Έκτακτη… Κατασκοπευτική Επικαιρότητα!..

ω1

Φίλοι μου!

– Δύο φορές κατά το παρελθόν, το εγγύς και το απώτερο, είχαμε γράψει απ’ εδώ ότι οι Αλβανοί παρακολουθούν (και) τα ελληνικά α/δ, εργαζόμενοι και “γι’ αυτούς” και για τους Τούρκους!..

– Την τελευταία και πιο πρόσφατη φορά, για παράδειγμα, είχαμε γράψει για το τί κάνουν οι Αλβανοί (προσπαθούσαν τουλάχιστον) στον Παγασητικό κόλπο, και με ποιόν εκεί στόχο! Θα το θυμάστε! Νομίζω τα τελευταία Χριστούγεννα ήταν!.. Μάλιστα είχαμε επισημάνει και το στρατηγικό “γιατί”, του ψαξίματος αυτού των Αλβανών, ενώ είχαμε και τότε, αλλά μέχρι και χθες (και κυριολεκτώ!) καλέσει τους Αλβανούς να μαζέψουν τους πράκτορές τους, απ’ την χώρα μας!.. Προφανώς και δεν μας άκουσαν!.. Επίσης, είχαμε τότε γράψει πως οι Τούρκοι φοβούνται όσο τίποτα άλλο την ΕΠΑ!.. (Βρείτε το άρθρο μας και ξαναδιαβάστε το! Είχαμε και 1, 2 γκουγκλο-χάρτες)!..

– Κάποιοι… φίλιοι, ευτυχώς 1, 2 αλητήριοι (ας τους χαρακτηρίσω απλώς έτσι, μέρες που ‘ναι) είχαν δυστυχώς, λόγω ζηλοφθονίας (!!!), προσπαθήσει, ανεπιτυχώς βεβαίως, να μας… χλευάσουν, (νομίζοντας ότι δεν είμαστε και στα ελληνικά Επιτελεία και δεν θα το μαθαίναμε), λέγοντας πχ “ναι, καλά” ή “τί θέλει να μας δείξει τώρα αυτός”, κλπ!

– Μετά το σημερινό περιστατικό, με το Ε/Π πάνω απ’ την Βάση της Τανάγρας (νομίζω τουλάχιστον ότι ήταν αυτή η Βάση, διότι ήμουν “εκτός” και άκουσα φευγαλέα την πληροφορία / τελικά ήταν στα Μέγαρα;), Ε/Π στο οποίο επέβαιναν Αλβανός, ο οποίος φέρεται να το είχε νοικιάσει, Άγγλος και Γερμανός, έχοντας μαζί τους αρκετά καταγραφικά μηχανήματα, κλπ, τώρα λοιπόν αυτά τα σκουπίδια με στολή, τί έχουν να πουν;

– Για άλλη μία φορά σας γράφουμε, πως ό,τι διαβάζετε εδώ, στο “σάϊτ” μας, είναι προϊόν πολύ σκληρής εργασίας και μεγάλου πόνου, με την διττή ερμηνεία της λέξεως αυτής (και πόνου και κόπου – μόχθου δηλαδή) και σας προτείνουμε να δίνετε πάντα μεγάλη σημασία, διότι θα έχετε -είμαι σίγουρος- διαπιστώσει ότι… πυροβολούμε πάντα στο κέντρο του κάθε φορά στόχου! Θέλετε; Καλώς! Δεν θέλετε; Πάλι Καλώς, αλλά δεν έχετε το δικαίωμα ρε σκουπίδια με στολή ή άνευ (τώρα απευθύνομαι μόνον σε εσάς), να υβρίζετε, στην προσπάθειά σας να μειώσετε τον κάθε φορά συντάκτη μας, λόγω ζηλοφθονίας και προς πλήρωσιν της μεγάλης επαγγελματικής ανεπάρκειάς σας!..

– Αν ψάξετε όλοι σας το “σάϊτ” μας, θα διαπιστώσετε πως έχουμε δικαιωθεί “Χ” φορές, σε όσα αναφέρουμε, εκτιμούμε και αναλύουμε, γνωρίζοντας ότι παράλληλα κάνουμε μάγκες και κάποιες… οχιές, αλλά συνεχίζουμε, διότι εμάς μας πονάει και συγκινεί μόνον η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ και λέμε πάντα “δεν πειράζει” για τις ελλοχεύουσες ύαινες και τις σφυρίζουσες… οχιές, αφήνοντας την τιμωρία τους, στον Κύριό μας και Θεό μας!!!

– Θυμίζω τέλος ότι, Αλβανοί και Βρετανοί, έχουν, τα τελευταία 10 κυρίως χρόνια, αναπτύξει πολύ στενή συνεργασία μεταξύ τους, ενώ επίσης θυμίζω πως Βρετανοί και Γερμανοί είναι παραδοσιακοί φίλοι των Τούρκων!..

– Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα περιμένουμε να μάθουμε σχετικά με το υπόψη θέμα!..

ΧΑΙΡΕΤΑΙ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

ω2

-/-