Άλλος Για… Χίο Τράβηξε… !..

Χίε!

Μετά από το σημερινό σου πρωτοσέλιδο (19-02-2021), διάβασε τί “κλείσαμε”, οριστικά πλέον, για το άτομό σου και το έντυπό σου, που αποκαλείς ε/φ:

1. Το να γράψει κανείς ότι είσαι πρόστυχος ως άτομο, δεν θα αντικατοπτρίσει την αλήθεια, αφού είσαι κάτι, που ίσως ακόμα και αυτή η τόσο πλουσία ελληνική γλώσσα να μην έχει τέτοιο επίθετο, ικανό δηλαδή να περιγράψει την βρωμιά σου και να προσδώσει το μέγεθός της, μια βρωμιά η οποία καθημερινά δημοσιογραφικά… εκτίθεται, παρουσιάζεται, προβάλλεται, μέσω του εντύπου σου και του “σάϊτ” σου!..

2. Η γνωστή ε/φ “ΑΥΡΙΑΝΗ”, η οποία κάποτε ήταν το “ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ” της δημοσιογραφικής βρώμας (επίσης ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ τότε, δυστυχώς), μπροστά στο έντυπό σου, φαντάζει σήμερα περίπου ως “Παρθένος”, ως… “Εύοσμος δημοσιογραφικός Κρίνος”!..

3. Είναι φανερό πλέον, κατά την γνώμη μας πάντα, ότι:

    α. Είσαι ένας Χουντικός (κρυφο “Χ. Αυγίτης”), που όμως, όπως είμαστε πεπεισμένοι, δεν θα σε ήθελαν, αν ζούσαν, ούτε εκείνοι! (Οι παλαιοί “ορίτζιναλ” Χουντικοί)!..

 β. Είσαι αντί-ΧΡΙΣΤΟΣ / “Θεομάχος” και κυρίως “ΘΕΟ-ΠΑΙΧΤΗΣ”! Μισείς στην πραγματικότητα τους λειτουργούς της Εκκλησίας συνολικά, ενώ τάχα παρουσιάζεσαι ως… λάτρης του Μακαριστού Ιεράρχη μας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, όπως και ως… Ορθόδοξος!..

Προσφάτως, μάλιστα, έγραψες στην φυλλάδα σου, ό,τι λένε κυρίως τα άθεα και συνάμα αντί-Χριστα Κομμούνια, αλλά και τα… νόθα ιδεολογικά αδέλφια τους, οι… φίλοι σου “Χ. Αυγίτες” (12 Θεϊστές και άλλοι), σχετικά με την ανώτερη Ιερατική Ιεραρχία μας και την στάση της, απέναντι στον αγώνα για την ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ μας, το 1821, την οποία χαρακτήρισες ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ!..

Το ε/ράσο, ανεξαρτήτως βαθμού και θέσεως, ήταν πάντα 1ο στους αγώνες της Πατρίδος μας, γι’ αυτό και ταυτίστηκε με τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΡΡΗΚΤΑ(!) ανόητε, κάτι που αποδόθηκε / που απεικονίστηκε με ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑ-ΦΗ-ΝΕΙ-Α, με την τοποθέτηση, απ’ εκείνους τους προγόνους μας, του ΙΕΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, πάνω στην ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ! (Η κανονική σημαία μας, μέχρι το 1978, ανόητε, όταν και την άλλαξε με Νόμο ο Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ήταν ο λευκός σταυρός, πάνω σε μπλε φόντο, ενώ σήμερα η επίσημη ε/Σημαία είναι η σημαία του Ναυτικού μας, η οποία επίσης φέρει τον Σταυρό και τις άσπρες και μπλε λωρίδες, οι οποίες αποτελούν, αθροιστικά, την φράση “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ)!

Μάλιστα, επειδή παρουσιάζεσαι και ως πολέμιος των “Κόκκινων Φασιστών”, το ράσο που πολεμάς με τρόπο, μάθε ότι συμμετείχε και στον “Κομμουνιστο-συμμοριτοπόλεμο”, την περίοδο 1946 – 1949!

Στην σημερινή Κ-Β Μητσοτάκη, που πολεμάς (γράφουμε παρακάτω το “γιατί” το κάνεις), συμμετέχει εγγονός ενός σεπτού Ιερέως, από τα Τρίκαλα, ο οποίος κατεσφάγη τα χρόνια εκείνα και σήμερα φέρεται να έχει αγιάσει!

Πρόκειται για τον Πατέρα Γεώργιο ΣΚΡΕΚΑ, ο οποίος σφάχτηκε την ημέρα που η Παπαδιά του γεννούσε το τελευταίο τους παιδί, που πήρε συμβολικά το όνομα του πατέρα του! Ήταν ο μετέπειτα Αστυνομικός Γεώργιος ΣΚΡΕΚΑΣ, Δντης της “Συνοδευτικής Ασφαλείας” του Κων-νου Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! Γράψαμε “ήταν”, διότι δυστυχώς συγχωρέθηκε!

Ήταν ένα διαμάντι και ως άνθρωπος και ως στέλεχος της “ΕΛΑΣ”, με μια εξαίρετη οικογένεια! Τον γνωρίσαμε, τα χρόνια εκείνα, που ήμασταν “κοντά” στον Πατριώτη Έλληνα και Φίλο του Λαού μας Πολιτικό με 100 κιλά “γκατς” Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Ο Μητσοτάκης σήμερα στην μηχανή του έχει επίσης ένα “διαμάντι” στην “Ενέργεια”, απόγονο αυτής της φύτρας, έναν άνθρωπο με ήθος, χαμηλών τόνων, εκ φύσεως ευγενή, μετριοπαθή και με γνώσεις!..

Προχωράμε!  

Αναρωτήθηκες ποτέ, ρε άσχετη δημοσιογραφική βρώμα, γιατί πχ οι Οθωμανοί κρέμασαν τον Πατριάρχη μας ΓΡΗΓΟΡΙΟ τον Ε’, στην κλειστή από τότε πόρτα του “Οικουμενικού Πατριαρχείου” μας, η οποία θα ανοίξει και πάλι, όταν η “ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ” θα περιέλθει και πάλι στους ιστορικούς της ιδιοκτήτες;

Για να μαθαίνεις και… “στα γρήγορα”! Ο συγκεκριμένος Πατριάρχης μας (τον οποίον και εσύ συκοφάντησες στην φυλλάδα σου) ήταν μέλος της “Φιλικής Εταιρείας” και ένας εκ των βασικών εκπονησάντων το σχέδιο της Κ/Φ του Οθωμανικού στόλου, στον Κεράτιο Κόλπο τότε, σχέδιο που τελικώς “καρφώθηκε” και απέτυχε!

Με την δήθεν, εκ μέρους του, αποκήρυξη της Επαναστάσεως, που είχε ξεσπάσει στην Μολδοβλαχία, κλπ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΑΝΟΗΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΡΩΜΑΪΙΚΟ) ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΚΩΝ-ΠΟΛΕΩΣ και όχι μόνον, αφού “Τ/ΜΑΧΑΙΡΙ” θα “έπεφτε”, και εύκολα, σε όλους τους Έλληνες της τότε “Ο.Α.”, κάτι που τελικώς, και παρά την θυσία του, δεν απετεύχθη!..

  γ. Οι περισσότεροι των συνεργατών σου (πόσοι να είναι αυτοί) είναι “ΔΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ”, ως -πιθανώς(!)- επαγγελματίες βεβαίως, ήτοι ως δήθεν δημοσιογράφοι!

   δΈχεις, “1 δις στα 100”, ενταχθεί στην μεγάλη “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” των ΜελισσανίδηΣαββίδη, με ό,τι φυσικά αυτή περικλείει… “εντός” της, προκειμένου να επιβιώσεις ως επαγγελματίας, αλλά και ως άτομο, αφού -λογικό και φυσιολογικό- φοβήθηκες μετά από την λίαν πιθανώς “στημένη” εναντίον σου απόπειρα δολοφονίας σου!..

Πρόσεξε τώρα, διότι δεν σε βοηθάει και πολύ το μυαλό σου, και πάντα με μπούσουλα / με βάση, τα όσα έγραψες σήμερα στην ρυπαρο-φυλλάδα σου!

Έχεις ποτέ σκεφτεί ότι η δήθεν εμπλοκή Μαρινάκη σε εμπορία τάχα ναρκωτικών, μέσω του ‘‘Νούρ-1”, κλπ, είναι υπόθεση “στημένη” από την “ΜΙΤ”, βοηθούντων δυστυχώς και Ελλήνων συνεργατών της και μάλιστα πρώην πρακτόρων της ΕΥΠ* και μάλιστα πολυ-διαφημισμένων τέτοιων, τα τελευταία 25 χρόνια, στην χώρα μας, κάποιοι των οποίων σήμερα τρώνε ψωμί στην παραπάνω “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”, προστατευόμενοι από τις Α/ΜΥ (των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” φυσικά);

* Γι΄αυτό και ζητήσαμε από τον νυν Α/ΕΥΠ να προβεί σε ΚΑΘΑΡΣΗ της Υπηρεσίας που διοικεί και στην… αναγέννησή της!.. / Επίσης, να σου θυμίσω ότι πχ ο Ρ/Πράκτορας (κατ’ εμάς πάντα) Ιβάν ΣΑΜΠΙΝΤΙ, είναι “κολλητός” του νυν Τ/ΥΠΕΞ, Τσαβούσογλου!..

Ο Σαββίδης, σου θυμίζω ακόμη, ότι έδειξε το πόσο πολύ… αγαπάει (sic) τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, επί 4,5 χρόνια “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”!.. Θα το θυμάσαι!

Και κάτι ακόμα! Κάποια πολύ γνωστά ονόματα Ελλήνων “Πρακτόρων” και ειδικά ένα πασίγνωστο, που έκανε “καριέρα” από το… πρακτοριλίκι, όπως και πολλά λεφτά, είναι -δυστυχώς- άτομα που εμπιστευόταν και έπαιρνε πληροφορίες η Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!..

Τέλος αστερίσκου.

-/-

Η ΜΙΤ, όπως και οι “δικοί” μας, ήξεραν πολύ καλά την σχέση του Μαρινάκη, με την Οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και συγκεκριμένα με την Κα Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (Κουμπάρα), (και μόνον με αυτήν είχε σχέσεις ο Μαρινάκης), και αυτή ήταν η γενεσιουργός αιτία της εκπονήσεως όλου του κατά ΜΑΡΙΝΑΚΗ σχεδίου, που, πλην αυτού, στόχευε απ’ ευθείας και ΚΥΡΙΩΣ(!) στον σημερινό Π-Θ μας, Κυριάκο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!..

Αν σου έχουν πει επίσης, οι τωρινοί πια… πολύπειροι… φίλοι σου, η κάθε ΜΥ στοχεύει πάντα και πρωτίστως στα πρόσωπα (όπως και στα περιβάλλοντα) των Π-Θ και των “εν δυνάμει” Π-Θ, των εχθρικών προς αυτές χωρών ή κατ’ αυτές “εχθρικών χωρών”!..

Η “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”,  στην οποία προσφάτως ενετάχθης, “βγάζει” και “πληρώνει” τις ε/φ (για τις πολιτικές θα σου πω μόνον), “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, “ΕΣΤΙΑ“, και τώρα και την δικιά σου, πολλά “σάϊτς” (τώρα και το δικό σου), “ντίλερς όπλων” στην χώρα, με διασυνδέσεις στην ΕΥΠ – ΥΠΑΜ – Τ/Ο Κανάλια, κλπ, κλπ, κλπ!..

Προσφάτως “φώναζες” στο “ΑΡΤ”, για έναν εξ αυτών, τον… “Κοντό” με τα… πούρα και τα λεφτά που πήρε “αλήτικα”, ως “επιστρεπτέα αντικαταβολή”, αν το λέω καλά…, αχαχαχαχαχαχαχα, κλπ, κλπ, κλπ, και που τώρα του τα ζητάνε πίσω, αφού “τσίμπησαν” την βρωμιά που έκανε, ώστε να πάρει ζεστό κρατικό χρήμα,  αλλά αυτός δεν τα επιστρέφει!

Και ενετάχθης, με αντάλλαγμά σου προς τους νέους σου Γονείς”, τον συνεχή και κυρίως βρώμικο πόλεμο κατά του Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, προσωπικά ως ατόμου, βεβαίως ως Π-Θ, αλλά και κατά της οικογενείας του!

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΣΟΥΝ, ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ “ΚΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ” ή “ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ”, που τα “έβαλες” με μια γυναίκα, την γυναίκα του Π-Θ.

Εδώ τα “βάζεις”, θα μου πεις, και με τα παιδιά και αυτών, αλλά και πολλών εκ των “ανώνυμων” λοιπών Ελλήνων, όπως σου έμαθαν οι… “Πράκτορες” της νέας σου “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ” (Πρόκειται για μια από τις αγαπημένες τους τακτικές, μαθημένη από τις Ι/ΜΥ)!

Ασφαλώς “τα βάζεις” και κατά της Κ-Β της ΝΔ, αδιακρίτως ατόμων και ασχέτως του τί έκαναν, θα έκαναν – κάνουν – θα κάνουν, ως Κ-Β, ή γενικότερα “κάνει ή θα κάνει” η Κ-Β της ΝΔ!..

Μπήκες λοιπόν σε μια μεγάλη “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”, αλλά γρήγορα θα καταλάβεις το  “πού είσαι” και θα μας θυμηθείς!..

Αλήθεια! Πώς εσύ, ο τάχα… δεξιός, κλπ, όπως λες, ανήκεις σήμερα σε μια “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” που συνεργάστηκε με τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”* και “από μόνη της” και μέσω των “ΑΝΕΛ” (Καμμένος), προκειμένου, να “καθαρίσουν” ως “αβγό”, τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τους ΑΝΤΙΠΑΛΟ, που είχε και έχει το ΟΝΟΜΑ “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ”;

* Γι’ αυτό και ήσαν πάντα μαζί “ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” και “Χ. ΑΥΓΙΤΕΣ”, επί 4,5 χρόνια Κ-Β των “ΣΟΡΟΣ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ” του πολιτικού “ΑΡΧΙ-ΚΟΛΟΠΑΙΔΟΥ”, που “παίζοντάς-το” “ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ”, μας ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ έως το 2015!..

Θυμήσου ή αν δεν το ξέρεις, (λέμε τώρα, αν), ρώτα να μάθεις, πόσα τηλέφωνα έκανε πχ ο Καμμένος μέσα στην Φυλακή, στον βασικό κατηγορούμενο της υποθέσεως αυτής με τα… ναρκωτικά και τάχα και με τον… Μαρινάκη, και του έλεγε “πες ρε… αυτό και το… άλλο, να… φάει ο “χοντρός” τόσα χρόνια φυλάκιση, να μην “βγει” ούτε σε 10 χρόνια Π-Θ ο Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, και εσύ να βγεις από την Φυλακή”, κλπ, κλπ, κλπ!..

Οι κασέτες υφίστανται Χίε! Γιατί λοιπόν, εσύ ο καλός “Ρεπόρτερ”, δεν τις βρίσκεις, ώστε να τις ακούσεις και να αλλάξεις γραμμή και πλεύση, όντας τίμιος;

Έχεις εισέλθει ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ που σου… ταιριάζει, Χίε!.. Κατάλαβες!..

ΕΧΕ ΤΩΡΑ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ, ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ “ΒΑΖΕΛΟΣ”, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ (και πλέον πρώτα ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ) ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!.. (ΑΝΤΕ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ)!..

Τέλος διάβασε!

α. Ο Κος ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΡΕ ΛΕΣΙ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!.. Από σήμερα δε (19-02-2021), ανέλαβε και πάλι επισήμως ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΟΥ Ε/ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π. ή -για να είμαι και πιο “σωστός”, της ΠΑΕ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.”!.. (Ανακοίνωση της ΠΑΕ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ”).

Επίσης, σας έχει μοιράσει, επί 11 χρόνια τώρα, δίμπαλα, τριάρες, τεσσάρες και γενικώς πάρα πολύ πόνο Χίε και στην Ομάδα σου, βρωμο-βαζελάκο, όπως και σ’ αυτές των νέων αφεντικών σου (“τύποις” ο πληθυντικός), αφού το πιο σωστό είναι να γράψουμε, του… “Κίτρινου” μεγαλο-αφεντικού σου! ΝΑΙ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΓΙΑΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΤΕ, αν με καταλαβαίνεις! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

 

β. Σε ό,τι αφορά τώρα τον ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ (στόχο της νέας σου “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ” εννοώ, πλην εσού φυσικά), που είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ο Ε/Π-Θ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, έδειξε, μέσα σε 1,5+ χρόνο που κυβερνά δημοσιογραφικέ ασπάλακα, (“εν μέσω” -μάλιστα- “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”, η οποία του ανέτρεψε άρδην όλο του το κυβερνητικό πρόγραμμα), πως είναι ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ και ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ σήμερα στην χώρα μας Πολιτικός, που μπορεί να πάρει στους ώμους του την σημερινή ΑΛΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, και να την προστατέψει από κάθε φύσεως εσωτερικά και εξωτερικά ανθελληνικά… σκουλήκια!

Θέλετε να τον “ρίξετε”, για να φέρετε ποιόν ρε; Τον… Τσίπρα, ρε… Αρχι-Πατριώτη Χίε, πάλι;

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ!..

ΠΕΤΥΧΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΤΟ “ΠΑΛΕΥΕΙ” ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΑΚΟ “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ”;

ΤΟ “ΠΑΛΕΥΕΙ” ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”, ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ -ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ- / -ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ- ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, “ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ”, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… “ΣΟΡΟΣ”, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ… ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ, ΩΣ Ε/Π-Θ, ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΗΤΕ, ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΜΑΣ ΩΣ ΣΥΜΠΛΕΟΝΤΕΣ ΤΗΣ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ”!..

ΠΟΥ… ΝΟΣΕΙ Η Κ-Β Κ. Κ. Μ.; ΔΙΑΒΑΣΕ! 

ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΟΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ Ο ΤΣΙΑΡΑΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑΒΛΙ ή ΠΡΕΦΑ!..

Ο Π-Θ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ… ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ (ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΙΑΘΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΞΥΡΙΣΤΕΙΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ… ΚΟΝΙΔΕΣ… , ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ…), ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΧΙΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟ-ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ, ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ 2ΕΤΙΑΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!..

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΧΙΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΕ ΤΟΝ ΝΑΞΙΟ ΒΟΥΡΤΣΗ (ΟΛΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…), ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΕ / ΑΛΛΑΖΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΑΡΑ, ΑΛΛΑ “ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ”!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΑΝΗΛΙΚΩΝ, ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΚΛΠ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ… “ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ” (SIC) ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΚΛΠ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, Ο ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ “ΣΥΡΙΖΟ-ΠΟΙΝΙΚΟ-ΚΩΔΙΚΑΣ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΤΥΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ -ΚΑΚΩΣ- ΜΙΚΡΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ-ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!

ΛΕΣ ΧΙΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ… ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ” (ΚΑΤΙ “ΑΝΤΙ-ΦΑ”, ΚΑΤΙ “ΑΝΤΑΡ-CIA”, ΚΛΠ), ΤΥΧΑΙΩΣ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ “ΕΘΝΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ”, ΟΠΩΣ ΒΑΣΙΜΩΣ ΘΑ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΑ; (ΑΝΑΛΟΓΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ -ΙΣΤΟΡΙΚΑ- ΕΘΝΙΚΑ ΓΕΡΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ)!..

ΤΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ, “ΩΣ ΚΡΙΤΙΚΗ”, “2 ΛΟΓΙΑ” ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΕΝΕΒΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΣΤΩ ΑΥΤΑ ΤΑ 383 ΕΥΡΩ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ” (Ο.Κ. ΤΑ 363 ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η “ΕΕ” ) ΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ “ΕΝΑΝΤΙ”, ΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΙΤΕΙΑ!.. (ΚΙΝΗΣΗ “ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΜΑΤ” ΣΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΚΕ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΤΟΥΣ “ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΨΩΜΙ”)!..

ΡΕ ΔΗΜ/ΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!

ΤΙ ΘΕΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο Κ. Κ. Μ., ΜΕΣΑ ΣΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ, Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑ;

ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ… ΠΑΠΑΡΙΕΣ!

ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΝ Ο ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΒΑΡΑΓΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΕΣ ΤΟΥ, (ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ 90% ΤΩΝ “ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ή ΤΟ “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ),ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΧ ΟΤΙ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ) ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, ΑΝ… ΑΛΛΗΛΟΙΠΠΕΥΕΤΑΙ Ο ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ, Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΚΛΠ, ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΙ ΑΛΛO!..

ΠΑΣ / ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ; ΛΕΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ, ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΧΙΕ ΚΑΙ “ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”, Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ;

ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ Π-Θ, ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ;

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΕΡΟ 4 ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο Π-Θ ΡΕ ΚΑΙ Η Κ-Β ΤΟΥ;

ΜΗΠΩΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΡΕ ΧΙΕ, ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΜΕ… ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΝΕΚΡΩΝ, ΡΕ ΔΗΜ/ΚΟ ΛΕΣΙ;

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΠΕΣ ΜΑΣ!

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΣΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο Π-Θ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ “ΤΑ ΕΒΑΛΕ” ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ, ΠΧ: “ΘΕΕ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΧΙΟΝΙΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ… ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ Ο… ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΧΙΟΝΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο… ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ” ΤΟΥ, “ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”;

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΕΕ ΜΟΥ, ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΠΟΝΟ Ο… ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ ΕΣΧΑΤΩΣ “ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ… “ΜΕΓΑΛΟ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΓΙΑΤΙΚΑ”, ΡΕ ΧΙΕ;

ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΕΞΑΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ, ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΣ ΕΕ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο Π-Θ ΠΟΥ ΣΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΔΕΝ… ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΟΧΙΕΣ;

Ο Π-Θ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ(!) ΕΤΥΧΑΝ ΩΣ ΧΩΡΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΣΙ, ΤΑ ΠΑΕΙ “ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ” ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΑΣ, ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ -ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ- ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΩΤΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΠΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Π-Θ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” ΘΑ ΜΕΤΡΑΓΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΚΛΠ!..

ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΟΥ… ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ “ΡΙΞΕΤΕ” ΡΕ ΧΙΕ; ΒΑΖΟΝΤΑΣ, (ΤΑ ΝΟΘΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ “ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”), ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ, ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ Π-Θ, ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ Ή ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ-ΤΗΝ Ή ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ Ή ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Π-Θ, ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΡΕ ΛΕΣΙ;

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ:

A. NA ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ!..

Β. ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΔΙΑ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ (ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ), ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΑΞΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!..

Γ. ΝΑ ΚΥΤΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ “ΚΙΝΑΛ” ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΩΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ!.. (ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΑΝ ΣΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ, ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΟΠΟΥ “ΚΙΝΑΛ” ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ)!..

ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ Ή ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ / Ο.Κ. ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ… ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ)!.. ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ Η ΙΔΙΑ Η “ΦΥΣΗ” (ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ) ΘΑ ΤΟΥΣ / ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ!..

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΜΥΑΛΟ, ΣΥΝΕΣΗ, ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΝΥΝ Π-Θ, ΝΑ “ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ” ΤΗΝ ΑΛΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008, ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΣΤΗ 2, ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ, … “ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΕΣ Κ/Φ”! ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΑ “ΜΝΗΜΟΝΙΑ” ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015!..

ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ “ΠΑΙΖΕΙ” ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Π-Θ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗ ΔΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ+, 2 ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ!..

ΕΜΕΙΣ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΩΣ “ΒΗΜΑΤΑ”, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ (ΜΑΣ) ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ!

ΘΕΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΓΙΑ… ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ; ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!

ΑΦΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ Ο “ΜΗΤΣΟ” ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ “Ε-Τ” ΕΥΡΩΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ (ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ), “ΠΑΛΕΥΟΥΝ” ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ “Ε-Τ”, ΚΛΠ, ΕΝΩ (ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ… ΕΣΥ) ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΣΤΟΝ 61ο ΓΥΡΟ ΤΩΝ “ΔΙΕΥΡΕΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ”, ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ… “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΟ” (SIC), ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “Ο ΝΗΣΤΕΥΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ” (ΠΑΡΑ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΤΦΡΣΗ ΤΟΥ “ORUÇ REİS”), ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕ ΤΟΥ 2020, ΝΑ… ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ! (ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ)!

ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο Π-Θ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΙΕ; ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ, ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ “ΚΟΨΟΥΝ” ΤΑ “ΚΑΟΥ-ΜΠΟΪΛΙΚΙΑ” ΚΑΙ ΤΟΝ “ΣΕΡΙΦΙΣΜΟ” ΣΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ!..

“ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ”, ΚΛΠ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!..

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΧΙΕ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΟΡΑΕΙ ΓΡΑΒΒΑΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ 3, 4 ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ “ΚΛΟΣΑΡ” ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ – ΤΣΙΠΡΑ” ΣΑΣ, (ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΠΙΑ, ΑΦΟΥ Η “Χ. ΑΥΓΗ” “ΕΠΑΙΞΕ” ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ, ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ), ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ, ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ, ΚΛΠ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ, ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! (ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ “ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ”, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ “ΕΥΠ” ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ Π-Θ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑ ΠτΔ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ… “Ο.Κ.”; ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ)!..

ΧΙΕ!

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΛΥΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ, ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΙΣ!

THAT’S ALL!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟΝ “ΣΚΑΪ”! ΕΙΠΕΣ, ΕΡΩΤΩΜΕΝΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, ΚΛΠ: “OI ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ… ΑΥΤΟ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΕΙΝΟ … , ΚΛΠ”, ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ-ΣΜΟ” ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝ “ΠΙΣΩ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ… “ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΕΣ” (SIC), ΚΛΠ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ, ΚΛΠ!

ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ 9!

ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ 10!

ΔΕΚΑ (10) ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ, ΑΝ ΣΤΟΝ ΕΥΣΤΟΧΟΤΑΤΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ… ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ, ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΣΟΥ, ΠΕΡΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΝΝΟΩ, ΤΑΥΤΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΗΤΟΙ ΜΕ “ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ” (ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΗΘΗΚΕΣ “ΟΜΙΛΩ”), Ή -ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ- ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ Ή ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΕΩΣ, ΤΩΝ… “ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΩΝ”!.. (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ “ΚΑΠΑΚΙ” ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ… ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΜΕΤΑ, “ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ;”, ΚΛΠ)!..

ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ: «NAI, ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ»!..

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΚΑΙ “ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ” ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ… ΠΙΑ, “ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ή ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ “ΝΙΑΟΥ – ΝΙΑΟΥ” ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ”!.. (ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ “ΠΑΓΚΟΜΣΙΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑ”; ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ; ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ)!..

ΑΣ ΕΙΝΑΙ!

ΟΜΩΣ!..

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΠΗΡΕΣ 10 ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΤΟΝΙΖΕΙ, ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ! (ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ)! ΤΟ 10 ΤΟ ΠΗΡΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ! ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ! ΠΡΟΣΕΞΕ! ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ… ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΣΟΥ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ Η ΟΛΗ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΩΡΙΑ ΚΑΙ… ΚΟΨΗ, ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΑ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ “ΝΤΥΣΙΜΟ” ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, (ΑΝΑΛΟΓΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΣ), ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ! ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ (ΕΜΦΑΝΙΣΗ – ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ) Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Χ 3!..

ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΝΙΜΟ, ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ, ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΒΒΑΤΑ! ΕΜΕΙΣ ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ “ΒΑΣΤΑΜΕ”, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ “ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ… ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΑ”, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ “ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ” ΝΟΜΙΖΩ, ΑΛΛΑ Ο Π-Θ ΔΕΝ ΕΧΕΙ “5 – 10 ΕΥΡΩ” ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 5, 6 ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ, ΚΛΠ; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!..

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ “ΛΕΩ”), ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ Ο Ε/Π-Θ!..

ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ “ΠΙΑΣΑΜΕ” ΚΑΙ ΟΙ 12 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΑΜΕΣΩΣ(!) ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 3, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΝΕΙ “ΕΝΤΕΡ” ΣΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΤΟΥ!.. ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΓΡΑΒΒΑΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 12!..

“ΧΑΙΡΕ”!

Υγ Παραγράφου! Καλά ο μπαμπάς σας ήταν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο αδελφός σου το ίδιο, εσύ νομίζουμε το ίδιο, αυτός ο γιός σου ο Κώστας, πώς γαμώτο μου “βγήκε” Βάζελος; Μάλλον θα ισχύει αυτό που λέμε: “Συμβαίνει και στα καλύτερα τα σπίτια”!.. 

 

2. XIE!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ” ΣΕ ΣΕΝΑ “ΒΑΖΕΛΑΚΟ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΟΥ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, ΟΠΩΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ”, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ “ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ”, ΓΙΑ 49 ΧΡΟΝΙΑ!.. 

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-/-