ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ…

Φίλοι μου / μας!

1. “Βγήκε” στην Βουλή και μίλησε προχθές ο Βελόπουλος και αποκάλυψε ποιανού σκυλάκι είναι, ποιός του πλήρωσε το Κόμμα και τί ρόλο παίζει;

Την απάντηση την έδωσε έμμεσα βεβαίως, αλλά δεν θέλαμε πολύ για να την καταλάβουμε! Όλη η απάντηση περικλείεται στο όνομα του Ρώσου πράκτορος Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗ!

Τόλμησε ο πολιτικός αυτός λακές, ο οποίος κάποτε έγλειφε στο έδαφος τον Γ. Καρατζαφέρη για να τον προωθήσει στην ιεραρχία του “ΛΑΟΣ”, να αποκαλέσει εγκληματία (sic) τον Πρόεδρο του ΘΡΥΛΟΥ, Κο Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, διότι τάχα πουλάει ηρωϊνη, συμπληρώνοντας (πριν ή μετά απ’ αυτό) πως την Ελλάδα την κυβερνάει αυτός ο τεράστιος… εγκληματίας!..

Για να μιλήσει τώρα, ο Κος αυτός, σημαίνει πως πήρε εντολή γι’ αυτό από τον “Χειριστή” του Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗ! Γιατί; Να σας απαντήσω:

Διότι:

α. Επίκειται η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Μόσχα και είναι φανερό ότι δεν θέλει ο Σαββίδης (θυμίζω φίλος του Τ/ΥΠΕΞ) να πετύχει, ένας Μητσοτάκης ο οποίος, όπως είναι αποδεκτό διεθνώς πια, έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στην εθνική της χώρας μας εξωτερική πολιτική, αναλόγως πάντα με τα σημερινά δεδομένα και την σημερινή κατάσταση της Ελλάδος, αναβαθμίζοντας πολιτικά την χώρα σχεδόν στα επίπεδα που ήταν κάποτε αυτή!

β. Ο Μητσοτάκης πρέπει να κτυπηθεί τώρα(!) που η Αντιπολίτευση προσπαθεί, δίνοντάς τα όλα, να τον προσβάλλει καίρια (τί ώρα;), με αφορμή την “Πανδημία” και ο “μπροστινός” του “Σόρος-Τσίπρα” Σαββίδης θέλει να τον βοηθήσει, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί όλα του τα δήθεν όπλα! (Θα θυμάστε που είχε πει αυτός ο Ρώσος, πως “ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να βγει ποτέ Π-Θ” και είναι τόσο… άντρας, που εδώ και 2+ χρόνια έχει εξαφανιστεί οικογενειακώς από την Ελλάδα, μαζί και με τον… ανηψιό του, ναι αυτόν της… Ξανθούλας, φοβούμενος το “τύλιγμα σε μια κόλλα χαρτί” από την νυν Κ-Β, για μια σειρά από λόγους, όπως για την ένοπλη είσοδό του στο γήπεδο της Τούμπας, για το πλοίο με τα λαθρο-τσιγάρα στην Κρήτη, για το ξύλο στον γαμπρό του Λουτσέσκου, για το κάψιμο του ΙΧ του Λουτσέσκου, για δωροδοκίες, για την υπόθεση… “ο μπροστινός”, κλπ).

γ. Επίσης, ο Σαββίδης θέλει να βοηθήσει τον “κολλητό” του και “σύμμαχο” Μελισσανίδη, προκειμένου να πάρει αυτός φέτος το Πρωτάθλημα, από τον Ολυμπιακό μας!

Γιατί εμφανίστηκε τώρα, με εντολή για κτύπημα “κάτω από την ζώνη” στην Ομάδα μας, δια της προσβολής και πάλι του Προέδρου μας με την γνωστή ιστορία που έστησαν Έλληνες, Χουντικά μιάσματα ΚΥΠατζήδες τσάτσοι του Μελισσανίδη, μαζί με την τ/ΜΙΤ, με στόχο να κτυπηθεί ο Κ. Κ. Μ. για την ΜΙΤ, και με στόχο των “δικών” μας να κτυπηθούν ο Ολυμπιακός, ο Πρόεδρός μας και ο Μητσοτάκης; (Στο “σάϊτ” μας έχουμε αναλυτικά εξηγήσει την συνωμοσία… “κύκλων” της ΕΥΠ, με την ΜΙΤ, προ ετών βεβαίως. Να θυμίσω ότι επί “SOROS-ΣΥΡΙΖΑ” ΕΥΠ και ΜΙΤ έκαναν μέχρι και κοινές επχ-σεις στην Αθήνα)!..

Απαντώ!

Διότι έρχεται το “ματς” στις 21-11-2021 στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στην Κούλα και στον Ολυμπιακό μας και δεν θα μπορέσουν να αντέξουν ξανά κανένα… 1 – 5 ή ο – 4, κλπ! Άλλωστε πώς θα μπουν στην “Τζαμπασοφιά”, χωρίς να πάρουν το Πρωτάθλημα φέτος;

Γι’ αυτό και προβλήθηκε η “προχθεσινή” βρωμιά του Βελόπουλου στην Βουλή από την ε/φ… συμφερόντων του “συμμάχου” του Σαββίδη Μελισσανίδη “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, που διευθύνει αυτός ο βρωμερός δημ/κός αλήτης που λέγεται “Χρυσαυγίτης” Χίος, που τον έκαναν οι σημερινοί του σύντροφοι και φίλοι του ιδίου κυκλώματος να χεστεί επάνω του με την δήθεν απόπειρα δολοφονίας που του έκαναν και μετά πήγαν και του πούλησαν προστασία, την οποίαν αυτός ασμένως την απεδέχθη!

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ ΟΧΙΕΣ! ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!..

ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΤΟΝ ΚΟ(!) Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΛΑΜΠΡΥΝΕ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ Ε/ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΚΑΤΕΣΤΗ ΑΡΡΩΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΝ, ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ, ΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧ….Α ΝΑ ΠΕΙ: “ΘΡΥΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΛΗ” ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!..

Πήγαινε λοιπόν, μωρή ξυνοπλυμένη παλιόγρια Βελόπουλε, να πουλήσεις κανένα χαϊμαλί, πήγαινε να κοροϊδέψεις κανέναν αφελή πιστό πουλώντας του τίποτα προσωπικά είδη του… ΧΡΙΣΤΟΥ μας, πολιτικέ βρωμιάρη, που είσαι τόσο στυγνός και δεν ορρωδείς προ ουδενός εμψύχου και αψύχου, αφού τόλμησες να εμπορευτείς μέχρι και το όνομα του ενός μέλους της ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΘΕΟΤΗΤΟΣ!..

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, πολιτικό θρασίμι Βελόπουλε, κτυπιέται μόνον μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και αν θες να στο πω και αλλιώς είναι της “πάστας”… “ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ”!… ΆΪΝΤΕ ΠΑΛΙΟΧΑΛΒΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΜΕΓΑΛΟ… ΠΑΠΠΑ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Ρ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΝΟΗΤΕ!.. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙ-ΛΙ-ΚΡΙ-ΝΕ-ΣΤΑ-ΤΑ “ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ”, ΔΙΟΤΙ “ΑΚΟΥΜΕ” ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!..

Βελόπουλε! Όλοι της “Συμμαχίας” Σαββίδη – Μελισσανίδη, και σε όλους τους τομείς της ζωής μας, ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ! ΟΛΟΙ ή ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΙ… ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΙΑΝΙΚΑ, ΑΠΑΝΤΕΣ!!! ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!..

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ, ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΝ-ΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΡΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ!.. ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ, ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ!..

Ο ΚΟΣ Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΕΠΧ-ΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ… ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Α/ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ “ΣΙΤΥ” (ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ “ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ” ΔΙΑ ΤΗΣ “ΜΙ6” ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΨΥΡΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ, ΜΕΧΡΙ 3Ης ΓΕΝΕΑΣ / ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΑΠΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ), ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΛΑΟ (ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ), ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΝΑΓΚΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΕΣΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ή ΑΝ ΘΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ “ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ Ε/ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ” ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ή ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ “ΘΡΥΛΟΣ” ΤΟΥ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΙΟ, ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΤΟΠΟ, Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Ε/ΓΗ, ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ) ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ, ΜΑΖΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΦΥΛΕΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ… ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ!

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ! ΚΑΙ ΕΣΥ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, ΝΑΙ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ… “ΚΕΝΤΡΩΟ”, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧ… ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!..

ΑΝΤΕ ΥΑΙΝΕΣ, ΟΧΙΕΣ, ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ “ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ”, ΑΣΤΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΙΑ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΧΙΕ, ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΦΑΣ ΚΑΙ ΤΑ… ΕΝΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΚΥΛΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 3Ο ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΣΤΟΝ 7Ο ΟΥΡΑΝΟ,  ΒΡΩΜΟ-ΣΚΑΤΟ-ΒΑΖΕΛΟ-ΝΕΟ-ΝΑΖΙ!..

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΔΙΑ, ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΥΛΑ, ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ-ΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟ-ΦΥΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΧΙΟΥ, ΜΙΑΣ ΤΩΝ Ε/Φ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ – ΣΑΒΒΙΔΗ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ (ΔΚΤΗ / ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ), Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ:

ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ, ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΧΙΕ! ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!.. ΟΥΣΤ, ΟΥΣΤ, ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!.. Α! ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΣΤΟ… ΚΥΚΛΩΜΑ (ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΙΩΣ, ΒΛΕΠΕΙΣ), ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΠΩΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΡΚΟ-ΠΛΟΙΟ… ΣΑΣ! ΠΡΟΣΕΞΕΣ; “ΣΑΣ”, ΝΑΡΚΟ-ΠΛΟΙΟ ΣΑΣ, ΔΗΜ/ΚΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ!..

2. Για το θέμα της μηνύσεως τώρα της Κ-Β ΡΤΕ κατά της ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” (μιας από τις ε/φ που ελέγχει, εδώ και κάποια λίγα χρόνια, ο Δ. Μελισσανίδης), είχαμε αναφερθεί επί μακρόν και με ολόκληρο μάλιστα άρθρο, όταν είχε η ε/φ “βγει” και υβρίσει σκαιότατα τον Τ/Πρόεδρο στο πρωτοσέλιδό της, ως άλλος -κατ’ ελάχιστον- μαουνιέρης!.. Πάτε βρείτε την ημερομηνία που είχε ο Φιλιππάκης και… “η ερωμένη του Παρά / του χρήματος” Χουντο-Συριζαϊικη παρέα του γράψει τα υπόψη μπινελίκια και δείτε τί ακριβώς θέση είχαμε λάβει!

Μια ε/φ, που θέλει να λέγεται σοβαρή, με τίτλο που απαιτεί(!!!) πολλά κιλά αρχί…, σαν αυτόν που “φόρεσαν” πονηρά στην ε/φ τους (“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”), δημ/φοι που θέλουν να λέγονται σοβαροί, που διεκδικούν να αποκτήσουν όνομα, με την κατάκτηση του αναγκαίου και απαιτουμένου δημ/κού κύρους, μέσα από την λαϊκή απήχηση δια του εντύπου τους, και ΠΡΟΣΕΞΤΕ (!!!), ΔΗΜ/ΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ… ΜΑΟΥΝΙΕΡΗΔΕΣ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΒΟΘΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!..

Αυτά περίπου είχαμε γράψει φίλοι μου / μας!

Τώρα, απ’ την άλλη!

Το να μηνύσει ο ΡΤΕ την υπόψη ε/φ (και μάλιστα ελληνική), είναι ένδειξη (για τα… δυτικά ισχύοντα) ότι δεν είναι Πρόεδρος με όρχεις, αφού καταδέχεται να τα βάζει, με μπροστά σ’ αυτόν αδύναμους / σε σύγκριση μ’ αυτόν με αδύναμους και ανίσχυρους και μάλιστα με δημ/φους ή έστω με “δημ/φους”, καταδεικνύοντας (ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ), ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙ-ΜΑΦΙΟΖΟΣ Πρόεδρος, ο οποίος θέλει τον κολασμό (και στον ανώτατο πιθανώς βαθμό), όλων όσων τολμούν να τον σχολιάσουν, να τον κρίνουν, ακόμα και να τον υβρίσουν! Εσείς όμως δεν είστε Μαφιόζος, Κε Πρόεδρε! Έτσι δεν είναι;

Μια τέτοια συμπεριφορά, Κε Πρόεδρε, δεν είναι συμπεριφορά Προέδρου και μάλιστα μιας χώρας που την διαφημίζεται ως μεγάλη, τρανή, κλπ, αλλά συμπεριφορά Ντίλιγκερ, που στο πέρασμά του πατάει, όλα τα… μυρμήγκια ή άντε και τα… σκουλήκια που βρίσκει στο διάβα του!

ΛΑΘΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΕ ΡΤΕ ΣΤΗΝΥΠΟΨΗ Ε/Φ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΚΑ “ΞΕΦΥΓΕ” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ, ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΤΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΝΑΤΕ, ΟΠΩΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ, ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ “FIR” ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ !.. Έχασαν λοιπόν την ψυχραιμία τους και αυτή ήταν και είναι η νίκη σας προς αυτούς! Τώρα όμως δείχνετε ότι και εσείς χάσατε την ψυχραιμία σας, λέγοντάς μας με την μήνυση αυτή πως δεν έχετε μεγάλο πολιτικό… στομάχι, ως οφείλατε να έχετε ως πολιτικός!..

Έτσι θεώμεθα Κε Πρόεδρε στην Δύση το συμβάν αυτό!.. Στην Ανατολή όμως και ειδικότερα στην χώρα σας, ναι, είναι αλλιώς! Αμέσως στέλνετε εκεί στην Τουρκία στα Δικαστήρια με μήνυση και αίτημα και για χρηματική αποζημίωση τον όποιον σας θίξει και μάλιστα βαριά, όπως πράγματι ήταν η υπόψη περίπτωση, όποιον σας υβρίσει, κλπ!..

Ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της υπόψη ε/φ Κος Φιλιππάκης και η δημ/κή παραπάνω αναφερθείσα παρέα του, δεν είναι πχ… Κιλιτσντάρογλου, για να τον / τους ξεσκίσετε δικαστικά, Κε Πρόεδρε! Οικονομικά είναι γλειμούτσες, μάλιστα θα υπεστήριζα ότι γενικώς είναι γλειμούτσες, ενώ με την μήνυση τους κάνετε μάγκες, Κε Πρόεδρε! Αρκούσε, αφού δεν προτιμήσατε την δυτική αδιαφορία και “τουπέ”, μια επιστολή ειρωνικού περιεχομένου ή διδακτικού καλύτερα, η οποία θα εστίαζε στην βρώμικη δημ/κή τους… πένα, βρωμιά που όμως σας εξήγησα μόλις από πού… εκκίνησε!..

Το ίδιο δημ/κό κύκλωμα έχει υβρίσει και συνεχίζει να υβρίζει σκαιότατα τον νυν Π-Θ μας, (ρωτείστε τον έμπιστό σας Κο Χακάν ΦΙΝΤΑΝ να σας πει, ένας ΦΙΝΤΑΝ που ξέρει σχετικά και αυτό που διαβάζετε τώρα, αλλά και τους… Κους αυτούς, με μέρος των οποίων μάλιστα έχει συνεργαστεί, με… όχημα το πιο, πιο, πιο πάνω ρηθέν “ναρκοπλοίο” “Nουρ-1”), του βρίζουν μέχρι και όλη την οικογένεια και όμως ΟΥΔΕΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΥΠΕΒΑΛΕ εναντίον τους, ούτε και ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ επενέβη αυτεπάγγελτα, όπως θα όφειλε λέω εγώ, ακόμα και για λόγους εθνικής ασφαλείας, αφού μιλάμε για προσβολή (συνεχή σειρά σοφισμάτων, με βάση τους την συκοφαντία και το ψέμα), του Π-Θ της χώρας! Αυτό επιβάλλει η δυτική… κουλτούρα, όπως λένε τουλάχιστον ή λέγεται γενικώς!..

Ας είναι!   Είστε ιδιαιτέρως οξύνους και είμαι βέβαιος πως με καταλάβατε!.. Δώστε τους λοιπόν, όπως εδώ λέμε, … “απαλλαγή” και μην ασχολείστε άλλο μαζί τους, δεν είναι άλλωστε και τίποτε σοβαροί τύποι, αλλά και εσείς “ΚΟΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ -ΠΡΟΣΟΧΗ- ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΟΓΚΟΥΜΕΝΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΟΙΣΤΡΟ, ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ (ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΧΑΜΑΜ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ “ΣΙΑΤΣΟΥ”), ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ -ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΡΜΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ- ΕΠΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΡΘΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΙΑ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΗΣ… ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ… ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΑΛΛΑ -ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ- ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΤΟΥ… ΓΕΛΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ… ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ”!..

3. Κε Πρόεδρε της Τουρκίας! Δηλώσατε μόλις σήμερα (11-11-2021) πως η Ελλάδα κατέστη πλέον Α/Βάση! Καλά Κε Πρόεδρε! Εσείς, από το 1950, έως το 2016 και το ανόητο και κυρίως ερασιτεχνικά υλοποιηθέν Αμερικανο-Γκιουλενικό “Κίνημα”   εναντίον σας, δεν ήσασταν μια… “αχανής” Αμερικανο-ΝΑΤΟΪΚΗ Βάση, κάτι που… “εν πολλοίς” και … αναλογικά, με βάση τα ξένα στρατιωτικά “κομμάτια” στο έδαφός σας, είστε ακόμα και σήμερα;

4. Τώρα, σχετικά με το άλλο που… αναρρωτήθηκες, το τί δηλαδή θα κάνουν οι Έλληνες αν “ανοίξεις” τα σύνορα και μας στείλεις όλους τους λάθρο, και μη λάθρο, μετανάστες που έχεις στο έδαφός σου, δεν ξέρω ποιά θα ήταν η ε/”απάντηση του νυν Π-Θ μας, (λέμε τώρα βεβαίως), ξέρω όμως πολύ καλά -και ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ- ότι οι σχεδιασμοί του Τ/ΓΕΕΔ είναι άλλοι, σε σχέση με το… ημερολόγιο με το… ή πρόγραμμα (διάλεξε και πάρε) προκλήσεων σε βάρος μας ή ακόμα διάφοροι και με την ρότα για πόλεμο με την χώρα μας, των ΤΕΔ!.. Κάλεσε τον ΦΙΝΤΑΝ, αν θες και τον ΑΚΑΡ, και συζητείστε το!.. Θα με δικαιώσουν, αφού η… ατυχία τους θέλει τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” να είναι πολύ κοντά στους… μεγάλους σου / σας!..

5. Πόσο τυχαίο ήταν το ατύχημα του Κούγια, “προχθές”; “Βρωμάτε” από μακριά το ποιοί είστε, άνανδροι ξεφτιλισμένοι μαφιόζοι!…..

6. Πόσο τυχαία ήταν και η ανατίναξη του ΙΧ του αθλητικού δικαστή;

7. Μετά το σημερινό (11-11-2021) της ε/φ “ΧΟΥΡΙΕΤ”, όλοι μας καταλάβαμε ότι η Ολλανδή δημ/φος ήταν πληρωμένη από την ΜΙΤ (τ/Κ-Β), ούσα λίαν προφανώς και Όργανό της, για να ρωτήσει” ό,τι ρώτησε στην συνέντευξη που είχαμε στο Μαξίμου, μετά από την πρόσφατη συνάντηση του Ε/Π-Θ με τον Ολλανδό ομόλογό του!..

 

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΗΣ Τ/Κ-Β ΗΤΑΝ, ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ Ε/Φ ΕΥΘΕΩΣ… ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΩΣ ΨΕΥΤΗΣ Ο Ε/Π-Θ!..

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΤΥΧΗΣΑΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΟΦΙΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΝΑ… ΚΑΒΑΛΛΗΣΕΤΕ! ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ “ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ” ΤΟΥ Ε/Π-Θ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !..ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!..

8. ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟ ΑΚΑΡ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ… ΘΛΙΜΜΕΝΟΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ! “… PARA’YA YAZIK, DEĞİL Mİ KOMSU ?”

ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ  ΧΟΥΛΟΥΣΙ! ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ “ΟΠΛΑ”  ΚΑΙ ΑΛΛΑ…  ΠΟΛΛΑ!.. ANLANDIN MI PASAM?

9. “ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ” ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΧΡΗΣΤΕ ΚΥΡΙΑΖΗ!..

10. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ “ΕΦΥΓΕ” ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΟΥΡΙΔΑΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ “ΑΤΤΙΛΙΟ” ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ! “ΘΕΟΣ ‘ ΧΩΡΕΣ ΤΟΝ”!

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

 

-/-