“Έπαιξαν”… Μόλις Ή “Παίζουν” Τώρα!..

Φίλοι μου / μας!

1. Θυμάστε που σας γράφαμε, όταν έγινε η συνάντηση της λεγόμενης πλέον “Οργάνωσης Των Τ/Χωρών”, πως οι Τούρκοι, στην πραγματικότητα, νοιάζονται κυρίως για συμμαχίες και συμφωνίες με τις ευρωπαϊκές χώρες; Δεν πέρασαν ούτε 5 ημέρες και μάθαμε για την στρατιωτική συνεργασία (επέκταση προφανώς) της Ισπανίας, με την Τουρκία, (και 2ο “μεγάλο πλοίο” απ’ τους Ισπανούς στους Τούρκους / θα “δούμε” αν θα είναι ελικοπτεροφόρο ή… αεροπλανοφόρο, κοινή παραγωγή Υ/Β, κλπ), ενώ “τρέχουν” και οι ήδη υπάρχουσες συμφωνίες της Τουρκίας με τις Ιταλία (κυρίως για ΕΕ/Π) και Γερμανία (κυρίως για τα Υ/Β 214 και για Πυρομαχικά πάσης φύσεως). Να μας… προσέχετε!..

Προσοχή, εκεί στο Ε/ΥΠΕΞ, τώρα που έρχεται (22-11-2021) ο Ι/ΥΠΕΞ! Ο Ι/Π-Θ στην Πόλη που πήγε με τους 6 Υπουργούς του, (6 ήσαν, αν δεν απατώμαι), είχε μαζί του και τον Πρόεδρο του Τ-Ι Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου, Κο Ράμος. Το ύψος σήμερα των Τ-Ι εμπορικών συναλλαγών είναι 13 δις $ Η.Π.Α. και ο προσφάτως τεθείς στόχος είναι να φτάσει στα 20 δις $ Η.Π.Α.!..

Αυτή είναι η Ευρώπη των… λαών και παπάρια – μέντολες, που θες Κε Κουμουτσάκε, που τόσο πολύ ενοχλείσαι από την λέξη… Έθνος!.. Φέρε τον έλεγχο να σου βάλλουν “Άριστα” οι εκπρόσωποι των “Διεθνών Εβραίων” στην χώρα μας, “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”!.. Έγινες Υπουργός και μάλιστα στο ΥΠΕΞ, τί άλλο νομίζεις πως μπορείς να γίνεις ρε;

2. Τα 10 ΕΕ/Π του ΤΣΞ (ΑΗ-1W SUPER COBRA), που αποφασίσθηκε από το Τ/ΓΕΕΔ μόλις “χθες” (καταλάβατε), να δοθούν στο ΤΠΝ (θα “πιάσουν” στο TCG “ANADOLU”), για ποιό λόγο λέτε να έγινε αυτό; Έτσι, για… πλάκα, … Κε Ακάρ, που τάχα δεν εποφθαλμιάτε τα νησιά μας; Α, ρε παλιολινάτσα Χουλουσί, που μας περνάς για πολιτικο-στρατιωτικά πνευματικά… λιμά, σαν κάποιους συγκεκριμένους από τους Επιτελείς σου / σας!.. Και μετά μας λέει ο ΜΙΤçi Τ/δημοσιογράφος Κος Μεχμέτ Ατζέτ πως εμείς οι Έλληνες ετοιμαζόμαστε για πόλεμο με τους Μογγόλους!..

3. Όχι! Η Ολλανδή δημ/φος Ίγκεμποργκ ΜΠΕΟΥΧΕΛ δεν είναι Όργανο της ΜΙΤ! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Το επιβεβαίωσε (ότι είναι δηλαδή), πλην της άμεσης, στα λεγόμενά της στην γνωστή συνέντευξη, επίσημης Κ-Βκής τ/… αντίδρασης και η ίδια, με την επίθεση που μας είπε πως τάχα δέχθηκε από κάποιον, σε κάποιο “σκοτεινό στενό” των Αθηνών, ο οποίος την απεκάλεσε πράκτορα του ΡΤΕ και την κάλεσε να φύγει από την χώρα!..

Επαναλαμβάνουμε πως ο τελικός στόχος ήταν να αποκληθεί ο Π-Θ μας “ψεύτης”, και αυτό το επίθετο ακολούθως να το κάνει “τροφή” της η τ/προπαγάνδα, καθώς και οι ομοϊδεάτες διεθνιστές “σύντροφοί” του μπάζου εξ Ολλανδίας, στην χώρα μας (“Σόρος-Συριζα” και λοιποί… συγγενείς), κάτι που όντως συνέβη και στην Τουρκία και στην Ελλάδα και εμείς εκτιμούμε πως θα συνεχιστεί μεν, αναποτελεσματικά δε!..

Για άλλη μια φορά γράφουμε και τονίζουμε πως στην σημερινή Ελλάδα πλεόνασαν οι ντόπιοι και ξένοι πράκτορες, οι οποίοι δρουν με διάφορες… μάσκες και υπό διάφορα… σενάρια “σεντόνια” ή ακόμα και… “κουβέρτες”!..

Ευχόμαστε όμως να υπάρχουν σήμερα Στρατηγοί… “ΔΑΡΕΙΟΙ” (Μάνος ΚΑΤΡΑΚΗΣ στην γνωστή ταινία), αν και αυτούς που ξέραμε τους… “έφαγαν”, δυστυχώς, τα σκουλήκια και τα παράσιτα!

“Η ΠΡΟΠΑΡΑΛΗΓΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΠΑΤΑΙ, ΟΤΑΝ Η ΛΗΓΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑ”!..

4. Ψάχνουν, λέγεται, οι Η.Π.Α.,  σε κάποια από τα 5, στην Αλαμπάμα ευρισκόμενα, Α/”Κέντρα Εκπ-σεως”, τα ρ/Τ-72 και τους ρ/S-300.

5. Γιατί δεν ακούσαμε κάτι από τα ε/ΜΜΕ για την πτώση στην Α. Μεσόγειο ενός αγγλικού F-35, στο οποίο ματαίως, για προφανείς και αμέσως κατανοητούς λόγους, έσπευσαν οι Ρώσοι, αφού ήδη και… ευτυχώς τους είχαν προλάβει οι Βρετανοί;

6. Παρακολουθήσαμε με βαθιά συγκίνηση (ορισμένοι των “ΑΓΓΕΛΩΝ”), την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία, στις 21-11-2021, στην Ι.Μ. Αθηνών, και ευχόμαστε στον Κύριό μας ο “Ο.Π.” μας να αξιωθεί, από τον Τριαδικό ΘΕΟ μας, να λειτουργήσει πανηγυρικά(!!!) και μέσα στην Αγία του ΘΕΟΥ Σοφία, στην Πόλη μας, γενόμενος ο 1ος “τύποις” ελληνικής καταγωγής και στην πραγματικότητα ΕΛΛΗΝΑΣ ρασοφόρος που θα λειτουργήσει τον υπόψη Ναό ελεύθερο, μετά από το 1453 και την αποφράδα… άλωση!..

Δεν λογίζουμε ως επίσημη, αλλά ως… πειρατική (sic) την ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ που τέλεσε στο Παγκόσμιο Σύμβολο της Ορθοδοξίας μας, στην Μητρόπολη όλων των Ορθοδόξων Χριστιανικών Ιερών Ναών, στην Αγία του ΘΕΟΥ Σοφία, (το 1918 ήταν νομίζω), ο μαχητής των Βαλκανικών Πολέμων Σφακιανός στρατιωτικός ιερέας Παπα-ΝΟΥΦΡΑΚΗΣ, ούτε αυτήν που τέλεσε στην Αγία Σοφία, της Προύσσης, “ο Πορθητής της Προύσσης” Σοφοκλής ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!..

7. Ξεκίνησαν, πλην των Τ-Αμερικανικών τηλ/κών συνομιλιών και τηλεφωνικές συνομιλίες ανάμεσα στον ΡΤΕ και στον Ισραηλινό ΠτΔ Κο Χέρτσοκ!..

8. Παρά την ρ/διαμεσολάβηση, φέρεται ο Άσαντ να μην “τα βρήκε” με τους Κούρδους του ”ΥPG ” αυτήν την φορά και ενώ οι ΤΕΔ είναι σε συναγερμό, λόγω της ανακοινωθείσας εκ μέρους τους, εδώ και καιρό, επικείμενης εισβολής τους στην Β. Συρία. Παρακολουθούμε και οψόμεθα!..

9.  Οι Ρώσοι, πρώτοι απ’ όλους, χρησιμοποίησαν “drones” για μεταφορά πακέτων / δεμάτων και επιστολών!

10. Τελικά ήταν “fake” ότι πέθανε ο Φ. Γκιουλέν, όπως το ίδιο ήταν και η “πληροφορία” πως η Τουρκία θα παραλάβει από την Δανία F-16, που αυτή βγάζει σε… πλειστηριασμό!..

11. Η Ουκρανική Βουλή ενέκρινε με ψήφους 303 στους 450 την Τουρκο-Ουκρανική στρατιωτική συμφωνία συνεργασίας. / Ζελένσκι: “Οι σχέσεις μας με την Τουρκία κάνουν ισχυρότερο τον Στρατό μας”!..

12. Ο Τ-Α διάλογος συνεχίζεται κανονικά είπε η Αμερικανίδα υπεύθυνη για την Ευρασία και την Ευρώπη, Κα Κάρεν ΝΤΟΝΦΡΑΙΝΤ, κάτι που ξέραμε από τις επίσημες ανακοινώσεις και του “Λ.Ο.”, όπως και των Α/ΥΠΕΞ και Α/ΥΠΑΜ! Καλά ως εδώ! Όμως η έμμεση δήλωση για αμερικανική… αδικία, σχετικά με τις κυρώσεις των Η.Π.Α. για τους S-400, αφού οι Η.Π.Α. δεν έπραξαν το ίδιο με την Ινδία, η οποία φέρεται να ξεκίνησε μόλις τις παραλαβές S-400, τί χρειαζόταν… αγαπητή Κάρεν; Παίζεις “παιχνιδάκια” και εσύ;

13. Κε Πούτιν! Τί γίνεται με την ΜΑΦΙΑ στην χώρα σου; Ξέρεις τίποτα;

Οι Τούρκοι, στις 16-06-2021, στο λιμάνι της Μερσίνης, μετά από πληροφορία, “τσίμπησαν” 1,3 τόνους κοκαϊνη (120 πακέτα), σε πλοίο μέσα σε κούτες με βασιλικές… μπανάνες, ιδιοκτησίας του πρώην Αξκού του στρατού της ΕΣΣΔ, μεγαλοεπιχειρηματία Ιζέτ ΡΑΣΤΟΝΤΕΡ!

Είναι έτσι Κε Πούτιν, έχει δηλαδή σχέση ο υπόψη Ρώσος ή πρόκειται για δουλειά της ΜΙΤ, για κάποιους λόγους, που μεσομακροπρόθεσμα θα φανούν; (Η ΜΙΤ είναι “μανούλα” σε κάτι τέτοια)!..

14. Οι Αρμένηδες “καθάρισαν” “προχθές” 7 Αζέρους και τραυμάτισαν άλλους 10 στα νέα (sic) Αρμενο-Αζερικά σύνορα, ενώ ζήτησαν την ρωσική βοήθεια για την φύλαξη των συνόρων τους, με βάση την αμυντική συμφωνία της 29 Αυγ. του 1997.

Τα “κόζια” στην περιοχή θα αλλάξουν και πάλι, όταν οι ΡΕΔ βρεθούν μέσα στο τ/έδαφος, όπως έχουμε πει, γράψει και εξηγήσει!..

15. Μπομπ ΜΕΝΕΝΤΕΖ: “Η Τουρκία δεν είναι ένας σύμμαχος στο ΝΑΤΟ στο επίπεδο που θέλουμε, γι’ αυτό και δεν εγκρίνουμε την πώληση των F-16”! Και ακόμα! “Η Τουρκία δεν συμπεριφέρεται, όπως θέλουμε”!..

Θυμίζουμε πως τ/επιτροπή μετέβη στις Η.Π.Α. και ζήτησε επισήμως από την Α/Κ-Β (Α/ΥΠΕΞ), την αγορά 40 F-16 και τον εκσυγχρονισμό άλλων 80, με ταυτόχρονη “απελευθερωθείσα” δήλωση Ακάρ, ο οποίος δήλωσε, πως “αν μας αρνηθούν θα σκεφτούμε εναλλακτικές”!..

Το Α/ΥΠΕΞ έστειλε το θέμα στην Γερουσία, προκειμένου αυτή να αποφασίσει και εκείνη να τοποθετείτο ακολούθως!!..

16. Νέος Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του “ΑΚΡ”, ανέλαβε ο τέως Πρόεδρος της Βουλής, Ισμέτ ΓΙΛΜΑΖ. Πολύ σοβαρή κίνηση του ΡΤΕ!..

17. H Τουρκία θα διεκδικήσει να πάει στο Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί του χρόνου στην Νο “1” χώρα – στρατηγική σύμμαχο της Τουρκίας, Κατάρ, μέσω των “μπαράζ”, ενώ η Ελλάδα θα διεκδικήσει τα… παπάρια μας, λόγω της… εξυγίανσης του Ρ/Πράκτορα Σαββίδη και του Ε/… Μαφιόζου Μελισσανίδη!

Δεν ντράπηκαν, αυτοί οι… Κοι, να κάνουν την έδρα της Εθνικής μας έδρα των κάθε φορά φιλοξενούμενων, με τελευταίο ρεζιλίκι την… εμφάνιση Κοσοβάρων ή “Κοσοβάρων” φιλάθλων στο “Ο.Α.Κ.Α.”, δεν ντράπηκαν να αφήνουν τον Τερματοφύλακα της Εθνικής μας “Βαζελο-Δήμο” να παίζει φορώντας… πράσινα ή… κίτρινα, όταν από συστάσεως της ΕΠΟ, οι Τερματοφύλακες έπαιζαν πάντα με μαύρα, λευκά ή μπλε, κλπ, και σαφώς με συνδυασμούς των υπόψη χρωμάτων, κλπ, κλπ, κλπ!.. ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ… ΑΝΑΛΩΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!

18. Για 1η φορά Κινέζος πιλότος στην F-1!

19. Ιράν: “Είμαστε έτοιμοι  να συνεργαστούμε με την Τουρκία, για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος”!.. Γελάστε άφοβα, ηχηρά και όσο θέλετε!..

Την ίδια ώρα είχαμε Ιρανική επίθεση σε α/αεροπλανοφόρο στον Κόλπο του Περσικού!..

20. Ο Τζο ΜΠΑΪΝΤΕΝ [εξήλθε του στρ-κού (Ν)  “Walter Reed”… όρθιος], πακέτο υποδομών για την χώρα του ύψους 1 τρις $ Η.Π.Α.! Όσο και να πείτε, ίσως(!)  κάτι άλλο, η άκρως πετυχημένη, στα “δημόσια οικονομικά”, περίοδος ΤΡΑΜΠ επηρέασε θετικά και τους “Δημοκρατικούς” και μόνος κερδισμένος θα είναι σίγουρα ο Α/λαός!.. Είναι προφανές ότι ο Κος Μπλίνκεν, που κατ’ εμάς επηρεάζει πολύ τον Α/Πρόεδρο, είναι ένας αξιοπιστότατος, σοβαρός, μετριοπαθής, γνώστης και με ορθή κρίση πολιτικός!..

21.  Τζέϊμς ΤΖΕΦΡΦΕΫ (Παλαιός “Ειδικός Αντιπρόσωπος” των Η.Π.Α. στην Συρία): “Δεν μπορεί να βρεθεί λύση / δεν μπορεί να υπάρξει ευκαιρία λύσης, στην Συρία, χωρίς την Τουρκία”!..

“Εν τω μεταξύ”, το Α/ΥΠΕΞ φέρεται να συζήτησε, στις Η.Π.Α., με τον Δκτη του “YPG” Μαζλούμ ΚΟΜΠΑΝΙ (Σαχίν ΤΖΙΛΟ / Φερχάτ Αμπντί ΣΑΧΙΝ), “Πνευματικοπαίδι” του Οτζαλάν, για το θέμα της αυξήσεως της υλικής υπ-ξεως των Η.Π.Α. προς τους Κούρδους, όπως και για αύξηση του αριθμού των παρεχομένων από τις Η.Π.Α. σ’ αυτούς πυρομαχικών!..

Οι παλιές αγάπες δεν κρύβονται!……….

22. Σε συναγερμό φέρεται να τέθηκαν οι ΕΕΔ, μετά από την δήλωση του ΡΤΕ για τους “λάθρο” και το “άνοιγμα” των τ/συνόρων προς την Ελλάδα, λέγε με “υποχρεωτικό σπρώξιμο των λάθρο, προσφύγων, κλπ, προς την Ελλάδα”!

Για εμάς το είπε ο ΡΤΕ, αλλά όπως σας είχαμε εδώ γράψει, (θα το θυμάστε), δεν επρόκειτο να “αγγίξει” ξανά την Ελλάδα με το θέμα αυτό, διότι είναι άλλοι “σήμερα” οι σχεδιασμοί του Τ/ΓΕΕΔ, για την χώρα μας! Μάλιστα, λίγες μέρες μετά από την δήλωση ΡΤΕ, ο Ακάρ κάλεσε στην Άγκυρα την ε/Επιτροπή, για τον 4ο “Γύρο” συνομιλιών, για τα “ΜΟΕ”!..

Έτσι, την “έκανε” στους Πολωνούς, με την συνεργασία Ρωσίας και του Λευκορωσικού παρία της!..

“Τρέχουν”, λίαν πιθανώς, οι ΕΕΔ, αλλά πια “τρέχετε” και εσείς Τούρκοι, όπως σας έκανε ο Μητσοτάκης, μαζί με τα ε/ΥΠΕΞ – ΥΠΑΜ και κυρίως μαζί με την νυν στρατιωτική ε/ηγεσία!..

(Ασφαλώς “τρέχετε” και λόγω των “ΑΓΓΕΛΩΝ” μας)!..

23. Το 1 gr χρυσού έφτασε να έχει τιμή πωλήσεως 600 ΤΛ!.. (Ανώτατη τιμή, τους τελευταίους 6 μήνες / Η πιο γρήγορη αύξηση)!..

24. Και όμως ο ΡΤΕ το είπε: “Αν θέλει ο λαός να φύγω, ας φύγω”!..  Θα είναι όμως πολύ κρίμα ρε ΡΤΕ, να χάσεις τις εκλογές του 2023 και να φύγεις… χαμένος τότε, αυτήν ειδικά την χρονιά!.. Νομίζουμε θα συμφωνείς! Προβληματίστηκες καθόλου, με αυτό που σου γράψαμε, ήτοι να σηκωθείς και να φύγεις τώρα και(!) με το κεφάλι ψηλά και(!) νικητής;

25. Πούτιν: “Η Δύση φταίει για τους μετανάστες”!

ΟΚ Πρόεδρε, η Δύση, συμφωνούμε! Αλλά για πες μας! Το σχεδίασες, ναι ή όχι, αυτό που βιώνεται τώρα στην Λευκορωσία με τους μετανάστες, “μετανάστες”, κλπ, μαζί με τον ΡΤΕ ή όχι;

Μήπως, επίσης, ήξερες κάτι και για τα όσα είχαν λάβει χώρα προ έτους+ και στα δικά μας με την Τουρκία σύνορα, με τους μετανάστες που έστελναν οι του ΡΤΕ να περάσουν στην Ελλάδα;

Τέλος, επειδή κατηγορείς την Δύση για το “Μεταναστευτικό” και κατ΄εμάς “έχεις δίκιο”, θα ήθελες να μας πεις ποιά είναι η δική σου σχέση με τους Κοσμοκυρίαρχους “Διεθνείς Εβραίους” και ειδικά με τους Κους Ρότσιλντ και Ροκφέλλερ;

26. Άρχισαν Τ-Ρ συνομιλίες για την παραγωγή τ/α/φ 5ης Γενιάς!

27. Φόβοι με την ποιότητα του νερού στην Πόλη!

28. Τούρκοι! Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το “Σούπερ-Όπλο” σας, το “NAZAR”, της “METEKSAN”, το παρουσιάσετε τον Ιαν. του 2022, όπως είπατε!.. (“Επιθετικό Ηλεκτρονικό Σύστημα Λέϊζερ”, για το ΤΠΝ).

29. Φέρεται να απέτυχε η πρόσφατη δοκιμή για εγκατάσταση Α/”ΣΙΔΗΡΟΥ ΘΟΛΟΥ” στον Ειρηνικό (προσπάθεια για δημιουργία “αμερικανικής αεροπορικής ομπρέλας”), με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να πανηγυρίσουν… τρελά και να…  ειρωνευτούν αρκούντως τους Αμερικανούς!

30. Οι Τούρκοι λέγουν πως πίσω από την προσπάθεια πτώσης του ΡΤΕ το 2023 είναι ένας από τους παλαιούς Δντες των “CIA” και “ΜΟΣΑΝΤ”, πως το σχέδιο ονομάζεται “Οικονομικό Δημοκρατικό Σχέδιο Για Την Τουρκία”(“ΤDP”)  και πως ένας από τους βασικούς χρηματοδότες του είναι ο Εβραίος Τόμας Σοφτ ΚΑΠΛΑΝ, του οποίου ο “Πνευματικός Πατέρας” φέρεται να είναι ο Χένρυ ΛΕΒΙ!..

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΣΤΙΣ

ΕΕΔ!

ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ “Ο ΗΛΙΟΣ ΛΑΜΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΪ”, ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΦΙΛΙΩ ΠΥΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ “ΕΝΑΣ ΜΟΙΡΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΧΗΣ”, ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΘΑΝΑΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΑΧΟ!

 

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ”!

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

 

-/-