)!..

   † Η πουλημένη “Ακαδημαϊκή -λεγόμενη- Κοινότητα”;

Μα αυτή ασχολήθηκε για να πάρουν “Νόμπελ Ειρήνης” οι … καλοί Έλληνες που έσωσαν και σώζουν τους πρόσφυγες κλπ. Έκρυψαν όμως από το λαό το … σφουγγαρόπανο που τους έριξαν στα μούτρα οι Ευρωπαίοι, αποκαλώντας τους Έλληνες νησιώτες λαθρέμπορους!..

Αυτή (το “κομμάτι” δηλαδή της “Ακαδημαϊκής Κοινότητος”, των δήθεν διανοουμένων, οι οποίοι όλως τυχαίως είναι ή δηλώνουν αριστεροί) που μισεί τις ΕΕΔ ή το “κομμάτι” που τάχα τις στηρίζει, και της οποίας μέλη που διδάσκουν σε στρατιωτικά σχολεία, στέλνουν επιστολές, που τάχα υπογράφουν … στρατιωτικοί, οι οποίοι καλούν την ηγεσία τους να διώξει τους … απόστρατους Καθηγητές συναδέλφους τους, από τις Σχολές τους; Φοβερό; Ναι φίλοι μου, έτσι ακριβώς! Φοβερή νοσηρότητα εγκεφάλων, πανουργία, ή ό,τι άλλο, πείτε μου εσείς!

Και άλλα πολλά φίλοι μου με την περίφημη “Ακαδημαϊκή Κοινότητα” θα μπορούσαν να γραφούν, όπως πχ το ζήτημα της Παιδείας, που ταχέως αφελληνίζεται, που βιάζεται σχεδόν καθημερινά! Αλλά ας προχωρήσουμε παρακάτω!..

  † Οι Έλληνες πολιτικοί που είναι χαρακτηριστικά “λίγοι”;

Αυτοί δείχνουν ότι ΔΕΝ(!) μπορούν να αντιληφθούν, αν είναι “καθαροί, το τί “έρχεται” και ΔΕΝ ΟΜΟΝΟΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ, ως όφειλαν! Έπρεπε ή όχι, σας ρωτάω(!), να είχε η Ελλάδα ήδη ΕΘΝΙΚΗ Κ-Β;

Φτάσαμε στο νοσηρότατο σημείο φίλοι μου, να αμύνεται της Ελλάδος (λεκτικά) το “στημένο” καρκίνωμα της “Χρυσής Αυγής”, οι Φασιστο-Ναζήδες, φίλοι μου!

Φτάσαμε στο σημείο οι άλλοι… “σκληροί” αρουραίοι, εντολοδόχοι του ίδιου εντολέα, αυτοί του “ΑΝΤΑΡΣΥΑ”, (παρουσιαζόμενοι ως διεθνιστές, με φανερό Ισραηλινο-αμερικανικό όμως μανδύα αυτοί), να υποστηρίζουν την Τουρκία που “ανοίγει” και “κλείνει” τις κάνουλες των Ισλαμοροών προς την Ευρώπη, δια της Ελλάδος ασφαλώς, και αυτό που λέγεται “Δύση” να υποκρίνεται ότι δεν καταλαβαίνει τί γίνεται και να “τα ρίχνει” στην Ελλάδα σε αυτό που λένε “προσφυγικό”, φτάσαμε στο σημείο να αποκαλούν, οι Κοι αυτοί, τους Έλληνες αγρότες “Φασίστες”! Ναι φίλοι μου, καλά διαβάσατε! Τους Έλληνες αγρότες “Φασίστες”!

Φτάσαμε δυστυχώς στη γελοιότητα, στο επίσης νοσηρό σημείο, να εκφράζει “το ορθόν”, ο Κος … Λεβέντης, που του έστελνε … πίτσες ένας εκ των τέως ΥΠΑΜ, όταν κάποτε είχε δημοσιογραφική εκπομπή, (καταλάβατε, αυτός που δεν υπέγραφε… τίποτα, ο αποκαλούμενος και … “σνιφ”), ένας Κος Λεβέντης που είχε δαρεί στη Θεσσαλονίκη, σε κάποιες από τις πολύ προηγούμενες βουλευτικές εκλογές από κάποιους που είπαν ότι ανήκαν στην τότε νεολαία … ΠΑΣΟΚ, αν δεν με απατά η μνήμη μου, ένα άτομο που υπερέβη, κάποια στιγμή, τα εσκαμμένα και γελάγανε και γελάνε, ακόμα και τα τσιμέντα!..

Φτάσαμε στον παραλογισμό να διεκδικεί την εξουσία ένας προβληματικός στην άρθρωση, εκπρόσωπος των μεγαλοεργολάβων και μεγαλοεκδοτών, οι οποίοι χρωστάνε εκ/δες εκ/ρια Ευρώ στο κράτος, προβάλλοντας μάλιστα και το “μη σύνθημα”, “Συνθήματα Τέλος”! Και σημειώστε ότι στο ακροατήριο ήσαν δυστυχώς και … Δημοκράτες πολιτικοί! (Σκεφτείτε, προς στιγμήν, πόσο Έλληνες στην ΨΥΧΗ τους ήσαν οι παλιοί Έλληνες παραλήδες, όπως πχ ο Μέγας Ωνάσης, που παραλίγο να κατακτήσει τον κόσμο και πόσο είναι οι αντίστοιχοι σήμερα, αν εξαιρέσει κανείς κάποιους, όπως την Κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, που αγωνίζεται να κρατήσει την… ελπίδα όλων μας ζωντανή και 1,2 άλλες ίσως ακόμα επιχειρηματικές οικογένειες)…

Φτάσαμε στο σημείο να το “παίζουν” δήθεν Πατριώτες και δήθεν Δημοκράτες, με στόχο την περαιτέρω ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ της Πατρίδος μας, οι με χρόνιο “εγκεφαλικό” ζώντες Σταλινικοί του ΚΚΕ, τα αδέλφια του… Β. Κορεάτη Κιμ Γιουνγκ, σκληροί Διεθνιστές που δεν πίστεψαν ποτέ και δεν πιστεύουν σε καμιά Ελλάδα, θέλουν μόνο τη διάλυσή της και γι’ αυτό λένε πως … “εμείς δεν διεκδικούμε την εξουσία”!

Φτάσαμε στο σημείο, να έχει η Ελλάδα, για παράδειγμα, ΥΠΟΙΚ, είτε ανθρώπους βαθειά πλεγματικούς, (όπως ο προηγούμενος Κος … “Σεφ”, λόγω του … ντυσίματός του, καταλάβατε), ή μη ομιλούντες την ελληνική νεοκομμουνιστές, σε μια εποχή που δεν υπάρχει Κομμουνισμός, (όπως πχ είναι ο αποκαλούμενος νεο-“Πλούτο” / “νεο”, διότι υπάρχει και ο παλαιός των “Κόμικς”), παιδιά πλουσίων, (οι περισσότεροι “δεξιών” οικογενειών, που η πετυχημένη κομμουνιστική προπαγάνδα 50+ ετών, που στόχευε στην εκδίκηση και στη δολοφονία εκείνων που τους νίκησαν στο πεδίο, από τα ίδια τους τα παιδιά, τους δημιούργησε εμμονικές ενοχές / παλαιά -για τους γνωρίζοντες- κομμουνιστική πρακτόρικη πρακτική), οι οποίοι σπούδασαν στις “καταραμένες” δυτικές χώρες και ήλθαν να μας πουν ότι “όλα τα δάκτυλά μας είναι ίσα”!..

Καλομαθημένα πλουσιόπαιδα που “σκότωσαν” τις ίδιες τις οικογένειές τους ουσιαστικά, και ήλθαν να μας αποκαλέσουν και … Φασίστες, και “παλαιολιθικούς”, και, και, και, κλπ!.. Πλουσιόπαιδα που νομίζοντας ότι μη φορώντας γραββάτες, ή φορώντας τα πανάκριβα πουκάμισα τους  “απ’ έξω”, όπως κάποτε φόραγε ο Έλληνας Μέσι, ο παικταράς Γιώργος Δεληκάρης, τη φανέλα του “ΘΡΥΛΟΥ” του ελληνικού ποδοσφαίρου, κλπ, νόμισαν και νομίζουν ότι εκφράζουν το νέο κλπ. Πλουσιόπαιδα που “έκλεισαν” την ΣΟΡΟεπανάστασή τους, αυτοί οι… “Ψευτο-Μπράϊτνερ” επαναστάτες, στη “μη γραββάτα” και μάλιστα ειρωνεύτηκαν και τους … “κινήματος της γραββάτας”, όπως ονόμασαν τους μηχανικούς, τους δικηγόρους, κλπ, καταλάβατε!

Τί επίπεδο είναι ρε αυτό; Πού κατάντησε ρε η Ελλάδα μας;

– Φτάσαμε στο σημείο, η Ελλάδα να έχει … “σοβαρούς” πολιτικούς, οι οποίοι δεν αγγίζονται λόγω πλατών, που τους προσφέρει η Ιουδαϊκή καταγωγή τους, με πρώτον τον … “ελαιοπαραγωγό”, ή νεο-“ΒΟΥΔΕΣ”, οι οποίοι τάχα μου θα έλθουν ως … “νεο-Σωτήρες”, κάτι που το καλλιεργούν μάλιστα, διότι αρέσκονται και μόνον να … “ακούγεται το όνομά τους”, ενώ ξέρουν ότι η “Παγκόσμια Κ-Β”, τους έχει οριστικά “τελειώσει”!..

– Φτάσαμε στο σημείο, να…, να…, να…!

– Σταματώ εδώ φίλοι μου! Και γνωρίζετε και καταλαβαίνετε!

Η Ελληνική Δικαιοσύνη;

Ποιά φίλοι μου, αυτή που χρόνια τώρα δεν μπόρεσε να λύσει ούτε το πρόβλημα του … 18μηνου, με αποτέλεσμα να αποφυλακίζονται φονιάδες, αποβράσματα, λαμόγια, κλπ; 

– Η ΘΕΜΙΣ φίλοι μου, πόσες φορές θα έπρεπε να είχε επέμβει για σοβαρά και πιο σοβαρά και σοβαρότατα θέματα και όμως δεν το έπραξε; Σε χιλιάδες και το ξέρετε!

– Μάλλον η ΘΕΜΙΣ φίλοι μου, εδώ και κάποια χρόνια, δεν είναι πια … ανεξάρτητη, δεν επιλέγει αυτή τους … εραστές της, αλλά την … επιλέγουν! Και ποιοί είναι αυτοί οι τυχεροί; Δυστυχώς, οι δυνατοί και οι ποικιλοτρόπως ισχυροί που την … αποζητούν! Ο απλός λαός, (που σίγουρα θα την ήθελε για … ερωτική σύντροφο, αφού δεν έχει… άλλες που να μπορούν να τον… υποστηρίξουν, αλλά και να τον… σώσουν ακόμα, κυρίως στην καθημερινότητά του, λόγω της δύναμης που η “ΘΕΜΙΣ” διαθέτει), ο λαός λοιπόν μοιάζει να έχασε το…ερωτικό αυτό… παιχνίδι!..  STOP

– Ένα μόνον για τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Να ψάξει να δει πώς μπορεί να διεκδικήσει από την πολιτική εξουσία το να ζήσει ο Ελληνισμός! Τί εννοώ; Το να γίνει εκείνη “μπροστάρης” στο ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ελληνικό πρόβλημα και να υποδείξει εκείνη λύσεις! Και ξέρει και μπορεί να διαμορφώσει τον … “χωροχρόνο”!

 † Οι -λεγόμενοι- “Άνθρωποι του Πολιτισμού” / ο “Πολιτισμός”;

Ποιοί είναι φίλοι μου οι “Άνθρωποι του Πολιτισμού” στη σημερινή Ελλάδα και ποιός ο σημερινός “Ελληνικός Πολιτισμός”;

Αν αρχίσω να γράφω για το θέμα αυτό, δεν πρόκειται να τελειώσω, ούτε αύριο!.. 2,3 λόγια γενικά όμως, αρκούν!..

– Μήπως είναι αυτοί που πήγαν να προβάλλουν τους άνανδρους φονιάδες τρομοκράτες της 17ης ΝΟΕ, με στόχο κάποιοι άλλοι να δοκιμάσουν, με κάτι απύθμενα ακραίο, τις ανοχές και τις όποιες … τελευταίες άμυνες της ελληνικής κοινωνίας; Γιατί “τραβήχτηκαν”, όταν διαμαρτυρήθηκε ο … θείος Σαμ;

– Αν δεν είσαι “αδελφή”, “gay”, “πούστης”, “κίναιδος”, “διπλός ή Ντουλάπα”, “λεσβία”, “ανώμαλος” πάσης φύσεως, προβάλλεσαι; Έχεις τύχη; Έχεις μέλλων; Πείτε μου!

– Αν δεν μιλάς ή αν δεν καταφέρεσαι (ευσχήμως πάντα, στα πλαίσια του πώς ασκείται η προπαγάνδα και του πώς χειραγωγούνται οι μάζες) εναντίον της Ορθοδοξίας, της Εκκλησίας, της έννοιας της Πατρίδος, της Οικογένειας, κλπ “προχωράς” και δεν το ξέρω;

– Αν δεν μιλάς για πολυπολιτισμό, αν δεν βρίζεις τους Έλληνες και δεν υμνείς τους ξένους, νόμιμους ή μη, Αλβανούς, Βούλγαρους, Αφγανούς, Πακιστανούς, Αφρικανούς, κλπ, αν δεν πουλάς “ανθρωπιστικό παραμύθι”, κλπ, προχωράς και δεν το ξέρω;

– Παντού “κυκλώματα” φίλοι μου, ή όχι;

Αρκετά όμως, ας τελειώνω!

Δεν μου επιτρέπετε καμία περαιτέρω αναφορά από τον “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ, πόσο μάλλον ανάλυση της παρουσιαζόμενης περί ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ θέσης, γιατί αν δεχθούμε ότι ήταν ανάγκη και τάχα δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς στα νησιά μας, τότε, τα όσα έχουν ακουστεί περί Έβρου, αποκαλύπτουν τα πρόσωπα, “βγάζουν τις μάσκες” των ενεργούντων… Καταλάβατε!

– Και κάτι ακόμα!

Όλοι αυτοί οι παραπάνω Κοι κυβερνώντες, δεν θα ευθύνονται μόνον για “Προδοσία” και “Εθνική Μειοδοσία”, για χάσιμο και άλλων ελληνικών εδαφών! Θα ευθύνονται και για το θάνατο, (με όποιον τρόπο θάνατο), όλων εκείνων των Ελλήνων, … “ενστόλων” (δεν εννοώ τους… “security”, τους … “μαγείρους”, τους … “γκρουμ” των ξενοδοχείων, κλπ / ασφαλώς όμως και αυτών) ή μη “ενστόλων”, τα μέρη των οποίων, (αυτά που ζουν δηλαδή),  μέλλει, βάσει του κειμένου διεθνούς σχεδιασμού, να αποτελέσουν ελληνικό ιστορικό… παρελθόν!..

Άρα!

– Εσείς οι Κυβερνώντες! Προσέξτε! Ώρα μόνον για σκληρές και δύσκολες αποφάσεις, όπως στο προηγούμενο -κυρίως- άρθρο του, ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ σας πρότεινε! ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΕΖΗΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ!   Ό,τι άλλο είναι … “παρθενοραφή” Κε Π-Θ-γέ! Το αίμα των Ελλήνων, από τη δολοφόνο Οικονομία των 6 τελευταίων ετών, ίσως, λέγω ίσως, να μην φαίνεται, το ελληνικό όμως αίμα από οποιαδήποτε μελλοντική ένοπλη σύγκρουση και θα φαίνεται και άφθονο θα ρέει και κυρίως θα … “φωνάζει”! Τότε ίσως όλοι μας να λέμε “1000 φορές να είχαμε το οικονομικό πρόβλημα και όχι αυτό που μας βρήκε”! Καταλάβατε!  Αυτό δηλαδή που πάτε Κοι της Κ-Β, (κυρίως εσείς, αφού εσείς κυβερνάτε), αλλά και οι λοιποί…συγγενείς, πολιτικοί της Αντιπολίτευσης, μείζονος και ελάσσονος, να φέρετε στην πολύπαθη Ελλάδα!

– Επειδή πιστεύω ότι κανείς σας δεν είναι συνειδητά ΠΡΟΔΟΤΗΣ, σας καλώ απλώς να προβληματιστείτε και να ασχοληθείτε στο πώς δεν θα γίνετε τέτοιοι, λόγω αφελείας, αγνοίας ή λόγω ξενικής παγίδας, (βρίθει η ελληνική Ιστορία από τέτοια παραδείγματα), που μοιάζει να σας έχουν στήσει!

Σταματείστε τώρα την κατρακύλα, ενωθείτε οι πολιτικοί και πάτε σε σκληρές, προς τους έξω… Κυβερνήτες μας, αποφάσεις!

“Χέστηκε”, μετά συγχωρήσεως, ο “χωρίς πτυχίο” (μας κάνουν πλάκα άπαντες πια) Κος Αυστριακός ΥΠΕΞ, ο ομοιάζων σε σαλονάτο… “gay”, αν “τραβήξουμε” πίσω την πρέσβειρά μας από τη Βιέννη! Είδατε οι Η.Π.Α. τί είπαν! “Η κάθε χώρα έχει δικαίωμα να φυλάει τα σύνορά της”! Δεν υπολογίζεται πλέον καμιά Ελλάδα! Υπολογίζουν, όπως σας το έγραφε ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ“, τα αλβανικά μαφιόζικα φασισταριά, τα Σλαβοφίδια των Σκοπίων, την Βουλγαρική Κ-Β των μπράβων και όχι τους Έλληνες!.. 

– Μας “έφτυσαν” και “φτύνουν” και εμείς νομίζουμε ακόμα ότι ψιχαλίζει!.. Χιλιάδες και εκατοντάδες χιλιάδες ξένοι έρχονται καθημερινά και θα έρχονται στην έρμη την Ελλάδα και εμείς… γελάμε,… Κα Τασία, Κε Μουζάλα, Κε Αβραμόπουλε, που τί ειρωνεία, “επί ημερών σας”, επί ημερών ενός Έλληνα δηλαδή, ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου καταστροφής μας!.. Σε 2-3 10ετίες τέλος η Ελλάδα!.. Αυτό θέλετε Κοι;

– Σε λίγο οι Έλληνες κυβερνήτες θα κυβερνάτε μια Πομπηϊα!.. Αυτό θέλετε;

– Σας τα έλεγε ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ“… Και πάλι απόψε ο γράφων ΙΩΝΑΣ σας … “κτυπαέι το καμπανάκι”!

– Όμως, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ! Και η Ελλάδα θα ζήσει και η Δημοκρατία θα επιβιώσει, ό,τι και να μας κάνουν, ό,τι και αν μας κάνετε!

– Αυτά τα ολίγα, τα οποία να δείτε ότι εγράφησαν όχι με κακία, αλλά με την καλύτερη των προθέσεων, με αγάπη και κυρίως με σεβασμό, αφού αν δεν υπήρχε ειδικά αυτός, κανείς δεν θα ασχολείτο μαζί σας!

– Αναμένουμε “να σας δούμε” λοιπόν!..

                                                                                           ΙΩΝΑΣ

ΥΓ. Εκεί στην ΕΥΠ που μας διαβάζετε, πείτε στον Κο Βελόπουλο ότι τις αναλύσεις του κλπ τις έχουν κάνει στρατιωτικοί εδώ και δεκαετίες, και να πάψει να επαίρεται τόσο! Απλά αυτός έχει… “βήμα”!

Επίσης, πείτε του πως δεν μπορεί να μπλέκει τις όποιες … αναλύσεις του, με τα… βότανα και τα… τσάγια, που κάθε φορά ακολουθούν, διότι το ακροατήριο, (οι ευγενείς εμείς χαχόλοι), “χάνει την μπάλα” και στο μυαλό του μένουν τα … χόρτα!

Τέλος, όταν διαβάζει άλλους, να τους διαβάζει σωστά! Έτσι, πείτε του παρακαλώ, πως η διαίρεση του Αιγαίου κλπ δεν θα γίνει στην 25η παράλληλο, αλλά στον 25ο Μεσημβρινό!

                                                                                              –  /  –